به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  رالف والدو امرسون: هر روزی که پایان می رسد آن را به کناری بگذار. آنچه در توانت بوده است را انجام داده ای؛ بعضی اشتباهات و کارهای احمقانه انجام شده اند؛ هرچه زودتر فراموششان کن. فردا روز جدیدی است، آن را با اشتیاق و امید شروع کن و درگیر افکار کهنه گذشته نشو.

بنجامین اف- فیرلس: فرمول موفقیت چیست؟ از نظر من موفقیت فقط چهار بخش دارد: انتخاب کاری که دوستش دارید، به کار گرفتن بیشترین تلاشی که می توانید، استفاده ازموقعیت ها، و تعاون و همکاری.

دیل کارنگی: ایراد گرفتن وعیب جویی از دیگران بی فایده است و اگر به آن عادت کنید ممکن است به کارتان لطمه بزرگی وارد کند.

جبران خلیل جبران: اگر نتوانی با عشق کار کنی و عاشق کارت نباشی، بهتر است کارت را رها کنی، در کوچه بنشینی و از کسانی که کارشان را دوست دارند صدقه بگیری.

جانی کارسون: هرگز در کاری که دوستش نداری نمان. اگر از آنچه انجام می دهی لذت ببری، خودت را هم دوست خواهی داشت و آرامشی درونی را تجربه خواهی کرد. و اگر در کنار این عوامل از نعمت سلامتی هم برخوردار باشی، به موفقیتی بزرگ تر از آنچه تصور می کرده ای دست خواهی یافت.

بابی آنسر: آرزو. آرزو راز موفقیت در هر کاری است. نه تحصیلات، نه استعدادهای مادرزادی، فقط آرزو.

لو هولتز: به نظر من همه باید برای یک بار هم که شده طعم شکست را بچشند چون شکست درس های زیادی را به ما می آموزد.

مارک تواین: از کسانی که می کوشند آرزوهایت را کوچک و بی ارزش جلوه بدهند دوری کن. مردم کوچک آرزوهای دیگران را کوچک می شمارند، ولی افراد بزرگ به تو می گویند که تو هم می توانی بزرگ باشی.

هامیلتون هولت: هیچ چیز ارزشمندی آسان به دست نمی آید. تنها راه رسیدن به نتایج خوب و ماندگار، کار و تلاش مستمر است.

ناپلئون هیل: وقتی با شکست روبرو می شوی آن را به عنوان نشانه ای بپذیر که نشان می دهد برنامه هایت کامل نبوده اند، سپس از نو برنامه ریزی کن و دوباره به سمت هدفت حرکت کن.

ادامه مطلب
دوشنبه 22 خرداد 1391  - 7:33 PM

  باتری های معمولی لپ تاپ نیز همانند سایر وسایل الکترونیکی برای خود عمر مشخصی دارند. این باتری ها معمولأ پس از۱ تا ۲ سال کار مداوم ، کارایی اصلی خودشان را از دست میدهند و در نهایت تنها میتوانند ۱۰ تا ۱۵ دقیقه شارژ خود را حفظ کنند.

 در صورتی که باتری لپ تاپ شما نیز به این بلا دچار شده است پیش از هر اقدام دیگری دست نگاه دارید و این ترفند واقعأ اعجاب انگیز با روشی اعجاب انگیزتر را بر روی باتری خود را اعمال کنید! چرا که با این کار میتوانید جان دوباره ای به باتری ببخشید و به نوعی آن را احیا کنید ، چرا که مجددأ باتری میتواند ۱ الی ۲ ساعت شارژ خود را نگه دارد و دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید.

برای اینکار ، روش کار را بدون ترس و واهمه انجام دهید!کافی است باتری را به مدت ۱۴ الی ۱۵ ساعت در داخل فریزر قرار دهید!تا باتری لپ تاپ شما کاملأ فریز شود!سپس باتری را ۳ الی ۴ بار شارژ و دشارژ نمایید.اکنون باتری لپتاپ شما پس از گذراندن یک خواب زمستانی جان تازه ای پیدا کرده است و میتوانید بیش از گذشته برای شما کار کند.

شاید از این عمل تعجب کنید و ارتباطی بین این دو کار نیابید.اما جالب است بدانید (ترفندستان) که این کار پایه و اساسی کاملأ علمی دارد ، چرا که همانطور میدانید به طور کلی در اجسام مختلف به دلیل لرزش طبیعی مولکولها جریان برق به راحتی از آنها عبور نمی کند. این مشکل در اجسام رسانا کمتر است ، زیرا مولکول ها به شکل منظم قرار می گیرند و جریان راحت تر عبور می کند ، اما برای ابر رسانا کردن باید جسم را سرد نمود تا لرزش مولکولها کمتر شود (این لرزش هیچ گاه صفر نخواهد شد ، مگر در صفر مطلق یعنی ۲۷۳- درجه سانتیگراد که البته تا امروز دست نیافتنی باقی مانده است) ، در نتیجه سرعت و کیفیت عبور جریان بهتر خواهد شود. دلیل بهتر کار کردن سی پی یو در درمای پایین نیز همین موضوع است.
ادامه مطلب
دوشنبه 22 خرداد 1391  - 7:29 PM

  شايد دوقلوها از دي‌ان‌اي و فضای زندگی تنگ مشترك برخوردار باشند، اما تصاوير ويديوئي براي اولين بار نشان داده كه دوقلوهاي متولد نشده، زندگي كاملا متفاوتي دارند.

 
ثبت نخستين تصوير ويديويي حيات دوقلوها در رحم!
اين تصاوير قابل توجه به نمايش جهان داخل رحم توسط يك شكل جديد از ام‌آرآي پرداخته كه دوقلوها را در اين فضا براي اولين بار نشان مي‌دهند.

با اينكه ام‌آرآي‌هاي موجود به ثبت عكسهاي فوري از برشهاي نازك از بدن در زمان رسوخ به لايه‌هاي زيرين پرداخته، شكل جديد آن موسوم به ام‌آرآي سينمايي،تصاوير مكرر از يك برش را ثبت كرده و سپس آنها را براي ساخت يك فيلم در كنار هم قرار مي‌دهد.

اين امر بدين معني است كه يك ساختار متحرك مانند جنين يا چندين جنين را مي‌توان با جزئيات بسيار دقيق مشاهده كرد.

محققان دانشگاه امپريال كالج لندن از اين شيوه براي بررسي سندرم انتقال خوني در ميان دوقلوها استفاده كرده‌اند كه طي آن منابع خوني دوقلو كه به اشتراك پلاكت‌هاي مشابه مي‌پردازند، به هم مرتبط مي‌شوند.

هنگامي كه يكي از دوقلو به دريافت خون همتاي خود مشغول شود، بزرگتر شده و رشد همتاي اهداكننده متوقف مي‌شود. در بدترين شرايط، ‌اين مسأله مي‌تواند براي هر دو جنين مرگبار باشد.

خوشبختانه با يك عمل جراحي كه رگهاي خوني مشترك را مسدود مي‌كند، مي‌توان دو قلو را نجات داد؛ اما تاثير آن بر رشد مغزي تا حدي ناشناخته است.

محققان با استفاده از شيوه جديد ام‌آرآي به بررسي دقيق‌تر اين فرايند پرداخته و اميدوارند بتوانند به درك جديدي از تاثير اين دو جهان جداگانه در يك محيط مشترك و چگونگي تاثيرگذاري آن بر مغز از لحاظ ژنتيكي مشترك دوقلوها دست يابند.

اگرچه محققان تاكنون تنها به اسكن ۲۴ جفت دوقلو پرداخته‌اند اما در حال حاضر به بينش‌هاي جديدي دست يافته‌اند كه مي‌تواند به پيش‌بيني مشكلات رشدي در آينده كمك كند. براي مثال برخي از دوقلوها كه تحت عمل جراحي قرار گرفته و در زمان اسكن مغزي توسط فراصوت، از مغزهاي به نظر سالمي برخوردار بودند، در اسكن‌هاي حساس‌تر به نمايش تفاوت‌هايي در حجم مغزي پرداختند.

براي مثال مغز اهداكننده منبع خوني از تاي ديگر كوچكتر بود. همچنين دوقلوهاي داراي مغزهاي با حجم مشابه در رحم بنظر در رشد عصبي از عملكرد بهتري نسبت به دوقلوهاي داراي تفاوت‌هاي حجمي برخوردارند.

در نهايت اين محققان اميدوارند بتوانند ابزاري توليد كنند كه با دقت بالا به پيش‌بيني مشكلات رشدي پيش از تولد بپردازد.
ادامه مطلب
دوشنبه 22 خرداد 1391  - 7:27 PM

  صاحبان وب سایت‌ها از روز چهارشنبه، به استفاده از نسل جدید پروتکل‌های اینترنت ترغیب شدند؛ یعنی IPv۶

خبرانلاین،

[IPv۶ چیست؟] 

بدون اخذ IPv۶ ، افرادی که در حال گشت و گذار در وب هستند برای ورود به سایتی که با IPv۶ آپدیت نشده باید از یک دروازه انتقال عبور کنند و این باعث پایین آمدن سرعت می شود. از روز چهارشنبه، صاحبان وب سایت‌ها تشویق به استفاده دائم از IPv۶ شدند. IPv۶ نسل آینده پروتکل‌های اینترنت است! 

جان کوران، رئیس و مدیر عامل رجیستری اینترنت آمریکا در ایمیلی به Mashable گفت: روز جهانی راه اندازی IPv۶ کمی فراتر از حد درک مردم بود. IPv۶ بزرگترین ارتقا اینترنت تا به امروز است و تنها تصمیمی کوچک برای ارئه دهندگان محتوای اینترنت نیست که بخواهند مشخص کنند IPv۶ داشته باشند یا نه! 

کوران اضافه کرد: در حرکتی رو به جلو، کاربران اینترنت برای رسیدن به سایت‌هایی که اتصالات IPv۶ را اخذ نکرده اند مجبورند از دروازه هایی بگذردند که نتیجه آن سرعت پایین تر اتصال و دریافت سرویس‌ها خواهد بود. اما خبر خوب اینکه این تغیرات آنقدر به خوبی انجام خواهد شد که کاربران جهانی اینترنت متوجه هیچ تغییر قابل توجهی در زندگی روزمره‌شان نمی‌شوند! 

بسیاری از سایت‌های بزرگ مثل گوگل و فیس بوک در حال سوئیچ کردن به این پروتکل هستند. ارائه دهندگان خدمات اینترنت می‌توانند برای اتصال کاربران جدیدشان به وب از IPv۶ استفاده کنند به گونه ای که مشتریان فعلی اصلا متوجه این تغییر نشوند. کمپانی ها و وب سایتها هم باید برای اخذ IPv۶ با ISP یا هاست خود صحبت کنند.
ادامه مطلب
دوشنبه 22 خرداد 1391  - 7:25 PM

  چین در اواسط ماه ژوئن نخستین مأموریت داری سرنشین را به آزمایشگاه فضایی انجام می‌دهد و سه فضانورد خود را در این آزمایشگاه مستقر خواهد کرد.

 موشک لانگ مارچ ۲F قرار است کپسول شنزو ۹ را با سه فضانورد به آزمایشگاه فضایی اعزام کند که این پرواز نخستین پرواز دارای سرنشین چین به فضا است.

آزمایشگاه فضایی چین از سال گذشته که به فضا پرتاب شد و تا کنون بدون هیچ سرنشینی باقی مانده است.

نخستین مأموریت فضایی دارای سرنشین چین

زو جیان پینگ - طراح ارشد برنامه فضایی چین اظهار داشت: کپسول شنزو ۹ نخستین مأموریت فضایی دارای سرنشین چین است که قرار است به آزمایشگاه فضایی تیانگونگ ۱ متصل شود و سرنشینان آن در آزمایشگاه مستقر شوند این مأموریت می تواند نقطه عطفی برای برنامه اکتشاف فضایی چین باشد.



موشگ لانگ مارچ ۲F که شنزو۹ را از سکوی مرکز پرتاب ماهواره‌ای جیوکوآن به فضا پرتاب می کند

وی افزود: این مأموریت بدین معنا است که این فضاپیمای چینی می تواند یک شاتل میان زمین و فضا باشد و می تواند فضانوردان را به ایستگاه فضایی یا آزمایشگاه های فضایی منتقل کند.

براساس گزارش اسپیس، مأموریت شنزو ۹ چین چهارمین پرواز فضایی از سوی کشور چین است که از سال ۲۰۰۳ تاکنون با انجام نخستین پرواز فضایی با شنزو ۵ پیشرفتهای چشمگیری کرده است. چین سومین کشور جهان است که به فناوری پرواز فضایی دارای سرنشین دست می یابد پیش از این روسیه و آمریکا تنها کشورهایی بودند که در این عرصه فعالیت می کردند.

اولین پرواز دارای سرنشین در سال ۲۰۰۳

براساس اعلام سازمان ملی فضایی چین، پس از پرتابهای موفقیت آمیز شنزو ۴-۱،‌ اولین ماموریت دارای سرنشین چین با شنزو ۵ در ۱۵ اکتبر سال ۲۰۰۳ انجام شد. با این پرواز ۲۱ ساعته در مدار،‌ چین سومین کشوری شد که توانست به تکنولوژی فرستادن انسان به فضا دست پیدا کند.

دو سال بعد شنزو ۶ توسعه یافت که دارای چندین ماموریت از جمله حمل چند فضانورد و پیاده‌روی فضایی بود. این فضاپیما توسط راکت لانگ‌مارچ ۲F از مرکز پرتاب ماهواره‌ای جیوکوآن پرتاب شد.

مخالفت آمریکا با حضور چین در ایستگاه فضایی

با موفقیت شنزو-۵،‌ چین درخواست پیوستن به ایستگاه فضایی بین‌المللی را مطرح کرد اما با مخالفت شدید آمریکا مواجه شد. مقامات چین نیز اعلام کردند که مستقلا اقدام به تاسیس یک ایستگاه فضایی خواهند کرد و بر این اساس پیشنهاد ساخت آزمایشگاه فضایی بدون سرنشین و باسرنشین را ارائه دادند.

ماه سپتامبر گذشته چین آزمایشگاه تیانگوگ ۱ را به عنوان نمونه اولیه از یک ایستگاه فضایی آینده به مدار زمین فرستاد. این پرتاب با پرتاب فضاپیمای شنزو ۸ که بدون سرنشین بود در ماه نوامبر همراه شد و با اتصال موفقیت آمیز کپسول به ایستگاه فضایی اکنون چین آماده انجام پروازهای فضایی دارای سرنشین است.

مأموریت شنزو ۹، نخستین پرواز فضایی دارای سرنشین چین به مدار زمین خواهد بود. اوایل سال جاری مقامات برنامه فضایی چین اظهار داشتند که این سفر ممکن است نخستین سفر یک فضانورد زن چینی نیز باشد اما تصمیم نهایی در این رابطه هنوز اعلام نشده است.

براساس گزارش شینهوا، مقامات این برنامه تأکید کردند هنوز مجموعه ای از آزمایشهای فضاپیما و موشک و همچنین آموزش نهایی فضانوردان در آستانه این سفر از پیش برنامه ریز شده باقی مانده است.

طراحی کپسول فضایی چین براساس کپسول سایوز روسیه صورت گرفته است اما نمونه چینی آن دارای تغییرات قابل توجهی است.




تصویر منتشر شده از سوی دفتر مهندسی فضایی دارای سرنشین چین که موشک لانگ مارچ ۲F را نشان می دهد که قرار است اواسط ماه ژوئن کپسول شنزن ۹ را با سه سرنشین به آزمایشگاه فضایی تیانگونگ ۱ پرتاب می کند

شنزو مانند سایوز ظرفیت حمل سه فضانورد را دارد اما برخلاف سایوز دارای صفحات خورشیدی است و می تواند پس از آنکه سرنشینان در کپسول سرنشین به زمین بازگردند در فضا بماند.

ایستگاه فضایی تیانگونگ ۱ به عنوان نمونه اولیه ایستگاه فضایی با هدف آزمایش تکنیکهای مورد نیاز برای یک ایستگاه بزرگتر چینی که درحال ساخت و توسعه بوده ساخته شده است. این آزمایشگاه دارای طول ۱۰.۴ و عرض ۳.۳۵ ومتر است و وزن آن ۸۵۰۰ کیلوگرم است.

پرتاب ایستگاه فضایی چین در سال ۲۰۲۰

مقامات فضایی چین اظهار داشتند که این کشور درحال توسعه یک ایستگاه فضایی ۶۰ هزار کیلوگرمی هستند که از هفت آزمایشگاه فضایی تشکیل خواهد شد. قرار است این ایستگاه فضایی در سال ۲۰۲۰ به فضا پرتاب شود.

چین درحال حاضر یک برنامه اکتشاف فضایی سه بخشی را دنبال می کند که هدف نهایی آن فرود یک فضانورد در ماه است.

براساس گزارش منتشر شده از سوی هیأت دولت چین در ماه دسامبر این کشور قصد دارد مجموعه فضاپیماهای رباتیکی را روی ماه فرود آورد و در سال ۲۰۱۶ یک مأموریت در ماه انجام دهد.
ادامه مطلب
دوشنبه 22 خرداد 1391  - 7:22 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900599
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی