به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  متخصصان پزشکی در تحقیقات دقیق خود توانستند تفاوت های جزئی بین بیماری آلرژی و سرماخوردگی را مشخص کنند.

 
خبرگزاری فارس: آلرژی دارید یا سرما خورده اید؟

 

 به نقل از پایگاه اینترنتی هلث دی نیوز، این متخصصان چگونگی تفاوت دو بیماری آلرژی و سرماخوردگی را برای والدین کودکان شرح دادند.

در اوایل ماه بهار تشخیص بیماری آلرژی با سرما خوردگی کودکان می تواند برای والدین سخت باشد اما متخصصان        تفاوت های آنها را تشخیص دادند.

برپایه این تحقیقات، دکتر میشل لیرل پزشک اطفال در بیمارستان کودکان "سینسیناتی" در این باره گفت: آبریزش، گرفتگی بینی یا خارش بینی، عطسه، سرفه، خستگی و سردرد می تواند از علائم مشترک آلرژی و سرماخوردگی باشد اما هنگامی که والدین به جزئیات کوچک توجه کنند؛ قادر خواهند بود که تفاوت آنها را از یکدیگر تشخیص دهند.

دکتر میشل لیرل توضیح داد: کودکانی که آلرژی بهاری یا پاییزی دارند خارش بسیار بیشتری در بینی خود دارند، آنها اغلب دچار تشنج ناشی از این عطسه  ها می شوند و معمولا بینی خود را در یک حرکت رو به بالا می مالند.

وی افزود: این دسته از کودکان همچنین از خارش گلو و چشم ها شکایت دارند در حالی که در بیماری سرماخوردگی این عوارض وجود ندارد.

لیرل تصریح کرد: زمانی که افراد آلرژی دارند، معمولا ترشحات بینی روشن و مخاط آبکی دارند، در حالی که افراد سرماخورده به طور معمول ترشحات مخاط زرد رنگ دارند.

این پزشک همچنین توصیه کرد که کودکان مبتلا به علایم آلرژی فصلی یا آلرژی محیطی از جمله گرده گلها مورد آزمایش قرار گیرند.

لیرل پیشنهاد داد که اگر کودک شما آلرژی فصلی دارد شما می توانید علایم آن را کنترل کنید.

وی در این زمینه توصیه کرد: پنجره ها را در طول دوره گرده افشانی گلها و هاگ قارچ ببندید و فیلترهای تهویه هوا را در هر ماه عوض کنید.

لیرل افزود: لباس کودک خود را هنگام ورود به خانه عوض کرده و بشویید.

وی تصریح کرد: پس از اینکه کودک شما از بیرون به خانه آمد؛ باید صورت، دست و موی خودش را بشوید.

لیرل همچنین توصیه کرد: صبحگاه، هنگامی که میزان گرده گلها بیشتر است فعالیت های خارج از منزل را محدود کنید و در هنگام مسافرت، پنجره های خودروی خود را برای جلوگیری از ورود گرده و بروز آلرژی ببندید.

وی از والدین خواست تا مطمئن شوند که کودک آنها برای آلرژی خود در طول فصل گرده افشانی داروی روزانه خود را مصرف کرده باشد.

ادامه مطلب
جمعه 29 اردیبهشت 1391  - 6:38 PM

  پژوهشگران موفق شدند که به راه چگونگی تعدیل نورون های بیش فعال موجود در مغز پی ببرند؛ امری که می تواند منجر به کشف درمانهای جدیدی برای بیماری وزوز گوش شود.

 
 
خبرگزاری فارس: نوید پژوهشگران برای درمان جدید بیماری وزوز گوش

 

 به نقل از پایگاه اینترنتی هلث دی نیوز، با نزدیکتر شدن دانشمندان به تولید اولین درمانهای دارویی برای بیماری وزوز گوش، امید تازه ای در دل میلیونها نفر که از این بیماری رنج می برند، زنده شده است.

برپایه این گزارش، ممکن است بزودی به اولین درمان دارویی برای پیشگیری از شروع وزوز گوش پس از پی بردن پزشکان به راه چگونگی تعدیل نورونهای بیش فعال موجود در مغز، دست یافته شود.

پژوهشگران دانشگاه لستر یک مکانیزم سلولی مهم را شناسایی کردند که می تواند در پی تماس با صداهای بلند، زیربنای ایجاد وزوز در گوش باشد.

این کشف می تواند منجر به پیدایش درمانهای جدید برای وز وز گوش شود اما برررسی ها در مورد داروهای بالقوه برای پیشگیری از وز وز گوش در دست بررسی هستند.

آیا این بیماری قابل پیشگیری است؟ ممکن است درمانهای اولیه برای متوقف سازی شروع وزوز گوش به زودی پس از آنکه پزشکان به راه چگونگی تعدیل نورونهای بیش فعال موجود در مغز پی بردند؛ توسعه یابد.

حدود پنج میلیون شهروند انگیسی در مرحله ای از زندگیشان از بیماری وز وز گوش رنج برده اند.

تحت این شرایط، بیمار صدایی را می شنود که هیچ منشاء مشخصی ندارد.

اگرچه کلمه وز وز از کلمه لاتین پیچیدگی صدا در گوش گرفته شده است اما این صدا می تواند صدای وز وز یک زنبور، صدای یک حشره یا حتی صدای صوتی باشد که در یک گوش یا هر دو گوش و یا در وسط سر شنیده می شود.

این مشکل در مورد برخی خفیف است یا با گذشت زمان ناپدید می شود اما در برخی دیگر می تواند تقریبا غیرقابل تحمل باشد.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان یا پیشگیری از وزوز گوش در دسترس نیست.

ادامه مطلب
جمعه 29 اردیبهشت 1391  - 6:37 PM

  اگر قصد دارید تا در مورد تغذیه نوزادان در ماه های اولیه زندگی اطلاعاتی را بدست آورید این مطلب را مطالعه کنید.

 
 
خبرگزاری فارس: 6 نکته در مورد تغذیه نوزادان

 

 باشگاه خبرنگاران، شروع تغذیه کودکان با مواد غذایی به غیر از شیر مادر یکی از حساس ترین مراحل در زندگی یک فرد به حساب می آید. کارشناسان معتقد هستند که بسیاری از عادات غذایی انسان در طول زندگی در همین مراحل نوزادی و کودکی تعیین می شود. در این مطلب قصد داریم تا شما را با تعدادی از دستورات غذایی برای کودکانی که تازه شروع به غذا خوردن کرده اند آشنا کنیم.

میوه و سبزیجات تازه انتخاب های مناسبی برای شروع هستند. سعی کنید که این میوه و سبزیجات را بخار پز کرده و سپس له کنید. فراموش نکنید که دندان های نوزاد شما هنوز رشد خود را آغاز نکرده و توانایی جویدن ندارد. پس فراموش نکنید که میوه و سبزی هر چه نرم تر و ریزتر باشد خوردن و هضم آن برای کودک شما راحت تر است.

سعی کنید در روزهای اول شروع تغذیه نوزاد با حجم غذای بسیار کم شروع کنید. سیستم گوراشی کودک شما در این سن بسیار حساس است و هرگونه فشار به آن می تواند مشکل ساز باشد.

شما می توان غذای نرم شده خود را در ظرفی تمیز و به مدت سه روز در یخچال نگاه داشته و در دفعات مختلف از آن استفاده کنید.

برای کودک 4 تا 6 ماهه خود از نخود فرنگی استفاده کنید. این گیاه دارای مواد مغذی فراوانی است. ممکن است طعم این ماده غذایی خوشایند کودک شما نباشد ، می توانید آن را با سیب و یا هویج ترکیب کرده و به کودک خود بدهید.البته بر اساس بعضی از تحقیقات مشخص شده است که شروع تغذیه در این دوره با ماده ای به غیر از شیر مادر می تواند حساسیت زا باشد. در این زمینه حتما با یک متخصص مشورت کنید.

در فاصله 7 تا 9 ماهگی می توانید برای کودک خود پوره لوبیا قرمز و یا چیتی را آماده کنید. پس از پختن و له کردن لوبیا می توانید آن را با مرغ پخته شده،  هویج و یا گوجه فرنگی ترکیب کنید و به کودکان خود بخورانید.

در فاصله 10 تا 12 ماهگی نوزادان می توانید پوره فلفل دلمه ای را تهیه کنید. به طور کلی فلفل های دلمه ای شیرین هستند اما قبل از تهیه پوره از تند نبودن طعم آن مطمئن شوید.می توانید فلفل را با ماهی، مرغ و یا ذرت ترکیب کنید.

ادامه مطلب
جمعه 29 اردیبهشت 1391  - 6:22 PM

  پوشش و پوشاندن کار خدا است، ولی برهنگی و برهنه کردن کار شیطان است. آن گونه که در لباس مادی، پوشش عیوب روح نیز دارای پوششی است آن را از زشتی ها مصون می دارد.

 
خبرگزاری فارس: کدام پوشش انسان را آراسته تر می کند؟

 

شبستان، بی تردید پوشش از برترین نعمات الهی برای انسان است که هم روح او می پوشاند و هم جسم را از گزند مصون می دارد. اما بنابر نص صریح قرآن در میان پوشش ها نیز هستند البسه ای که بر تن داشتن آنها برتر و زیباتر است.

یَبَنِى ءَادَمَ قَدْ أَنزَلْنَا عَلَیْکُمْ لِبَاساً یُوَ رِى سَوْءَ تِکُمْ وَرِیشاً وَ لِبَاسُ التَّقْوَى‏ ذَ لِکَ خَیْرٌ ذَ لِکَ مِنْ ءَایَتِ اللَّهِ لَعَلَّهُمْ یَذَّکَّرُونَ؛ اى فرزندان آدم! همانا بر شما لباسى فرو فرستادیم تا هم زشتى (برهنگى) شما را بپوشاند و هم زیورى باشد، و(لى) لباس تقوا همانا بهتر است. آن، از نشانه‏ هاى خداست، باشد که آنان پند گیرند (و متذکّر شوند). (اعراف، 26).

با کمی دقت و تامل میت وان نکته ها و پیام هایی را استفاده کرد، از جمله:

1- توجه به نعمت های الهی، عامل عشق به خدا و دوری از غفلت است. "قد انزلنا علیکم... لعلهم یذکرون"

2- لباس، زمانی نعمت الهی است که بدن را بپوشاند. "یواری سواتکم"

3- گرچه در تهیه لباس، علاوه بر عوامل طبیعی انسان ها نیز تلاش می کنند، ولی همه اینها به دست خدا است. "انزلنا علیکم لباسا"

4- پوشش و پوشاندن کار خدا است، "انزلنا علیکم لباسا یواری"، ولی برهنگی و برهنه کردن کار شیطان است. "فوسوس... لیبدی لهما ماوری عنهما من سواتهما"

5- لباس نعمت الهی است، "لباسا یواری" و برهنگی و خلع لباس، کیفر گناه. "فلما ذاقا الشجره بدت لهما سواتهما"

6- پوشش و آراستگی با پوشاک و لباس های زیبا، مطلوب و محبوب خداوند است. "قد انزلنا علیکم لباسا... وریشا" آراستن و زینت و بهره بردن از لباس های زیبا تا آنجا که به اسراف کشیذه نشود، مانعی ندارد.

7- معنویت در کنار مادیت، تقوا در کنار زینت لازم است. "ریشا و لباس التقوی"، و گرنه لباس می تواند وسیله اسراف، تکبر، فساد، خودنمایی؟، مدپرستی، شهوترانی، فخرفروشی و امثال آن شود.

8- آن گونه که در لباس مادی، پوشش عیوب، حفاظت از سرما و گرما و زیبایی مطرح است. تقوا هم عامل پوشش عیوب است، هم نگهدارنده از گناه و هم مایه زیابیی معنوی انسان است. "لباس التقوی"

9- از حاک پنبه می روید، از علف که خوراک حیوان است پشم تولید می شود و از آب دهان کم، ابریشم. اینها همه از آیات الهی است که می تواند مایه تذکر و بیداری انسان باشد. "ذلک من آیات الله لعلهم یذکرون"

منبع: کتاب دقایقی با قرآن

ادامه مطلب
جمعه 29 اردیبهشت 1391  - 6:21 PM

  پرسیدم که لابد نماز خوب دیگر؟ گفتند: خب، بله؛ نماز درست و حسابى با توجه، در اول وقت. اگر این را کسى مراعات بکند، این خودش یک عاملى است که انسان را عروج می‌دهد و به مراتب بالاى توحیدى می‌رساند. یکى این.

 
خبرگزاری فارس: نماز اول وقت با توجه عاملی که انسان را عروج می‌دهد!

 

شبستان، مقام معظم رهبری در جلسه درس خارج فقه در تاریخ 21 دی ‌ماه سال 89 مطابق با ششم صفر سال 1432 با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) گفتند:

"قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع اخْتَبِرُوا إِخْوَانَکُمْ بِخَصْلَتَینِ فَإِنْ کَانَتَا فِیهِمْ وَ إِلَّا فَاعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ مُحَافَظَةٍ عَلَى الصَّلَوَاتِ فِی مَوَاقِیتِهَا وَ الْبِرِّ بِالْإِخْوَانِ فِی الْعُسْرِ وَ الْیسْر"(شافی، صفحه‌ 652)

فى الکافى، عن الصّادق (علیه‌السّلام): «اختبروا اخوانکم بخصلتین». اخوان، منظور مطلق معاشرین، على‌الظاهر نیست. یعنى آن کسانى که می‌خواهید به عنوان برادران خود و افرادى که با آن‌ها صداقت دارید، افراد نزدیک، کسانى را که به این عنوان می‌خواهید انتخاب کنید، این دو صفت را در آن‌ها حتماً ملاحظه کنید. «فان کانتا فیهم»؛ اگر این دو صفت در آن‌ها بود، چه بهتر؛ «و الّا فاعزب ثم اعزب ثم اعزب». عَزَبَ یعنى فاصله‌گرفتن، از آن‌ها رو پوشاندن. [مثل] «لایعزب عنه مثقال ذرّة» که در قرآن کریم هست. دورى کنید از آن‌ها. از آن‌ها رو بپوشانید و دورى کنید.

این دو صفت چیست؟ «محافظة على الصّلوات فى مواقیت‌ها». یکى این [که محافظ نماز باشند]. در مواقیت، لابد مراد مواقیت فضیلت است؛ و الّا مطلق مواقیت اگر مورد نظر باشد، ولو آخر وقت، اینکه خب، اگر کسى نکند این کار را «فاسق» است. می‌خواهند بفرمایند که اهل نماز در وقت خود باشد، یعنى وقت فضیلت. مرحوم آقاى بهجت (رضوان‌الله علیه) ـ‌[که] مکرر این را از ایشان ما شنیدیم، هم خودمان شنیدیم، هم بالواسطه دیگران هم نقل کردند‌ـ می‌گفتند استادشان ـ‌على‌الظّاهر مرحوم آقاى قاضى مثلاً‌ـ به ایشان گفتند که اگر کسى نماز اول وقت را مراقبت بکند، من ضامنم براى نجات او، یا براى مثلاً رسیدن او به درجات بالا؛ یک همچین تعبیرى. بنده یک وقت از ایشان پرسیدم که لابد نماز خوب دیگر؟ گفتند: خب، بله؛ نماز درست و حسابىِ با توجه، در اول وقت. اگر این را کسى مراعات بکند، این خودش یک عاملى است که انسان را عروج می‌دهد و به مراتب بالاى توحیدى می‌رساند. یکى این.

"و البرّ فى الاخوان فى العسر و الیسر". صفت دوم هم یک صفت اجتماعى است. اوّلى صفت فردى بود، بینه و بین‌الله بود؛ این دومى بینه و بین‌النّاس است. کسى باشد که صفتش این باشد، که به برادرانش نیکى می‌کند؛ هم در عسر، هم در یسر. حالا این عسر و یسر، چه عسر و یسر خود انسان، ولو در عسر هم باشد، سختى هم باشد، بالاخره کمک می‌کند؛ حالا تنگدستى دارد، مالى ندارد که کمک بکند، اما می‌تواند تسلا بدهد، با زبان کمک کند، با آبرو کمک کند؛ هم ممکن است مراد عسر و یسر خود این کمک کننده باشد، هم عسر و یسر آن کمک شونده باشد؛ چون بعضى‌ها هستند، به انسان حاضرند کمک کنند، وقتى که حال انسان خوب است؛ وقتى اقبال به سمت کسى هست، حاضرند به او کمک کنند؛ محبت می‌کنند، کمک می‌کنند؛ به مجرد اینکه اقبال از او رو برگرداند، این‌ها هم رو برمی‌گردانند. بله، وقتى که اقبال از او ادبار کرد، این‌ها هم ادبار می‌کنند. نه، اینجور نباشد؛ در همه‌ى حالاتِ برادرش به او کمک کند و نیکى کند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

ادامه مطلب
جمعه 29 اردیبهشت 1391  - 6:19 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825807
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی