به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  نیم قرن پیش در صحن شریف کاظمین(ع)، طلبه‌ای ساده‌پوش با عینکی بر چشم و چهر‌ه‌ای بشاش برای زائران حرم نذری می‌پزد؛ او کسی جز «سید محمدباقر صدر» نیست.

 
خبرگزاری فارس: نذری‌پختن شهید «سید محمدباقر صدر» در حرم کاظمین(ع) + عکس

 

شهید آیت‌الله «سید محمدباقر صدر» در بیست و پنجم ذی‌القعده سال 1353 هجری قمری؛ مصادف با 1934 میلادی و 1313 هجری شمسی در شهر کاظمین به دنیا آمد، پدرش «سید حیدر صدر» از دانشمندان بزرگ شیعه عراق و مادرش دختر «عبدالحسین آل یاسین» از مردان برجسته علمی و مذهبی عراق بود. شهید صدر در سن سه سالگی پدرش را از دست داد و تحت سرپرستی برادر بزرگش آیت الله «سیداسماعیل صدر» و دایی خود پرورش یافت، دروس ابتدایی خود را در مدرسه «منتدی النشر» فرا گرفت و در همان دوران ابتدایی بر فراز منبری که در صحن کاظمین قرار داشت، به ایراد خطبه می‌پرداخت.

او در 12 سالگی برای گذراندن دوره عالی حوزه به نجف اشرف رفت و در محضر شیخ «محمدرضا آل یاسین»، «آیت‌الله سید اسماعیل خویی» شاگردی کرد، شهید صدر در سن 17 سالگی به درجه اجتهاد رسید و در سن 25 سالگی تدریس خود را در دروس عالی برای دانش پژوهان حوزه آغاز کرد و از عالی‌ترین کرسی تدریس برخوردار شد.

نبوغ و استعداد درخشان شهید صدر همراه با مبارزات سیاسی‌اش در صحنه اجتماعی باعث شد که دیدگاه‌های او که حاصل درک عمیق از مفاهیم دینی بود، هنوز از تازگی و طراوت خاصی برخوردار باشد.

شهید صدر چهار بار توسط حزب بعث عراق بازداشت و دستگیر شد، وی در سال 1392 هجری قمری در حالی‌که در بیمارستان بستری بود و در سال 1397 بعد از مراسم اربعین حسینی و در سال 1399 به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی ایران و بار چهارم در سال 1400 هجری قمری مطابـق با 19 فروردین 1359 هجری شمسی به دستور صدام حسین بود که این بار او را پس از دستگیری به همراه خواهرش بنت‌الهدی در تاریخ 22 جمادی الاول به شهادت رساندند.

در بزرگی این مرد همین بس که امام خمینی(ره) وی را «مغز متفکر اسلامی» در تاریخ اسلامی به ویژه در قرن چهاردهم هجری خطاب کرد.

در عکس زیر آیت‌الله «سید محمدباقر صدر» هنگام پختن نذری در حرم امام کاظم علیه‌السلام در سال 1963 میلادی (29 سالگی) دیده می‌شود:

 

   

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 10:51 PM

  امام رضاعلیه السلام: زیارت قبر پدرم، موسى بن جعفرعلیه السلام، مانند زیارت قبر حسین‏علیه السلام است.

 
خبرگزاری فارس: ماجرای فارسی سخن گفتن امام کاظم(ع)

 

رویداد آنلاین، شب، خجالت زده از لابلای انگشتان سیاهی، در خاک‏ها فرو می‏چکید. خورشید، خودش را پشت غروب‏ها و کوه‏ها پنهان کرده است؛ گویی این که در خیابان‏ها مرگ پاشیده باشند!

مرگ در قالب تعارف خرما تقدیم امام موسی کاظم علیه‏السلام می‏شود .

یک لقمه دیگر از این خرما و ریحان میل کن، اگرچه به زهر آغشته شده باشد!

... و چقدر هارون به دست‏های سیاه و جنایت وحشیانه خودش افتخار می‏کرد!

افتخار به شکستن حریم حرمت ائمه!

روز 25 رجب سالروز شهادت مردى است که به قدرت مسلط زمانه‏اش «نه» گفت و تا به آنجا رفت که رژیم طاغوتى هارون براى ادامه حیات ننگین خویش همه عوامل و نیروهایش را به ستیزه با آن انسان آزاده زمان بسیج کرد.چرا که همین یک کلمه‏ى «نه» براى دستگاه فاسد هارون بسیار گران تمام شد.او نه گفت و تمام رزمندگان علوى در صفوف ایستاده در کنار او صف زدند و قیامها و نهضتها آغازیدند و در راه پیروزى حق بر باطل و حفظ حرمت و رسالت اسلام تا پاى جان و چوبه‏ى دار و سلولهاى زندان ایستادند و از خود حماسه‏هائى بجا نهادند که تا نابودى و از بین رفتن دستگاه جبار بنى العباس ادامه یافت و نام پیشواى آزادى بخش جهان اسلام را جاویدان ساخت و هنوز هم که چندین قرن از مبارزات امام میگذرد مردم آزادیخواه بدستگاه ستمگرى هارون با دیده نفرت و لعن مینگرند و مسببین و طراحان نقشه‏هاى ضد انسانى را شایسته‏ى نام انسانى نمیدانند.

نام او «موسى»، لقبش «کاظم»، مادرش بانویى بافضیلت بنام «حمیده»، و پدرش پیشواى ششم شیعیان، حضرت صادق - علیه‏السلام - است.او در سال 128 هجرى در سرزمین «ابوأ» (یکى از روستاهاى اطراف مدینه) چشم به جهان گشود و در سال 183 (یا 186) به شهادت رسید.

به جهت کثرت زهد و عبادتش معروف به ، "العبد" الصالح و به جهت علم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به ،"الکاظم" گردید. آن حضرت به کنیه های ابو ابراهیم و ابو علی نیز معروف بوده است. مادر آن حضرت حمیده کنیزی از اهل مغرب یا اندلس (اسپانیا) بوده است و نام پدر حمیده را صاعد مغربی (بربری) گفته اند ..... برادران دیگر امام از این بانو اسحاق و محمد دیباج بوده اند. امام موسی الکاظم (ع) هنوز کودک بود که فقهای مشهور مثل ابوحنیفه از او مسئله می پرسیدند و کسب علم می کردند بعد از رحلت پدر بزرگوارش امام صادق (ع) (148 ق) در بیست سالگی به امامت رسید و 35 سال رهبری و ولایت شیعیان را برعهده داشت....

در زمان حیات امام صادق (علیه السلام) کسانی از اصحاب آن حضرت معتقد بودند پس از ایشان اسماعیل امام خواهد شد. اما اسماعیل در زمان حیات پدر از دنیا رفت ولی کسانی مرگ او را باور نکردند و او را همچنان امام دانستند پس از وفات حضرت صادق (علیه السلام) عده ای چون از حیات اسماعیل مأیوس شدند پسر او محمد بن اسماعیل را امام دانستند و اسماعیلیه امروز بر این عقیده هستند و پس از او پسر او را امام می دانند و همینطور به ترتیب و به تفضیلی که در کتب اسماعیلیه مذکور است. ـ پس از وفات حضرت صادق (علیه السلام) بزرگترین فرزند ایشان عبدالله نام داشت که بعضی او را عبدالله افطحی دانند این عبدالله مقام و منزلت پسران دیگر حضرت صادق (علیه السلام) را نداشت و به قول شیخ مفید در”ارشاد” متهم بود که در اعتقادات با پدرش مخالف است و چون بزرگتراز برادرانش از جهت سن و سال بود ادعای امامت کرد و برخی نیز از او پیروی کردند اما چون ضعف دعوی و دانش او را دیدند روی از او برتافتند و فقط عده قلیلی از او پیروی کردند که به فطحیه موسوم هستند.

ـ برادر دیگر امام موسی کاظم (ع) اسحق که برادر تنی آن حضرت بود به ورع و صلاح و اجتهاد معروف بود اما برادرش موسی کاظم (ع) را قبول داشت و حتی از پدرش روایت می کرد که او تصریح بر امامت آن حضرت کرده است.

ـ برادر دیگر آن حضرت به نام محمد بن جعفر مردی سخی و شجاع بود و از زیدیه جارودیه بود و در زمان مامون در خراسان وفات یافت اماجلالت قدر و علو شأن و مکارم اخلاق و دانش وسیع امام موسی کاظم (ع) بقدری بارز و روشن بود که اکثریت شیعه پس از وفات امام صادق (ع) به امامت او گرویدند و علاوه بر این بسیاری از شیوخ و خواص اصحاب حضرت صادق (ع) مانند مفضل ابن عمر جعفی و معاذین کثیر و صغوان جمال و یعقوب سراج نص صریح امامت حضرت امام موسی الکاظم (ع) را از امام صادق (ع) روایت کردند و بدین ترتیب امامت ایشان در نظر اکثریت شیعه مسجل گردید.

پاسدار دانشگاه جعفرى‏:

بررسى اوضاع و احوال نشان مى‏داد که هرگونه اقدام حاد و برنامه ‏اى که حکومت منصور از آغاز روى آن حساسیت نشان بدهد صلاح نیست، ازینرو امام کاظم دنباله برنامه علمى پدر را گرفت و حوزه ‏اى - ‏نه به وسعت دانشگاه جعفرى- تشکیل داد و به تربیت شاگردان بزرگ و رجال علم و فضیلت پرداخت.«

«سید بن طاووس»مى‏نویسد: گروه زیادى از یاران و شیعیان خاص امام کاظم علیه ‏السلام -و رجال خاندان هاشمى در محضر آن حضرت گرد مى‏آمدند و سخنان گهربار و پاسخهاى آن حضرت به پرسشهاى حاضران را یادداشت‏ مى‏نمودند و هر حکمى که در مورد پیش‏آمدى صادر مى‏نمود، ضبط مى‏کردند.

امام موسى بن جعفر نه تنها از نظر علمى تمام دانشمندان و رجال علمى آن روز را تحت‏ الشعاع قرار داده بود، بلکه از نظر فضائل اخلاقى و صفات برجسته انسانى نیز زبانزد خاص و عام بود، به طورى که تمام دانشمندانى که با زندگى پرافتخار آن حضرت آشنایى دارند در برابر عظمت شخصیت اخلاقى وى سر تعظیم فرود آورده‏اند.

واقفیه و اندیشه واقفى‏گرى پس ازامام کاظم:

جابر جعفى از اصحاب امام باقر (ع) مى‏گوید: از آن حضرت سؤال کردم، معنى این آیه‏«ان عده الشهور عندالله اثنى عشر شهرا فى کتاب الله ...» چیست؟ (تعدادماهها در کتاب خداوند از ابتداى آفرینش دوازده ماه معرفى شده است.)

حضرت آهى کشید و فرمود: مقصود خداوند از سال، جدم رسول الله (ص) است که دوازده ماه دارد.

از امیرالمؤمنین تا من و فرزندم جعفر، پسرش موسى، فرزند او على، فرزندش محمد،فرزند او على، فرزند او حسن، فرزند او مهدى. که دوازده امام و حجت‏خدا در بین‏مردم و نگهبانان وحى و علم خدایند ...

با این همه، عده‏اى که خود را شیعه‏مى‏دانند امامان را کمتر از دوازده نفر مى‏دانند که واقفیه از جمله این گروههاست‏در بیشتر موارد، منظور از واقفیه کسانى هستند که در امام کاظم (ع) توقف کردند وولایت امام‏هاى بعد از ایشان را نپذیرفتند.

واقفیه خود به دو گروه تقسیم شدند:

گروهى معتقد بودند امام موسى بن جعفر (ع) زنده و از نظرها غایب است و گروهى‏دیگر که اعتقاد داشتند حضرت که آخرین امام بود، رحلت فرمود. به این گروه قطعیه‏ میگویند.

بسیارى از واقفیان مانند ابى‏نصر بزنطى با دیدن معجزات امام رضا (ع)دست از انحراف برداشتند و بقیه که بر عناد خود اصرار ورزیدند و به مصداق‏«یریدون لیطفوا نور الله بافواههم والله متم نوره‏» پس از مدتى کوتاه اثرى‏از آنان باقى نماند و تلاشهایشان تاثیرى در روند حرکت امامت نداشت. این نیز به‏سبب موضع‏گیرى فکرى و سیاسى ائمه (علیهم السلام) در برابر آنان بود. یونس بن‏ یعقوب مى‏گوید: از امام رضا (ع) پرسیدم:

به کسانى که گمان دارند پدر شما زنده است، زکات پرداخت کنم؟ فرمود: هرگز!

آنان کافر، مشرک و فاسد هستند.

این موضع امامان شیعه سبب شد تا شیعیان ازارتباط با واقفیان خوددارى کرده، از آنان کناره‏گیرى کنند.

امام کاظم علیه السلام و سخن گفتن به زبان فارسی:

ابوبصیر از امام موسی بن جعفر علیه السلام پرسید:"امام با چه نشانه‌هایی شناخته می‌شود؟"

فرمود:"امام راستین صفاتی دارد که اولین و مهم‌ترین آن این است که امام قبلی معرفی‌اش کرده باشد. همان گونه که رسول خدا علی بن ابیطالب علیه السلام را معرفی کرد، هر امامی نیز باید امام پس از خود را معرفی نماید. نشانه‌ی دیگر آن است که هر چه از او می‌پرسند، جواب بدهد و از هیچ چیز بی‌خبر نباشد. نشانه‌ی دیگر اینکه هرگز در دفاع از حق سکوت نکند، از حوادث آینده خبر بدهد و به همه‌ی زبان‌ها سخن بگوید."

سپس فرمود:"هم اکنون نشانه‌ای به تو می‌نمایم که قلبت مطمئن شود."

در همین حال مردی خراسانی وارد شد و شروع کرد به عربی سخن گفتن، اما امام پاسخش را به فارسی داد. مرد خراسانی گفت:" من خیال می‌کردم فارسی متوجه نمی‌شوید."

امام فرمود:"سبحان الله! اگر نتوانم جوابت را به زبان خودت بدهم، پس چه فضیلتی بر تو دارم؟" سپس فرمود:"امام کسی است که سخن هیچ فردی بر او پوشیده نیست. او کلام هر شخص و هر موجود زنده ای را می فهمد. امام با این نشانه‌ها شناخته می‌شود و اگر اینها را نداشته باشد، امام نیست." (بحار الانوار، ج 48، ص 47 از قرب الاسناد)

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 10:46 PM

  روزنامه واشنگتن پست در سال 2009 میلادی گزارشی درباره آزمایشگاه فورت دیتریک منتشر و در آن تاکید کرد که این آزمایشگاه مرکز اصلی دفاع بیولوژیک ارتش آمریکاست.

 
خبرگزاری فارس: مرکزی که ویروس ایدز را تولید کرد بهتر بشناسیم

 

 ازمایشگاه سری "فورت دیتریک" آمریکا، مقری برای تولید سلاح‌های بیولوژیک است. این مرکز که قرار است تا اواخر 2015 مجهزتر و گسترده تر شود، ازمایشگاهی که محل تولد ویروس ایدز بوده و  میلیارد ها ویروس و باکتری را در خود جای داده حتی نمیتواند امنیت خود را تامین کند، به حدی که 9 هزار ظرف مخصوص نگهداری ویروس و باکتری که حاوی پاتوژن‌های خطرناک بوده، در این آزمایشگاه گم شده است.

تاکنون مطالب زیادی در عرصه بین‌المللی درباره سلاح‌های بیولوژیک آمریکا منتشر شده و بسیاری از کشورهای جهان از این سلاح‌ها به عنوان وحشتناک‌ترین و کشنده‌ترین سلاح‌ها یاد می‌کنند، اما آمریکا این سلاح‌ها را در کجا و چگونه تولید می‌کند؟ آیا نام آزمایشگاه سری "فورت دیتریک" را شنیده‌اید؟ در این آزمایشگاه چه فعالیت‌هایی صورت می‌گیرد؟ چند آزمایشگاه دیگر بسان این آزمایشگاه وجود دارد؟ آیا مردم آمریکا از وجود چنین آزمایشگاه‌هایی مطلع هستند؟ مطلب زیر تلاش می‌کند،‌ پاسخگوی سوالات فوق باشد. 

 

نمایی از یکی از ساختمان‌های فورت دیتریک

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 10:40 PM

  یک نشریه آمریکایی نوشت: حمله مجازی "استاکس نت" در نهایت توانایی هسته‌ای ایران را افزایش داد به جای اینکه در برنامه آن خللی ایجاد کند.

 
خبرگزاری فارس: استاکس‌نت تنها سرعت پیشرفت هسته‌ای ایران را افزایش داد

 

 پایگاه نشریه "دانشمندان اتمی" در گزارشی به قلم "اسکات کمپ" با اشاره به ناکارآمدی پروژه "استاکس‌نت" و پیامدهای منفی آن برای کشورهای طراح، نوشت: پس از پاک سازی موفق "استاکس نت" در تابستان 2010، ایران میزان تولید افزایش یافته خود را حفظ کرد و با سرعتی بیشتر از زمان قبل از حمله "استاکس نت"، به توسعه انبار اورانیوم کم غنی شده خود ادامه داد.

* سلاح مجازی "بازی های المپیک"

در حالی که جاسوسی دیجیتال چندین دهه قدمت دارد، دوره نابودگری از طریق رایانه اخیراً آغاز شده است. اوایل این ماه، مجله "نیویورک تایمز" طی مقاله ای تحلیلی، برنامه ای با نام "بازی های المپیک" را بررسی کرد؛ این برنامه، همانند سلاح هایی مجازی است که برای انهدام یکی از عناصر زیر ساخت کشوری دیگر، طراحی شده‌ است. طراحی این برنامه در دولت "بوش" آغاز شد و اکنون نخستین برنامه شناخته شده در زمینه تخریب مجازی است. آمریکا و اسرائیل با استفاده از "بازی های المپیک"، به قلمرویی ناشناخته، به گونه‌ای جسورانه و ساده لوحانه قدم گذاشتند.

* نرم افزار خرابکار "استاکس نت"

در ماه ژولای 2010، نخستین جنگ "بازی های المپیک" در معرض انظار عموم قرار گرفت؛ خبر نوعی از ویروس رایانه ای که به کرم مشهور است، با نام "استاکس نت"، در اخبار و جراید منتشر شد. این نرم افزار به گونه‌ای طراحی شده بود که با تغییر دادن پارامترهای عمل کننده در سانتریفیوژهای غنی سازی اورانیوم در ایران، آنها را منفجر کند. اندکی پس از آن، نرم افزارهای چندمنظوره "دوقو"، "وایپر" و "فلیم" ساخته شدند که جاسوسی می کردند، نقاط ضعف را تشخیص می دادند و سیستم های اطلاعاتی را منهدم می کردند.

* "استاکس نت" نتیجه عکس به بار آورد

 

اگر معیار پیشرفت ایران به سوی سلاح هسته‌ای، انبار اورانیوم غنی شده آن است، ایران در این نبرد پیروز شد. اطلاعات بدست آمده از آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان می دهند که ایران تا مارس 2010، یعنی تقریباً هشت ماه پس از آنکه حمله اثر کرد، توانست تولید خود را به مقدار کافی افزایش دهد تا تمام ضررهایی را که "استاکس‌نت" موجب شده بود، جبران کند. پس از پاک سازی موفق "استاکس نت" در تابستان 2010، ایران میزان تولید افزایش یافته خود را حفظ کرد و با سرعتی بیشتر از زمان قبل از حمله "استاکس نت"، به توسعه انبار اورانیوم کم غنی شده خود ادامه داد. اگر "استاکس نت" نبود، احتمالاً ایران بنا بر خط سیر عادی خود تولید را توسعه می داد؛ بدین ترتیب، این حمله مجازی در نهایت توانایی ایران برای ساخت سلاح هسته ای را افزایش داد به جای اینکه در برنامه آن خللی ایجاد کند.

* عیب یابی "استاکس نت"

مشکل از کجا بود؟ "استاکس نت" به این شکل طراحی شده بود که بدون شناسایی شدن، با فرایندی مداوم فعالیت کند و در گذر زمان، باعث فرسایشی تدریجی شود. قرار نبود که این کرم ایران را ترک کند یا کشف شود، ولی به زودی از محدوده تجهیزات هسته ای ایران گذشت تا اینکه نهایتاً، متخصصین امنیت رایانه آن را شناسایی کردند.

 

"استاکس نت" چنان که برنامه ریزی شده بود عمل نکرد و  سودی درازمدت به ارمغان نیاورد. بنابراین، شاید درسی که طراحان سلاح های مجازی آینده باید بگیرند، این است که طبیعت کوتاه عمر و پیش‌بینی‌ناپذیر حمله های مجازی را، در نظر داشته و به جای مخدوش سازی اموال ملتی دیگر در طول زمان، به تخریب های آنی و شدیدتر روی بیاورند. البته ناگفته نماند که این نتیجه نگران کننده حاکی از آن است که سلاح های مجازی بیشتر برای هراس افکنی مفیدند تا مناسبات استراتژیک.

* با شناسایی شدن هر سلاح مجازی، ایده ها و راه حل های آن نیز فاش می شوند

از میان تسلیحات نظامی، سلاح های مجازی برای ساخت، نیازمند کمترین منابع ملی هستند، ولی این بدان معنی نیست که کشورهای توسعه یافته در مراحل اولیه دارای مزیت و برتری نیستند. کشورهایی مانند اسرائیل و آمریکا پول بیشتر و هکرهای کارکشته تری دارند. مهندسین نرم افزار آنها احتمالاً متبحرتر هستند و به دلیل آموزش بهتر، خلاقیت و فکر نقادانه بیشتری از خود نشان می دهند.

با این حال، هر حمله مجازی جدید، الگویی می شود برای دیگر کشورها یا سازمان های درون کشوری که به دنبال ایده می گردند. "استاکس نت" راه حل های هوشمندانه متعددی را فاش کرد که اکنون جزو بدیهیات این رشته محسوب می شوند. آنچه در آغاز، نیازمند هکرهای نخبه و خلاق بود، اکنون برنامه نویسان معمولی که از توانایی کافی برخوردارند، از عهده اش برمی آیند و می توانند یک حمله "استاکس نت" را بازسازی کنند. گویی با افکندن هر بمب، نقشه ساختن آن نیز فوراً فاش می شود. در گذر زمان، مزیت استراتژیک این سلاح ها به تدریج کمرنگ می شود و سلاح های مجازی کم کم از انحصار اقلیت نخبه درآمده و تبدیل به سلاح ضعیفان می گردند.

* در قبال سلاح های مجازی، چه رویکردی باید اتخاذ کرد؟

طبیعت کلی جنگ افزار مجازی هرچه باشد، آشکار است که سلاح های مجازی منفرد، ذاتاً آسیب پذیرند. عمل کردن آنها منوط به سوء استفاده از نقاط ضعف ناشناخته است. برای مثال "استاکس نت" از چهار نقطه ضعف ناشناخته در سیستم عامل ویندوز بهره می برد. به محض اینکه "استاکس نت" آنها را فاش کرد، این رخنه ها اصلاح شدند و بدین ترتیب دیگر برای حملات یا جاسوسی در آینده، موجود نیستند. همچنین این نقاط ضعف در به روز رسانی عادی و نسخه های جدید نرم افزار اصلاح می شوند.

سازمان هایی مانند "آژانس امنیت ملی آمریکا" باید به کشف نقاط ضعف جدید ادامه دهد تا جلو بماند و برای بهره برداری آتی، فهرست قابل توجهی از نقاط ضعف منتشر نشده داشته باشد. اما به چه هدفی؟ این رخنه های امنیتی برای تمام سیستم های رایانه از یک نوع خاص، صرفنظر از مرزهای ملی، برقرارند. هر نقطه ضعفی که برای دست یابی به حمله ای مجازی در آینده پنهان نگاه داشته می شود، در حقیقت تصمیمی است برای باز گذاشتن آن رخنه امنیتی در زیرساخت ملی خود، که ممکن است دولتی دشمن یا حتی هکری تروریست از آن سودجویی کند.

این امر سؤالی اساسی را پیش می کشد در مورد اینکه دولت ها چگونه با مقوله جنگ افزار مجازی روبرو شوند: کشورها به چه میزانی باید توانایی های تخریب خود را در سیستم نظامی پنهانی انبار کنند و با این عمل خود را نیز در خطر بیندازند؟ یا اینکه باید شیوه ای متفاوت پیش بگیرند و با فاش کردن کنترل شده اطلاعات در مورد نقاط ضعف، مرزهای دیجیتال خود را درزگیری کنند؟

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 10:38 PM

 

 

برخی افراد اصلا دوست ندارند که قطعه ای سفید یا کرمی رنک روی پوست دست یا صورتشان چسبیده شود و این حالت کمی آزارشان می دهد. ایده ای شکل گرفته است که منجر به ساخته شدن چسبی خواهد شد که پس از چسبانده شدن روی پوست به رنگ پوست تغییر رنگ خواهد داد. وااااووووو… استتار چسب! خیلی جالب است. شخصا از این ایده خوشم آمد و آرزو میکنم این ایده هر چه زودتر عملی شود. فعلا اطلاعات دقیق تری از نحوه ی کار این چسب در دست نیست.

ایده جالب و خلاقانه استتار چسب زخم (1)

 

ایده جالب و خلاقانه استتار چسب زخم (2)

 

ایده جالب و خلاقانه استتار چسب زخم (3)

 

ایده جالب و خلاقانه استتار چسب زخم (4)

 

ایده جالب و خلاقانه استتار چسب زخم (5)

ادامه مطلب
شنبه 27 خرداد 1391  - 9:16 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899829
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی