به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهند که بسیاری از شرکت‌ها قصد ندارند به این زودی‌ها سیستم‌های خود را به ویندوز ۸ ارتقاء دهند، برخی از منتقدین نیز رابط کاربری لمسی ویندوز ۸ را مناسب امور جدی و کارهای اداری نمی‌دانند. اما دلایل بسیاری برای اثبات خلاف این موضوع وجود دارد. در این مقاله به بیان ۸ دلیل که ویندوز ۸ را به یک انتخاب خوب برای شرکت‌ها و انجام امور جدی تبدیل می‌کند، می‌پردازیم.



دلایلی که ویندوز ۸ را به یک انتخاب خوب برای شرکت‌ها تبدیل می‌کند
 

باید توجه داشت که در دنیای امروز که فروش کامپیوترهای شخصی رو به کاهش است، نمی‌توان موفقیت ویندوز ۸ را صد در صد دانست. براساس گزارش گارنتر فروش کامپیوترهای شخصی (PC) نسبت به سال گذشته ۸ درصد کاهش یافته است. اما باز هم در این شرایط، ویندوز ۸ نکات مثبت و جذابی دارد که امیدها برای رونق بخشیدن به بازار PC را افزایش می‌دهد:



  •     الان زمان مناسبی است که شرکت‌ها، آفیس ۲۰۰۳ که بصورت گسترده در حال استفاده است را کنار گذاشته و با انتخاب آفیس ۲۰۱۳ یک تغییر اساسی در سازمان خود ایجاد کنند.
  •     مایکروسافت به همراه ویندوز ۸ قابلیت‌های بسیار متنوعی برای مدیرت ساده‌تر شبکه‌های بزرگ سازمانی ایجاد نموده که تنها مدیران آی‌تی آنها را درک می‌کنند و استفاده از این سیستم‌عامل باعث سهولت کار آنها و همچنین سهلوت مدیریت کامپیوترها می‌شود.
  •     رابط کاربری ویندوز ۸ جذاب‌تر و کارآمد شده و تجربه بهتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
  •     ویندوز ۸ پلتفرمی را ارائه می‌کند که بصورت گسترده برروی انواع و اقسام ابزارها از جمله، لپ‌تاپ، موبایل، اولترابوک، کامپیوتر رومیزی و غیره در دسترس است.
  •     ویندوز ۸ به خوبی با سرویس‌های ابری سازگار است و شرکت‌ها می‌توانند از آن برای نیازی‌های گروهی خود استفاده کنند.
  •     نرم‌افزارهای قدیمی ویندوز به خوبی برروی ویندوز ۸ کار می‌کنند پس شرکت‌ها مشکل سازگاری نرم‌افزارهای قدیمی خود با ویندوز ۸ را نخواهند داشت.
  •     تبلت‌های ویندوز RT از جمله سرفیس می‌توانند مکمل بسیار خوبی برای لپ‌تاپ‌ها باشند و به انجام بهتر امور کاری روزمره کمک کنند.
  •     ویندوز ۸ دارای سیستم داخلی مدیریت و ایمن‌سازی ابزارهای موبایل در سطح حرفه‌ای و اداری است.

سازمان‌های بزرگ دلایل خوبی برای انتخاب ویندوز ۸ دارند، اما شرکت‌های کوچک و متوسط به راحتی‌ زیر بار هزینه مهاجرت به ویندوز ۸ نمی‌روند. شرکت‌های کوچک برای رفع نیازهای خوب می‌توانند از سرویس‌های ارزان قیمت‌ و بعضا مجانی مانند دراپ باکس، باکس یا گوگل داک استفاده کنند.

به هر حال مایکروسافت برای مجاب کردن کمپانی‌ها برای مهاجرت به ویندوز ۸ با چالش‌های بزرگی روبرو است. کامپیوترهای شخصی جدید که همگی با ویندوز ۸ عرضه خواهند شد، بسیاری از کاربران خانگی نیز نسبت به بروز رسانی به ویندوز ۸ ابراز علاقه کرده‌اند اما کمپانی‌ها آن هم در این اوضاع اقتصادی، متحمل هزینه‌های گزافی خواهند شد که می‌بایست توجیه داشته باشد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:46 AM

 

این سه فاکتور موفقیتهای مدیر ارشد آی تی را در یک 

سازمان تضمین می کند.

 

 
 
 
از زمانی که مدیران ارشد آی تی (CIO) درباره اندازه و حجم دیتاسنتر سازمان خود سخن سرایی می کردند، مدتهاست گذشته و منابع زائد به کنار زده شده و اکنون موفقیتهای این نوع مدیران تحت سه عامل قرار گرفته است.
همانطور که میدانید عمر یک مدیر در اداره آی تی یک سازمان بین 4 تا 5 سال است و باید در حداقل زمان با بودجه کم موفق شود.
برای یک مدیر اجرایی (CEO) جهت داشتن آی تی بهتر در سازمان، کسب سریع آن با کمترین هزینه است و بر این اساس چالش پیش روی مدیر ارشد آی تی ، با توجه، به سه فاکتور زیر ملموس تر می گردد:
1-      به حداقل رساندن ریسک تا هدف غایی آن یعنی حذف ریسک
2-      توسعه چرخه بازه زمانی در جهت توسعه آی تی
3-      کاهش هزینه ها
 
البته این سه مرحله  اسیر توابعی مانند چگونگی بهترقرار گرفتن آی تی در خدمت بیزینس، ایجاد اطمینان فنی و موثر تر کردن آی تی برای بیزینس قرار گرفته، ولی در نهایت در زیرمجموعه یکی از سه فاکتورگفته شده جای داده می شود.
اما در گام نخست و در مرحله حذف ریسک از محیط آی تی باید به این نکات توجه کرد:
·         تاثیر دوره های رکود بر درآمد
·         تاثیر کاهش پرفورمنس بر درآمد
·         تاثیر بر ارزش نام تجاری
 

 

اما گام دوم توسعه بازه زمانی چرخه به سوی اصالت یافتن آی تی:
با درک کسب و کار مشترک، میراث آی تی بسیار کند آزاد می شود (چرخه توسعه آی تی و حرکت از سیستم قدیمی به سمت مطلوب در آی تی، کند پیش می رود)
یافتن راه حل مناسب برای فشار آوردن به این چرخه جهت تسریع در رسیدن به هدف (و البته بدون خطر) تسریع در اموری چون مجازی سازی و تثبیت آن امور، ایجاد بازنشاطی در پروژه ها، اپلیکیشن و سرویس های جدی و تاسیس کلود خصوصی؛ می باشد.
 
آخرین و روشن ترین گام کاهش هزینه هاست که بزرگترین چالش محسوب می شود بویژه زمانی که مدیر اجرایی جدید با استراتژی جدید آی تی، قصد سرمایه گذاری های بزرگ را داشته باشد.
بیزینس در همین جا تشخیص خواهد داد که در زمان تصدی گری مدیر، هزینه های کلی همزمان با کپکس و اوپکس (capex and opex) کاهش داشته است یا خیر. (کپکس هزینه کردن است برای افزایش دارایی های فیزیکی مانند تجهیزات و اموال و ساختمانهای صنعتی صورت می گیرد و اوپکس هزینه های جاری برای یک محصول در حال تولید یا بیزینس در حال انجام و یا برای یک سیستم در حال اجراست)
در همین رابطه مدیر ارشد آی تی  باید به خاطر داشته باشد که خرید تکنولوژی از فروشنده ای متفاوت از قبل، به نگرانی ها برای حل مشکلات کسب و کار موجود دامن می زند.
زمان به رخ کشیدن دیتاسنترها بعنوان فن اوری های جدید بدست آمده برای مدیران ارشد آی تی گذشته و به جای آن ساده سازی، استاندارد سازی و تثبیت جای آنرا گرفته است و به همین خاطر مفهوم زیرساختهای همگرا کلید موفقیت برای مدیر ارشد آی تی شده است. پس زیرساخت موفق مدیر ارشد آی تی موفق را نیز بدنبال خود خواهد داشت.
ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:44 AM

 

 با توجه به رشد روز افزون فن آوری اطلاعات و فضای ابری حاکم بر وب به نظر می رسد مرورگر ها در آینده ای نزدیک به میدان اصلی تعاملات ما در عرصه وب تبدیل شده و از اهمیتی روزافزون برخوردار خواهند شد.

 

 
 
 
 
بنابراین به زودی زود باید شاهد تحول آنها و رقابت های شدید تا سر حد جنگ میان آنها باشیم. تمام شرکت های بزرگ فن آوری اطلاعات شدیدا تمایل دارند شما را ترغیب کنند تا مواد اولیه کارتان را روی سرورهای فروشنده قرار داده و قابلیت های بلادرنگ پیچیده ای که سازگار با تلفن همراه و عملکردهای اجتماعی است به آن بیافزایید.
تا کنون تمام اطلاعات شرکت ها روی هارد درایو هایی میزبانی می شده است که متعلق به خود شرکت بوده اما فروشنده های فن آوری اطلاعات به هر طریقی سعی دارند آنها را قانع کنند تا اطلاعات خود را روی دیتای سنترهای آنها که شاید حتی در نقطه دیگری از کره زمین باشد قرار دهند. درباره این موضوع تا کنون خیلی بحث شده اما چیزی که از نظر ها پنهان مانده این نکته است که مرکز تعاملات ما در آینده ای این چنینی ،مرورگرهای دستگاه های دیجیتال هستند. مایکروسافت در حال حاضر با اتحادیه اروپا بر سر اجبار پایان دادن به عصر وب 1.0 می جنگد و شکایت هایی هم از برخورد های ضد تراست مرورگرها وجود دارد.
کروم بوک ایسر جدید گوگل با وزنی بسیار سبک و همراه با محصولات تماما گوگلی که مرورگر کروم این کمپانی در مرکز آن قرار دارد تنها با قیمت 199 دلار عرضه شده است. نکته جالب اینجاست که چنین لپ تاپی دقیقا به همان قیمت موبایل های اندورییدی عرضه می شوند و مایکروسافت همچنان در تلاش است مردم را متقاعد کند ویندوز های قدیمی خود را کنارگذاشته و رابط کاربری جدید این کمپانی را امتحان کنند. در سطح کمپانی های بزرگ، محصولاتی ارائه می شود که نیاز به فضاهای ذخیره سازی ابری دارند. به عنوان مثال آفیس 360 مایکروسافت یا اوراکل جدید و یا Salesforce. در حال حاضر تفاوت های بین شرکت های بزرگ به طور چشمگیری کاهش یافته است و با حرکت به سوی مفاهیم ابری و واقعیت ها، مصرف کننده نهایی و دستگاه های تعاملی باردیگر مهم شده اند. حال چه یک دستگاه دیجیتال فیزیکی باشند و یا اپلیکیشن/ مرورگر.
در سطح فردی نیز، افرادی که صاحب صنایع کوچک و کسب و کارهای خرد هستند یا از دستگاه شخصی خود برای انجام کارهایشان استفاده می کنند برای فعالیت های آنلاین خود شدیدا درگیر انتخاب مرورگر هستند. این مجموعه از مرورگرهای آینده که نقش مهمی هم در آینده تبلیغات دیجیتال بازی می کنند ، همانطور که جهان روز به روز بیشتر به هم متصل می شود ، تبدیل به نقطه صفر فاصله های سرویس های مختلف شده اند. اگر فقط بخواهیم موبایل ها را مثال بزنیم، به نظر می رسد انتخاب مروگر و توسعه، زمینه  اساسی چالش و رقابت را در آینده این دستگاه ایفا خواهند کرد. ایجاد قابلیت های منحصر به فرد روی نرم افزاری هایی که جریانی از داده ها و اطلاعات را دریافت می کنند، تبدیل به کسب و کار بزرگی برای اپلیکیشن هایی شده است که در سیستم عامل های مختلف دستگاه های مدرن امروزی از موبایل گرفته تا کامپیوتر های رومیزی قرار دارند. احتمالا به این ترتیب ، به زودی زود شاهد افزایش عملکرد های مرورگر های منحصر به فرد خواهیم بود. این مسئله وقتی به آمار های مربوط به مرورگر ها نگاه می کنیم جالب تر هم می شود.
اینترنت اکسپلورر در ماه می امسال پس از مدت ها در جایگاه دوم و پس از کروم گوگل قرار گرفت. و بر اساس آمارW3schools اکسپلورر هم اکنون از سهم 80 درصدی بازار لذت می برد. موزیلای فایرفاکس، از زمانیکه درآمد مربوط به جست و جوی گوگلش را به علت پایان قرارداد سالیانه اش در ماه نوامبر از دست داد ، شدیدا آسیب دید درحالیکه تعداد کاربران کروم روز به روز بیشتر می شود. بنابراین همانطور که مرورگرها مهمتر می شوند، کروم نیز قوی تر شده است. و همچنان مایکروسافت برای بازگشتن به پایگاه قبلی اش در عرصه مرورگرها ، راه بسیار مشکلی را پیش رو دارد. گفته می شود که تمرکز روی اپلیکیشن های وظیفه گسسته ، مرورگر ها را دگرگون کرده است. اماhtml5 که اکنون به بیشترین حد رشد خود رسیده ، این فرض را تغییر داده است. شاید موزیلا به لحاظ بنیاد های غیر سود آورش ، جایگاه بهتری در قلب کاربران داشته باشد  اما موزیلا نیز در دنیای تحول مرورگر ها باید فشار تطبیق پذیری و ماندگار باقی ماندن را تحمل کند.  در این میان تلاش هایی نیز برای راه اندازی مرورگر های جدید صورت گرفته است مثل Rockmelt ( که پایه کرومی داشت) و Flock ، اما همه این تلاش ها نیز با شکست مواجه شده اند.
بنابراین با توجه به تحولات اخیر دنیای فن آوری و توجه ویژه به جریان های انتقال اطلاعات و شبکه های اجتماعی به نظر می رسد که مرورگر ها باردیگر از اهمیت مضاعفی در صحنه وب برخوردار گردیده اند. اما همچنان سوال هایی باقی می ماند از جمله اینکه آیا مرورگر های آینده می توانند به کنترل پنلی برای پیکربندی و ویرایش کردن، گروه ها و فیلتر در تمام دستگاه های دیجیتال تبدیل شوند؟ این واقعا مسئله مهمی است و شاید طراحان را برای دوباره طراحی کردن مرورگرهای آینده مشتاق تر کند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:42 AM

 

 

جولی لارسن-گرین (سمت چپ) و تامی رلر (سمت راست) قرار است دو نفری تیم ویندوز را بچرخانند.

همانطور که  در خبرها خواندید، استیو سینوفسکی مدیر بخش ویندوز مایکروسافت و امید آینده مدیرعاملی این شرکت به ناگهان استعفا داده و این شرکت را ترک کرده است. بالمر هم طی نامه ای، ضمن تقدیر از سینوفسکی، جولی لارسن-گرین و تامی رلر را عهده دار وظایف وی در بخش ویندوز نمود. اما این دو نفر که هستند و چه سابقه ای در مایکروسافت دارند؟ 

لارسن-گرین قرار است بخش مهندسی ویندوز و سرفیس را بر عهده گیرد و تامی رلر مسئول امور بازاریابی و تجاری آن خواهد بود. بخش ویندوز مایکروسافت، در حقیقت پرچمدار این شرکت است که با درآمد سالیانه ۱۸ میلیارد دلار، پایه و اساس تکنولوژی های این شرکت را شکل می دهد. 

البته لارسن-گرین چندان هم ناآشنا با مسایل و داستان های ویندوز نیست. قبل از این وی مدیریت ۱۴۰۰ برنامه نویس، محقق، مدیر محتوا و... در تیم ویندوز را بر عهده داشت که گزارش خود را مستقیما به وی می دادند. شاید بتوان وی را به گونه ای دست راست سینوفسکی در ویندوز دانست. 

لارسن-گرین از سال ۱۹۹۳ و بلافاصله پس از دریافت مدرک مدیریت تجاری از دانشگاه واشنگتن غربی، در مایکروسافت مشغول به کار شد. در سال ۱۹۹۷ وی کارش را به عنوان بخشی از تیم آفیس مایکروسافت آغاز کرد. در این هنگام بود که توانست به یکی از نیروهای مورد اعتماد و امین سینوفسکی تبدیل شود. لارسن-گرین کسی بود که مدیریت و رهبری تغییرات رادیکال و بنیادی آفیس را از نسخه ۲۰۰۳ به بعد، بر عهده داشت. و البته برای آن موفق به دریافت یک جایزه مدیریت فنی هم شد. 

هنگامی که سینوفسکی از بخش آفیس به ویندوز مهاجرت کرد، لارسن-گرین را هم با خود به ویندوز برد. در آنجا لارسن-گرین مسئولیت بخش بازطراحی تجربه کاربری ویندوز را بر عهده گرفت. 

رلر هم همزمان با تملک شرکت Great Plains Software (سازنده نرم افزارهای تجاری) توسط مایکروسافت، یکی از کارکنان این غول نرم افزاری شد. وی در سال ۲۰۰۱ (هنگام فروش این شرکت به مایکروسافت) مدیر مالی Great Plains Software بود. رلر تا سال ۲۰۰۷ به همین شغل در مایکروسافت مشغول بود. آنگاه به تیم ویندوز آمد و مدیر امور مالی، فروش و بازاریابی بخش ویندوز شد. 

نکته جالب اینجا است که هر دوی این افراد در مراسم عرضه نسخه نهایی ویندوز 8 حسابی فعال و جلوی چشم خبرنگاران بودند. 

به نظر شما مایکروسافت بعد از سینوفسکی با مایکروسافت قبل از سینوفسکی چه فرقی خواهد داشت؟ آیا باز هم شاهد محصولات جنجالی و انقلابی همچون ویندوز 8 و سرفیس از سوی این شرکت خواهیم بود؟

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:40 AM

 

علمولوژی: چندماه پیش در علمولوژی خبر از یک ابرکامپیوتر آمریکایی دادم که سکویا نام داشت. حالا دوباره آمریکایی ها با عرضه یک ابررایانه پرقدرت تر با نام تایتان Titan، خود رکورد خودشان را شکستند. سکویا سرعتی معادل ۱۶ پتافلاپس داشت اما تایتان سرعتی برابر با ۱۷٫۵۹ پتافلاپس دارد، یعنی کوادریلیون ها محاسبه در ثانیه. تایتان در «لابراتوار ملی اوک بریج» در تنسی واقع شده است.

در زیر می توانید لیست ۵ ابررایانه اول دنیا را مشاهده کنید:

۱ – تایتان در لابراتوار ملی اوک بریج با سرعت ۱۷٫۵۹ پتافلاپس

۲ – سکویا در لابراتوار ملی لورنس لیورمور با سرعت ۱۶٫۳۳ پتافلاپس

۳ – کِی کامپیوتر فوجیتسو در موسسه علوم کامپیوتر کوبه ژاپن با سرعت ۱۰٫۵۱ پتافلاپس

۴ – میرا بلوجین/کیو در لابراتوار ملی لمونت ایلینویز با سرعت ۸٫۱۶ پتافلاپس

۵ – جوکویین بلوجین/کیو در فورشانشنترام آلمان با سرعت ۴٫۱۴ پتافلاپس

بد نیست بدانید تایتان دارای ۵۶۰,۶۴۰ هسته است که از ۲۶۱,۶۳۲ هسته شتاب دهنده K20x انویدیا برای افزایش سرعت عملکرد آن بهره می برد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:35 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 67

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6041785
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی