به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  با توجه به گسترش استفاده از نسخه ۶۴ بیتی سیستم عامل مختلف در بین کاربران شرکت موزیلا باید به فکر انتشار نسخه ۶۴ بیتی مرورگر محبوب خود یعنی فایرفاکس باشد.

اما اگر شما نیز از ویندوز ۶۴ بیتی استفاده می‌کنید بجای انتظار برای انتشار عمومی نسخه ای ۶۴ بیتی از فایرفاکس و دانلود آن می‌توانید هم اکنون از مرورگر وب Waterfox که کاملاً بر پایه Firefox است بهره ببرید.

تورتک، در این نوشته به بررسی مزایای استفاده از Waterfox در ویندوز ۶۴ بیتی بجای نسخه ۳۲ بیتی فایرفاکس می‌پردازیم.

مرورگری سریع در محیط ۶۴ بیتی برای کاربران فایرفاکس

Waterfox یک مرورگر پیشرفته از مرورگر نسل جدید است که بر پایه کد منبع موزیلا فایرفاکس ساخته شده است.

هدف اصلی این مرورگر طبق گفته توسعه دهندگان آن یک چیز است و آن هم «سرعت» نام دارد.

توجه داشته باشید این مرورگر وب هم اکنون انحصاراً برای استفاده در ویندوز ۶۴ بیتی ساخته شده است و اگر سیستم ۶۴ بیتی شما از نظر منابع سخت افزاری محدود و یا کمی قدیمی باشد در هنگام استفاده از این نسخه افزایش سرعت مرورگر را نسبت به فایرفاکس نسخه ۳۲ بیتی کاملاً لمس خواهید کرد.

1x1.trans  Waterfox؛ نسخه ۶۴ بیتی مرورگر فایرفاکس در ویندوز

این برنامه با استفاده از SSE3 و AVX توانایی بهره‌وری از حداکثر توان پردازنده های Athlon 64، Athlon 64 X2، Athlon 64 FX، Opteron، Sempron، Phenom، Phenom II، Athlon II، Turion 64، Turion 64 X2، Celeron D، Celeron، Pentium 4، Pentium D، Pentium Extreme Edition، Pentium Dual-Core، Xeon، Atom، VIA C7، VIA Nano، Transmeta Efficeon و … را دارا می‌باشد و همچنین اقدامات زیادی برای بهبود ساختار multi-tasking در زمان استفاده از این برنامه نیز انجام شده است.

بررسی امکانات مرورگر وب Waterfox 13

در زیر نگاهی می‌اندازیم به امکانات و قابلیت‌های پیش فرض مرورگر وب Waterfox 13 و البته توجه داشته باشید تمامی امکانات موجود در فایرفاکس ۱۳در این نسخه وجود دارند.

این برنامه به وسیله Intel’s C Compiler using /O3 /QaxAVX /arch: SSE3 /Qparallel /w برای سازگاری و سرعت بیشتر کامپایل شده است.

امکان استفاده از تمامی پردازنده رایج توسط پشتیبانی از SSE3 و حتی استفاده از CPU اینتل بر پایه AVX

امکان اجرا و نمایش برنامه‌هایی که با WebGL ساخته شده‌اند با سازگاری و سرعت بالا

استفاده از فایل حافظه موقتی (Cache) به صورت مشترک با مرورگر فایرفاکس موجود در سیستم شما

و …

بعد از نصب و اجرای این مرورگر وب حتماً با امکانات و قابلیت‌های خیلی بیشتری از این برنامه آشنا خواهید شد و در این قسمت سعی کردیم به مهم‌ترین آن‌ها بپردازیم.

آیا امکان استفاده از پلاگین دیگر در این مرورگر وجود دارد؟

پلاگین معروف که این روزها به یک پیش نیاز برای وب گردی و استفاده از محتوای صفحات وب تبدیل شده‌اند مانند Adobe Flash، Sun Java و Microsoft Silverlight همگی توسط توسعه دهندگان خود نسخه ۶۴ بیتی دارند که برای استفاده از آن‌ها در Waterfox تنها کافی است از سایت رسمی آن‌ها نسخه ۶۴ بیتی مخصوص ویندوز آن‌ها را دریافت و بر روی سیستم خود نصب کنید.

افزونه های فایرفاکس با این مرورگر سازگاری دارند؟

به این دلیل که آخرین نسخه از این مرورگر یعنی Waterfox 13 با استفاده از کد منبع فایرفاکس ۱۳ ساخته شده است امکان استفاده از اکثر افزونه های طراحی شده برای فایرفاکس در این مرورگر نیز وجود دارد. توجه داشته باشید با بهره بری از تمامی امکانات موجود در Firefox توسعه دهندگان این مرورگر سعی کرده‌اند فایرفاکس را برای سیستم‌های ۶۴ بیتی بهینه سازی کنند.

دانلود فایرفاکس ۶۴ بیتی Waterfox

تعداد دریافت: ۵

حجم فایل: ۲۳.۶ مگابایت

سازگاری: این مرورگر در ویندوز Microsoft Windows 7 x64، Microsoft Windows Vista x64 و Microsoft Windows 8 x64 قابل اجرا است.

لینک دانلود: Waterfox 13.0 PL1

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 خرداد 1391  - 6:37 AM

  در صورتی که در حال کار بر روی چند فایل در Microsoft Word باشید و قصد ذخیره (Save) تغییرات انجام شده در هر یک را داشته باشید، طبیعتاً ناچار خواهید بود هر فایل را به صورت جداگانه باز کرده و مراحل Save فایل را طی کنید.

با استفاده از ترفندی که هم‌اکنون برای شما بازگو خواهیم کرد می‌توانید از این پس تنها با فشردن یک دکمه، تغییرات تمامی فایل‌های باز Word را به صورت همزمان ذخیره کنید.

1x1.trans چگونه میتوانیم تمامی فایل‌های باز Word را به صورت همزمان ذخیره کنیم؟این کار در سه نسخه‌ی ۲۰۰۳، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ آفیس توضیح داده خواهد شد.

Microsoft Word 2003

ابتدا در یکی از فایل‌های Word در حال اجرا، کلید Shift را نگه داشته و در همین حال، از منوی بالای صفحه بر روی File کلیک کنید.

خواهید دید که در زیر گزینه Save، گزینه‌ای به نام Save All به چشم می‌خورد.

با کلیک بر روی این گزینه می‌توانید تغییرات تمام فایل‌های در حال اجرا را ذخیره کنید.

Microsoft Word 2007

در قدم اول بر روی دکمه Office در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید.

در منوی باز شده بر روی دکمه Word Options کلیک نمایید.

در پنجره باز شده، از قسمت سمت چپ، Customize را انتخاب نمایید.

اکنون  از منوی Choose commands from گزینه Commands Not In The Ribbon را انتخاب نمایید.

سپس از لیست پایین آن گزینه Save All را یافته و آن را انتخاب کرده و بر روی دکمه Add کلیک کنید تا این گزینه به لیست مقابل منتقل شود.

در نهایت بر روی دکمه OK کلیک کنید.

حال آیکن گزینه Save All در نوار Quick Access قرار خواهد گرفت. این نوار در بالاترین قسمت برنامه در سمت چپ صفحه قرار دارد. با کلیک بر روی این گزینه تغییرات تمام فایل‌های در حال اجرا ذخیره خواهد شد.

Microsoft Word 2010

ابتدا به تب File بروید.

بر روی Options کلیک نمایید.

در پنجره باز شده، از قسمت سمت چپ، Quick Access Toolbar را انتخاب نمایید.

اکنون از منوی Choose commands from گزینه Commands Not In The Ribbon را انتخاب نمایید.

سپس از لیست پایین آن گزینه Save All را یافته و آن را انتخاب کرده و بر روی دکمه Add کلیک کنید تا این گزینه به لیست مقابل منتقل شود.

در نهایت بر روی دکمه OK کلیک کنید.

حال آیکن گزینه Save All در نوار ابزار Quick Access قرار خواهد گرفت. این نوار در بالاترین قسمت برنامه در سمت چپ صفحه قرار دارد. با کلیک بر روی این گزینه تغییرات تمام فایل‌های در حال اجرا ذخیره خواهد شد

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 خرداد 1391  - 6:34 AM

  شاید حالا وقت آن رسیده باشد تا حضور خود را در وب اعلام نمایید. توسط !Yahoo شما می توانید وب سایتی را در شبکه جهانی اینترنت به صورت رایگان ایجاد نمایید و اطلاعاتی را در مورد خود، خانواده، کار و یا هر عنوانی که دوست در آن بگذارید.

ناریا، برای ایجاد یک صفحه خانگی، یاهو ۱۵ مگابایت فضا در اختیار شما می گذارد. شما می توانید صفحه وبی متناسب با این فضا طراحی کرده و در وب به نمایش بگذارید.

1x1.trans آموزش ساخت وب سایتی رایگان در Yahoo! شروع کار:

۱- آدرس www.yahoo.com رادر نوار آدرس مرورگر خود وارد و کلید Enter را در صفحه کلید فشار دهید.

۲- در قسمت بالای صفحه بر روی گزینه Geocities کلیک کرده و در صفحه باز شده Username (نام کاربر) و Password (کلمه رمز) خود را وارد نموده و کلید Sign In را کلیک نمایید.

۳- در صفحه باز شده بر روی گزینه Yahoo! Page wizard کلیک نمایید. توسط این گزینه شما می توانید با پیروی از دستورات صفحه نمایش به سادگی یک صفحه وب را ایجاد نمایید.

۴- در صفحه باز شده شما می توانید انواع الگوهای از پیش ساخته شده جهت ساخت صفحه وب مورد نظرتان استفاده نمایید، بر روی یکی از الگوها کلیک نمایید.

۵- در صفحه ظاهر شده شما می توانید صفحه وب انتخابی خود را در رنگهای مختلف مشاهده نمایید. با توجه به سلیقه خود یک رنگ را انتخاب کنید.

۶- در صفحه Welcome to Yahoo بر روی Begin کلیک نمایید.

۷- در صفحه Chooses a look for your page شما می توانید یکی از سبکهای موجود صفحه را انتخاب نموده و بر روی کلید Next نمایید.

نکته: در صورتی که می خواهد پیش نمایشی از سبک انتخابی را مشاهده نمایید در این قسمت بر روی کلید Preview کلیک نمایید.

۸- در صفحه Enter your into در قسمت your name نام خود و در قسمت Your email address آدرس Email خود را وارد کنید. نام و آدرس Email وارد شده در این قسمت در صفحه وب شما ظاهر می گردد.

۹- در صفحه Pick your picture شما می توانید تصویری را به دلخواه به صفحه وب خود اضافه نمایید. برای اضافه نمودن تصویری از کامپیوتر خود به صفحه وب در حال ساخت بر روی کلید Upload New Image کلیک کرده و در پنجره ظاهر شده بر روی کلید Browse کلیک کنید و عکس مورد نظر خود را از روی کامپیوتر خود انتخاب کرده و بر روی کلید Upload کلیک کنید. بعد از چند لحظه تصویر انتخابی به صفحه وب اضافه می گردد.

نکته: شما در این قسمت می توانید از تصاویر پیش فرض نیز استفاده نمایید و یا در صورت عدم تمایل به داشتن عکس بر روی گزینه Donشt use an image کلیک کنید. برای رفتن به مرحله بعد بر روی کلید Next کلیک کنید.

۱۰- در صفحه Describe yourself در کادرهای مربوطه توضیحاتی را در مورد خود و علایق خود وارد نمایید و بر روی Next کلیک نمایید.

۱۱- در صفحه Enter your favorite links شما می توانید آدرس های دلخواه خود را به صورت لینک وارد کرده و بر روی کلید Next کلیک کنید.

۱۲- در قسمت Describe your friends and family شما می توانید توصیفی از خانواده و دوستانتان وارد نمایید و بر روی کلید Next کلیک نمایید.

۱۳- در صفحه Enter your friends and family شما می توانید اسامی دوستانتان را به صورت لینک درآورید بعد از وارد کردن اسامی بر روی کلید Next کلیک کنید.

۱۴- در صفحه Name your page شما می توانید اسمی را برای صفحه وب خود تعریف کرده و بر روی کلید Next کلیک نمایید.

۱۵- در صفحه Congratulations به شما به خاطر ساخته شدن صفحه خانگی در سایت Yahoo تبریک گفته می شود.شما می توانید آدرس صفحه خانگی ساخته شده را به دوستانتان بدهید تا از آن دیدن نمایند.

نکته: در مثال فوق ما از الگوی از پیش ساخته شده Personal Page را استفاده کردیم لذا توضیحات داده شده در این قسمت مربوط به این الگو می باشد. در صورتی که شما از الگوی صفحه وب دیگری استفاده کنید ممکن است گزینه های آن با تعاریف داده شده در این قسمت تفاوت داشته باشد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 خرداد 1391  - 6:32 AM

  باورش نمی‌شود که ساعت‌ها گذشته، اما هنوز در حال ورق زدن صفحات الکترونیکی فیس‌بوک است.

انگار بی‌آن که خواسته باشد وابسته این دنیای مجازی شده و اگر قبل از خواب سری به آن نزند حس نگرانی و کاستی دارد، این دانشجوی علوم ارتباطات می‌گوید، انگار فیس‌بوک در خونش نفوذ کرده، اما در عین حال ادامه این روند را نیز دوست ندارد؛ چرا که معتقد است گاهی براحتی امکان تمرکز روی کارها را از او می‌گیرد و ترس از ادامه این وضعیت منجر می‌شود تا ورود به این سایت را از سوی خودش تحریم کند.

اما دوباره به هر بهانه‌ای از این دنیای بی‌انتهای مجازی سر درمی‌آورد. او می‌داند اگر به هر دلیلی مدتی از این دنیای مجازی دور باشد بی‌شک اتفاقی نخواهد افتاد، اما وسوسه باز کردن صفحات این سایت و خواندن نظرات، مطالب دوستان و در جریان قرارگرفتن برخی اخبار، آنقدر حس کنجکاوی را بالا می‌برد که تحریم‌های شخصی نیز غالبا برای او بی‌اثر است.

1x1.trans جادوي شبكه های اجتماعي و مسخ‌شدگان در دنياي مجازيگاهی تصور می‌شود فیس‌بوک، جادویی دارد که نمی‌توان از آن رهایی یافت و این مشکل ‌تنها برای این دانشجو نیست، بلکه حس مشترکی میان هزاران کاربر این شبکه اجتماعی مجازی است.

تحقیقات و آمار‌ها نشان داده است، فیس‌بوک به عنوان بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین شبکه اجتماعی مجازی این روزها روی دیگری از سکه را نشان داده است و مانند یک گوی پیشگو می‌تواند شما را بهتر از خودتان بشناسد و چیزهایی از شما بداند که افشا نکرده‌اید.

فیس‌بوک می‌داند که تابستان گذشته را چگونه سپری کرده‌اید و تابستان آینده را چگونه خواهید گذراند؟ و این می‌تواند آغاز نگرانی‌های تازه‌ای برای کاربران باشد.

فیس‌بوک به عنوان محبوب‌ترین شبکه اجتماعی مجازی بر مبنای به اشتراک گذاشتن داده‌ها شکل گرفته است، اما برخی از کاربران علاقه‌ای به اشتراک گذاشتن اطلاعات خصوصی خود ندارند و صفحه اطلاعات شخصی آنها مانند علایق، محل تحصیل، فعالیت‌های ورزشی و سیاسی سفید است.

این سکوت و رازداری خصوصیت اجتماعی برخی افراد است که تنها به زمانی که آنها از فیس‌بوک استفاده می‌کنند محدود نمی‌شود. این افراد حتی اگر عضو دیگر سایت‌های مشابه مانند توییتر هم باشند، اطلاعات زیادی به اشتراک نمی‌گذارند. بررسی‌ها نشان می‌دهد، بیش از نیمی از مردم دنیا از شبکه‌های اجتماعی مجازی استفاده می‌کنند، اما می‌خواهند اطلاعاتشان را کنترل کنند و با پرنکردن فرم‌ها و انجام تنظیمات خصوصی تلاش می‌کنند این وضعیت را تحت‌کنترل قرار دهند.

کارشناسان معتقدند، دسترسی به اطلاعات شخصی افراد ممکن است هم‌اکنون برای فرد بی‌اهمیت جلوه کند، ولی ارزش این اطلاعات در ۲۰ سال آینده برای افراد مختلف متفاوت است، زمانی که موقعیتی مهم از نظر سیاسی، اجتماعی، اقتصادی برای فرد به وجود می‌آید، یک جمله یا یک عکس در جوانی می‌تواند اعتبار او را از بین ببرد.

یا به زمانی فکر کنید که در یک معامله سیاسی که معمولا مردم در آن ضرر می‌بینند، اکانت‌های کاربران مخالف یک دولت به آن دولت فروخته شود و بروز دیگر موارد مشابهی که حتی تصور آن نیز نگران‌کننده است.

البته در مقابل از دست دادن برخی حریم‌های خصوصی و بروز برخی مشکلات گاهی مزایایی نیز برای کاربران وجود دارد که آنها را مجاز به استفاده از این سیستم و ارائه داده‌ها می‌کند.

به عنوان مثال قرار دادن آدرس برخی وب‌سایت‌ها برای اطلاع‌رسانی عمومی، تبادل اطلاعات یا درج اطلاعاتی مبنی بر تماس و ارتباط با دیگر افراد همفکر و آنهایی که در مواقع ضروری بتوانند کمکی به فرد کنند از جمله برخی از این مزایا شمرده می‌شود.

از سوی دیگر این روزها الگوریتم‌ها و محاسبات جدیدی برای خواندن ذهن و کسب اطلاعات از حریم خصوصی افراد در حال توسعه است. امروزه دنیای مجازی از شبیه‌سازی‌های مبتنی بر ریاضیات برای یادگیری رفتارها و تئوری‌های شبکه‌های اجتماعی برای برقراری ارتباط بین شبکه‌ها و افراد درون آنها استفاده می‌کند.

تئوری شبکه با مطالعه ساختار و پویایی شبکه‌ها، اعم از سیستم‌های نظارتی اینترنت می‌تواند روابط نهان بین گروه‌های مختلف را فاش کند.

فیس‌بوک اگر حتی طبق نظریه ر‌ایجی به عنوان یک ماشین جاسوسی شروع به کار نکرده باشد، در حال حاضر به دلیل موقعیت منحصر به فرد آن و اشرافش بر سایر شبکه‌های اجتماعی موقعیت خود را به خوبی درک کرده و درصدد استفاده از این پتانسیل عظیم به نفع خود است.

کارشناسان احتمال می‌دهند که فیس‌بوک بیشتر از آنچه شما در صفحه خود قرار می‌دهید شما را می‌شناسد، از این‌رو عضویت در سایت‌هایی همچون فیس‌بوک، توییتر، فلیکر و لینک برای کاربران می‌تواند تاثیرات متفاوتی به همراه داشته باشد.

ردیابی افراد در دنیای مجازی

براساس الگوریتم‌های حاکم بر دنیای مجازی به خوبی می‌توان پیش‌بینی کرد، اگر حتی فردی لینک کاملی از دوستان خود در دسترس همگان نگذاشته باشد، اما به عنوان مثال با فردی دوست باشد و او دوست مشترکی با فرد دیگری باشد، در این مثلث ارتباطی، احتمال دوستی فرد اول با فرد سوم بسیار بالاست.

به این ترتیب فیس‌بوک پیشنهاد دوستی او را برای فرد سوم ارسال می‌کند و اگرچه فرد می‌تواند این ارتباط را تایید یا رد کند اما به هر حال سایت از آن خبر دارد.

این روابط پیچیده برای مسائل دیگر نیز صدق می‌کند؛ مانند اطلاعات فرد از محل تحصیل و دانشگاه که برای آن هم الگوریتم و محاسباتی خاص وجود دارد. برای کشف پاسخ، روشی براساس ویژگی خاص انسان‌ها وجود دارد، به طوری که افراد عموما علاقه‌مندند با انسان‌هایی ارتباط برقرار کنند که در گروه سنی و علایق مشابهی وجود دارند.

اگر گروهی از دوستان فرد نام دانشگاهشان را منتشر کرده و در یک تاریخ فارغ‌التحصیل شده‌اند، به احتمال ۸۰ درصد همان دانشگاه برای فرد موردنظر قابل تایید است و به این ترتیب در مورد گرایشات جنسی نیز محاسباتی با دقت ۸۰ درصد وجود دارد.

این اطلاعات بیشتر در مود دوستان، خانواده و همکاران نوعی اطلاعات عمومی است، شما می‌توانید آدرس خود را از روی این سایت بردارید یا اگر بخواهید آدرس خود را روی فیس‌بوک بگذارید، احتمالا آن را در اختیار همه قرار نمی‌دهید و با همه به اشتراک نمی‌گذارید. اما ممکن است ۶ درصد از افراد مشخصات خود را در اختیار عموم قرار دهند و این احتمال وجود دارد که این درصد از افراد شامل دوستان شما هم بشوند.

از آنجا که این احتمال و تمایل وجود دارد که شما در نزدیکی آنها زندگی کنید، گوی پیشگویی اینترنت می‌تواند به محل زندگی شما نزدیک شود. در سال ۲۰۱۰ لارس یک محقق فیس‌بوک نشان داد که می‌توان محل زندگی دو سوم از کاربران این سایت را از طریق محل زندگی دوستانشان و در محدوده ۴۰ کیلومتری از محل اصلی زندگی‌اشان تشخیص داد.

یکی دیگر از ویژگی‌های فیس‌بوک آن است که با توانایی شناخت محل زندگی فرد، این امکان برای فیس‌بوک به وجود ‌آید که نه‌تنها دوستان کنونی شما را پیش‌بینی کند، بلکه می‌تواند دوستان آینده شما را نیز حدس بزند.

دانشمندان با انجام تحقیقات بیشتر روی ۳۰۰ هزار کاربری که از شبکه اجتماعی گوالا Gowalla استفاده می‌کردند، مراکزی که آنها رفت و آمد داشتند، رتبه‌بندی کرده و با مطالعه و بررسی این کاربران توانستند دو سوم از روابط و دوستی‌های جدیدی را که قبلا وجود نداشت، پیش‌بینی کنند.

این معادلات تنها در مورد پیشگویی دوستی‌های آینده صدق نمی‌کند و می‌تواند بسیاری از دیگر زمینه‌ها را نیز تحت‌پوشش قرار دهد.

شما کنترل می‌شوید!

پیش‌بینی می‌شود فیس‌بوک بزودی رویدادهای پیشنهادی را جای لینک‌های دوستان در ستون سمت چپ صفحه جایگزین کند و به شما مهمانی‌ها، ملاقات‌ها و وقایعی را که دلتان بخواهد به صورت سرزده و بدون دعوت در آن حاضر شوید، نشان ‌دهد.

طبیعی است که این سایت تنها مهمانی‌هایی را به شما نشان ‌دهد که به آنها دعوت شده‌اید، اما ویژگی رویدادهای پیشنهادی این است که اطلاعات شما و دوستانتان و حتی سلیقه موسیقی شما را مورد کندوکاو قرار می‌دهد. در مرحله بعد از داده‌های حاصل به عنوان ورودی الگوریتمی که می‌تواند تشخیص دهد شما دوست دارید اوقات فراغت خود را چگونه بگذرانید، مورد استفاده قرار می‌دهد.

فیس‌بوک هم‌اکنون در حال بررسی این ویژگی است، اما آن را برای میلیون‌ها کاربر خود فعال خواهد کرد. افراد خوش‌بین، این ویژگی فیس‌بوک را عامل افزایش تعاملات اجتماعی افراد می‌دانند، اما کارشناسان معتقدند، بخش رویدادهای پیشنهادی یکی دیگر از بازی‌های ذهن عجیب و غریب فیس‌بوک است که نشان می‌دهد، فیس‌بوک چقدر شما و زندگی‌تان را خوب می‌شناسد؛ بازی‌هایی که کاربران فیس‌بوک باید بسیار مراقب باشند که فریبشان را نخورند و بازنده این بازی پیچیده نشوند.

1x1.trans جادوي شبكه های اجتماعي و مسخ‌شدگان در دنياي مجازياین اقدام فیس‌بوک را بیشتر در محوریت رویدادهای تبلیغاتی قرار خواهد داد. این ویژگی، یکی دیگر از نشانه‌های رسوخ فیس‌بوک به عمق حریم خصوصی افراد و خطرات متعاقب آن است؛ خطراتی که نادیده گرفتن آن‌ قطعا نشانه خوبی نیست. اغلب کاربران فیس‌بوک تاکنون با چنین خطراتی مواجه شده‌اند و مستندات موجود در این زمینه غیرقابل انکار یا نادیده گرفتن است.

همه ما احساسات بسیار متفاوتی در مورد حفظ حریم خصوصی خود داریم. برخی از ما بیش از حد اشتراک‌گذاری را دوست داریم، برخی دیگر مخالف بوده و مسائل خصوصی خود را بروز نمی‌دهیم، اما تقریبا همه ما مسوول تصمیم‌گیری‌های خود هستیم و باید از عواقب کارهایمان مطلع باشیم.

تنش میان ابزار و حفظ حریم خصوصی یک مشکل واقعا جدی است، هنوز مشخص نیست که چگونه باید به توازن درستی دست یافت. افراد، دولت‌ها و شرکت‌ها رویکردهای متفاوتی نسبت به این مشکل دارند.

بعضی از آنها با ایجاد ابزارهایی به کمک مردم آمده‌اند؛ به عنوان مثال برای کنترل کردن تنظیمات خصوصی برنامه‌نویسی نرم‌افزاری را ساخته است که ردیاب GPS را که به طور خودکار به عکس‌های گوشی‌های هوشمند اضافه می‌شود، حذف می‌کند یا برخی دولت‌ها با آموزش کاربران می‌توانند با استفاده از الگوریتم‌های جدید اطلاعات شخصی را بدون افشای اطلاعات خصوصی تجزیه و تحلیل کنند.

به هر حال چه دوست داشته باشیم یا نه در دنیای امروز افراد کم یا زیاد با این شرکت‌ها و سایت‌ها در دنیای مجازی سر و کار دارند و این همان مجموعه قراردادهای اجتماعی اینترنت است. اگر شما می‌خواهید از سرویسی رایگان استفاده کنید باید شرایط آن را نیز بپذیرید و از آن آگاه باشید؛ چرا که شرکت‌ها می‌توانند حرکت‌ها، فعالیت‌ها، ارتباطات و شاید مراحل حسی شما را ردیابی کنند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 خرداد 1391  - 6:30 AM

  بیش از ۹۰ درصد پیام های الکترونیکی که روزانه در دنیای اینترنت مبادله می شود را اسپم ها تشکیل می دهند که این ایمیلهای جعلی چندی است در ایران نیز با افزایش چشمگیری روبرو بوده و در بسیاری مواقع باعث فریب کاربران به دلیل ناآگاهی آنها می شود.

 مهر، امروزه هرزنامه (اسپم) به پدیده ای بحرانی در دنیای اینترنت و کاربران شبکه تبدیل شده به نحوی که این پیام های ناخواسته روزانه آدرسهای پست الکترونیک کاربران را هدف حمله خود قرار می دهند و در بسیاری از مواقع نیز موفق به فریب کاربران می شوند.

1x1.trans رایج‌ترین ایمیل‌های ناخواسته و جعلی به ایرانی‌هاایمیل ناخواسته تنها یک اختلال شبکه و یا مزاحمت اینترنتی نیست بلکه این پدیده با هدف فریب کسانی که در اینترنت جستجو می کنند روشهای مختلف را برای دسترسی به اطلاعات شخصی، اطلاعات مربوط به هویت و حتی حساب مالی کاربران امتحان می کند به خصوص که اغلب این پیامها با خطر بالای ویروسها نیز همراه هستند.

ایمیلهای ناخواسته بسیاری از کاربران اینترنت را به ستوه آورده تا جایی که کاربران دنیای رایانه ترجیح می دهند آن را از صفحه این فضا محو کنند اما در برخی مواقع این پیام ها به دلیل نزدیک بودن به واقعیت، باعث فریب کاربران می شود و در کشور ما نیز چندی است که این موضوع افزایش قابل توجهی داشته و باعث بروز مشکلات بسیاری برای کاربران اینترنت شده است که به نمونه هایی از آن اشاره می شود.

** ایمیل هایی که از طرف دوستانتان ارسال می شود

اخیرا بسیاری از کاربران اینترنتی در پست الکترونیک خود با ایمیل هایی روبرو می شوند که به نظر می رسد از افرادی که آدرس ایمیل آنها را ذخیره کرده و آشنا هستند ارسال شده که این پست های الکترونیکی بدون عنوان یا با عناوینی مانند HI وHello بوده و در آن فقط آدرس یک لینک مشاهده می شود که در صورت بازکردن این آدرس کاربر مورد حمله کلاهبرداران اینترنتی قرار می گیرد.

براین اساس کاربران باید توجه داشته باشند که اگر ایمیلهای بدون عنوان که فقط لینک آدرس یک سایت در آن قرار دارد را دریافت کردند ممکن است از طرف دوستانشان نباشد و حتی بدون آگاهی و اطلاع فرستنده ارسال شده باشد پس آن را باز نکنند؛ چون این ایمیل ها به صورت خودکار برای کاربران فرستاده می شود و علاوه بر جنبه تبلیغاتی و جذب کردن افراد، مثل ویروس تکثیر می شود و هم به صورت خودکار از طرف کاربر و از طریق آدرس ایمیل هایی که ذخیره کرده است برای دوستان، آشنایان و همکاران وی فرستاده شده و حتی ممکن است باعث سوء تفاهم هایی شود.

** کنکوریها در معرض فریب ایمیل های جعلی

داوطلبان متقاضی کنکور سال ۸۹ دانشگاه آزاد که در این دانشگاه پذیرفته نشده اند نیز چندی پیش ایمیل های مشکوکی با مضمون اینکه “شما در این کنکور پذیرفته شده اید و نتایج این کنکور پیش از این به اشتباه محاسبه شده بوده است” دریافت کرده اند که در آن از کاربر خواسته شده بود فایل ضمیمه این پست الکترونیکی را دانلود کنند.

در این راستا مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد که نتایج آزمون‌های این دانشگاه صرفاً از طریق پایگاه‌های اطلاع‌رسانی مرکز آزمون صورت می‌گیرد و مرکز آزمون هیچ‌گونه مکاتبه و یا اطلاع‌رسانی از طریق نامه الکترونیکی به داوطلبان ندارد. در همین رابطه معاونت اجتماعی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی نیز با اعلام هشدار در مورد ارسال‌کنندگان ایمیل و پیامک‌های جعلی از دستگیری فردی که نسبت به راه اندازی سایت جعلی دانشگاه آزاد اقدام کرده بود، خبر داد.

نظیر این اتفاق برای برخی داوطلبان کنکور پیام نور نیز رخ داد که پلیس فتا در این زمینه نیز از بررسی و تحقیقات تکمیلی در مورد عاملان ارسال این پیام ها خبر داد.

**‌ به ایمیل کنترل پهنای باند اینترنت اعتماد نکنید

 اخیرا یک ایمیل در فضای اینترنت برای مشترکان اینترنت پرسرعت ارسال شده که با معرفی نرم‌افزاری با عنوان “کنترل پهنای باند اینترنت” برای رفع مشکلات پهنای باند کاربر، از گیرنده‌ پیام می‌خواهد با کلیک روی لینک، این نرم‌افزار را دریافت کند که این نرم‌افزار حاوی بدافزاری است که اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برد.

این نرم‌افزار فشرده شده که از خانواده‌ keylogger ها محسوب می‌شود، حاوی دو فایل اجرایی به نام‌های network.exe و password.exe است و در مراحل نصب از کاربر می‌خواهد تا برای اتصال نرم‌افزار فایل اول و برای ورود کلمه‌ عبور فایل دوم را اجرا کند که در صورت اجرای این دو فایل، این نرم‌افزار جاسوسی روی سیستم قربانی نصب شده و در صورتی که قربانی اطلاعات حساسی نظیر اطلاعات حساب‌های بانکی در هنگام خریدهای اینترنتی (شماره‌ کارت رمز دوم، تاریخ انقضای کارت، CVV2) را استفاده کند، آن اطلاعات به راحتی برای مجرم ارسال می‌شود.

همچنین این نرم‌افزار امکان سرک ‌کشیدن به فعالیت‌های کاربر را نیز دارد و در فواصل زمانی کوتاه مدت نیز ضمن عکسبرداری از صفحه‌ دسک‌تاپ کاربر، آن تصاویر را نیز برای مجرم ارسال می‌کند.

**‌ نرم افزارهای ناشناخته را نصب نکنید

ایمیل ها و پیامکهای ناخواسته و جعلی نه تنها در ایران بلکه در بسیاری کشورها کاربران اینترنت که بدون آگاهی و توجه به محتوا و عناوین این پیام ها آنها را بازمی کنند را مورد فریب قرار داده و در دام می اندازد که در این راستا توصیه می شود که کاربران به ‌ایمیل‌های جعلی اعتماد نکنند و از نصب نرم‌افزارهای ناشناخته، خصوصاً نرم‌افزارهایی که ادعاهای خارق‌العاده‌ای را مطرح می‌کنند، خودداری کنند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 خرداد 1391  - 6:28 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900571
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی