به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

گروهي از محققان موفق به استفاده از نانولوله‌هاي كربني در حرارت درماني سرطان شدند.


گروهي از محققان مركز پزشكي Baptist در دانشگاه Wake Forest روشي براي درمان سرطان با استفاده از نور ليزر يافته‌اند. در اين روش نور ليزر نانوذرات را گرم كرده و حرارت ايجاد شده تومور را از بين مي‌برد. آنها براي اين كار از نانولوله‌هاي كربني چندديواره حاوي آهن استفاده كرده‌اند.

اين گروه تحقيقاتي در بررسي‌هاي آزمايشگاهي خود نشان داده‌اند كه مي‌توانند با استفاده از يك روبشگر MRI، از اين نانوذرات درون بافت‌هاي زنده تصويربرداري كرده و رسيدن آنها به تومور و از بين بردن تومور را تماشا كنند.

با وجودي كه اين كار بيشتر شبيه داستان‌هاي علمي-تخيلي است، اما كاملاً كاربردي و عملي است. اين كار بر يكي از روش‌هاي درمان سرطان به نام حرارت‌درماني القاشده توسط ليزر (LITT) استوار است كه از نور ليزر براي گرم كردن و از بين بردن تومورها بهره مي‌برد. LITT بر اين واقعيت استوار است كه برخي ذرات همچون نانولوله‌هاي كربني چندديواره مي‌توانند انرژي ليزر را جذب كرده و آن را به گرما تبديل كنند. اگر اين نانوذرات درون تومور گرم شوند، تومور را سوزانده و از بين مي‌برند.

با اين حال مشكل LITT اين است كه با وجودي كه امكان مشاهده تومور در روبش‌هاي پزشكي وجود دارد، نانوذرات در اين روبش‌ها ديده نمي‌شوند. اگر نانوذرات را درون بدن بيمار تزريق نماييم، امكان ردگيري آنها وجود ندارد و اين امر مي‌تواند براي بيمار خطرناك باشد. زيرا اگر اين ذرات درون بافت‌هاي سالم تجمع نمايند، گرم كردن آنها مي‌تواند به از بين رفتن اين بافت‌ها بيانجامد.

محققان دانشگاه Wake Forest براي اولين بار نشان داده‌اند كه مي‌توان نانوذراتِ قابل مشاهده در MRI توليد كرده و به اين ترتيب تصويربرداري و گرم كردن تومور را به طور همزمان انجام داد. با پُر كردن نانولوله‌هاي كربني چندديواره با آهن مي‌توان آنها را با روبشگر MRI مشاهده كرد. آنها با استفاده از بافت‌هاي حاوي تومور موش نشان دادند كه اين نانولوله‌هاي حاوي آهن مي‌توانند با بهره‌گيري از تابش ليزر تومورها را از بين ببرند.

ژوآن فنگ دينگ، يكي از پژوهشگران اين كار گفت: يافتن محل دقيق نانوذرات در بدن انسان براي درمان بسيار مهم است. ديدن اينكه تومورهاي نشان‌دار شده با نانولوله‌ها بعد از درمان كوچك‌تر شده‌اند، بسيار هيجان‌انگيز است.

اگر ثابت شود كه اين روش مفيد است، شايد روزي به درمان بيماران سرطاني كمك كند، اما قبل از آن بايد كارايي اين روش در بررسي‌هاي باليني به اثبات برسد.

نتايج اين تحقيق در پنجاه و دومين همايش سالانه American Association of Physicists in Medicine در فيلادلفيا ارائه شده است.
ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 10:26 PM

گونه‌اي نادر از پستاندار شاخ‌دار كه شبيه بز كوهي است در آسيا گرفته شد.


حيوان افسانه‌اي تك‌شاخ آسيا كه البته هم اكنون 2 شاخ دارد در روستايي در لائوس پيدا شده و روستائيان اين حيوان را گرفته‌اند

تاكنون در مورد وجود اين حيوان گزارشي ارائه نشده بود و تاكنون هيچ كس نتوانسته بود اين حيوان را بگيرد و تنها از اين حويان چند عكس وجود دارد كه اين عكس‌ها هم توسط دوربين‌هاي محافظت از حيات وحش به طور اتوماتيك از اين حيوان عكس گرفته‌اند، به همين دليل زيست‌شناسان اطلاعات دقيقي در مورد اين پستاندار كه بسيار شبيه بز كوهي است در اختيار ندارند.

اين حيوان در سال 1992 در جنگل‌هاي جنوب شرقي آسيا كشف شده بود.

با توجه به ديدن اين حيوان در اين منطقه، مقامات دولتي اين منطقه را به مناطق حفاظت شده اضافه كرده‌اند.

بر اساس اين گزارش، اطلاعات دقيقي در مورد تعداد اين پستانداران وجود ندارد و پيش‌بيني مي‌شود كه تنها تعداد بسيار محدودي از اين حيوانات زنده‌هستند و اين گونه در معرض خظر وجود دارد.
ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 10:25 PM

شركت هاي ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در اروپا كه از قدرت گرفتن اپل و گوگل در اين قاره ناراحتند، درصدد بلوكه كردن محصولات اين دو شركت برآمده اند.


به نقل از مك آبزرور، اپراتورهاي اروپايي از آن بيم دارند كه كنترل بازار تلفن همراه اين قاره به دست اين شركت ها بيفتد و سيستم عامل اندرويد و گوشي آيفون كسب و كار شركت هاي اروپايي را كساد كنند.
استفان ريچارد رئيس شركت فرانس تله كام – اورنج در اين مورد گفت: به زودي نشستي در اين زمينه با ديگر اپراتورها و شركت هاي فعال در حوزه تلفن همراه برگزار مي شود تا يك استراتژي مشخص براي مقابله سلطه شركت هاي آمريكايي و سيستم عامل هاي ساخت آنان تعيين شود.
ريچارد افزود: در اين زمينه نشست هايي با مديران ارشد دويچه تله كام، تلفونيكا، وودافون در تاريخ 8 اكتبر برگزار مي شود تا در مورد وضعيت فعلي صنعت تلفن همراه در قاره اروپا و استراتژي هاي مورد نياز براي مقابله با اپل و گوگل تصميم گيري شود.
اپل با طراحي آيفون،‌ iOS و App Store و گوگل با عرضه سيستم عامل آندرويد و بازار Android Marketplace سهم قابل توجهي از بازار تلفن همراه اروپا را به خود اختصاص داده اند.
تنها سيستم عامل مهم اروپايي كه فعلاً در برابر رقباي آمريكايي خود عرض اندام كرده سيمبين شركت نوكياست.

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 10:23 PM

بررسي ها حاكيست عرضه رايانه لوحي آي پد باعث شده فروش لپ تاپ به نصف رقم قبلي كاهش يابد.


به نقل از وايرد،‌ برايان دان رئيس Best Buy با اعلام اين خبر افزود: عرضه آي پد همچنين موجب كند شدن فروش تلويزيون هم شده است و اين در حالي است كه تصور مي شد با عرضه تلويزيون هاي سه بعدي بايد بازار اين محصول قديمي بهبود پيدا كند.
به گفته وي، به طور كلي بازار فروش محصولات بزرگ و دست و پاگير در حال كند شدن است و در مقابل اقبال به محصولاتي همچون آي پد، دوربين هاي ديجيتال و كتابخوان هاي الكترونيك مانند كيندل روز به روز بيشتر و بيشتر مي شود.
بسياري از مردم به جاي به روز كردن تلويزيون هاي قديمي خود ترجيح مي دهند يك آي پد بخرند و به امكانات متنوع چندرسانه اي دسترسي داشته باشند.
پيش بيني ها حاكيست وقتي آي پد به دوربين FaceTime براي مكالمات ويديويي مجهز شود اقبال به آن باز هم افزايش خواهد يافت. با اين حال كارشناسان معتقدند كه كاهش 50 درصدي خريد لپ تاپ پس از عرضه آي پد براي آنها دور از ذهن بوده است.

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 10:22 PM

شركت بوئينگ قصد دارد به مسافرانش شانس پرواز به فضا را با فضاپيمايي كه قابليت سفر به مدار پاييني زمين را دارد، بدهد.

بوئينگ قراردادي را با پايگاه فضايي ويرجينيا امضا كرده كه طبق اين قرارداد فضاپيماي « Boeing's CST-100» با صندلي‌هاي مخصوص مسافران طراحي مي‌شود.

طبق اعلام شركت بوئينگ؛ اين فضاپيما قادر به حمل 7 سرنشين به مدار پاييني زمين در سال 2015 خواهد بود.

اين كار شركت بوئينگ و مركز فضايي ويرجينيا فعاليتي كاملاً تجاري خواهد بود. اين در حالي است كه پيش از اين روسيه به همراه موشك سويوز توريست به ايستگاه بين‌المللي فضا مي‌فرستاد.

آخرين توريست فضايي «Guy Laliberte» سال گذشته با پرداخت 35 ميليون دلار با فضاپيماي روسيه به ايستگاه بين‌المللي فضا سفر كرد.

اين اقدام بوئينگ در حالي انجام مي‌شود كه انجام مأموريت‌هاي فضايي با سرنشين آمريكا در سال 2011 با بازنشسته شدن شاتل‌ها به اتمام مي‌رسيد تا فضاپيماهاي جديد ناسا براي سفر به ايستگاه فضايي آماده شوند.

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 10:15 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6071986
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی