فروش دستگاههاي موبايل موتورولا با 6 درصد كاهش، به 7/1ميليارد دلار رسيده كه از فروش 3/8 ميليون گوشي حاصل شده است. گفتني است7/2 ميليون تلفن همراه موتورولا از نوع هوشمند بوده است. موتورولا هم اكنون 12مدل گوشي تلفن همراه هوشمند در دست توليد دارد. درآمدهاي دستگاههاي موبايل موتورولا از 287ميليون دلار در فصل دوم 2009 به 87 ميليوندلار رسيده كه البته بخش عمدهاي از درآمد خود، يعني 228ميليون دلار را به سازنده بلكبري ريسرچاينموشن داده است. در ماه ژوئن گذشته، اين دو اعلام كردند قراردادي ميان آنها امضا شده كه طي آن اختراعات همچنين فروش بخش محصولات خانگي موتورولا نيز با 13درصد كاهش در سود 886 ميليون دلار اعلام شد.
گروههاي اينترنتي بزرگي همچون گوگل و اسكايپ اعلام كردند كه با تصويب اين قوانين، تهيهكنندگان اينترنت باند پهن فكر نميكنند كه بهعنوان دروازهنگهدار اينترنت هستند و ميتوانند حتي اتصالات را آهسته يا قطع كنند. گفتگوهاي FCC همچنين روي پيادهسازي نيروي مقيم اين آژانس براي تهيه اين بستركاري از ماه آوريل مشغول بهكار هستند.
بهگزارش موبنا بهنقل از تککرانچ، بر اساس گزارش نيلسن که 200 هزار کاربر آمريکايي را مورد بررسي قرار داده، استفاده از سرويس ايميل در رايانههاي روميزي از 12 درصد به 8.3 درصد کاهش يافته و در ميان فعاليتهاي آنلاين پس از شبکه اجتماعي و بازيها قرار گرفته است. در اين ميان زمان صرف شده براي ايميل از طريق دستگاههاي قابل حملي همچون تلفنهاي همراه از 37 درصد به 42 درصد افزايش يافته است. محققان اين افزايش را مديون ارايه نرمافزارها و پلاتفورمهاي هوشمند و تبلتها ميدانند. بر اساس گزارش رينگسنترال 34 درصد از کاربران بيشتر کسبوکار و فعاليتهاي تجاريشان را از طريق گوشيهاي هوشمند انجام ميدهند تا رايانههاي روميزي.