به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 ایسنا، دکتر میشل هایلند از متخصصان دانشکده روانشناسی دانشگاه پلی موت که سرپرستی این مطالعه را برعهده داشته اظهار داشت: کتک زدن کودکان و یا فریاد کشیدن بر سر آنها می‌تواند موجب بروز تغییرات بیولوژکی در بدن کودکان شود و این تغییرات نیز به نوبه خود می تواند زمینه ساز ابتلای کودک به بیماری‌های جدی و خطرناک در سنین بالاتر شود.

به گزارش یونایتدپرس به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، این متخصصان انگلیسی از ۲۵۰ فرد بالغ و سالم در عربستان درباره کودکی‌شان سوالاتی پرسیدند و پاسخ‌های این افراد را با وضعیت سلامت آنها در دوران بزرگسالی مقایسه کردند.

این مطالعه که شرح آن در مجله طب رفتاری به چاپ رسیده نشان داد در مقایسه با افراد سالم اشخاصی که به سرطان مبتلا شده بودند ۷۰ درصد بیشتر در کودکی از والدین خود کتک خورده بودند.

هم چنین این بررسی تایید کرد افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و آسم نیز در دوران کودکی به ترتیب ۳۰ و ۶۰ درصد بیشتر تنبیه بدنی شده بودند.

دکتر هایلند با توجه به نتایج این مطالعه خاطرنشان کرد: استرس شدید در سال‌های نخست زندگی در اثر ضربه عاطفی یا آزار و سوء استفاده جسمی موجب تغییرات بیولوژیکی در بلندمدت می‌شود خطر ابتلا به بیماری‌های جسمی مهم را در سنین بزرگسالی تشدید می‌کند.

ادامه مطلب
شنبه 27 آبان 1391  - 9:44 AM

 

مثلا ظروف تفلون یا نچسب با توجه به راحتی شستشو برای پخت و پز مناسب است اما اگر در نگهداری این ظروف دقت نكنید، نتیجه عكس است. ظروف تفلونی كه با استفاده نادرست خش‌دار شده‌اند، سبب تركیب مواد شیمیایی ساخته شده در این ظروف با تركیبات غذا شده و سرطان‌زا محسوب می‌شوند.

دكتر سیدضیاء‌الدین مظهری، رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه در همین خصوص به «جام‌جم» می‌گوید: در ظروف تفلون از فلزی به نام كادمیوم استفاده می‌شود كه از فلزات سنگین است.

به گفته او، در ظروف تفلونی كه دچار خراش‌هایی در اثر شستشو یا كشیدن قاشق یا غیره شده‌اند، فلز كادمیوم وارد غذا شده و عوارضی احتمالی مانند سرطان را پدید می‌آورد.

دكتر مظهری تاكید می‌كند از ظروف تفلون آسیب‌دیده استفاده نشود و هرگز این ظروف را مورد ترمیم قرار ندهند چون آسیب بیشتری به بدن می‌رساند. بین ظروف شیشه‌ای یا همان پیركس و ظروف تفلون از این جهت كه به راحتی قابل شستشو هستند شباهت زیادی وجود دارد، اما حسن ظروف پیركس به نسبت ظروف تفلون سلامت همیشگی آنهاست. دكتر مظهری معتقد است: چون مواد اسیدی یا بازی روی ظروف شیشه‌ای تاثیری نمی‌گذارد و از طرفی با حرارت و دمای بالا هم یونی از شیشه آزاد نمی‌شود، برای پخت و پز بسیار مفید هستند.

ظرف رویی مناسب اگر...

به اعتقاد رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه اگر ظرفی واقعا از جنس روی باشد می‌تواند باعث خروج یون‌های روی از ظرف و ورود آن به غذا شود كه مفید است و باعث جبران كمبود روی در بدن می‌شود. اما ظاهرا اغلب ظروفی كه به عنوان رویی در بازار وجود دارند از آلومینیوم ساخته می‌شوند. این در حالی است كه آزاد كردن یون آلومینیوم در غذا، سبب انتقال این یون‌ها به بدن می‌شود و در درازمدت می‌تواند عوارضی از جمله كم‌خونی را در بدن به وجود آورد. اگر از طرفداران استفاده از ظروف رویی برای پخت و پز غذا هستید حتما سعی كنید ظروف رویی اصل را بخرید.

ظرف‌های لعاب‌دار و سفالی

ظروف سفالی از این جهت كه سطح صافی ندارند و ممكن است باعث باقی ماندن غذا در منافذ ریز داخل ظرف شوند، برای پخت و پز پیشنهاد نمی‌شوند اما در حال حاضر این ظروف را رنگ كرده و وارد بازار می‌كنند.

به اعتقاد دكتر مظهری، این ظروف سفالی رنگ شده هم بی ضرر نیستند، از این جهت كه رنگ‌های استفاده شده در این ظروف معمولا فلزات سنگینی مانند سرب دارند كه عوارضی نظیر كندذهنی، افسردگی و بعضی مسمومیت‌های درازمدت دیگر دارد. او ادامه می‌دهد: اما ظروف لعابی زردرنگ قدیمی كه در ایام گذشته مورد استفاده قرار می‌گرفت، بهترین نوع این ظروف برای پخت و پز و نگهداری غذاست.

درمورد ظروف ملامین هم لعابی كه برای محافظت روی آن پوشانده می‌شود، بسیار نازك و آسیب‌پذیر است. بنابراین اگر این لایه لعابی با خش و خطوط از بین برود نفوذ میكروب در این ظروف را سبب می‌شود.

ظرف خوب، ظرف مسی

رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه ، ظروف مسی را با شرط و شروطی بهترین نوع ظروف برای پخت غذا می‌داند. اگر ظروف مسی به شكل مناسبی قلع اندود نشده باشند یا از مواد حاوی سرب برای قلع اندود شدن، استفاده شده باشد، این عنصر می‌تواند پس از ورود به غذا، در درازمدت سبب ایجاد مسمومیت شود.

دكتر مظهری می‌گوید: اگر ظروف مسی ، قلع‌اندود نشده باشد، ورود یون مس به غذا در درازمدت، تاثیر نامطلوبی بر بدن می‌گذارد. به گفته او ذخیره شدن یون مس در كبد به مرور به این عضو آسیب می‌رساند. به همین دلیل ظروف مسی را قلع‌اندود می‌كنند.

دكتر مظهری توصیه می‌كند: هنگام شستشوی این ظروف باید دقت كنید تا لایه قلع اندود شده از بین نرود یا خش بر ندارد. همچنین مواد اسیدی یا غذاهای ترش، سبب از بین‌رفتن لایه رویی ظروف مسی می‌شود كه بر این اساس هر چند وقت یكبار باید این ظروف، قلع اندود شوند.

ادامه مطلب
شنبه 27 آبان 1391  - 9:43 AM

خیلی از پدر و مادرها تصور می‌كنند برای این‌كه فرزندشان از نظر روحی و هیجانی بخوبی رشد كند و زندگی متعادلی داشته باشد، حتما باید اسباب‌بازی‌های گران‌قیمت و رنگارنگی برایش تهیه كنند، او را در كلاس‌های مختلف ثبت‌نام كنند یا این‌كه كارهای خاصی برایش در نظر بگیرند؛ اسباب‌بازی‌ها و كلاس‌هایی كه بتواند نیازهای كودك‌شان را تأمین كند! اما آیا واقعا برای این كار باید سراغ اسباب‌بازی‌های گران‌قیمت و متفاوت رفت؟ آیا بدون كمك این لوازم نمی‌توان به رشد مناسب كودك امیدوار بود؟

 جام جم ؛ این طرز فكر در حالی میان بعضی از ما رواج پیدا كرده است كه بسیاری از متخصصان می‌گویند برای رشد هیجانی كودك لازم نیست اسباب‌بازی‌ها و لوازم گران قیمتی برای كودك بخرید و در دسترس او بگذارید. براساس نظر آنها، كارهایی ساده مانند یك گفت‌وگوی دقیق و لذت‌بخش نیز می‌تواند برای رسیدن به این هدف به پدر و مادر كمك كند.

بنابراین فقط لازم است كمی خلاقیت و نوآوری داشته باشید و از هر فرصتی استفاده كنید. یكی از ساده‌ترین و ارزان‌ترین شیوه‌ها برای ایجاد چنین رابطه‌ای، صحبت‌كردن با كودك و گوش دادن به حرف‌های اوست. خیلی از پدر و مادرها فقط با فرزندشان صحبت می‌كنند و وقتی نوبت حرف زدن او می‌رسد، سرگرم كارهای خودشان می‌شوند، در حالی كه یكی از مهم‌ترین بخش‌های صحبت‌كردن با كودك، شنیدن دقیق سخنان اوست. پس سعی كنید شنونده خوبی باشید تا فرزندتان هم با ذوق و علاقه بیشتری با شما صحبت كند.

البته، این كار یك فایده دیگر هم دارد؛ شما با این شیوه، به طور ناخودآگاه به فرزندتان آموزش می‌دهید كه در آینده شنونده خوبی باشد و با احترام به نظرات دیگران گوش كند. بنابراین از همین امروز دست به كار شوید و سعی كنید با گوش‌كردن به تك‌تك كلمات و جملاتی كه فرزندتان می‌گوید، آینده درخشانی برای او رقم بزنید.

ادامه مطلب
شنبه 27 آبان 1391  - 9:41 AM

 

اگر به شما بگویند برای لاغر شدن باید با همکارانتان غذا نخورید، تنهایی رژیم نگیرید، کتاب‌های آشپزی نخوانید، در مقابل آینه غذا نخورید، تنوع غذایی نداشته باشید و حین غذا خوردن آهنگ گوش نکنید، تعجب می‌کنید؟


بقیه در ادامه

ادامه مطلب
شنبه 27 آبان 1391  - 9:39 AM

 

دنیای اقتصاد نوشت: کسانی که این روزها برای خرید مسکن به بنگاه‌ها مراجعه می‌کنند حتما با پیشنهاد تحریک‌کننده «یک واحدمسکونی نوساز برای فروش با قیمتی حدود 15 درصد ارزان‌تر از نرخ نوساز منطقه» مواجه شده‌اند.


بقیه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 27 آبان 1391  - 9:37 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 67

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5827231
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی