به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اپل و مايكروسافت عليرغم رقابت شديد در دنياي فناوري قصد دارند سيستم عامل هاي جديد خود را با يكديگر سازگار و هماهنگ كنند.


به نقل از اينترنت ويك، قرار است سيستم عامل iOS شركت اپل با سيستم عامل تحت وب آزور شركت مايكروسافت سازگار شود. به همين منظور مايكروسافت امروز ابزار خاصي را عرضه كرده كه به برنامه نويسان كمك مي كند تا پلتفورم آزور را با برنامه هاي مختلف سازگار با iOS هماهنگ و سازگار نمايند.
اين ابزار متن باز به برنامه نويسان آشنا با iOS هم كمك مي كند تا برنامه هايي طراحي كنند كه بر روي پلاتفورم آزور قابل اجرا باشد. با اين حساب در آينده شاهد عرضه برنامه ها و نرم افزارهايي خواهيم بود كه ضمن سازگاري با سيستم عامل مايكروسافت با گوشي آيفون و رايانه لوحي محبوب آي پد هم سازگاري دارند.
يكي از مهم ترين دغدغه ها و مشكلات كاربران پلاتفورم هاي مختلف ناسازگاري آنها با يكديگر است. با توجه به گستره وسيع كاربران محصولات اپل و مايكروسافت اين همكاري به نفع هر دو شركت خواهد بود. طراحي اين ابزار با همكاري شركت Groupon انجام شده است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 8:02 PM

در ليست جديد منتشر شده از سوي مركز Millward Brown، شركت اپل توانست عنوان باارزش‌ترين شركت دنيا را از آن خود كند و به اين وسيله از شركت گوگل در رتبه بالاتري قرار بگيرد.


به نقل از پي‌سي‌ورلد، اپل كه به واسطه توليد محصولات ويژه خود از جمله رايانه لوحي iPad، گوشي هوشمند آيفون و دستگاه چندرسانه‌اي قابل حمل iPod شهرت جهاني دارد، در سال 2010 عنوان سومين شركت باارزش جهان را به خود اختصاص داده بود و امسال توانست به رتبه نخست اين ليست صعود كند.
بر اساس بررسي صورت گرفته،‌ در سال گذشته ارزش شركت اپل 83 ميليارد دلار محاسبه شده بود كه اين رقم طي سال جاري ميلادي به 153 ميليارد دلار رسيد و از اين طريق اپل توانست باارزش‌ترين شركت دنيا شود.
طي سال 2011 ميلادي شركت گوگل شاهد سقوط 2 درصدي ارزش خود بود كه با اين روند ارزش كلي اين شركت بزرگ براي امسال 111.5 ميليارد دلار محاسبه شد. اين شركت سال گذشته باارزش‌ترين شركت دنيا شناخته شده بود.
دو شركت اپل و گوگل مدل‌هاي تجاري متفاوتي را براي حضور در بازار جهاني دنبال مي‌كنند. در حالي كه گوگل بر عرضه خدمات رايگان و سيستم‌هاي باز تاكيد دارد، اپل مدل ويژه خود موسوم به "مدل تكامل‌يافته " را پي مي‌گيرد.
به گفته "نيجِل هوليس " مدير تحقيقات بين‌المللي مركز Millward Brown در اين خصوص توضيح داد، آنچه كه مشخص شده اين است كه اپل به واسطه مدل تكامل‌ يافته خود توانسته است سراسر جهان را پوشش دهد و عنوان باازرش‌ترين شركت دنيا را از آن خود كند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 4:49 PM

"استيو جابز " مديرعامل شركت اپل در ليست "غول‌هاي مهندسي جهان " توانست عنوان سوم را از آن خود كند و پس از "ايزامبارد كينگدام برونِل " و "جيمز دايسون " به عنوان بزرگترين مهندس دنيا انتخاب شود و در رتبه بالاتري از "بيل گيتس " مديرعامل اسبق مايكروسافت قرار گيرد.


به نقل از پي‌سي‌ورلد، ليست "غول‌هاي مهندسي جهان " نام برترين افراد دنيا در اين زمينه را نشان مي‌دهد كه اين ليست توسط 900 مهندس برتر انگليسي تهيه مي‌شود و وظيفه انجام تحقيقات آن را شركت General Electric برعهده دارد.
برونِل كه در پروژه‌هاي پل‌سازي، كشتي‌سازي و راه‌آهن فعاليت مي‌كند، براي سال جاري عنوان بزرگترين مهندس جهان را از آن خود كرده است. دايسون نيز در كارخانه توليد جاروبرقي مشغول به كار است و در عين حال در پشتيباني از پروژه‌هاي مهندسي بزرگ جهان نيز حضور دارد و بر اين اساس عنوان دوم از اين ليست را از آن خود كرده است.
جابز به عنوان موسس و مديرعامل شركت اپل توانسته است با توليد محصولاتي از جمله گوشي هوشمند آيفون و دستگاه چندرسانه‌اي قابل‌حمل iPod در رتبه سوم اين ليست قرار بگيرد.
"نيكولا تِلسا " رتبه چهارم اين ليست را به خود اختصاص داده و بالاتر از "بيل گيتس " قرار گرفته است. "فرانك وايتِل " مخترع نخستين موتور جت نيز صاحب رتبه بعدي است و "اسحاق نيوتون "، "آلبرت انيشتين "، "چارلز رولز " و "هنري رويس " و همچنين "توماس اديسون " ليست 10مهندس برتر جهان را تكميل مي‌كنند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 4:48 PM

شركت Nvidia اعلام كرد بر اساس آخرين مذاكرات خود شركت Icera را با پرداخت 367 ميليون دلار پول نقد خريداري مي‌كند تا از اين طريق قدرت خود در بازار جهاني محصولات موبايلي را افزايش دهد.


به نقل از پي‌سي‌ورلد، شركت Nvidia با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد خريد اين شركت بزرگ به آن‌ها امكان مي‌دهد به صورت گسترده‌تر و جامع‌تر محصولات خود را براي گوشي‌هاي هوشمند و رايانه‌هاي لوحي توليد كند.
شركت Nvidia هم‌اكنون با توليد دو بخش اصلي از پردازنده‌هاي گرافيكي خود به شركت‌هاي بزرگ توليدكننده محصولات الكترونيكي امكان داده است دستگاه‌هاي جديد خود را با سرعت بالاتر توسعه دهند و به دست كاربران برسانند.
شركت Nvidia هم‌اكنون پردازنده گرافيكي براي گوشي‌هاي هوشمند و رايانه‌هاي لوحي توليد مي‌كند كه از مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به پردازنده دوهسته‌اي Tegra 2 اشاره كرد كه در رايانه‌هاي لوحي مبتني بر سيستم‌عامل اندرويد مانند Xoom موتورولا و G-Slate شركت ال‌‌جي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
اين شركت همچنين چندين پيش نخستين پردازنده چهارهسته‌اي خود را با نام Kal El معرفي كرد و توضيح داد اين محصول يكي از بزرگترين تحولات را در دنياي دستگاه‌هاي الكترونيكي همراه به وجود خواهد آورد. شركت Icera پردازنده‌هاي ارتباطي مبتني بر شبكه‌هاي 3G و 4G را براي گوشي‌هاي هوشمند و رايانه‌هاي لوحي توليد مي‌كند.
خريد شركت Icera به شركت Nvidia امكان مي‌دهد تا در مقابل رقباي اصلي خود از جمله Qualcomm و اينتل بتواند سهم بيشتري از بازار جهاني را در اختيار بگيرد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 4:46 PM

محققان بر اساس يك بررسي جامع اعلام كردند تا سه سال قبل بيش از 27 ميليون سرور تجاري در دنيا وجود داشته است كه اين سرورها در مجموع 9.57 زتابايت يا به عبارت ديگر 9,570,000,000,000,000,000,000 بايت اطلاعات را پردازش ‌كردند.


به نقل از پي‌سي‌ورلد، محققان "مركز ارتباطات بين‌المللي و مطالعات پسيفيك " به همراه دانشمنداني از "مركز ابركامپيوتر سانتياگو " پيش‌بيني كرده‌اند كه اين حجم از اطلاعات معادل تعداد بسيار زيادي از كتاب‌ها به ارتفاع 5.6 ميليارد مايل است كه اين رقم با 20 بار مسافت رفت و برگشت براي فاصله ميان كره زمين تا سياره نپتون برابري مي‌كند.
طبق پيش‌بيني‌هاي انجام شده، در سال 2024 ميلادي سرورهاي تجاري در دنيا سالانه حجم اطلاعاتي معادل كتاب‌ها به ارتفاع 4.37 سال نوري را توليد و پردازش مي‌كنند كه اين رقم با هيچ مقياسي در روي كره زمين قابل مقايسه نيست.
اين اطلاعات در كنفرانس SNW منتشر شده و "راجر بون " يكي از نويسندگان گزارش نهايي اين بررسي توليد حجم اطلاعاتي در سرورهاي تجاري دنيا را با توده‌هاي يخي شناور كه بخش اعظم آن‌ها زير آب است و ما قادر به ديدن آن‌ها نيستيم، مقايسه كرده است.
وي در اين خصوص توضيح داده است: «بيشتر اين اطلاعات به صورت گذرا افزايش مي‌يابند؛ به اين معني كه اطلاعات مذكور توليد مي‌شوند، مورد استفاده قرار مي‌گيرند و ظرف چند ثانيه بدون آنكه توسط يك نفر ديده شوند، كنار گذاشته مي‌شوند».
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 4:45 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825400
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی