به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

امام صادق (ع) فرمود:
نجواى عارفان همواره بر سه اصل استوار است :
1- بيم ؛
2- اميد؛
3- حبّ؛
بيم شاخه علم است و اميد شاخه يقين است ، و حبّ شاخه معرفت و عرفان .
نشان بيم گريختن است و نشان اميد طلب است ، و نشان حبّ، آن است كه در ايثار آنچه را كه دوست دارد دريغ نورزد.
پس چون علم در سينه مؤمن تحقق يابد، ترس پديد آيد و چون خوف ، درست آيد، گريز از غير خدا پيش آيد و چون كسى بگريزد، نجات يابد وچون نور يقين بر قلب تابيدن گيرد، فضل الهى مشاهده شود و چون يقين در او رسوخ كند، اميد پديد آيد و چون شيرينى اميد بچشد، در طلب آن شود.
چون به طلب برخيزد، گم شده خويش را بيابد و چون نور معرفت تجلّى يابد، نسيم محبّت و عشق در قلب وزيدن گيرد و چون نسيم محبّت وزيدن گرفت ، و انسان در سايه محبوب انس يابد و او را بر ماسوايش ترجيح دهد وبه اوامرش مبادرت و از نواهى اش اجتناب ورزد و آن دو را بر هر چيزى مقدّم بدارد. هر گاه با رعايت اوامر و نواهى محبوب بر خوان انس او نشيند، به روح مناجات قربش واصل خواهد گشت .
اين اصول سه گانه مانند، حرم ، مسجد و كعبه است كه اگر كسى داخل حرم شود، از خلق ايمنى يابد و چون داخل در مسجد شود و بر اندام او از آلودگى به گناه ايمن باشد و اگر داخل كعبه شود، قلبش از اشتغال به چيزى جز ذكر خداى تعالى در امان ماند.
پس اى مؤمن ! چنانچه در حالى هستى كه اگر در آن حالت بميرى ، با رضايت خاطر خواهى مرد، بر توفيق و حفظ الهى شاكر باش ؛ و اگر چنين نيستى ، خويش را به حالتى نيك و درست انتقال ده و بر عمرى كه در غفلت گذرانده اى پشيمان شو و در تطهير ظاهرت از گناهان و پالايش باطنت از عيوب و كاستى ها از خداى تعالى مدد بجوى و قلبت را از دام غفلت برهان وآتش شهوت را در خرمن نفست خاموش نما.

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 7:29 AM

شناخت صحیح احکام الهى به عنوان یک عنصر مهم, در تربیت دینى فرزندانمان محسوب مى شود. اگر بخواهیم فرزندان خود را طورى تربیت کنیم که احکام الهى رعایت نمایند باید از همان زمان کودکى بر طبق دستورات دینى عمل نماییم. براى اینکه دختران و پسران هنگام بلوغ با مشکلى روبه رو نشوند و به تدریج با نقش خاص خود به عنوان دختر و یا پسر آشنایى یابند, باید از همان ابتدا به طور جداگانه با آنها رفتار شود.
این مسإله در مورد دختران اهمیت بیشترى دارد; زیرا آنها زودتر از پسران به بلوغ مى رسند. در تعالیم اسلامى به این نکته توجه کامل و توصیه شده است که از حدود 6 سالگى با دختر و پسر به روشى جداگانه رفتار شود. در روایات اسلامى توصیه شده است که دختر بچه شش ساله را پسر بچه یا مرد نامحرم نبوسد و در بغل نگیرد. همچنین زنهاى نامحرم از بوسیدن پسر بچه اى که سنش از هفت سال گذشته است, خودارى کنند.
همینطور توصیه کرده اند که بستر کودکان در شش سالگى از هم جدا شود.
رعایت این اصول سبب مى شود که دختران و پسران از همان آغاز به تدریج نقش مردانه و زنانه مناسب را پیدا کنند و براى بلوغ آمادگى کافى داشته باشند. به هر حال باید از دوران کودکى زمینه براى رشد ویژگیهاى فطرى دختر و پسر در خانواده فراهم آید و هر یک از این دو در مسیرى که آفرینش با تدبیرى حکیمانه پیش پاى آنها نهاده است, سوق داده شوند.(1) در ارتباط با آموزش کودکان باید این نکته را مد نظر داشته باشیم که آیا ما هستیم که او را متدین و مومن مى سازیم و یا خود اوست که مى باید ایمان بیاورد و متدین شود؟ پاسخ دقیق مى تواند روشنگر شیوه برخورد ما با فرزندان درتمامى زمینه ها از جمله برخورد با جنس مخالف باشد.
کودک موقعى فعل تربیتى را درونى مى کند که خود به طور فعال در آن نقش داشته باشد. اگر خواهان آن هستیم که کودکان مقررات, ارزشها, خصایل و فضایل اخلاقى را درونى کنند یعنى در سازمان ذهنى و عاطفى آنها ریشه بدواند و در عمق وجودشان جایگزین شود باید لوازم و شرایط تربیت را به گونه اى فراهم کنیم که کودک خود راغب و مایل به آن شود. مهمترین اصل در تربیت خود انگیخته مسإله رغبتها و علایق کودک است. پیام تربیتى باید با کانون رغبت متربى همسو گردد.(2)
نوجوانان و جوانان باید خود را چنان با ارزش و با عزم و اراده تصور کنند که خویشتن را از درون کنترل کنند. آنان چنین انتظارى را در خود پرورانند که حتما مى باید دیگران آنها را کنترل کنند. آنان باید به گونه اى رشد یابند که حتى در شرایطى کاملا دور از چشم افراد که امکان بهره ورى نیز براى آنان فراهم باشد به لحاظ تقوایى, خود را نگه دارند و دست از پا خطا نکنند. نوجوانان را باید به گونه اى تربیت کرد که خود کنترل(3) بار آیند و نیاز کمترى به انضباط و کنترل بیرونى داشته باشند, و به نحوى آنان را آماده و پرهیزگار نماییم که اگر به درون دریاى گناه و لغزش هم وارد شدند, همانند مرغابى آب بر اندامش ننشیند و خشک بیرون آید, و در واقع عالم را محضر خدا بدانند و در همه جا از درون او را پیامآورى باشد.
در این باره از حضرت امام خمینى نقل شده است:
((از مسایلى که امام بیشتر به آنها توجه داشتند, محدود بودن ارتباط بین زن و مرد بود. یادم است که ده سال بیشتر نداشتم و با برادرهایم و پسرخاله ام قایم موشک بازى مى کردم, حجاب هم داشتم. اما امام یک روز مرا صدا کردند و گفتند: شما هیچ تفاوتى با خواهرتان ندارید, مگر او با پسرها بازى مى کند که شما با پسرها بازى مى کنید. از آن روز به بعد با پسرها بازى نکردم.))(4)
شرع مقدس اسلام در رعایت رفتار و پوشش فرد مسلمان حدودى را تعیین کرده است, پوشیده بودن بدن زن و مجاز بودن براى عدم پوشش کفین و وجه و نیز مجاز نبودن مرد و زن در سخن گفتن با یکدیگر به گونه اى که گناه درآن وجود داشته باشد, به عنوان حداقل حدودى است که مى باید رعایت شود.
در مورد رعایت حدود شرعى در روابط دخترو پسر مى باید اولا ما حدود را به خوبى بشناسیم و از افراط و تفریط بیهوده اجتناب کنیم. ثانیا فرزندان را افرادى بار بیاوریم که با کنترل درونى رشد کنند نه فقطما با کنترلهاى بیرونى. در اینجاست که معناى کلام حضرت زهرا(س) نیز مشخص مى شود که رفتار مطلوب زن در رابطه با نامحرم را چنین توصیف مى فرمایند: ((زن, نامحرمى را نبیند و نامحرمى او را نبیند. )) چنین الگویى براى کسى مطرح است که خود از لحاظ رشد انسانى به جایى رسیده باشد که این کلام حضرت زهرا(س) را خود با تمام وجود حس کند وآن را دستورالعمل زندگى قرار دهد.
آموزش حدود شرعى و مراعات آنها نه تنها نشانه عقب ماندگى و یا محدود سازى فرزندان نیست, بلکه خود نشانگر دقت و توجه یک خانواده به حدود رفتار اجتماعى است.
هر قدر فرهنگ یک خانواده بالاتر باشد به جزئیات و دقایق زندگى و از آن جمله دقایق در مورد روابط اجتماعى با دیگران توجه بیشترى مى کند. دخترى که در برخورد با افراد نامحرم, از آن جمله پسرعمو, پسرعمه, پسردایى و امثال آن پوشش خود را مراعات مى کند و حجاب خود را نگاه مى دارد و نیز رفتار متین و دینى در مقابل آنها دارد, با این اعمال, سطح فکر و فرهنگ خود را نشان مى دهد. به این ترتیب خانوادها خود باید برنامه مشخصى در زمینه آموزش حدود رفتارى با افراد محرم و نامحرم, حلال و حرام به فرزندان خود داشته باشند.(5)
خانم فاطمه طباطبایى در باره نظر امام خمینى راجع به حجاب دختران چنین نقل مى کند:
امام خمینى مى فرمودند: تا تکلیف نشده حجاب لازم نیست, مى تواند هر رنگى که مى خواهد بپوشد. ولى وقتى تکلیف شد, دیگر نگویید عیب ندارد. این را به بچه تلقین کرده اید که راجع به مسایل دینى سخت نباشد, باید به بچه فهماند که بعد از سن تکلیف پسرعمو و پسرخاله نامحرم هستند و باید حجاب داشته باشد. این عیب ندارد.
سلیقه هاى مختلف پدر و مادر مسایل شرع را تغییر مى دهد یا از اصل برمى گرداند و براى بچه کار را مشکل مى کند.
نباید مسایل شرع را براى بچه مشکل کرد. اسلام دین راحتى است. دین سختى نیست. (6)
از نظر قرآن کریم, نه تنها تکلیف, سخت و دشوار نیست, بلکه با عمل به آن و چشیدن لذت عبادت و اوامر خداوند شیرینى و حلاوت خاصى را نیز انسان احساس مى کند که با هیچ کدام از لذایذ زودگذر دنیوى قابل مقایسه نیست.
خداوند حکیم بدون در نظر گرفتن نیازها و مصالح انسان به او تکلیف نمى کند. چیزى بر او حلال یا حرام نمى نماید اگر چیزى را بر او حلال کرد, سود وى را در نظر داشته و اگر چیزى را برایش حرام کرد, مصلحت او را مورد توجه قرار داده است. به طور کلى در اسلام حکمى بدون حکمت و تکلیفى بدون مصلحت وجود ندارد, مقررات الهى بدون استثنإ بر مبناى نیازهاى واقعى انسان وضع شده و زندگى خوب و توإم با سعادت و عاقبت نیک جز با انجام این مقررات میسر نیست, هر یک از این احکام, پاسخگو به نیازى از نیازهاى انسان است.
پیامها و نتایج
آشنایى و آموزش تدریجى مسایل دینى به دختران و پسران را از همان دوران کودکى شروع کنیم.
قبل از سن تکلیف نباید با تکالیف سخت و طاقت فرسا احساس تنفر و انزجار در کودک ایجاد نماییم.
آموزشهاى دینى و اخلاقى باید داراى انعطاف و متناسب با توانایى کودکان در سن قبل از تکلیف باشد.
مثل پیشمرگان کرد مسلمان, زنان مسلحانه در غیاب همسرشان از خانواده محافظت مى کردند. با چند تن از آنان در بانه صحبت مى کردیم مى گفتند شبها تا صبح نمى خوابیدیم و برخى موارد هم بوده که درگیر شده ایم.
--------------------------------------------------------------------------------
پى‏نوشت‏ها:
1ـ راهنماى پدران و مادران, ج 1, ص 77.
2ـ تربیت طبیعى درمقابل تربیت عاریه اى, ص 188 ـ 189.
3ـsehf _ control .
4ـ عاطفه اشراقى, پا به پاى آفتاب, ج1, ص212.
5ـ تحلیلى تربیتى بر روابط دختر و پسر در ایران, ص74.
6ـ پا به پاى آفتاب, ج1, ص191.
ماهنامه پیام زن ـ شماره 104 ـ آبان 79

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 7:24 AM
احادیثی از امام علی بن موسی الرضا علیه السلام درباره ایمان، خداشناسی، خودشناسی، کمک به مردم و...


1.  مؤمن ، مؤمن واقعي نيست ، مگر آن كه سه خصلت در او باشد : سنتي از پروردگارش و سنتي از پيامبرش و سنتي از امامش . اما سنت پروردگارش ، پوشاندن راز خود است ، اما سنت پيغمبرش ، مدارا و نرم رفتاري با مردم است ، اما سنت امامش صبر كردن در زمان تنگدستي و پريشان حالي است
لا يكون المؤمن مؤمنا حتي تكون فيه ثلاث خصال ، سنة من ربه ، و سنة من نبيه ، و سنة من وليه . فاما السنة من ربه فكتمان سره ، و اما السنة من نبيه فمداراة الناس ، و اما السنة من وليه فالصبر في البأساء و الضراء
                                                                                           اصول کافی ، ج 3 ، ص (339)

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 7:19 AM

رجعت از جمله اعتقادات شيعه است و از كساني كه در عهد حكومت حضرت وليعصر (عج) رجعت خواهد نمود ، امام حسين (ع) است كه پس از شهادت امام زمان به حكومت خواهد رسيد.

رجعت در لغت به معني بازگشت و در اصطلاح به بازگشت گروهي از مومنان خالص و عده اي از منافقان فاجر به اين جهان پيش از قيامت گفته مي شود.
اعتقاد به رجعت از باورهاي مسلم و ترديدناپذير شيعه است كه بر آيات قرآن و احاديث معصومين عليهم السلام استوار مي باشد. (1)
رجعت در دوران حكومت موعود آخرالزمان اتفاق خواهد افتاد و خداوند عده اي از مردگان را با همان اندام و صورتي كــه بودند زنده كرده و به دنيا برمي گرداند. به گروهي از آنان عزت مي دهد و گروهي را ذليل مي كند و حق مظلومان را از ستم گران مي گيرد. وقتي قـائم قيام كــرد خداوند همه اذيت كنندگان مومنين را زنده مي كند تا به مجازات دنيوي برسند و دادگري مومنان به ظهور مي رسد. (2)

دلايل عقلي اعتقاد به رجعت :

عــلامه سـيد محمد حسين طباطبايي (ره) در تفسير شريف الميزان ، ذيل تفسير آيه 210 - 208 به مساله رجعت و اعتقاد شيعه بـدان و نـظـر عقلي مخالفان آن اشاره كرده با دلايل عقلي به رد نظريه مخالفان مي پردازد از جمله مي گويد : چيزي كــه از قوه به فعليت درآمده ديگر محال است بالقوه شود ، مطلبي است صحيح و ليكن قبول نداريم كــه مساله مورد بحث مــا از اين باب باشد براي اين كه مورد فرض او با مورد فرض ما مختلف است. مورد فرض او كسي است كه عمر طبيعي خود را كرده و بــه مـرگ طبيعي از دنيا رفته باشد كه برگشتن او به دنيا مستلزم آن امر محال است و اما مرگ «اخترامي» كه عاملي غيرطبيعي از قبيل قتل و يا مرض باعث آن شود. بـرگشتن انسان بـعـد از چنين مـرگي به دنيا مستلزم هيچ محذور و اشكالي نيست چون ممكن است بعد از آن كه به مرگ غيرطبيعي از دنيا رفت و در زمــاني ديگر مستعد كمالي شد، در زماني غير از زمان زندگي موجود بعد از مردن دوباره زنده شود تا آن كمال را به دست آورد.
و يا ممكن است اصل استعدادش مشروط باشد به اين كه مقداري در برزخ زندگي كرده باشد چنين كسي بـعـد از مــردن و ديـدن برزخ داراي آن استعداد مي شود و دوباره بدنيا برمي گردد آن كمال را به دست آورد كه در هر يك از اين دو فرض، مساله رجعت و برگشتن به دنيا جايز اسـت و مستلزم محذور محال نيست. اين گفتاري خلاصه و فشرده بود درباره مساله رجعت. (3)

آيات رجعت در قرآن و روايات ائمه (ع) :

از جمله آياتي كه در قرآن به مساله رجعت دلالت دارد آياتي چون : «و يوم نحشر من كل امه فوجا ممن يكذب باياتنا» (نمل /83) و آن روز كـه از هر امتي گروهي از كساني را كه آيات ما را تكذيب كردند. محشور مي گردانيم پس آنان نگاه داشته مي شوند تا همه به هم بپيوندند.»
همچنين آيه : «ام حسبتم ان تدخلوا الجنه و لما ياتكم مثل الذين خلوا من قبلكم» (بقره/214) «آيــا پنداشتيد كــه داخــل بهـشت مي شويد و حــال آن كـه دچار سختي و زيان شدند و به (هول و) تكان درآمدند تا جايي كه پيامبر (خدا) و كساني كه با وي ايمان آورده بودند گفتند : يــاري خدا كي خواهد بود ؟ بدانيد كه ياري خدا نزديك است.»

ايــن آيــه مـي فهماند آنچه در امـت هــاي گذشته رخ داده در ايــن امت نيز رخ خواهد داد و يكي از آن وقايع مساله رجعت و زنده شدن مردگاني است كه در زمان ابراهيم و موسي و عيسي و عزير و ارميا و غير ايشان اتفاق افتاده بايد در اين امت نيز اتفاق بيفتد. (4)
همچنان كه رسول خدا (ص) هم در كلامي ، به طور اجمال اين مفهوم را مي فهماند :
«به آن خدايي كه جانم به دست اوست شما مسلمانان بــا هــر سنتي كه در امت هاي گذشته جريان داشته رو به رو خواهيد شد و آن چه در آن امت ها جريان يافته مو به مو در اين امت جريان خواهد يافت بــه طوري كه نه شما از آن سنت ها منحرف مي شويد و نه آن سنت ها كه در بني اسرائيل بود شما را ناديده مي گيرد.» (5)
آياتي چون آيه 10 سوره مومن و آيه 260 سوره بقره و آيه 6 اسرا از ديگر آيات مبين مساله رجعت هستند.

از جمله روايات ديگر رجعت، روايتي است از حضرت امام صادق (ع) كه مي فرمايد :
هنگام رجعت كساني كه مومن خالص و كافر خالص هستند زنده مي شوند و به دنيا برمي گردند. (6)

در مورد حضرت وليعصر (عج) نيز آمده است : در روز ظهور عده اي از ظالمان بــه اذن خدا از قبورشان زنده مي شوند و مجازات مي گردند از اين رو ، حضرت را يگانه منتقم خون سالار شهيدان امام حسين (ع) خــوانــده انـد و در دعاي ندبه آمده است : «اين الطالب بدم المقتول بكربلا اين المنصور علي من اعتدي عليه و افتري ...» ، «كجاست طالب خون حسين (ع) كه در كربلا كشته شد ؟ كـجـاست آن يــاري شــده تـا ياري كند كساني را كه حقشان پايمال شده است ؟»

رجعت كنندگان چه كساني اند ؟

در مورد كساني كــه در دوران حكومت جهاني مـوعود آخرالزمان رجعت خواهند كرد دو دسته روايت نقل شده دسته اول به طور كلي از كساني ياد مي كند كه يا كافر خالصند و يــا مـومـن خالص ازاين رو مي توان نام بسياري را در آن ميان جاي داد.
طـبـق روايــات ، پيامبران ، حضرت اسماعيل و حضرت رسـول اكرم (ص) اميرالمومنين (ع) امام حسين (ع) ساير امامان معصوم (ع) و جمعي از اصحاب با وفاي پيامبر اسلام چون سلمان ، مقداد ، جابربن عبدالله انصاري ، مالك اشتر ، مفضل بن عمرو نيز اصحاب كهف و برخي ديگر رجعت مي كنند. (7)

رجعت امام حسين در روزگار ظهور قائم :

نخستين رجعت كننده در روزگار ظهور حضرت وليعصر (عج)، حضرت امام حسين (ع) است.
امام صادق (ع) مي فرمايد : نخستين كسي كــه زمين بــراي او شكافته مي شود و بــه روي زمين رجعت مي كند ، حـسين بن علي است و به قدري حكومت مي كند كه از كثرت سن ابروهايش روي ديدگانش مي ريزد. (8)

يكي از اصول مسلم و قطعي كه شيعه بدان معتقد است اين است كه امام را امام غسل مي دهد اين برگرفته از حديث امام رضا (ع) است كه مـي فــرمـايد : امام را جز امام غسل نمي دهد. (9) بنابراين بــايــد يكي از امامان رجعت نموده مراسم تغسيل و خاكسپاري امام عصر (عج) را بر عهده بگيرد كه طبق روايات رسيده امام حسين (ع) اين مهم را انجام مي دهند.

در تفسير عياشي ذيل آيه شريفه «نم رددنا لكم الكره عليهم« (اسراء / 6) از امام صادق نقل شده است كه : مقصود ، زنـده شدن دوباره امام حسين (ع) و هفتاد نفر از اصحابش در عصر امام زمان (ع) است ، در حالي كه كلاه خودهاي طلايي بر سر دارند و به مردم رجعت و زنده شدن دوباره حضرت حسين (ع) را اطلاع مي دهند تا مومنان به شك و شبهه نيفتند و اين در حالي است كه حضرت مهدي (ع) در ميان مردم است.

هنگامي كه همه مومنان ، امام حسين (ع) را شناختند و تاييد كردند كه او حسين (ع) است ، مرگ حضرت مهدي (ع) فرا خواهد رسيد و ديده از جـهـان فـرو مي بندد. آنگاه امام حسين (ع) وي را غسل و كفن و حنوط مي كند و به خاك مي سپارد كــه هــرگــز امــام را جــز امــام غـسـل نمي دهد. (10)
پس ازشهادت امام زمان و تدفين ايشان ، امام حسين (ع) عهده دار حكومت جهاني ايشان مي شوند و بــه قـدري حكومت مي كنند كه گفته شده است ، از كثرت سن ابروهايش روي ديدگان مباركش را مي پوشاند تا اينكه روز قيامت و رستاخيز فرا رسد.

منابع :

1- پرسش و پاسخ پيرامون امام زمان (عج) عليرضا رجالي تهراني ، ص .257
2- حضرت مهدي (عج) فروغ تابان ولايت ، محمد محمدي اشتهاردي ، ص 119 و .117
3- تفسيرالميزان، علامه طباطبايي ، ج 2، ص 61-.160
4- همان، ص .161
5- بحارالانوار، ج 53، ص .127
6- اثباه الهدا ه ج 7، ص .157
7- الزام الغاصب، شيخ علي يزدي حائري، ج 2، ص .360
8- بحارالانوار ج 53، ص .46
9- اصول كافي ، كليني، ج 1، ص .384
10- تفسير عياشي، ج 2، ص .281

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 7:16 AM

نرم افزار Internet Access Monitor برای سرور های آی اس ای مایکروسافت طراحی شده که دارای امنیت بالایی است، با این نرم افزار امکان ثبت و کنترل دسترسی اینترنت کاربران وجود دارد.
بنا به آمار، رایج ترین روش استفاده دسترسی به اینترنت در سازمان های مدرن از طریق سرور های پروکسی ویژه ای است که امکان به اشاراک گذاری اینترنت بین تمام کارکنان دفتر را می دهد. نسخه های MS ISA Server و Forefront TMG های امروزی نمونه ای از این پروکسی سرور های می باشند.
با تجزیه و تحلیل فایل های ورودی به سیستم توسط این نرم افزار، برنامه کنترل دسترسی به اینترنت این امکان را می دهد تا شاهد بالا رفتن امکان کنترل در شرکت ها، ثبت ترافیک، و ایجاد گزارش از اینکه چه زمانی چه کسی سایتی را مشاهده کرده است می باشد. سیستم تجزیه و تحلیل و گزارش گیری این نرم افزار با تمام ورژن های سرور ISA مایکروسافت سازگاری دارد (ISA Server 2000, ISA Server 2004, ISA Server 2006 و Forefront TMG)

قالبیت های اصلی نرم افزار کنترل سرور های آی اس ای

    * تجزیه و تحلیل و گرفتن گزارش امکان قرار گرفتن در مرکز کنترل ترافیک شبکه تمام کاربرانی که به اینترنت دسترسی دارند را در سرور به شما می دهد
    * جلوگیری از دسترسی شخصی شرکت ها به اینترنت برای استفاده های شخصی
    * باعث کاهش هزینه های شما برای جلوگیری از سودجویی می شود
    * تقریبا با تمام سرور های پروکسی کار میکند
    * سیستم گزارش گیری امکان گرفتن انواع گزارش های نموداری را می دهد
    * ارائه خودکار گزارش را داراست
    * انواع گزارش را از ترافیک های تقسیم شده و مورد استفاده بین کاربران، آی پی، سرور، پروتکل، محتوا (عکس، ویدئو، متن، موسیقی)، برنامه ها، ساعت و روز استفاده، سایت های بازدید شده و همچنین تصدیق خطاهای رخ داده، ورود و خروج از سیستم و گزارش های دیگر ...
    * سازگار با اکثر پروکسی سرور ها همانند MS ISA Server, MS Forefront TMG, WinGate, WinRoute, MS Proxy, WinProxy, EServ, Squid, Proxy Plus, ...

دانلود با حجم 5.5 مگابايت

ادامه مطلب
یک شنبه 25 مهر 1389  - 6:59 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6041734
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی