در حدود ۶ ماه بابا نوئلی! این را «لری سیلوربرگ» پروفسور مکانیک و مهندس هوافضا از دانشگاه ایالت کرولاینا می گوید. او متخصص حساب و کتاب در مورد بابا نوئل است(واقعاً) که با دانشجویانش به این مسئله پرداخته اند. اینجا به این مسئله می پردازیم که او چطور به این نتیجه رسیده است: بابا نوئل باید به در حدود ۲۰۰ میلیون کودک در محدوده ای به وسعت ۲۰۰ میلیون مایل مربع هدیه بدهد. درهر خانواده ۲٫۶۷ بچه وجود دارد. او باید به ۷۵ میلیون خانه سرکشی کند فاصله خانه ها ازهم به طور متوسط ۱٫۶۳ مایل است و این به این معناست که بابانوئل باید مسافتی به طول ۱۲۲ میلیون مایل را بپیماید.برای طی کردن این مسیر در ۲۴ ساعت روز کریسمس سورتمه آقای سنتا کلوس(بابانوئل) باید با سرعتی بالا با میانگینی معادل ۵,۰۸۰,۰۰۰ مایل بر ساعت حرکت کند.
سیلوربرگ با بحث در این مورد می گوید این عمل امکان پذیر است چون سرعت سورتمه بابانوئل ۱۳۰ مرتبه آهسته تر از سرعت نوراست که ۳۰۰ میلیون متر در ثانیه یا ۶۶۹٫۶۰۰٫۰۰۰ مایل بر ساعت می باشد. چون وسیله ای وجود دارد که با آن سرعت حرکت می کند برای سانتا (بابانوئل در زبان انگلیسی) حرکت با سرعت ۵ میلیون مایل بر ساعت سخت ولی امکان پذیر است. حرکت با این سرعت برای پیر مرد تپلی مثل سنتا کمی سریع به نظر می رسد، به همین دلیل سیلوربرگ و دانشجویانش یک سناریوی واقعی تر پیدا کرده اند: “ابرهای نسبیتی” .
ابرهای نسبیتی بر اساس قانون نسبیت در فیزیک به بابانوئل این امکان را می دهند تا زمان را مانند یک “کش” طول دهند و طی چند ماه هدایا را به همه بچه ها برساند، مادامی که این چند ماه برای ما چند دقیقه می گذرد. (سیلوربرگ این فرضیه را مطرح کرده که فهم بابانوئل از فیزیک نسبیتی باید از همه ما بهتر باشد!). «دنی مرویاما» که در حال طی کردن دوره دکترای مطالعات فیزیک سامانه ها در دانشگاه میشیگان است میگوید که فرضیه سیلوربرگ قابل تقدیر است. او می افزاید اگر بابانوئل بتواند با کمک “الف” ها(موجودات خیالی) در حمل هدایا و با سرعتی معادل با سرعت نور حرکت کند وازفرضیه ابرهای نسبیتی استفاده کند، قادر خواهد بود که در مدت ۵ دقیقه به وقت زمین هدیه ها را به مقصد برساند. او همچنین می گوید: «با آنکه خود من از ابرهای نسبیتی چیز زیادی نمی دانم، معتقدم که مردی که با سورتمه پرواز می کند، با الف ها زندگی می کند و حیوانات خانگی اش گوزنهای پرنده هستند، میتواند دارای تکنولوژی ابرهای نسبیتی باشد».
اگر اوبرای اینکار از چندین سورتمه استفاده کند چه می شود؟ سیلوربرگ می گوید اگر سانتا و الف هایش از ۷۵۰ سورتمه برای رساندن هدیه ها و فهم خود از تکنولوژی ابرهای نسبیتی استفاده کند، ۶ ماه بابانوئلی طول خواهد کشید تا اینکار انجام شود(برای ما انسانها ۲۴ ساعت).هر سورتمه لازم است با سرعت ۸۰ مایل در ساعت که سرعتی واقع گرایانه تر است حرکت کند. با سرعت ۸۰ مایل در ساعت فقط لازم است که یک جفت جت پک (کوله پشتی پرتابی)در دوطرف سورتمه ها بیندازید و کار را انجام شده ببینید.