به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

آمارهاي منتشر شده از سوي شركت اريكسون نشان مي‌دهد كه استفاده از داده‌هاي موبايل در يك سال گذشته تقريبا سه برابر شده است.

 ترافيك داده كلي تا سه ماهه دوم سال جاري ميلادي به حدود 225 هزار ترابايت در ماه رسيد.

تنها حدود 10 درصد از دارندگان دستگاه‌هاي قابل حمل طرح اشتراك داده دارند، در حالي كه حجم ترافيك چنين خدماتي در پايان سال 2009 از خدمات صوتي پيشي گرفت.

بررسي‌هاي اريكسون هم‌چنين نشان مي‌دهد كه ترافيك داده در شبكه‌هاي سراسر جهان 10 برابر سريع‌تر از صوت رشد مي‌كند.

طبق گزارش اين شركت، بيش از پنج ميليارد مشترك تلفن همراه در جهان وجود دارد و پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2020 حدود 50 ميليارد دستگاه فعال باشند.ايسنا

ادامه مطلب
شنبه 23 مرداد 1389  - 10:32 AM

چايناموبايل كه دومين اپراتور تلفن همراه بزرگ جهان است، با خبرگزاري دولتي شين‌هوا به‌طور مشترك يك موتور جست‌وجو ايجاد مي‌كنند.

 قرارداد بين اين دو شركت چيني در حالي انجام گرفته كه گوگل به‌دنبال اختلاف با دولت چين بر سر سانسور نتايج جست‌وجو، درصد زيادي از سهمش در بزرگ‌ترين بازار آنلاين جهان را به رقيب چيني‌اش، بايدو واگذار كرد.

چايناموبايل كه تا پايان ماه ژوئن 554 ميليون مشترك داشت و شين‌هوا در بيانيه‌هايي امضاي اين توافق را مورد تاييد قرار دادند؛ بازار جست‌وجوي چين در سه ماهه دوم سال جاري 2.67 ميليارد يوان (394 ميليون دلار) ارزش داشت كه افزايش 48 درصدي سال به سال يافته است.

بر اساس گزارش شركت پژوهشي Analysys International، سهم گوگل از 30.9 درصد در سه ماهه اول به 24.2 درصد در سه ماهه دوم تنزل كرد، در حالي كه بايدو با افزايش سهمش از 64 به 70 درصد، برتري‌ا‌ش در اين بازار را تحكيم كرد.

طبق آمارهاي رسمي منتشره، شمار كاربران اينترنت در چين در حال حاضر حدود 420 ميليون نفر است.ايسنا

ادامه مطلب
شنبه 23 مرداد 1389  - 10:30 AM

توييتر ويژگي جديدي به‌نام Tweet Button عرضه كرد كه هدف آن ساده‌تر كردن اشتراك‌گذاري لينك‌هاي وب موجود در اين سرويس براي ناشران وب و كاربران نهايي است.

طبق اعلام توييتر، ناشران وبي كه اين ويژگي را به كار بگيرند، به بازديدكنندگان امكان مي‌دهند لينك‌هايشان در توييتر را بدون ترك كردن سايت آن‌ها به اشتراك بگذارند كه براي هر دوي ناشران و بازديدكنندگان مفيد خواهد بود.

ويژگي Tweet Button كادري را ظاهر مي‌كند كه دربردارنده صفحه كوتاه‌سازي آدرس URL يا آيتم‌هاي اشتراك گذاشتني است.

ناشران مي‌توانند متن سفارشي را كه مايلند كادر Tweet Button به تمامي كاربران نشان دهد و هم‌چنين پيشنهاد به كاربران براي اشتراك‌هاي توييتر ديگري كه مايل به هواداري از آن‌ها هستند، تنظيم كنند.

روند افزودن اين ويژگي به سايت‌ها بسيار ساده بوده و بنا بر اعلام توييتر، تنها به چند خط كد نياز دارد. برخي از سايت‌ها تاكنون گزينه Tweet Button را به‌كار گرفته‌اند كه شامل CNN.com، يوتيوب، Time.com، هولو و يو اس اي تودي هستند.

فراهم كردن اين نوع ابزار اشتراك‌گذاري براي ناشران وب از سوي سايت‌هاي شبكه اجتماعي و رسانه اجتماعي متداول شده است. فيس بوك نيز چند ماه قبل ابزار Like را عرضه كرد.

هم‌چنين توييتر ويژگي جديدي را معرفي كرده كه به كاربران تلفن همراه امكان مي‌دهد بدون داشتن يك اشتراك توييتر پيام‌هاي توييت را از طريق پيام كوتاه دريافت كنند.ايسنا

ادامه مطلب
شنبه 23 مرداد 1389  - 10:27 AM
اختلاف در آغاز و پایان ماه قمری موضوعی است که در هر ماه قمری اتفاق می‌افتد، ولی معمولا اغلب مردم در آغاز ماه‌های رمضان، شوال و ذی‌الحجه که موسم برگزاری بزرگ‌ترین عیدها و مراسم مذهبی مسلمین است، به این موضوع حساس می‌شوند. این در حالی است که بروز 1 روز اختلاف بین کشورهای اسلامی طبیعی است.


امیر حسن‌زاده*: امروزه با وجود نرم‌افزارهای نجومی مختلف، محاسبه موقعیت و مشخصات ماه کار ساده‌ای است، اما منجمین امروز برای پیش‌بینی رویت هلال ماه از معیارهای مختلفی استفاده می‌کنند. این معیارها بر اساس رصدهای انجام شده طی قرون اخیر طراحی شده و بنابراین، تقویم‌نویس با مقایسه مشخصه‌های نجومی ماه با معیارها و رکوردهای به دست آمده در مورد رویت هلال ماه اظهار نظر می‌کند.

هر چند که معیارهای رویت هلال اختلافاتی را با یکدیگر نشان می‌دهند، ولی نتایج علمی رصدها باعث می‌شود که خطای پیش‌بینی‌ها به تدریج کاهش یابد. اما چون اساس کار مبتنی بر رویت هلال ماه است، بنابراین به دلیل موقعیت جغرافیایی، وضعیت ماه تغییر می‌کند و به طور کلی اختلاف یک روزه بین کشورهای اسلامی طبیعی است. اما از آن‌جا که مسئله رویت یک امر انسانی است، بحث رویت امری است که با توجه به افراد و شرایط مختلف متغیر است.

یکی از مشکلات اصلی در همین گزارش‌های نادرست است. موارد بسیاری وجود داشته که افرادی ادعای رویت هلال کرده‌اند حال آن‌که از نظر نجومی امکان‌ مشاهده آن هلال وجود نداشت. همین گزارش‌های نادرست در برخی از کشورها (مانند عربستان) موجب اعلام اول ماه شده و به تبع آن، برخی کشورهای دیگر مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس یا حتی کشورهای واقع در شرق ایران مانند افغانستان، اول ماه را اعلام کرده‌اند. اما خوشبختانه در کشور ما، در سال‌های اخیر گروه‌های باتجربه به استهلال می‌پردازند و گزارش‌های آن‌ها مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد.

اختلاف فتوا در مورد رویت هلال ماه، بحث دیگری است که می‌تواند موجب اختلاف شود. برخی از مراجع رویت با چشم مسلح را قبول دارند و برخی دیگر اعتقاد به رویت با چشم غیرمسلح دارند. مهم اینجاست که وجود این اختلاف‌ها به هیچ وجه به معنی اشکال در تقویم ما نیست. ایرانیان همواره در زمینه نجوم پیشرو بوده‌اند و تقویم هجری شمسی و هجری قمری ایران یکی از دقیق‌ترین تقویم‌ها است.

* کارشناس ارشد مرکز تقویم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

ادامه مطلب
شنبه 23 مرداد 1389  - 10:25 AM
محققین روی فسیل‌های به دست آمده در اتیوپی آثار برشی را پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد اجداد ما 800،000 سال زودتر از آن چه تصور می‌شد از ابزارهای سنگی استفاده می‌کردند و پیچیده‌تر از تصور ما بوده‌اند

 وقتی پای تاریخ به میان می‌آید، مقیاس‌ها قدری نسبت به مقیاس‌های که ما به طور معمول در مکالمات روزمره به کار می‌بریم تغییر می‌کنند و دانسته‌ها، ‌اندازه‌ها، زمان‌ها و مانند آن با یک مدرک خیلی کوچک ناگهان به کلی تغییر می‌کنند. خصوصا وقتی ماجرا به تحول انسان‌ها روی زمین مربوط باشد، با به دست آمدن هر مدرک،‌ شاهد، فسیل و مانند آن، ممکن است کل نظریات و فرضیه‌های پیشین زیر سوال برود.

آخرین نمونه از این دست هم کشف تازه محققین موسسه ماکس پلانک واقع در آلمان است که نشان می‌دهد زمانی که اجداد ما شروع به استفاده از ابزارهای سنگی و خوردن گوشت کرده‌اند، تقریبا 800،000 سال زودتر از زمانی است که ما تا به حال فکر می‌کردیم، فقط 800،000 سال!

بر اساس گزارشی که نیوساینتیست در این مورد منتشر کرده، آثار به جا مانده روی فسیل استخوان‌های حیوانات به دست آمده در اتیوپی نشان می‌دهد که اجداد ما در حدود 3.4 میلیون سال پیش از ابزارهای سنگی استفاده می‌کرده‌اند.

از آن‌جا که بر اساس دانسته‌های ما، در آن زمان تنها گونه انسانی که در این منطقه زندگی می‌کرده گونه استرالپیتکوس افارنسیس بوده، دانشمندان فکر می‌کنند که این گونه بیش از آن چه تا به حال تصور می‌شد، رشدیافته و پیچیده بوده است. همچنین احتمالا آن‌ها بیش از آن چه تا به حال تصور می‌شد به انسان‌های امروزی شبیه بوده‌اند. می‌بینید پیدا کردن یک جای برش چه تغییراتی را در این علم به وجود می‌آورد؟

ادامه مطلب
شنبه 23 مرداد 1389  - 10:23 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 73

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5901254
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی