به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در شرايطي كه جهان متوجه تحولات شمال آفريقا و كشورهاي عربي حوزه خليج فارس است دگرگوني در ساختار امنيتي و اطلاعاتي آمريكا، توجه محافل رسانه اي و سياسي را به خود مشغول داشت.


در شرايطي كه جهان متوجه تحولات شمال آفريقا و كشورهاي عربي حوزه خليج فارس است دگرگوني در ساختار امنيتي و اطلاعاتي آمريكا، توجه محافل رسانه اي و سياسي را به خود مشغول داشت.
در جديدترين تغييرات در ساختار سياسي و امنيتي آمريكا، اوباما رئيس جمهور آمريكا «ژنرال ديويد پترائوس»، فرمانده نيروهاي ائتلاف در افغانستان را به عنوان رئيس آينده سازمان سيا منصوب كرد.
وي همچنين «لئون پانتا»، رئيس كنوني سازمان سيا را جانشين رابرت گيتس، وزير دفاع، ساخت. اوباما همچنين رايان كراكر، سفير پيشين آمريكا در عراق را به عنوان سفير آينده كشورش در افغانستان منصوب كرد. وي جانشين «كارل آيكنبري» مي شود. كراكر اولين سفير آمريكا در افغانستان در پي سقوط حكومت طالبان بود. اوباما همچنين ژنرال «جان آلن» از نيروهاي تفنگداران دريايي ايالات متحده را به عنوان جانشين ژنرال پترائوس برگزيده است. ژنرال آلن، معاون ستاد فرماندهي مركزي آمريكا است كه مسئوليت عمليات در آسياي ميانه و خاورميانه را برعهده دارد.
بررسي اين تغييرات نشان مي دهد كه اوباما دو محور اساسي را در دستور كار قرار داده است. اولاً تغييرات در ساختار نظامي و امنيتي آمريكا كه همواره دو بازي اصلي آمريكا در عرصه بين الملل بوده و واشنگتن با تكيه بر آنها اهداف خويش را محقق مي سازد.
ثانياً، رويكرد همه جانبه به مسئله افغانستان و در حاشيه آن پاكستان كه از ابتداي رياست جمهوري اوباما بر آن تأكيد شده است.
هر چند كه اوباما تلاش مي كند تا اين انتصاب ها را امري عادي و نيز نشانه اي بر تحرك آمريكا براي حضور فعال در معادلات جهاني اعلام دارد اما روند تحولات نشانگر مجموعه اي از چالشها است كه اوباما را به اين رويكرد وادار ساخته است. با توجه به اين شرايط، اقدام كنوني اوباما مي تواند برگرفته از اهدافي خاص باشد از جمله:
الف) كارنامه اطلاعاتي آمريكا در عرصه داخلي و جهاني با چالشهاي بسياري مواجه شده است. افشاي اسناد توسط ويكي ليكس، برملا شدن رسوايي هاي اطلاعاتي و نظامي آمريكا در اقصي نقاط جهان، ناتواني دستگاه هاي اطلاعاتي از روند تحولات جهاني، رسوايي هاي مكرر آمريكا با برملا شدن تلاش اين كشور براي انجام كودتا در ساير كشورها از جمله اين چالشها است. در حوزه نظامي نيز آمريكا در حالي همچنان به روند گذشته ادامه مي دهد كه تلاش دارد تا پنتاگون را وارد ساختار اطلاعاتي نمايد چنانكه بخش هايي از اين پروژه در عراق اجرا شده است. حضور پترائوس به عنوان يك كهنه سرباز با 37 سال سابقه نظامي گري در سازمان سيا و ورود پانتا به عنوان يك مأمور اطلاعاتي با سابقه به پنتاگون مي تواند گامي براي ترميم نقص هاي نظامي و اطلاعاتي هر كدام از اين مراكز باشد. آنچه مسلم شده، نگاه اوباما به جهان نگاه جنگ طلبانه است كه با اين تغييرات عملاً وارد مرحله جديدي مي شود. بسياري از ناظران سياسي دگرگوني در ساختار سياسي و اجتماعي كشورهاي عربي منطقه را دليل دگرگوني در ساختار نظامي و اطلاعاتي آمريكا مي دانند به ويژه آمريكا به دليل ضعف اطلاعاتي و ناهماهنگي آن با ساختار نظامي نتوانست در شناخت و مديريت تحولات منطقه چنداني دستاوردي داشته باشد.
ب) محور مهم تحركات آمريكا را بازيگري در افغانستان تشكيل مي دهد. واشنگتن در حالي از امسال بايد خروج از افغانستان را آغاز كند : 2014 خروج كامل- كه در افغانستان و منطقه اهدافي ويژه را طلب مي كند. در افغانستان به دنبال امضاي توافقنامه استراتژيك با كابل است. در اين چارچوب واشنگتن نيازمند جلب رضايت دولت كرزاي، روساي قبايل، طالبان، كشورهاي منطقه از جمله پاكستان است. واشنگتن همچنين بايد كارنامه اي نسبتاً موفق هنگام آغاز خروج نمايش دهد. ورود كراكر كهنه كار كه سابقه كار در افغانستان پس از سقوط طالبان و سفيري در پاكستان و كشورهاي عربي حوزه خليج فارس در كنار دوراني نسبتاً موفق با پترائوس در عراق را در كارنامه دارد، مي تواند براي ترميم چهره آمريكا در افغانستان و انجام مجموعه اي از رايزني ها براي امضاي توافقنامه استراتژيك باشد. وي و پترائوس به عنوان بازي سياسي و نظامي آمريكا در عراق توانستند توافقنامه بغداد : واشنگتن را به امضاي عراق برسانند. آنها در مقابله با شبه نظاميان در قالب تشكيل شوراي بيداري نيز فعاليت داشته اند. اكنون شرايط افغانستان براي آنها شبيه عراق است. در شرايطي كه پترائوس شهريورماه به سيا مي رود، در اين مدت، طرفين براي تحقق اين توافقنامه فعاليت مي كنند.
نكته مهم آنكه با توجه به ورود كراكر به افغانستان، پانتا به وزارت دفاع و پترائوس در سيا مي توان گفت كه محور تحركات آمريكا در افغانستان و پاكستان در مسير اطلاعاتي و جاسوسي در كنار نظامي گري خواهد بود چنانكه برخي منابع خبري، پاكستان را پس از افغانستان و عراق سومين جنگ كراكر و پترائوس مي دانند.
در نهايت مي توان گفت تغييرات صورت گرفته در تيم نزديكان اوباما بيش از هرچيز برگرفته از چالشهاي داخلي و جهاني وي است در حالي كه اوباما با اين تغييرات به دنبال رسيدن به حداقل موفقيت هايي براي كسب آرا در انتخابات 2012 است چنانكه برخي منابع خبري همزمان از انتصاب تيم جديدي براي بررسي روند سازش و مسئله فلسطين با محوريت تشكيل تيمي همسو با صهيونيست ها خبر داده اند.

نويسنده:قاسم غفورى

منبع: سايت بصيرت
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 12:49 AM

آيا خداوند كه با اختيار خود عالم را خلق كرد، از اين كار هدفي داشت يا خير؟ اگر هدفي داشت، هدفش چيست؟ چه چيزي را ندارد كه مي خواهد با انجام دادن اين كار به آن برسد؟


خداوند؛ مختار علي الاطلاق
...كونها بقدرته و ذرأها بمشيته من غيرحاجه منه الي تكوينها، ولا قائده له في تصويرها1؛
فاعليت الهي نسبت به افعالش، از جمله خلق عالم، اختياري است و همه چيز دراين عالم در چارچوب خواست و مشيت الهي واقع مي شود؛ لذا قرآن مجيد اصرار عجيبي دارد كه همه چيز را منوط به مشيت الهي توصيف كند. چه در امور تكويني از قبيل وسعت و تنگي روزي و طول عمر و چه در امور تشريعي. در امور تشريعي، قرآن مي فرمايد: هم اصل تشريعات بايد به اذن و مشيت الهي باشد و وقتي عده اي چيزي را حرام يا حلال اعلام مي كنند مي فرمايد: "قل الله اذن لكم ام علي الله تفترون " 2 خدا به شما اجازه داده اين ها را بگوييد يا بر خدا افترا مي بنديد؟ " و هم عمل به تشريعات را وابسته به مشيت الهي مي داند و مي فرمايد: "و ما كان لنفس ان تومن الا باذن الله "3 حتي ايمان آوردن شما از دايره مشيت خدا خارج نيست ". علاوه بر مرگ و حيات افعال اختياري ما هم وابسته به اذن و مشيت خداست. براين اساس نكته مهمي كه دراين عبارات كوتاه اين خطبه شريف مورد تاكيد قرارگرفته همين است كه آفرينش اين عالم به مشيت خداست (ذراها بمشيته)
كلمه "ذرأ " معمولا در مورد تكثير يك موجود به كار مي رود. مثل تكثير از راه توالد و تناسل. قرآن مي فرمايد: "ذرا من الحرث والانعام "4
"خداست كه موجودات را بر روي زمين پخش مي كند. " يعني گمان نكنيد بعد از خلق پدر و مادر اين كار از دست خدا خارج شده است و ديگر ربطي به اراده و مشيت خدا ندارد.
پديده هاي عالم طبق سنت هايي به وجود مي آيند كه خدا در عالم قرار داده است. گاهي هم مثل معجزات، راه هاي اختصاصي و استثنايي دارد. حال كه همه چيز در اين عالم با مشيت خدا تحقق پيدا مي كند و خدا هيچ كار جبري و قهري ندارد، نهايت اختيار از آن خداست. دركار ساير موجودات مختار از جمله انسان، عواملي جبري وجود دارد؛ لذا همه چيز در اختيار ما نيست. اختيار ما درميان مجموع اسباب و عللي كه در كار ما نقش دارند شايد يك صدم هم سهم نداشته باشد. اين عوامل را خدا قرار داده است و تحت اختيار ما نيست و هر وقت هم بخواهد آن را مي گيرد. اما اختيار در كار خداي متعال به تمام معنا وجود دارد؛ هيچ شرط، قيد يا مانعي براي كار خدا وجود ندارد؛ لذا اختيار حقيقي از آن خداست.

علت غايي در افعال انسان
وقتي ما انسان ها كار خودمان را تحليل مي كنيم مي بينيم زماني كاري را انجام مي دهيم كه انگيزه اي داشته باشيم؛ مثلا ما مي توانيم غذا بخوريم و مي توانيم نخوريم، اما وقتي كه احساس گرسنگي مي كنيم، انگيزه غذاخوردن پيدا مي كنيم. فعل اختياري نيازمند يك عامل تعيين كننده است. كار اختياري در صورتي انجام مي گيرد كه نفعي داشته باشد، مانع ضرري شود، نيازي را تامين كند يا رنجي را برطرف كند، در يك كلمه بايد خيري داشته باشد تا انسان سراغ آن برود. ما چون آن خير را نداريم و مي خواهيم آن را تحصيل كنيم سراغ آن كار مي رويم. اگر سراغ غذا مي رويم براي اين است كه سيري براي ما خيري است و آن را نداريم؛ غذا مي خوريم تا سير شويم؛ يعني با كار اختياري مي خواهيم چيزي را كه نداريم پيدا كنيم. آنچه كه ما درنظر مي گيريم تا با انجام فعل به آن برسيم، هدف ما از آن كار است كه در اصطلاح فلسفي به آن علت غايي مي گويند. حال بعضي مي گويند: علم به آن هدف علت غايي است و برخي ديگر مي گويند: شوق به آن، علت غايي است. من خودماني تر مي گويم: "علاقه به آن هدف علت غايي است. "

علت غايي در افعال الهي
حال ممكن است سؤال شود: آيا خداوند كه با اختيار خود عالم را خلق كرد، از اين كار هدفي داشت يا خير؟ اگر هدفي داشت، هدفش چيست؟ چه چيزي را ندارد كه مي خواهد با انجام دادن اين كار به آن برسد؟
برخي گفته اند: خدا اصلا هدفي ندارد. اصلا نسبت دادن هدف، غرض و علت غايي به خدا غلط است. غرض و هدف درمخلوقات مطرح مي شود. بعضي گفته اند: خدا عالم را خلق كرد تا فايده اي به ديگران برساند. نه براي اين كه خود فايده ببرد. لازمه اين سخن اين است كه خدا رضايت يا كمال بندگانش را ندارد و مي خواهد به آن برسد. معناي اين سخن اين است كه خدا احتياج دارد!
فيلسوفان اسلامي بحث پيچيده اي را مطرح كرده اند كه من نتيجه اش را در يك جمله مي گويم؛ ايشان مي گويند: درباره خداي متعال بلكه در همه مجردات، علت غايي و علت فاعلي يكي است. معناي اين سخن چيست؟ آيا وقتي گفته مي شود خودش براي خودش علت غايي است، يعني خودش را ندارد و مي خواهد به خودش برسد؟
به نظر بنده علت غايي در واقع آن علاقه اي است كه موجود مختار به آن غايت دارد؛ به تعبير جامع تر، دوست داشتن انگيزه، انجام كار اختياري است؛ اما دوست داشتن در موجودات مختلف فرق مي كند. براي خداوند متعال مي توان نوعي دوستي فرض كرد كه مثل ساير صفات ذاتي، عين ذات اوست. خداجويي و خير را دوست دارد و خير مطلق، ذات خودش است؛ حال چيزي كه مرتبه اي از خير او را منعكس كند آن هم بالطبع براي او مطلوب مي شود.
گاهي ما چيزي را به خاطر خودش دوست داريم و گاهي به خاطر انتسابش به چيزي ديگر. وقتي شما كسي را خيلي دوست داشته باشيد، عكسش را هم دوست خواهيد داشت. با اين كه آن عكس، تكه كاغذي بيش نيست آن را هم دوست داريد؛ زيرا اين عكس دوست را نمايش مي دهد. تا مادامي كه او را دوست داريد اين عكس و هرآنچه به او منتسب است را هم بالطبع دوست داريد. ما در و ديوار حرم حضرت معصومه سلام الله عليها را مي بوسيم چون به محبوب انتساب دارد و از آن جهت آنها هم براي ما مطلوب اند. اين خاصيت محبت است.
آنچه براي خدا اصالتا ارزش دارد ذات خودش است. هيچ چيز از خدا دوست داشتني تر نيست. او همه كمالات را به نحو اشد و اكمل دارد و هركس هم هركمالي دارد از او دارد، پس دوست داشتني ترين چيزها ذات خداست. خدا اصالتا خوش را دوست دارد؛ لذا آثار خود را هم بالطبع دوست دارد. هرچيزي كه بيشتر بتواند خود را نشان دهد براي او مطلوب تر است. چرا خداوند مكرر در قرآن مي گويد: "الله يحب الصابرين يحب التوابين يحب المطهرين و.... " چون كساني كه واجد اين صفات مي شوند، بيشتر مي توانند آيينه و جلوه گاه خدا باشند. انسان اكمل يعني وجود مقدس پيغمبر اكرم صلي الله عليه و آله محبوبترين بندگان براي خداست؛ چون وجود او و صفات او بيش از همه چيز مي تواند خدا را نشان دهد. او حبيب الله است؛ چون خيرات و كمالاتش از همه بيشتر است و بهتر از همه مي تواند صفات خدا را در خلق نشان دهد. ائمه اطهار و انبياء و اولياي خدا بر حسب اختلاف مراتب و كمالاتشان همين طور هستند.
نكته ديگر كه بايد به آن توجه داشت اين است كه ما گاهي يك چيزي را دوست داريم ولي مي بينيم براي رسيدن به آن بايد كارهاي زيادي انجام دهيم. مثلا جواني مي خواهد با دختر يك خانواده ثروتمند و اسم و رسم داري ازدواج كند. مي بيند اگر بخواهد با اين دختر ازدواج كند بايد هم پول، هم كسب و كار آبرومند و هم تحصيلات خوبي داشته باشد، تصميم مي گيرد همه اينها را فراهم كند. او اصالتا ازدواج با آن دختر را مي خواهد و بقيه، همه مقدمه است. اين كارها را انجام مي دهد چون مقدمه رسيدن به معشوق است. كسي كه آرزوي رفتن به خانه خدا را دارد به دنبال كسب حلالي مي رود تا هزينه اين سفر را تامين كند و همين طور سعي مي كند ساير مقدمات را فراهم كند. همه آنها هم مطلوب اند، همه دوست داشتني اند. اما به خاطر شيء عزيزتري! اگر آن نبود اين كارها انجام نمي گرفت. مي توان به دو يا چند چيز در طول هم دوست داشت؛ يك چيز اصالت داشته باشد و بقيه جنبه فرعي داشته باشند، در حج، زيارت خانه خدا اصالتا مطلوب است؛ اما زيارت قبر پيغمبر صلي الله عليه و آله هم مطلوب است اين دو چون با هم تزاحمي ندارند. هردو مطلوب اند، اما يكي از آنها در واقع نوع ديگري است. دو هدف اند؛ اما هردو در يك حد مطلوبيت نيستند و يكي جنبه ثانوي دارد.
اولين مطلوب خداي متعال در اصل، ذات خودش است كه هيچ كمبودي ندارد. او از تنهايي هم هيچ رنجي نمي برد. خدا از اول تنها بوده تا آخر هم تنهاست. در زيارت جامعه ائمه المومنين كه زيارت بسيار ارزنده اي است و جا دارد كه با دقت خوانده شود، آمده است: "يا ذالقدره التي صدر عنها العالم ... ابتدعته.... لا لوحشه دخلت عليك اذ لاغيرك و لاحاجه بدت لك في تكوينه ولا لاستعانه منك علي ما تخلق بعده بل انشاته ليكون دليلا عليك بانك بائن من الصنع "5
بهترين چيزي كه او را راضي مي كند توجه به علم خودش است. اين بالاترين مرتبه ابتهاج است. بعد از ابتهاجي كه نسبت به ذات خودش دارد، ابتهاجي است كه از داشتن كامل ترين مخلوقاتش دارد كه در درجه اول پيغمبراكرم صلي الله عليه و آله قرار دارند و بعد حضرت زهرا، بعد اميرالمؤمنين و بعد ساير ائمه صلوات الله عليهم اجمعين و بعدالاقرب فالاقرب.
خدا عالم را خلق كرد چون دوست داشت آيينه هايي براي خودش تحقق پيدا كند. اگر سند اين حديث قدسي صحيح باشد كه مي فرمايد: "يا رسول الله اگر تو نبودي عالم را خلق نمي كردم و اگر علي نبود تو را خلق نمي كردم و اگر فاطمه نبود، هيچ يك از شما را خلق نمي كردم " توجيه قابل فهم آن اين است كه وقتي خداي متعال مي خواهد امثال و نظاير پيامبراكرم- با اختلاف مراتبي كه دارند- تحقق پيدا كنند، بايد سلسله پيوسته اي تحقق پيدا كند. امام زمان عجل الله تعالي فرجه وقتي مي تواند به وجود آيد كه پدري مثل امام حسن عسگري عليه السلام و مادري مثل نرجس خانم داشته باشد؛ همين طور تا برسد به حضرت زهرا سلام الله عليها. اگر حضرت زهرا سلام الله عليها نبود، امامان عليهم السلام تحقق پيدا نمي كردند و اگر ائمه عليهم السلام نبودند نور پيغمبر اكرم و رسالت ايشان باقي نمي ماند. اسلام به بركت ائمه اطهار باقي ماند. آن رشته اي كه اينها را به هم پيوند مي دهد حضرت زهرا سلام الله عليهاست؛ لذا مي فرمايد: لولا فاطمه لما خلقتكما. قطعا مي دانيم كه مقام پيامبراكرم از همه آنها بالاتر است. نمي شود گفت: وجود پيغمبر فرع وجود حضرت زهراست؛ آيا مي شود گفت: اين مجموعه، مطلوب خداست و اين مجموعه به هم پيوسته است و حضرت زهرا سلام الله عليهاست كه مي تواند اين مجموعه را به هم پيوند دهد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- بلاغات النساء، ص72 و بحارالانوار، ج92، ص022
2- يونس، 9.5
3- يونس، 00.1
4- انعام، 63.1
5- بحارالانوار، ج 99 ص 761. در اين تعبيرات براي خلقت عالم از تعبير صدور استفاده شده است؛ كساني كه به فلاسفه ايراد مي گيرند كه چرا مي گوييد عالم از خدا صادر شده است بايد بدانند كه در روايات هم چنين تعبيراتي آمده است.

نويسنده : آيت الله محمد تقي مصباح يزدي

منبع : روزنامه كيهان 1390/02/19
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 12:47 AM

در مقاله حاضر نويسنده تأثير و نقش شگرف اعتقادات و باورهاي توحيدي در ارتباطات اجتماعي انسان را مورد بررسي قرار داده و به برخي نمونه ها در اخلاق و رفتار پيامبر(ص) اشاره كرده است كه با هم آن را از نظر مي گذرانيم.


در مقاله حاضر نويسنده تأثير و نقش شگرف اعتقادات و باورهاي توحيدي در ارتباطات اجتماعي انسان را مورد بررسي قرار داده و به برخي نمونه ها در اخلاق و رفتار پيامبر(ص) اشاره كرده است كه با هم آن را از نظر مي گذرانيم.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 12:44 AM

برخي از مردم اعتقاد دارند براي داشتن ازدواجي موفق تنها عشق كافي است ولي اين طور نيست. به پنج دروغ رايجي كه راجع به ازدواج وجود دارد توجه كنيد.


انتظارات مردم از ازدواج گاهي آنچنان غيرواقع گرايانه است كه حتي مستحكم ترين ارتباط ها نيز دوام نمي آورد.
برخي از مردم اعتقاد دارند براي داشتن ازدواجي موفق تنها عشق كافي است ولي اين طور نيست. به پنج دروغ رايجي كه راجع به ازدواج وجود دارد توجه كنيد:

"عشق كافي است "
¤ واقعيت اين است كه سرخوشي دائمي در ازدواج يك افسانه است. عشق بدون قيد و شرط براي كودكان ضروري است و ميان زوجين به چشم نمي خورد.
اگر فرزندان خود را با اين باور بزرگ كنيم كه ازدواج حلال تمام معضلات است در آينده زوج هايي خواهيم داشت كه راجع به مشكلات حقيقي زناشويي شناختي ندارند.
خانم "الف " مي گويد: "من و همسرم يكديگر را بسيار دوست داريم ولي نمي دانم چرا خوشبخت نيستيم! "
كساني كه اعتقاد دارند عشق براي سعادت در زندگي زناشويي كافي است مهارت هاي لازم براي حل معضلات را به دست نخواهند آورد.
عشق به تنهايي مانع از بروز مشكلات و يا حل آنها نمي شود.
در واقع شما بايد ضمن شناخت ماهيت ازدواج با مهارت هاي ضروري آشنا شويد و اين حقيقت را بپذيريد كه براي حل مشكلات نياز به پشتكار داريد.

همسرم به حرفهايم گوش نمي دهد
¤ حقيقت اين است كه اكثر مردم زياد حرف مي زنند ولي به ندرت مي توانند ارتباط خوبي با ديگران برقرار كنند.
به ما گفته مي شود در بيان احساسات خود صريح باشيم ولي ما هنوز تفاوت ميان احساسات مفيد و مضر را نمي دانيم در واقع تعداد كمي از مردم طريقه درست حرف زدن و گوش دادن را مي دانند.
حقيقت اين است كه صداقت بيش از اندازه مي تواند دردسر آفرين باشد. درست است كه شيوه برقراري ارتباط در ميان مردان و زنان با يكديگر تفاوت مي كند ولي مشكل فراتر از اين مسائل است.
مشكلات ارتباطي غالبا ريشه در اختلاف ارزش ها، علائق، اهدف و آرزوها دارد. حتي زماني كه زوجين طريقه مناسب برقراري ارتباط را ياد مي گيرند از اختلافات به ظاهر غيرقابل حل شگفت زده مي شوند. بنابراين ارتباط برقرار كردن راه حل بيشتر مشكلات زناشويي نيست بلكه اولين گام محسوب مي شود.

مردم حقيقتا تغيير نمي كنند
¤ بسياري از مردم به اين باور رسيده اند كه انسان ها صددرصد تغيير نمي كنند و براي داشتن ازدواجي موفق بايد هر دو طرف رفتار خود را اصلاح نمايند. اين طرز تفكر بسيار بدبينانه و اشتباه است و موجب دلسردي انسان مي شود.
در واقع بسياري از مردم براي بهبود زندگي زناشويي خود روش هاي غيرمناسبي را به كار مي گيرند و پس از نتيجه نگرفتن، مدعي مي شوند كه انسان ها تغيير ناپذير هستند. به علاوه بيشتر ما از ايجاد تغييرات واقعي در زندگي خود مي هراسيم. فراموش نكنيد حتي اگر يكي از طرفين مخالف سرسخت تغيير باشد طرف مقابل مي تواند كارهاي مثبت زيادي انجام دهد. يادتان باشد تغيير هميشه امكان پذير است.
"پس از ازدواج، انسان از خانواده خود تأثير نمي پذيرد "
¤ شايد شما پس از ازدواج دور از خانواده اصلي خود زندگي كنيد ولي مطمئن باشيد تاثير زيادي از آنها مي گيريد.
تجربيات ما از خانواده، پس از ازدواج تأثيرات خود را نشان مي دهد. در گذشته انسان ها غالبا پس از ازدواج نزديك والدين خود مي ماندند ولي امروزه ترجيح مي دهند دور از آنها زندگي كنند. با اين حال امروزه تأثير والدين بر فرزندان متأهل آنها بيشتر از گذشته است. نكته جالب اين كه اگر آگاهانه به دنبال اين باشيد كه شيوه اي متفاوت با شيوه زندگي آنها در پيش بگيريد، تأثيرشان پررنگ تر مي شود!
همسراني كه تأثير خانواده خود را ناديده مي گيرند با مشكلات عديده اي مواجه مي شوند.

"ازدواج مدرن آسانتر از ازدواج سنتي است "
¤ در ازدواج هاي مدرن انتظار مي رود مسئوليت ها ميان زوجين تقسيم شود. دراين نوع ازدواج ها مردان بايد در كارهاي خانه سهيم باشند ولي پياده كردن اين تئوري كار بسيار دشواري است.
امروزه مردان احساس مي كنند زنان قدر زحمات آنها را نمي دانند و زنان نيز چنين احساسي دارند.
بسياري از زنان شاغل، در انجام كارهاي خانه دست تنها هستند و احساس سرخوردگي و خستگي مي كنند. آنها از ازدواج مدرن دل خوشي ندارند و تا زماني كه مردان مسئوليت خود را در اين زمينه نپذيرند اين وضعيت ادامه خواهد داشت.
اختلاف نظر در مورد نقش زن و مرد و احساس ناديده گرفته شدن باعث از هم پاشيدن بسياري از ازدواج ها مي شود.

نويسنده : آذر شايان

منبع : روزنامه كيهان 1390/02/19
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 12:43 AM

دامنه ارائه خدمات كلود تا بدان حد گسترش يافته كه نرم افزار پلير چندرسانه اي كلود نيز براي علاقه‌مندان طراحي شده و در دسترس عموم قرار گرفته است.


  به نقل از پي سي مگ، شركت آمازون اين نرم افزار موسوم به Cloud Player را عرضه كرده تا علاقه‌مندان به استفاده از سرويس موسيقي كلود اين شركت بتوانند راحت تر به قطعات موسيقي مورد نظرشان دسترسي پيدا كنند. اين پلير با سيستم عامل iOS شركت اپل سازگاري كامل دارد و بر مبناي امكانات و مشخصات سرويس هاي كلود و تحت وب طراحي شده است.
اين پلير قبل از اين نيز توسط آمازون عرضه شده بود. اما عدم سازگاري آن با آي پد، آي پاد تاچ و آيفون باعث شده بود تا اين پلير چندان با استقبال مواجه نشود.
مشكل نسخه قبلي اين نرم افزار تكيه كامل آن به نرم افزار فلش پلير شركت ادوب بود كه بر روي توليدات سخت افزاري اپل بلوكه شده و دسترسي به آن ممكن نيست.
Amazon Cloud Player براي رفع مشكل ناسازگاري اپل با فلش از مرورگر سفري بهره مي برد و با آن سازگار شده است. همچنين رابط كاربري اين نرم افزار پلير هم ارتقا داده شده است.
تهيه فهرست از موسيقي هاي مورد علاقه و كنترل بيشتر بر نحوه پخش قطعات موسيقي و همين طور امكان دسترسي از راه دور در هر زمان و مكان به فايل هاي ذخيره شده از جمله امكانات اين سرويس است.
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 12:33 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6029998
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی