به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  نشریه تایوانی دیجی تایمز فاش کرده است که اپل در حال حاضر مشغول طراحی و ساخت اولترا بوک‌های ارزان قیمتی از خانواده مک بوک ایر است.

همکاران سیستم، اپل قصد دارد برای جذب طیف وسیع‌تری از کاربران به سوی محصولات خود یک اولترابوک مک بوک ایر ۷۹۹ دلاری را روانه بازار کند.

1x1.trans  ساخت اولترابوک‌های مک بوک ایر 799 دلاری اپل!بنا بر گزارش‌های منتشر شده به نقل از منابع ناشناس، اپل در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ این لپ تاپ را وارد بازار خواهد کرد.

به نظر می رسد اپل در واکنش به عرضه نسل جدیدی از اولترابوک‌های شرکت اینتل اقدام به طراحی و ساخت یک اولترابوک ارزان قیمت کرده است. اینتل نیز در چند ماه گذشته سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی در این صنعت کرده است. این شرکت قصد دارد اولترابوک‌های ۶۹۹ دلاری خود را نیمه دوم سال جاری وارد بازار کند.

مک بوک ایرهای شرکت اپل که هم‌اکنون در بازار موجود است دارای دو اندازه ۱۱ و ۱۳ اینچی است که به ترتیب ۹۹۹ دلار و ۱۲۹۹ دلار قیمت دارد. اپل یک مک بوک ایر ۱۳ اینچی را نیز روانه بازار کرده است که ۱۶۹۹ دلار قیمت دارد.

گفتنی است گمانه‌زنی‌ها درباره محصولات جدید شرکت اپل فقط به اولترابوک‌های محدود نمی‌شود. هم اکنون بازار اخبار مربوط به رایانه لوحی کوچک ۷ اینچی آیپد نیز بسیار داغ است. برخی از منابع ناشناس در تایوان و چین اعلام کرده‌اند اپل در حال ساخت یک رایانه لوحی ۷ اینچی است و قصد دارد آن را با قیمت ۳۰۰ دلار عرضه کند.

نظرسنجی‌های صورت گرفته نیز خبر از مساعد بودن اوضاع بازار برای یک آیپد ۷ اینچی می‌دهد. اخیراً یک در یک نظرسنجی ۵۲ درصد از پاسخگویان گفته‌اند حاضرند یک رایانه لوحی ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلاری بخرند.

ادامه مطلب
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  - 8:21 PM

  منظور از عمر مفید تلویزیون‌ چیست و آیا تلویزیون‌ها بعد از مدتی از کار می‌افتند؟ کدام‌یک از تلویزیون‌‌های پلاسما، LED و یا LCD بیشتر عمر می‌کنند؟ آیا راهی برای افزایش عمر تلویزیون‌ها وجود دارد؟

این‌ها تمام سئوالاتی هستند که قصد داریم در این مقاله به آن‌ها پاسخ دهیم. پس در ادامه مقاله با ما همراه شوید.

1x1.trans عمر مفید تلویزیون‌های LCD، LED و پلاسما چقدر است؟عمر مفید تلویزیون چیست و پس از پایان عمر مفید تلویزیون‌ها چه اتفاقی می‌افتد؟

منظور از عمر مفید، این نیست که بعد از مدتی تلویزیون شما قرار است از کار بیافتد. بلکه عمر مفید تلویزیون، مدت زمانی است که طول می‌کشد تا روشنایی تلویزیون شما به نصف مقدار اولیه‌اش برسد. در واقع تلویزیون شما پس از سپری کردن عمر مفید هنوز قابل استفاده است ولی روشنایی آن کم‌تر می‌شود.

از آنجایی که تلویزیون‌های امروزی روشنایی بالایی دارند، حتی پس از سپری شدن عمر مفیدشان، باز هم عملکرد خوب و قابل قبولی خواهند داشت(البته نه به خوبی تصویر اولیه‌شان). معمولا تولیدکنندگان تلویزیون و پنل‌ها در مورد عمر مفید محصولات خود حرفی به میان نمی‌آورند.

کدام‌یک از تلویزیون‌های LCD، LED و پلاسما عمر بیشتری دارند؟

حقیقت این است که همه تلویزیون‌ها روشنایی خود را به مرور از دست می‌دهند. اما اینکه چه مدت زمان طول می‌کشد تا این روشنایی کم شود برای ما اهمیت دارد.

1x1.trans عمر مفید تلویزیون‌های LCD، LED و پلاسما چقدر است؟در بین سه مدل تلویزیون LED، LCD و پلاسما، می‌توان گفت که پلاسماها عمر مفید بیشتری نسبت به LCD و LED ها دارند.

نمی‌توان گفت عمر دقیق هر مدل چه میزان است اما پلاسماها حدود ۱۰۰,۰۰۰ ساعت عمر می‌کنند در حالیکه LCD های مجهز به لامپ فلورسنت بر اساس روشنایی و کیفیت بین ۳۰,۰۰۰ تا ۶۰,۰۰۰ ساعت (گاهی اوقات بیشتر) عمر می‌کنند.

در مورد طول عمر LED ها، اطلاعات زیادی در دست نیست اما فرض بر این است که LED های سفید به کار رفته در تلویزیون‌ها نیز پس از گذشت مدتی مشابه LCDها، یعنی حدودا ۳۰ تا ۶۰ هزار ساعت، روشنایی خود را به میزان ۵۰% از دست می‌دهند.

این درحالی است LEDهای آبی به کار رفته در OLEDها زودتر از دو رنگ قرمز و سبز، روشنایی خود را از دست می‌دهند. البته تولیدکنندگان معتقدند، عمر مفید OLED های جدید نسبت به مدل‌های قدیمی افزایش یافته است.

این اعداد چه چیزی را نشان می دهند؟

با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شوید که اگر روزانه ۵ ساعت تلویزیون تماشا کنید، تلویزیون پلاسمای شما پس از ۵۴ سال نیمی از روشنایی خود را از دست می‌دهد. در حالیکه LCD و LED ها در بدترین حالت پس از ۱۶ سال (و در بهترین حالت ۳۰ سال) بازنشته می‌‌شوند.

چه اقداماتی به افزایش عمر تلویزیون ها کمک می‌کند؟

در LED و LCD ها هرچه روشنایی تصویر را بیشتر کنید، عمر تلویزیون کمتر شده و قبض برقتان پربارتر خواهد شد.

در پلاسما اما، علاوه بر روشنایی تصویر، کنتراست نیز در عمر مفید تلویزیون‌ها موثر است. هر چه روشنایی تصویر و کنتراست در پلاسما کمتر شود، عمر مفید تلویزیون بیشتر خواهد شد.

آیا می‌توان روشنایی تلویزیون را مجددا زیاد کرد؟

در تلویزیون‌های LCD می‌توان با تعویض لامپ‌های CCFL جان تازه‌ای به روشنایی تصویر بخشید. اما ما این کار را به شما توصیه نمی‌کنیم. چراکه هزینه این کار کم نیست. علاوه بر این پس از طی شدن عمر مفید تلویزیون، مسلما دستگاه شما قدیمی شده و ممکن است سایر قطعات آن نیز از کار بیافتند. بنابراین بهتر است برای خرید تلویزیون جدید اقدام کنید.

ادامه مطلب
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  - 8:19 PM

  شرکت AT&T گوشی جدیدی از شرکت سامسونگ را وارد بازار کرد که قیمت آن ۵۰ دلار است و از این نظر می‌تواند رقیب تازه‌ای برای گوشی‌های ارزان قیمت نوکیا محسوب شود. این گوشی فوکوس ۲ نام دارد و تحت ویندوز فون ۷ است.

همکاران سیستم، این گوشی در واقع از نسل گوشی‌های فوکوس سامسونگ است که یک سال و نیم گذشته وارد بازار شد و هنوز هم یکی از بهترین گوشی‌های تحت ویندوز فون است.

1x1.trans عرضه گوشی جدیدی از سامسونگ توسط AT&T با قیمت 50 دلار! شرکت سامسونگ، فوکوس ۲ را با یک صفحه نمایش ۴ اینچی AMOLED وارد بازار کرده و آن را مجهز به اتصالات شبکه ۴G LTE و ۳G HSPA+ نیز کرده است.

بر اساس این گزارش، فوکوس ۲ دارای یک پردازنده ۱٫۴ گیگاهرتزی، دو دوربین ۵ مگاپیکسلی عقبی و ۰٫۳ مگاپیکسلی جلویی است.

این گوشی با ۱۱ میلی متر ضخامت و ۴٫۳ اونس وزن کمی ضخیم‌تر و سنگین‌تر از نسل قبلی فوکوس است. گوشی قبلی فوکوس ۱۰ میلی متر ضخامت و ۴٫۰۷ اونس وزن داشت. این گوشی که دارای بدنه سفید رنگ و براقی نیز هست با نسخه ۷٫۵ ویندوز فون کار می‌کند.

شرکت سامسونگ جزئیات دیگری درباره این گوشی منتشر نکرده است، اما برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این است که این گوشی دارای یک رم ۵۱۲ گیگاباتی و وضوح تصویر ۸۰۰ در ۴۰۰ است. این گوشی از ۲۰ ماه می جاری در قفسه‌های شرکت AT&T و به قیمت ۵۰ دلار به فروش خواهد رفت.

سامسونگ با عرضه یک گوشی تحت ویندوز فون بسیار ارزان قیمت می‌تواند در سطوح پایین‌تر بازار نیز با نوکیا وارد رقابت شود. این در حالی است که اخیراً اعلام شد سامسونگ توانسته است به مدد گوشی‌های هوشمند گلکسی اس خود به استیلای ۱۴ ساله نوکیا بر بازار گوشی‌های تلفن همراه پایان دهد.

ادامه مطلب
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  - 8:16 PM

  زمانی مرورگر اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer) مایکروسافت در اوج محبوبیت و استفاده خود قرار داشت، اما اکنون با وجود اینکه تعداد نسبتا زیادی از اشخاص از IE (به دلیل پیشفرض بودن این مرورگر در سیستم عامل ویندوز) استفاده میکنند،اکثر کاربران این مرورگر را به عنوان یک مروگر پر دردسر و با توانایی پایین می شناسند و ترجیح میدهند از مرورگرهای قدرتمندی همچون گوگل کروم (Google Chrome) و فایرفاکس (Firefox) استفاده کنند.

1x1.trans چگونگی  استفاده از اینترنت اکسپلورر در فایرفاکس و گوگل کروم!متاسفانه برخی از وبسایت های دولتی و پرتال های مروبط به دانشگاه های داخل کشور هنوز تنها با مروگر نه چندان قوی IE قابل مشاهده هستند که این مساله میتواند باعث آزار بسیاری کاربران در هنگام استفاده از این وبسایت و سرویس ها باشد،در ادامه افزونه بسیار کاربردی را به شما معرفی میکنیم که میتوانید با نصب آن،صفحاتی که تنها با IE اجرا و نمایش داده میشوند را در داخل مروگرهای فایرفاکس و گوگل کروم به همراه قابلیت های اینترنت اکسپلورر مشاهده کنید.

IE Tab یک افزونه کاربردی و رایگان برای مروگرهای فایرفاکس و گوگل کروم میباشد که به کاربران این امکان را میدهد تا بسیار ساده بدون استفاده از نرم افزار Internet Explorer به وبسایت های که برای IE بهینه شدند دسترسی پیدا کنند.

برخی از قابلیت های کلی این افزونه:

نمایش صفحات در حالات IE 7, IE 8 و IE 9

لود و نمایش وبسایت هایی که تنها با اینترنت اکسپلورر نمایش داده میشوند

درسترسی به Outlook و Sharepoint

اجرای کنترل های ActiveX (تکنولوژی که تنها در مرورگرهای IE استفاده میشود)

استفاده از IE Tab در مرورگر فایر فاکس

برای اینکار ابتدا به صفحه افزونه مراجعه و سپس افزونه را (با کلیک بر روی دکمه Add to Firefox) بر روی مرورگر خود نصب کنید.

1x1.trans چگونگی  استفاده از اینترنت اکسپلورر در فایرفاکس و گوگل کروم!پس از نصب افزونه فقط کافیست بر روی وبسایت مورد نظر کلیک راست و از منو باز شده گزینه View Page in IE Tab را انتخاب کنید تا یک تب جدید که دارای ویژگی و آیکن مرورگر IE میباشد نمایش داده شود.

همچنین میتوانید با کلیک راست بر روی تب صفحه مورد نظر و انتخاب گزینه Switch Rendering engine نیز صفحه را توسط موتور رندرینگ مرورگر اینترنت اکسپلورر باز کنید.

اگر به قسمت تنطیمات این افزونه مراجعه نمایید میتوانید از امکاناتی همچون فیلتر کردن سایت ها و.. نیز استفاده کنید.

1x1.trans چگونگی  استفاده از اینترنت اکسپلورر در فایرفاکس و گوگل کروم!در نهایت ملاحظه میکنید که صفحه دقیقا با مشخصات و ویژگی های مرورگر وب IE نمایش داده میشود و شما میتوانید براحتی از طریق مرورگر فایرفاکس IE و تمام ویژگی های آنرا در اختیار داشته باشید.

استفاده از IE Tab در مرورگر گوگل کروم

ابتدا از اینجا افزونه را دریافت و نصب کنید.

1x1.trans چگونگی  استفاده از اینترنت اکسپلورر در فایرفاکس و گوگل کروم!پس از نصب،با کلیک بر روی آیکن IE Tab اضافه شده در تولبار مرورگر میتوانید صفحه موجود در محیط مرورگر داخلی IE  گوگل کروم مشاهده کنید.

1x1.trans چگونگی  استفاده از اینترنت اکسپلورر در فایرفاکس و گوگل کروم!برای دسترسی به تنظیمات پیشرفته افرونه بر روی آیکن IE Tab کلیک راست و گزینه Options را انتخاب کنید.

1x1.trans چگونگی  استفاده از اینترنت اکسپلورر در فایرفاکس و گوگل کروم!با کلیک بر روی دکمه IE Options پنجره تنظیمات مرورگر اینترنت اکسپلورر نمایش داده میشود (IE Tab از تنظیمات کلی اینترنت اکسپلورر برای نمایش صفحات استفاده میکند)

ادامه مطلب
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  - 8:14 PM

  کارت گرافیک HD 7970 که رقابت برای کسب عنوان سریعترین کارت گرافیک تک هسته ای جهان را به رقیب خود GTX 680 واگذار کرده است،‌ با ارائه نسخه GHZ Edition سعی در احیای جایگاه خود دارد.

سخت افزار، AMD فرکانس هسته پردازنده گرافیکی محصول جدید خود را به ۱۰۵۰ مگاهرتز رسانده و این در حالیست که پیش از این نیز AMD اعلام کرده بود که این کارت با فرکانس هسته بالای ۱ گیگاهرتز تولید خواهد شد.

1x1.trans مشخصات کارت گرافیک HD 7970 GHZ Edition رابط حافظه ۳۸۴ بیتی این کارت می تواند در مقابل رابط ۲۵۶ بیتی کارت گرافیک GTX 680 انویدیا به برتری برابر محصول رقیب کمک کند.

طبق اطلاعاتی که توسط وب سایت Atomic PC منتشر شده است، پردازنده Tahiti همانند پردازنده GK104 از قدرت مناسبی برخوردار است و به راحتی می تواند به فرکانس ۱۲۵۰ مگاهرتز دست یابد.

طراحی بورد و خنک کننده نیز مشابه نسخه معمول HD 7970 است.

ادامه مطلب
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391  - 8:12 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5872239
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی