به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 چندي پيش منابع مختلف از حضور بيش از چهار هزار نوع ويروس برروي سيستم‌هاي رايانه‌يي خبر داده بودند اما اين كه اكنون با توجه به رشد حملات سايبري تعداد اين ويروس‌ها تا چه ميزان گسترش پيدا كرده جاي سوال دارد. در اين زمينه معاون گسترش فناوري سازمان فناوري اطلاعات بر اين باور است كه اگرچه ممكن است تعداد اين ويروس‌ها كمي بالا باشد اما خطري جدي از بابت آن‌ها كاربران را تهديد نمي‌كند.

 
بيش ازچهار هزار ويروس دركمين رايانه‌هاي ايراني
افکار نیوز،اسماعيل رادكاني در گفت‌وگو با ايسنا ، درباره وجود بيش از ۴ هزار ويروس در فضاي رايانه‌يي كشور اظهار كرد: آمار دقيقي از تعداد ويروس‌هاي موجود در دست نيست، اما گاه سايت‌هايي كه خود اقدام به ساخت آنتي‌ويروس‌ها مي‌كنند، به اين نكته اشاره دارند كه هر آنتي‌ويروس تاكنون چندين نوع ويروس را شناخته است و شايد با توجه به اين آمارها بتوان به آماري نسبي در زمينه‌ي ويروس‌هاي فعال در فضاي مجازي دست‌ يافت. البته نبايد نگراني بابت اين موضوع وجود داشته باشد، بلكه براي مواجه با اين مشكلات لازم است آگاهي‌هاي خود را بالاتر ببريم. 

رادكاني در ادامه ياد‌آور شد: تمام اين ويروس‌ها با نيت سازمان‌يافته طراحي نشده‌اند و در ميان آن‌ها ممكن است تنها برخي ويروس‌ها به نيت اقدامات خاص طراحي شده باشند، به هر صورت توصيه ما به كاربران فضاي مجازي آن است كه براي مقابله با انواع ويروس‌ها از آنتي‌ويروس‌هايي استفاده كنند كه قابليت بروزرساني داشته باشند. 
ادامه مطلب
شنبه 24 تیر 1391  - 5:21 PM

  در گزارشی که توسط بیزینس‌اینسایدر منتشر شده آمده است که در این قابلیت که “Windows ۸ To Go” نام دارد شما قادر خواهید بود تا تمامی سیستم عامل خود شامل تنظیمات اختصاصی، برنامه‌های نصب شده و احتمالا (ما هم امیداوریم) فایل‌های خود را بر روی یک فلش یو.اس.بی با خود حمل کنید.

فارنت: خبر دادیم که می‌توانید انتظار عرضه رسمی نسخه نهایی ویندوز ۸ در مهرماه را داشته باشید. اما خبر جدیدتر در مورد ویندوز ۸ این است که این سیستم عامل با قابلیت شگفت‌انگیزی که هنوز به صورت رسمی اعلام نشده عرضه خواهد شد: در این قابلیت شما قادر خواهید بود در واقع سیستم عامل خود را با یک فلش یو.اس.بی هر جایی با خود ببرید و در واقع هر رایانه دیگری را به رایانه شخصی خودتان بدل کنید.

در گزارشی که توسط بیزینس‌اینسایدر منتشر شده آمده است که در این قابلیت که “Windows ۸ To Go” نام دارد شما قادر خواهید بود تا تمامی سیستم عامل خود شامل تنظیمات اختصاصی، برنامه‌های نصب شده و احتمالا (ما هم امیداوریم) فایل‌های خود را بر روی یک فلش یو.اس.بی با خود حمل کنید. شما همچنین خواهید توانست این سیستم عامل در حال حمل را بر روی هر رایانه مجهز به ویندوز استفاده کنید که شامل نسخه‌های قدیمی ویندوز نیز خواهد شد و امکاناتی کاملا شبیه رایانه شخصی خود را تجربه کنید.

در این گزارش آمده است که هنوز حداقل‌های سخت‌افزاری لازم در این خصوص برای رایانه میزبان و یا میزان حافظه لازم بر روی فلش یو.اس.بی برای حمل سیستم عامل شخصی ویندوز ۸ مشخص نشده است اما به هر حال این ایده و یا قابلیت هر چه که باشد واقعا ایده حریف‌کش و قابل ستایشی است! نظر شما چیست؟
ادامه مطلب
شنبه 24 تیر 1391  - 5:20 PM

  این گجت دارای یک کنترل از راه دور با صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی ال سی دی است که می تواند ویدیوها را از فاصله ۶۰۰ متری دریافت کند. باتری این اسباب بازی از نوع لیتیوم یون است و می تواند تا ۱۵ دقیقه دوام بیاورد.


 

علمولوژی، اگر شما همسایگانی دارید که به آنها مشکوکید یا اصلاً حس کنجکاوی (منظورم همان فضولی است!) در مورد خانه های اطراف ذهن شما را درگیر کرده، یک گجت تازه به بازار عرضه شده که نیاز شما را برطرف خواهد کرد. این شاهین شکاری جاسوس یا همان Spy Hawk می تواند پرواز کند و به صورت از راه دور و زنده ویدیوهایی که می گیرد را برای دستگاه کنترل از راه دور خود ارسال کند. قرار است این پرنده جاسوس از ماه اوت در انگلستان با قیمت ۲۴۹٫۹۵ پوند بفروش برسد.

این گجت دارای یک کنترل از راه دور با صفحه نمایش ۳٫۵ اینچی ال سی دی است که می تواند ویدیوها را از فاصله ۶۰۰ متری دریافت کند. باتری این اسباب بازی از نوع لیتیوم یون است و می تواند تا ۱۵ دقیقه دوام بیاورد. بد نیست بدانید رزولوشن دوربین این شاهین جاسوسی ۵ مگاپیکسل است. همچنین Spy Hawk دارای ۴ گیگابایت حافظه داخلی برای ضبط ویدئوست.

با استفاده از حالت اتو پایلوت یا “خلبانی خودکار” دستگاه، می توانید فقط مشغول جاسوسی باشید و کاری به هواپیما نداشته باشید. این یک هواپیمای جاسوس و هوشمند است!
ادامه مطلب
شنبه 24 تیر 1391  - 5:19 PM

  محققان امريكايي با استفاده از يک تکنيک نوشتن – ليزري معمول موفق به ساخت صفحه‌هاي گرافن روي سطح يک DVD شده‌اند؛ آنها سپس اين صفحه‌ها را براي ساخت خازن‌هاي الکتروشيميايي يا ابرخازن‌ها بهم متصل کرده‌اند.

 
ساخت ابرخازن گرافني انعطاف‌پذير با كمك ليزر
ايسنا، اين گروه تحقيقاتي كه به رهبري «ريچارد کانر» و «ماهر ال-کادي» در دانشگاه کاليفرنيا موفق به انجام اين كار شده، اظهار كرده است که افزاره مبتني بر گرافني ساخته است که عملکرد توان خازن‌ها را با چگالي انرژي بالاي باتري‌ها ترکيب مي‌کند. اين محققان از فرايند جديدي استفاده کرده‌اند که شامل روکش‌دهي يک DVD متداول با فيلمي از اکسيد گرافيت قرار گرفته روي يک صفحه پلاستيک است. 

«کانر» و همکارانش، ابتدا با استفاده از يک هد درايو DVD «لايت‌اسکرايب» استاندارد که معمولا براي بصورت نوري حکاکي کردن برچسب‌ها و تصاوير روي ديسک‌هاي DVD استفاده مي‌شود، اکسيد گرافيت را به گرافن احياء کردند. 

اين فرايند را به آساني هنگامي که اکسيد گرافيت قهوه‌اي طلايي رنگ به گرافن سياه رنگ تبديل مي‌شود، مي‌توان پايش کرد. سپس اين پلاستيک روکش‌داده شده با گرافن براي ساخت افزاره‌هاي مختلف با برش‌هايي جدا مي‌شود. 

اين صفحه‌هاي گرافن را بدون نياز به هيچ گونه افزودني‌ها يا پيوند دهنده‌هاي اضافي مي‌توان بعنوان الکترودهايي استفاده کرد. با چسباندن ساده دو قطعه يکسان از اين صفحه‌هاي گرافني با يک الکتروليت ژل پليمري کوچک که بين آنها قرار مي‌گيرد، خازن‌هاي الکتروشيميايي يا ابرخازن‌ها ساخته مي‌شوند. 

اين ابرخازن‌ها مي‌توانند انرژي زيادي به اندازه يک باتري مرسوم ذخيره کنند، اما مي‌توانند حدود صد تا هزار برابر سريع‌تر تخليه شوند. طبق گفته اين محققان، اين خازن‌ها بطور کامل انعطاف‌پذير و مستحکم هستند که اين ويژگي، آنها را به سيستم‌هاي ذخيره انرژي ايده‌آل براي الکترونيک انعطاف‌پذير و قابل‌ حمل تبديل مي‌کند. 

«کانر» مي‌گويد: ما همچنين تنوع از ديگر الکتروليت‌ها را آزمايش کرديم که تاييد مي‌کردند که اين ماده را مي‌توان در تعدادي از سيستم‌هاي افزاره‌اي براي کاربردهاي مختلف بکار برد. 

اين صفحه‌هاي گرافني سطح ويژه بالايي بيش از ۱۵۰۰ مترمربع بر گرم دارند که به افزايش ظرفيت ذخيره انرژي‌شان و رسيدن به رسانايي الکتريکي بالا، بيش از ۱۷۰۰ زيمنس بر متر کمک مي‌کند. 

آنها همچنين از نظر مکانيکي انعطاف‌پذير هستند و مي‌توانند بدون آسيب ديدن خواص الکتريکي‌شان هزاران بار خميده شوند. همه اين ويژگي‌ها نه تنها آنها را براي ساختن ابرخازن‌ها، بلکه براي ديگر افزاره‌هاي الکترونيکي نيز ايده‌آل مي‌کند. 

اين محققان، جزئيات نتايج کار تحقيقاتي خود را در مجله‌ «Science» منتشر کرده‌اند.
ادامه مطلب
شنبه 24 تیر 1391  - 5:18 PM

  نگاهي كوتاه به ليست شهرها و استان‌هاي آلوده به آدرس‌هاي ارسال‌كننده گوياي آن است كه در خردادماه سال ۹۱ تهران به عنوان آلوده‌ترين و بوشهر، سمنان و شهركرد به طور مشترك به عنوان پاك‌‌ترين استان‌هاي اينترنتي كشور شناخته شده‌اند.

 
وضعيت آلودگي اينترنتي شهرهاي كشور درخرداد
 ايسنا ، خردادماه امسال در حالي به پايان رسيد كه استان تهران با ۴۱ امتياز منفي به عنوان آلوده‌ترين استان اينترنتي كشور شناخته شد و پس از آن آذربايجان شرقي و قم به ترتيب با ۳۶ و ۳۲ امتياز منفي رتبه‌هاي دوم و سوم اين بخش را به خود اختصاص دادند. 

همچنين استان‌هاي بوشهر، سمنان و شهركرد به طور مشترك با سه امتياز منفي عنوان پاك‌ترين شهرهاي اينترنتي ايران را از آن خود كردند؛ به گزارش ايسنا پس از آن‌ها سيستان وبلوچستان، كرمانشاه و همدان هر سه با پنج امتياز منفي و كرمان با هفت امتياز منفي دومين و سومين استان‌هاي پاك كشور شناخته شدند. 

در ميان ساير استان‌هاي كشور ايلام با ۲۹ امتياز، مازندران و آذربايجان غربي با ۲۰ امتياز منفي، گيلان و اصفهان با ۱۵ امتياز، قزوين با ۱۲ امتياز، گلستان با ۱۰ امتياز و خراسان رضوي و فارس با ۱۹ امتياز منفي و كرمان با هفت امتياز منفي رتبه‌هاي چهارم تا دهم را از نظر آلودگي به خود اختصاص دادند و از انتها به ابتدا هم رتبه‌هاي چهارم تا دهم از نظر پاكي را از آن خود كردند. 

طبق اعلام مركز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌يي (ماهر)، ماه گذشته نيز شهرهاي قم، تهران و ايلام با ۵۶، ۵۵ و ۴۶ امتياز منفي آلوده‌ترين و به طور مشترك هرمزگان، كردستان، چهارمحال بختياري و اردبيل با دو امتياز منفي عنوان پاك‌ترين استان‌هاي اينترنتي كشور را به خود اختصاص داده بودند. 

خرداد ماه سال گذشته نيز استان تهران با ۱۸۰ امتياز منفي به عنوان آلوده‌ترين استان كشور و پس از آن آذربايجان شرقي با ۱۳۰ امتياز منفي و يزد با ۱۱۱ امتياز منفي دومين و سومين استان‌هاي آلوده كشور بودند. به گزارش ايسنا، همچنين در خردادماه ۱۳۹۰ استان‌هاي هرمزگان، لرستان و گلستان به طور مشترك با كسب پنج امتياز منفي عنوان پاك‌ترين استان اينترنتي كشور را از آن خود كرده بودند.
ادامه مطلب
شنبه 24 تیر 1391  - 5:15 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 68

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823111
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی