به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اگر شما هم به صورت بی‌سیم از اینترنت خود استفاده می‌کنید و همواره شک دارید که آیا شخص دیگری هم از اینترنت بی‌سیم شما استفاده می‌کند یا خیر، تنها کافی است یک برنامه بسیار سبک را بر روی سیستم خود نصب کنید تا هر گاه غریبه‌ها قصد استفاده از اینترنت شما را داشتند، به شما هشدار دهد.

Wireless Network Watcher یک برنامه ویندوزی رایگان است که Wi-Fi شما را از گزند غریبه‌ها در امان می‌دارد.

1x1.trans در امان ماندن از گزند غریبه‌ها با برنامه ویندوزی رایگان Wi Fi!به نقل از ZoomIT،  در واقع با استفاده از این برنامه هرگاه دستگاه دیگری نیز از اینترنت شما استفاده کند، به شما هشدار داده خواهد شد. برای استفاده از این برنامه بسیار ساده مراحل زیر را طی کنید.

1x1.trans در امان ماندن از گزند غریبه‌ها با برنامه ویندوزی رایگان Wi Fi!ابتدا برنامه Wireless Network Watcher را دانلود و نصب کنید.

برنامه را اجرا کنید و از منوی Options گزینه های Beep On New Devices و Background Scan را اجرا کنید.

سپس کلید F5 را فشار دهید تا کلیه دستگاه‌هایی که از اینترنت بی‌سیم شما استفاده می‌کنند را مشاهده کنید.

توجه کنید که پرینتر و سایر دستگاه‌های موجود در شبکه خانگیتان در این برنامه نمایش داده می‌شوند.

بنابراین در صورت مشاهده استفاده غریبه‌ها از اینترنت، قبل از خاموش کردن مودم و تعویض رمزعبور کلیه دستگاه‌ها را شناسایی کنید.

   

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 1:03 AM

از نصب نرم افزارهای مختلف خسته شده اید؟! هر نرم افزار برای باز کردن یک مدل از فایل ها بکار می رود. این کار بسیار خسته کننده و همچنین فضا گیرنده و مخرب می باشد.

امروز به شما نرم افزاری معرفی می کنيم که با آن می توانید بیش از ۸۰ نوع فایل را باز کنید!

نرم افزار Free Opener به شما اجازه می دهد فقط با یک نرم افزار و بدون نیاز به نصب ۷۹ نرم افزار دیگر، فایل های خود را باز کنید.

1x1.trans Free Opener؛ نرم افزاری برای اجرا بیش از 80 فرمت! این نرم افزار کاملا رایگان بوده و با آن می توانید به سرعت فایل ها را باز کرده، ببینید، ویرایش کرده و پرینت کنید. این فرمت ها شامل تمامی فرمت های Microsoft Office(.doc, .docx, .ppt, .pptx, .xls, .xlsx, .xlsm, .msg, .vcf),تمامی فرمت های Adobe (.swf, .flv, .psd, .pdf) فرمت Photoshop  و Code، تمامی فرمت های تصویری و مولتی مدیا و فایل های فلش.

از دیگر فرمت های قابل ویرایش در این نرم افزار فایل های آرشیو (.۷z, .gz, .jar, .rar, .tar, .tgz, .zip) و بسیاری فرمت های دیگر است.

1x1.trans Free Opener؛ نرم افزاری برای اجرا بیش از 80 فرمت! با توجه به اینکه این نرم افزار رایگان بوده و برای حل مشکل نصب نرم افزارهای گوناگون بکار می رود، قابلیت های کاربردی مانند Drag & Drop و غیره را نداشته و بیشتر بر روی قابلیت های اصلی آن فعالیت شده است.

برای نصب ابزارهای جانبی مانند تولبار، پلاگین های مرورگر، بازی و آنتی ویروس باید به اینترنت متصل شوید. این ابزارهای نیز رایگان بوده و بصورت اضافه قابل نصب می باشند

 Download Free Opener

   

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 12:57 AM

آداب مهمانی به دو دسته تقسيم مى شوند .
دسته نخست ، امورى هستند كه سزاوار است مهمان ، آنها را انجام دهد كه عبارت اند از:

۱ . پذيرش دعوت مؤمن؛
۲. رعايت اولويّت ها در پذيرش دعوت به مهمانى؛
۳ . كُندى ورزيدن در پذيرفتن مهمانى هاى غفلت زا؛
۴ . مقدّم داشتن دعوتى كه يادآور آخرت است؛
۵ . شرط كردنِ پرهيز از تكلّف و تشريفات؛

۶ . اجازه گرفتن براى ورود به خانه ميزبان؛
۷ . سلام كردن هنگام ورود به خانه؛
۸ . نشستن در جايى كه ميزبان پيشنهاد مى كند؛
۹ . احترام پذيرى؛
۱۰ . گشودن روزه مستحبّى؛

۱۱ . خوب خوردن؛
۱۲. اقتدا به صاحب خانه در نماز؛
۱۳ . دعا كردن براى ميزبان؛
۱۴ . ترك كردن مهمانى پس از صرف غذا؛
۱۵ . پاسدارى از كرامت خود با رعايت مدّت اقامت .

دسته دوم ، امورى هستند كه مهمان بايد از انجام دادن آنها سر باز زند و ترك آنها نشانه ادب مهمان است كه عبارت اند از :

۱ . شركت كردنِ بدون دعوت در مهمانى ديگران؛
۲ . حضور در مهمانى ويژه ثروتمندان؛
۳ . حضور در مهمانى برپاشده با انگيزه همچشمى؛
۴ . پذيرش مهمانى اهل ساز و آواز؛
۵ . پذيرش مهمانى مشرك ، منافق و فاسق؛

۶ . واداشتن ميزبان به تكلّف و تشريفات؛
۷ . ديگرى را همراه خود به مهمانى بردن؛
۸ . روزه مستحبّى گرفتن ، مگر با اجازه ميزبان؛
۹ . ناچيز شمردن امكانات ميزبان؛
۱۰ . پرس و جو در باره حلال بودن غذا

منبع: کتاب فرهنگنامه مهمانی
 

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 12:54 AM

حضرت آیت الله مصباح یزدی در باب آثار و فوايد وجودي امام عصر(عج) در زمان غيبت فرمودند:

آثار و برکات وجود آن حضرت در زمان غیبت بر همه روشن است. اگر بخواهیم به طور مفصل در این زمینه بحث کنیم, باید به داستان ها و کتاب هایى که در این زمینه نقل و نوشته شده است مراجعه کنیم. بعضى را هم خودمان تجربه کرده ایم. این مسئله در یک جلسه قابل بحث نیست. ما آنگاه مى توانیم به این پرسش پاسخ عمیق ترى بدهیم که اول بدانیم وقتى امام حضور دارند چه برکاتى از ایشان به ما مى رسد و در عصر غیبت کدام یک از این برکات حذف مى شود. متأسفانه معرفت ما و کسانى که مثل بنده هستند, در مورد امام و مقام امامت بسیار ضعیف است. ما و همه ى خلایق مرهون عنایت آقا هستیم; ((و بیمنه رزق الورى;(۳) و به برکتش به خلق روزى مى رسد.)) ویژگى ما طلبه ها این است که استفاده ى ما از برکت آن حضرت بیش از دیگران است; در عین حال در این زمینه کوتاهى مى کنیم.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 12:51 AM

استاد شفیعی سروستانی در مورد آخرالزمان در اندیشه یهود و مسیحیت می فرمایند:
در تعالیم بسیاری از ادیان خبر از وقوع آخرالزمان و پایان دنیا در زمان نامشخصی در آینده آمده است. در حالی که چنین حادثه ای با نابودی تمدن بشری یا پاکسازی زمین از زندگی انسان، در اذهان تجلی می یابد، مذاهب آزاداندیش معمولاً با نگاه تشبیهی به آن نگریسته و آن را نمادی از مرگ می دانند.

اغلب مذاهب در تعالیم خود ادعا می کنند «برگزیدگان» یا «شایستگان» مذهب حقیقی واحد، از حوادث آینده در امان خواهند ماند و به پاس کشمکش ها و رنج هایی که در این میان تحمل کرده اند به سوی بهشت رهنمون می شوند. هم چنین گفته شده ناشایستگان (بی ایمانان یا پیروان دیگر ادیان) با زندگی ابدی در دوزخ، سرگردانی معنوی یا نابودی روبرو می شوند. از منظر دیدگاه های میانه روتر بهشت و جهنم واقعی نبوده، تشبیهی از حالات روحانی و معنوی در زندگی و یا بعد از آن به حساب می آیند.

این موضوع در کتب مذهبی با واژه «آخرت شناسی»۱ شناخته شده و می توان ردپای آن را در ابتدایی ترین اعصار تمدن یافت. افسانه های مشهوری در ارتباط با پایان جهان وجود دارد. از جمله داستان «رگناروک»۲ و کتاب مکاشفه. کتاب مکاشفه توصیف گر جنگ پایانی میان خیر و شر و «آرماگدون» پیشگویی شده از منظر مسیحیت می باشد.

آخرالزمان یهودی

در کتاب تلمود در رسالة آودا زراه۳ در صفحة ۹A آمده است جهان ما تنها شش هزارسال عمر خواهد نمود:

... تنا دبی ایلییا هو۴ آموخت: جهان مقدر است شش هزار سال عمر کند. دو هزارسال اول «پوچ» است؛ دو هزار سال بعد عصر تورات است. [از ابراهیم تا کامل شدن میشنا، قسمت اول تلمود]؛ و دوهزار سال بعد [آخر] دورة ماشیح است؛ یعنی عصر مسیحایی ممکن است در این دوره آغاز شود. به خاطر گناهان ما [یهودیان] بسیاری از [فرصت های آمدن ماشیح] سپری شده [و ماشیح هنوز نیامده است].

در آیین یهودیان پایان دنیا «آچاریت هیامیم»۵ (به معنی آخرالزمان) نام دارد که طی آن هزاران حادثه برای واژگونی جهان کهنه و آغاز مرحلة جدیدی که در آن همة انسان ها خداوند را ـ به عنوان کسی که بر همه کس و همه چیز حکمرانی می کند ـ می شناسند، رخ می دهد. یکی از حکیمان تلمود می گوید: «پایان دوران را برسان، اما اجازه بده من آن زمان را نبینم.» چون این دوره با کشمکش ها و رنج های فراوانی همراه خواهد بود.

تقویم یهودی (لاچ)۶ کاملاً براساس زمان فرض شدة خلقت جهان در کتاب پیدایش تنظیم شده است. بسیاری (به طور برجسته محافظه کاران، یهودیان اصلاح طلب و بعضی مسیحیان) معتقدند عصر تورات نمادین است. برمبنای تعالیم یهودیان دیرین و یهودیان ارتودوکس عصر حاضر، این دسته بندی دقیق و واقعی است و همیشه استوار بوده و خواهد بود. تنظیم های دقیق با سال های کبیسه، به منظور در نظر گرفتن تفاوت میان تقویم قمری و تقویم شمسی به عمل آمده است؛ زیرا تقویم یهودیان براساس هر دو می باشد. بنابراین سال ۲۰۰۰ میلادی برابر است با سال ۵۷۶۰ تقویم یهودی، از زمان آفرینش جهان؛ براساس این محاسبات پایان جهان در سال ۲۲۴۰ روی خواهد داد.

برمبنای عقاید رایج یهودی، پایان جهان با حوادث زیر همراه است.

۱. تجمع یهودیان پراکنده و تبعید شده در اسرائیل؛

۲. شکست همة دشمنان اسرائیل؛

۳. ساخت معبد سوم در اورشلیم (قدس) و از سرگیری آیین قربانی و امور معبد؛

۴. تجدید حیات مردگان یا جذبه؛

۵. و ظهور مسیحای یهودیان که پادشاه اسرائیل خواهد بود. او یهودیان اسرائیل را به اسباط اولیه شان تقسیم خواهد کرد. در این زمان یأجوج پادشاه مأجوج به اسرائیل حمله می کند. یأجوج کیست و ملت مأجوج کدام ملت است هنوز مشخص نیست. مأجوج وارد جنگ بزرگی می شود که در آن بسیاری از نیروهای هر دو طرف کشته می شوند و خداوند در آن مداخله نموده و یهودیان را نجات می دهد. این جنگ «آرماگدون» نام گرفته است. خداوند پس از اینکه این دشمن را برای همیشه نابود کرد، همة نیروهای اهریمنی را از بین می برد. بعداز سال ۶۰۰۰ ، (هزارة هفتم) عصر قدوسیت، آسودگی، زندگی روحانی و صلح فراگیر آغاز می شود که «اُلام هابا»۷ نام دارد.

گروهی از یهودیان «هسیریک»۸ معتقدند «ماشیح» احتمالاً آمده و مأموریت خود را آغاز نموده است. شکست عراق توسط ارتش ایالات متحده در جنگ خلیج در سال ۱۹۹۱ و اینکه اسرائیل صدمات جدی در آن جنگ ندید، به عنوان نشانه ای از حضور ماشیح در سرزمین به شمار رفته است. این عقیده از سوی تمام گروه های دیگر یهودی که هنوز منتظر «آخرالزمان» سنتی نوشته های انبیا و کتاب مقدس یهودیان می باشند مردود اعلام گردید.

آخرالزمان مسیحی

مسیحیان اولیه در قرن اول میلاد نگرانی هایی از زمان وقوع آخرالزمان داشتند. آنها معتقد بودند آخرالزمان در زمان حیاتشان روی خواهد داد. «پل» (حواری) پایان جهان را با درد زایمان مقایسه کرد و این مقایسه، چنین می نمود که جهان در حال حاضر آبستن نابودی خود است. اما هیچ کس نمی دانست کی اتفاق خواهد افتاد. زمانی که پیروان پل در «تسالونیکا» توسط رومی ها مورد اذیت و آزار قرار می گرفتند، بسیاری گمان می کردند این نشانة نزدیکی آخرالزمان است. با این وجود شک و تردید گسترش می یافت. در دهة ۹۰ مسیحیان می گفتند: «ما این چیزها را در زمان پدرانمان هم شنیده ایم [پایان جهان]. اما ببین ما پیر شده ایم و هیچ کدام اتفاق نیافتاد.»

در دهة ۱۳۰ «سنت ژاستین مارتیر»۹ ادعا کرد خدا به این دلیل پایان جهان را به تأخیر انداخته که می خواهد گسترش مسیحیت را در سراسر جهان مشاهده کند. در دهة ۲۵۰ میلادی، «سنت سپرییان»۱۰ نوشت که گناهان مسیحیان در آن زمان مقدمه و گواه نزدیکی پایان بوده است. با این حال تا قرن سوم بیشتر مردم معتقد بودند زمان پایان بسیار فراتر از زمان حیاتشان است.

این عقیده وجود داشت که مسیح غیب گویی دربارة آینده را تقبیح نموده و به این سبب این تلاش ها برای پیشگویی آخرالزمان بی ثمر می ماند. با این وجود به کمک عقاید یهودی پیشگویی ها ادامه می یافت. با استفاده از این سیستم، تاریخ پایان در ۲۰۲ میلادی ثبت شد. اما وقتی این تاریخ سپری شد همة امیدها روی سال ۵۰۰ میلادی تمرکز یافت. با گذشت این تاریخ، زمان پایان در افق محو شد و به طور فزاینده ای دور شمرده شد.

در حال حاضر بسیاری از مسیحیان معتقدند آخرالزمان نزدیک است. بعضی فرقه ها آن را در زمان حیات خود یا اندکی بعداز آن می پندارند.

منبع: نشریه موعود
 
 

ادامه مطلب
چهارشنبه 16 فروردین 1391  - 12:41 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 43

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6038269
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی