![](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1389/05/24/100883155003.jpg)
بقيه در ادامه
بقيه در ادامه
يك سايت به اشتراك گذاري ويديو موسوم به ويمئو براي نخستين بار نرم افزاري را براي پخش فايل هاي چندرسانه اي عرضه كرده كه در آن واحد از پخش ويديو با دو فرمت فلش و HTML5 پشتيباني مي كند.
اين پلير هوشمند قادر به شناسايي سخت افزار مورد استفاده كاربران رايانه است و بر اساس آن تصميم مي گيرد كه ويديو با فرمت فلش يا HTML5 براي آنان پخش شود.
اين پلير به خصوص براي آن دسته از كاربراني مناسب است كه از گوشي و نت بوك براي مشاهده ويديوهاي آنلاين استفاده مي كنند. اين دستگاه ها معمولاً در زمينه نمايش ويديو با فرمت فلش مشكل دارند و اين پلير مي تواند دسترسي مالكان آنها به محتواي ويديويي را سادهتر كند.
مديران اين سايت مي گويند از يك سال قبل در حال تلاش براي طراحي و راه اندازي اين پلير بوده اند. ظاهر اين پلير هيچ تفاوتي با پلير فعلي ويديوي آن ندارد.
يوتيوب هم در حال آزمايش پلير مشابهي است.
شركت NeoPwn از توسعهدهندگان نرمافزارهاي متنباز، موفق به توليد برنامه جديدي شده كه گفته ميشود نخستين سيستمعامل براي تلفنهاي همراه است كه قابليت بررسي نفوذ از طريق فناوري Wi-Fi به گوشي را دارد.
اجراي نسخه اصلاح شده برنامه مركزي Linux 2.6.24 روي سيستمعامل Debian Linux و گوشي هوشمند Openmoko Neo Freerunner نشان داد كه اين نرمافزار ميتواند حجم زيادي از حملهها و نفوذهاي بيسيم را به گوشيها شناسايي كند كه از جمله اين آنها ميتوان به KARMetasploit، WPA و Caffe Latte WEP اشاره كرد.
به گفته شركت NeoPwn، تعداد برنامههايي كه از طريق اين نرمافزار شناسايي ميشود به 70 عدد ميرسد.
اين طور كه گفته ميشود، ميانگين زمان لازم براي نفوذ به يك شبكه مخابراتي WEP در حالت كلاينت(مشتري) حدود 5 دقيقه و براي نفوذ به شبكهاي كه در حالت كلاينت قرار نگرفته، 14 دقيقه است.
روش جديدي كه هماكنون توسط شركت NeoPwn ارايه شده است، روي شبكه مخابراتي GSM كار ميكند و هنوز براي آزمايشهاي نهايي مورد استفاده قرار نگرفته است.
ابزارهاي مربوط به آزمايشهاي نگارشي هماكنون روي لپتاپي كه به سيستمعامل لينوكس مجهز شده است اجرا ميشوند، اما شركت NeoPwn اين قابليت را روي يك گوشي توانمند اجرا كرده است. طول، عرض و ضخامت اين گوشي كه 133 گرم وزن دارد بهترتيب 121، 62 و 5/18 ميليمتر است.
گوشي Neo Freerunner به يك نمايشگر 8/2 اينچي لمسي مجهز شده است كه تصاوير در آن با كيفيت VGA پخش ميشود. اين گوشي پردازنده 400 مگاهرتزي ARM9 دارد و از شبكه مخابراتي سه بانده GSM، فناوري 802.11b/g Wi-Fi، بلوتوث و GPRS پشتيباني ميكند. سيستمعامل Debian از طريق كارت حافظه microSD روي اين گوشي اجرا ميشود.
شركت هاي امنيتي هشدار داده اند كه يكي از برنامه هاي طراحي شده براي سيستم عامل آندرويد توسط گوگل از قابليت جاسوسي برخوردار است.
به نقل از وي تري، اين برنامه كاربردي يك ابزار تجاري جاسوسي را بر روي گوشي هاي كاربران سيستم عامل اندرويد نصب مي كند.
اين برنامه كه Tap Snake نام دارد، ظاهري شبيه بازي مار يا Sanke دارد كه در دهه 70 ميلادي اولين بار روانه بازار شد. به محض نصب اين برنامه، نرم افزار ياد شده شروع به اجراي يك نرم افزار كنترل و و نظارت روسي مي كند كه GPS SPY نام دارد. اين نرم افزار اطلاعات مربوط به محل قرارگيري فيزيكي كاربر گوشي را هر 15 دقيقه يك بار به يك سرور مركزي ارسال مي كند.
جالب آنكه اين نرم افزار را به هيچ شكلي نمي توان از كار انداخت و به هيچ عنوان نمي توان آن را خاموش يا قفل كرد.
نرم افزار بازي Snake در حين نصب از كاربر براي دسترسي به برخي امكانات و قابليت هاي گوشي كسب اجازه مي كند كه از جمله آنها مي توان به قابليت GPS اشاره كرد. كاربران معمولاً به اين نكات ظريف توجهي نمي كنند و با درخواست هاي ياد شده موافقت مي كنند اما شركت امنيتي سمانتك هشدار داده كه به هيچ وجه نبايد اين نرم افزار بازي به ظاهر بي خطر را بر روي گوشي نصب كرد.
شركت اف –سكيور هم به كاربران گوشي هاي موبايل در اين مورد هشدار داده و از آنها خواسته كه در زمينه نصب انواع برنامه بر روي گوشي اندرويد هشيار باشند.
در اين ميان تعلل گوگل و عدم پاك كردن اين برنامه از فروشگاه آنلاين برنامه هاي اندرويد هم بر شك و بدبيني در مورد نقش اين شركت در طراحي و عرضه اين برنامه افزوده است.
تا پايان ماه جاري ميلادي تعداد دستگاه هاي متصل به اينترنت به 5 ميليارد واحد خواهد رسيد.
به نقل از زد دي نت، آمارهاي جديد منتشر شده توسط IMS Research نشان مي دهد كه تعداد اين دستگاه ها روز به روز در حال گسترش است و اين مساله نشانگر آغاز موج دوم رونق استفاده از اينترنت در ميان كاربران است.
موج اول رشد استفاده از اينترنت در اواخر دهه 90 شكل گرفت و آغاز آشنايي عمومي با دنياي مجازي باعث جذب عده زيادي به آن شد، هر چند بايد توجه داشت كه در آن زمان مهمترين ابزار اتصال به اينترنت رايانه هاي شخصي بود و هنوز تلفن هاي همراه و نوت بوك ها براي اين كار چندان مورد استفاده نبودند.
انتظار مي رود با فرارسيدن موج سوم استفاده از اينترنت در سال هاي آينده تعداد دستگاه ها و سيستم هاي متصل به اينترنت از مرز 22 ميليارد واحد بگذرد.
در حال حاضر يك ميليارد رايانه در سراسر جهان به طور منظم به اينترنت متصل هستند و از آن استفاده مي كنند. اين رقم نيز پيوسته در حال رشد است.
پيش بيني مي شود در آينده نزديك تنها شش ميليارد گوشي تلفن همراه به اينترنت متصل شوند.