به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

دل لاتیتیود ۱۰ شاید پرفورمنس بالایی نداشته باشد، ولی باطری ۴ سلولی داخل آن، امتیاز بزرگی برای کاربران بیزینسی که با ویندوز ۸ کار می کنند، به شمار می رود.  از ویژگی های مثبت دیگر این تبلت، داشتن قلم، داشتن داک استیشن، پهنای باند موبایل و برنامه های امنیتی برای کاربران ویژه بیزینس است که در لاتیتیود ۱۰ دیده می شود. در کنار این ویژگی های مثبت می توان از برخی آیتم های قابل بحث نیز گفت: مانند پورت یو اس بی دو و پرفورمنس متوسط دستگاه! البته قیمت ۸۹۹ دلاری این تبلت با هارد ۶۴ گیگ و ۱۱۲۹ دلاری با هارد ۱۲۸ گیگی از دیگر ویژگی های این دستگاه است. دارای پردازنده اتم بوده (سرعت ۱٫۸ گیگاهرتز) و دو گیگ رم هم دارد. بلوتوث ۴ همراه وای فای دارد اما برای داشتن پورت شبکه باید از داک استیشن استفاده کرد.

dell lat 10 tab page 620x350 بررسی تبلت Dell latitude 10 + تصویر

مدل عرضه شده در تصاویر با دو گیگ رم و ۶۴ گیگ هارد و پهنای باند موبایل و باطری ۴ سلولی و داک استیشن برای دسکتاپ شدن و قلم wacom و کیس نرم؛ ۱۰۱۶ دلار قیمت دارد. نمایشگر ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل از جنس گوریلا گلس بوده و دو دوربین ۸ و ۲ مگاپیکسلی هم دارد.
ادامه مطلب
شنبه 26 اسفند 1391  - 11:25 PM

 

 

وقتی Wise Disk Cleaner 7.78 Build 544 این ابزار بر روی سیستم نصب گردد و اجرا شود شروع به جستجو جو میان فایل های موجود در هارد دیسک می نماید و قادر است در میان میلیارد ها فایل، فرمت ها و به عبارت دیگر فایل هایی که مورد نیاز ویندوز نمی باشد را پیدا کرده و اقدام به حذف آن ها نماید. معمولا این فایل ها بسیار  زیاد بوده  و فرمت مخصوص به خود را دارند که شناسایی آن ها را برای کاربر به صورت معمولی تقریبا غیر ممکن خواهد کرد. Wise Disk Cleaner بیش از ۵۰ فرمت را پشتیبانی کرده که به آسانی می توان  به جست و جوی این فایل های پرداخت. طرز استفاده از این نرم افزار بسیار کم حجم بسیار آسان است. هیچ گونه نیازی به آموزش ندارد تنها کافی است با یک کلیک فایل ها را پیداکرده و اقدام به حذف آن ها نمود.

1350402710 wise disk cleaner دانلود Wise Disk Cleaner 7.78   پاکسازی کامل هارد ديسك

قابلیت های کلیدی نرم افزار Wise Disk Cleaner :

  • استفاده بسیار آسان
  • محیط کاربری بسیار جذاب و ساده
  • سرعت بسیار بالا در عمل جست و جو
  • قابلیت زمان بندی عمل پاکسازی
  • شناسایی میلیون ها فایل که فضای هارد دیسک را اشغال می کنند
  • قابلیت پاک کردن فایل ها به داخل Recycle Bin یا به صورت یک باره
  • پاکسازی History IE
  • قابلیت تبدیل ستون های جست و جو به فایل اکسل
  • استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها
  • قابلیت توقف عمل جست و جو و آغاز دوباره

 

ادامه مطلب
شنبه 26 اسفند 1391  - 11:23 PM

 

این چند روزه مشکل پیش آمده برای دراپ باکس حسابی سرو صدا کرده و باعث بروز بحث های فراوانی شده است. دیروز هم به چند راه کار ساده و موثر برای اطمینان از عدم نفوذ به اکانت دراپ باکس صحبت کردیم. حال نوبت به افزایش امنیت این سیستم و استفاده از برخی ابزارهای کمکی برای رمزنگاری تمامی اطلاعات موجود در دراپ باکس می رسد.

 

احتمالا همه شما با تروکریپت به عنوان یکی از ابزارهای بسیار موثر رمزنگاری و حفظ امنیت اطلاعات آشنا هستید. در اینجا قصد داریم تا این ابزار را با سرویس دراپ باکس ادغام کنیم، تا یک فضای کلود رمزنگاری شده و مطمئن برای نگهداری فایل های مان داشته باشیم.

 

این همه هیاهو برای چیست؟

دراپ باکس در ماه های اخیر با برخی مشکلات امنیتی و حفظ حریم خصوصی روبرو بوده است که اتفاق این هفته یکی از پر سرو صدا ترین آنها بود. برای مدت زمانی بیش از ۴ ساعت، هر کسی می توانسته با تایپ یک عبارت اتفاقی به عنوان رمزعبور، به هر اکانت دلخواهی از این سرویس وارد شود. 

 در ماه آپریل هم این شرکت اعلام کرد که از این پس فایل های موجود بر روی سرورهایش را کنترل می کند و در صورت درخواست دولت آمریکا، نسخه ای از فایل ها را در اختیار آنها می گذارد.  به عبارتی دیگر، این شرکت به راحتی به تمامی اطلاعاتی که شما بر روی سرورش آپلود می کنید، دسترسی دارد و اطلاعات شما به صورت رمزگذاری شده در آنجا نگهداری نمی شوند. 

 

آیا باید دراپ باکس را ترک کنیم؟

دراپ باکس هنوز یک سرویس بسیار خوب برای پشتیبان گیری و انجام فعالیت های گروهی بر روی پروژه ها است، که در حقیقت آن را به چیزی بیش از یک ابزار ساده سینک و همسان سازی فایل تبدیل کرده است. اگر اطلاعات مهم و حیاتی شخصی و شرکتی را روی این سرویس نگهداری نمی کنید، هیچ نگرانی نخواهید داشت. 

اگر هم اطلاعات مهم و حساسی را روی دراپ باکس دارید، اما نمی خواهید راحتی و سهولت کاربرد این سرویس را از دست بدهید، ضروری است که دو کار مهم را برای امنیت اطلاعات تان بر روی این سرویس انجام دهید:

 

چگونه اطلاعات حساس مان را روی دراپ باکس رمزگذاری کنیم؟

* شیوه بدون وابستگی به پلتفرم: استفاده از یک فایل فشرده (zip) رمزنگاری شده

اطلاعات تان را قبل از انتقال به سرور دراپ باکس، برای امنیت و سهولت استفاده بیشتر، رمزنگاری و زیپ کنید. این کار را با استفاده از برنامه هایی چون 7-zip و winrar به راحتی می تواند انجام دهید. حال فایل زیپ شده را درون پوشه دراپ باکس تان قرار دهید تا به سرورهای این سرویس منتقل گردد. 

 

*یک شیوه ساده: با استفاده از SecretSync اطلاعات تان به صورت خودکار رمزگذاری کنید

نرم افزار تحت ویندوز SecretSync راه ساده ای را برای رمزگذاری پوشه های روی کامپیوتر، قبل از ارسال انها به دراپ باکس در اختیارتان می گذارد. شما برنامه را نصب می کند. یک فولدر جدید بر روی کامپیوترتان ایجاد می شود. هر فایلی را که درون این فولدر کپی کنید، ابتدا رمزگذاری شده و سپس به صورت خودکار به سرور دراپ باکس منتقل می شود.

 

 

یک راه حل دیگر برای امنیت بیشتر اطلاعات در کلود دراپ باکس، استفاده از برنامه کاملا امن تروکریپت برای رمزگذاری اطلاعات و سپس انتقال آنها به سرور دراپ باکس است. اما مشکل این است که شما به صورت دستی باید اطلاعات تان را درون فایل تروکریپت قرار داده و سپس آنها را به دراپ باکس منتقل کنید. این کار تا حدی وقت گیر و خسته کننده است و بعد از مدتی حوصله شما را سر می برد.  اما حتی خود دراپ باکس هم بر استفاده از تروکریپت برای اطلاعات حساس تاکید دارد.

در اینجا به شیوه ایجاد یک فضا یا درایو رمزگذاری شده با تروکریپت، روی دراپ باکس و نگهداری اطلاعات در آن می پردازیم.

 

امنیت در دستان شما: به صورت دستی اطلاعات حساس را با تروکریپت رمزنگاری کنید

در این روش شما فایل های تان را درون یک کانتینر تروکریپتی قرار داده و آنگاه این فایل تروکریپتی را درون دراپ باکس تان آپلود می کنید.  برای این کار تنها کافی است که فایل تروکریپتی که ایجاد کرده اید را در پوشه دراپ باکس تان ذخیره کنید تا به صورت خودکار به سرور منتقل گردد. 

 

اگر تا به حال از تروکریپت استفاده نکرده اید، اینجا یک راهنمای ساده کار با آن را در چند قدم برای تان آماده کرده ایم.

 

۱- برنامه تروکریپت مناسب سیستم عامل تان را دانلود و نصب کنید.

 

۲-  برنامه را باز کرده و بعد از انتخاب گزینه Create Volume، روی عبارت Create an encrypted file container کلیک کنید و در مرحله بعد Standard TrueCrypt Volume را انتخاب کنید.

 

۳- هنگامی که از شما خواسته شد که محلی را برای ذخیره سازی فایل تروکریپت انتخاب کنید، پوشه دراپ باکس تان را برای این کار معرفی کنید. 

 

۴- حال مراحل ساخت فایل تروکریپت، مانند انتخاب شیوه رمزنگاری و حجم فایل را دنبال کنید. توجه داشته باشید که حجم انتخابی برای فایل، نباید بیشتر از حجم اکانت دراپ باکس شما باشد.

 

۵- بعد از اینکه رمزعبور فایل تروکریپت خود را انتخاب کرده و آن را فرمت کردید، فایل رمزنگاری شده شما در پوشه دراپ باکس آماده استفاده است.

 

۶- برای انتقال اطلاعات ضروری به درون فایل تروکریپت ایجاد شده، برنامه تروکریپت را باز کرده و یکی از حروف انگلیسی درون آن را به عنوان درایو مجازی فایل تان انتخاب کنید. سپس در پنجره باز شده فایل تروکریپت درون دراپ باکس را  انتخاب کرده و دکمه Mount را بزنید.

 

۷- همانند یک درایو یا پوشه معمولی، فایل های لازم را به درون درایو mount شده کپی کنید. پس از اتمام کار دکمه Ummount را در برنامه تروکریپت بزنید، تا درایو مجازی ایجاد شده بسته شده و فایل تروکریپت به حالت حفاظت شده برگردد. 

 

 

با این کار تنها چیزی که به سرور دراپ باکس منتقل می شود، فایل تروکریپتی است که حاوی مقادیری اطلاعات رمزنگاری شده است. این رمزنگاری به قدری مطمئن است که با سیستم ها و تجهیزات معمول تقریبا غیر قابل نفوذ است.

 

نکته: وقتی که اطلاعات درون پوشه دراپ باکس کامپیوترتان را داخل یک فایل تروکریپت درون همان پوشه می ریزید، در حقیقت با یک تیر دو نشان را زده اید. یکی اینکه اطلاعات شما بر روی سرور دراپ باکس کاملا امن و رمزنگاری شده نگهداری می شوند. دیگر اینکه اطلاعات روی سیستم خود شما هم درون یک فایل رمزنگاری شده قرار دارند. اگر هم کسی به کامپیوترتان نفوذ کند، نمی تواند به اطلاعات درون دراپ باکس دسترسی داشته باشد.

ادامه مطلب
شنبه 26 اسفند 1391  - 11:21 PM

 

قفل صفحه نمایش ویندوز ۸ درست در صفحه اصلی بر روی یک تبلت قرار دارد، اما بر روی لپ تاپ ها و رایانه های رومیزی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد. قفل صفحه نمایش تنها یک تصویر پس زمینه نیست؛ آن شامل ویجت هایی است که اطلاعیه های فوری را نشان می دهند.

این ویجت ها، که به عنوان برنامه های قفل صفحه نمایش شناخته می شوند، به شما اجازه مشاهده اطلاعات – همچون ایمیل های جدید، آب و هوا، قرار ملاقات های ثبت شده در تقویم، پیام های فوری یا به روز رسانی های اجتماعی – بدون حتا باز کردن قفل رایانه تان را می دهند.

غیر فعال کردن قفل صفحه نمایش

چنانچه از قفل صفحه نمایش خوشتان نمی آید، مجبور به استفاده از آن نیستید. متاسفانه، مایکروسافت گزینه “غیر فعال کردن قفل صفحه نمایش” را پنهان کرده است. خوشبختانه، غیر فعال کردن آن آسان است:

چگونگی غیر فعال کردن قفل صفحه نمایش با استفاده از رجیستری – این فرایند بر روی تمامی نگارش های ویندوز ۸ کار می کند. ما حتا یک فایل reg. را فراهم کرده ایم که می توانید به سادگی آن را دانلود کرده و با دوبار کلیک کردن این تغییر را اعمال نمایید.

چگونگی غیر فعال کردن قفل صفحه نمایش با استفاده از خط مشی گروهی – چنانچه از نگارش حرفه ای ویندوز ۸ برخوردارید، می توانید با استفاده از ویرایشگر خط مشی گروهی (Group Policy) قفل صفحه نمایش را غیر فعال سازید.

هنگامی که این تغییر را اعمال نمایید، ویندوز همیشه اعلان گذرواژه را نشان خواهد داد، که با فشردن کلیدی در طول فرایند ورود به سیستم، شما را از این کار رها می سازد.

Windows 8-Password Prompt

انتخاب پس زمینه قفل صفحه نمایش

تنظیمات قفل صفحه نمایش در برنامه تنظیمات رایانه در ویندوز ۸ قرار گرفته است. برای دسترسی به آن، تنظیمات charm را باز کرده (فشردن کلیدهای ویندوز+ I به سرعت تنظیمات charm از هرکجا در ویندوز را باز می کند) و تغییر تنظیمات رایانه را انتخاب کنید.

Windows 8-Change PC Settings

دسته بندی شخصی سازی (Personalize) را باز کرده و قفل صفحه نمایش (Lock screen) را انتخاب کنید. روی یکی از تصاویر پس زمینه ارائه شده کلیک کنید (یا بزنید) یا از دکمه مرور و جستجو (Browse) استفاده کرده و هر تصویری را از رایانه تان، از بینگ، اسکای درایو، یا حتا از دوربین تان انتخاب کنید.

Windows 8-Select Lock Screen Background

چنانچه خواستار ویژگی های بیشتری هستید، استفاده از برنامه Chameleon واقع در فروشگاه ویندوز را مدنظر قرار دهید. این برنامه می تواند ناظر خدماتی بر اساس دسته بندی “تصویر روز” بوده و به صورت خودکار پس زمینه قفل صفحه نمایش را مطابق برنامه تغییر دهد، یک ویژگی که در ویندوز ۸ گنجانده نشده است.

Chameleon App-Windows 8

پیکربندی برنامه های قفل صفحه نمایش

ویجت های قفل صفحه نمایش – که به عنوان “برنامه های قفل صفحه نمایش” در ویندوز ۸ شناخته می شوند – به شما اجازه مشاهده اطلاعات در یک نگاه را می دهند. برنامه های افزوده شده به قفل صفحه نمایش مجاز به اجرا در پس زمینه هستند هنگامی که رایانه تان قفل است، پس می توانند به اطلاعات جدید، و به روز دست یابند و آن را بر روی قفل صفحه نمایش نشان دهند.

شما می توانید فهرست برنامه های قفل صفحه نمایش را از بخش برنامه های قفل صفحه نمایش در پایین انتخابگر پس زمینه قفل صفحه نمایش، پیکربندی نمایید. بر روی یک نماد (آیکون) کلیک کرده (یا بزنید) و برنامه ای که در آن مکان می خواهید را انتخاب کنید. شما می توانید با نصب برنامه های بیشتر از فروشگاه ویندوز – برنامه هایی که می توانند با قفل صفحه نمایش یکپارچه شوند – به ویجت های بیشتری دست یابید. چنانچه تمایلی به هیچ گونه برنامه قفل صفحه نمایش ندارید – یا تنها خواستار اندکی هستید – می توانید گزینه وضعیت سریع و بی درنگ را در اینجا نشان نده (Don’t show quick status here ) را برگزینید.

Windows 8-Select Lock Screen Apps

شما همچنین می توانید یک برنامه را انتخاب کنید تا وضعیت را با جزئیات بیشتر نشان دهد. به عنوان نمونه، هنگامی که نمایش وضعیت آب و هوا با جزئیات را انتخاب می کنید، شما آب و هوا را که به صورت متن بر روی قفل صفحه نمایش نشان داده را مشاهده خواهید کرد.

Windows 8-Customized Lock Screen

اینها برای شخصی سازی قفل صفحه نمایش کافی است؛ منظور تمام چیزهایی است که در مورد تصاویر پس زمینه و برنامه های قفل صفحه نمایش گفته شده است. هرچند، با پس زمینه ها و برنامه های سفارشی، قفل صفحه نمایش هر فردی می تواند متفاوت به نظر برسد.

ادامه مطلب
شنبه 26 اسفند 1391  - 11:18 PM

 

امنیت، تمام آن چیزی است که برای حفاظت از اطلاعات و داده های خود نیاز دارید و برای تامین آن نیازمند رعایت برخی اصول و استفاده از ابزارهای مناسب هستید. این روزها پرداخت ها و بررسی وضعیت حساب بانکی و ارتباطات ما بیشتر وابسته به کامپیوتر و اینترنت شده است. پس برای حفاظت از اطلاعات حساس مان باید کامپیوترمان را مجهز کنیم و با پیشگیری، مانع از به وجود آمدن خطرات شویم. در این مطلب ابزارهایی ضروری و در عین حال رایگان را که برای افزایش ضریب امنیت کامپیوتر، لازم هستند، معرفی کرده ایم. استفاده از این ابزارها کامپیوتر شما را تا حد زیادی از خطرات دور نگه می دارد.

‏۱- AVG Anti-Virus (ویندوز)

1-avg-antivirus-main-negahbaan-com.jpg
وجود یک آنتی ویروس از اولویت های امنیتی برای حفاظت از کامپیوتر است. انتخاب های زیادی برای یک آنتی ویروس مناسب و امن وجود دارد. نسخه های رایگان و تجاری زیادی نیز می توانند مد نظر قرار گیرند. اما آنتی ویروس های رایگان مناسب با کاربری مطلوب وجود دارند که می توانند به خوبی از کامپیوتر شما محافظت کنند.

‏AVG آنتی ویروسی رایگان، قدرتمند و محبوب است. این ضدویروس با قابلیت هایی همچون حفاظت بی درنگ، آپدیت روزانه، اسکن ایمیل ها، پاک سازی کوکی های مشکوک، اسکن نتایج جستجو و اعلام خطر برای لینک های مشکوک و همچنین امکان اسکن سریع و ویروس یابی می تواند به خوبی امنیت کامپیوتر شما را تامین کند و آن را از شر ویروس ها و خطرات در امان بدارد.
استفاده از آنتی ویروس رایگان اَوَست نیز پیشنهاد می شود. 

 

‏۲- MalwareBytes Anti-Malware (ویندوز)
مالوربایت یکی از نرم افزارهای قدرتمند و محبوب در زمینه شناسایی بد افزارها در سیستم است. این نرم افزار با ظاهری ساده و کاربری و قدرت شناسایی بالا، بیش از ۸ میلیون بار از سرورهای download.com دانلود شده و رتبه ششمین نرم افزار پر دانلود را به دست آورده است. همچنین به عنوان دومین نرم افزار ضد بد افزار در این سایت شناخته شده است. این آمار و ارقام نشان از محبوبیت و قدرت بالای MalwareBytes دارد.

 2-malwarebytes-main-negahbaan-com.jpg

در تست های انجام شده مشخص شده که این نرم افزار در مقایسه با سایر نرم افزارهای مشابه، توانایی بیشتری در شناسایی انواع مختلف بد افزارها دارد ضمن اینکه به نسبت سایر نرم افزارها در این دسته بندی، مقدار زیادی از حجم رم را اشغال نمی کند.

به تازگی قابلیت جدیدی به آخرین نسخه از این نرم افزار اضافه شده که به کاربر در اسکن پوشه یا فایلی خاص، کمک می کند. بدین ترتیب که در منوی راست کلیک گزینه Scan with MalwareBytes Anti-Malware اضافه شده است و به راحتی با کلیک راست بر روی پوشه یا فایل مورد نظر می توان آن را از وجود بد افزاراهای احتمالی بررسی کرد.

  3-malwarebytes-right-click-negahbaan-com.jpg  

البته این نرم افزار علاوه بر توانایی در شناسایی و نابود سازی بد افزارها، قادر به شناسایی جاسوس افزارها و پاک کردن آنها از سیستم می باشد.

نسخه رایگان این نرم افزار قابلیت شناسایی و پاک سازی بدافزارها و جاسوس افزارها را تنها هنگام اسکن دارد. اما نسخه تجاری آن که ۲۵ دلار قیمت دارد، می تواند به صورت خودکار و قبل از آنکه بد افزارهای احتمالی فعال شوند و خطری برای سیستم به وجود آورند، آنها را شناسایی و نابود نماید.

جهت شناسایی و نابود سازی بد افزارها نرم افزار Ad-aware نیز پیشنهاد می شود. به تازگی شرکت تولید کننده این نرم افزار، آنتی ویروس تولیدی خود را هم به نسخه رایگان Ad-aware اضافه کرده است. 

 

‏۳- Spyware Termination (ویندوز)

     4-spyware-terminator-negahbaan-com.jpg     

این نرم افزار با راه اندازی آسان و امکانات مطلوب طراحی شده، و برای قشر وسیعی از کاربران عادی تا حرفه ای مناسب و کاربردی است. مهمترین قابلیت این نرم افزار، "سپر حفاظتی بی درنگ" است. این سپر حفاظتی بدون اینکه شما متوجه شوید، بی وقفه مشغول بررسی وضعیت سیستم و حفاظت از آن در برابر خطرات شناخته شده و نا شناخته است.

      5-spyware-terminator-hips-negahbaan-com.jpg      

همچنین این نرم افزار با قابلیت زمان بندی برای به روز رسانی و اسکن خودکار امنیت سیستم شما را تامین می کند.

همچنین استفاده از نرم افزار Spybot نیز توصیه می شود.

  

 

‏۴- Comodo Firewall Pro (ویندوز)

        6-comodo-firewall-pro-negahbaan-com.jpg        

فایروال به عنوان نگهبانِ دروازه عبور و مرور اطلاعات به سیستم شما، جزو مهمترین نرم افزارهای حفاظت از کامپیوتر به شمار می رود و نصب آن بر روی هر سیستمی ضروری است. این نرم افزارها جلوی رد و بدل شدن اطلاعات مشکوک را می گیرند و اجازه دسترسی های خطرناک به قسمت های حساس سیستم عامل و اطلاعات آن را نمی دهند. با وجود اینکه وجود یک فایروال از مشکلات زیادی پیشگیری می کند، اما کاربران زیادی از اهمیت نصب فایروال بر روی کامپیوترشان ناآگاهند.

ویندوز ایکس پی، ویستا و سون از یک فایروال که به صورت پیش فرض به همراه سیستم عامل نصب می شود، بهره می برند. اما این فایروال، به اندازه کافی کاربردی و قابل اعتماد نیست. به همین خاطر استفاده از یک نرم افزار جایگزین همانند Comodo پیشنهاد می شود.

‏Comodo به صورت هوشمند، اجازه ورود فایل ها را از منابع مشکوک را نمی دهد. همچنین برای خروج داده ها از کامپیوتر به یک منبع ناشناس و مشکوک نیز از شما اجازه می گیرد.

کومودو به صورت خودکار نرم افزارهایی که تازه نصب یا استفاده کرده اید شناسایی می کند. از میان آنها در صورتی که نرم افزاری برای اولین بار اجازه دسترسی به اینترنت را بخواهد، کومودو از دسترسی آن جلوگیری و قبل از هر چیز آن را به کاربر اطلاع می دهد.

         7-comodo-firewall-alert-negahbaan-com.jpg         

البته در بسیاری مواقع تهدیدی متوجه شما نمی شود. اما باید مراقب بوده، اطلاعات را به دقت مرور کنید و سپس اجازه دسترسی را صادر کنید.

          8-comodo-defence-plus-negahbaan-com.jpg          

علاوه بر این، کومودو با امکانی که Defense+Host Intrusion Prevention نامیده می شود، قابلیت شناسایی بدافزارهای احتمالی را قبل از تهدیدها و صدمات، به شما می دهد.

نکته: همانطور که احتمالاً می دانید، پس از نصب فایروال، در مورد اجازه دسترسی نرم افزارها به اینترنت از شما سوال می شود. لازم است اجازه دسترسی نرم افزارها به اینترنت را با دقت و حوصله مطالعه و سپس اجازه را صادر نمایید.

‏۵- NoScript (فایرفاکس)

             9-no-script-logo-negahbaan-com.jpg             

این افزونه تا به حال بیش از ۴۲ میلیون بار دانلود شده. به همین واسطه محبوب ترین افزونه فایرفاکس شناخته شده است. این افزونه امنیت را به وبگردی شما هدیه می کند. NoScript هر چیزی که به صورت بالقوه می تواند برای کامپیوتر شما مضر و خطرناک باشد، مسدود می کند. جاوا، جاوا اسکریپت، فلش و … از جمله اجزایی هستند که می توانند برای کامپیوتر شما خطرناک باشند.

در صورتی که از امنیت اطلاعات و اجزای یک صفحه اینترنتی مطمئن هستید و می خواهید NoScript آن را بلاک نکند، می توانید به راحتی سایت مربوطه را به لیست سایت های سالم (Trusted Sites) بفرستید تا همه قسمت های سایت برای شما قابل رویت و دسترسی باشد.

به عنوان مثال در صورتی که پس از نصب NoScript به سایت YouTube مراجعه کنید، ویدئوهای آن لود نمی شوند. برای نمایش آنها می توانید یوتیوب را به لیست سایت های سالم در NoScript بفرستید.

              10-no-script-negahbaan-com.jpg              

برای اضافه کردن یک سایت به لیست سایت های سالم، مطابق تصویر زیر بر روی Option در پایین پنجره فایرفاکس کلیک و سایت مربوطه را به Trusted Sites بفرستید.

               11-no-script-2-negahbaan-com.jpg               

با اضافه کردن سایت به لیست سایت های سالم، تنها اجزایی که از دامین مربوطه در صفحه قرار گرفته اند و در صورتی که از سایر سایت ها نیز در سایت مربوطه چیزی قرار گرفته باشد، NoScript اجازه نمایش آن را نمی دهد. برای اینکه کلیه اجزای سایت مربوطه در صفحه نمایش داده شوند، می توانید گزینه Allow all this page را انتخاب نمایید.

‏۶- LastPass (فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، سافاری)
قبلاً در نگهبان درباره مزایای استفاده از LastPass مطالعه کرده اید. با استفاده از آن می توانید به راحتی و با حداکثر امنیت، از رمزهای عبور و اطلاعات حساس خود محافظت و در عین حال به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید.

لست پس به صورت افزونه بر روی مرورگر های مختلف نصب شده و در اختیار شما قرار می گیرد. همچنین از طریق سایت و نسخه های موبایل نیز دسترسی به آن امکان پذیر است. این افزونه با رمزگذاری اطلاعات رمزعبور و انتقال رمزگذاری شده دیتا، از هر گونه دسترسی غیر مجاز به رمزهای عبور شما جلوگیری می کند. همچنین امکان ایجاد رمزهای عبور امن و تصادفی نیز با لست پس در اختیار شما قرار می گیرد.

                12-lastpass-1-negahbaan-com.jpg                

ثبت نام و استفاده از این افزونه بسیار سریع و آسان است. همچنین در صورتی که در حال حاضر از نرم افزارهایی مشابه برای مدیریت رمزهای عبور استفاده می کنید، به راحتی می توانید اطلاعات خود را به لست پس Import نموده و از مزایای آن استفاده کنید.

 

 

‏۷- (WOT(Web Of Ttust (فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، سافاری)
این افزونه نیز همانند NoScript به یکی از محبوب ترین افزونه های فایرفاکس مبدل شده است. WOT می تواند قبل از اینکه سایتی را مرور کنید، میزان امنیت و خطر آن را برای کاربر مشخص کند. سایت هایی که حاوی کدهای مخرب، اطلاعات ناسالم و بدافزار هستند توسط WOT شناسایی و به کاربر اطلاع داده می شوند.

این افزونه با تطبیق اطلاعات سایت ها با بانک اطلاعاتی خود، عمل تشخیص سطح سلامت سایت ها را انجام می دهد و با قرار دادن دوایر رنگی سبز، زرد و قرمز کاربر را از وضعیت سایت و ریسک پذیری در بازدید آن، آگاه می کند.

                   13-wot-google-search-negahbaan-com.jpg

ادامه مطلب
شنبه 26 اسفند 1391  - 11:15 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 20

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6144802
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی