به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  با کاهش فروش تراشه در چین و اروپا پیش‌بینی می شود درآمد ای‌ام‌دی دومین شرکت بزرگ سازنده تراشه های رایانه ای در جهان 11 درصد کاهش یابد.

 
خبرگزاری فارس: کاهش فروش تراشه در اروپا و چین و افت 11 درصدی درآمد AMD

 

 رویترز، درآمد ای ام دی در سه ماهه اول سال 2012 بالغ بر 1.59 میلیارد دلار بوده که در سه ماهه دوم سال 2012 یازده درصد کاهش می یابد. قرار است گزارش دقیق ای ام دی در این زمینه هفته آینده ارائه شود.

ای ام دی در سه ماهه اخیر تراشه های Trinity را برای استفاده در رایانه های شخصی عرضه کرده بود و انتظار داشت از این تراشه ها استقبال خوبی به عمل آید. اما در عمل چنین چیزی رخ نداد. ظاهرا رکود اقتصادی و شرایط نامساعد شرکت های تجاری برای هزینه های تازه عامل این مساله است.

به طور کلی رشد بازار رایانه های شخصی در ماه های اخیر کندتر از حد تصور بوده و مردم بیشتر به خرید رایانه های لوحی و گوشی های هوشمند تمایل دارند و لذا کارشناسان معتقدند شرکت های سخت افزاری مانند ای ام دی باید برای حفظ بازار خود به این بخش از بازار هم اقبال نشان دهند

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 تیر 1391  - 12:36 AM

 یک عکاس دفاع مقدس با بیان خاطره یکی از عکس‌هایش گفت: مشاهده شور و اشتیاق مردم به برادران رزمنده و آن احساس مسئولیت نسبت به مسئله جنگ، برایم بسیار جالب بود. خانم‌ها النگوها و حتی گردنبندهای طلای خود را بی‌هیچ دریغی اهدا می‌کردند.

 
خبرگزاری فارس: وقتی با النگوهای طلا به جنگ دشمن رفتند + تصویر

 

دفاع هشت ساله ایران، در کنار رنگ و بوی نظامی که به خود گرفته بود، یک دفاع مردمی نیز بود. مردمی که بسیج شدند و اگر یک نان در سفره داشتند، نیمی از آن را به جبهه می‌فرستادند. «اباصلت بیات»، عکاس انقلاب و دفاع مقدس، عکسی را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است که جلوه ایثارگری مردم را در حمایت از برادران رزمنده خود به نمایش می‌گذارد.

***

زنانی که النگوهایشان را به جبهه کمک کردند

اباصلت بیات در گفت‌وگو با خبرنگار حماسه و مقاومت فارس در خصوص این عکس می‌گوید: در دوران جنگ زن و مرد و کودک همه و همه در کمک به جبهه مشارکت داشتند. یکبار که برای عکسبرداری به نمازجمعه رفته بودم، بعد از اقامه نماز از مردم خواسته شد تا به جبهه کمک کنند.

مشاهده آن شور و اشتیاق مردم به برادران رزمنده و آن احساس مسئولیت نسبت به مسئله جنگ، برایم بسیار جالب بود. خانم‌ها النگوها و حتی گردنبندهای طلای خود را بی‌هیچ دریغی اهدا می‌کردند.

این عکس که مربوط به سال 1361 در دانشگاه تهران است، خانم‌های خانه‌داری را نشان می‌دهد که پس‌اندازهای خود را به جبهه اهدا می‌کنند.

این عکس به اعتقاد من، جلوه هماهنگی و همدلی مردم با امام و رزمندگان و جبهه‌ها بود. آنها انگار اتصال معنوی با جبهه داشتند. آنها گاهی این شعار را هم سر می‌دادند که «حمایت حمایت، از فرزندان خود در جبهه‌های حق علیه باطل».

من بارها شاهد اینگونه صحنه‌های همدلی و ایثار مردم در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس بودم.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 تیر 1391  - 12:35 AM

 جام نیوز ، در ماه مارس، اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا زمینه‌ساز یک حرکت ملی و سراسری گردید. این حرکت زمانی آغاز شد که گروه وکلا نتایج تحقیقات یک‌ساله‌اشان را درباره اجرای قانون استفاده از اطلاعات ردیابی تلفن‌ همراه، منتشر کردند.


به گزارش جام نیوز انگلیسی از msn، بعد از صدور صدها تقاضانامه آزادی دسترسی به اطلاعات، اتحادیه متوجه شد که بسیاری از دپارتمان‌های پلیس در آمریکا به طور روزانه مبالغ ناچیزی را به شبکه‌های اپراتور تلفن همراه می‌دهند تا جزئیات اطلاعات ضبط شده مربوط به تاریخچه موقعیت تلفن‌ها را به دست آورند. این داده‌ها نه تنها به پلیس، مکانی که شخص مظنون در آنجا بوده را می‌دهد، بلکه امکان ردیابی هرجایی که شخص برای ماه‌ها آنجا بوده را نیز ارائه می کند.




کاترین کرامپ، وکیل اتحادیه و مجری تحقیق درباره اطلاعات مکانی تلفن همراه، از نمایندگی‌های مختلف درباره سیاست پلیس و سایر سازمانهای امنیتی و فرآیند قانونی آن برای خواندن ایمیل‌های کاربران اینترنتی سوال کرده است.


وی می‌گوید: این مطلب واضحی است که از سال ۱۸۷۰ تا این لحظه برای خواندن مراسلات پستی به مجوز نیاز بوده است و به نظر نمی‌رسد از این جهت تفاوتی بین پست و ایمیل وجود داشته باشد.


وی معتقد است: اما به نظر می‌رسد اکنون به گونه دیگری رفتار می‌شود. در یک موردی در سال ۲۰۱۰ مامورین تحقیق دولت آمریکا تایید کردند که ۲۷،۰۰۰ ایمیل را بدون آنکه حکمی داشته باشند خوانده‌اند و حوزه خصوصی شخص مظنون و هم حریم خصوصی افراد مرتبط با وی را نقض کرده اند.





کرامپ معتقد است حتی تقاضانامه وی نیز به طور گسترده‌ای توسط پلیس فدرال، وزارت دادگستری، آژانس‌ها و ... مورد نقض قرار گرفته است که او مجبور شده دادخواهی در دادگاه ارائه کند تا آنها را مجبور کند مطالبات او را برآورده سازند.


کرامپ معتقد است: این خیلی ناامید کننده است که دولت اوباما به تعهدات خود عمل نمی‌کند و این باعث می‌شود من به آنها بدبین شوم که چرا برای چنین اقداماتی مجوز نمی‌گیرند.


کرامپ می‌گوید: هیچ اطلاعاتی، شخصی‌تر از مکاتبات ایمیلی نیست. ایمیل شدیدا شخصی و خصوصی است. روابط و عقاید پالایش نشده ما برای سالیان متمادی در اینجاست. مأمورین دولتی نباید به خود اجازه بدهند که بدون دلیل محکمه پسندی به این حوزه خصوصی وارد شوند؛ چراکه این جستجو و تفتیش، منجر به اثبات مدرکی بر علیه مجرم می‌شود که شاید سالها پیش از این عقیده دوری جسته است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 تیر 1391  - 12:28 AM

  بعد از افشای جاسوسی دولت آمریکا در مورد نحوه استفاده کاربران گوگل، فیس بوک و توییتر از خدمات مختلف اینترنتی، این بار نوبت نقض حریم شخصی کاربران تلفن های همراه رسیده است.

 
خبرگزاری فارس: جاسوسی آمریکا از 1.3 میلیون گوشی هوشمند/ کاسبی اپراتورها با اطلاعات مشتریان

 

 نیویورک تایمز، برای اولین بار آماری به طور علنی منتشر شده که نشان می دهد اپراتورهای تلفن همراه در آمریکا با سخاوتمندی به 1.3 میلیون تقاضای دولت ایالات متحده برای دسترسی به اطلاعات شخصی مشترکان خود پاسخ مثبت داده اند.

این اطلاعات که در اختیار نهادهای مختلف دولتی و قضایی قرار گرفته شامل محتوای پیامک های رد و بدل شده، موقعیت مکانی برقرای تماس ها از سوی مالک گوشی و دیگر اطلاعاتی است که دسترسی به آنها از سوی مقامات دولتی ضروری تشخیص داده شده است.

گفتنی است گزارش یاد شده به دنبال اصرار و پافشاری برخی نمایندگان کنگره آمریکا منتشر شده است. این اسناد نشانگر رشد انفجار آمیز نقض حریم شخصی کاربران تلفن همراه از سوی کاخ سفید در 5 سال اخیر است. در برخی موارد یک اپراتور تلفن همراه در عرض یک روز هزاران بار اطلاعات شخصی مشترکان مختلف خود را به درخواست پلیس، دادگاه های قضایی، نیروهای امنیتی و ... افشا نموده است.

در مواردی اپراتورهای تلفن همراه درخواست های مطرح شده را غیرقابل توجیه و از نظر حقوقی تردید برانگیز تشخیص داده اند، اما به اصرار نهادهای دولتی و قضایی سرانجام در برابر خواست های آنها تسلیم شده اند. در یک مورد هم یک اپراتور به شدت در برابر درخواست پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) مقاومت کرده، اما به نتیجه نرسیده است.

در حالی که پیش از این تصور می رفت این اقدام در آمریکا ابعاد ملی ندارد، اما حال مشخص شده که نیروهای دولتی و قضایی در آمریکا این قانون شکنی را به طور گسترده و در سطح ملی در همه ایالت ها انجام می دهند. نماینده دموکرات کنگره آمریکا پس از افشای ابعاد اقدامات یاد شده گفته است: من تصور نمی کردم که این کار به چنین وسعتی صورت بگیرد.

آمار یاد شده با همکاری چهار اپراتور بزرگ ایالات متحده یعنی AT&T، Sprint، T-Mobile  و Verizon افشا شده است.

AT&T در گزارش یاد شده اذعان کرده که هر روز 700 درخواست برای افشای اطلاعات مشترکانش دریافت می کند که 230 مورد از آنها اضطراری بوده و به همین علت نیازمند حکم دادگاه و برگه احضاریه نیست. این رقم نسبت به سال 2007 سه برابر شده است.

به طور کلی ظرف 5 سال گذشته تعداد درخواست نهادهای مختلف دولتی و قضایی برای دسترسی به اطلاعات گوشی های شهروندان بین 12 تا 16 درصد رشد کرده است. Sprint  دیگر اپراتور آمریکایی هم در این گزارش از دریافت 1500 درخواست در روز برای افشای اطلاعات کاربرانش خبر داده است.

البته دریافت چنین درخواست هایی به ابزار کسب درآمد برای اپراتورها آمریکایی مبدل شده است. چون این اپراتورها برای جاسوسی از مشترکانشان نیازمند نصب ابزار و تجهیزات پیشرفته ای هستند و هزینه این کار را هم از نهادهای قضایی و امنیتی دریافت می کنند.

به عنوان مثال AT&T به همین منظور در سال 2011 حدود 8.3 میلیون دلار دریافت کرده است. این در حالی است که رقم یاد شده در سال 2007  تنها 2.8 میلیون دلار بود.

نکته جالب این است که حتی شرکت های کوچک مخابراتی و از جمله موسسات ارائه دهنده خدمات ارزش افزوده هم چنین درخواست هایی را دریافت می کنند که تعداد آنها در هر روز به طور متوسط به 116 مورد می رسد. البته آمار کلی نقض حریم شخصی کاربران تلفن همراه بسیار بیشتر از 1.3 میلیون بار است و باید توجه داشت که اپراتورهای تلفن همراه بخشی از این اطلاعات را حذف کرده اند و لذا دسترسی به آمار دقیق در این زمینه ممکن نیست.

بر همین اساس تعداد افرادی که اطلاعاتشان افشا شده هم ممکن است به دهها میلیون نفر برسد. نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد آن است که وقتی اطلاعات مکانی یک کاربر تلفن همراه افشا می شود ممکن است به همراه آن اطلاعات هزاران کاربر دیگری که در همان موقعیت جغرافیایی قرار داشته اند نیز اعلام شود و معمولا اپراتورهای همراه برای تفکیک اطلاعات یاد شده برنامه ای ندارند.

برخی کارشناسان و وکلا معتقدند با توجه به رشد افسارگسیخته جاسوسی دولت آمریکا از شهروندان شاید چاره ای جز کنار گذاشتن استفاده از تلفن همراه باقی نمانده باشد و افرادی که به حفظ حریم شخصی و اطلاعات خصوصیشان اهمیت می دهند باید به طور جدی به این مساله توجه کنند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 تیر 1391  - 12:26 AM

  اینتل با سرمایه گذاری 2.1 میلیارد دلاری درصدد کوچک تر کردن ابعاد تراشه های نیمه هادی است.

 
خبرگزاری فارس: سرمایه‌گذاری 2.1 میلیارد دلاری برای کاهش ابعاد تراشه‌های رایانه ای

 

مارکت واچ، این شرکت قصد دارد 10 درصد از سهام شرکت ASML که در زمینه ساخت نیمه هادی های پیشرفته فعال است را خریداری کند و در حوزه تحقیق و پژوهش همکاری های مشترکی را با ASML به انجام برساند.

اینتل امیدوار است نتیجه این همکاری ها کاهش ابعاد تراشه ها و همین طور کاهش میزان مصرف انرژی در آنها باشد. ASML که شرکتی هلندی است یکی از بزرگترین سازندگان تراشه های رایانه ای است که تجهیزات سخت افزاری شرکت هایی مانند سامسونگ، GlobalFoundries  و  TSMCرا تامین می کند.

به دنبال این سرمایه گذاری قرار است برای ارتقای طراحی ویفرهای 450 نانومتری برنامه ریزی شود. همچنین روش لیتوگرافی فوق ماورا بنفش طراحی تراشه ها و نیمه هادی ها را در آینده متحول خواهد کرد. فناوری های یاد شده هزینه ساخت تراشه ها را هم پایین تر آورده و در عین حال باعث می گردد تا ابعاد این تراشه ها کوچک تر شود.

در حال حاضر اینتل تراشه های خود را به صورت 22 نانومتری تولید می کند و با افزودن لیتوگرافی فوق ماورا بنفش به آنها می تواند به سمت طراحی تراشه های 14 نانومتری در سال آینده حرکت کند. دستاوردی که نحوه طراحی و ساخت رایانه ها را هم به طور جدی متحول خواهد کرد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 تیر 1391  - 12:23 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 68

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825419
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی