به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  سونی از عرضه دو مدل جدید کنسول بازی پلی استیشن3 خبر داده تا از رقبای خود در بازار یعنی مایکروسافت و نینتندو عقب نماند.

 
خبرگزاری فارس: مشتاقان بازی‌های رایانه‌ای در انتظار پلی‌استیشن جدید

 

سی نت، این دو مدل جدید 2000-series PS3 و 3000-series slim edition نام دارند.

البته گفته می شود که این شرکت قصد دارد یک مدل باریک تر از کنسول بازی خود به نام 4000-series PS3 را هم عرضه کند. مدل های جدید کنسول بازی پلی استیشن در نمایشگاه تجاری Gamescom در آلمان به نمایش درخواهند آمد.

سازگاری با Bluetooth 2.0 و شبکه های بی سیم وای – فای 802.11g از جمله اطلاعاتی است که در مورد کنسول های بازی جدید وجود دارد. نکته مهم این است که حتی این کنسول های جدید هم با فناوری بی سیم جدید 802.11n سازگاری ندارند. این در حالی است که رقبای سونی به استفاده از این فناوری های بی سیم روی آورده اند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 6:54 AM

  به تازگی نمونه اولیه یک عینک از سوی یک شرکت تجاری طراحی شده که از قابلیت های فراوانی برای دسترسی به تازه های فناوری برخوردار است.

 
خبرگزاری فارس: عینک جدید با قابلیت دسترسی به وب

 

انگیچ نت، این عینک که توسط شرکت المپیوس طراحی شده ثمره 7 سال تلاش و فعالیت است و هنوز مشخص نیست نمونه نهایی آن چه زمانی در دسترس کاربران قرار می گیرد.

نمونه اولیه عینک یاد شده که MEG4.0 نام دارد چند هفته پس از آن عرضه شده که گوگل با سروصدای زیاد و تبلیغات فراوان عینک خود را در دسترس علاقمندان قرار داد.

عینک ساخت المپیوس مجهز به نمایشگرهای QVGA با دقت 320 در 240 بوده و میزان نور نمایشگر آن 10cd/m2 تا  2,000 cd/m2 در نوسان است.

این عینک همچنین مجهز به یک شتاب سنج بوده و با فناوری بلوتوث هم سازگاری دارد که اتصال آن به گوشی های هوشمند را ممکن می کند. عینک یاد شده با فناوری جی پی اس هم سازگاری دارد. وزن این عینک 30 گرم است و عمر باتری آن هم به 8 ساعت می رسد.

هنوز مشخص نیست که این عینک قابل اتصال به اینترنت چه زمانی روانه بازار می شود و قیمت آن چقدر است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 6:53 AM

 سید شاعری بلیغ است و از اطلاعات علمی و فقهی و اصطلاحات ادبی و منطقی و ... در شعر خود بهره می‌جوید و به حسب محتوی به مسائل اعتقادی و فرهنگی توجهی متعهدانه و انقلابی دارد.

 
خبرگزاری فارس: تنها شاعری که صله‌اش «پیراهن مبارک امام (ره)» شد

 

سیدعبدالله حسینی در سال 1343 در مشهد به دنیا آمد. از سال 1356 در حوزه علمیه مشهد مرحوم آیت‌الله میلانی مشغول تحصیل شد. در 15 سالگی اصول دین را به نظم درآورد و این علاقمندی را با به نظم درآوردن مسایل منطقی (مثل اشکال اربعه و کلیات خمس) ادامه داد. در سال 1363 تحصیلات خود در دانشگاه علوم اسلامی رضوی را ادامه داد و کفایتین را به پایان رساند. وی اولین شعر جدی خود را در یکی از روستاهای خراسان سرود و با شرکت در اولین همایش سراسری شعر دانشجویان که طلاب نیز در آن شرکت داشتند به جمع شاعران انقلاب پیوست.

*

سیدعبدالله حسینی، شاعر روحانی نام آشنایی است که می‌توان گفت یکی از پرچمداران شعر حوزه در بعد از انقلاب است. جلساتی که او در حوزه هنری مشهد در دهه شصت پایه‌گذاری کرد، به همراه غزل‌ها و چهارپاره‌های زیبا و طلبه‌گونش، مثال زدنی است؛ من جمله چهارپاره‌های زیبای «روزگار فخیم فقه»؛

کوله‌باری از آفتاب به دوش

از اقالیم نور می‌آییم

خسته و داغدار و دردآلود

از افق‌های دور می‌آییم

*

ریشه داریم مثل کوه و درخت

باد از جا نمی‌کند ما را

چون «حدیث مؤثق قُدسی»

می‌رسد تا خدا، سنَد ما را

*

دامن ما پُر است از خورشید

با هزاران نوید می‌آییم

با جهانی از اشتیاق و خلوص

از حضور «شهید» می‌آییم

*

از ازل گوییا که در تقسیم

عشق کارش به ما محول شد

«مختصر» بود اصل نسخه عشق

با «حواشی» ما «مطول» شد

*

*

بیشتر شعرهای حسینی مثل شعر مذکور مملو از اصطلاحات حوزه است. بد نیست از زبان قلم استاد علی معلم دامغانی در مورد حسینیِ شاعر بشنویم؛

«سید شاعری بلیغ است و از اطلاعات علمی و فقهی و اصطلاحات ادبی و منطقی و ... در شعر خود بهره می‌جوید و به حسب محتوی به مسائل اعتقادی و فرهنگی توجهی متعهدانه و انقلابی دارد.» (نافله باران ص 83)

*

حسینی، برای چندین سال متمادی به عنوان مدیر مرکز اسلامی آفریقای جنوبی به تبلیغ و تدریس در خارج از کشور اشتغال دارد؛ او در گردآوری مجموعه شعرهای طلاب همکاری و اهتمام جدی ورزیده است.

سال‌های اول انقلاب در مشهد، سال‌های شور و شیدایی و عشق سید جوان است. در همین سال‌ها با دوستانش جزوه سخنرانی 68 صفحه‌ای «خلافت دائمی» (سخنرانی شهید دکتر عبدالحمید دیالمه) را از روی نوار پیاده می‌کند و تکثیر می‌کنند و به روشنگری سیاسی و انقلابی مردم همت می‌گمارند.

سال‌های شور و شعور انقلابی سید در مشهد سپری می‌شود و در همان سال‌هاست که برای تبلیغ و سخنرانی و خبرنگاری و خصوصاً خبرنگاری با سن کم راهی افغانستان می‌شود. این طلبه هنرمند، چند سالی در افغانستان می‌ماند و پس از بازگشت با همان شور انقلابی خود جلسات شعر حوزه هنری مشهد را پایه‌گذاری می‌کند و در این سلسله جلسات، شاعران انقلاب اسلامی گرد می‌آیند و شعر انقلاب در مشهد نیز صاحب تریبون می‌شود.

مجید نظافت یزدی، مصطفی محدثی خراسانی، هادی منوری، غلام عباسی ساعی، محمدکاظم کاظمی از جمله شاعرانی هستند که در حوزه‌ هنری گرد می‌آیند و جالب این که «حوزه هنری مشهد» در آن سال‌های طلایی، از جهت رتبه‌بندی در کشور، بعد از تهران قرار می‌گیرد. شاعران مشتاق از مشهد به کنگره‌های شعر جنگ و ... می‌روند. می‌توان ادعا کرد بیشترین شاعران حاضر در برخی کنگره‌ها مشهدی بودند و از همین خیل شاعرانی که در حوزه هنری مشهد بودند.

*

مصطفی محدثی خراسانی، شاعر ارجمند انقلاب اسلامی می‌گوید: «در آن سال‌ها سیدعبدالله حسینی، تأثیر بسیاری از لحاظ شعری روی ما گذاشته بود، او جزو اولین افرادی بود که اگر مراسمی برای شهدا می‌گرفتند در آن مراسم شرکت می‌کرد و در آن مراسم شعر می‌خواند. مثلاً در آن سال‌ها که محمود کاوه، شهید شد حسینی سروده بود:

گر کاوه ما رفت، پُتک گرانش هنوز هست

فریادهای صاعقه وارش هنوز هست

و همین سیدعبدالله حسینی است که به جهت شعری که سروده بود، پیراهن مبارک امام خمینی (ره) را به عنوان صله از ایشان طلب می‌کند و امام (ره) نیز پیراهن مبارکشان را به او می‌بخشند؛ و همین روحانی پرکار است که «کنگره شعر حوزه» را برگزار می‌کند و حقیقتاً علمدار این کنگره است که بعد از رفتن او به آفریقای جنوبی، دیگر با آن شکوه برگزار نمی‌شود. در آن کنگره افراد ارجمند و صاحب نظر جمع می‌شدند؛ زکریا اخلاقی، صابر امامی، محمدتقی‌ پورمتقی، محمدرضا ترکی، سیدابوالقاسم حسینی، صادق رحمانی، هادی سعیدی کیاسری، عبدالرضا رضایی‌نیا، علی‌رضا قزوه، جواد محدثی، حسن مهدوی، سیدابوطالب مظفری و ... و هم اوست که امروز برای سیدحسن نصرالله در آفریقای جنوبی می‌سُراید:

این ابوهادی است یاران آن که با نصراله

نخل اسرائیل خواهد شد به دستش ریشه کن

ای عرب را کرده سرافراز بر دل غم مگیر

ژاژاگر خایید شیخ مکه چون زاغ و زغن

و هنوز هم که هنوز است سیدعبدالله حسینی، مجموعه شعری به چاپ نرسانده است که شاید شعرهایش دو دفتر چند صد صفحه‌ای بشود.

اما شعرها و سخنان سرخی برای تبلیغ مولایش علی (ع) می‌سراید؛ سخنان سرخی که ترورش هم می‌کنند، ولی شیخ از مهلکه جان سالم به در می‌برد.

اما باز هم شاعر - مبلغ ما «می‌خانه نجف» را رها نمی‌کند و هنوز هم که هنوز است، سبو سبو، از آن می‌خانه می‌نوشد؛

ساقی درآمد از در جام شراب کف کرد

القصه غصه‌ها را آن جام برطرف کرد

اجداد من ز مستی مُردند و من ندانم

نسل مرا چه دستی این گونه ناخلف کرد

جای شراب یک عمر خوردم فریب و افسوس

ترس از عذاب واهی عمر مرا تلف کرد

محراب جای من نیست دلگیرم از معابد

دل باز هم هوای می‌خانه نجف کرد

مطرب رسید از راه زد چنگ بر چغانه

رفع حلال از دل با نای چنگ و دف کرد

من ناگهان شنیدم گلبانگ واشربوا را

بانگ اذان ساقی دل را پر از شعف کرد

در دل هنوز قدری خوف از عذاب اگر بود

رفعش جناب مطرب با بانگ لاتخف کرد

بارد ز یاد باران بر شانه‌های دریا

گلچین از آن میانه یک قطره را صدف کرد       

زیر عبای ساقی یک خم بسته باقی است

کان را خدای وقف رندان جان به کف کرد

 

    

ادامه مطلب
سه شنبه 20 تیر 1391  - 6:38 PM

 نقل وانتقال از ويندوز XP به ويندوز ۷ اقدام شجاعانه اما لازمي است و فرآيند نصب آن نسبت به جابه‌جايي از ويستا به ۷ روند پيچيده‌تري دارد. اين پيچيدگي به آن سبب است كه به‌روز‌رساني ويندوز XP به اين روش ممكن نيست. به طور معمول زماني كه ويندوز ۷ روي يك كامپيوتر (با فرض مطابقت تمامي نيازمندي‌هاي سخت‌افزاري) نصب مي‌شود يك نصب همه جانبه و كلي صورت مي‌گيرد. 


گام گذاشتن در اين راه مستلزم تهيه فايل‌هاي پشتيبان و انجام برخي تنظيمات جهت اجتناب از ناپديد شدن اطلاعات مهم است؛ زيرا در غير اين صورت ساختاربندي ويندوز ۷ زمان زيادي را طلب خواهد كرد. خوشبختانه اين روند كاملاً به طور دستي انجام نمي‌گيرد؛ زيرا ويزارد «انتقال آسان» براي كمك به شما در دسترس است. با مطالعه اين مقاله شما را با فرآيند تبديل ويندوز XP به هفت آشنا خواهيم كرد. 

مرحله ۱ 
اجراي فرآيند نصب كلي (Clean Installation) جهت ويندوز ۷، تمام اطلاعات موجود روي هارد‌ديسك شما را پاك مي‌كند و به همين سبب ايجاد يك نسخه پشتيبان از فايل‌ها و تنظيمات كاملاً ضروري است. فايل‌هاي ذخيره شده روي پوشه My Documents را مي‌توان به‌راحتي روي يك هاردديسك اكسترنال يا سي‌دي يا دي‌وي‌دي‌هاي خام كپي كرد اما در خصوص برنامه‌هاي نصب شده روي كامپيوتربايد بررسي كنيد كه‌ آيا تهيه نسخه پشتيبان از تنظيمات آن‌ها كه برنامه ايميل را نيز شامل مي‌شود امكان‌پذير است يا خير. علاوه بر اين مي‌توان از طريق گزينه “export” جهت ذخيره اطلاعات در يك بخش ديگر اقدام كرد. 

مرحله ۲ 
بهترين گزينه در اين ميان استفاده از ويزارد Easy Transfer است كه به آساني در دي‌وي‌دي نصب ويندوز هفت در دسترس شما است. اين ابزار جهت پشتيبان‌گيري از دامنه وسيعي از فايل‌ها و تنظيمات شامل تنظيمات اشتراك كاربر مورد استفاده قرار مي‌گيرد و پيشرفت اتوماتيك اين روند كمك مي‌كند. شما مي‌توانيد اطلاعات خود را روي يك هاردديسك ثانوي يا ديسك اكسترنال ذخيره كنيد يا آن‌ها را از طريق شبكه در رايانه ديگري كپي کنید. براي اين كار ابتدا دي‌وي‌دي ويندوز ۷ را در رايانه قرار دهيد و با راست كليك كردن روي گزينه My Computer گزينه Export را انتخاب كنيد. در اين مرحله پوشه Support (پشتيباني) و پوشه‌ای با نام migwiz (سرنام migration wizard) باز مي‌شود. در اينجا روي فايلي با نام migsetup.exe كليك كنيد تا پنجره Easy Transfer Wizard(ويزارد انتقال سريع) باز شود و پس از نمايان شدن صفحه شروع به كار روي next كليك كنيد. 

مرحله ۳ 
همان‌طور كه قبلاً ذكر شد جهت تهيه فايل پشتيبان از اطلاعات راه‌هاي مختلفي وجود دارد كه آسان‌ترين آن‌ها استفاده از يك ديسك اكسترنال يا هاردديسك ثانوي است بنابراين در ادامه كار مي‌توانيد روي اين گزينه از فهرست ظاهر شده كليك كنيد. در پنجره بعدي شما تنها با يك گزينه تحت عنوان This is my old computer, I want to transfer files and settings from this computer (اين كامپيوتر قبلي من است و مايل هستم فايل‌ها و تنظيمات را از آن منتقل كنم) روبه‌رو مي‌شويد كه در اين حالت بايد روي كليد continue كليك كنيد. در اين قسمت Easy Transfer Wizard به مقداري زمان نياز دارد تا ضمن بررسي تعداد كاربرهاي ايجاد شده، فهرستي از فايل‌ها و تنظيمات آماده پشتيبان‌گيري و انتقال را گردآوري كند. مدت زمان مورد نياز براي اين كار به تعداد فايل‌هاي ذخيره شده روي هاردديسك بستگي دارد. 

مرحله ۴ 
اگر نيازي به انتقال تمامي كاربران شناسايي شده به ويندوز ۷ نباشد مي‌توانيد علامت كنار نام كاربر مورد نظر را برداريد. در مورد ساير كاربران و فايل‌ها و تنظيمات مشترك نيز اين امكان وجود دارد كه با استفاده از تنظيمات دستي تنها موارد مورد نياز را جهت پشتيبان‌گيري و انتقال انتخاب كنيد. به اين منظور روي لينك Customize در زير قسمت user account كليك كنيد و فايل‌هاي مشمول پشتيبان‌گيري را علامت بزنيد. جهت اضافه كردن پوشه‌های حاوي اسناد مهم روي لينك Advanced در قسمت پايين فهرست Pop up كليك كرده و براي انتخاب هر پوشه كليد next را فشار دهيد. در پايان روي گزينه save كليك كنيد و براي بقيه كاربرها نيز اين فرآيند را دوباره تكرار كنيد و سپس با بررسي دوباره تمامي انتخاب‌هاي صورت گرفته از گزينش تمامي پوشه‌های مهم اطمينان حاصل کنید. 

مرحله ۵ 
پس از انجام تنظيمات ذكر شده با كليك كردن روي گزينه next كار را ادامه دهيد تا گزينه مربوط به پشتيبان‌گيري از فايل‌ها و تنظيمات رمزدار ظاهر شود. البته انجام تنظيمات مربوط به اين قسمت چندان ضروري نيست اما ممكن است برخي فايل‌هايي كه از آن‌ها پشتيبان گرفته شده حاوي اطلاعات حساسي باشند و به همين دليل انجام اين كار جهت بالا بردن امنيت توصيه مي‌شود. در صورتي كه نيازي به ايجاد كلمه عبور نمي‌بينيد بهتر است كار را ادامه داده و روي گزينه save كليك كنيد در غيراين صورت مي‌توانيد در دو جعبه پيش روي خود كلمه عبور را وارد كرده و تأييد کنید و در آخر به سراغ كليد save برويد. در صورتي كه از يك درايو اكسترنال جهت پشتيبان‌گيري استفاده مي‌كنيد و به اين زودي‌هاي قصد به‌روزرساني ويندوز ۷ را نداريد بهتر است كه در ايجاد كلمه عبور كوتاهي نكنيد. 

مرحله ۶ 
پس از انتخاب كليد save پنجره‌اي باز مي‌شود كه در آن شما مي‌توانيد محل ذخيره‌سازي فايل پشتيبان خود روي هاردديسك را تعيين کنید. اين نكته مهم را به خاطر داشته باشيد كه فايل پشتيبان به هيچ وجه نبايد در درايوي كه ويندوز XP روي آن نصب است ذخيره شود زيرا اين درايو به هنگام نصب ويندوز ۷ فرمت خواهد شد. جهت ادامه كار در صورت لزوم يك پوشه جديد روي يك قسمت دلخواه از هاردديسك يا ديسك اكسترنال ايجاد كنيد و نام پيش فرض فايل را به نام مورد نظر خود تغيير دهيد و در آخر روي دكمه save كليك كنيد. Easy Transfer Wizard فايل‌ها و تنظيمات مورد نظر را در مكان منتخب شما ذخيره مي‌كند و البته مهم است كه در طول اين فرآيند به‌منظور اجتناب از رخداد هرگونه مشكلي از كار كردن با كامپيوتر بپرهيزيد. 

مرحله ۷ 
پس از كامل شدن عمليات پشتيبان‌گيري و كليك‌كردن روي كليد next، يك پنجره توضيحات در مقابل شما ظاهر مي‌شود. در اين قسمت Easy Transfer Wizard‌ انجام موفقيت‌آميز عمليات پشتيبان‌گيري را اعلام مي‌كند و مكان ذخيره‌سازي اطلاعات را به شما يادآوري مي‌‌کند كه بهتر است از اطلاعات اين بخش يادداشتي براي خود تهيه کنید. با انتخاب كليدهاي next و سپس close اين فرآيند تكميل مي‌شود. پس از اتمام اين مرحله قبل از انجام هر اقدامي به شما توصيه مي‌كنيم كه به كمك فايل mig. كه در پوشه انتخاب شده شما قرار دارد حجم استفاده شده از ديسك جهت اين فرآيند را مورد بررسي قرار دهيد. در واقع اين فايل حاوي تمامي فايل‌ها و تنظيماتي است كه براي انتقال به ويندوز ۷ مورد نياز هستند. اگر قادر به يافتن اين فايل نيستيد بهتر است كه ويزارد را دوباره تكرار كنيد. 

مرحله ۸ 
اكنون شما مهياي نصب ويندوز ۷ هستيد. پنجره My Computer را باز كنيد و روي آيكون دي‌وي‌دي دو بار كليك كنيد. در صورتي كه تنظيم ويندوز ۷ به طور اتوماتيك آغاز به كار نكرد روي فايل تنظيم (setup) دو بار كليك كنيد. در پنجره نصب ويندوز روي گزينه “install now” كليك كرده و چند لحظه صبر كنيد تا فايلهاي مورد نياز از دي‌وي‌دي نصب بازخواني شوند. پس از اين مرحله كامپيوتر گزينه دريافت آنلاين آخرين به‌روزرساني‌ها جهت نصب ويندوز (Go online to get the latest updates for installation (recommended را انتخاب کنید و سپس با علامت زدن گزينه پايين صفحه بعد در خصوص پذيرش شرايط مجوز ويندوز ۷ روي گزينه next كليك كنيد. در اين مرحله پنجره‌اي مطابق شكل در مقابل شما قرار مي‌گيرد و از آنجا كه ارتقاء ويندوز از XP به ۷ غيرممكن است بايد گزينه دوم تحت عنوان Custom Advanced را انتخاب كنيد. 

مرحله ۹ 
در صورتي كه بيش از يك هاردديسك روي كامپيوتر شما نصب شده باشد بايد هاردديسك مدنظر جهت نصب ويندوز توسط شما مشخص شود. در نمونه پيش‌رو، ما هاردديسكي كه ويندوز XP روي آن نصب را انتخاب مي‌كنيم. در بیشتر موارد عمليات نصب ويندوز در درايو C صورت مي‌گيرد بنابراين شما مي‌توانيد از فهرست درايوها اين آيتم را انتخاب كرده و سپس جهت ادامه كار روي next كليك كنيد. برنامه نصب در اين مرحله نسخه قديمي‌تر ويندوز كه در حال حاضر روي كامپيوتر شما نصب است را شناسايي مي‌كند و به همين جهت يك پيغام هشدار صادر مي‌كند كه با كليك كردن روي دكمه OK‌ مي‌توان ادامه روند را در پيش گرفت. در اينجا فرآيند كپي‌كردن فايل‌ها از دي‌وي‌دي نصب به هاردديسك شروع مي‌شود و فرآيند نصب در قالب طبقه‌بندي‌هاي مختلف صورت مي‌گيرد. 

مرحله ۱۰ 
غالب مراحل بعدي فرآيند نصب به صورت كاملاً اتوماتيك صورت مي‌گيرد. پس از كپي و استخراج شدن فايل‌هاي تنظيمات از ديسك ويندوز ۷‌، نصب ويندوز آغاز مي‌شود. در طي اين مرحله كامپيوتر شما در مواقع لزوم ريست مي‌شود و فرآيند نصب به طور اتوماتيك كار خود را ادامه مي‌دهد. نصب كامل ويندوز در زماني كمتر از يك ساعت انجام مي‌پذيرد كه البته اين مدت زمان ممكن است در هر كامپيوتري متفاوت باشد. پس از اتمام نصب ويندوز ۷ سيستم عامل شروع به كار مي‌كند كه، البته باتوجه به در جريان بودن مرحله پاياني نصب، اين شروع به كار كمي با تأخير صورت مي‌گيرد. قبل از اين‌كه ويندوز آماده استفاده شود و اطلاعات پشتيبان‌گيري شده قابل ذخيره شدن باشند بايد برخي تنظيمات نهايي انجام گيرند. 

مرحله ۱۱ 
از جمله اين تنظيمات نهايي انتخاب كشور محل زندگي است كه پس از آن تنظيمات زمان، پول رايج و زبان صفحه كليد به صورت اتوماتيك انجام مي‌گيرند. سپس روي next كليك كرده و در پنجره بعدي نام اشتراك خود و كامپيوتر را مشخص کنید و در پنجره پس از آن يك كلمه عبور براي اشتراك خود وارد كنيد. البته اختصاص كلمه عبور ضروري نيست اما انجام اين كار را به شما توصيه مي‌كنيم. در ادامه بايد كليد محصول ويندوز ۷ را وارد كنيد و قبل از فشردن كليد next قسمت فعال‌سازي (Activation) را علامت بزنيد و سپس جهت به‌روزرساني اتوماتيك روي لينك “Use recommended settings” كليك كنيد. منطقه زماني صحيح را از فهرست مربوط به آن انتخاب كنيد و با فشردن next كار را ادامه دهيد. 

مرحله ۱۲ 
اگر كامپيوتر شما به يك شبكه متصل باشد در پنجره بعدي از شما درخواست مي‌شود تا نوع ارتباط شبكه را مشخص کنید. بیشتر كاربران، به خصوص كاربران خانگي، گزينه “Home Network” را جهت گذر از اين مرحله انتخاب مي‌كنند كه در اين حالت ويندوز ۷ تنظيمات لازم را شكل مي‌دهد و قبل از ريست شدن ارتباط مورد نياز را ايجاد مي‌كند. مدت زمان نخستین بوت ويندوز از حالت معمول طولاني‌تر است زيرا برخي تنظيمات نهايي در پشت صحنه در حال اجرا شدن هستند اما پس از گذشته چند دقيقه صفحه دسكتاپ براي نخستین‌بار ظاهر مي‌شود و ويندوز ۷ آماده استفاده و كار است. مرحله بعدي كار اين است كه فايل‌هاي پشتيبان‌‌گيري شده را در بخش‌هاي مورد نظر خود ذخيره كنيد. 

مرحله ۱۳ 
در اين قسمت پس از طي مسير start → all programs → accessories → system tools روي لينك Windows Easy Transfer كليك كنيد تا فايل‌ها و تنظيمات پشتيبان‌گيري شده از ويندوز XP انتقال پيدا كنند. در پنجره بعد از آنجا كه اطلاعات شما روي يك هاردديسك ثانوي يا يك ديسك اكسترنال ذخيره شده‌اند گزينه‌اي تحت عنوان “An external drive or USB flash drive” را انتخاب كنيد تا مبدأ انتقال اطلاعات مشخص شود و سپس گزينه “This is my new computer” را برگزينيد. قبل از فشردن كليد Yes اطمينان حاصل كنيد كه هاردديسك ثانوي يا ديسك اكسترنال به كامپيوتر متصل هستند. 

مرحله ۱۴ 
در پنجره توضيحاتي كه پس از آن ظاهر مي‌شود فايل ايجاد شده در فرآيند پشتيبان‌گيري را انتخاب كرده و روي open كليك كنيد. اگر باز شدن فايل نيازمند وارد كردن كلمه عبور است اين كار را انجام دهيد و سپس به مرحله بعد برويد. پنجره بعدي كه شبيه به مرحله ۴ است از شما مي‌خواهد تا اطلاعات مورد نظر جهت انتقال به ويندوز ۷ را انتخاب كنيد. با كليك كردن روي لينك Advance Option در پايين صفحه مي‌توانيد تعيين كنيد كه اشتراك كدام كاربر از ويندوز XP به كدام كاربر در ويندوز ۷ لينك شود. سپس دكمه Transfer را فشار دهيد تا انتقال اطلاعات براساس تنظيمات سيستم و مكان تعيين شده جهت ذخيره آن‌ها صورت گيرد. در آخر نيز روي Close كليك كرده و ويندوز را ريست كنيد تا پس از آن بتوانيد به راحتي برنامه‌هاي مورد نياز خود را نصب کنید.

* نشریه عصر شبکه

ادامه مطلب
سه شنبه 20 تیر 1391  - 6:26 PM

  هرچند هر روز رابط کاربری گرافیکی ویندوز بهبود می یابد و اجرای برنامه و دستورات مختلف را آسان تر می کند اما هنوز بسیاری از کاربران حرفه ای و خوره های کامپیوتر ترجیح می دهند از Run و یا CMD برای اجرای سریع برخی از برنامه ها استفاده نمایند. بدون شک استفاده از دستورات متنی به نسبت استفاده از ماوس نیازمند هوش و ذکاوت بیشتری است اما برای این کار نیازی نیست برنامه نویس و یا کاربر فوق حرفه ای باشید. تنها کافی است با زومیت همراه باشید تا با بهترین دستورات متنی ویندوز آشنا شوید تا امور روزمره خود را سریعتر از پیش انجام دهید. 


 در ویندوز ۷ و ویندوز ۸ بصورت پیش فرض خبری از Run نیست اما برای دسترسی سریع به آن می توانید از کلیدهای ترکیبی Winkey+R استفاده کنید (از روی کی برد کلیدی که لوگوی ویندوز برروی آن است را نگه داشته و R را فشار دهید.) حال می توانید دستوراتی که در ادامه آمده را در همین جعبه Run وارد کنید. 
شما می توانید برای دسترسی سریعتر به برنامه های مختلف از نام فایل اجرایی آنها استفاده کنید مثلا برای اجرای ماشین حساب در Run تایپ کنید Calc و یا برای دسترسی به نوت پد عبارت Notepad و برای ویرایش گر رجیستری، Regedit را وارد نمایید. اما ما در ادامه مقاله قصد داریم دستورات کاربردی و جذاب تری را آموزش دهیم. 
▪ دسترسی سریع به پوشه حاوی فایل های موقت 
اگر تا به حال به پوشه حاوی فایل های موقت خود سر نزده اید بدون شک با مراجعه و حذف فایل های درون آن چند گیگابایتی از فضای دیسک خود را آزاد کرده اید. برای دسترسی سریع به پوشه Temp عبارت زیر را در Run وارد نمایید: 
%temp% 
▪ دسترسی سریع به پوشه Program Files 
معمولا اکثر نرم افزارهای نصب شده برروی ویندوز در فولدر Program Files در درایو سیستم عامل ذخیره می شوند. اگر دوستان یا اقوام مبتدی تان برای رفع مشکلات کامپیوتر از شما کمک می گیرند این دستور می تواند به شما کمک شایانی کند. برای دسترسی به این پوشه می توانید از دستور زیر استفاده کنید:
%programfiles% 
▪ دسترسی سریع به پوشه پروفایل کاربر 
همانند دو دستور قبل با دستور زیر به سرعت می توانید به پوشه حاوی اطلاعات کاربری که با آن لاگین کرده اید دسترسی داشته باشید. در این پوشه ، فولدرهای عکس، موزیک، ویدیو و دیگر اطلاعات شخصی شما وجود دارند. 
%userprofile% 
▪ دسترسی سریع به کنترل پنل 
برای دسترسی سریع به کنترل پنل همواره می توانید عبارت Control را در CMD یا Run وارد کنید. 
▪ دسترسی سریع به Disk Cleanup 
به کمک ابزار داخلی Disk Cleanup ویندوز، می توانید از شر فایل های اضافی و موقت خلاص شده و فضای خالی دیسک سخت خود را آزاد کنید. برای دسترسی آسان به آن نیز از دستور زیر استفاده نمایید: 
cleanmgr 
▪ دسترسی سریع به بخش مدیریت کامپیوتر 
در بخش Computer Management می توانید فولدرهای به اشتراک گذاشته شده را کنترل کنید و یا کاربران سیستم و دیسک سخت و غیره را مدیریت کنید. برای دسترسی سریع به این قسمت می توانید در ویندوز اکس پی برروی My Computer و یا در ویندوز ۷ بر روی Computer راست کلیک نموده و Manage را انتخاب کنید اما راه دیگر وارد نمودن دستور زیر در Run است: 
compmgmt.msc 
▪ دسترسی سریع به تنظیمات فایروال 
تمایل دارید فایروال ویندوز را فعال یا غیرفعال کنید و یا یک دسترسی به یک پورت خاص را محدود کنید؟ از دستور زیر استفاده نمایید: 
Firewall.cpl 
▪ دسترسی سریع به پوشه های اشتراک گذاشته شده 
برای دسترسی سریع به فولدرهای اشتراک گذاشته شده می توانید از دستور زیر استفاده نماید: 
Fsmgmt.msc 
▪ مرورصفحات وب در مرورگرهای مختلف 
برای اجرای مرورگرهای مختلف می توانید نام آنها (iexplore, chrome, firefox, opera) را در Run وارد نمایید البته به شرطی که آنها را برروی سیستم خود نصب کرده باشید! اما کار به اینجا ختم نمی شود شما می توانید علاوه بر باز کردن مرورگرها با اضافه کردن نام وب سایت مورد نظر خود در جلوی اسم مرورگر، آن صفحه خاص را باز کنید. به عنوان مثال با وارد کردن دستور زیر در Run می توانید زومیت را در مرورگر اینترنت اکسپلور باز نمایید: 
iexplore www.iranvij.ir 
▪ مشاهده کلیه اطلاعات مربوط به سیستم 
System Information ابزار داخلی ویندوز است که از طریق آن می توانید به مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر خود دسترسی داشته باشید برای اجرای سریع این ابزار می توانید از دستور زیر استفاده نمایید: 
msinfo۳۲ 
▪ اضافه و یا حذف سریع کاربر 
User Account یکی از ابزارهای جالب ویندوز برای مدیریت کاربران بشکل حرفه ای است، از طریق این ابزار می توانید دسترسی کاربران مختلف را تعیین کنید و یا کاربر جدید اضافه و کم نمایید. برای دسترسی سریع به این ابزار از دستور زیر استفاده کنید: 
Netplwiz 
▪ اجرای کی برد مجازی 
ویندوز دارای یک کی برد مجازی با نام Onscreen Keyboard است که برای ورود اطلاعات مهم مانند رمز حساب بانکی استفاده می شود. اگر ویروسی نبودن یا وجود Keyloggerها (برنامه های مخربی که حروف تایپ شده با کی برد را ذخیره نموده و برای افراد دیگر ارسال می کنند) در کامپیوتر خود مطمئن نیستید می توانید از این صفحه کلید استفاده نمایید. علاوه بر این اگر کی برد لپ تاپ یا کامپیوتر شما خراب شده می توانید صفحه کلید مجازی را اجرا کنید. برای فعال کردن آن نیز می توانید عبارت زیر را در Run یا CMD وارد کنید: 
Osk 
▪ خروج و یا خاموش کردن کامپیوتر 
برای خاموش کردن کامپیوتر می توانید از دستور shutdown و برای لاگ آف کردن نیز از دستور logoff استفاده کنید. اگر از دستور Shutdown استفاده کردید و چند لحظه بعد از کرده خود پشیمان شدید می توانید با دستور زیر عملیات خاموش شدن سیستم را متوقف کنید: 
Shutdown –a 
▪ اجرای سریع مدیریت ابزارهای کاربردی 
Utility Manager مجموعه ای از ابزارهای ویندوزی است که کار را برای کاربر آسان می کند در این قسمت شما می توانید به همان کی برد مجازی به همراه، ابزار بزرگنمایی تصویر و یا گوینده صوتی ویندوز دسترسی داشته باشید. برای دسترسی سریع به این بخش از دستور زیر استفاده نمایید: 
Utilman 
▪ دسترسی سریع به نرم افزار ویراستار 
حتما با نوت پد ویندوز که با دستور notepad اجرا می شود آشنا هستید اما به ویرایشگر قوی تر داخلی ویندوز یعنی Wordpad نیاز دارید می توانید آن را با دستور زیر اجرا کنید: 
Write
ادامه مطلب
سه شنبه 20 تیر 1391  - 6:25 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 68

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5827310
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی