به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگرچه خوردن اين سيب زيبا ممنوع است اما مي‌تواند لذت گوش دادن به موسيقي آرامش بخشي را براي شما به ارمغان آورد.

اين محصول در حقيقت اسپيکري با کيفيت است که اندازه آن 3 1.5 4 اينچ بوده و امکان حمل آن بسيار آسان است.

Apple Speaker قابليت اتصال به انواع تبلت، موبايل، نوت‌بوک و دستگاه‌هاي ديگر را داشته و براي شارژ آن مي‌توان هم از پورت USB و هم از باتري استفاده نمود.

قيمت آن 20 دلار است و به زودي وارد بازار خواهد شد.

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 17 فروردین 1391  - 12:18 AM


ميان‌برهاي هميشگي

در سيستم‌عامل ويندوز، کليدهاي ميان‌بر متعددي با هدف کوتاه‌ کردن مسير دست‌يابي به اهداف و ساده‌تر شدن انجام کارها تعبيه شده است. بسياري از کاربران ويندوز با اين کليدها آشنايي دارند. ما نيز در انتهاي اين مطلب به مهم‌ترين و کاربردي‌ترين اين کليدها اشاره‌اي مي‌کنيم تا مورد استفاده ساير کاربران نيز قرار بگيرد. اما در ابتدا به آموزش نکته جالب‌تري در اين زمينه مي‌پردازيم.

ايجاد کليد ميان‌بر

هر يک از کاربران رايانه در روند کاري خود با برنامه‌هاي متعددي سر و کار دارند اما معمولا همه آن‌ها از چند برنامه خاص، استفاده بيشتري مي‌کنند. به‌عنوان مثال يک مهندس عمران معمولا کار با نرم‌افزار اتوکد را مهم‌ترين فعاليت رايانه‌اي خود معرفي مي‌کند و يا يک طراح، از نرم‌افزاري مانند فتوشاپ بيش از ساير برنامه‌ها استفاده مي‌کند. اغلب اين افراد با قرار دادن آيکون اين برنامه در صفحه زمينه ويندوز، مسير دست‌يابي به آن را کوتاه‌ مي‌کند. قابليت ويژه‌اي که سيستم‌عامل ويندوز براي کاربران خود ايجاد کرده است به آن‌ها امکان مي‌هد تا در اين شرايط، براي برنامه‌هاي مورد نظر خود کليد ميان‌بر تعريف کنند. براي انجام اين کار کافي است روي فايل اجرايي برنامه دلخواه خود راست‌کليک کرده و گزينه Properties را انتخاب کنيد. در ادامه به سربرگ Shortcut مراجعه کنيد. در اين قسمت بخشي را با عنوان Shortcut Key مشاهده خواهيد کرد. شما مي‌توانيد يکي از کاراکترهاي صفحه‌کليد را در اين بخش وارد کنيد. با اين کار کليدهاي پيش‌فرض Ctrl+Alt به همراه کاراکتر انتخابي شما، به عنوان کليد ميان‌بر برنامه تعيين خواهد شد. با تاييد تنظيمات و خروج از اين پنجره، مي‌توانيد عملکرد آن را مورد ارزيابي قرار دهيد. کليدهاي Ctrl+Alt و کاراکتر مورد نظر را به‌طور هم‌زمان فشار دهيد تا برنامه مربوطه اجرا شود.

ايجاد آيکون ميان‌بر در صفحه زمينه

کليدهاي مبان‌بر را مي‌توانيد براي آيکون اصلي برنامه‌ها و يا آيکون‌هاي ميان‌بر آن‌ها ايجاد کنيد. معمولا در هنگام نصب بسياري از برنامه‌ها، گزينه‌اي در اختيار کاربر قرار مي‌گيرد که ايجاد آيکون آن برنامه در بخش‌هاي مختلف ويندوز از جمله صفحه زمينه را از او سوال مي‌کند. بنابراين اغلب آيکون‌هاي ميان‌بر برنامه‌ها پس از نصب، به‌طور پيش‌فرض در صفحه‌زمينه ويندوز قرار مي‌گيرند. اما اگر تمايل به ايجاد دلخواه آيکون ميان‌بر برنامه‌‌ها و يا پوشه‌هاي مختلف را داريد، مي‌توانيد از راه‌هاي زير استفاده کنيد. در روش اول بايد در صفحه زمينه (دسکتاپ) راست‌کليک کرده و در بخش Newگزينه Shortcut را انتخاب کنيد. با انجام اين کار پنجره جديدي باز مي‌شود که از شما مي‌خواهد تا درايو، پوشه، فايل و يا برنامه اجرايي مورد نظر خود را براي ايجاد آيکون ميان‌بر، انتخاب کنيد. به عنوان مثال اگر شما از يکي از پوشه‌هاي خود بيش از ساير پوشه‌ها استفاده مي‌کنيد و تعداد دفعات مراجعه شما به اين پوشه زياد است، مي‌توانيد آيکون ميان‌بر آن را در صفحه زمينه ويندوز خود قرار دهيد تا به سادگي به آن دسترسي داشته باشيد. براي ايجاد آيکون ميان‌بر برنامه‌هاي نصب شده نيز بايد به مسير نصب برنامه که به‌طور معمول در درايو نصب ويندوز و پوشه Program Files است مراجعه کرده، برنامه مورد نظر را يافته و سپس روي فايل اجرايي آن کليک کنيد. روش دوم اين‌گونه است که بايد روي فايل يا پوشه مورد نظر خود راست‌کليک کرده و در قسمت Send to گزينه Desktop را انتخاب کنيد. با انجام اين کار نيز آيکون ميان‌بر مورد نظر شما در صفحه زمينه ويندوز ايجاد مي‌شود. تفاوت اين دو روش اين است که در برخي از موارد، همچون ايجاد آيکون ميان‌بر براي درايوها، امکان استفاده از روش دوم وجود ندارد.

نگران حذف آيکون‌ها نباشيد

لازم است در ادامه به اين مطلب اشاره کنيم که آيکون‌ها تنها به منزله يک مسير دسترسي به شمار مي‌آيند و حذف آن‌ها هيچ تاثيري بر فايل و يا برنامه اصلي نمي‌گذارد. بنابراين در صورت حذف شدن اين آيکون‌ها چيزي را از دست نخواهيد داد. البته دقت داشته باشيد که منظور ما تنها حذف خود اين آيکون‌هاست، نه محتويات موجود در آن‌ها.

برخي از کليدهاي ميان‌بر کاربردي

از جمله کليدهاي ميان‌بر پرکاربرد ويندوز مي‌توان به Ctrl+C براي کپي کردن، Ctrl+X براي جابه‌جا کردن، Ctrl+V براي چسباندن و يا همان Paste کردن و Windows+L براي خروج موقت از ويندوز (قفل کردن) و Alt+F4 براي خروج از برنامه‌ها و بستن پنجره‌ها اشاره کرد. اما اگر علاقه‌منديد در اين زمينه اطلاعات بيشتري کسب کنيد مي‌توانيد به نشاني support.microsoft.com/kb/126449 سري بزنيد.

مصطفي عبدالهي

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 17 فروردین 1391  - 12:12 AM

امروزه بالا بردن سرعت وب به اولويت بسياري از ارائه‌دهندگان خدمات اينترنتي تبديل شده است چرا که سرعت بالاي وب‌سايت‌ها از يک سو باعث صرفه‌جويي در وقت و هزينه کاربران مي‌شود و از سوي ديگر آن‌ها را تشويق مي‌کند تا وقت بيشتري را در اينترنت سپري کنند و يا حتي تمايل بيشتري براي سرمايه‌گذاري در وب داشته باشند.

گوگل و مايکروسافت دو شرکتي هستند که به طور ويژه براي ايجاد وب سريع‌تر تلاش مي‌کنند و در اين زمينه با يکديگر رقابت دارند. هفته گذشته شرکت مايکروسافت از ارائه فناوري جديد HTTP خود با تاکيد بر دو پارامتر سرعت و پويايي خبر داد.

اگر چه پيش از اين گوگل طرحي به نام SPDY را براي بالا بردن سرعت HTTP پيشنهاد کرده و اين موضوع نيز مورد توافق مهندسين اينترنت و ناظران استانداردهاي وب قرار گرفته است اما مايکروسافت قصد دارد نقش پررنگ‌تري نسبت به گوگل در بهبود سرعت وب داشته باشد.

لازم به ذکر است SPDY يک پروتکل توسعه يافته در شبکه مي‌باشد که به منظور انتقال محتواي وب توسط گوگل ايجاد شد. اين پروتکل در حال حاضر در مرورگرهاي کروم و فايرفاکس مورد استفاده قرار مي‌گيرد. SPDY شبيه HTTP است و براي کاهش زمان تاخير بارگزاري صفحات وب و نيز بهبود امنيت آن‌ها به کار مي‌رود.

تاييدي همراه با رجزخواني

مديران شرکت مايکروسافت بر اين باور هستند که فناوري جديد HTTP با رويکرد پويايي و سرعت، از پروتکل SPDY شرکت گوگل و نيز کار بر روي WebSocketها شروع مي‌شود. آن‌ها عقيده دارند SPDY در بالا بردن آگاهي عمومي نسبت به عملکرد وب‌سايت‌ها بسيار موثر واقع شده است. با اين حال قصد دارند اثبات کنند که فناوري جديد شرکت مايکروسافت نسبت به پروتکل شرکت گوگل کارايي بهتري دارد. مايکروسافت با اين که پروتکل SPDY را قبول دارد اما مي‌خواهد با افزودن فناوري WebSocket به اين پروتکل، ارتباطي با سرعت بالا بين مرورگر و سرويس‌دهنده وب ايجاد کند. WebSocket يک فناوري وب است که در ارتباطات دو طرفه بيش از پروتکل انتقال TCP به کار مي‌رود.

اگر چه اين فناوري به منظور استفاده در مرورگرها و سرويس‌دهنده‌هاي وب طراحي شده است اما مي‌تواند توسط هر نرم‌افزار سرويس‌دهنده يا مشتري مورد استفاده قرار گيرد.

شواهد نشان مي‌دهد مايکروسافت درصدد افزايش سرعت در نرم‌افزارهاي کاربردي وب است و در اين ميان براي کنترل افسار اسب اينترنت از هيچ تلاشي دريغ نمي‌کند. مدير گروه شبکه شرکت مايکروسافت در بيان استراتژي اين شرکت اعلام کرده است: ما فکر مي‌کنيم نه تنها مرورگرها، بلکه نرم‌افزارهاي کاربردي نيز بايد سريع‌تر باشند و کاربران بايد بدانند چگونه با استفاده از مرورگرهاي خود سريع‌تر به خدمات وب دسترسي پيدا کنند.

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 17 فروردین 1391  - 12:05 AM

برقراري ارتباط با يک مودم بيسيم کار بسيار آساني است. کافي است که در برد موثر مودم قرار داشته باشيد و در صورتي که کلمه عبوري براي اتصال تعيين شده است، اين کلمه را در هنگام اتصال وارد کنيد.

نکته اين جاست که اين کار همان اندازه که براي صاحب مودم آسان است، براي ديگران نيز آسان است.

متاسفانه روش‌هايي نيز براي کشف کلمه عبور يا دور زدن آن وجود دارد و اين موضوع باعث مي‌شود تا کاربران اين نوع مودم‌ها دائما نگران اين موضوع باشند که مبادا شخصي بدون اجازه و اطلاع آن‌ها، به مودم متصل شده و از اينترنت استفاده کند. علي‌الخصوص وقتي سرعت اينترنت کند مي‌شود که متاسفانه در کشور ما اتفاق رايجي است و اين فکر دائما ذهن کاربران را درگير مي‌کند.

ساده‌ترين راه براي اطمينان از اين موضوع، وارد شدن به صفحه تنظيمات مودم است. اين کار از طريق مرورگر انجام مي‌شود و فهرستي از IP دستگاه‌هاي متصل به مودم را نمايش مي‌دهد. اين کار کاملا کاربردي است اما در صورتي که بخواهيد آن را دائما تکرار کنيد، چندان بي‌دردسر به نظر نمي‌رسد. راه ساده‌تري نيز براي انجام اين کار وجود دارد.

برنامه Wireless Network Watcher تنها براي نظارت بر اتصالات شبکه‌هاي بيسيم طراحي شده است. البته اين برنامه قادر است شبکه‌هاي بيسيم با حداکثر پهناي باند گيگابيت را نيز شناسايي کند.

مهم‌ترين ويژگي اين نرم‌افزار، سادگي دسترسي به آن است. اين نرم‌افزار در سيستم‌عامل ويندوز مقيم مي‌شود و هميشه مي‌توانيد تنها با يک کليک ساده IP دستگاه‌هاي متصل به مودم بيسيم خود را مشاهده کنيد.

لازم به ذکر است که اين نرم‌افزار تنها مي‌تواند دستگا‌ه‌هاي متصل به مودمي را شناسايي کند که رايانه شما به آن متصل است و در آن واحد تنها مي‌تواند يک شبکه را تحت نظر قرار دهد. نرم‌افزار Wireless Network Watcher مي‌تواند ماهيت برخي از IPها مانند IP رايانه شخصي شما، IP روتر و IP مودم را شناسايي کند. IP دستگاه‌ها و رايانه‌هاي ديگر متصل به مودم تنها به صورت IP و بدون هيچ توضيحاتي نمايش داده مي‌شوند.

اين نرم‌افزار کاملا رايگان و از مسير زير قابل دريافت است.

http://www.nirsoft.net/utils/w...rk_watcher.html

   

ادامه مطلب
پنج شنبه 17 فروردین 1391  - 12:02 AM

هر روز هزاران رايانه به بدافزار آلوده مي‌شود اما نه از يک راه. ClickJacking يکي از روش‌هايي است که نفوذگران و ويروس‌نويسان براي رسيدن به اهداف خود از آن بهره مي‌برند که در طي چند سال گذشته شيوع بيشتري يافته است و در سال 2012 به يکي از روش‌هاي محبوب نفوذ تبديل شده است.

در روش ClickJacking کاربر از يکي از شاخه‌هاي Cross-site بهره مي‌گيرد. در اين روش کاربر به ظاهر روي يک دکمه يا لينک کليک مي‌کند اما در نهايت عملي ديگر انجام مي‌پذيرد و يا کاربر به‌طور ناخواسته به سايت ديگري هدايت مي‌شود. در روش ClickJacking کاربر با کليک روي دکمه‌هاي نامرئي، مجوزي صادر مي‌کند که خود از آن بي‌اطلاع است. در اين روش نفوذگر از ضعف مرورگر بهره مي‌برد چرا که هر سايتي مي‌تواند قرباني اين روش شود و لزومي ندارد که کاربر به آن سايت اعتماد داشته باشد يا نه.

صفحات وب به‌طور عمومي به وسيله کدهاي HTML نوشته مي‌شوند. کدهاي HTML خود مخرب نيستند اما مي‌توانند شرايط را براي اجراي يک کد مخرب JavaScript ايجاد کنند. به اين ترتيب که پس از بارگذاري سايت و نمايش همه المان‌ها، صفحه نامرئي ديگري روي صفحه بارگذاري مي‌شود. اين صفحه نامرئي باعث پاک شدن تصاوير صفحه اصلي نمي‌شود و مي‌تواند همه صفحه زيرين و يا بخشي از آن را بپوشاند. اگر چه نفوذگران معمولا قسمت‌هاي جذاب صفحه را انتخاب مي‌کنند و بقيه صفحه را دست نخورده باقي مي‌گذارند اما نمي‌توان به درستي دريافت که از چه روشي براي اين کار استفاده مي‌کنند و کيفيت آن چگونه است.

در بسياري از سايت‌ها اين صفحه نامرئي با اولين کليک کاربر روي سايت فعاليت خود را انجام داده و بلافاصله حذف مي‌شود. يکي از دلايل مرسوم باز شدن صفحات تبليغاتي، کليک روي همين صفحه نامرئي است.

مرسوم‌ترين و ساده‌ترين روش کليک دزدي، استفاده از نمايشگرهاي ويدئو در صفحات وب است. در بعضي از سايت‌ها يک Video بارگذاري مي‌شود و به ظاهر دکمه Play تنها به يک کليک کاربر نياز دارد تا فايل شروع به پخش شدن کند اما درست بعد از بارگذاري صفحه اصلي، يک صفحه نامرئي روي آن قرار مي‌گيرد و کاربر پس از کليک روي دکمه Play دکمه نامرئي را فشار مي‌دهد و دستورات ديگري را اجرا مي‌کند. مرسوم‌ترين اتفاقي که پس از کليک کردن روي يکي از اين دکمه‌ها رخ مي‌دهد، هدايت شدن به يک صفحه ديگر در اينترنت است اما با همين روش مي‌توان حساب کاربري و يا بانکي کاربر را نيز سرقت کرد و يا به وب‌کم و ميکروفون او دسترسي يافت. البته اين تنها نمونه‌اي از يک ClickJacking است اما بايد به اين نکته توجه کرد که ClickJacking با مهندسي اجتماعي گره خورده است و سعي مي‌کند از سوژه‌هاي جذاب و فريبنده براي مجبور کردن کاربر به کليک روي دکمه نامرئي بهره ببرد.

همان‌گونه که گفته شد، ضعف امنيتي مرورگرها به اضافه ضعف امنيتي سرويس‌دهنده‌هاي اينترنتي دليل اصلي استفاده نفوذگران از روش ClickJacking يا کليک دزدي است اما کاربران نيز مي‌توانند با اتخاذ رويه‌هاي امنيتي از افتادن در دام اين کليک دزدها در امان بمانند.

تا به امروز هيچ مرورگري به هيچ ابزاري براي جلوگيري از ClickJacking مجهز نشده است. اگر چه اين نکته يکي از نگراني‌هاي سازندگان مرورگرها است اما روش نفوذ به هر مرورگري متفاوت است و طبيعي است که مرورگرهاي محبوب‌تر بيشتر در خطر قرار دارند. مرورگر فايرفاکس تنها مرورگري است که مي‌تواند با استفاده از يک Add on در مقابل ClickJacking ايمن شود. البته اگر اين ابزار را روي فايرفاکس نصب نکنيد، اين مرورگر مي‌تواند کاملا مورد علاقه نفوذگران باشد. NoScript نام اين افزونه امنيتي است و در صورتي که يک سايت مورد حمله ClickJacking قرار گرفته باشد با نمايش عبارت redressed به کاربر اخطار مي‌دهد. البته نگاه کردن به سايت و مطالعه متون آن بي‌خطر است اما کليک کردن روي هر نقطه از يک سايت redressed شده يک ريسک واقعي است.

مايکروسافت براي حفاظت از مرورگر خود يک روش وب‌نويسي ايجاد کرده است که به کاربران IE در مورد ClickJacking اخطار مي‌دهد اما اين روش يک حفاظت نصفه و نيمه است و نمي‌توان هميشه به آن اعتماد کرد. اگر چه Safari و Chrome نيز از همين روش براي مقابله با ClickJacking استفاده مي‌کنند.

پايگاه‌هاي اينترنتي مشهور که روي سرورهاي مشهور و ايمن بارگذاري شده‌اند کم‌تر مورد اين گونه حملات قرار مي‌گيرند. از همين‌رو استفاده از سايت‌هاي ناآشنا و يا مشکوک مي‌تواند ريسک گرفتار شدن به دام ClickJacking را افزايش دهد.

خودداري از کليک روي هر لينک يا تصوير جذابي نيمي از امنيت است که نه تنها ClickJacking را کم اثر مي‌کند بلکه شما را در برابر روش‌هاي مهندسي اجتماعي نيز ايمن خواهد کرد.

کسري پاک‌نيت

   

ادامه مطلب
پنج شنبه 17 فروردین 1391  - 12:01 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 43

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5827059
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی