به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در حالي كه اين روزها تمايل كاربران به خريد نمايشگرهاي باريك زياد شده شركت JVC دو نمايشگر جديد وارد بازار كرده كه فقط 1.5 و 2.9 اينچ ضخامت دارند.

http://www.cybertheater.com/wp-content/uploads/2008/06/jvc-procision-lt-42sl89-lcd-hdtv.jpg
LT-42SL89
http://www.hemagazine.com/files/JVC%20LT-46SL89.jpg
LT-46SL89
  اين دو محصول كه رقيب‌هاي اصلي سري نمايشگرهاي UltraSlim هيتاچي محسوب مي‌شوند، در اندازه‌هاي 42 و 46 اينچي ساخته شده‌اند.
دو نمايشگر جديد JVC به فناوري TV tuner مجهز شده‌اند و تصاوير را با كيفيت 1920 در 1080 پيكسل به نمايش مي‌گذارند.
هر كدام از اين نمايشگرها سه ورودي HDMI، دو ورودي مركب، يك وروديS-Video و يك ورودي كامپيوتر دارند تا كاربران به راحتي بتوانند دستگاه‌هاي مختلف ديجيتالي را به آن‌ها وصل كنند.
ورودي رايانه در اين نمايشگرها به كاربران كمك مي‌كند تا از آن‌ها براي انجام كارهاي رايانه‌اي خود نيز استفاده كنند.
در قسمت جلوي اين نمايشگرها حسگرهاي ويژه‌اي كار گذاشته شده كه كنترل اين دستگاه را آسان‌تر مي‌كند. علاوه بر اين، يك دستگاه كنترل از راه دور نيز براي اين دو محصول در نظر گرفته شده است.
اين دو نمايشگر جديد LT-42SL89 و LT-46SL89 نام دارند و قيمت‌ آن‌ها به ترتيب 1899.99 و 2399.99 دلار است.

 

ادامه مطلب
یک شنبه 31 مرداد 1389  - 1:50 PM

فاكس ليزري شارپ مدل AM-410 با قابليت پشتيباني از حافظه‌هاي جانبي راهي بازار شد.

http://www.thienhaanh.com/mediastore/thienhaanh/2010/03/10/AM-410_1.JPG
  فاكس ليزري شارپ مدل AM-410 كه دستگاهي چهاركاره با امكانات منحصر به خود است، به همراه قابليت هايي ويژه نسبت به مدل قبلي خود يعني مدلAM-400 با وجود طراحي فشرده و كم حجم داراي قابليت‌هاي متنوعي همچون انتقال سريع فاكس، اسكن تمام رنگي، كپي برداري و چاپ سريع است كه اين قابليت‌ها منجر به ايجاد سهولت كار و تسريع امر استفاده از دستگاه براي مصرف كننده مي شود.
از ديگر مشخصه‌هاي اين دستگاه مي توان به‌ سرعت زياد كپي و چاپ با كيفيت 600 در 600 dpi، پورت USB با قابليت انتقال داده ها از flash memory به دستگاه، كنترل دستگاه از طريق كامپيوتر، ظرفيت زياد كاغذ، وضعيت صرفه جويي در مصرف تونر يا ECO، امكان ذخيره شماره هاي فكس تا 250 شماره وچاپ آسان از طريق سيني Bypass اشاره كرد.
ادامه مطلب
یک شنبه 31 مرداد 1389  - 1:39 PM

دانشگاه واشنگتن به تازگي اعلام كرد: گروهي از مهندسان موفق به ساخت نرم‌افزاري براي تلفن‌همراه شده‌اند كه به ناشنوايان و كم‌شنوايان كمك مي‌كند تا از زبان اشاره روي تلفن‌همراه خود استفاده كنند.


اين نخستين باري است كه نرم‌افزاري با چنين قابليت خاصي كه با پخش تصاوير ويديويي براي ناشنوايان اين امكان را به وجود مي‌آورد تا روي از تلفن‌همراه از زبان اشاره بهره‌مند شوند، در سطح جهان طراحي و ساخته مي‌شود.
اين سيستم هم‌اكنون مراحل پاياني خود را به‌سر مي‌برد و طي سال آينده روي 20 نفر از ناشنوايان و كم‌شنوايان به طور رسمي آزمايش مي‌شود و مورد بررسي قرار مي گيرد.
به گفته يكي از مسئولان اين پروژه، بسياري از مردم از ديدن اين نرم‌افزار شگفت‌زده مي‌شوند. گروه تحقيقاتي توليد كننده اين نرم‌افزار، تصاوير ويديويي از نمونه آزمايشگاهي اين نرم‌افزار را روي پايگاه اينترنتي يوتيوب قرار داده‌اند. اين نرم‌افزار قادر است حركات عمومي صورت ناشنوايان را درك كند و به گوشي انتقال دهد.
قرار است اين نرم‌افزار براي نخستين بار از سوي يكي از اپراتورهاي تلفن‌همراه عرضه شود و پس از آن به صورت عمومي در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد.

 

ادامه مطلب
یک شنبه 31 مرداد 1389  - 1:33 PM

شركت Delta كاغذ الكترونيكي جديد خود كه از نسل جديد فناوري Bridgestone موسوم به QR-LPD بهره برده را توليد كرد.

http://alpha.akihabaranews.com/wp-content/uploads/images/3/23/25323/1.jpg
  اين كاغذ ديجيتالي جديد قادر است بدون نياز به هرگونه منبع انرژي تصاوير را در خود ذخيره كند.
كاغذ ديجيتالي جديد Delta براي نمايش متون و تصاوير به نور پس‌زمينه نيازي ندارد و بر اين اساس، عمر مفيد باتري‌ها براي تامين انرژي ديگر مشكلي را براي آن به وجود نخواهد آورد.
اين روزها فناوري‌هاي مربوط به كاغذهاي الكترونيكي به صورت گسترده در حال افزايش است و تمايل شركت‌هاي مختلف براي توليد انواع آن‌ها بيشتر شده است.
كارشناسان پيش‌بيني مي‌كنند، در آينده نزديك كليه كتاب‌ها به كاغذهاي الكترونيكي مجهز شوند و با قيمت معمولي در اختيار علاقه‌مندان به كتاب و كتاب‌خواني قرار بگيرند.
شركت Delta توليد فناوري جديد خود را براي كاغذهاي ديجيتالي يك موفقيت بزرگ در اين عرصه مي‌داند و اعلام كرده است كه به زودي با توليد انبوه اين محصول، آن را در اختيار مردم خواهد گذاشت.

 

ادامه مطلب
یک شنبه 31 مرداد 1389  - 1:23 PM

کارشناسان از ساخت نسل جدید رایانه‌های قابل‌حمل و رایانه‌های رومیزی خبر داده‌اند که می‌تواند مزایای فراوانی برای کارمندان و افرادی که به هنگام شب کار می‌کنند، داشته باشد.

http://craziestgadgets.com/wp-content/uploads/2008/09/web-napbook-2-450x279.jpg

این رایانه‌های توسط "هفستین جولیوسان"(Hafsteinn Juliusson) طراحی شده‌اند. در مدل رومیزی این رایانه‌ها کیس(Case) داخل یک بالش نرم قرار دارد تا کاربر به هنگام خستگی بتواند روی آن استراحت کند.


در مدل قابل‌حمل این رایانه‌ها نیز لپ‌تاپ داخل یک بالش نرم قرار می‌گیرد و در آن بسته می‌شود تا کاربر از خوابیدن روی این بالش احساس آرامش کند.


برخی کارشناسان می‌گویند، این اقدام باعث خواهد شد تا احتمال سرقت رایانه به هنگام خوابیدن کاربران برای همیشه از بین برود.


شرکت تولیدکننده این بالش‌های رایانه‌ای که Napbook نام گرفته است، اعلام کرده که از اواخر هفته جاری محصول جدید خود را وارد بازارهای جهانی خواهد کرد. در این میان، هنوز قیمت مشخصی برای این بالش‌ها که در رنگ‌های مختلف و متنوع ساخته شده‌اند، اعلام نشده است.ايستنا

ادامه مطلب
یک شنبه 31 مرداد 1389  - 11:24 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5913417
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی