به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

انجمن فیلم مرکز فرهنگی لینکلن با اعطای جایزه سینمایی چاپلین به «کاترین دنوو»، از این بازیگر فرانسوی تقدیر کرد.

خبرگزاری فارس: جایزه سینمایی چاپلین به چه کسی رسید؟

  به نقل از خبرگزارری آسوشیتدپرس، انجمن فیلم مرکز فرهنگی لینکلن روز گذشته طی مراسمی در نیویورک، جایزه افتخاری سی‌ و نهمین دوره از جوایز سینمایی چاپلین را به «کاترین دنوو»، بازیگر کهنه‌کار فرانسه اعطا کرد.

این بازیگر فرانسوی تاکنون در بیش از ۱۰۰ فیلم سینمایی بازی کرده که از این میان، تنها هفت فیلم به زبان انگلیسی بوده است.

«مارتین اسکورسیزی»، کارگردان هالیوودی برنده اسکار ضمن حضور در این مراسم درباره این «دنوو» ۶۸ ساله گفت: به نظر می‌رسد که «کاترین دنوو » برای سینما و سینما نیز برای او ساخته شده است.

وی افزود: او در واقع خود سینمای فرانسه است، به نظر می‌رسد که او هر سال جسورتر از سال گذشته جلوی دوربین می‌رود.

می‌شود.

به گزارش آسوشیتدپرس، اولین دریافت کننده جایزه «چاپلین»، شخص «چارلی چاپلین» در سال ۱۹۷۲ میلادی بود و از زمان تاکنون نیز کسانی چون «آلفرد هیچکاک»، «مارتین اسکورسیزی»، «الیزابت تیلور» و «تام هنکس» موفق به دریافت این جایزه شده‌اند.

بنا براین گزارش، «کارترین دنوو» طی قریب به نیم قرن فعالیت در عرصه سینما با کارگردانانی مشهوری چون «رومن پولانسکی»، «ژاک دمی»، «لوئیس بونوئل» و «فرانسوا تروفو» همکاری داشته است و تاکنون جوایز معتبر سینمایی زیادی را از آن خود کرده است.

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 1:39 PM

به دنبال فشار و درخواست گسترده کاربران از موتور جستجوهای بزرگ اینترنتی برای احترام به حریم شخصیشان، یاهو تسلیم بخشی از خواسته های آنان شد.

خبرگزاری فارس: فشار کاربران به یاهو برای رعایت حریم شخصی

  به نقل از تک وب، در حالی که گوگل به علت به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی کاربرانش و نقض حریم شخصی آنها تا حد زیادی اعتبار خود را از دست داده، یاهو می گوید به زودی از قابلیتی موسوم به Do not track پشتیبانی خواهد کرد که مانع از بررسی سوابق جستجوهای کاربران در یاهو توسط اشخاص و شرکت های ثالث می شود.

در این صورت کاربران می توانند گزینه ای را در هنگام استفاده از یاهو فعال کنند که به آنان اجازه می دهد جلوی ردگیری فعالیتهایشان در فضای مجازی را بگیرند.

یکی دیگر از مزایای این کار جلوگیری از بمباران تبلیغاتی کاربران به صورت هدفمند و بر اساس سوابق کاربری وب است. امروزه آگهی دهندگان با بررسی کوکی ها می توانند از تمامی سایت های محبوب و علائق کاربران مطلع شوند و حتی بدانند کاربران اینترنت همراه چه موقعیت مکانی دارند وبر همین اساس تبلیغاتی را در معرض دیدشان قرار دهند. فعال کردن قابلیت Do not track جلوی این سواستفاده را هم می گیرد.

گفتنی است گوگل علیرغم همه اعتراضات به عمل آمده از سوی گروه های مدافع حقوق مدنی و شرکت های امنیتی کماکان چنین قابلیتی را بر روی سرویس های خود فعال نکرده است.

   

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 1:35 PM

در حالی که کاربران سیستم عامل اندروید گوگل با دهها نوع بدافزار مختلف دست و پنجه نرم می کنند بی اثر بودن ضدویروس های طراحی شده برای این سیستم عامل هم موجب نگرانی های گسترده تر شده است.

خبرگزاری فارس: با برترین ضدویروس‌های آندروید آشنا شوید

   موسسه AV-Test بررسی مفصلی را انجام داده تا میزان کارآیی نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس هایی که برای حفاظت از کاربران سیستم عامل آندروید طراحی شده مشخص شده و نتایج این تحقیقات چندان امیدوارکننده نیست.

گوگل با بازاریابی های گسترده و تبلیغات سنگین برای سیستم عامل اندروید موفق شده سرعت رشد آن را از ماه می سال گذشته تاکنون به 472 درصد برساند. اما سرعت رشد بدافزارهای طراحی شده برای آندروید هم بالا بوده و البته کاملا طبیعی است که بدافزارنویسان سیستم عاملی را هدف بگیرند که کاربران بیشماری دارد.

 

** تهدیدات عمده آندروید؛ تروجان و نرم افزارهای جاسوس

به طور کلی بدافزارهای طراحی شده برای آندروید را در دو بخش می توان طبقه بندی کرد. یکی تروجان های ارسال شده از طریق پیامک و دیگری نرم افزارهای جاسوس.

تروجان های ارسالی از طریق پیامک ها در داخل برنامه های نرم افزاری مخفی می شوند و در زمان فعال شدن آن ها بی سروصدا به اقدامات مخرب خود می پردازند. مهم ترین کار این تروجان ها ارسال پیامک برای شماره هایی است که برقراری ارتباط پیامکی با آنها مستلزم صرف هزینه بالایی است.

در اکثر موارد این پیامک ها برای شماره های بین المللی که در خارج از یک کشور هستند ارسال می شود و به همین علت کاربر در پایان ماه باید قبضی با هزینه سنگین را پرداخت کند.

بررسی ها نشان می دهد این شماره ها معمولا متعلق به هکرهاست و به همین علت آنها با طراحی تروجان های پیامکی پول سنگینی به جیب می زنند.

کاربران تنها زمانی متوجه بلایی که بر سرشان آمده می شوند که در قبض موبایل متوجه هزنیه غیرعادی پیامک های ارسالی می شوند. نزدیک به نیمی از تروجان هایی که برای سیستم عامل آندروید طراحی می شوند از این نوع هستند.

نرم افزارهای جاسوس نوع دوم بدافزارهای متداول برای کاربران سیستم عامل آندروید هستند. این نرم افزارها که بخش اعظم بدافزارهای مخرب طراحی شده برای این سیستم عامل را شامل می شوند دسترسی عمیق و همه جانبه ای به سیستم های رایانه ای یافته و به طور گسترده از آسیب پذیری های موجود در سیستم عامل آندروید برای دسترسی root یا کامل به ابزار و امکانات و اطلاعات آن سوءاستفاده می کنند.

آنها از این طریق تمامی اطلاعات شخصی کاربر که بر روی گوشی وی ذخیره شده را جمع آوری می کنند، اطلاعاتی که شامل اطلاعات فهرست تماس های کاربر، پیامک ها، عکس ها و ویدیوها و اطلاعات مربوط به عادات آن کاربر خاص در زمان استفاده از اینترنت و سرویس های همراه دیگر است.

این اطلاعات سپس برای طراح نرم افزار جاسوس ارسال می شود و ممکن است وی این اطلاعات را برای طراحی برنامه های دیگری به کار بگیرد یا آنها را به شرکت های تبلیغاتی یا دیگر برنامه نویسان بفروشد. برخی از این برنامه ها تا بدان حد زیرکانه و پیچیده هستند که کاربر نمی تواند متوجه ماهیت واقعی آنها شود.

از همین روست که بر اساس بررسی های موسسه ژونیپر تعداد بدافزارهای طراحی شده برای آلوده کردن گوشی های مجهز به سیستم عامل آندروید در سال 2011 معادل 3325 درصد رشد نشان می دهد.

این میزان رشد کمیت بدافزارهای طراحی شده برای آلوده کردن یک سیستم عامل خاص در طول تاریخ بی سابقه بوده است. تعداد بدافزارهای شناسایی شده توسط ژونیپر از 11138 مورد در سال 2010 به 28472 مورد در سال 2011 رسیده است. گزارش دیگری هم که به طور جداگانه توسط موسسه اف –سکیور انتشار یافته حاکیست بخش اعظم بدافزارهای سال 2011 برای آلوده کردن سیستم عامل آندروید ابداع شده اند.

با توجه به اینکه به طور متوسط هر روز 850 هزار تبلت یا گوشی هوشمند جدید مجهز به سیستم عامل اندروید در نقاط مختلف جهان فعال می شوند، می توان تصور کرد که حجم آلودگی بدافزاری و ویروسی در نقاط مختلف جهان با چه سرعتی در حال افزایش است.

** دسته بندی چهارگانه ضدویروس های آندروید

 

اما شرکت AV-Test در جریان بررسی های خود 41 برنامه مختلف اسکنر ویروس های رایانه ای را که برای سیستم عامل آندروید طراحی شده بودند بر اساس توانایی کشف آلودگی به تروجان و نرم افزار جاسوس بررسی کرد و به این نتیجه رسید که نزدیک به دو سوم این نرم افزارهای امنیتی به هیچ وجه قابل اعتماد و مناسب نیستند.

این نرم افزارها 65 درصد از 618 نوع بدافزار منتخب شرکت AV-Test را شناسایی نکرده بودند. البته در اکثر موارد ضدویروس های همراه عرضه شده توسط شرکت هایی که محصولات مشابهی را برای رایانه های رومیزی عرضه می کردند، عملکرد خوبی داشتند و این امر نشان می دهد که تجربه قبلی این شرکت ها برای طراحی ضدویروس های متناسب با تلفن های همراه هوشمند به کمک آنها آمده است.

از میان ضدویروس های برتر آندروید می توان به Avast، Lookout، Dr. Web، Zoner، F-Secure، Ikarus و Kaspersky اشاره کرد. این ضدویذوس ها توانستند تا 90 درصد از 618 نوع بدافزار گنجانده شده در فایل های APK را که فرمت مخصوص سیستم عامل آندروید است، شناسایی کنند. ضدویروس های Lookout  و Zoner که تنها برای سیستم عامل آندروید طراحی شده و نسخه رومیزی آنها عرضه نمی شود نیز کم و بیش عملکرد خوبی داشتند.

بر اساس گزارش AV-Test به طور کلی می توان گفت ضدویروس هایی که قادر به شناسایی 65 تا 90 درصد از بدافزارهای همراه باشند عملکرد قابل قبولی دارند و امکان بهبود شرایط آنها در زمان طراحی نسخه های بعدی وجود خواهد داشت.

اما در دسته دوم ضدویروس هایی قرار می گیرند که بین 65 تا 90 درصد از تهدیدات بدافزاری آندروید را شناسایی می کنند. این ضدویروس ها عبارتند از AVG, Bitdefender، ESET، Norton Symantec، QuickHeal، Trend Micro، Vipre GFI، و Webroot. . همچنین دو ضدویروس AegisLab  و SuperSecurity نیز که تنها برای اندروید طراحی می شوند در این گروه قرار می گیرند.

گروه سوم آن دسته از ضدویروس های آندروید هستند که تنها می توانند بین 40 تا 65 درصد از تهدیدات موجود را شناسایی کنند. این نرم افزارها عبارتند از Bullguard، Comodo، G Data، McAfee, NetQin  و Total Defense. این ضدویروس ها برای استفاده بر روی گوشی های هوشمند مجهز به آندروید به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.

در دسته چهارم ضدویروس هایی قرار گرفته اند که کمتر از 40 درصد از تهدیدات امنیتی آندروید را شناسایی می کنند و البته برخی از آنها هم تا بدان حد ضعیف هستند که تقربیا نمی توانند هیچ تروجان یا نرم افزار جاسوسی را تشخیص دهند. شش مورد از این برنامه های امنیتی که از همه ضعیف تر هستند عبارتند از Android Antivirus، Android Defender، LabMSF Antivirus beta، MobileBot Antivirus، MT Antivirus و MYAndroid Protection Antivirus.

در مجموع تنها 17 برنامه امنیتی آندروید می توانند بیش از 65 درصد از برنامه های مخرب را شناسایی کنند و بقیه این برنامه ها از کارآیی کافی برای مقابله با تهدیدات روزافزونی که کاربران آندروید را تهدید می کند برخوردار نیستند.

   

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 1:34 PM

کمیسیون اروپایی وابسته به اتحادیه اروپا قصد دارد در مورد ادعاهای موتورولا در مورد لزوم دریافت غرامت 4 میلیارد دلاری از مایکروسافت تحقیق کند.

خبرگزاری فارس: طمع 4 میلیارد دلاری موتورلا را به دردسر انداخت

  به نقل از اینترنت ویک، موتورولا مدعی شده مایکروسافت بدون کسب اجازه از اختراعات ثبت شده این شرکت در محصولات و خدمات خود به خصوص در حوزه بازی استفاده کرده و به همین علت باید 4 میلیارد دلار به موتورولا غرامت بپردازد.

این شرکت ادعای کلان مشابهی را بر ضد شرکت اپل هم مطرح کرده و با توجه به زیاده خواهی موتورولا که با اعتراض شدید مایکروسافت و اپل مواجه شده کمیسیون اروپا اعلام کرده این شکایت را در واقع تاکتیکی تازه برای کسب درآمد نامشروع می داند و در مورد آن تحقیق خواهد کرد.

در جریان این بررسی ماهیت فناوریهای مورد مناقشه که در آی پد و آیفون اپل و همین طور در ویندوز و کنسول بازی Xbox مورد استفاده قرار گرفته هم مورد توجه قرار می گیرند تا مشخص شود آیا مایکروسافت و اپل واقعا مقصر هستند یا خیر.

در صورتی که مشخص شود هدف از شکایات موتورولا کسب درآمد نامشروع است این شرکت خود به پرداخت غرامت بسیار سنگینی محکوم خواهد شد. همچنین ممکن است فرایند خرید بخشی از شرکت موتورولا از سوی گوگل با پرداخت 12.5 میلیارد دلار هم مختل شود.

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 1:33 PM

شهید «سیدحداد آبروزن» در نامه‌ای خطاب به خانواده‌اش نوشته است: پدر و مادرم! سلام شما را به جده‌ام فاطمه زهرا (س) می‌رسانـم. لباس‌هایم را به فرزنـدانـم بدهیـد چـون لباس امام زمان (عج) است و باید به دست بچه‌هایم برسد.

خبرگزاری فارس: سلام شما را به مادرم زهرا (س) می‌رسانـم

  به نقل از نوید شاهد، شهید «آیت‌لله آبدرجگر» در وصیت‌نامه‌اش نوشته است: منتظر من نباشید من نرفتم که زنده برگردم. وصیت می‌کنم که هرگز برای من گریه نکنید. به مادرم بگویید که شما پیش فاطمه دختر پیامبر(ص) سربلند خواهی شد، چون فاطمه شهید داد و شما هم شهید دادی.

مادر! هر موقع به یاد فرزندت می‌افتی به یاد فرزندانی باش که بدن پاره پاره آنها را مادرشان ندیده که توسط  مزدوران چپ و راست در زیر رگبار گلوله‌های دژخیمان شرق و غرب به شهادت رسیدند. مادرم تو باید مانند کوهی که به افق سر کشیده سربلند باشی... و ای پدر تو را هم نزد علی(ع) سربلند خواهم کرد.

شهید «وکیل حبیبی» خطاب به مادرش می‌نویسد: من این راه خود این راه اگاهانه انتخاب کرده‌ام. این آرزوی من بود و اما تو آرزو داشتی مرا در لباس دامادی ببینی. حال مطمئن باش که دامادی من الان است. پس هرگز ناراحت مباش و بر مزارم و بر جسدم سرور شادی را سر ده و دانسته باش که در قیامت در مقابل زهرای اطهر (س) رو سپیدخواهی بود. خوشحال باش که در قیامت میهمان فاطمه زهرا(س) و دخترش زینب(س) می‌باشی پس چه جای ناراحتی دارد و صبور باش تا بدانجا برسی، انشاءالله.

شهید «سیدحداد آبروزن» نیز در نامه‌اش تاکید می‌کند: مادرم! اگر شهیـد شـدم برایم گریه نکن و اگر نتوانستی‌ خـودت را کنترل کنی برای امام حسین (ع) گریه کن. برای خواهر شهیدم گریه کن که به صورت مظلومانه‌ رفـت؛ بـرای دیگر شهدای اسلام گریه کن و لباس‌های خود را سیاه نکـن. از شما می‌خواهم اگر شما را اذیت نمودم من را به بزرگـواری خـود ببخشید.

مادرم! سلام شما را به مادرم فاطمه زهرا (س) می‌رسانـم و از شمـا می‌خـواهـم کـه در آن محیـط زینب‌وار باشیـد که همچـون جوانـی مثل علی اکبر و علـی اصغـر را از دسـت داده اسـت. امـا ای برادران بزرگـوارم اگر شهید شدم لباسهایم را به فرزنـدانـم بدهیـد چـون لباس امام زمان (عج) است و باید به دست بچه‌هایم برسد.

شهید «عبدالحمید گل‌پیچی» خطاب به مادر و خواهرانش می‌نویسد: اول صحبتم رو به خواهران و مادران عزیز است ای زینب‌های زمان فرزندانتان را چنان پرورش دهید که چون زینب دست حسین و حسن را گرفته و به میعادگاه عاشقان خدا می‌برد و چنان حرها و بلالها و فاطمه‌ها و ام کلثوم‌ها از فرزندانشان بساز که بتوانند یاران خمینی در این مقطع زمانی باشند تا بتوانند پایمال نشدن و راه یافتن خون شهیدان را گواهی دهید و روح انان را شاد گردانید.

ای خواهرانم! چنان جلسات را از خواهران حزب اللهی پر کنید تا بتواند اینان زینب‌ها و فاطمه‌ها و ام کلثوم‌های زمان خویش باشند و ای مادرانم شمایی که خداوند بهشت را زیر پایتان قرار داده و چنان مادری باشید که با دستان خویش سر بریده فرزندش را به طرف کفار پرت کرده و می‌گوید من چیزی را که به خدا داده‌ام پس نخواهم گرفت و با دستان پینه بسته‌تان که روز قیامت هیچ عذابی گرفتارشان نخواهد شد، فرزندانی را که از خدا گرفته‌اید به خودش باز گردانید که «انالله و اناالیه راجعون». ما از اوییم و به پیش او باز می‌گردیم.

شهید «سید محمد چربکو» به پدر و مادرش توصیه می‌کند: پس پدرم و مادرم از شهادت من ناراحت نباشید که من این کار را از جدم حسین به ارث بردم و خوشحال هستم فردای قیامت در مقابل فاطمه زهرا(ص) سرفرازم که فرزندش خمینی کبیر را تنها نگذاشتم. مرگ من را درنیافت بلکه من با شهادت خود مرگ را نصیب کردم و به زندگی ابدی که همان آرزوی دیرینه هر انسانی است رسیدم. در شهادت من گریه نکنید که من از علی اکبر امام حسین بهتر نیستم و اگر می‌خواهید گریه کنید بر مصیبت زهرای اطهر گریه کنید در مصیبت هفتاد و دو یار مظلوم حسین گریه کنید...

شهید «محمود گل محمدی» نیز گفته است: درود بر شما پدرجان که ابراهیم‌گونه فرزندانتان را به قربانگاه عشق می فرستید. مادرجان زحمت و مغفرت خدا بر شما که فاطمه گونه فرزندانت را برای کربلا اماده می کنی و می فرستی میدانم که ناراحت نیستید؛ فقط خدا و اسلام را در نظر داشته باشید امانتی بود که به صاحب امانت دادید انشاءالله که بپذیرد.

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 1:31 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 43

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6036287
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی