به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 اندروید را همه می‌شناسیم و همه می‌دانیم که در سال‌های اخیر پیشرفت بسیار زیادی داشته است. امروزه بسیاری از گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها از این سیستم‌عامل رایگان استفاده می‌کنند و همه می‌دانیم که غول جست‌وجو دنیا، یعنی گوگل پشت این سیستم عامل قرار دارد. اما مسأله‌ای که خیلی‌ها نمی‌دانند این است که‌ اندروید و لینوکس رابطه‌ی تنگاتنگی با یکدیگر دارند و در واقع‌ اندروید بر اساس لینوکس طرح‌ریزی شده است. در ادامه به این سوال پاسخ می‌دهیم که آیا‌ اندروید هم یکی از ویرایش‌های خاص لینوکس است یا خیر؟

این که نام‌ اندروید را در وب‌سایت‌های مرتبط با لینوکس می‌بینیم عجیب نیست، در واقع دوستان لینوکسی ما‌ اندروید را یکی از انواع لینوکس می‌دانند و از محبوبیت آن خوشحال هستند. در واقع آنها درست فکر می‌کنند ولی نمی‌توان گفت که‌ اندروید یک گنو لینوکس خالص است. واضح است که تفاوت‌های بسیار زیادی با لینوکس خالص دارد و لیسانس‌های شبه متن باز مختلفی در آن ایفای نقش می‌کنند. به کار بردن واژه‌ی خالص درست نیست اما از نظر کلی رابطه‌ی نزدیکی بین‌ اندروید و لینوکس وجود دارد.

اندروید روی کرنل یا هسته استاندارد لینوکس اجرا می‌شود و بسیاری از کدها و نرم‌افزارهای فضای هسته را درست مشابه یک کامپیوتر که دارای سیستم عامل لینوکس است، اجرا می‌کند. این طبیعت منعطف لینوکس است، سیستم عاملی که قلب تپنده‌ی بسیاری از سیستم‌ها شده است. گوگل و شرکای‌ اندرویدی‌اش مثل سامسونگ، اچ‌تی‌سی و سایانوژن‌مود (انجمنی که رام‌های سفارشی اندروید برای گوشی‌های مختلف طراحی می‌کند)، واسطی برای کار با هسته‌ی لینوکس در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اما هسته‌ی لینوکس است که کارها را انجام می‌دهد، تمام حرکات لمسی ما به هسته می‌گویند که چه کاری باید انجام دهد. درست مثل کامپیوترهای عادی که یکی از ویرایش‌های خاص لینوکس را روی آن نصب می‌کنیم و کارها را هسته‌ی لینوکس انجام می‌دهد.

اندروید از نظر ظاهر و کارکرد کمی‌ با لینوکس‌ها متفاوت است چرا که برای مفید بودن، آن هم در صفحه نمایش لمسی و کوچک یک گوشی هوشمند، لازم است که ظاهر و عملکرد متفاوتی داشته باشد. البته این بیان ساده‌ی تفاوت‌ اندروید و لینوکس است، اگر با رابطه‌ی بین فضای کرنل و فضای کاربری آشنا باشید متوجه می‌شوید که چه قدر مسائل را ساده و پیچیدگی‌ها را حذف کرده‌ایم.

خلاصه اگر دفعه‌ی بعدی خواستید یک گوشی یا تبلت‌ اندرویدی بخرید، یادتان باشد که شما هم به نوعی از استفاده‌کنندگان سیستم‌عامل متن‌باز لینوکس هستید و خوشحال باشید که به این جمع پیوسته‌اید.

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 آبان 1391  - 4:10 PM

 

 شرکت‌های تولید کننده همواره سعی می‌کنند تا با ارتقا قابلیت های سخت افزاری دستگاه‌های خود، محیطی ایده آل را برای اجرای روان تر این سیستم عامل محبوب، فراهم آورند. اما تهیه دستگاه‌های جدید شاید برای بسیاری از کاربران از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر نباشد و بسیاری ترجیح می‌دهند تا با کندی سیستم عامل خود سر کنند ولی گجت شان را ارتقا ندهند.

نکته ای که در بسیاری از مواقع به آن توجه نمی‌شود، این است که افزایش سرعت همیشه درگیر مسائل سخت افزاری نیست و بعضی مواقع می‌توان با چند ترفند نرم‌افزاری ساده، عملکرد سیستم عامل را بهینه نمود.

اهمیت صفحات خانگی

شاید باور نکنید ولی نصب یک Luncher خوب می‌تواند نقشی بسیار کلیدی را در سرعت کلی اندروید شما ایفا کند. یکی از بهترین لانچر ها که می‌توانیم آن‌را توصیه کنیم LauncherPro است. با نصب این لانچر، بلافاصله تغییر سرعت محسوسی را مشاهده خواهید نمود و برخی از امکاناتی که همراه آن به سیستم عامل شما اضافه می‌شوند، می‌توانند ترفندهای دیگری را جهت افزایش سرعت در اختیارتان قرار دهد. اگر با رابط کاربری این لانچر ارتباط برقرار نمی‌کنید، ADWLauncher هم می‌تواند یک گزینه خوب دیگر باشد.

اگر از گوشی شرکت هایی مانند HTC استفاده می‌کنید و عاشق رابط کاربری Sence آن هستید، قطعا با نصب لانچر موافق نخواهید بود. در این صورت توجه داشته باشید که تعداد بالای صفحات خانگی و داشتن آیکون ها و ویجت های بسیار می‌تواند در عملکرد سیستم عامل شما اختلال ایجاد کند. پس اگر سخت افزار دستگاه شما از قدرت کافی برخوردار نیست، توصیه می‌کنیم تعداد صفحات خانگی ( Home Screen ) و ویجت‌ها را به حداقل برسانید.

خداحافظی با اپلیکیشن‌های اضافه

دنیای اپلیکیشن‌ها آنقدر رنگارنگ است که اکثر کاربران وسوسه می‌شوند تا بسیاری از برنامه‌ها را بر روی دستگاه خود نصب کرده و آن‌ها را از نزدیک تجربه نمایند. بسیاری از این اپلیکیشن‌ها تنها یک بار مورد استفاده قرار می‌گیرند و در لابه‌لای انبوه برنامه‌ها، به دست فراموشی سپرده می‌شوند. اما همین اپلیکیشن‌های فراموش شده که سالی یک بار نیز ممکن است مورد استفاده ما قرار نگیرند، باعث کندی دستگاه مان خواند شد. برای شناسایی و پاک کردن این برنامه ها می‌توانید از اپلیکیشن Useless Apps Remover استفاده کنید. به محض اجرای این برنامه، لیستی از اپلیکیشن‌هایی که بسیار کم مورد استفاده قرار داده‌اید نمایش داده می‌شوند، که می‌توانید آن‌ها را پاک نمایید. توصیه می‌کنیم برای شناسایی بهتر برنامه‌ها، اجازه دهید تا Useless Apss Remover تا یک هفته در پس‌زمینه دستگاه شما اجرا شود، آن موقع است که می‌توانید لیست دقیق تری را از برنامه‌های غیر کاربردی خود در اختیار داشته باشید.

شناسایی اپلیکیشن‌های موذی

یکی از دلایل اصلی کند شدن اندروید، اپلیکیشن‌هایی هستند که به خاطر برنامه نویسی ضعیفشان، مقدار بسیار زیادی از پردازنده دستگاه را مصرف می کنند. جهت شناسایی این برنامه‌ها می‌توانید از اپلیکیشن Watchdog استفاده نمایید. این اپلیکیشن بر روی میزان مصرف برنامه ها از پردازنده نظارت می‌کند و در صورتی که اپلیکیشنی بیش از حد مجاز به CPU فشار بیاورد، شما را از این موضوع مطلع می‌کند.

جابه‌جایی برنامه‌ها

همیشه به این موضوع مهم توجه داشته باشید که هرچه حافظه داخلی گوشی شما خالی‌تر باشد، عملکرد دستگاه شما سریع‌تر خواهد بود. اما نگران نباشید، لازم نیست به خاطر خالی کردن حافظه داخلی، کلیه اپلیکیشن‌های خود را پاک نمایید. چرا که حافظه جانبی دستگاه قرار است به کمک شما بیاید. ابتدا نگاهی به لیست برنامه‌های خود بیندازید و حجیم ترین‌ها را شناسایی کنید. در گام بعدی باید از اپلیکیشن App2SD یاری بگیرید. این برنامه به شما کمک می‌کند تا اپلیکیشن‌های خود را از حافظه داخلی به حافظه جانبی دستگاه منتقل نمایید.

یک راهکار دیگر هم که باید مد نظر داشته باشید، Uninstall کردن برنامه‌ها و نصب مجدد آن‌ها است. برخی از اپلیکیشن‌ها به مرور زمان اطلاعاتی را داخل خود ذخیره می‌کنند که باعث سنگین شدن آن‌ها می‌شود. برای مثال اپلیکیشن اینستاگرام تنها 14 مگابایت حجم دارد، اما پس از گذشت چندین ماه استفاده ممکن است تا ۳۰۰ مگابایت فضا را به خود اختصاص دهد. شما می‌توانید با یکبار پاک کردن و نصب مجدد آن، از این اتفاق جلوگیری کنید.

چند پیشنهاد برای گوشی‌های روت شده

اگر گوشی خود را Root کرده اید و بر روی اندروید تسلط کافی را دارید، چند راهکار را می‌توانیم به شما توصیه کنیم. اولین اقدام می‌تواند نصب یک ROM سفارشی باشد. به خصوص اگر گوشی شما دارای نسخه های اولیه اندروید باشد، با نصب Costum ROM می‌توانید دنیای جدیدی را تجربه نمایید.

گزینه دیگر برای افزایش سرعت می‌تواند Overclock کردن باشد که پتانسیل های واقعی دستگاه را در اختیار شما قرار می‌دهد. اما برای استفاده از این پیشنهاد تامل کرده و دقت و احتیاط فراوانی را به کار گیرید، قرار نیست که با یک اشتباه کوچک یا فشار بیش از حد بر روی پردازنده گوشی، با اسمارت فون نازنین تان خداحافظی کنید.

اما یکی از مهمترین مشکلاتی که به کمک روت کردن برطرف می‌شود، امکان پاک کردن اپلیکیشن‌هایی است که به صورت پیش‌فرض بر روی دستگاه نصب شده اند. کمپانی‌ها با نصب این برنامه‌ها، قابلیت‌هایی نرم افزاری دستگاه خود را افزایش می‌دهند و دریغ از اینکه بسیاری از آن‌ها هرگز توسط کاربران مورد استفاده قرار نخواهد گرفت. اگر گوشی خود را روت کرده باشید، این شانس را خواهید داشت تا به کمک برنامه Titanium Backup ، از شر اپلیکیشن‌های پیش فرض دستگاه خود خلاص شوید.

در نهایت توجه داشته باشید که روت کردن دستگاه و استفاده از راهکارهایی که به آن‌ها اشاره کردیم، نیاز به تسلط کافی شما بر روی کاری که انجام می‌دهید دارد، لذا توصیه می‌کنیم قبل از هرچیز یک Backup کلی از سیستم عامل خود، تهیه نمایید.

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 آبان 1391  - 4:08 PM

 

 

Maingear Nomad 15 لپ تاپی خوش دست برای گیمرهای حرفه ای که هم بازار را خوشحال کرده و هم کاربران را. کمپانی مین گی یر این بار لپ تاپی مخصوص علاقمندان به گیم ساخته که ۱۵ اینچی بوده و با ویژگی های بالا، راحتی هنگام بازی را به ارمغان آورده است. پردازنده آن از نسل کور آی سون (Corei7) با سرعت ۲٫۷ گیگاهرتز (تا ۳٫۸ گیگاهرتز افزایش می یابد) است و ۸ گیگ رم روی آن نصب شده است. (تا ۳۲ گیگ رم می توانید روی آن سوار کنید)
nomadnotebooks4 بررسی لپتاپ  Maingear Nomad 15؛ لپتاپی برای گیمرهای حرفه ای
 
هارد آن هم می تواند دوآل ۷۵۰ گیگ باشد و یا ۲۵۶ گیگ هارد اس اس دی داشته باشد. ویندوز ۷ روی آن سوار بوده و اواسط ماه آینده میلادی راهی بازار می شود (۲۰۱۲-۱۱-۱۳). در ماه سپتامبر کمپانی مذکور، نسخه ۱۷ اینچی را به بازار داد که مورد استقبال زیاد واقع نشد اما این بار نسخه ۱۵ اینچی فوق العاده بوده و کارت گرافیک موسوم به Nvidia’s GeForce GTX 680MX دارد که با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ و فن آوری anti-glare قدرت خوبی را به کاربران دارنده این لپ تاپ می دهد. اما قیمت آن کمی زیاد است: برای پایین ترین مدل با رم و هارد و گرافیک بیسیک، ۱۵۴۹ دلار است. دارای دو پورت یو اس بی نسخه دو و سه پورت یو اس بی نسخه سه است. (پورت فایروایر نیز دارد)
nomad 15 top view4 بررسی لپتاپ  Maingear Nomad 15؛ لپتاپی برای گیمرهای حرفه ای
 
یکی از ویژگی های بزرگ این لپ تاپ این است که با فشار یک دکمه تعبیه شده می توانید سیستم را به اصطلاحoverclock آورکلاک کنید. با این کار ۸ درصد در پرفورمنس سیستم تغییر خواهید دید.
 
 
backlit3 بررسی لپتاپ  Maingear Nomad 15؛ لپتاپی برای گیمرهای حرفه ای
 

 

مشخصات گرانترین مدل آنرا که ۲۵۰۰ دلار است را می توانید مشاهده کنید.

Ultimate specs- Type Gaming

- Screen size 15 inches
- Screen resolution 1920 x 1080
- Bundled OS Windows (7)
- CPU family Core i7
- System RAM 16 GB
- Hard drive(s) 1.06 TB (total)
- SSD,…
- Pointing device Trackpad
- Video outputs HDMI, VGA
- Released November 13, 2012

General
- Type Gaming
- Bundled OS Windows (7)

Display
- Screen size 15 inches
- Screen resolution 1920 x 1080
- Aspect ratio 16:9
- Screen type LCD (Active, Color, Backlit, LED)
- Screen surface Glossy

Processor
- Processor make Intel
- CPU family Core i7
- CPU model 3840QM
- Cache size 6 MB L3 cache

Optical media
- Optical drive Yes
- Disc loading type Tray loading
- Readable optical media DVD, CD
- Optical write support Yes
- Writable optical media DVD, CD
- Writable DVD formats DVD-R (DL [double layer]), DVD-RW, DVD+R (DL [double layer]), DVD+RW, DVD-RAM
- CD formats CD-R, CD-RW
- Networking
- WiFi 802.11 b, g, n (2.4, 5 GHz)
- WiFi encryption WEP, WPA, WPA2
- Ethernet 10/100/1000 [Gigabit]

Video
- Graphics adapter Integrated
- Graphics (integrated) NVIDIA (GeForce)
- GPU model GTX 680MX
- Video RAM 4 GB
- Video outputs HDMI, VGA

Memory details
- RAM bus / speed DDR3 (1600)
- Memory package 204-pin SODIMM
- RAM slots 2 slots (total)
- 2 slots (occupied)
- Maximum RAM 32 GB (system)
- 16 GB (per module)

Storage details
- Storage interface SATA
- eSATA Yes
- Drive bays 2.5 inches
- 1 bays (total)
- 1 bays (occupied)
- RAID support Yes

Environmental
- System cooling Fan-cooled

Other features
- Integrated webcam Yes
- Security lock slot Yes
- Case lighting Internal

Memory and storage – basic
- System RAM 16 GB
- Hard drive(s) 1.06 TB – total
- SSD, Platter

Battery
- Battery type Li-ion

Input
- Keyboard Backlit
- Pointing device Trackpad

Connections
- USB 3.0 (3 port(s)), 2.0 (2 port(s))
- Bluetooth Yes (unspecified version)
- Common profiles HID [peripherals]

Audio
- Audio inputs 3.5mm
- Audio outputs 3.5mm, TOSLINK (optical)
- Audio channels Stereo
- Built-in microphone Yes
- Speakers Stereo

Memory card reader
- Memory card reader Yes
- Pricing & availability
- Availability Available
- Released (US) November 13, 2012
- Announced (US) November 13, 2012
- Original price $2599 USD

Colors
- Black

 

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 آبان 1391  - 4:04 PM

 

امروزه استفاده روزمره از اینترنت بدون وجود جستجوگر گوگل ( Google search ) غیر ممکن شده است و در انبوه میلیون ها صفحه اینترنتی که نمی دانید کدام یک دقیقا همان پاسخی است که بدنبال آن می گردید جستجوگر گوگل همچون یک معجزه در اختیار شما است تا از سریعترین راه بتوانید به اطلاعات مورد نظر خود دست پیدا کنید. عمق وابستگی تا آنجاست که حتی دانشجویان برای پیدا کردن ادرس دانشگاه خود در عموم موارد از جستجو در گوگل استفاده می کنند. در این مقاله سعی می کنیم با معرفی چند ترفند به روش هایی را برای دریافت سریعتر اطلاعات به شما معرفی نمائیم.

logo3w 13 ترفند برای استفاده بهتر از موتور جستجو گوگل

- مشخص کردن ساعت محلی
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید زمان محلی یک شهر دیگر را بدانید، اما واقعا سرو کله زدن و حساب کردن ساعت محلی از روی ساعت گرینویچ کار خیلی راحتی به نظر نمی رسد. به جای اینکار کافی است شما در گوگل نام شهر مورد نظر خود را مشابه زیر وارد نمائید تا ساعت محلی آن بسرعت نمایش داده شود:

time los angeles

- حذف یک کلمه از نتیجه جستجو
اگر در عبارتی که جستجو می کنید ، می خواهید نتایج مربوط به یک کلمه خاص حذف گردد ، می توانید از روش زیر استفاده نمائید:

ebooks -free

- جستجو برای کلمات هم معنی
اگر می خواهید در نتیجه سرچ خود، کلمات مشابه و هم معنی نیز وارد شوند باید از علامت ~ مطابق زیر استفاده کنید. در اینجا کلماتی مانند guide , manual , reference نیز در نتیجه جستجو وارد می شوند:

debian installation ~tutorial

- معنی کلمات
نیاز نیست برای یافتن معنی یک کلمه یک دیکشنری بر روی کامپیوتر خود نصب کنید و یا زحمت وارد شدن به سایت های دیکشنری را به خود بدهید، با سینتکس ( Syntax ) زیر می توانید بسادگی معنی کلمات را از طریق گوگل بیابید:

define: yourWord
مثال: define: server

- جستجو برای یک رنج از اطلاعات
اگر به دنبال یک کالا با قیمت های متفاوت می گردید می توانید یک رنج از فیمت را به شکل زیر وارد نمائید:

Laptop $500..$1000

- ماشین حساب
آیا می دانید که جستجوگر گوگل مانند یک ماشین حساب عمل می کند؟ عبارت زیر را در گوگل وارد نمائید:

sqrt(10)

- تبدیل واحد
اگر می خواهید یک واحد آمریکایی را به یک واحد انگلیسی یا سایر استاندارد های جهانی تبدیل کنید کافیست تا از سینتکسی مطابق شرح زیر استفاده کنید:

kg in pound

- تبدیل نرخ ارز
اگر می خواهید نرخ برابری ارز را مثلا نرخ دلار در برابر یورو ، ریال ، یوان چین یا ارز هر کشور دیگری را بدانید کافی است از عبارتی مانند زیر استفاده کنید:

usd in euro

یا می توانید دقیقا مبلغی را که می خواهید این طور وارد کنید:

۱۰۰ usd in rmb

- جستجو در یک وب سایت خاص از طریق گوگل
خیلی از مواقع استفاده از ابزار جستجو در یک وب سایت چندان کارایی ندارد و بهتر است از یک موتور جستجوی قوی مثل گوگل برای این امر استفاده کنید، برای این کار کافی است از عبارتی مشابه زیر استفاده کنید:

سرور مجازی site:parspack.com

- جستجوی دقیق یک عبارت
برای اینکه گوگل دقیقا همان عبارتی را که وارد می کنید جستجو کند ، باید عبارت را مانند مثال زیر در میان گیومه قرار دهید:

” parspack server “

- جستجو بر اساس فرمت فایل
برای آنکه در نتیجه جستجو ، نوع فرمت فایل نیز مد نظر قرار بگیرد می توانید مثال زیر استفاده کنید. به این شکل می توانید تنها فایل های pdf یا پاور پوینت ( ppt ) و یا سایر فورمت های نوشتاری ( document ) را جستجو کنید که بسیار در سرعت دستیابی به اطلاعات می تواند مفید باشد.

linux introduction filetype:ppt

- نمایش وضعیت آب و هوا
برای اینکه ببینید در شهر شما و یا یک شهر دیگر وضعیت آب و هوا به چه گونه ای است، کافی است از روش زیر استفاده کنید:

weather los angeles

- جستجوی پیشرفته گوگل
نیازی نیست همه ترفند هایی که در بالا گفته شد را به خاطر بسپارید، می توانید از ابزار جستجوی پیشرفته که در صفحه جستجو قابل دسترس است، بسیاری از مواردی که در بالا گفته شد را در هنگام سرچ تنظیم نمائید.

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 آبان 1391  - 3:58 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 67

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6040496
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی