به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 امروزه بسیاری از کاربران ازحافظه‌های یو‌اس‌بی استفاده و اطلاعات بسیار ارزشمندی در آنها ذخیره می‌كنند که از دست دادنشان می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری برای کاربر به همراه داشته باشد.

 

یکی از مهم‌ترین اصولی که هنگام استفاده از این ابزارها باید مورد توجه قرار گيرد، جدا‌کردن آنها از رایانه است! همان‌طور که می‌دانید چنانچه یک حافظه یو‌اس‌بی را در حالی که سیستم‌عامل مشغول به نوشتن اطلاعاتی روی آن است از درگاه یو‌اس‌بی رایانه جدا کنید، احتمال از دست رفتن اطلاعات ذخیره شده و برهم خوردن فایل سیستم‌های آن وجود دارد.

باتوجه به همین مشکل، قابلیتی با عنوان Safety Remove Hardware در سیستم‌عامل طراحی شده است که به کمک آن ابتدا تمامی‌ارتباطات حافظه متصل به رایانه قطع و سپس دستگاه یو‌اس‌بی آماده قطع اتصال از درگاه آن می‌شود.

کاربرانی که به اطلاعات ذخیره شده خود در حافظه‌های یو‌اس‌بی اهمیت می‌دهند همیشه از این شیوه استفاده می‌کنند، اما این قابلیت گاهی اوقات مشکلاتی را به‌همراه دارد که این کاربران را به قطع ارتباط ناگهانی حافظه از درگاه مورد نظر مجبور می‌کند.

مواردی همچون تشخیص ندادن صحیح دستگاه یو‌اس‌بی متصل به رایانه، قطع نشدن ارتباط کامل دستگاه از سیستم‌عامل، به نمایش درنیامدن آیکون ابزار Safety Remove Hardware و ... برخی از این مشکلات به‌شمار می‌رود.

خروج سریع

نرم‌افزار قدرتمند و صد‌در‌صد رایگان USB Disk Ejector، برنامه‌ای کارآمد با روش کار بسیار ساده است که می‌تواند جایگزینی مناسب با امکاناتی بیشتر و خطاهای کمتر برای ابزار Safety Remove Hardware ویندوز باشد.

از ویژگی‌های قابل ذکر در این نرم‌افزار قابل حمل بودن آن است که بدون نیاز به نصب آن، تنها با دو بار کلیک روی آیکون مربوط، کاربر را به استفاده از آن قادر می‌سازد.

این نرم‌افزار را می‌توانید در حافظه یو‌اس‌بی خود نیز کپی کنید و حتی به‌کمک آن حافظه را نیز با خیال راحت از رایانه جدا سازید!

همچنین از دیگر قابلیت‌های این نرم‌افزار، محیط کاربری بسیار ساده با روش کار آسان است که می‌توانید با مشاهده فهرستی از حافظه متصل به درگاه یو‌اس‌بی، با دو بار کلیک ماوس یا یک‌بار فشار کلید اینتر از روی صفحه‌کلید، نسبت به جداسازی آنها از رایانه اقدام کنید. چنانچه بخواهید محتوای هریک از حافظه‌ها را نیز ببینید براحتی دو بار کلیک راست ماوس خود را فشار دهید.

بستن خودکار

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که هنگام استفاده از ابزار Safety Remove Hardware مشاهده می‌شود، ناتوانی ویندوز در بستن نرم‌افزارهایی است که با حافظه یو‌اس‌بی شما مرتبط هستند.

نرم‌افزار USB Disk Ejector این مشکل را نیز رفع کرده است و می‌تواند در هر شرایطی، نرم‌افزارهای مرتبط با حافظه یو‌اس‌بی را پیدا کرده و به‌طور خودکار آنها را ببندد تا ‌کاربر براحتی آن را از رایانه جدا کند.

فراتر از یک قابلیت

همان‌طور که گفتیم، این نرم‌افزار امکانات بسیار زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این امکانات با کلیک‌راست روی آیکون نرم‌افزار و انتخاب گزینه Options قابل دسترسي خواهد بود و برخی از آنها عبارت است از:

امکانات عمومی: اجرای برنامه به‌صورت کمینه، بستن و کمینه‌شدن نرم‌افزار به‌صورت یک آیکون کوچک کنار ساعت ویندوز و نمایش هریک از پارتیشن‌های یک حافظه یو‌اس‌بی به‌صورت یک دستگاه مستقل.

امکانات هنگام خروج: در این بخش می‌توانید تغییرات لازم هنگام قطع ارتباط حافظه از درگاه یو‌اس‌بی را مشخص کنید. تنظیماتی همچون بستن یا کمینه‌کردن خودکار نرم‌افزار پس از خروج موفقیت‌آمیز حافظه از درگاه مربوط، پرسش برای بستن یا اجبار به بسته شدن نرم‌افزارهای درحال اجرا روی حافظه یو‌اس‌بی هنگام آماده‌سازی برای قطعی اتصال، پخش هشدار صوتی یا نمایش بالون هشداردهنده هنگام آماده شدن حافظه برای خروج از درگاه یو‌اس‌بی از جمله امکاناتی است که در این بخش دراختیار شما قرار خواهد گرفت.

امکانات کارتخوان: اگر یک Card Reader (کارتخوان) داشته باشید مطمئنا امکاناتی را که این نرم‌افزار در اختیار شما قرار می‌دهد در سیستم‌عامل مشاهده نخواهید کرد. مخصوصا اگر سیستم‌عامل رایانه شما ویندوز اکس‌پی باشد که به‌طور پیشفرض ابزار مستقلی را برای مدیریت کارتخوان‌ها در خود جای نداده است. قابلیت‌هایی همچون نمایش کارتخوان‌ها، پنهان‌کردن کارتخوان‌هایی که هیچ کارت حافظه‌ای در آنها وجود ندارد و مشخص‌کردن بازه زمانی برای جستجو به‌دنبال کارت‌های حافظه از جمله امکانات این بخش به‌شمار می‌رود.

نرم‌افزار فوق در نسخه‌های 32 و 64 بیت سیستم‌عامل‌های ویندوز اکس‌پی، ویستا و 7 قابل استفاده است و برای دانلود نسخه کاملا رایگان آن می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

http://quick.mixnmojo.com/files/USBDiskEjector1.3.0.3.zip

امير عصاری

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 6:45 PM

 روش‌های مختلفی برای فیلمبرداری از عملیات صورت گرفته در دستگاه‌های مجهز به سیستم‌عامل اندروید وجود دارد اما در تمام این روش‌ها کاربران با یک مشکل بزرگ مواجه‌اند.

این مشکل نیز چیزی نیست جز قابلیت لمس کردن صفحه‌نمایش که موجب می‌شود هیچ کلیک یا لمسی در فیلم تهیه شده توسط شما ثبت نشود! و به همین دلیل کسانی که فیلم را مشاهده کنند، براحتی متوجه نمی‌شوند که در هر مرحله کدام بخش یا کدام‌ یک از گزینه‌های موجود در صفحه‌نمایش توسط شما لمس شده و موجب نمایش صفحات بعدی یا رخدادهاي قبلي شده است! برای رفع این مشکل در اندروید نسخه بستنی حصیری! یک راه‌حل بسیار ساده در نظر گرفته شده است که با فعال‌سازی آن، هرگاه بخشی از صفحه را لمس کنید، زیر انگشت شما در همان بخش یک دایره سفید رنگ به‌نمایش در می‌آید که در فیلم‌های شما نیز ثبت و ضبط می‌شود.

چنانچه می‌خواهید این قابلیت را فعال کنید ، ‌باید روش زیر را در پیش بگیرید:

1- ابتدا به فهرست برنامه‌ها بروید و گزینه Settings را انتخاب کنید.

2- در پنجره تنظیمات، گزینه Developer options را پیدا کرده و وارد آن شوید.

3- در صفحه جدید، علامت چک‌مارک مقابل گزینه Show touches را به حالت فعال درآورید.

4- پس از فعال‌سازی علامت چک‌مارک ، کافی است انگشت خود را روی صفحه‌نمایش فشار دهید! مشاهده می‌کنید که از این پس هرجا را لمس کنید یک دایره سفید در همان‌جا نمایش داده می‌شود. برای غیرفعال‌کردن این قابلیت نیز می‌توانید مجددا علامت چک‌مارک را غیرفعال کنید.

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 6:44 PM

 خورشيد منبع عظيمي از انرژي است و اين حقيقتي خوشحال‌كننده براي بشري است كه بتدريج وارد بحران بزرگي به نام «كمبود انرژي» مي‌شود.

از اين رو مي‌توان گفت پيدا كردن هر راه تازه‌اي براي بهره‌‌گيري از انرژي خورشيدي مي‌تواند وضعيت بحراني يادشده را به حالت طبيعي بازگرداند.

در سال‌هاي گذشته دانشمندان زيادي در مراكز تحقيقاتي سراسر جهان روي اين مقوله كار كرده اند كه ناسا از جمله آنها بوده است.

گروهي از دانشمندان اين آژانس فضانوردي از مدت‌ها پيش روي پروژه‌اي كار مي‌كنند كه در صورت تبديل‌شدن به واقعيت، شايد ديگر نيازي به صحبت كردن درباره مقوله «بحران انرژي» نباشد.

ماهواره‌هايي كه صرفا براي انتقال انرژي عظيم خورشيدي به زمين طراحي و ساخته خواهند شد همان چيزي است كه ناسا سرمايه‌گذاري كلاني روي آن كرده است.

ناسا در راستاي پيشبرد اهداف متنوع خود در عرصه توسعه اكتشافات و بهره‌برداري‌هاي فضايي قرارداد قابل توجهي را با شركت خصوصي تحقيقاتي موسوم به Artemis Innovation Management Solutions (آرتميس)‌ منعقد كرده است كه بر اساس آن گام‌هاي بلندي به سوي استفاده مؤثرتر از انرژي خورشيد و هدايت آن به سوي زمين برداشته مي‌شود.

براي نخستين بار در تابستان سال گذشته بود كه دانشمندان ارشد اين موسسه تحقيقاتي، پيشنهاد جالب توجه خود درخصوص هدايت انرژي قابل توجه خورشيد به سوي زمين را مطرح كردند.

مبناي اصلي اين پيشنهاد به طراحي و ساخت ماهواره‌اي برمي‌گردد كه بتواند انرژي هنگفت توليدشده در خورشيد را دريافت و آن را به سوي زمين منعكس كند.

اين انرژي هنگفت در ادامه به شبكه برق مناطق مختلف جهان افزوده مي‌شود و بدين ترتيب ساكنان زمين عملا با بحران كمبود انرژي روبه‌رو نخواهند بود. تا چند دهه هر گاه صحبت از مقوله استفاده از انرژي خورشيد در فضا و هدايت آن به سمت زمين مي‌شد، همگان به آن به عنوان پروژه‌اي خنده‌دار و غيرقابل اجرا نگاه مي‌كردند.

مشكل اصلي اين بوده كه هيچگاه طرح عملياتي مشخصي براي اين ايده ارائه ‌نشده، اما به نظر مي‌رسد پروژه شركت آرتميس پاياني بر ناتواني‌هاي بشر در اين زمينه باشد.

جان منكيس كه از مهندسان شناخته شده ناسا به شمار مي‌آيد و هم اكنون با شركت آرتميس همكاري نزديكي دارد، مغز متفكر پروژه طراحي و ساخت اين ماهواره به شمار مي‌آيد.

ايده‌پردازي‌هايي كه اين محقق در زمينه هدايت انرژي خورشيدي به سمت زمين داشته ناسا را نسبت به موفقيت‌آميز بودن اين پروژه خوشبين كرده است.

ايده كلي منكيس بر مبناي الگوبرداري از طبيعت شكل گرفته است. اين نخستين‌بار نيست كه بشر براي حل بزرگ‌ترين مشكلات خود به طبيعت روي مي‌آورد. منكيس به گل‌ها و اين‌كه چگونه با بهره‌گيري از گلبرگ‌هايشان انرژي خورشيدي را دريافت مي‌كنند فكر مي‌كند.

در همين جهت او در نظر دارد تا سيستم عظيم ماهواره‌اي متشكل از شمار قابل توجهي از آينه‌هاي كوچك طراحي كند كه نور خورشيد را مستقيما به سوي سلول‌هاي خورشيدي منعكس مي‌كنند.

انرژي هنگفت به دست آمده از اين سلول‌ها در ادامه به امواج الكترومغناطيسي با فركانس بسيار بالايي تبديل مي‌شود كه قابليت ارسال و دريافت در ايستگاه‌هاي زميني را دارند.

در چنين وضعيتي مي‌توان به توليد مقادير قابل توجهي الكتريسيته (شايد تا ده‌ها هزار مگاوات) و تزريق آن به شبكه‌هاي برق سراسر زمين اميدوار بود، اما عملياتي شدن چنين پروژه‌اي با چالش‌هاي قابل توجهي نيز مواجه است.

منكيس به اين نكته اشاره مي‌كند كه آينه‌ها و سلول‌هاي خورشيدي كه در اين مجموعه ماهواره‌اي به كار گرفته مي‌شوند بايد كوچك و سبك وزن باشند.

اين دو فاكتور مهم از اين جهت حائزاهميت است چون براي انتقال آنها به فضا راهي نداريم جز استفاده از سيستم‌هاي حمل و نقل فضايي فعلي.

به عقيده مهندسان علوم فضايي هزينه عملياتي‌سازي چنين پروژه‌اي در مقايسه با ساير ايده‌هايي كه در اين زمينه مطرح شده است، چندان قابل توجه نخواهد بود چون پياده‌سازي آن به صورت جزء‌جزء صورت خواهد گرفت. پروژه مورد نظر منكيس تحت عنوان Solar Power Satellite via Arbitrarily Large PHased Array يا به اختصار (SPS-ALPHA) شناخته مي‌شود.

مهندسان طرح در نظر دارند از شمار قابل توجهي فيلم‌هاي آينه‌اي باريك استفاده كنند تا وزن كل مجموعه در كمترين حد ممكن قرار داشته باشد. وزن پايين و ضخامت بسيار اندك اين آينه‌ها اين امكان را به مهندسان مي‌دهد تا آنها را براساس طراحي‌هاي از پيش صورت گرفته خميده كنند. به اين ترتيب بازده كاري آنها تا حد قابل توجهي افزايش پيدا مي‌كند.

يكي از مهم‌ترين مزيت‌هاي اين پروژه، استفاده حداكثري از انرژي خورشيدي است. از آنجا كه مجموعه آينه‌هاي اين ماهواره در فاصله قابل توجهي از زمين قرار گرفته و هيچ گاه در تاريكي فرو نخواهد رفت، همواره مي‌توان نسبت به عملكرد بي‌وقفه آن در هدايت انرژي خورشيدي به سوي زمين اميدوار بود. اين فاكتور مهم بشدت مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است.

از آنجا كه استفاده از منابع پاك انرژي همواره با مشكل بزرگي تحت عنوان «تداوم نداشتن» همراه است، مهندسان اين پروژه ايده خلاقانه استفاده از مجموعه آينه‌هاي خميده در فضا را به عنوان يك سيستم كاربردي و بدون توقف در هدايت انرژي هنگفت خورشيدي به سوي زمين ارزيابي مي‌كنند.

 

آينده درخشان اكتشافات فضايي

ناسا اميدهاي زيادي به آينده پروژه انرژي خورشيدي بسته است به طوري كه گفته مي‌شود در آينده‌اي نه‌چندان دور گام‌هاي بلندي به سوي راه‌اندازي ماكتي از اين طرح در مدارات پايين‌تر برداشته خواهد شد.

در صورتي كه اين ماكت با موفقيت عملياتي شود، پروژه طراحي و ساخت نمونه اصلي بدون كوچك‌ترين وقفه‌اي آغاز خواهد شد.

ناسا تاكنون جدول زماني مشخصي براي ساخت نمونه اوليه و در ادامه پروژه اصلي اين ماهواره اعلام نكرده است، اما به نظر مي‌رسد اگر همه چيز طبق برنامه پيش رود تا كمتر از دو دهه آينده شاهد بروز اتفاقات هيجان‌انگيزي در اين زمينه خواهيم بود.

ناسا در سال‌هاي اخير نگاه ويژه‌اي به پروژه‌هاي خلاقانه در زمينه اكتشافات و بهره‌برداري‌هاي فضايي داشته است.

اين نگرش كه تحت عنوان «پروژه مفاهيم پيشرفته و خلاقانه» مطرح شده است ازجمله برنامه‌هاي مورد تاكيد ناسا محسوب مي‌شود و پروژه ماهواره‌اي هدايت انرژي خورشيدي به سوي زمين ازجمله پروژه‌هاي مطرح در آن به شمار مي‌آيد. قرار است طي يك سال آينده مطالعات جامعي نيز در اين زمينه انجام شود.

اين پروژه در حالي وارد فازهاي مطالعاتي مي‌شود كه هم‌اكنون سهم استفاده از صفحات خورشيدي در زمينه تامين انرژي در زمين چندان قابل توجه نيست و عملا بجز چند پروژه شاخص در چند كشور معدود جهان، اقدامات كاربردي در اين عرصه صورت نگرفته است.

برخي از كارشناسان بالا بودن هزينه تأمين انرژي مورد نياز از طريق سلول‌هاي خورشيدي را يكي از مهم‌ترين دلايل كند بودن پيشرفت‌ها در اين عرصه عنوان كرده‌اند، اما عده‌اي ديگر از كارشناسان معتقدند در دو دهه آينده پروژه‌هايي همچون ماهواره هدايت انرژي خورشيدي به زمين بخش قابل توجهي از انرژي مورد نياز ساكنان زمين را تأمين خواهد كرد.

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 6:42 PM

 مطمئنا شما هم بارها با كساني روبه‌رو شده‌ايد كه در مواقع خاص دچار تنگي نفس مي‌شوند. شايد بارها از خود پرسيده‌ايد چطور اين بيماري را مي‌توان درمان يا از آن پيشگيري كرد.

 

اين بيماري بسيار شايع است و در خانم‌ها بيشتر ديده مي‌شود. عوامل مختلفي در ايجاد و پايداري بيماري آسم نقش دارند.

هر چند وراثت يكي از جنبه‌هاي مهم آسم است، ولي اين بيماري محرك‌هاي بيشماري در طبيعت دارد كه اگر آنها را نشناسيم، مي‌توانند باعث ايجاد بيماري يا عود علائم آسم شوند. اين بيماري در كودكان شيوع بيشتري دارد و با افزايش سن شيوع آن كمتر مي‌شود.

آسم در واقع نوعي حساسيت راه‌هاي هوايي است و كساني كه مبتلا به آسم هستند، مثل هر بيمار ديگري بايد آموزش ببينند تا علائم بيماري خود را به حداقل رسانده و رنج كمتري را متحمل شوند.

آسم نوعي بيماري دستگاه تنفسي است كه بر اثر التهاب و انقباض نابجا و گاه مداوم راه‌هاي تنفسي ايجاد مي‌شود. اين بيماري در اصل نوعي التهاب است كه بر اثر تماس با مواد و آلرژن‌هاي مختلف ايجاد مي‌شود.

سيستم ايمني افراد مبتلا، در مقابل يك سري مواد خاص واكنشي شديدتر از معمول نشان مي‌دهد و باعث بروز علائم التهابي شديد در مجاري تنفسي مي‌شود.

وقتي افراد مستعد يا مبتلا در يك محيط آلوده يا محرك تنفس مي‌كنند، سيستم دفاعي بدن آنها شروع به فعاليت كرده و مولكولي به نام IgE مي‌سازد.

اين مولكول در برخورد با مواد خاص باعث آزادسازي يكسري مولكول‌ها در بدن مي‌شود كه به تنگي نفس، سرفه و خس‌خس سينه مي‌‌انجامد.

با آن‌كه بيماري آسم نوعي بيماري افزايش حساسيتي محسوب مي‌شود، ولي بايد توجه داشت همه افراد مبتلا به آلرژي به آسم مبتلا نمي‌شوند و همه مبتلايان آسم نيز الزاما آلرژي ندارند.

معمولا ابتلا به اين بيماري از اوايل زندگي بوده و بر اثر عوامل مختلف ژنتيكي و محيطي ايجاد مي‌شود. سن ابتلاي خاصي براي اين بيماري وجود ندارد و اغلب عوامل حساسيت‌زايي مثل تنباكو و مواد سمي معلق در هوا بخصوص دود سيگار باعث بروز آن در سنين پايين‌ مي‌شود.

در بسياري از موارد وراثت و سابقه خانوادگي اين بيماري نقش برجسته‌اي در سن ابتلاي فرد ايفا مي‌كند. در برخي كودكان مبتلا ممكن است با رسيدن به سنين بلوغ، علائم بيماري به‌طور كلي ناپديد شود.

عوامل موثر در آسم

علائم آسم معمولا در مواجهه با مواد خاصي بروز مي‌كند. يكي از مهم‌ترين مواد مسبب آسم، دود سيگار است.

محققان به اين نتيجه رسيده‌اند كه حتي نوزادي كه مادر وي در دوران بارداري در معرض مكرر دود سيگار بوده است، احتمال بيشتري براي ابتلا به آسم دارد.

دود سيگار حاوي مواد سمي بسيار و محرك‌هاي قوي تنفسي بوده و مواجهه با آن مي‌تواند تاثيرات بسيار مخرب و جبران‌ناپذيري بر توان عضلات صاف برونش‌ها و التهاب راه‌هاي هوايي افراد داشته باشد.

با مطالعاتي كه روي رژيم غذايي افراد مبتلا به آسم صورت گرفته است، محققان به اين نتيجه رسيدند كساني كه از رژيم غذايي پرچرب و با كالري فراوان استفاده مي‌كنند، نسبت به سايرين، بيشتر در معرض افزايش التهاب قرار دارند.

اين افراد سلول‌هاي دفاعي بيشتري در راه‌هاي هوايي خود دارند و مواد التهابي بيشتري در اين نواحي آزاد مي‌كنند البته از گذشته تاثير مواد غذايي محرك در بروز بيماري آسم شناخته شده بود.

عوامل مختلفي در بروز علائم اين بيماري نقش دارد كه از آن جمله مي‌توان به ورزش سنگين، مواد آلرژي‌زا مثل گرده، پرز و پشم حيوانات، گرد و خاك و حتي كپك، هواي سرد و تغييرات هوايي، برخي داروها و مواد غذايي و نيز بعضي بيماري‌هاي ويروسي و حتي واكنش‌هاي روحي و استرس اشاره كرد.

نكته جالب اين است كه چاقي يكي از عواملي است كه در ايجاد بيشتر بيماري‌ها از جمله آسم نقش دارد شايد به همين علت است كه اين بيماري در كشورهاي توسعه يافته بيشتر ديده مي‌شود.

محققان بتازگي پروتئيني را كشف كرده‌اند كه در چاقي و ايجاد التهاب ريوي نقش دارد. اين پروتئين با تاثير‌گذاري بر سلول‌هايي كه در سيستم ايمني نقش دارند منجر به ايجاد التهاب در ريه و آسم مي‌شود.

از طرفي اين پروتئين مي‌تواند با تحريك اين سلول‌ها، پروتئيني به نام PMCH توليد ‌كند كه باعث افزايش اشتهاي فرد مي‌شود.

علائمي كه ابتلا به آسم را نشان مي‌دهد

بيماري آسم علائم خاصي دارد كه با بروز آنها به اين بيماري مشكوك مي‌شويم. از آنجا كه آسم در سيستم تنفسي بوده و بيشتر مجاري هوايي را درگير مي‌‌كند، بيشتر علائم آن در ريه‌ها ديده مي‌شود.

اين علائم عبارتند از: تنگي نفس بخصوص بعد از انجام تمرينات ورزشي، سرفه مكرر، افزايش ترشحات در مجاري هوايي و دفع خلط، انقباض و تورفتگي عضلات جدار قفسه سينه، كاهش حجم ريه‌ها و بندرت قطع شدن تنفس كه فورا نيازمند درمان‌هاي پزشكي و استفاده از اسپري‌هاي مخصوص است.

اين‌ علائم نشانگر مشكلي در راه‌هاي هوايي است كه در صورت بروز آنها بايد حتما به پزشك مراجعه نماييد. البته دقت كنيد گاهي بيماري‌هاي ديگر سيستم‌هاي بدن نيز علائم مشابه ايجاد مي‌كنند.

بيماري آسم معمولا با انجام آزمايش‌هاي خاص و اسپيرومتري كه نوعي تست تنفسي است، تشخيص داده مي‌شود.

زندگي با تنگي نفس

كاملا طبيعي است شيوه زندگي هر كسي كه به يك بيماري مبتلا مي‌شود، با ديگران متفاوت باشد. افرادي كه به بيماري مبتلا مي‌شوند بايد قابليت‌ها و محدوديت‌هاي بدني خود را به‌طور كامل شناخته و آنها را بپذيرند. به بيان ديگر با بيماري خود هماهنگ شوند.

اگر آسم داريد، بهتر است بياموزيد اين بيماري چيست و چگونه مي‌توانيد به بهترين شكل از بدنتان محافظت كنيد.

پايه درمان آسم، دارودرماني است. پس ياد بگيريد داروهاي خودتان را بموقع و صحيح مصرف كنيد. طريقه مصرف درست اسپري را از پزشك خود بپرسيد و سعي كنيد طوري از آن استفاده كنيد كه مقدار بيشتري از آن به داخل مجاري تنفسي شما برود و كمتر داخل فضاي دهان بماند.

براي اين منظور ابزار مفيدي ساخته شده است كه آن را بين اسپري و دهان قرار مي‌دهيد و سپس اسپري را استفاده مي‌نماييد.

اگر اسپري را بدرستي مصرف نكنيد، دارو بيشتر از اين‌كه به‌طور موضعي جذب شده و عمل كند از راه دهان و به‌طور سيستميك جذب شده و عوارض بيشتري خواهد داشت.

دوري كردن از مواد آلرژن و حساسيت‌زا را براي خود به يك عادت تبديل كنيد. هيچ‌گاه سيگار نكشيد و به كسي اجازه سيگار كشيدن در منزلتان را هم ندهيد. به تهويه مناسب خانه خود اهميت زيادي بدهيد و از تماس با غبار و مواد مشابه پرهيز كنيد.

در هواي سرد يا توفاني كه گرد و خاك زيادي در هوا معلق است، براي خارج شدن از منزل، از ماسك يا شال گردن استفاده كنيد.

آسم اگر تا دوران بلوغ بهبود نيابد، به احتمال قوي تا آخر عمر باقي مي‌ماند. بنابراين بايد راه‌هاي كنترل آن را بخوبي بشناسيد و براحتي با آن كنار بياييد.

 

از بروز آسم جلوگيري كنيم

 

اولين اقدامي كه به هر بيمار مبتلا به آسم توصيه مي‌شود، اين است كه سعي كند رژيم غذايي سالمي داشته و همواره به تناسب وزن خود توجه كند.

با اين كار نه‌تنها خود را از بيماري آسم در امان مي‌داريد، بلكه مي‌توانيد سلامت خود را در برابر هزاران بيماري ديگر نيز حفظ كرده و بر طول عمر خود بيفزاييد.

سيگار نيز يك ماده مخرب است كه شايد كمترين اثر آن روي ريه به صورت آسم بروز کند.

در تحقيقات انجام شده روي سيگار ارتباط آن با سرطان ريه اثبات شده است و با پرهيز از دود سيگار نه‌تنها خطر آسم كمتر مي‌شود، بلكه از يك بيماري كشنده‌تر نيز در امان خواهيد بود. اگر به اين بيماري مبتلا هستيد، راه‌هاي بسياري براي كاهش بروز علائم آن وجود دارد.

بهترين راه اين است كه در مورد بيماري خود اطلاعات بيشتري كسب كرده و راه‌هاي كنترل آن را بياموزيد. مسلما انجام دستورالعمل‌هاي دارويي و عملي پزشك به شما كمك زيادي مي‌كند.

هر فردي بتدريج با مواد اطراف خود آشنا شده و مي‌فهمد كداميك علائم بيماري وي را تشديد مي‌كند. يكي از راهكار‌هاي مفيد براي كاهش علائم بيماري، سعي در شناخت بيشتر اين مواد و كاهش برخورد با آنهاست.

تا جايي كه ممكن است از مواجهه با دود سيگار اجتناب كنيد چون هيچ فردي روي زمين وجود ندارد كه از خطرات دود سيگار مصون باشد.

اجتناب از تماس با آلرژن‌ها يكي از بهترين راه‌هاي جلوگيري از حملات آسم است. به افراد مبتلا همواره توصيه مي‌شود از قرارگيري در محيط‌هاي تحريك‌كننده و آلرژي‌زا پرهيز كنند.

افراد مبتلا به آسم بايد از انجام فعاليت‌هاي شديد بپرهيزند. انجام فعاليت‌هاي ورزشي شديد بخصوص در هواي سرد، باعث عود علائم آسم و بدتر شدن آن مي‌شود. به اين بيماران توصيه مي‌شود در فصول سرد تا اندازه‌اي كه مي‌توانند در داخل ساختمان به فعاليت بپردازند.

فاطمه خداكرمي

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 6:41 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5843077
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی