به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  خبر خوش براي دارندگان تلفن هاي هوشمند و تبلت که به ماهيگيري نيز علاقمند هستند، اپليکيشن هاي جديدي است که مي تواند ماهي هاي اطراف را در آب نشان دهد.

 

66358 804

 

به نقل از پايگاه خبري تلگراف؛ کارکرد اين نرم افزار جديد بدين صورت است که وسيله اي شناور و خاص آن با قلاب در آب قرار داده مي شود که با خود تلفن همراه در رابطه است و در صفحه اي مي تواند مشخصات، عمق آب و دماي آب و ماهي هاي موجود در آب را با مکان آنها ثبت کرده و از طريق بلوتوث به تلفن انتقال دهد.

قدرت انتقال بلوتوثي اين وسيله تا 50 متر است. اين وسيله ضد آب و ضد ضربه بوده و حدود 6 ساعت با شارژ کامل کارايي دارد.

66359 911

66356 537

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 خرداد 1391  - 11:40 PM

  ایسنا ، شرکت Sharp تولیدکننده پانل‌های LCD، دستگاه‌های کپی، میکروویو و سایر محصولات الکترونیکی مصرفی قیمت و سایز تلویزیون‌های LCD HDTV را با رونمایی از تلویزیون 90 اینچی جدید خود در نیویورک سیتی شکست.

فناوری ارائه شده با برچسب 10 هزار و 999 دلار و 99 سنت عنوان گران‌قیمت‌ترین تلویزیون حال حاضر جهان را یدک می‌کشد.

ارتفاع تلویزیون مزبور 1.2 متر،عرض آن 1.8 متر و وزن آن نیز 64 کیلوگرم عنوان شده است.

سیستم سه بعدی جدید که LC-90LE745U AQUOS نام دارد، مجهز به رزولوشن تصویری Full HD 1920 x1080 بوده و دارای یک جفت عینک‌ سه بعدی نیز هست.

به گفته سازندگان، تلویزیون جدید ارائه دهنده تصویری شفاف و واضح است. صفحه ضد تابش آن همچنین در نمونه LC-80LE645 یافت می‌شود و دارای یک قاب صفحه نمایش آلومینیومی است.

مانند بسیاری از تلویزیون‌‌های Sharp Aquos LED، سیستم 90 اینچی افزون بر زیرپیکسل‌های نرمال آبی، قرمز و سبز رنگ از یک زیرپیکسل زرد نیز استفاده می‌کند. همچنین تعداد 500 white LED در آن تعبیه شده است.

میزان برق مصرفی تلویزیون جدید 138 وات برآورد شده است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 خرداد 1391  - 11:38 PM

 ایتنا: گوگل نسخه فارسی یکی دیگر از سرویس‌های خود را راه‌اندازی کرد.

این سرویس که «خوب است بدانید» نام دارد، حاوی راهنمایی‌هایی برای کاربران به منظور ایجاد سهولت و نیز امنیت آنان در کار بر وب است.

 

گوگل در وبلاگ رسمی خود، این اقدام را «به عنوان بخشی از کمپین بزرگ آموزشی Google در جهت امن‌تر و راحت‌تر ساختن وب» عنوان کرده است.

به گفته گوگل، این وبسایت نکات فراوانی برای حفظ امنیت و اطلاعات شخصی شما ارائه می‌کند: از تأیید صحت دو مرحله‌ای استفاده کنید! به یاد داشته باشید که هرگاه که رایانه‌تان را ترک می‌کنید، صفحه را قفل کنید!

همیشه اطمینان حاصل کنید که اتصال شما به وب‌سایت مورد نظرتان امن است!

همچنین، این وب‌سایت، برخی از عناصر سازنده وب مانند کوکی‌ها و آدرس IP را توضیح می‌دهد.

به گفته گوگل، وب‌سایت «خوب است بدانید» بر پایه تعهد به امنیت کاربران در فضای آنلاین ساخته شده است.
«ما منابعی مانند ویدئوهایی در باره حفظ اطلاعات شخصی، مرکز امنیت گوگل، مرکز ایمنی خانواده، و وب‌سایت آموزش مادران و پدران را به هدف کمک به شما برای پرورش عادت‌های درست در زمینه امنیت و اطلاعات شخصی ایجاد کرده‌ایم.

به همین منظور، شما را تشویق می‌کنیم که نگاهی به وب‌سایت "خوب است بدانید” بیندازید و امیدواریم که چیزهای جدیدی در مورد این که چگونه از خودتان در فضای آنلاین مراقبت کنید یاد بگیرید — این اطلاعات همیشه مفید هستند!

برای استفاده از اطلاعات و مطالب آموزشی نسخه فارسی این سایت، به "خوب است بدانید” مراجعه کنید.

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 خرداد 1391  - 11:37 PM

  در ادامه مسدودسازي و عدم ارايه برخي خدمات شركت آمريكايي گوگل به ايراني‌هاT اين شركت در تصميم جديدي استفاده از يكي ديگر از خدمات خود كه پيش از اين در اختيار ايراني‌ها بود را ممنوع كرد.

تحلیلگر گوگل (Google Analytics) يك سرويس تحليل آمار بازديدكنندگان سايت‌ها است كه اخيراً از سوي گوگل براي كاربران ايراني مسدود شده است.

متن پيام گوگل در هنگام استفاده از سرويس مذكور براي كاربران ايراني به اين شرح است:
embor google.JPG
در اين متن گوگل علت اقدام خود را پيروي از تحريم‌هاي دولت آمريكا اعلام كرده است. اين نخستين بار نيست كه اين شركت اينترنتي اقدام به تحريم ارايه خدمات خود به كاربران اينترنتي كرده است.

** Google Analytics چيست؟
سیستم تحلیلگر گوگل از جمله قدرتمندترین برنامه های آنالیز کننده آمار و ترافیک بازدیدکنندگان یک وب سایت است که برای مدیران سایت ها بسیار مفید است. سرويس مذكور گزارشهائی که از ترافیک سایت شما می دهد بر مبنای الگوریتم های مناسب گوگل بسیار قوی و در نوع خود بی نظیر است. 
تحلیلگر گوگل می تواند اطلاعات مربوط به آمار و نحوه بازدید از سایت را بصورت XML و یا CSV ذخیره نماید.
  

ادامه مطلب
چهارشنبه 31 خرداد 1391  - 11:35 PM

  مخاطبان تلویزیون ، طیف بندی گسترده تر و متنوع تری نسبت به مسجدروها دارند و از این رو ، اقناع آنان به این که پای سخنان روحانیون در تلویزیون بنشینند و کانال عوض نکنند ، بسیار سخت است و هنرمندی و سواد و سخنوری خاصی می طلبد.

عصر ایران، در سال های اخیر حضور روحانیون در تلویزیون ، پر رنگ تر از قبل شده است. مدیران رسانه ملی بر آنند که این حضور یکی از مصادیق "دانشگاه" بودن تلویزیون است. اگر تا چندی قبل ، روحانیون اندک شماری مانند محسن قرائتی در تلویزیون حضور فعال و مستمر داشتند و عمده مباحث مطرح شده توسط آنان صرفاً در حوزه دین و فقاهت بود، امروز شاهد آن هستیم که چهره های جدیدی از روحانیون که اکثراً هم جوان هستند به تلویزیون راه یافته اند و علاوه بر مسائل مذهبی ، در حوزه هایی مانند تاریخ ، روان شناسی ، مشاوره خانواده و ... به ایراد سخن می پردازند.

البته بین مخاطبان منبری و مسجدی روحانیون و مخاطبان تلویزیونی آنها ، یک تفاوت عمده وجود دارد: پامنبری ها ، قاعدتاً دیندارانی هستند که به ارادت روحانیت راهی مساجد هستند و نوعاً آنچه در مسجد از زبان روحانی مسجد می شنوند را به جان می خرند و می پذیرند. این در حالی است که مخاطبان تلویزیون ، طیف بندی گسترده تر و متنوع تری نسبت به مسجدروها دارند و از این رو ، اقناع آنان به این که پای سخنان روحانیون در تلویزیون بنشینند و کانال عوض نکنند ، بسیار سخت است و هنرمندی و سواد و سخنوری خاصی می طلبد. از این روست که حضور بسیاری از روحانیون بر روی آنتن ، دولت مستعجل بوده است و در مقابل ، برخی دیگر مانند قرائتی توانسته اند سال ها در این منبر مدرن ، دوام بیاورند و چهره ای محبوب از خود بسازد.

در همین راستا ، چندی پیش عصرایران اقدام به یک نظرسنجی اینترنتی راجع روحانیان حاضر در تلویزیون کرد. در آن نظر سنجی پرسش شده بود: "از بین روحانیونی که در تلویزیون برنامه دارند ، مباحث کدام یک را سودمندتر می دانید؟"

هر چند تعداد روحانیونی که در تلویزیون حضور داشته یا دارند بسیار زیاد است اما ۶ نفرشان که شهرت بیشتری دارند در این نظر سنجی شرکت داده شدند: حجج الاسلام علیرضا پناهیان ،محسن قرائتی ،شهاب مرادی ، محمد مهدی ماندگاری ، ناصر نقویان و حسین دهنوی.

در این نظر سنجی ۳۳۴۰۱ نفر شرکت کردند . نتایج این نظر سنجی از حدود ۱۴۰ نفر تا ۳۳۰۰۰ نفر تقریبا ثابت بود و گاهی فقط نفر دوم و سوم جابجا می شدند و این به اعتبار این نظرسنجی کمک می کند.
 
                                               




آرای به دست آمده در این نظر سنجی نشان داد که آقایان قرائتی ، نقویان و مرادی ، محبوب ترین روحانیون تلویزیونی هستند. البته طبیعتاً آرای قرائتی با توجه به حضور ۳۰ ساله اش در سیما و شناخته تر بودنش ، بیش از بقیه بود و او توانست با ۴۵ درصد آرا در صدر بنشیند. 
بعد از او دو روحانی دیگر یعنی ناصر نقویان و شهاب مرادی ، با آرایی نزدیک به هم ، محبوب ترین روحانیون تلویزیونی شدند.

هرچند سه نفر اول از لحاظ سبک گفتگو با هم تفاوت هایی دارند اما وجه اشتراک این افراد را می توان صمیمیت و صراحت در کلام و سخن گفتن به زبان عموم دانست ؛ قرائتی با آن لحن و لهجه شیرین کاشانی که کلامش نزدیکی بیشتری با مردم عادی دارد و با آن مثال های مثال زدنی اش توانسته با توده ها ارتباط برقرار کند ، نقویان با تاکید بر زبان قوم و نه زبان قم تلاش کرده با بهره جستن از اشعار حافظ و مولوی ارتباط خوبی با مردم برقرار کند و شهاب مرادی هم با لحن گرم و آرامش بخش خود و با تکیه بر روان شناسی اجتماعی و با نگاهی نه از بالا به پایین با مخاطبش ارتباط خوبی برقرار کرده و البته مخاطبین او جمعی بین توده و نخبگان و خصوصا جوانان هستند.

نکته جالب توجه اینجاست که همه افرادی که نامشان در نظرسنجی آمده، حضور پررنگی در سیما دارند جز شهاب مرادی که نسبت به بقیه بسیار کمتر در تلویزیون حاضر شده است اما جزو سه گزینه برتر قرار دارد. این نشان می دهد که اگر صاحبان تریبون در سیما ، این هنرمندی را داشته باشند که بتوانند با مخاطب ارتباط موثر برقرار کنند ، حتی در شرایط حضور اندک هم می توانند در یادها بمانند چه آن که مخاطب هوشمند امروزی ، صاحب قدرت تشخیص و داوری است.
باید توجه داشت که این افراد ، هر چند دانش آموختگان حوزه های علمیه هستند ولی توفیقات رسانه ای شان ، رهین "آموزش های نظام مند رسانه ای" در حوزه نیست کما این که عمده مطالب مطرح شده توسط روحانیون جوان ، هر چند ریشه های اسلامی دارد و بر اساس آموزه های مذهبی است اما مطالبی نیستند که الزاماً در دروس رسمی حوزه تدریس شوند. به بیان دیگر ، توفیق این افراد در برقراری رابطه با مخاطب ، به توانمندی های شخصی آنها برمی گردد. از این رو می توان گفت که خلأ تربیت روحانیون رسانه ای که بتوانند با توده هایی فراتر از پامنبری های سنتی ارتباط برقرار کنند و با ادبیات روز با مردم سخن بگویند و الزامات رسانه و ظرایف آن را بشناسند ، همچنان وجود دارد.

در این میان آنچه مورد سوال است این که برخی از روحانیونی که با اقبال مخاطبان تلوزیونی مواجه اند ، به جای حمایت از سوی مدیران رسانه ملی ، به حاشیه رانده می شوند که از آن جمله می توان به کمرنگ شدن حضور مرادی و نقویان اشاره کرد.جالب است که بدانید نقویان و مرادی در ماه های اخیر اصلا در تلویزویون برنامه نداشته اند. اما بسیاری دیگر، از این شبکه به آن کانال در رفت و آمد بوده اند!
ادامه مطلب
چهارشنبه 31 خرداد 1391  - 11:27 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898203
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی