به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

پیر امیدیار بنیانگذار و رییس ایرانی-آمریکایی سایت حراج ای‌بی است و با ثروت 2/5 میلیارد دلار صد و چهل و هشتمین میلیاردر جهان است.

وی این شرکت را در سال 1995 تاسیس کرد. پیر مراد امیدیار در 21 ژوئن سال 1967 در پاریس متولد شد. پدر و مادر او ایرانیانی بودند که برای تحصیل به خارج از کشور رفته بودند.

مادر او الهه میرجلالی امیدیار مدرک دکترای زبانشناسی خود را از دانشگاه سوربن دریافت کرده بود و پدرش یک جراح بود. خانواده پیر زمانی که او 6 ساله بود به آمریکا مهاجرت کردند و پیر در واشنگتن بزرگ شد. وی در ۱۴ سالگی با نوشتن دومین برنامه رایانه‌ای برای کتابخانه مدرسه پا به دنیای بیتها گذاشت.

امیدیار به دبیرستان سنت اندرو در مریلند رفت و در سال 1984 فارغ‌التحصیل شد. وی سپس به دانشگاه تافتز رفت و در سال 1988 با مدرک علوم کامپیوتر از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. امیدیار کمي ‌بعد برای کار به شرکت کلاریس، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت اپل رفت. او در این شرکت برای نوشتن برنامه مک همکاری مي‌کرد. وی در سال 1991 یکی از افرادی بود که شرکت توسعه اینک، یک شرکت نرم‌افزاری، را تاسیس کردند. این شرکت بعدها تبدیل به یک شرکت تجارت الکترونیک شد و به ای‌شاپ تغییر نام پیدا کرد.

پیر امیدیار زمانی که 28 ساله بود در یکی از تعطیلات خود یک برنامه کامپیوتری نوشت که نهایتا تبدیل به یک سوپربرند اینترنتی به نام سایت حراج ای‌بی شد. او كه در زمينه برنامه‌نویسی کامپیوتری تخصص داشت در اتاق‌نشيمن خانه‌اش چند سايت اينترنتى را تحت يك مجموعه واحد و با آدرس www.ebay.com گرد آورده و اداره مي‌كرد.

امیدیار در یکی از تعطیلاتش تصميم گرفت جايى را براى برگزارى حراج در اينترنت شكل دهد. وى اين كار را انجام داد و آن را «حراج شبكه» ناميد. براى آنكه كارآيى سايت خود را امتحان كند يك دستگاه سوراخ كن ليزرى را كه ايراد فنى هم داشت به حراج گذاشت. دو هفته بعد اين دستگاه به قيمت ۱۴ دلار حراج شد. به اين ترتيب اولين كالا در اين سايت حراج شد و رسما سايت مذكور آغاز به كار كرد.

این سايت تا مدتى با همان نام «حراج شبكه» فعاليت مي‌كرد اما در سال 1997 به ای‌بی تغییر نام پیدا کرد. ايده تشكيل اين سايت به گفته خود اميديار خيلى ساده و البته ايده‌آليستى بود: «از طريق اينترنت مي‌توان بازارى كامل و جامع ايجاد كرد كه در آن وضعيت عرضه و تقاضا براى همگان شفاف و روشن باشد».

در ابتدا خدمات این سایت رایگان بود، اما برای پوشش هزینه‌های تامین خدمات اینترنتی شروع به دریافت وجه کرد. در مدتى کوتاه افراد بسیارى فروشنده و خریدار براى اقلام لیست شده روي سایت پیدا شدند. به تدریج تعداد کاربران این سایت زیاد شدند و معاملات بسیارى از طریق آن صورت گرفت.

امیدیار برای شرکت افراد در حراج مبلغ بسیار کمي‌ بین 25 سنت تا 2 دلار دریافت مي‌کرد و همچنین درصدی از هر معامله به او می‌رسید. به این شکل ای‌بی تعامل فروشندگان و خریداران را بسیار ساده‌تر کرد. امیدیار پس از 9 ماه از شروع کار ای‌بی شغل خود را در شرکت جنرال مجیک رها کرد تا به شکل تمام وقت روی ای‌بی کار کند.

در حال حاضر ای‌بی در حدود 15500 کارمند دارد. درآمد آن در سال 2009 درآمدی بیش از 72/8 میلیارد دلار و درآمد خالصی در حدود 39/2 میلیارد دلار برآورد شده بود. ای‌بی در سال 2009 بیش از 84 میلیون کاربر داشت.

پیر امیدیار و همسرش همانند بيل گيتس و همسرش اعلام كرده‌اند كه قصد دارند طى سال‌هاى آينده بخش عمده ثروت خود را خرج كنند. آنها اعلام کرده‌اند تا بيست سال آينده به جز يك درصد از ثروتشان بقيه آن را خرج مي‌كنند. امیدیار در حال حاضر 3 فرزند دارد و ساکن هونولولو در‌هاوایی است.
 
مرجع : دنیای اقتصاد
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 مهر 1389  - 8:19 PM

شركت تراستير كه در زمينه حفظ امنيت شبكه هاي رايانه اي خدماتي ارائه مي كند، به تازگي سرويس جديدي راه اندازي كرده كه با استفاده از آن مي توان جلوي آلودگي شبكه هاي رايانه اي شركت هاي تجاري به انواع كرم و ويروس را گرفت.


به نقل از زد دي نت، سرويس ياد شده كه Secure Browsing نام دارد، به شركت ها امكان مي دهد از خود در برابر آلودگي به بدافزارها حفاظت كنند.
مهم ترين مزيت اين سرويس شناسايي سريع بدافزارهايي است كه در اثر اتصال رايانه هاي خارجي به شبكه هاي داخلي به شبكه منتقل مي شوند.
استفاده از چنين سيستم هايي به خصوص در بانك ها اهميت زيادي دارد، زيرا سيستم هاي شبكه اي اين بانك ها همواره مجبورند با رايانه هاي خارجي زيادي در تعامل باشند و بي توجهي به مسائل امنيتي براي آنان مشكلات زيادي را به ارمغان مي آورد.
اين نرم افزار به محض نصب بر روي شبكه يك فايروال را به مرورگرهاي مورد استفاده در شبكه مي افزايد و مانع از آن مي شود كه بدافزارهاي مخرب اطلاعاتشان را از طريق شبكه رايانه اي يك شركت يا بانك منتقل كنند.
اين نرم افزار قادر به مقابله موثر با بدافزارهايي مانند زئوس است كه به طور حرفه اي براي سرقت اطلاعات حساب هاي بانكي و انتقال غيرقانوني پول طراحي شده اند.
مقابله با حملات بدافزاري نيز ديگر مزيت اين سيستم است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 28 مهر 1389  - 4:18 PM

تعداد كاربران اينترنت تا قبل از پايان سال جاري ميلادي از مرز 2 ميليارد نفر خواهد گذشت.


به نقل از تك تري، گزارش جديد اتحاديه بين المللي مخابرات نشان مي دهد كه استفاده جهاني از اينترنت تا اواخر پاييز امسال رشد صعودي خود را ادامه داده و به ركورد 2 ميليارد نفر خواهد رسيد.
بر طبق اين گزارش در سال 2009 حدود 1.4 ميليارد نفر آنلاين بوده اند، اما با آغاز سال 2010 اين رقم به 1.6 ميليارد نفر افزايش يافته و حال صاحب نظران چنين تخمين مي زنند كه رسيدن به ركورد دو ميليارد نفر تا قبل از آغاز سال 2011 ميلادي ممكن است.
در سال 2010 حدود 71 درصد از جمعيت كاربر اينترنت در كشورهاي توسعه يافته ساكن بوده و تنها 19 درصد از آنان در كشورهاي در حال توسعه يا توسعه نيافته ساكن بوده اند كه اين نشانگر شكاف جدي ديجيتالي در سطح جهان است.
البته ضريب نفوذ تلفن همراه در كشورهاي در حال توسعه به 68 درصد رسيده كه همين امر زمينه را براي استفاده گسترده تر از اين فناوري در كشورهاي ياد شده فراهم ساخته است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 28 مهر 1389  - 4:17 PM

شركت MSI از ساخت نت‌بوك جديدي خبر داده است كه بر خلاف مدل‌هاي كنوني كه معمولاً نمايشگر 10 اينچي دارند، داراي نمايشگر 12.1 اينچي است.

http://www.msi.com/uploads/prod_b__20091027110815.jpg
  اين نت‌بوك Wind12 U200 نام گرفته است و به گفته شركت سازنده، مانيتور LCD آن مي‌تواند تصاوير را با كيفيت 1366 در 768 پيكسل به نمايش بگذارد.
روي اين نت‌بوك پردازنده ULV SU3500 نصب شده است و تراشه گرافيكي GMA 4500MHD آن امكان اجراي بازي‌هاي سه‌بعدي را فراهم مي‌كند.
اين نت‌بوك كه كمتر از 1.5 كيلوگرم وزن دارد، شامل خروجي HDMI مي‌شود و روي آن وب‌كم 1.3 مگاپيكسلي نصب شده است.
براي اين نت‌بوك قابليت پشتيباني هم‌زمان از چهار كارت حافظه فراهم شده است و از ديگر امكانات آن مي‌توان به رم 4 گيگابايتي، سه ورودي USB 2.0 و سيستم ارتباطي Wi-Fi اشاره كرد.
اين نت‌بوك در سه مدل ساخته شده است كه با هاردديسك‌هاي 1650، 250 و 320 گيگابايتي در اختيار كاربران قرار مي‌گيرند. هنوز قيمت نهايي اين محصول اعلام نشده است.
ادامه مطلب
چهارشنبه 28 مهر 1389  - 4:16 PM

يك شركت تجاري از راه‌اندازي سرويس‌هاي جديدي خبر داده كه با استفاده از آنها مي توان به شيوه اي ايمن تر به خدمات كلودكاميوتينگ دسترسي پيدا كرد.


به نقل از بتانيوز، آي بي ام اعلام كرده كه سه سرويس مشاوره اي را براي شركت هاي ارائه دهنده سرويس‌هاي كلود يا شركت هايي كه قصد دارند از اين سرويس ها استفاده كنند، راه‌اندازي مي كند.
استفاده از اين سرويس ها به مديران شبكه ها كمك مي كند تا بدون ايجاد هرگونه مشكل به سمت استفاده از سرويس هاي كلود مهاجرت كنند يا سرويس كلود فعلي مورد استفاده را ايمن نموده و كارآيي آن را افزايش دهند.
به گفته كارشناسان آي بي ام، اگر چه سرويس هاي كلود مزاياي زيادي دارند، اما عدم رعايت تمهديات امنيتي در زمان استفاده از آنها مشكلات جدي و فراواني را به وجود خواهد آورد. اولين سرويس از اين مجموعه Cloud Security Strategy Roadmap نام دارد كه با بررسي زيرساخت هاي كلود بهترين راه حل امنيتي را به كاربران پيشنهاد مي كند.
سرويس دوم موسوم به Cloud Security Assessment آزمايش هاي امنيتي را بر روي سرويس هاي كلود در حال استفاده به عمل مي آورد و سرويس سوم موسوم به Application Security Services for Cloud برنامه هاي در حال استفاده در محيط كلود را تست مي كند

ادامه مطلب
چهارشنبه 28 مهر 1389  - 4:13 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823102
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی