به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

نتایج تحقیقات جدید ادله و اسناد كافی در اختیار گذاشته كه بتوان از سنت دیرینه قنداق دفاع كرد. اما بازهم تأكید می‌شود كه آزادی عمل و رشد نوزاد نباید دچار خدشه شود.
به گزارش سرویس زنان جهان؛ هنوز رسم قنداق كردن بچه در كشورهایی مانند تركیه، افغانستان و آلبانی به چشم می‌خورد. 

محققان گمان می‌كنند كه در قنداق، نوزاد احساس امنیت می‌كند و از احتمال حركات ناگهانی و خطرناك او كاسته می‌شود.

برخلاف نظرات منفی پیشین درباره قنداق کردن محققان می‌گویند اولاً نوزادان را باید روی پشتشان خواباند و روی شكم قراردادن نوزادان خطرناك است، ثانیاً روش و سنت قدیمی قنداق كردن (پیچیدن پارچه دور نوزاد برای محدودكردن حركات نوزاد) می‌تواند جلوی سندرم مرگ ناگهانی نوزاد كودك را بگیرد.


در واقع قنداق‌کردن نوزاد باعث محدود كردن حركت او شده وهنگامی كه كودك را به پشت می‌خوابانیم، احتمال برگشتن روی شكم كمترودرنتیجه احتمال وقوع سندرم مرگ ناگهانی نوزاد كم می‌شود.

برخی فاصله زمانی معین برای در قنداق بودن کودک در نظر می گیرند یعنی پس ازشیر دادن و گرفتن آروق نوزاد در حالی که نوزاد خوابیده یک ساعت نوزاد را در قنداق نگاه می دارند و دو تا سه ساعت کودک را از قنداق بیرون می آورند با این روش هم حرکت های ناگهانی و اضافی کودک را هنگام خواب کنترل می کنند و هم فرصت دست و پا زدن به کودک می دهند.


باید این نكته بسیار مهم را مدنظر داشت كه منظور از قنداق كردن این نیست كه چنان نوزاد را در پارچه‌ای بپوشانیم كه هیچ حركتی در ناحیه لگن وجود نداشته باشد و یا تنفس نوزاد دچار اختلال گردد.

آزادی عمل و رشد نوزاد نباید دچار خدشه شود و بهتر است كه پارچه نازكی مورد استفاده قرار بگیرد چون گرمای زیاد نیز موجب سندرم مرگ ناگهانی نوزاد می‌شود بنابراین پارچه مورد استفاده برای قنداق نوزاد باید نازك و نرم باشد. قنداق می تواند حرکات غیر ارادی نوزاد را کاهش دهد و نوعی آرامش را برای او به وجود آورد. 



در حال حاضر بسیاری از مادران بدون توجه به این موضوع که قنداق کردن را تکرار می کنند ، در زمان خواب کودک خود، او را در میان ملحفه ای می پیچند تا حرکات اضافی دست و پای او را بگیرند و کودک زودتر به خواب رود.

البته هنوز هم ممکن است در نشریات سلامت بخوانید هیچ گاه کودک را قنداق نکنید زیرا احتمالاً چنین و چنان! وانواع مضرات را برای قنداق کودک بیان کنند اما واقعیت این است که این خطرات درباره پوشک کردن نوزاد هم صدق می کند و ممکن است در این باره هم اخبار متناقضی بخوانید.

صرف نظر از همه این مباحث به نظر می رسد با وجود درگیر بودن همیشگی سنت و مدرنیته با یکدیگر این قصه هم بدون رسیدن به نتیجه روشن سر دراز داشته باشد.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 7:13 PM

برادرها و خواهرها عاشق شويد. زندگي به عشق است.گرچه زود رفت،اما بسيار برايمان گذاشت تا بتوانيم از داده‌هايش بهره ببريم. 

در سخناني كه سال‌هاي دور و در اوايل انقلاب داشت درباره‌ي عشق اينگونه گفته بود.

آدم اين عقل حسابگر و معامله گر را از خانه‌ي تنش بيرون نكند،عشق خدا به خانه‌ي دلش قدم نگذارد.

عاشق شويد،برادرها و خواهرها عاشق شويد،زندگي به عشق است.عقل به آدم زندگي نمي‌دهد.

عقل به آدم حساب مي‌دهد كه چه جور بهتر بخورد،چه جور بهتر بخوابد،چه جور بهتر پلاسيده شود،چه جور بهتر دل مرده باشد.عشق است كه در درون انسان آتش زندگي و شعله‌ي زندگي را بر مي‌افروزاند.

مسلمان عاشق است.عاشق خداست.عاشق حق است،عاشق عدل است.عاشق انسان شدن است.عاشق ملكوت است و دنيا با همه‌ي زيبندگي‌ها و فريبندگي‌ها برايش صرفاً ميدان ساخته شدن و ره پيمودن به سوي آن معبود و معشوق جاودانه است.

«شهيد بهشتي مظلوم زيست مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود.» جام جم

ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 7:12 PM
2040 سال پيش در روز 15 اوت سال 30 قبل از ميلاد كلئوپاترا هفتم ، ملكه مصر باستان به شيوه نمايشي و با نيش مار خودكشي كرد. 

ملكه مصر كه در كاخش در شهر اسكندريه خود را محبوس كرده بود مطلع شد اوكتاويوس ارباب جديد رم در ساحل مصر پياده شده است.
اوكتاويوس تهديد كرده بود ملكه مصر را به زنجير مي كشد و به عنوان نماد پيروزي اش در خيابان هاي شهر رم مي گرداند. همان كاري كه ژوليوس سزار با آرسينوئه خواهر كلئوپاترا انجام داده بود.
كلئوپاترا نااميد و تنها به 2 كنيزش دستور مي دهد يك سبد انجير برايش بياورند كه يك مار سمي درون آن باشد. كلئوپاترا با نيش مار خودكشي مي كند و به دنياي مردگان مي رود. 


دو كنيز وفادارش همراه او خود را مي كشند تا در دنياي مردگان در خدمت ارباب خويش باشند.

كلئوپاترا هفتم در سال 69 قبل از ميلاد در شهر اسكندريه در خانواده سلطنتي فراعنه بطالمه مصر متولد شد.

اين سلسله به نام بطلميوس سردار مقدوني اسكندر كه از طرف او به حكومت مصر منصوب شده بود خود را بطالمه ناميدند.

پس از مرگ اسكندر ، بطلميوس به خود عنوان فرعون داد و با نام بطلميوس اول بر تخت سلطنت فراعنه مصر نشست و شهر اسكندريه را پايتخت خود كرد.

فرهنگ اين سلسله يوناني بود ، در حالي كه اغلب رعاياي آنها به استفاده از زبان قديم مصر ادامه داده و همان دين و سنت هاي فراعنه باستان را رعايت مي كردند.

در قرن اول قبل از ميلاد ، رمي ها بيش از پيش براي كشورهاي مستقل پيرامون درياي مديترانه تهديد كننده شده بودند. بطلميوس يازدهم براي اينكه از لطف رمي ها برخوردار شده و مانع اشغال كشورش شود در سال 58 قبل از ميلاد جزيره قبرس را به رم بخشيد.

ساكنان اسكندريه از اين اقدام به خشم آمده و بطلميوس يازدهم را از سلطنت بركنار كرده و دختر بزرگش برنيسه چهارم را به تخت سلطنت مي نشانند.

اما بطلميوس يازدهم با كمك آئولوس گابينيوس حكمران رومي سوريه به قدرت بازمي گردد و دخترش را به قتل مي رساند.

پس از مرگ بطلميوس يازدهم تاج و تخت مصر به دختر كوچكش كلئوپاترا كه 17 سال داشت ، مي رسد.

كلئوپاترا ملكه مصر طبق وصيتنامه پدرش بايد قدرت را با برادر كوچك 10 ساله اش بطلميوس دوازدهم تقسيم كند.

در سال 48 قبل از ميلاد ، كلئوپاترا به دليل توطئه اي كه توسط برادرش و مشاور او پتين براي قتلش تدارك ديده شده بود به سوريه فرار مي كند.

در همين زمان ، پمپي ژنرال رمي كه از ژوليوس سزار رقيبش شكست خورده بود به مصر پناه مي آورد اما به دستور بطلميوس دوازدهم به شيوه اي خائنانه به قتل مي رسد.

فرعون جوان اميدوار بود با قتل پمپي بتواند نظر لطف ژوليوس سزار را به خود جلب كند.

هنگامي كه سزار چهار روز پس از قتل پمپي قدم به خاك مصر مي گذارد ، خدمتگزاران بطلميوس سر پمپي را به او اهدا مي كنند اما سزار توجهي نشان نمي دهد.

او به پول و آنهم پول خيلي زياد براي تحكيم قدرت خود در رم نياز داشت و مصر كشور ثروتمندي بود.

كلئوپاترا كه از ورود ژوليوس سزار به مصر آگاه مي شود از سوريه به اسكندريه بازمي گردد و مخفيانه به ديدار سزار مي رود.او موفق مي شود نظر سزار را جلب كند.

بار ديگر پتين مشاور بطلميوس دوازدهم دست به توطئه اي مي زند كه هدف آن قتل سزار بود بود اما توطئه كشف شده و پتين كشته مي شود.

بطلميوس دوازدهم نيزدر جنگ با رمي ها در رودخانه نيل غرق مي شود.

آرسينوئه خواهر كوچكتر كلئوپاترا به ژنرال آشيلاس مي پيوندند و عليه سزار قيام مي كند اما اين قيام به آساني توسط سزار درهم شكسته مي شود.

سزار به شهر رم بازمي گردد و 2 سال بعد كلئوپاترا باشكوه و جلال وارد اين شهر مي شود.اما در اين ميان سزار به قتل مي رسد و كلئوپاترا شتابان از رم فرار كرده و به مصر بازمي گردد.

با قتل ژوليوس سزار در رم جنگ داخلي در مي گيرد.ماركوس آنتونيوس يكي از سرداران سزار موفق به تصرف يونان و آسياي صغير مي شود.

او براي حفظ نيروهايش به پول و گندم نياز داشت و بنابراين تقاضاهايش را با كلئوپاترا ملكه مصر در ميان مي گذارد. كلئوپاترا با تقاضاهاي ماركوس آنتونيوس موافقت مي كند.

ماركوس آنتونيوس به مصر آمده و پس از ملاقات با كلئوپاترا با او ازدواج مي كند و در اسكندريه مستقر مي شود. اما بعد از مدتي ناگزير مي شود به رم بازگردد تا از طرفدارانش در مقابل اوكتاويوس رقيبش حمايت كند.

در سال 40 قبل از ميلاد ، ماركوس آنتونيوس با اوكتاويوس صلح كرده و با خواهر ناتني او اوكتاويا ازدواج مي كند.

سپس ماركوس آنتونيوس به جنگ با سلسله اشكانيان ايران مي رود و در اين جنگ شكست سختي از پارت هاي اشكاني مي خورد و اغلب سپاهيانش كشته و اسير مي شوند.

ماركوس آنتونيوس به مصر بازمي گردد تا بار ديگر از حمايت كلئوپاترا برخوردار شود.اما اوكتاويوس با جلب حمايت سناي رم نيروي لازم را براي جنگ تعيين كننده بارقيب ديرينه به دست آورده و در آكسيوم به سختي ماركوس آنتونيوس را شكست مي دهد.

ماركوس آنتونيوس در پي اين شكست دست به خودكشي مي زند و اوكتاويوس براي اسير كردن كلئوپاترا به سوي اسكندريه حركت مي كند.

به اين ترتيب ، در روز 15 اوت سال 30 قبل از ميلاد كلئوپاترا هفتم ملكه مصر از بيم اسارت به دست اوكتاويوس با نيش مار سمي به زندگي خود خاتمه مي دهد.

با مرگ كلئوپاترا كه در زمان مرگ 39 سال داشت چراغ سلسله فراعنه بطالمه مصر براي هميشه خاموش مي شود.

اوكتاويوس پس از فتح مصر و به دست آوردن غنايم فراوان براي دستيابي به قدرت مطلق به رم بازمي گردد. او بر ويرانه هاي جمهوري رم يك امپراتوري تاسيس كرده و خود به عنوان امپراتور آگوستوس حكمران مطلق اين امپراتوري وسيع مي شود. 

منبع: جام جم
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 7:11 PM

از آنجايي كه برخي پزشكان اين روزها به شيوه گياه‌درماني روي آورده‌اند و حضور گياهان در منزل را بسيار مفيد مي‌دانند، شركت ژاپني Sega Toys از توليد روبات خانگي كوچكي خبر داده كه مي‌تواند پزشكان را در رسيدن به اين هدف كمك كند.

http://news.xinhuanet.com/it/2008-10/06/xinsrc_2121005060845390258303.jpg
  اين شركت از سري گياهان روباتيك خود،‌ محصول جديدي با نام Pekoppa روانه بازار كرده كه كاملاً شبيه به گياهان طراحي شده و افراد مي‌توانند با آن صحبت كنند.
اين گياه روباتيك به گونه‌اي طراحي شده است كه اگر با آن صحبت كنيد، از خود عكس‌العمل نشان مي‌دهد و به خوبي صحبت‌هاي شما را متوجه مي‌شود.
اين روبات كوچك كه در اصل يك اسباب‌بازي ديجيتالي محسوب مي‌شود، 23 دلار قيمت دارد و هم‌اكنون وارد بازارهاي ژاپن شده است.
شركت Sega Toys قصد دارد نسخه آتي از اين گياه روباتيك را همراه با ورودي USB و حافظه مجازي توليد كند.


ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 6:44 PM

دانشمندان استراليايي نوعي مرجان پيدا كرده‌اند كه براي درمان سرطان مؤثر هستند.


  گروهي از دانشمندان استراليايي دسته‌اي از مرجان‌هاي رنگي و درخشان در آب‌هاي كم عمق كشف كردند كه معتقدند اين مرجان‌ها به تهيه داروهاي ضد سرطان و همچنين فهم بيشتر در مورد گرم شدن زمين كمك مي‌كنند.

دانشمندان اين مرجان‌هاي رنگي را در جزيره «Lord Howe» در فاصله 600 كيلومتري (400 مايلي) شرقي خشكي استراليا را در حالي پنهان شده‌بودند به سختي پيدا كردند.

ساليه يكي از محققان اين پروژه گفت: در زير آب در حال كاوش بوديم كه به غاري درخشان برخورد كرديم و در اين غار صدها مرجان آبي، سبز و قرمز را پيدا كرديم. من تا به حال اين همه مرجان زيبا درخشان را يكجا نديده بودم.

محققان دانشگاه كاليفرنيا با بررسي اين مرجام متوجه شدند كه اين مرجان‌ها تأثير درماني دارند و مي‌توان از آن‌ها براي ساخت داروهاي ضد سرطان استفاده كرد.
ادامه مطلب
یک شنبه 24 مرداد 1389  - 6:41 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5901013
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی