به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شركت امنيتي ووپن نقص امنيتي خطرناكي را در مرورگر كروم شناسايي كرده است.


به نقل از آي تي ورلد، آسيب پذيري ياد شده به گونه اي است كه تمامي تمهيدات امنيتي در نظر گرفته شده توسط گوگل براي ايمن سازي كروم را بي اثر كرده و انتقال كدهاي مخرب به رايانه فرد قرباني از طريق اين مرورگر را ممكن مي كند.
شركت فرانسوي ووپن با انتشار يك ويديو در اينترنت نحوه اجراي اين حمله را به طور عملي تشريح كرده و اطلاعات آن را نيز در اختيار شركت گوگل گذاشته است. آسيب پذيري ياد شده مخصوص نسخه سازگار با ويندوز مرورگر كروم است.
موفقيت حمله به كروم با بي اثر كردن برخي فناوري هاي امنيتي اختصاصي كروم مانند ASLRيا [Address Space Layout Randomization] و DEP يا [Data Execution Prevention] صورت گرفته و همين مساله باعث نگراني شديد كاربران مرورگر كروم شده است.
اين مشكل نسخه هاي 32 و 64 بيتي سيستم عامل ويندوز را شامل مي شود. در عين حال سخنگوي گوگل مي گويد هنوز اين ادعاها از نظر اين شركت تاييد نشده و نياز به بررسي بيشتر و دقيق تر دارد.
براي فريب كاربران با استفاده از اين آسيب پذيري كافي است كاربران به يك صفحه وب آلوده به كدهاي مخرب هدايت شوند. در ادامه اين كدها باعث دانلود يك برنامه ماشين حساب بر روي رايانه فرد قرباني مي شوند و فرايند سرقت اطلاعات از رايانه افراد آغاز مي شود.
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 10:52 PM

دانشمندان روش جالب و منحصر به فردي را براي شارژ كردن گوشي هاي تلفن همراه ابداع كرده اند.


به نقل از آي تي تايمز، محققان در كشور كره جنوبي مي گويند از اين پس با قدرت صوت انسان مي توان گوشي هاي تلفن همراه را شارژ كرد و هر چه كاربر در حين مكالمه با انرژي بيشتري صحبت كند بر ميزان شارژ گوشي وي افزوده خواهد شد. در اين روش حتي سر و صداي ناهنجار محيط اطراف هم مي تواند به شارژ تلفن همراه كمك كند.
سانگ وو كيم محقق موسسه نانوتكنولوژي در دانشگاه سانگ كيووان شهر سئول ابزار خاصي را ابداع كرده كه مي تواند انرژي موجود در سر و صدا را به انرژي برق تبديل كند. اين كار با استفاده از رشته هاي اكسيد روي صورت مي گيرد كه در لابه لاي الكترودهاي باتري گوشي قرار مي گيرند. سر و صداي بلند محيط موجب فشرده شدن اين رشته ها و توليد برق مي شود. مجموعه ارتعاشات و تحركات ياد شده براي ايجاد جريان برق لازم براي شارژ باتري كافي خواهد بود.
نمونه اوليه اين سيستم توانسته از سر و صداي معادل 100 دسي بل حدود 50 ميلي وات انرژي برق توليد كند. البته اين ميزان انرژي برق بسيار اندك است. ولي براي انجام يك مكالمه كوتاه ضروري كافي خواهد بود.
البته اشكال اصلي اين اختراع افزايش آلودگي صوتي در محيط هاي عمومي است. زيرا افراد هر چه بيشتر در حين مكالمه فرياد بزنند گوشيشان سريعتر شارژ خواهد شد.
با اين حساب استقبال از اين فناوري در هاله اي از ابهام قرار دارد.
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 10:50 PM

جوان آنلاين نوشت:از طرح مكتب ايراني از سوي اطرافيان رئيس جمهور، نخبگان سياسي و فكري كشور به صورت گسترده به مسئله پرداختند و علاوه بر پاسخ محتوايي به آن، سه سؤال اساسي نيز حول اين مسئله مطرح شد.

1- چه لزومي دارد كه مسئولان اجرايي كشور به چنين مسائلي ورود نمايند؟
2- طراحان موضوع چه تحليلي در اين زمينه دارند و احاطه آنان به موضوع چگونه است؟
3- هدف از طرح اين مسئله در شرايط فعلي ايران و نظام اسلامي چيست؟

و اصولاً اين مسئله پاسخ به كدام يك از مشكلات كشور و نظام جمهوري اسلامي است؟ رئيس جمهور محترم نيز به جاي رد مسئله يا سكوت درباره آن به توجيه و تفسير آن پرداختند و تلاش كردند آن را معادل ناسيوناليسم ايراني ندانند و اين نگاه به پيچيدگي موضوع كمك كرد. درست است كه هدف از طرح اين مسئله بازتوليد ناسيوناليسم نيست، اما رئيس جمهور محترم و طراحان اين سؤال بدانند كه ناسيوناليسم فقط در بعد ملت‌سازي و قوميت‌گرايي نيست. در شمارش اقسام ناسيوناليسم، ناسيوناليسم ديني نيز وجود دارد. كشورهاي پاكستان و بنگلادش براساس ناسيوناليسم ديني به وجود آمدند. بنابراين برتري طلبي ديني و تحقير ديگران از منظر دين نيز به مثابه ناسيوناليسم منفي تلقي ميگردد و اما بعد.

هنوز اين ابهام وجود دارد كه آيا منظور طراحان مسئله از مكتب ايراني، اسلام تشيع است؟ اسلام ممزوج شيعه و سني درايران است؟ اسلام مدنظر حضرت امام (ره) اسلام سياسي است؟ يا آنان به دنبال نام‌گذاري براي ريل فكري جديد خود هستند؟ تفكري كه در صدد پيوند بين مهدويت و باستانگرايي است و اين مسئله ميتواند ضربات سهمگيني را به اسلام تشيع وارد سازد.

اگر از طراحان در اين باره سؤال شود به احتمال زياد منظور خود را به اسلام مدنظر امام ارجاع خواهند داد و نگاه جهاني امام به اسلام و جهانشمول بودن اسلام را يادآوري خواهند كرد كه اگر اين باشد چرا حضرت امام شخصاً به مفهوم‌سازي در اين باره همت نگمارد و به جاي اسلام سياسي يا اسلام تشيع يا اسلام وحدت آفرين، اسلام ناب را مفهوم‌سازي كردند. طرح مكتب ايراني در مقابل اسلام ناب امام، ناشيانه يا هدفمند نيست؟ علاوه بر آن شعار مديريت جهاني و قيد ايراني براي اسلام نيز امري پارادكسيكال است.

با قيدهاي تقليل‌گرايانه نميتوان مدعاي جهاني داشت، يعني از يك طرف خود را محصور نماييم و از سوي ديگر به دنبال گسترش خود باشيم. حضرت امام كه روزي كتاب كشف‌الاسرار را مينوشت در طول حيات سياسي خود يك بار از "اسلام ايراني " يا "اسلام تشيع " نام نبرد. او به جاي دست پايين، دست بالا را گرفت و از مفهومي استفاده كرد كه تعالي در نام آن موج ميزند. اطلاق مكتب ايراني به اسلام ضربه ديگري را نيز وارد كرد. جريان وهابيت كه امروز هزينه‌هاي سنگيني را براي ترويج بدعت‌هاي خويش به كار ميگيرد به دنبال چنين ادبياتي ميگردد. آنان براي تفسير مكتب ايراني از واژه "صفويان " استفاده مينمايند و "اسلام صفوي " را اسلام امروز درايران ميدانند.

در سفر اخير به عربستان شخصاً شاهد اين ادبيات در سيماي آنان بودم بنابراين تأكيد بر اسلامي كه در جغرافياي يك كشور محصوراست ميتواند به خودساز بودن آن نيز صحه گذارد كه در اين صورت ضربه بزرگي را بر اسلام ناب يا اسلام اهل بيت وارد كرده‌ايم. اسلام ناب كه مبدع آن حضرت امام بود و داراي شاخص‌هايي همچون عدم جدايي دين از سياست،‌استكبار ستيزي، اسلام مستضعفين، نهضت انتظار، نهضت عاشورا و اسلام سازش ناپذير و در يك كلمه اسلام روحانيت اصيل بود، كم رنگ دانستن نقش روحانيت در مكتب ايراني از يك سو و تلفيق مكتب ايراني با باستانگرايي و كورنسيسم ميتواند ناقص شاخص‌هاي مدنظر اسلام ناب باشند.

اگر چه باستانگرايي معادل ناسيوناليسم نيست و ناسيوناليسم پديده‌اي مدرن است اما باز هم نميتوان اسلام را كه خود را جهان شمول و داراي جامعيت در همه ابعاد ميداند به مردمي كه چند هزار سال پيش در يك سرزمين زندگي ميكرده‌اند گره زد، زيرا داشته‌اي به آنان اضافه نميشود. علاوه بر آن، آنچه بعد از 2500 سال رسيده است داراي صحت و سقمي مخدوش است. بنابراين بايد طراحان مكتب ايراني اعلام كنند كه مقصود آنان ريل فكري جديد خودشان است يا از گفته خويش عدول كرده و به شاخص‌هاي اسلام ناب تمسك‌ جويند و در صدد وصله و پينه بدان برنيايد. تا ثبت تاريخي اين مهم درست انجام گردد.

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 10:48 PM

وب سايت يوتيوب از دوشنبه آينده هزاران فيلم هاليوودي را در ازاي پرداخت مبلغ ناچيزي به صورت آنلاين در اختيار كاربران ايالات متحده آمريكا خواهد گذاشت.


به نقل از خبرگزاري رويترز، كاربران اينترنت از دوشنبه آينده مي‌توانند با پرداخت مبالغي ناچيز به فيلم‌هاي هاليوودي دلخواه خود در آرشيو 3 هزارتايي سايت يوتيوب دسترسي داشته باشند.
قيمت اين فيلم‌ها، هركدام از 99 سنت تا 3 دلار و 99 سنت خواهد بود و در ميان آنها فيلم‌هاي برنده اسكاري چون «سخنراني پادشاه» و «الهام» در كنار فيلم‌هاي كلاسيكي چون «راننده تاكسي» و «صورت زخمي» به چشم مي‌خورد. بيشتر اين فيلم‌ها 2 دلار و 99 سنت قيمت خورده‌اند.
به گزارش رويترز، يوتيوب به منظور اجراي اين طرح، با كمپاني‌هاي هاليوودي چون «برادران وارنر»، «سوني پيكچرز»، «يونيورسال پيكچرز» و «ليون گيت اينترتيمنت» قرداد بسته است.
به گفته سخنگوي كمپاني يوتيوب، كاربران اينترنتي براي تماشاي فيلم مورد علاقه‌شان مبلغ مورد نظر را به صورت آنلاين پرداخت كرده و تا 30 روز فرصت دارند تا براي تماشاي اين فيلم اقدام كنند و در صورت آغاز تماشاي فيلم مورد نظر، 24 ساعت فرصت دارند تا آن را به اتمام برسانند.
يوتيوب همچنين به مشتركانش اجازه مي‌دهد تا فيلم انتخابي خود را در ازاي مبلغ مورد نظر، در سايت‌هاي اجتماعي به اشتراك بگذارند.
خدمات جديد سايت يوتيوب در ابتدا تنها در ايالات متحده آمريكا قابل دسترسي است.
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 10:47 PM

يك شركت امنيتي مي گويد استاندارد جديد چندرسانه اي طراحي شده براي وب داراي مشكلات امنيتي است.


به نقل از سي نت، فناوري موسوم به WebGL كه نمايش تصاوير گرافيكي سه بعدي در وب را تسهيل مي كند دچار مشكلات و آسيب پذيري هاي جدي است كه به اعتقاد كارشناسان به مهاجمان امكان مي دهد تا كدهاي مخرب خود را به تراشه هاي گرافيكي رايانه‌ها منتقل كرده و براي كاربران مشكلات اساسي به وجود آورند.
بنا بر اعلام شركت كانتكسيس اين حملات به دو شيوه متفاوت قابل طرح ريزي و انجام است. در شيوه اول هكرها كدهاي مخرب خود را در يك صفحه وب مي گنجانند و كاربري كه از نرم افزار WebGL استفاده كند عملا بدافزارها و ويروس هاي مخرب را به رايانه اش منتقل مي كند.
در شيوه دوم هكرها خود با استفاده از اين ضعف به تراشه هاي گرافيكي حمله مي كنند و از همين طريق مي توانند اطلاعات شخصي كاربران را سرقت كنند.
WebGL در نسخه هاي تازه تر مرورگرهاي مختلف اعم از فايرفاكس و كروم به كار گرفته شده است و با استفاده از آن اجراي بازي هاي آنلاين به طور سه بعدي و همين طور بهره مندي بهتر از خدماتي همچون خريد الكترونيك و آموزش الكترونيك ممكن است.
گوگل و موزيلا سازندگان اين مرورگر هنوز در اين مورد موضع گيري نكرده اند و شركت ياد شده مي گويد اطلاعات ضروري را در اختيار آنان قرار داده است.
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 10:43 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825482
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی