به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 خانواده راکتی «فجر» پاسخ سنگین جمهوری اسلامی ایران در جنگ ناهمطراز با دشمنان خواهد بود.

خبرگزاری فارس: راکت‌های «فجر»؛ سیلی سنگین ایران در نبردهای نامتقارن

 

 در میان انواع سامانه‌ها و تسلیحات متناسب با نبردهای نامتقارن (که در آن یکی از طرفین به لحاظ فیزیکی و کمی، نسبت به طرف دیگر برتری دارد)، سامانه‌های راکتی، ازجمله توانمندی‌هایی هستند که می‌توانند سرنوشت نبرد را تا حد زیادی مشخص کنند.

بقیه در ادامه

ادامه مطلب
دوشنبه 29 آبان 1391  - 11:45 PM

 

محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که پوست سیب به خاطر داشتن اسید اورسولیک می‌تواند اهرم سومندی برای رهایی از چربی‌ها و سوختن آنها باشد.

 

  خبرگزاری Mena، محققان دانشگاه ایوا در آمریکا گفتند: پوست انواع سیب حاوی ترکیبات طبیعی است که باعث سوختن چربی‌ها و از بین رفتن اضافه وزن می‌شود.

 

به گفته محققان، پوست سیب حاوی موادی است که میانگین توده عضلانی و سلولهای چربی قهوه‌ای را افزایش می‌دهد به گونه‌ای که این امر به طور موثر چربی‌های انباشته شده را می‌سوزاند.

 

چربی قهوه‌ای نوعی از بافت چربی است که برخلاف چربی سفید به جای ذخیره انرژی آن را می‌سوزاند و به همین علت به عنوان بافت چربی مفید شناخته شده است.

 

محققان افزودند: پوست سیب حاوی اسید اورسولیک است که به موشهای آزمایشگاهی مورد آزمایش کمک کرد که کالری های بیشتری را بسوزانند و وزن اضافی خود را کاهش دهند و این امر بدان معنا است که پوست سیب یکی از عوامل به تاخیر انداختن احتمال ابتلا به دیابت و چربی‌های کبدی است.

 

محققان خاطرنشان کردند: اسید اورسولیک نه تنها قادر به سوزاندن چربی‌ها است بلکه به واسطه سلولهای چربی قهوه‌ای مانعی در برابر اضافه وزن به شمار می‌رود.

 

محققان‌ آمریکایی همچنین تاکید کردند: توده عضلانی یکی از مهمترین ابزارهایی است که می‌توان از طریق آن کالری های بیشتری را سوزاند.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 آبان 1391  - 10:36 AM

باشگاه خبرنگاران:یکی از مهمترین نکاتی که همیشه پزشکان به آن اشاره می کنند داشتن خواب کافی است که از بین 6 تا 10 به میزان خستگی شما میزان معقول آن است اما خوابیدن زیاد نیز می تواند نشانه بیماری های مختلف باشد.

"نیکول دلین" دختر 17 ساله اهل آمریکا است که به یک بیماری نادر به نام " Kleine-Levine" یا "سندروم زیبای خفته" مبتلا است و این باعث شده است که اختلالات زیادی در خواب او به وجود آید.

او آخرین بار برای مدت 64 روز خوابیده است و البته در این مدت برای غذا خوردن تنها به اندازه دو یا سه دقیقه بیدار شده است که در تمام این مدت نیز کاملا خواب آلود بوده است.



مادر نیکول می گوید دخترش در طول شبانه روز نزدیک به 18 و یا 19 ساعت می خوابد و در مدتی که بیدار می شود نیز در حالت خوابگردی قرار دارد و کار خاصی انجام نمی دهد.

او در ادامه افزود که برای رفع مشکل خواب دخترش تا به حال کارهای زیادی کرده است که البته مهمترین آن ها مشورت با دکتری بوده است که بیماری او را کشف کرده و قرص هایی برای کاهش خواب به آن ها داده است.





این دختر طبق آنچه مادرش می گوید برای مدتی مانند یک سال بسیاشر عادی است و مشکلی ندارد ولی بعد از این مدت بار دیگر بیماری اش شروع می شود و هر بار شدت آن افزایش پیدا می کند.

دلیل اصلی به وجود آمدن این مشکل همچنان مشخص نیست ولی بسیاری از دانشمندان در حال کار بر روی این پروژه هستند و بیشتر اعتقاد دارند که این مشکل برای پسرها اتفاق می افتد.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 آبان 1391  - 10:34 AM

 

شعر معروف «روباه و زاغ» کتاب‌های درسی واقعاً سروده‌ی چه کسی است؟

 

به گزارش ایسنا، تصویر زاغی که با یک قالب پنیر به دهان، بالای درختی نشسته و روباهی پای درخت در حال صحبت با او و در واقع گول زدن اوست، شاید برای همه‌ی ما آشنا باشد. بله این تصویر درس «روباه و زاغ» کتاب‌ درسی فارسی است و شعر معروفی که سراینده‌اش حبیب یغمایی معرفی شده است.

 

اما این شعر در واقع ترجمه‌ی منظوم حبیب یغمایی است از شعر شاعر فرانسوی قرن هفدهم یعنی «ژان دو لافونتن»، که البته در کتاب درسی به نام شاعر اصلی آن اشاره‌ای نشده است.

 

این در حالی است که دو ترجمه‌ی آزاد دیگر هم از این شعر در زبان فارسی منتشر شده است. آن‌طور که در کتاب «اصول فن ترجمه‌ی فرانسه به فارسی» (انتشارات سمت) آمده، ایرج میرزا و نیر سعیدی هم این شعر را ترجمه کرده‌اند.

 

متن سه ترجمه‌ی موجود از این شعر در زبان فارسی در پی می‌آید:

 

«روباه و زاغ» / ترجمه‌ی حبیب یغمایی

 

زاغکی قالب پنیری دید

 

به دهان برگرفت و زود پرید

 

بر درختی نشست در راهی

 

که از آن می‌گذشت روباهی

 

روبهک پرفریب و حیلت‌ساز

 

رفت پای درخت و کرد آواز

 

گفت به به چقدر زیبایی

 

چه سری چه دُمی عجب پایی

 

پر و بالت سیاه‌رنگ و قشنگ

 

نیست بالاتر از سیاهی رنگ

 

گر خوش‌آواز بودی و خوش‌خوان

 

نبودی بهتر از تو در مرغان

 

زاغ می‌خواست قار قار کند

 

تا که آوازش آشکار کند

 

طعمه افتاد چون دهان بگشود

 

روبهک جست و طعمه را بربود

 

***

 

«روباه و زاغ» / ترجمه‌ی ایرج میرزا

 

کلاغی به شاخی جای‌گیر

 

به منقار بگرفته قدری پنیر

 

یکی روبهی بوی طعمه شنید

 

به پیش آمد و مدح او برگزید

 

بگفتا: «سلام ای کلاغ قشنگ!

 

که آیی مرا در نظر شوخ و شنگ!

 

اگر راستی بود آوای تو

 

به‌ مانند پرهای زیبای تو!

 

در این جنگل اکنون سمندر بودی

 

بر این مرغ‌ها جمله سرور بودی!»

 

ز تعریف روباه شد زاغ، شاد

 

ز شادی بیاورد خود را به‌ یاد

 

به آواز خواندن دهان چون گشود

 

شکارش بیافتاد و روبه ربود

 

بگفتا که: «ای زاغ این را بدان

 

که هر کس بود چرب و شیرین‌زبان

 

خورد نعمت از دولت آن کسی

 

که بر گفت او گوش دارد بسی

 

هم‌اکنون به‌ چربی نطق و بیان

 

گرفتم پنیر تو را از دهان

 

***

 

«روباه و زاغ» / ترجمه‌ی نیر سعیدی

 

بامدادان رفت روباهی به باغ

 

دید بنشسته است بر بامی کلاغ

 

نشئه و شادی بی‌اندازه داشت

 

زیر منقارش پنیری تازه داشت

 

گفت در دل روبه پرمکر و فن

 

کاش بود این لقمه اندر کام من

 

با زبانی چرب و با صد آب و تاب

 

گفت پس با وی که: ای عالیجناب

 

از همه مرغان این بستان سری

 

وه! چه مه‌رویی چه شوخ و دلبری

 

این‌چنین زیبا ندیدم بال و پر

 

پر و بال توست این یا مشک تر!

 

خود تو دانی من نیَم اهل گزاف

 

گر بُرندم سر نمی‌گویم خلاف

 

گر تو با این بال و این پرواز خوش

 

داشتی بانگ خوش و آواز خوش

 

شهره چون سیمرغ و عنقا می‌شدی

 

ساکن اقلیم بالا می‌شدی

 

غره شد بر خود کلاغ خودپسند

 

خودپسند آسان فتد در دام و بند

 

تا که منقار از پی خواندن گشاد

 

لقمه‌ی چرب از دهانش اوفتاد

 

نغمه چون سر داد در شور و حجاز

 

کرد شیرین کام رند حیله‌ساز

 

شد نصیب آن محیل نابکار

 

طعمه‌ای آن‌سان لذیذ و آب‌دار

 

گشت روبه چون ز حیلت کامکار

 

داد اندرزی چو درّ شاهوار

 

گفت هر جا خودپسندی ساده است

 

چاپلوسی بر درش استاده است

 

آن تملق‌پیشه‌ی رند هوشمند

 

نان خورد از خوان مرد خودپسند

ادامه مطلب
دوشنبه 29 آبان 1391  - 10:33 AM

گازهای منتشر شده توسط وسایل خانگی می‌تواند مشکلاتی از قبیل: سردرد، تهوع، سوزش چشم و گلو را ایجاد کند. آلودگی هوای داخل خانه برای کودکان خطرناک‌تر است، زیرا کودکان سریع‌تر نفس می‌کشند و هوای بیشتری را وارد بدن خود می‌کنند.


1- مواد شیمیایی وسایل کاردستی: هنگامی‌که می‌خواهید کاردستی درست کنید، بهتر است در هوای آزاد این کار را انجام دهید. نوع وسایل لازم برای درست کردن کاردستی و مدت زمان قرارگرفتن در معرض دود، بوی چسب و...، مشکلاتی مانند سردرد، سوزش چشم، بینی و گلو را در پی دارد.پختن بیش از حد خاک رس می‌تواند موجب آزاد شدن ماده شیمیایی سمی‌در هوا می‌شود.حتی برخی از اقلامی‌که سمی‌نیستند نیز دارای حلال‌هایی هستند که برای تنفس خطرناکند.


2- اسپری خوشبوکننده هوا: خوشبوکننده‌های هوا در برخی افراد، باعث ایجاد مشکلات تنفسی و سردرد می‌گردند.یک سوم بیماران مبتلا به آسم، هنگام تماس با این مواد دچار حملات آسم می‌شوند. برخی از این خوشبوکننده‌ها دارای فتالات هستند. فتالات ماده شیمیایی است که باعث ایجاد مشکلات رشد و هورمونی در کودکان می‌شود.به جای استفاده از اسپری‌های خوشبوکننده هوا بهتر است از گیاهانی مانند: رزماری، ریحان و نعنا استفاده کنید.


3- رنگ کردن در و دیوار خانه:رنگ کردن خانه نیز باعث انتشار گازهای خطرناک در داخل خانه می‌شود. در حین رنگ کردن و تا چند روز بعد از آن، تمام در و پنجره‌ها را باز کنید تا رنگ خشک شود. قوطی‌های رنگ را در جایی نگه ندارید، زیرا حتی ظروف رنگ دربسته هم ممکن است گازها را منتشر کنند. اگر هم می‌خواهید قوطی‌های رنگ را نگه دارید، آنها را در مکانی دور از محل زندگیتان مثل انباری یا زیرزمین نگه دارید.


4- فرش و قالیچه:افراد در خانه‌ای که فرش دارد، بیشتر دچار سردرد، بثورات پوستی و سوزش چشم و گلو می‌شوند.فرش و موکت و قالیچه، گازهای خطرناکی را در هوای داخل خانه ایجاد می‌کنند. فرش‌ها را قبل از آوردن به خانه، چند روز در هوای آزاد بگذارید.اگر کودک شما دارای آسم یا آلرژی است، از کف‌پوش‌های دیگری به جای فرش استفاده کنید.


5- مواد تمیزکننده خانگی: اگر بوی مواد شیمیایی را که برای تمیز کردن خانه استفاده می‌شوند، استشمام کنید یا به آنها دست بزنید، می‌تواند موجب بثورات پوستی و ناراحتی تنفسی می‌شود. این خطرات در افراد مبتلا به بیماری تنفسی و پوستی شدیدتر می‌باشد.سعی کنید با آب داغ، جوش شیرین، پارچه و محصولات پاک کننده‌ای که کمتر سمی‌هستند، خانه خود را تمیز کنید.


6- لباس‌های گرفته شده از خشکشویی:خشکشویی‌ها غالبا از پروکلرواتیلن استفاده می‌کنند. پروکلرواتیلن نوعی ماده شیمیایی است که موجب سرطان در حیوانات می‌شود. هنگامی‌که لباس خود را از خشکشویی به خانه می‌آورید، ممکن است افراد خانه این ماده شیمیایی خطرناک را استنشاق کنند.قبل از پوشیدن لباس‌های خشکشویی، بهتر است چند روز آنها را در انباری بگذارید.


7- دود سیگار:در خانه‌ای که یکی از افراد آن سیگار می‌کشد، کودکان دچار عفونت گوش، ذات‌الریه، برونشیت و سرفه می‌شوند.کودکانی که دارای آسم هستند، غالبا دارای حملات مکرر آسم می‌شوند. تنفس دود سیگار باعث می‌شود کودکانی که دارای علائم آسم نیستند، دچار علائم آسم شوند.اگر لباس، بالش و فرش شما بوی سیگار بدهد، برای کودکانی که در خانه هستنند و روی زمین بازی می‌کنند، مضر است.


8- دود ظروف تفلون: پختن غذا در ظروف تفلون در دمای بسیار بالا ممکن است باعث آزادسازی دودهای سمی‌ گردد.اگر دما بیشتر از 260 درجه سانتیگراد باشد و ظرف مورد استفاده تفلون باشد، مواد شیمیایی را پخش می‌کند. ظروف خود را خیلی داغ نکنید یا پیش از گرما دادن به این ظروف، آنها را در فر قرار دهید و همیشه موقع پخت غذا، از هود یا هواکش آشپزخانه استفاده کنید (آنها را روشن کنید).به جای تفلون، بهتر است از ظروف چدنی و یا استیل استفاده کنید.


9- مشکلات اجاق گاز:اجاق گازی که به طرز نادرست نصب شده است، می‌تواند باعث پخش گازهای خطرناکی مثل مونوکسیدکربن و دی اکسیدنیتروژن در خانه شود.مونوکسیدکربن در غلظت کم می‌تواند باعث خستگی شود.مونوکسیدکربن در غلظت بالا، باعث تهوع، سردرد، سرگیجه و حتی مرگ می‌شود. دی اکسیدنیتروژن باعث مشکلات تنفسی به خصوص در کودکان می‌شود.اگر شعله اجاق، آبی رنگ است، می‌توانید از تنظیم بودن مشعل‌ها مطمئن شوید.همیشه در هنگام کار با اجاق گاز، هود یا تهویه آشپزخانه را روشن کنید تا گازهای خطرناک وارد فضای خانه نشود.


10- گاز رادون:شما گاز رادون را نمی‌توانید ببینید یا استشمام یا مزه مزه کنید.هنگامی‌که اورانیوم وارد سنگ، خاک یا آب می‌شود، گاز خطرناک رادون تشکیل می‌شود. از طریق شکاف‌ها و یا سوراخ‌های دیوار و یا لوله ها، گاز رادون وارد خانه می‌شود.دومین علت ایجاد سرطان ریه، گاز رادون است.


11- شومینه:شومینه باعث انتشار گازهای خطرناکی مثل مونوکسیدکربن در فضای خانه شما می‌شود.هر ساله فیلتر دودکش و خود دودکش شومینه را بررسی کنید. 12- فرمالدئید:فرمالدئید ماده شیمیایی است که در چوب مبلمان و در پرده و لباس به کار می‌رود.کودکانی که در معرض این ماده قرار می‌گیرند، بیشتر دچار مشکلات تنفسی می‌شوند.فرمالدئید، گازهای گلخانه‌ای را هم تولید می‌کند.بهتر است پرده‌ها را قبل از نصب، بشویید و مبلمان جدید (تازه خریداری شده) را تا مدتی در هوای آزاد قرار دهید.

ادامه مطلب
دوشنبه 29 آبان 1391  - 10:30 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 67

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822618
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی