به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

این محصول در ابتدا طرفداران زیادی به خود جلب كرد، ولی با گذشت اندك زمانی به توصیه همان متخصصانی كه مصرف زیاد كره لبنی را منع كرده بودند، مصرف زیاد این محصول نیز محدود شد، اما پرسش اینجاست چگونه می‌توان از یك گیاه، كره تهیه كرد؟ كره‌ای كه پایه گیاهی دارد چرا باید دارای محدودیت مصرف باشد؟ مگر گیاهی بودن این محصول دلیل بر فقدان كلسترول، چربی‌های اشباع و كالری آن نیست؟
 
كره گیاهی واقعیت دارد
 
به كره‌ای كه از روغن گیاهی تهیه می‌شود، مارگارین می‌گویند. مارگارین خواص ظاهری و فیزیكی مشابه با كره لبنی دارد، ولی پایه اصلی آن شیر نیست. این محصول اغلب‌ از انواع روغن‌های نباتی چون ذرت، آفتابگردان، سویا و كتان به همراه برخی افزودنی‌ها تهیه می‌شود.
 
معمولا برای تهیه مارگارین بعد از آن‌ كه روغن را تحت فشار و به وسیله حلال‌های شیمیایی از گیاهان روغنی استخراج كردند، طی فرآیندهای حرارتی، عملیات تصفیه، بوگیری و رنگبری روی آن انجام می‌دهند و برای آن‌كه قوامی‌ مشابه كره یابد، آن را هیدروژنه یا جامد می‌كنند. 

سپس با افزودن تركیباتی چون شیرخشك بدون چربی، طعم‌دهنده‌های مصنوعی، امولسیفایر، برخی ویتامین‌های ضروری چون ‌A و D و نمك، روغن هیدروژنه به كره گیاهی تبدیل می‌شود.
 
ارزش تغذیه‌ای كره گیاهی
 
این كره فاقد ویتامین‌های موجود در شیر بوده و از لحاظ املاحی چون آهن، روی و مس فقیر است. البته این كره خواص تغذیه‌ای روغن‌های گیاهی را داراست، ولی به دلیل فرآیندهای حرارتی تا حدود زیادی از ریزمغذی‌هایش كاسته می‌شود.
 
به همین دلیل برای آن‌كه این محصول را از نظر تغذیه‌ای مشابه كره لبنی كنند با افزودن ویتامین‌هایی چون A و D آن را غنی و با افزودن طعم‌دهنده و مواد رنگی طعم و مزه مخصوص كره را در آن ایجاد می‌كنند. 

خوب است بدانید امولسیفایر، تركیبی است كه جهت جلوگیری از دو فاز شدن و ایجاد پایداری به این كره افزوده می‌شود و نمك نیز به دلیل جلوگیری از فعالیت و رشد باكتری‌ها و میكروارگانیسم‌ها و همچنین افزایش زمان ماندگاری در این محصول كاربرد دارد. نمك این محصول می‌تواند تا حدودی برای افراد مبتلا به پرفشاری خون دردسرساز باشد.
 
كره گیاهی حاوی كالری و چربی است
 
مارگارین برعكس آنچه تصور می‌شود، كم كالری یا فاقد انرژی نیست. مارگارین معمولی مانند كره لبنی حاوی 80 درصد چربی بوده و از نظر تولید میزان انرژی هیچ تفاوتی با كره ندارد. تنها تفاوت این دو محصول در نوع چربی گیاهی و حیوانی آنهاست. هر دو نوع چربی در هر گرم حاوی 9 كالری انرژی هستند.
 
نكته مهم‌تر، اسیدهای چرب ترانس این محصول است. به دلیل آن‌كه اسیدهای چرب غیراشباع روغن‌های گیاهی طی فرآیند‌های حرارتی و هیدروژنه به چربی‌های اشباع تبدیل و از فرم طبیعی خود خارج می‌شوند، بر میزان چربی اشباع ترانس محصول تولیدی افزوده شده و مصرف زیاد آن می‌تواند موجب افزایش كلسترول بد خون شود و برای بیماران قلبی‌ـ عروقی، كبدی و مبتلایان به تری گلیسرید و كلسترول بالا مضر باشد.
 
از طرفی‌ مصرف طولانی مدت اسیدهای چرب ترانس می‌تواند با تضعیف سیستم ایمنی بدن، التهاب و واكنش‌های آلرژیك را در مصرف كننده ایجاد كند.
 
كره لبنی، طبیعی‌تر از كره گیاهی است
 
موضوع دیگر یون نیكلی است كه در زمان هیدروژنه یا جامد كردن، به محصول اضافه می‌شود. نیكل نوعی فلز سمی است كه نقش كاتالیست یا تسریع‌كننده فعل و انفعالات شیمیایی را طی فرآیند هیدروژناسیون ایفا می‌كند.
 
این یون اگر در انتهای فرآیند به طور كامل از محصول جدا نشود، مصرف آن در درازمدت می‌تواند باعث بالا رفتن احتمال ابتلا به ناراحتی‌های ریوی، كلیوی و فشار خون بالا شود.
 
در ضمن اگر محصول بیش از حد هیدروژنه و سفت شود، قابلیت هضم و جذب آن كاهش می‌یابد و مصرف‌كننده را دچار اختلالات گوارشی خواهد كرد. ‌اما خوب است بدانید این موضوع در مورد كره لبنی صدق نمی‌كند، چون چربی شیر، اشباع و از همان ابتدا به صورت جامد از شیر گرفته شده و نیازی به هیدروژنه شدن ندارد و طبیعی‌تر از كره گیاهی به دست می‌آید.
ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 9:34 AM

 

سیاست تنظیم خانواده در ایران تبدیل به سیاست سلامت باروری شده، اما قانون، همچنان بر مبنای تنظیم خانواده تصمیم می گیرد.

مهر: فرزندان چهارم اگرچه الان دیگر از خط قرمز سیاست های جمعیتی دولت خارج شده اند و عزیز شده اند، اما قانون، همچنان آن ها را جزو مغضوبین می داند. قانونی که هنوز بر مبنای تنظیم خانواده در اداره ها و سازمان ها اجرا می شود.

 

بیمه فرزند چهارم همچنان ممنوع است و سازمان تامین اجتماعی همچنان حاضر به بیمه کردن فرزند چهارم به بعد خانواده ها نیست. دلیل مسئولان این سازمان هم البته منطقی است:«هنوز قانون جدید به تصویب مجلس نرسیده است و بنابراین مبنای کاری ما قانون تنظیم خانواده مصوب 26 اردیبهشت ماه سال 72 است».

 

در این قانون، محدودیت های برای تولد فرزندان چهارم به بعد هر خانواده ذکر شده است. از جمله :

 

الف) مرخصی بارداری و زایمان کارگران زن (موضوع ماده 76 قانون کار مصوب 29/8/1369 مجمع تشخیص مصلحت نظام) برای فرزندان چهارم و بعد که پس از یکسال از تصویب این قانون متولد می شوند، از مرخصی استحقاقی موجود و آتی کارگر کسر خواهد شد.

 

ب) هزینه نگهداری فرزندان کارگران زن در مراکز نگهداری (موضوع ماده 78 قانون کار مصوب 29/8/1369 مجمع تشخیص مصلحت نظام) برای فرزندان چهارم و بعد که پس از یکسال از تصویب این قانون متولد میشوند، به عهده کارگر خواهد بود.

 

ج) حق بیمه فرزندان (موضوع ماده 58 قانون تامین اجتماعی مصوب1354) برای فرزندان چهارم و بعد که پس از یکسال از تصویب این قانون متولد میشوند، بصورت جداگانه تعیین و مطابق تعرفه تامین اجتماعی از بیمه شده دریافت میگردد».

 

علاوه بر محرومیت حق بیمه در مورد فرزند چهارم به بعد، محرومیت از دریافت کالا برگ و دیگر خدمات یارانه ای را نیز می توان به محرومیت های فرزندان چهرام به بعد اضافه کرد.

 

اکنون با گذشت حدود 20 سال و با وجود آن که سیاست های نطام و دولت، به سمت افزایش زاد و ولد تغییر پیدا کرده اما قانون مصوب همانی را می گوید که 20 سال پیش می گفت. یعنی سیاست هایی برای محدودیت زاد و ولد و در جهت تنظیم خانواده و جمعیت.

 

آن طور که «صمداله فیروزی» نایب رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی می گوید، دولت آذرماه سال گذشته، همزمان با تغییر سیاست ها و تشویق ایرانیان به زاد و ولد، لایحه ای را به مجلس فرستاده که قرار است مشکلات محروم شدن فرزند چهارم به بعد از امکانات و امتیازات اجتماعی را برطرف کند. لایحه ای که البته هنوز به تصویب مجلس نرسیده است .

 

موضوعی که احتمالا خانواده ها را بیش از آن که نگران کم جمعیت تر شدن خود کند، نگران تامین نیازهای اساسی فرزندان جدید خواهد کرد. فرزندانی که قرار است با پشتوانه بسته های حمایتی دولت متولد شوند تا رشد29/1 و نگران کننده جمعیت ایران، تکانی اساسی بخورد. هرچند قانون حمایتی دولت، مدتهاست در خانه نمایندگان ملت منتظر تولدی دوباره است. تولدی که دیرشدنش دارد برای نوزادان دیگر گران تمام می شود.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 9:31 AM

 

استخدام دات کو – پرتال جامع برای جویندگان کار

estekhdam4 معرفی چند سایت مفیدسایت استخدام دات کو با هدف ایجاد مرجعی رایگان به منظور انتشار جدید ترین اخبار و آگهی های رسمی در کشور آغاز بکار کرد. سیستم استخدام دات کو مجهز به سیستمی تعاملی بوده که به افراد جویای کار و کارفرمایانی که به دنبال نیروی کار متخصص و متناسب با شرایط کاری خود میباشند این امکان را می دهد تا با هم در ارتباط بوده و بتوانند در منابع سایت به گشت و گذار بپردازند.

برای مشاهده سایت به آدرس www.estekhdam.co مراجعه نمایید.

 

 نشریه اینترنتی ساده بگیر آغاز به کار کرد

sadebegir1 معرفی چند سایت مفیدنشریه اینترنتی ساده بگیر با هدف ارایه آموزش های کاربردی کامپیوتر و اینترنت به زبان ساده آغاز به کار کرد. به گفته مدیر ساده بگیر هدف از راه اندازی نشریه ساده بگیر ارایه آموزش های اولیه اینترنت و کامپیوتر است. آموزش هایی که بدلیل ساده بودن آنها معمولا کمتر به آن پرداخته میشود. بعنوان نمونه نحوه ساخت ایمیل در سرویس های معتبر و معروف. نحوه ی جواب دادن به ایمیل ها و … مخاطبان ساده بگیر علاوه بر حرفه ای ها سایر کاربرانی هستند که روزانه با اینترنت و کامپیوتر کار میکنند اما بصورت درست اصولی نحوه استفاده از آن را نمی‌دانند.

جهت مشاهده سایت به آدرس  http://sadebegir.ir مراجعه نمایید.

 تبدیل بازدید کننده به مشتری با مدیر سایت

modirsite معرفی چند سایت مفیدسایت مدیر سایت به شما کمک می کنند تا در زمینه طراحی سایت و بهینه سازی آن بهترین باشید. در سایت جدید مدیر سایت امکانی با عنوان اشتراک طلائی قرار داده شده است. در این سیستم مطالبی مهم، کاربردی و جذاب که مستقیماً در رشد کسب و کار و درآمد اینترنتی شما تأثیر گذار است قرار دارد.

برای مشاهده سایت به آدرس www.modiresite.com مراجعه کنید.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 9:25 AM

 در حال حاضر 9 درگاه اینترنتی در کشور وجود دارد و کابل بوشهر جدید‌ترین مسیر اینترنتی کشور به‌شمار می‌رود که هنوز ترافیکی برروی آن نصب نشده و قرار است طی ماه‌های آتی شاهد فعالیت‌ آن باشیم.

حسن کریمی، مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت زیرساخت در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر دو درگاه اینترنتی در مرزهای چابهار وجود دارد که هر کدام از آن‌ها با ظرفیتی معادل STM1 64 فعال هستند. بندر‌عباس با ظرفیتی معادل STM1 55، آستارا با STM1 56 و نوردوز با STM1 64 از دیگر درگاه‌های اینترنتی کشور به‌شمار می‌روند.

وی ادامه داد: در مرز‌های بازرگان نیز درگاهی با ظرفیت STM1 96 فعال است و درگاه‌های سه‌رود و جاسک به ترتیب با ظرفیت‌های 64 و STM1 4 دیگر درگاه‌های اینترنتی کشور به‌شمار می‌روند.

کریمی در عین حال عنوان کرد: از طریق 9 درگاه اینترنتی کشور ظرفیتی معادل STM1 467 تامین می‌شود و قرار است در آینده نزدیک ظرفیت مرز آستارا تا STM1 72 و نوردوز تا STM1 64 افزایش پیدا کند.

وی همچنین اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها درگاه بوشهر نیز با ظرفیتی حدود STM1 64 به فعالیت خواهد پرداخت و بدین ترتیب طی ماه‌های آینده STM1 200 به این ظرفیت افزوده خواهد شد.

مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال از درگاه بوشهر به عنوان مسیری جدید نام برد و افزود: مدت کوتاهی زمان لازم است تا شرکت‌های مختلف پیشنهادات خود را در زمینه‌ی قیمت این مسیر ارائه کنند و ما در نهایت ارزان‌ترین پیشنهاد را با توجه به کیفیت آن خریداری می‌کنیم.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 9:16 AM

 

نقشه اپل

دیگر کمتر کسی است که در جریان مشکلات به وجود آمده برای نقشه اپل نباشد. اپل در یک اقدام جاه طلبانه نقشه قدرتمند گوگل را از iOS حذف کرد و اپلیکیشن خود را جایگزین آن نمود. در این بین شاید ما ایرانی‌ها بیش از همه متضرر شده باشیم. چرا که نقشه گوگل پشتیبانی فوق‌العاده ای از شهرها و مسیرهای ایران داشت و اکنون در نقشه اپل خلاءهای بسیاری وجود دارد. فشارهای بسیاری به اپل در رابطه با این ماجرا وارد شد و کار به جایی رسید که تیم کوک ضمن عذرخواهی رسمی ، به کاربران توصیه کرد تا بر طرف شدن نقایص نقشه اپل، از اپلیکیشن‌های مشابه موجود در اپ استور استفاده نمایند. در همین راستا بخشی در اپ استور ایجاد شد که برترین برنامه های مربوط به نقشه‌ را معرفی می‌کرد. اما متاسفانه هیچ‌ یک از برنامه های معرفی شده، پشتیبانی لازم را از مسیر های ایران نداشتند و گزینه خوبی برای ما به شمار نمی‌رفتند. 

این موضوع ما را به جستجو در بین دیگر اپلیکیشن‌ها وادار کرد. تا اینکه سرانجام پس از آزمایش برنامه‌های متعدد، موفق شدیم دو اپلیکیشن ایده آل را به عنوان جانشینان گوگل‌مپز انتخاب کنیم. در ادامه مطلب با صبا آسا همراه باشید.


+Maps

mplus.jpg

این برنامه، یک اپلیکیشن تقریبا گم‌نام محسوب می‌شود. اما چرا باید یک برنامه نه چندان معروف را به عنوان جایگزین برتر گوگل مپز معرفی کنیم؟ جواب ساده است، این برنامه دقیقا از نقشه گوگل استفاده می‌کند. اگر بخواهیم نگاهی به امکانات +Maps داشته باشیم، می‌توانیم به قابلیت نشان کردن یک مکان خاص (Drop Pin)، مسیر یابی بین دو نقطه، پیدا کردن موقعیت کنونی در نقشه و ... اشاره کرد. تنها نقص این اپلیکیشن، قسمت جستجوی آن است، جایی که API گوگل اجازه جستجوی محدودی را به کاربران این برنامه می‌دهد و شما اکثرا با خطای اتمام محدودیت روزانه جهت جستجو مواجه خواهید شد. 

توصیه می‌کنیم که این برنامه را هرچه زودتر برای دستگاه های خود دریافت نمایید، چرا که اپل چندی پیش، برنامه ClassicMap را که ساختاری مشابه داشت از اپ‌استور خارج کرد و اجازه ادامه فعالیت را به آن نداد، لذا انتظار برخوردی مشابه با +Maps نیز می‌رود. اما اگر این سؤال برای تان پیش آمده است که استفاده از این برنامه چه مزیتی نسبت به نسخه تحتوبنقشه گوگل دارد، در جواب باید به این نکته اشاره کنیم که اگر با +Maps کار کنید، متوجه سرعت بالاتر و عملکرد روان‌تر آن در مقایسه با نسخه تحتوبگوگل مپز، خواهید شد. همچنین می‌توانید از نمای Google Satellite نیز در این برنامه برخوردار باشید. 

قیمت: رایگان / دانلود از اپ استور برای آیفون و آیپد (با حجم ۸ مگابایت)


MapsWithMe Lite

mvm.jpg

این برنامه یک ویژگی منحصر به فرد دارد که می‌تواند آن را به گزینه برتر ما جهت نقشه یابی تبدیل کند. شما در MapsWithMe این امکان را دارید تا نقشه کشورهای مورد نظر خود را دانلود نمایید تا از آن به صورت آفلاین استفاده نمایید. خوشبختانه این اپلیکیشن از ایران نیز پشتیبانی می‌کند و جزییات مسیرها در نقشه آن در حد قابل قبولی رعایت شده است. در صورتی که می‌خواهید از امکان جستجو و مشخص کردن مکان‌های خاص استفاده کنید، باید نسخه پولی این برنامه را به قیمت 4.99 دلار تهیه کنید. 

قیمت : رایگان / دانلود از اپ استور برای آیفون و آیپد (با حجم ۳۸ مگابایت)


narenji-maps.jpg 
برای مشاهده عکس در اندازه واقعی بر روی آن کلیک کنید.


همانطور که مشاهده می‌کنید در بین این سه اپلیکیشن، همچنان گوگل بهترین پشتیبانی را از مسیرهای ایران دارد، اما MapsWithMe نیز با قابلیت مرور آفلاینش می‌تواند گزینه بسیار خوبی محسوب شود. شما کدام اپلیکیشن را ترجیح می‌دهید ؟

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 9:13 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 67

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6041778
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی