به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 http://charghad.ir

«چارقد، خانه‌اي است براي دختر مسلمان ايراني، با تمام مشخصاتش. دختري که علي‌رغم زياد تکرارشدن نامش و سوژه‌شدنش غريب مانده است؛ و هيچ‌کس نمي‌خواهد آني که واقعاً هست را به رسميت بشناسد. نه سريال‌هاي تلويزيون در نمايش اين شخصيت با تمام مؤلفه‌هايش موفق بوده‌اند و نه در قاب سينما آني که واقعاً هست به تصوير کشيده شده است. نه فعالان دفاع از حقوق زنان او را مي‌شناسند و نه طيف‌هاي سنتي و مذهبي مان جنبه‌هاي به روز شده‌ي اين هويت را در نظر مي‌گيرند».

«اين شده است که او ديده نمي‌شود، يا اشتباه ديده مي‌شود، جايي را ندارد براي معرفي کردن خودش، سينما مال او نيست، در سينما اغلب دخترهاي پيشرفته و تحصيل‌کرده دخترهاي بي‌بند و بار و بي‌تعهد به ارزش‌هاي اخلاقي و ديني هستند. در تلويزيون نيز تصوير ارائه شده چندان به واقعيت جامعه نزديک نيست، همان‌طور که در فضاي مجازي ( به هزار و يک دليل) برخلاف فضاي واقعي اين دخترها حضور و فعاليت چشمگيري ندارند».

اين‌ها قسمتي از متن صفحه «درباره ما» ي سايت چارقد بود. در تابستان سال 1385 اردويي تخصصي مختص خانم‌هاي وبلاگ‌نويس از سراسر کشور با نام «طهورا» برگزار شد. اردوي سه‌روزه‌ اي که از دل آن، مجله الکترونيک چارقد؛ مجله‌ اي ويژه براي دختران مسلمان نيز متولد شد. سايتي که با نگاهي نو به مسائل خانواده، زنان و دختران مي‌پردازد. شايد باورش براي برخي سخت باشد، ولي نويسنده مرد هم بين چارقدنويسان پيدا مي‌شود. اعتقاد دارند قرار است در کنار همه‌ي مردان و زناني که فکر مي‌کنند مي‌توانند عضوي از اين راه ساده و پردغدغه‌شان باشند بنويسند؛ فقط مهم اين است که چارقدي باشند ...

بيشتر نويسندگان نگاهي آسيب‌شناسانه به مسائل دختران، زنان و خانواده دارند؛ و زمينه اصلي مطالب، داشتن نگاهي ديني و متناسب با مؤلفه‌هاي بومي کشور است. از بخش‌هاي جالب چارقد مواردي مثل: آشتي با غذاي ايراني، سفرنامه نويسي‌هاي دخترانه و معرفي پوشش‌هاي متنوع، مصاحبه با زنان و دختران موفق مسلمان در ديگر کشورهاي اسلامي و نقد فمنيسم است. 



موضوعات مطالب هم در اين موارد مي‌گنجد: ادب و فرهنگ، رسانه، جامعه، دين، دخترانه، خانواده. در بخش «چارگوشه» مي‌توان اخبار خانواده را پيگيري کرد و بخش «چارخانه» فتوبلاگ چارقد را تشکيل داده است. با اينکه چارقد تلاش مي‌کند تا زن و دختر ايراني را نشان دهد، به نظر مي‌رسد سهم زنان روستايي در چارقد بسيار کم است و لازم است چارقدي‌ها برايش تدبيري انديشه کنند.

پيشنهاد مي‌ شود مطالب زير را از دست ندهيد: «هفت راه براي حفظ نهاد خانواده»، «چند مي‌گيري حجاب نداشته باشي؟»، «اين عشق از معجزات خداست!»، «حقوق خانواده براي زنان (۱)»، «زنان ايراني با چادر راه نمي‌روند؛ با چادر پرواز مي‌کنند»، «مهمان چارقد به‌صرف توپک‌هاي خرمايي» «چادر مشکي، حجاب مبتذل؟!» و «زنان ايراني دارند ديوانه مي‌شوند!».

ادامه مطلب
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391  - 12:58 AM

 http://kht.ir

مدير سايت شاهين فرهنگ است. او با مستند «شعور آب» شناخته شد. بيشتر محتواها و مطالب سايت مباحثي است که در جلسات و دوره‌ها مطرح شده است و براي ديدن موضوعات آن بايد به بخش «ليست دوره‌ها» مراجعه کرد. اکثر مباحث ارائه شده در سايت الهام گرفته از مباحث ديني است. استفاده از سايت منحصر به بزرگسالان نيست. مثلاً مخاطب اصلي بخش «مسافرکوچولو» جوانان و نوجوانان هستند. 

در قسمت نسيم اين بخش مي‌توان فايل‌هاي نمايشي حاوي داستان‌هاي آموزنده و مطالب روان شناسي را دريافت کرد که بيشتر براي مبلغان و مربيان به کار مي‌آيد. البته امکان ارسال فايل هم وجود دارد و مي‌توان مطالب مشابه را به اشتراک گذاشت. در بخش دعا مي‌توان دعاهاي صوتي با صداي شاهين فرهنگ را دريافت کرد.

امکان عضويت در سايت هم وجود دارد. با عضويت در سامانه پيامک «خانه تحول» مي‌توانيد از جلسات عمومي «خانه تحول» در شهر خودتان با خبر شويد. در بخش اخبار برنامه‌هاي ماهانه و آخرين اخبار خانه تحول به نمايش در مي‌آيد. فروشگاه سايت فعلاً تعطيل است. ارگان‌ها و مؤسسات مي‌توانند در بخش درخواست دوره نسبت به برگزاري دوره‌هاي خانه تحول در شهر يا مؤسسه خود اقدام کنند. جذابيت مطالب سايت با طراحي زيبايش مضاعف شده است.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391  - 12:57 AM

  ایجاد تغییر در وضعیت زندگی برای تغییر شرایط روزمره کار چندان راحتی نیست و شاید نیازمند تمرین باشد اما کافیست از همین امروز نکاتی را رعایت کنید تا نتایج مثبت آن را در آینده ببینید.


در هر وضعيتي راضي و شکر گذار باشيد

شايد به‌نظر برسد كنار آمدن با خودتان و وضعيت فعلي‌تان باعث مي‌شود در مبارزه با تنهايي و نا امیدی يك پله به عقب برويد تا جلو، اما اين‌طور نيست. هرچه بيشتر اخلاقيات خود را بپذيريد و با آنها كنار بياييد، بيشتر احساس اعتمادبه‌نفس و شادي خواهيد كرد.

وقتي تنها هستيد به جاي بيكاري و نشستن مقابل تلويزيون، كارهايي انجام دهيد كه از آن لذت بيشتري مي‌بريد. یادآوری نعمت هایی که خداوند در اختیارتان قرار داده است و آرزوی دیروزتان بوده می تواند اعتماد به نفستان را افزایش دهد.

افكار منفي‌ را دور بريزيد

اكثرا وقتي تنها هستيد و كاري براي انجام‌ دادن نداريد افكار منفي به راحتي به ذهن‌تان راه پيدا مي‌كنند، افكاري مانند اينكه به اندازه كافي خوب و موفق نيستيد و به همين دليل زندگي اجتماعي و ارتباطات خوبي نداريد. اين موضوع كاملا قابل درك است اما تحقيقات نشان مي‌دهند اين تفكرات جلوي پيشرفت شما را مي‌گيرد. لحظه‌اي كه ابر سياه تفكرات منفي بر شما سايه مي‌افكند و احساس مي‌كنيد اين وضعيت قابل تغيير نيست، بلافاصله به آن پايان دهيد. 

افكارتان را مثبت كنيد. به‌خودتان بگوييد كه در حال تغيير هستيد و به‌زودي با افراد جديدي آشنا خواهيد شد.

با اعتماد به نفس راه برويد

زماني كه از زندگي خود راضي نبوده و احساس ناراحتي مي‌كنيد، حركات و حالات بدن‌تان همه‌چيز را آشكار مي‌كند و اين باعث مي‌شود ديگران و حتي اطرافيان از بودن در كنار شما خودداري كنند؛ در نتيجه همچنان در چرخه منفي تنهايي باقي خواهيد ماند. براي جلوگيري از اين وضعيت، در يك آينه حركات و حالات بدن خود را بررسي كنيد. توصيه ما اين است كه شانه‌هاي‌تان را باز كنيد، قوز نكنيد، با اعتماد‌به‌نفس راه برويد و حواس‌تان باشد دست به سينه نباشيد، زيرا گرفتن حالت دفاعي به‌خود باعث مي‌شود ديگران فكر كنند دوست نداريد به آنها نزديك شويد، در حالي كه قصد شما اين نيست.

در برقراري ارتباط با ديگران درنگ نكنيد

اگر به احساس تنهايي خود رسيدگي نكنيد پس از مدتي به آن عادت خواهيد كرد و اين وضعيت براي‌تان تبديل به يك حالت معمولي و حتي راحت خواهد شد. چون انسان‌ها معمولا با پيروي از يك جريان ثابت روزمره احساس امنيت بيشتري خواهند كرد؛ پس از همين لحظه دست به كار شويد و خود را از اين شيوه نجات داده و آماده برقراري ارتباط با افراد جديد شويد. 

وقتي سوار آسانسور محل كارتان مي‌شويد به افراد غريبه‌اي كه در كنارتان ايستاده‌اند سلام كنيد و لبخند بزنيد. زماني كه از فروشگاه خريد مي‌كنيد با فروشندگان وارد صحبت شويد تا در مراجعه‌هاي بعدي شما را به ياد آورند. اينها راه‌كارهايي است كه به اصلاح روابط اجتماعي شما مي‌انجامد. زماني كه ياد گرفتيد چگونه از تمامي لحظه‌ها و فرصت‌هاي كوچك براي برقراري ارتباط با ديگران استفاده كنيد، اعتمادبه‌نفس‌تان بالا مي‌رود.

شما مي‌توانيد بيشتر از اين هم موفق باشيد

زماني كه احساس كرديد اعتماد‌به‌نفس‌تان در حال افزايش است، موفقيت‌هاي‌تان را در برقراري ارتباط با ديگران به مراحل بالاتر برسانيد. زماني كه سلام دادن به همكاراني كه خيلي نمي‌شناسيدشان در محل كار يا مكان‌هاي ديگر براي‌تان آسان‌تر شد، با آنها وارد صحبت شويد و به اين ترتيب روابط خود را با آنها عميق‌تر كنيد.

راه‌هايي براي پيدا كردن دوستان تازه

براي آشنايي و دوستي با افرادي كه به شخصيت شما نزديك‌تر هستند، در مكان‌ها و موقعيت‌هايي قرار بگيريد كه به آنها علاقه‌منديد. براي مثال اگر به ورزش علاقه داريد مي‌توانيد با ثبت‌نام در يك باشگاه ورزشي دوستان زيادي پيدا كنيد يا اگر دوست داريد زبان جديدي ياد بگيريد، در يك كلاس زبان شركت كرده و با هم‌كلاسي‌هاي خود رابطه دوستي برقرار كنيد. جشن‌ها و بازارهاي خيريه نيز مكان خوبي براي آشنايي با افراد جديد به شمار مي‌آيند. در واقع اگر شما اهل كارهاي نيكوكارانه هستيد قطعا در اين جاها افرادي مثل خودتان را خواهيد يافت.

اين عادت بي‌نظير را ترك نكنيد

براي بالا رفتن اعتماد‌به‌نفس‌تان سعي كنيد هر هفته كارهاي جديدي انجام دهيد، به مكان‌هاي جديد برويد و با افراد جديد هم‌جنس خودتان آشنا شده و اين اخلاق را تبديل به يك عادت هميشگي خودتان كنيد. اگر در تمرين اين هفت مرحله احساس ضعف و ناتواني كرديد، نااميد نشده و به عقب بر نگرديد. هرچه بيشتر در اين زمينه فعال باشيد زندگي‌تان بهتر خواهد شد.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391  - 12:55 AM

 ورزش‌هايي كه قوس كمر را افزايش داده مضر و ورزش‌هايي كه باعث كاهش قوس كمر مي‌شوند براي بيماران مبتلا به كمردردهاي مزمن مفيد هستند .

خم شدن به عقب در حال ايستاده، قوس دار كردن در حال خوابيده به شكم، خم كردن كمر و رسانيدن انگشتان دست به زمين در حالي كه بيمار به پشت خوابيده و زانوها كشيده است ، از جمله ورزش‌هاي مضر براي بيماران مبتلا به كمردرد است. 



خطرناك‌ترين ورزش بلند كردن اشياي سنگين در بالاي خط كمري است. ورزش‌هايي مثل وزنه برداري براي اين بيماران مضر است. 



راه رفتن تند براي مبتلايان به كمردرد مضر است . اكثر افراد در موقع راه رفتن سينه خود را به جلو داده كه اين عمل باعث افزايش قوس كمر مي‌شود. درجا دويدن، با توجه به اين كه شخص در موقع دويدن دست خود را به جلو تكيه داده و كمي به جلو خم مي‌شود بلامانع است.

 اسكي، دوچرخه سواري متحرك و ثابت با توجه به خم كردن تنه به جلو در مواقع سواري باعث كاهش قوس كمر مي شود. 



اما بي ترديد شنا ورزش بسيار مناسبي براي بيماران مبتلا به كمردرد است. اين ورزش بايد به طور صحيح انجام شود و ضمن شنا كردن حتي الامكان بايد از بالا آوردن بيش از حد سر از آب كه موجب خم شدن سر و تنه به عقب و افزايش قوس كمر مي‌شود جلوگيري كرد.



 در ميان انواع شنا ، شناي كرال بهترين نوع شنا براي بيماران مبتلا به كمردرد است. شيرجه رفتن با افزايش ناگهاني قوس كمر ورزش خطرناكي براي مبتلايان به كمردرد است. بالا رفتن از پله ها با توجه به اينكه ضمن بالا رفتن بيمار تنه خود را به جلو خم كرده و قوس كمر را كاهش مي‌دهد ورزش مفيدي است.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391  - 12:53 AM

  این روزها به خاطر این که بسیاری از ما کارهای زیادی را در طول روز انجام می دهیم، زمان زیادی برای انجام برخی از کارها نداریم. یکی از مواردی که همیشه آن را به عنوان یک زمان مفید برای سرعت بخشیدن به کارهایمان می دانیم زمان صرف غذا است.

عادت تند غذا خوردن برای بدن می تواند بسیار مضر باشد و همین امر است که باعث بروز بیماری ها  متفاوت می شود اما بهتر است بدانید که با آرامش غذا خوردن نیز می تواند برای بدن بسیار مفید باشد.



یکی از اولین دلایلی که می توان بر علیه تند غذا خوردن استفاده کرد این است که با این کار شما به مقدار بیشتری در معرض چاق شدن قرار می گیرید و این می تواند باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی در بدن شما شود. همچنین به تازگی متخصصین به این نتیجه رسیده اند که افرادی که تند غذا می خوردند بیشتر از دیگران به دیابت نوع دوم مبتلا می شوند.



متخصصین به این نتیجه رسیده اند که افرادی که تند غذا میخورند 2.5 برابر بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار می گیرند. همچنین آرام غذا خوردن نیز مزیت های بسیار زیادی دارد به گونه ای که باعث بهبود در دستگاه گوارش شما می شود.

محققان برای اینکه بتوانید آرامتر غذا بخورید پیشنهاد می کنند تا از سالاد یا ماست کنار غذا استفاده کنید این کار باعث می شود تا سرعت شما در خوردن غذای اصلی پایین آید و احتمال ابتلا به بیماری های ذکر شده در شما پایین می آید. 

ادامه مطلب
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391  - 12:52 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828446
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی