به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 


هنگام رانندگی هرگونه اطلاعات اضافی درباره جاده، ماشین و وضعیت آن می تواند مفید و کارا باشد. و البته این اطلاعات باعث حواس پرتی و سردرگمی راننده هم خواهند شد. اکنون فرمان جدید اسپورت سری M Performance شرکت BMW به شما اجازه می دهد همزمان با نگاه کردن به جاده، اطلاعات مفید زیادی را درست جلوی روی تان داشته باشید. 

برای این کار، BMW یک فرمان خوش دست آلکانترا را به یک صفحه کوچک OLED در بالای (موقعیت ساعت ۱۲) و همچنین تعدادی LED در دو سوی آن، مجهز کرده است. این فرمان دارای سه حالت یا تنظیم ویژه نمایش اطلاعات است: EfficientDynamics و Sport و Race. 

این فرمان میزان متوسط سوخت مصرفی، دمای آب و روغن ماشین و سرعت را در جلوی چشمان تان به نمایش در می آورد. علاوه بر این، امکاناتی چون زمان سنج را هم در اختیار دارید. در حالت Sport این فرمان اطلاعات g-force افقی را هم نشان می دهد و تا زمان برگشت فرمان به حالت عادی، این اطلاعات بر روی آن باقی می مانند. همچنین ال ای دی ها راهنمای خوبی برای موقعیت مناسب تعویض دنده هستند. 

این فرمان با همه این اطلاعات مفید چقدر هزینه برای دارندگان BMW در بر خواهد داشت؟ تنها ۱۷۰۰ دلار لازم است تا ماشین تان را به چنین وضعیت نمایش اطلاعاتی مجهز نمایید. در ادامه مطلب می توانید ویدیوی جذاب معرفی این فرمان جدید را ببینید.


 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:32 AM

 

احتمالاً همه شما همراه با عرضه شدن جدیدترین نسخه از Windows 8، خبرهایی را درباره نسخه مخصوص تبلت ها نیز شنیده باشید. مایکروسافت علاوه بر ارائه نسخه Windows 8 که بر روی پردازنده هایی با معماری x86 قابلیت کارکرد دارند، نسخه ای به نام Windows RT نیز ارائه داده است که بتوان Windows 8 را بر روی تبلت ها با معماری ARM نیز نصب و استفاده کرد.

پس تا اینجا متوجه آن شدید که Windows 8 با Windows RT یکی نیستند و تفاوت هایی دارند. در Windows RT، همانند Windows 8 محیط Desktop نیز وجود دارد؛ اما باید بدانید که این محیط به شدت محدود می باشد و به اندازه Windows 8 دستتان باز نیست. در ادامه این مقاله با ما باشید تا جواب این سوالتان را بدهیم؛ چه کارهایی را می توان/نمی توان در Desktop نسخه Windows RT انجام داد؟!

۱٫ نرم افزارهایی که از طرف مایکروسافت نیستند، نمی توانند در Desktop باشند!

یکی از مهم ترین مسائل این هست که درحال وجود Desktop در نسخه Windows RT همانند Windows 8، شما نمی توانید نرم افزارهای خود را در آن نصب و اجرا کنید. شما فقط و فقط خواهید توانست نرم افزارهایی که از پیش از طرف مایکروسافت نصب شده اند را استفاده کنید. (مانند نرم افزارهای Paint، Notepad و…)

Windows RT بر روی معماری ARM کار می کند، اما Windows 8 برای پردازنده هایی با معماری x86 می باشد! توسعه دهندگان و برنامه نویسان تحت Desktop ویندوز، می بایست که نرم افزار خود را جهت اجرا بر روی معماری ARM ویرایش دهند. اما در هر صورت، مایکروسافت به آن ها این اجازه را نخواهد داد. یعنی مایکروسافت بطوری در حال اجبار توسعه دهندگان است که نرم افزارهای خود را برای Modern UI (یا همان متروی قبلی) به جای Desktop طراحی کنند.

این بدین معناست که، اگر می خواهید از میز کار (Desktop) بر روی Windows RT بهره ببرید، می بایست قید نرم افزارهایی مثل OpenOffice و Mozilla Firefox را بزنید و مجبور شوید با Microsoft Office و Internet Explorer کار کنید. همچنین دیگر خبری از Paint .NET و Notepad++ نخواهد بود و می بایست با نرم افزار Paint و Notepad خود ویندوز استفاده کنید. اما مایکروسافت می خواهد که شما تمامی نرم افزارها را از Microsoft Store خود دانلود و نصب نمایید.

۲. نرم افزارهای پیشفرض بر روی Desktop

میزکار و یا Desktop نسخه Windows RT، تقریباً تمامی مواردی را که در میزکار Windows 8 میتوانید ببینید را دارا می باشد. بعضی از نرم افزارهای مهم که دارای نسخه ای بر روی Desktop در Windows RT می باشند عبارتند از: Internet Explorer 10 و File Explorer جهت مرور فایل های خود است.

بعضی دیگر از نرم افزارهای موجود می توان به Notepad و MS Paint اشاره کرد. اما یکی از نرم افزارهای مهمی که در Windows RT وجود ندارد، نرم افزار Media Player است! اما اشتباه نگیرید؛ این بدین معنی نیست که نمی توانید فایل موسیقی و یا فیلمی را اجرا نکنید. بلکه مایکروسافت دو نرم افزار با نام Music و Video در Metro تعبیه کرده که می توان با آنها به مشاهده فیلم و گوش دادن به موسیقی پرداخت. همانطور که در بالا ذکر کردیم، مایکروسافت می خواهد ما را به محیط جدید خود (Modern UI و یا همان Metro) عادت دهد و بیشتر کارهای خود را در آن بخش انجام دهیم.

۳. نرم افزار Microsoft Office 2013

علاوه بر تمامی موارد فوق، Windows RT سری نرم افزارهای آفیس خود را بصورت پیش-نصب در خود جای داده است. از نرم افزارهای مجموعه Office 2013، نرم افزارهای زیر موجود است:

  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft PowerPoint 2013
  • Microsoft OneNote 2013

اگرچه از بین نرم افزارهای فوق، تنها Microsoft OneNote دارای رابط کاربری هماهنگ با Metro می باشد، اما سایر آن ها فقط در محیط Desktop قابل اجرا شدن را دارند. اگر شما یک تبلت Surface RT را خریداری کرده باشید، مجبور خواهید بود که نرم افزارهای فوق را در محیط Desktop با صفحه لمسی آزاردهنده کار کنید. شما می توانید که حالت Touch Mode را در Office 2013  را فعال کنید، اما خود Desktop به خودی خود برای صفحات لمسی طراحی نشده است.

اگرچه که Windows RT بطور خاصی بر روی محیط Modern (همان Metro) تاکید بخصوصی دارد، اما یکی از مجموعه نرم افزارهای بسیار مهم خود از این محیط پشتیبانی نمیکند؛ یعنی Microsoft Office 2013. اگرچه کاملاً مشخص نیست که چرا مایکروسافت این مجموعه نرم افزاری مهم خود را برای محیط Modern بهینه سازی نکرده، اما حدس های مختلفی وجود دارد که از ذکر آن ها می گذریم.

۴. تنظیمات مربوط به تبلت

Windows 8 نیز همانند Windows RT، دارای صفحه تنظیمات مدرن تحت محیط Modern می باشد. از آنجا که این نرم افزار Settings، تنظیمات مهمی را جهت اعمال در خود جای داده است، اما همچنان جای Control Panel را نمی تواند بگیرد. در نتیجه، جهت نصب بسته های زبان اضافی، اعمال تنظیمات خاص و… مجبور خواهید بود که از محیط Modern جدا شوید و وارد محیط تقریباً خشک Desktop (از لحاظ تبلت ها!) شوید تا بتوانید نرم افزار Control Panel را اجرا کنید.

پس چرا میزکار Desktop وجود دارد؟!

وجود میزکار هنوز مزیت هایی را دارا می باشد:

  • می توان تنظیماتی را اعمال کرد که هنوز با نرم افزار Settings در محیط Modern قابل تغییر نمی باشند.
  • استفاده از Microsoft Office که هنوز تیم مایکروسافت آن را با محیط Modern یکپارچه نکرده است.

اگرچه در نسخه های آتی، این احتمال وجود دارد که خبری از Desktop نباشد. درعین حال، با اصرار مایکروسافت بر اجازه ندادن ایجاد نرم افزارهای تحت محیط Desktop، مایکروسافت به وضوح این را اعلام می کند که وقت خود را صرف آن تلف نکنید؛ شاید بخواهند آن را حذف کنند!

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:31 AM

 

 

عمر باتری از مهمترین پارامترهای خرید یک لپ تاپ است. سرعت پردازنده گیج کننده است. معماری های سخت افزاری مختلف در سرعت های مختلف عملکردهای متفاوت دارند. کارت گرافیک که از این هم سخت تر است. اما باتری…
در مورد باتری لپ تاپ باید این موضوع را بدانید
 
 به نقل از تکناز باتری از همه چیز ساده تر است ! همه معنای آن را می فهمند. تولیدکنندگان لپ تاپ هم به این مسئله آگاهند و از آن به عنوان یک ابزار مهم در بازاریابی بهره می برند. ادعاهای جالبی هم در این زمینه وجود دارد. برخی از لپ تاپ ها به خاطر وجود رقبای سرسخت شان یعنی تبلت ها تا شش، هفت، هشت ساعت و حتی بیشتر هم مدعی هستند. فقط یک مشکلی در این میان وجود دارد. هیچ کس بررسی نمی کند که ببیند آیا این کارخانه های حقیقت را گفته اند یا خیر. تولیدکنندگان می توانند هرچه دلشان می خواهند ادعا کنند.

ما قصد داریم با بررسی 10 مدل از جدیدترین لپ تاپ هایی که به بازار آمده و مقایسه ادعای سازندگان درباره میزان مقاومت باتری و آنچه ما پس از بررسی دقیق به آن رسیده ایم ، ادعای کمپانی ها را بررسی کنیم. بیایید ببینیم که آیا واقعا این لپ تاپ ها می توانند به خود ببالند؟

ما برای این مقایسه نیاز به لیست جامعی از لپ تاپ ها داریم. بنابراین 10 مدل از آخرین مدل ها را بررسی کردیم. برخی از این مدل ها اولترابوک هستند برخی desktop replacements و بقیه از نوع کامپیوترهای قابل حمل لوکس.

در اینجا لیستی از جدیدترین مدل های لپ تاپ به همراه عمر باتری شان که از سایت سازندگان آنها گرفته شده است، آورده ایم. البته همه لپ تاپ های موجود در بازار عمر باتری مشخص شده ندارند، ما فقط آنهایی را انتخاب کردیم که عددی مشخص را به عنوان عمر باتری خود اعلام کرده اند. اعداد در لیست زیر یا از طرف سازنده ها ذکر شده و یا در برگه تنظیمات خود دستگاه آورده شده است.

· ASUS UX31 / هفت ساعت یا بیشتر

· ASUS U36JC/ ده ساعت

· HP Folio 13 / نه و نیم ساعت

· HP dm1z / ده ساعت

· Lenovo IdeaPad U400/ چهار ساعت

· Lenovo ThinkPad T420 / پنج و نیم ساعت

· Sony Vaio SE 15.5” / شش ساعت

· Sony Vaio Z / هفت ساعت و 15 دقیقه

· Toshiba Portege Z835 / هشت ساعت بدون وقفه در اینترنت بچرخید و لذت ببرید!

· Toshiba Satellite P755 / هفت و نیم ساعت

اگر بخواهیم میانگین این اعداد را در نظر بگیریم می شود 7.3 ساعت ( البته عدد گرد شده). این میزان بسیار بالاست. اگر این لپ تاپ ها تا این حد قابل حمل هستند به این خاطر است که کارخانه ها معمولا این عدد را از بهترین نسخه نهایی بدست می آوردند نه از روی desktop replacements که کمترین حد این کیفیت را دارد اما با همه این احوال 7 ساعت شارژ نگه داشتن بسیار عالی است! حالا بیایید ببینیم که این ادعاها تا چه حد واقعیت دارد؟

در زیر عمر واقعی باتری ها آورده شده است

برای رسیدن به هدف از این مقایسه با یک دستگاه باتری خوان Battery Eater Reader’s Test این اعداد را امتحان کردیم. کار خیلی سختی نبود. فقط یک داکیومنت را باز و از اول تا آخرش را اسکرول کردیم.Wi Fi را روشن کردیم و روشنی صفحه را روی 70درصد گذاشتیم. حالت برق را هم بیشتر در وضعیت صرفه جویی قرار دادیم. این شرایط باید نتیجه ای را می داد که می توان از یک باتری جامد گرفت. در جدول زیر اعدادی که ما به دست آوردیم و تفاوت های آن با مقدار اعلام شده را آورده ایم. علاوه بر این مقدار تفاوت کلی هم آورده شده است. بیایید با هم نگاهی بیندازیم.

 در مورد باتری لپ تاپ باید این موضوع را بدانید

جالب توجه ترین بخش قضیه این بود که اعداد اعلام شده توسط سازنده های تا این حد پایین آمد!

لپ تاپ Asus ده درصد کمتر از عدد ادعا شده بود. لپ تاپ های HP شانزده و پانزده درصد کاهش را نشان می داد. لپ تاپ های سونی هم دقیقا 15درصد اشتباه کرده بودند. لپ تاپ های توشیبا و Lenovo تفاوت قابل توجهی را نشان می دادند اما در دو جهت مخالف، توشیبا خیلی کمتر از آنچه ادعا کرده بود و Lenovo بیشتر از میزان اعلام شده توسط سازنده اش کار کرد. Lenovo با توجه به عدد پایینی که کارخانه اش اعلام کرده بود یعنی 4 ساعت، اتفاق جالبی بود.

تحلیل و تفسیر نتایج

واریانس کلی منفی 11 درصد بود که اگر Lenovo را حذف کنیم به منفی 14 درصد افزایش می یابد. آیا این بدین معنی است که شما همیشه باید انتظار 14 درصد کمتر از آنچه سازنده ادعا کرده را داشته باشید؟ بله همین طور است. با وجودی که این 10 لپ تاپ تنها بخش کوچکی از بازار هستند اما تجربه ما نشان می دهد در هر شرایطی که از لپ تاپ استفاده شود خیلی کم پیش می آید که باتری به اندازه ای که ادعا شده کار کند.

14 درصد کمتر از آنچه ادعا شده هم بسیار امیدوار کننده است. اعدادی که در این مقاله آورده شده فقط در صورتی است که به همان شکل از لپ تاپ استفاده شود و در واقع کمترین حالت ممکن است. تحمیل بار بیشتر به پردازنده مسلما باتری را خیلی سریع تر از این خالی می کند. به عنوان مثال بازی کردن 50 درصد از عمر اعلام شده باتری کم می کند. سازندگان برای اینکه این تفاوت ها را توجیه کنند، همیشه در تبلیغاتشان از کلمه "تا” استفاده می کنند مثلا می نویسند تا 10 ساعت. اما برخی از کمپانی ها اعتماد به نفس شان خیلی بالاست! مثلا Asus در صفحه مربوط به مشخصات UX31 نوشته 7 ساعت یا حتی بیشتر! و توشیبا نوشته است با Z835 می توان 8 ساعت بدون وقفه کارکرد، در اینترنت چرخید و ایمیل زد و لذت برد! این ادعاها به وضوح نادرست است.

با اینکه ممکن است برخی از لپ تاپ ها به اندازه عدد ادعایی شان یا حتی بیشتر از آن کار کنند، شما نباید هرگز توقع چنین چیزی را داشته باشید. بلکه باید منتظر باشید لپ تاپ تان 14 درصد ( اگر بخواهیم خیلی واقع بینانه نگاه کنیم 25 درصد) کمتر از آنچه روی آن نوشته شده کار کند.

مطالبی که در بالا آورده شد کمی ناراحت کننده بود پس بگذارید مقاله با یک حرف خوشحال کننده به پایان برسانیم.

با اینکه ما متوجه شدیم لپ تاپ ها کمتر از آن چه روی شان نوشته شده کار می کنند اما باید توجه داشته باشیم که عمر واقعی آنها روند رو به رشدی داشته است.

5 سال پیش اگر شما خیلی خوش شانس بودید شاید لپ تاپ تان می توانست 3 ساعت روشن بماند اما در مقایسه ای که ما انجام دادیم امروزه بدترین عمر باتری برای این دستگاه ها کمی بیش از 5 ساعت است. میزان متوسط خرید نشان می دهد که همین میزان هم رضایت بخش است. حتی اگر ادعای سازنده ها درست نباشد عمر واقعی باتری های لپ تاپ ها خیلی هم بد نیست.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:26 AM

 

لپ‌تاپ کمیاب و پرمخاطب اچ‌ پی + عکس
 

 مدل G6-1160EE از لپ تاپ های باقابلیت و پرمخاطب HP در بازار داخلی معرفی شده است. این لپ تاپ دارای ویژگی هایی چون، تجهیز به پردازنده INTEL CORE I5-2.3GHZ، رم چهار گیگابایتی از نوع DDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه 640 گیگابایت است.

به گزارش عرش نیوز ، صفحه نمایش این لپ تاپ هم 6/15 اینچ از نوعHigh-Definition LED HP BrightView Displayو با وضوح تصویر 1366×768 نقطه در اینچ است.

در مورد کارت گرافیک این لپ تاپ هم باید بگوییم که G6-1160EE به پردازنده گرافیکیAMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3 dedicated)d مجهز است.

تجهیز به کارتخوان با قابلیت خواندن انواع کارت حافظه، یک پورت VGA، یک پورت HDMI، خروجی هدفون و ورودی میکروفن، سه پورت USB 2.0 و... از سایر ویژگی های این لپ تاپ است. لپ تاپ باقابلیت HP از تکنولوژی بی سیم 802.11b/g/n Bluetooth wireless networking ،درایو نوری SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Supportو... بهره مند است.

لپ تاپ مذکور با قیمتی حدود یک میلیون و 70 تا یک میلیون و 100 هزار تومان به بازار داخلی عرضه شده است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:25 AM

 

 

همیشه در آرزوی داشتن جدیدترین و بهترین هستید اما چیزی که این موضوع را تحت الشعاع خود قرار می دهد، صرف پول و زمان است که پاسخ ها را مطابق میل خود تغییر می دهد.
چه زمانی باید سیستم عامل خود را عوض کرده و به روز کنید؟
 

 

 تنظیم خود با محیط جدید و قیمت به روز رسانی دو نکته آزار دهنده برای کاربران به اصطلاح کژوآل محسوب می شود چرا که قرار گرفتن در موقعیت تغییر با حرکت سریع در دنیای کامپیوتر یعنی معمای ناامید کننده.
ورود مک لایون اپل در تابستان امسال و ورود ویندوز 8 در پاییز امسال برای برخی از کاربران مانند نسیم گذرا تلقی شد و خیلی به این موضوع اهمیت ندادند. از سوی دیگر عمر سیستم عامل کامپیوترتان شما را در ارتباط با سایر قسمتهای دنیای کامپیوتر بلوکه کرده است.
بعنوان مثال سازگاری فایلهای شما با آفیس جدید مورد سوال است. قطعا شما را به حسادت می اندازد و زمانی که می بینید دوستانتان سیستم خود را به روز کرده و فیچرهای جدید را اجرا می کنند، این حسادت بیشتر هم می شود. اما چه فاکتورهایی را باید در نظر بگیرید اگر بخواهید به این سمت متمایل شوید؟
هزینه، امنیت و زمان سه عاملی است که باید در طول مسیری که به این سوالها پاسخ می دهید، فکر کنید.
در حال حاضر امنیت مهمترین مسئله ای است که باعث به روز رسانی سیتم عامل ها می شود. اگر از سیستم عامل های قدیمی استفاده می کنید باید بدانید که بسیاری از وصله های امنیتی ارائه شده را از دست داده اید و سیستم در معرض خطر است. مثلا با 19 دلار می توانید سیستم عامل خود را به مک لایون تغییر دهید اما اگر مشکل امنیتی برای سیستم تان رخ دهد، باید چندین برابر هزینه کنید تا مثلا هاردتان برگردد.
یا مثلا در مورد ویندوز و ارتقاء به سیستم ویندوز 8 با 49 دلار هر چند کمی گرانتر از اپل است اما تا ژانویه می توانید با این قمیت به روز رسانی کنید، در غیر این صورت باید قیمت بیشتری پرداخت کنید.
مورد بعدی اینکه سازنده دیگر از سیستم عامل شما حمایت نمی کند و این موضوع مشکلاتتان را چند برابر می کند. اپل به شما نشان داد که سخت افزارهای قبل از سی پی یوی اینتل دیگر به روز رسانی نمی شوند و دیگر قارد به نصب مک لایون روی آنها نیستید و این پیام یعنی اینکه شما در زون مرگ قرار گرفته اید.
سیستم عامل هایی مانند 95 و 2000 و ME جزو مردگان قرار گرفته و ایکس پی نیز بزودی در این لیست جای می گیرد.
از خود بپرسید از به روز رسانی سیستم عامل چه چیزی می خواهید عایدتان گردد؟
چیزی که شما به آن نیاز دارید به روز رسانی سخت افزاری هم هست؟
آیا پاک کردن سیستم موجود شما را به مطلوب در ذهن تان می رساند؟
سایر نرم افزارهایی که با آن کار می کنید هنزو سازگاری داشته و به روز می شوند(با کارهای اداری شما سازگاری دارند؟)
سیستم خانه و محیط کار یکی است و اگر نیست شما را آزار می دهد؟
پیشنهادات سیستم عامل جدید را مرور کرده اید؟ آیا بدردتان می خورد؟
در نهایت سوالات خود را که به جمع بندی معقولانه رساندید، بعدا تصمیم با شماست که سیستم عامل جدید بگیرید یا نه؟
 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 آبان 1391  - 7:24 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 67

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6041787
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی