به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

   باشگاه خبرنگاران، با پیشرفت فناوری و ابداع تجهیزات نوین و پیشرفته ابزارهای جاسوسی به راحتی قابل تهیه هستند و هر روز انواع پیشرفته‌تری از آن در اختیار مردم قرار می‌گیرد . اگرچه این ابزار نظیر دوربین‌های جاسوسی، دوربین‌های مداربسته، دستگاه‌های ضبط صدا، ردیاب موبایل، جی. پی. اس و شنود صوتی در دسترس عموم مردم قرار دارد اما همین ابزار تله و طعمه‌ای برای جاسوسی و شنود توسط گردانندگان شبکه‌های جهانی ارتباطی نظیر مخابرات، اینترنت و غیره می‌شوند. 


شاید با شنیدن کلمه جاسوسی و اینکه هر وسیله‌ای در اطراف ما توان تبدیل شدن به یک ابزار جاسوسی را دارد، منتقدان بسیاری این تفکر را "توهم توطئه” بنامند. اما باید به این نکته توجه داشت که منظور از جاسوسی، همواره انجام عملیاتی پیچیده مانند آنچه که در رسانه‌ها به عنوان جاسوسی مطرح می‌شود و یا خبر از دستگیری جاسوس منتشر می‌شود، نیست. همین که موقعیت مکانی شما، و یا شماره‌های تلفن همراه شما، توسط شرکت سازنده موبایل قابل دسترسی است، خود یکی از جنبه‌های جاسوسی از شهروندان است که در رده جاسوسی غیرفعال (passive) جای می‌گیرد که تنها به گردآوری و ذخیره داده‌ها بدون هدف عملیاتی اختصاص دارد.


 

 

اینترنت به بزرگ‌ترین «ماشین جاسوسی و پایش اطلاعات» جهان تبدیل شده است

به اعتقاد بسیاری از کارشناسان سایبر، اینترنت به بزرگ‌ترین «ماشین جاسوسی و پایش اطلاعات» جهان تبدیل شده است و این در حالی رخ می‌دهد که به طور روز افزون شاهد این هستیم که اطلاعات شخصی بیشتر افراد، نسبت به هر زمان دیگری در اینترنت قرار دارد و آن را به مثابه گنجینه با ارزشی از اطلاعات تبدیل کرده است.

در واقع این ابزار چنان در تار و پود زندگی مردم عصر دیجیتال تنیده‌اند که تبدیل به تیغ دو لبه شده‌اند. به طوری که از یک سو برای تسهیل ارتباطات بین فردی تولید و از سوی دیگر به عنوان ابزاری برای جاسوسی و شنود به کار گرفته می‌شوند.

 

 

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 7:06 PM

  هفته گذشته شبکه‌اجتماعی فیس‌بوک، App Center یا مرکز برنامه‌های کاربردی خود را کلید زد، اما هنوز بسیاری از کاربران به درستی نمی‌دانند چطور باید از این سرویس استفاده کنند و در واقع فروشگاه نرم‌افزار فیس‌بوک چه کاربردی برایشان دارد.

آیا App Center فیس‌بوک انتخاب نر‌م‌افزارهای موبایل (اندروید و iOS) را ساده می‌کند یا کار را پیچیده‌تر می‌کند؟

1x1.trans  کاربردهای فروشگاه نرم‌افزاری فیس‌بوک همکاران مارک زاکربرگ جوان در فیس‌بوک، تاکنون بیش از ۶۰۰ برنامه کاربردی را در App Center، بخش تازه تاسیس این شبکه اجتماعی گردآوری کرده‌اند. علی‌رغم اینکه تمامی این برنامه‌ها جدید نیستند، در این مکان به سادگی می‌توان به همگی آن‌ها دسترسی داشته و به سهولت آن‌ها را در گوشی هوشمندمان همگام‌سازی نماییم.

اما واقعاً چه تغییری رخ داده است؟ هم‌اکنون می‌توان با مراجعه به نشانی Facebook.com/appcenter برنامه دلخواهی که مایلید بر روی گوشی اندروید یا اپلی‌تان نصب شود را برگزینید.

پس از این مرحله این برنامه‌ها در قالب یک پیغام در برنامه موبایل فیس‌بوک نمایش داده می‌شود.

کافی است بر روی آن کلیک بزنید تا از طریق گوشی‌تان به نرم‌افزار مربوط به دانلود برنامه‌ها (در اندروید به Google Play و در iOS به iTunes) ارجاع داده شوید. اما هنوز لازم است تا به صفحه برنامه‌ها در حساب کاربری فیس‌بوک‌تان سری بزنید و برنامه دانلود شده را تایید نمایید.

خیلی پیچیده و گیج کننده است، مگر نه؟ اما می‌توان از این بخش استفاده مفیدتر و منطقی‌تری نیز برد! مد نظر داشته باشید پس از دریافت یک برنامه از این طریق، زمانی که دوستانتان به این مرکز رجوع می‌کنند، قادر به مشاهده برنامه‌هایی که دریافت کرده و استفاده می‌کنید خواهند بود.

بدین ترتیب، می‌توان آن را بیشتر به مرکزی برای پیشنهاد برنامه تعبیر نمود تا یک فروشگاه صرف.

به خصوص برای کاربران تازه کاری که اخیراً گوشی هوشمندی تهیه کرده‌اند می‌تواند منبع مناسبی در معرفی نرم افزارهای مفید باشد.

علی‌رغم وجود سایت‌های متعدد معرفی و بررسی نرم افزار، این مکان در حقیقت مشابه نمایشگاهی است که می‌توان از انتخاب دوستان و آشنایان اطلاع حاصل نموده و با برنامه‌های محبوب کاربران آشنا شد.

برای نمونه؛ شخصاً سعی کردم برنامه Pinterest را از طریق حساب کاربری‌ام در فیس‌بوک فعال کنم. به همین خاطر از طریق رایانه همراهم سری به App Center فیس‌بوک زدم و پس از ورود، بر روی نشانه‌ی برنامه کلیک زده و گزینه «ارسال به گوشی» را انتخاب کردم.

بلافاصله بر روی گوشی آیفونم پیغامی دریافت کردم مبنی بر اینکه برنامه فوق در بخش برنامه‌های کاربردی حساب فیس‌بوک اینجانب موجود است. از طریق گوشی به همین بخش سر زدم و از آنجا مستقیماً به برنامه Pinterest هدایت شدم. از آن پس بود که دوستانم قادر بودند پس از سر زدن به App Center پی ببرند که من از چنین برنامه‌ای استفاده می‌کنم.

گفتنی است، در ژانویه گذشته فیس‌بوک اعلام کرده بود حدود ۶۰ برنامه را در تایم لاین و اپن گراف مجتمع کرده است به نحوی که اشتراک گذاری بیش از پیش ساده شده و توسعه‌دهندگان قادر خواهند بود راحت‌تر از گذشته برنامه‌های خود را در فیس‌بوک منتشر کنند. حال App Center این امکان را فراهم می‌کند تا برنامه‌ها با سرعت بیشتر و بهتری در بین کاربران جا بیفتند.

نظر شما چیست؟ آیا App Center فیس‌بوک می‌تواند جایگاهی که فیس‌بوک مد نظر دارد را در بین کاربران بیابد؟

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:48 PM

  از حدود ۳ ماه پیش که اپل new iPad را با نمایشگر ۲٫۰۴۸ در ۱٫۵۳۶ پیکسلی معرفی کرد، هیچ تبلت اندرویدی که بتواند از نظر تراکم پیکسل نمایشگر با نسل سوم آیپد رقابت کند، وارد بازار نشد.

 ZoomIT، اما حالا ایسر پیش‌فروش تبلت Iconia Tab A700 را با نمایشگر ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسلی آغاز کرده است.

با این تبلت می‌توانید ویدیو با رزولوشن Full HD تماشا کنید. گالری تصاویر و جزئیات بیشتر A700 را در ادامه مطلب مشاهده نمایید.

1x1.trans آغاز پیش‌فروش تبلت A700 ایسر با قیمت رقابتی ۴۴۹ دلارنمایشگر ۱۰.۱ اینچی Iconia A700 رزولوشن ۱۰۸۰p داشته و زاویه دید ۱۷۸ درجه‌ای آن نیز بسیار خوب است. A700 از نظر ظاهری شباهت زیادی به تبلت قبلی ایسر یعنی A510 دارد. Iconia A700 با حافظه ذخیره‌سازی داخلی ۳۲GB عرضه می‌شود اما از طریق اسلات microSD می‌توان حجم حافظه را تا ۶۴GB افزایش داد.

صفحه نمایش لمسی A700 قادر به دریافت دستورات ۱۰ انگشتی است و پردازنده ۴ هسته‌ای Tegra 3 آن ۱٫۳GHz سرعت دارد.

سیستم‌عامل این تبلت اندروید ۴ است و ایسر اعلام کرده که رزولوشن بالای صفحه نمایش باعث شده تا طول عمر باتری تبلت در زمان پخش پشت سرهم فیلم از ۱۲ ساعت به ۱۰ ساعت کاهش یابد.

1x1.trans آغاز پیش‌فروش تبلت A700 ایسر با قیمت رقابتی ۴۴۹ دلارایسر قیمت بسیار رقابتی ۴۴۹ دلار را برای این تبلت اندرویدی در نظر گرفته است. اگرچه پیش‌فروش A700 از دیروز آغاز شده اما تحویل کالا از ماه آینده انجام خواهد شد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:46 PM

  این روزها با وجود تحولات ناخوشایندی که در بازار کامپیوتر و به ویژه لپ‌تاپ رخ داده است (منظورمان رشد مجدد قیمت‌ها و کاهش موجودی در مورد برخی از مدل‌های پرمخاطب است)، اما همچنان بازار این کالا گرم است و خریداران لپ‌تاپ در گروه‌های مختلف کاربری و همچنین درآمدی برای خرید این کالا به بازار مراجعه می‌کنند.

بگذریم از اینکه گروهی همچنان با دیدن قیمت‌ها و مقایسه قیمت‌ها با شش تا هشت ماه گذشته از خرید کالا انصراف می‌دهند، اما هستند افرادی که در خرید لپ‌تاپ مصمم هستند.

1x1.trans معرفی لپ‌تاپ های ارزان قیمت و میان قیمت در بازارخریدارانی که اکثرا به دنبال لپ‌تاپ‌هایی ارزان با میانگین قیمت ۸۰۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و گاه تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هستند.

به گفته کارشناسان و فعالان بازار، در حال حاضر اکثر افرادی که قصد خرید لپ‌تاپ دارند در پی یافتن مدل‌هایی با میانگین قیمت ۸۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هستند و در مقابل گروه بسیار کوچکی به سراغ مدل‌های باقابلیت و حرفه‌ای می روند.به بیان ساده‌تر، این روزها فاکتور قیمت مهم‌ترین و برجسته‌ترین فاکتور هنگام خرید کالا است و کمتر فردی به دنبال دستگاهی با قابلیت‌های فنی بالا است.

در این گزارش ما قصد داریم مدل‌های مختلف لپ‌تاپ را در رده‌های قیمتی ارزان‌قیمت و میان‌قیمت معرفی کنیم.

پس اگر شما هم قصد خرید لپ‌تاپ در این رده قیمتی رادارید این گزارش را بخوانید:

ارزان‌قیمت‌های پر مخاطب اما کمیاب

تا پیش از این، یعنی حدود هفت هشت ماه پیش، لپ‌تاپ‌هایی با میانگین قیمت ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان در رده ارزان قیمت‌های بازار قرار داشتند. اما اینک در پی رشد شدید قیمت‌ها، رده ارزان قیمت‌های لپ‌تاپ به نمونه‌هایی با میانگین قیمت ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان و نهایتا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اختصاص یافته است.

لپ‌تاپ‌های این رده معمولا نمونه‌هایی هستند که از لحاظ قابلیت‌های فنی در حد متوسط هستند و به پردازنده‌های intel dual core، پردازنده‌ای ضعیف از خانواده AMD و در خوش‌بینانه‌ترین وضعیت پردازنده‌های INTEL CORE I3 مجهزند.

تجهیز به رم‌هایی با ظرفیت حافظه ۲ تا نهایتا ۴ گیگابایت، ‌هارددیسک‌هایی با نهایت ظرفیت حافظه ۳۲۰ گیگابایت و کارت گرافیک‌های نه چندان قدرتمند از خانواده INTEL از ویژگی لپ‌تاپ‌های ارزان‌قیمت بازار است. در مورد صفحه نمایش لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت هم باید بگوییم که صفحه نمایش این لپ‌تاپ‌ها معمولا ۱۵/۴ اینچی است. در نتیجه این لپ‌تاپ‌ها وزن زیادی دارند.

پس اگر اندازه صفحه نمایش لپ‌تاپ و به‌ویژه وزن آن برای شما اهمیت چندانی ندارد، اگر از لپ‌تاپ‌تان انتظار انجام امور نه چندان پیچیده را دارید، اگر می‌خواهید لپ‌تاپی برای انجام امور روزمره مانند پرسه زدن در اینترنت و چک کردن پست الکترونیک و تماشای فیلم و… داشته باشید می‌توانید از میان لپ‌تاپ‌های این سری که معمولا قیمتی بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان و نهایتا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دارند یک نمونه را انتخاب کنید.

این را هم بگوییم که قدرت انتخاب شما چندان زیاد نیست و باید از میان معدود نمونه‌های موجود در بازار یکی را انتخاب کنید. برندهای ACER، HP، ASUS، LENOVO ، FUJITSO، DELL نمونه‌هایی از این لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت را در لیست موجودی خود دارند که اگر خوش شانس باشید و فروشندگان به بهانه کاهش موجودی از عرضه این مدل‌ها خودداری نکنند یک نمونه را خریداری کنید.

لپ‌تاپ‌هایی با قابلیت کاربری مطلوب درست است که لپ‌تاپ‌هایی با قیمت بالاتر از یک میلیون تومان در کمتر از یکسال پیش جزو گران قیمت‌های بازار به حساب می‌آمدند. اما حالا لپ‌تاپ‌های این رده قیمتی یکی از پرفروش‌ترین و البته کمیاب‌های بازار هستند.

لپ‌تاپ‌های این رده قیمتی (یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا دو میلیون تومان) از لحاظ قابلیت‌های فنی بالاتر از لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت هستند و اکثرا به پردازنده‌های سری INTEL CORE I5، رم‌هایی با ظرفیت حافظه ۴ تا ۸ گیگابایت ‌هارددیسک‌هایی با ظرفیت حافظه ۵۰۰ تا ۶۴۰ گیگابایت مجهزند. اما کارت گرافیک این لپ‌تاپ‌ها چندان قدرتمند و حرفه‌ای نیستند.

در مورد صفحه نمایش هم باید بگوییم که صفحه نمایش این لپ‌تاپ‌ها معمولا ۱۴ اینچ است که مطلوب‌ترین سایزهای صفحه نمایش است. در نتیجه لپ‌تاپ‌های این رده بر خلاف رده ارزان‌قیمت معمولا وزن کمتر و ظرافت بیشتری دارند.

لپ‌تاپ‌های میان قیمت به پورت‌های ارتباطی در حد مطلوب مجهزند و در برخی از مدل‌ها شاهد پورت USB 3.0 نیز هستیم.

این لپ‌تاپ‌ها معمولا فاقد مودم بوده و در عوض به امکانات اتصالاتی نظیر WIFI، WIRLESS و… مجهزند. این لپ‌تاپ‌ها برای افرادی که قصد دارند، لپ‌تاپی سبک و خوش ساخت داشته باشند مناسب است. این لپ‌تاپ همچنین برای افرادی که قصد انجام امور نه‌چندان سنگین گرافیکی و بازی‌های معمول کامپیوتری را دارند مناسب است. اکثر برندها هم این لپ‌تاپ‌ها را در لیست موجودی خود دارند.

1x1.trans معرفی لپ‌تاپ های ارزان قیمت و میان قیمت در بازار


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:44 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900175
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی