به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 تاريخ استفاده از داروهاي گياهي براي درمان بيماري‌ها به چند هزار سال پيش برمي‌گردد. يكي از مشكلاتي كه اغلب نوجوانان و جوانان با آن دست و پنجه نرم مي‌كنند، آكنه يا غرور جواني است.

 

آكنه به وسيله يك باكتري با نام پروپيوني باكتريم به وجود مي‌آيد. اين باكتري منفذهاي پوست را عفوني مي‌كند 
و در نتيجه تبديل به جوش مي‌شود.

در حال حاضر براي درمان آكنه از آنتي‌بيوتيك، كرم‌هاي موضعي و بنزوئيل پراكسيد شيميايي استفاده مي‌شود.

همان‌طور كه مي‌دانيد، اين گونه داروها با عوارض جانبي زيادي همراه است، براي مثال باعث بروز سوزش و التهاب روي پوست مي‌شود، همچنين ممكن است سيستم ايمني بدن را تضعيف كند، حتي اين احتمال وجود دارد كه با گذشت زمان باكتري نسبت به آنتي‌بيوتيك مذكور مقاوم شود.

به همين سبب محققان دانشگاه ليدزمترو پوليتان تحقيقاتي را در اين زمينه انجام دادند و توانستند محلولي را با استفاده از گياه آويشن كشف كنند كه اغلب تحت عنوان تنتور از آن ياد مي‌شود.

اين دارو نسبت به كرم‌ها و محلول‌هاي شيميايي بهتر مي‌تواند باكتري‌هاي آكنه را از بين ببرد. مارگاريتا گومز، رئيس اين گروه تحقيقاتي مي‌گويد: گياهاني مانند مُر، گل هميشه بهار و آويشن مورد آزمايش قرار گرفت و مشخص شد كه عصاره‌هاي آنها در از ميان بردن باكتري آكنه بسيار مفيد است، البته در ميان آنها آويشن بهتر عمل مي‌كند، به همين علت ما به دنبال آن هستيم تا تنتور آويشن را جايگزين داروهاي ضد آكنه امروزي بويژه بنزوئيل پراكسيد كنيم.

گياه آويشن به مدت چند هفته در الكل قرار داده مي‌شود تا از اين طريق تركيبات آن خارج شود.

مقداري پايه الكل نيز به تنتور آويشن اضافه مي‌شود تا خاصيت ضدعفوني آن بيشتر شود.

در حالي كه گفته مي‌شود اين محصول به شكل اسپري به بازار عرضه خواهد شد شما هم مي‌توانيد در خانه براحتي اين عصاره را آماده كنيد.

به اين صورت كه نيم فنجان آويشن خردشده را با چند قاشق چايخوري چاي سبز مخلوط كنيد، سپس آن را بجوشانيد و دم‌كرده آن را در يخچال نگه داريد. پنبه‌اي را به مايع مذكور آغشته كنيد و روزانه روي صورت بماليد و شاهد معجزه اين گياه باشيد.

ادامه مطلب
جمعه 26 خرداد 1391  - 11:35 PM

 نشاسته ماده پودري سفيد رنگ و بدون بويي است كه در دانه يا ساقه‌هاي زيرزميني همه گياهان مي‌توانيد ردپايي از آن بيابيد. ذرت و سيب‌زميني از جمله گياهاني هستند كه نشاسته فراواني در آنها وجود دارد. معمولا از نشاسته براي انجام كارهاي مختلف و بويژه براي پخت و پز استفاده مي‌شود.

 

 اگر از نشاسته به عنوان يك ماده غذايي براي تهيه انواع مختلف سس‌ها و چاشني‌ها استفاده شود غلظت آن به ميزان قابل توجهي افزايش پيدا مي‌كند.

نشاسته نه تنها در صنايع غذايي بلكه در توليد پارچه و كاغذ، شستشوي لباس به روش صنعتي و همچنين به عنوان بستري براي كشت دانه‌هاي ژله‌اي و رشد مخمرها نيز كاربرد دارد.

با انجام اين آزمايش ساده و از طريق جداكردن تركيبات داخل سيب زميني، وجود نشاسته در گياهان مختلف را مورد بررسي قرار مي‌دهيم.

براي انجام اين آزمايش به پنج سيب زميني بزرگ، رنده، دو كاسه، مقداري آب و يك الك نياز داريد. ابتدا بايد سيب‌زميني‌ها را پوست كنده، سپس آنها را رنده كنيد.

سيب‌زميني‌هاي رنده شده را در كاسه‌اي ريخته و روي آن آب بريزيد تا سطح سيب‌زميني‌ها را بپوشاند. مخلوط آب و سيب‌زميني را بخوبي با دست به هم بزنيد، سپس به مدت 30دقيقه آن را كنار بگذاريد.

براي اين‌كه از اين آزمايش نتيجه بهتري بگيريد، بايد سيب‌زميني‌ها را به مدت چند دقيقه با انگشتان دستتان فشار دهيد تا تركيبات داخل آن خارج شود.

فكر مي‌كنيد هدف از فشردن سيب‌زميني‌هاي رنده شده‌اي كه در آب غوطه‌ور شده‌اند چيست؟ به نظر شما چرا لازم است پيش از اين‌كه بار ديگر سيب‌زميني‌ها را با انگشتان دستتان تحت فشار قرار دهيد تا تركيبات آن خارج شود، آنها را به مدت نيم ساعت در داخل آب قرار دهيد؟ آيا مي‌توانيد گياهان يا سبزيجات ديگري را براي انجام اين آزمايش انتخاب كنيد و با روش مشابهي نشاسته‌اي را كه داخل آن گياه وجود دارد، جدا كنيد؟

حال پس از نيم ساعت دوباره آن را به هم بزنيد و با استفاده از يك الك، سيب‌زميني‌هاي رنده شده را از آب درون كاسه جدا كرده و آب آن را كه كمي كدر است، در كاسه‌اي ديگر بريزيد.

آبي را كه در كاسه ديگري ريخته‌ايد، در مجاورت آفتاب قرار دهيد تا به طور كامل تبخير شود. پس از خشك شدن آب درون ظرف، چه اتفاقي مي‌افتد؟

پودر سفيدرنگي در كاسه ته‌نشين مي‌شود. اين پودر سفيدرنگ همان تركيب نشاسته‌اي است كه در بسياري از گياهان وجود دارد.

چرا كه همه گياهان انرژي را به شكل مولكول‌هاي نشاسته ذخيره مي‌كنند. وقتي شما از گياهان نشاسته‌اي مانند سيب‌زميني تغذيه مي‌كنيد، نشاسته‌اي كه در اين گياهان وجود دارد در بدن شما به قند تبديل مي‌شود و به اين ترتيب شما مي‌توانيد از انرژي آن استفاده كنيد.

درست از همان لحظه‌اي كه شما يك ماده غذايي سرشار از مواد نشاسته‌اي را داخل دهانتان قرار مي‌دهيد، با ترشح بزاق فرآيند تبديل ماده نشاسته‌اي به ماده قندي آغاز مي‌شود و با تجزيه نشاسته و تبديل آن به قند، بدن مي‌تواند از انرژي آزاد شده در نتيجه اين فرآيند، انرژي مورد نيازش را تامين كند.

به همين سبب است كه مواد گياهي مي‌تواند منبعي براي تامين انرژي انسان‌ها و بسياري از موجودات گياهخوار باشد.

ادامه مطلب
جمعه 26 خرداد 1391  - 11:34 PM

  محققان می گویند در یک بررسی جدید ژن زنانه عاملی برای سردردهای میگرنی شناخته شده است. عاملی که ممکن است توضیح دهد چرا زنان مستعدتر از مردان می‌باشند!

 
خبرگزاری فارس: یافته های جدید پژوهشگران درباره عامل سردردهای میگرنی زنان

 

جام نیوز، نتایج تحقیقی نشان می‌دهد که ژن زنانه، ممکن است عامل میگرن باشد و بتواند علل احتمال ابتلای بیشتر زنان به میگرن را تبیین نماید.

نتیجه یک بررسی نشان می‌دهد: ناحیه جدیدی در کروموزوم X وجود دارد که با میگرن مرتبط است، شواهد جدیدی که ممکن است نشان دهنده وجود یک ژن "مستعد" باشد.

همه زنان دو کروموزوم X دارند، در حالیکه مردان یک کروموزوم X و یک کروموزوم Y دارند.

محققین دانشگاه گریفت استرالیا می‌گویند: ممکن است بیش از یک ژن کروموزالx درگیر باشد، و معتقدند باید به ژن دخیل در تنظیم آهن توجه بیشتری نمود.

پروفسور گریفتس مطالعات خود را بر پایه بررسی ژنتیکی 300 ساکن جزیره نورفولک بین استرالیا و نیوزلند قرار داده است. بسیاری از ساکنین این منطقه از بازماندگان شورشیان جزیره زاده شده‌اند که هشتاد درصد آنها تبار خود به شورشیان را دنبال می‌کنند.

وی می‌گوید: این نتایج به نقش کروموزوم x در میگرن کمک بیشتری می‌کند و توضیح می‌دهد که چرا بسیاری از زنان از این اختلال رنج می‌برند.

به گزارش میل آنلاین، در حال حاضر 12 درصد جمعیت، از بیماری میگرن رنج می‌برند. اگرچه معالجات موثری برای این بیماری تضعیف‌کننده وجود دارد، اما این درمان‌ها برای همه آنها کارگشا نیست و ممکن است تاثیرات معکوس داشته باشد. به همین جهت نیاز اساسی به کشف و توسعه معالجات جدید برای میگرن وجود دارد.

گریفتس می‌گوید: علت استفاده از مردم این منطقه به جهت ساختار عجیب شجره‌نامه ی آنها می‌باشد که روابط ژنتیکی آنها از اطلاعات شجر‌ه‌نامه موسسین اصلی جزیره می‌توان دنبال کرد و البته دلیل دیگر شیوع بالای بیماری میگرن در میان مردم این جزیره می‌باشد.

ادامه مطلب
جمعه 26 خرداد 1391  - 11:31 PM

  آشنایی مرحوم آیت‌الله سیدحسین کوه‌کمره‌ای با شیخ مرتضی انصاری، ماجرای جالبی دارد که می‌تواند درس بزرگی برای اهل علم و پویندگان وادی معرفت باشد.

 
خبرگزاری فارس: خاطره‌ای خواندنی از تواضع آیت‌الله کوه‌کمره‌ای مقابل شاگرد گمنامش

 

حجت‌الاسلام سیدمهدی حسین‌زاده، رئیس بنیاد قرآن مؤسسه علامه عسکری(ره) یادداشتی به مناسبت سالروز ارتحال آیت‌الله سیدحسین کوه‌کمره‌ای نوشته که در پی می‌آید.

عالم امامی و فقیه اصولی، مرحوم آیت‌الله سیدحسین کوه کمره‌ای معروف به «سید حسین ترک» پس از تحصیل مقدمات در تبریز نزد میرزا احمد و میرزا لطفعلی مجتهد، عازم عتبات مقدس شده و در نجف از محضر علمای بزرگی مانند: مرحوم شیخ محمدحسن نجفی (صاحب جواهر)، آیت‌الله شیخ علی کاشف‌لغطاء و به ویژه شیخ مرتضی انصاری، استفاده‌های فراوانی ‌برد.

داستان آشنایی او با شیخ انصاری که شهید مطهری در کتاب «عدل الهی» آورده، درسی برای اهل علم و پویندگان وادی معرفت است.

داستان از این قرار است که روزی مرحوم آیت‌الله کوه کمره‌ای، نیم ساعتی پیش از شروع تدریس در محل برگزاری کلاس درس خود حاضر و در گوشه‌ای نشسته بود در این هنگام طلبه‌ای را مشاهده می‌کند که به چند طلبه دیگر درس می‌دهد لذا طرز بیان او را محققانه و عالمانه می‌بیند.

فردای آن روز مخصوصاً خود را زودتر به آنجا می‌رساند و این نکته برایش ثابت می‌شود که آن طلبه گمنام بهتر از او تدریس می‌کند، از این رو وقتی کلاس درس او -که بسیار هم شلوغ بوده و شاگردان فراوانی داشته- تشکیل می‌شود رو به جمع کرده، با اشاره به آن طلبه می‌گوید: «رفقا! این شخص، درس را بهتر از من می‌گوید و من خود، از او استفاده می‌برم، بیایید همگی در درس ایشان حاضر شویم» و آن شخص کسی جز صاحب «رسائل» و «کفایه» یعنی مرحوم شیخ مرتضی انصاری نبود.

از شاگردان این عالم بزرگوار می‌توان حاج میرزا موسی تبریزی علامه شَرَبیانی، شیخ حسن مامقانی (فاضل ممقانی)، ملا احمد شبستری، میرزا جواد آقا تبریزی، شیخ عبد الله مازندرانی و سیّد حسن طالقانی را نام برد همچنین حوزه درس او از پر رونق‌ترین حوزه‌های درس نجف در آن زمان به شمار می‌رفت که بنا به نقلی گاهی 400 تا 800 شاگرد در محضر ایشان تلمذ می‌کرده‌اند.

آثار فقهی مرحوم آیت‌الله سیدحسین کوه‌کمره‌ای شامل رساله‌هایی در حج، نماز و زکات، الاستحصاب، المواریث، القضا، الاجاره است.

آیت‌الله کوه کمره‌ای پس از وفات شیخ اعظم «انصاری» مرجعیت شیعیان را بر عهده گرفت، او عموی بزرگوار یکی از مراجع دیگر بزرگ شیعه، یعنی «سید محمدحجت کوه‌کمره‌ای» نیز هست که سید محمد، مؤسس مدرسه معروف به «حجتیه» در قم است که بسیاری از عالمان و دانش‌آموختگان کوشا و پژوهنده حوزه علمیه قم از طلاب این مدرسه هستند.

این عالم وارسته با 24 واسطه از نسل امام سجاد علیه‌السلام بود که در بیست و سوم رجب سال 1399 هجری قمری از عالم خاکی رخت بر بست و به دیار باقی شتافت. روحش شاد و یادش گرامی باد.

ادامه مطلب
جمعه 26 خرداد 1391  - 11:30 PM

  اگر جزء دارندگان تبلت هستید به شما توصیه می کنیم که با مطالعه این مطلب با نحوه قرار گیری بدن در وضعیت های صحیح در هنگام کار با تبلت آشنا شوید.

 
خبرگزاری فارس: بهترین وضعیت ها برای استفاده از تبلت

 

 باشگاه خبرنگاران، تبلت ها امروزه به بخش مهمی از زندگی بسیاری از انسانها بدل شده اند و افراد زیادی از آنها به مدت زیادی در طول شبانه روزی استفاده می کنند. اما نحوه استفاده از تبلت و این که در هنگام استفاده از آن بدن خود را در چه حالتی قرار دهیم یکی از موارد مهمی است که در صورت مورد توجه قرار نگرفتن ممکن است به آسیب های دراز مدتی منجر شود. نتیجه تحقیقاتی که اخیرا در این مورد انجام شده است در مجله " سلامت مردان " به چاپ رسیده است که در این مطلب به حضور شما عرضه می شود.

ـ در این حالت همانگونه که در تصویر مشخص شده است فرد، تبلت مورد نظر را در دست گرفته و به مانند یک کتاب در حال کار با آن است. در این حالت زاویه ایجاد شده برای گردن و کمر شما مناسب نیست و به دلیل فشار وارده در دراز مدت می تواند به درد در نواحی کمر و گردن منجر شود.

ـ در این حالت شما کاملا تبلت را به حالت افقی درآورده و بر روی پای خود قرار دادید و سپس مشغول به کار با آن شدید. در این حالت شانه های شما به عقب متمایل شده گردن شما بیش از حد خم شده است. در این حالت احتمال بروز دردهای شدید در ناحیه سر و گردن وجود دارد.

ـ این حالت یکی از شرایط مناسب برای کار با تبلت است که در طی آن شما تبلت را بر روی میز قرار داده و به همین دلیل سر خود را بالا می گیرید و از فشار بر روی گردن و کمر خود کم می کند. احتمال بروز آسیب در این شرایط بسیار کم است.

ـ این حالت نیز برای استفاده از تبلت بسیار مناسب است. در این حالت شما به مانند شخصی که  در حال تماشای یک برنامه است تبلت را به صورت عمودی بر روی میز قرار داده و سر و سینه خود را بالا گرفتید و کمی گردن را خم کردید. در این حالت نیز فشار به کمر و گردن بسیار کم است.

ادامه مطلب
جمعه 26 خرداد 1391  - 11:29 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899840
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی