به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

یکی از مواردی که در مرورگر قدرتمند موزیلا فایر فاکس به باد انتقادات گرفته شده است ، وجود پلاگین های نصب شده است ! در گذشته ، این مرورگر به صورت خودکار لیست تمامی پلاگین های نصب شده را ( پس از نصب ) ، منتقل می کرد و نمایش نمی داد.همانطور که در جریان هستید ، برای قسمت “اضافه یا حذف کردن پلاگین های فایرفاکس” (add-on or plugin) ؛ نرم افزار های شخص ثالث دیگری هم موجود است که به طور غیر مسنقیم اقدام به نصب پلاگین ها و افزونه های کاربردی مورد نیاز شما می کند و این مشکل نمایش پلاگین های نصب شده هم در این نرم افزار های شخص ثالث رفع شده است ، اما به تازگی در نسخه های جدید این نرم افزار های شخص ثالث نیز تغیراتی به چشم می خورد که حاکی از این است که نمایش پلاگین های نصب شده جزو آپشن های جدید برنامه نویسی شده توسط برنامه نویسان این نرم افزار ها می باشد.به طوری که ، پس از ارتقاء یا نصب نسخه جدید این نرم افزارها ، از کاربران فایر فاکس سوال می شود که ” آیا شما می خواهید فرمت جدید این برنامه را نصب نمایید یا خیر ؟”

همچنین خبر هایی نیز منتشر شده است که ، موزیلا در حال پیاده سازی ویژگی ها و آپشن هایی است که رضایت کاربران را در رابطه با همین موضوع پلاگین ها و افزودنی ها ، جلب نماید.گفتنی است که آن ها قصد دارند در نسخه های جدید مرورگر موزیلا فایر فاکس ، امکانی را فراهم آورند که پس از نصب پلاگین جدید ، از کاربر سوال شود که “آیا قصد فعال سازی پلاگین نصب شده جدید را دارید ؟یا خیر” .البته در حال حاضر این قابلیت فقط در حد ارائه یک طرح بوده است و در دست بررسی می باشد.حال این سوال برای ما و اکثر کاربران مرورگر موزیلا فایر فاکس پیش می آید که، چه راه حل و ترفندی را می توان برای نسخه حال حاضری که از مرورگر موزیلا فایر فاکس در اختیار داریم به کار ببندیم تا هم از نسخه قبلی نرم افزار های شخص ثالث مربوط به پلاگین ها پشتیبانی نماید و هم ازنمایش نصب و راه اندازی پلاگین های نصب شده قسمت “add-ons” جلوگیری شود ؟

برای این کار باید از سوئیچ مخفی موجود در مرورگر موزیلا فایر فاکس استفاده کنید.هنگامی که این سوئیچ فعال باشد ، تمامی قسمت پلاگین های نصب شده از کار افتاده و مسدود می گردد.همچنین اگر این سوئیچ فعال باشد و شخصی سعی کند در این هنگام ؛ پلاگینی را بر روی مرورگر موزیلا فایرفاکس شما نصب نماید ؛ تلاش آن شخص بیهوده خواهد بود و پلاگینی در این حالت بر روی مرورگر شما نصب نخواهد شد.

چگونه این سوئیچ مخفی موجود در مرورگر موزیلا فایر فاکس را پیدا کنیم ؟ و آن را فعال سازیم ؟

+ عبارت “config” را در نوار آدرس تایپ نمایید و کلید “ENTER” را فشار دهید. پس از مدتی صفحه تنظیمات مربوطه لود و اجرا می گردد.

+ توجه داشته باشید که اگراین ؛ اولین باری است که شما به این صفحه رجوع می کنید ، مراقب باشید تا تنظیمات دیگر را تغییر ندهید.

+ طبق فرمان زیر عمل کنید : ( روی پنجره اصلی راست کیلیک نمایید )

New > Boolean from the context menu

+ هنگامی که از شما برای نامگذاری سوال شد ، شما عبارت “xpinstall.enabled” را تایپ نمایید.

+ هنگامی که از شما در رابطه با “value” سوال شد ؛ شما “false” را انتخاب نمایید.

firefox-software-installation-disabled

پس از اتمام عملیات بالا ، بلافاصله از نصب و راه اندازی پلاگین ها جلوگیری می شود.

اگر شما به هردلیلی در آینده نیاز به نصب پلاگین داشتید ، مثلا پس از مدتی که شما این کار را انجام داده اید و پلاگین ها را مسدود ساخته اید ، افزونه و پلاگین جدیدی برای مرورگر فایر فاکس منتشر می گردد که برای شما وجودش حیاتی و لازم است ؛ شما به راحتی می توانید پارامتر ها را تغییر دهید و همه چیز را به روز اول برگردانید ! ( برای  بازگشت ، طبق فرامین بالا عمل کنید ولی گزینه “false” را به حالت “true” تغییر دهید.)

ادامه مطلب
دوشنبه 26 فروردین 1392  - 7:12 PM

 

Soti1[WwW.Kamyab.IR]

 

 

  1. با همه رک و راست باشید. شاید اول برایتان سخت باشید ولی پس از مدتی خواهید فهمید که رودربایستی و حیای بیش از حد در گفتار و عمل می‌تواند موجب گرفتاری و حتی شرمساری شما شود.
  2. باحیا باشید. داشتن حیا یا پیش‌شرمی تا حدودی می‌تواند مانع از برخی مشکلات احتمالی و شرمساری عمومی شما در زندگی شود. البته حیا به معنی گوشه نشینی و فرار از جمع اصلا خوب نیست.
  3. کتاب بخوانید. می‌گویند کتاب غذای روح است. عادت به کتاب خواندن به تدریج روح شما را جلا می‌دهد و تاثیرات آن را خیلی زود در خود احساس خواهید کرد. همین‌طور سعی کنید به خواندن پست های وبگاه ایران‌آتا عادت کنید!
  4. اعتماد بنفس بالا داشته باشید. این عادت در شما باعث خواهد شد تا در مقابله با چالش‌های زندگی خود عقب ننشینید و در راه موفقیت با اقتدار قدم بردارید.
  5. صادق باشید. عادت کنید که هرگز دروغ نگویید. نتیجه این عادت بزرگ را در رفتار و باور اطرافیان‌تان خواهید دید. همچنین راستگویی و صداقت آرامش‌بخش زندگی شما خواهد بود. پیامبر اسلام گفته اند: “کسی که راستگو باشد در زندگی خود، احساس آرامش می‌کند و از چیزی ترس ندارد.”
  6. بامرام و بامعرفت باشید. یکی از عادت های بزرگی است که می‌توانید در خود پرورش دهید. دوستی هایی زیبا هستند که در آنها معرفت جاری باشد و بوق نیچه: “هر جا درخت معرفت است، همانجا بهشت است”
  7. خوبی‌ها را از یاد نبرید. داشتن خاطرات خوب در ذهن شما همیشه در تصمیم گیری ها به شما کمک خواهد کرد.
  8. عصبانی نشوید و خونسرد باشید و در موقع عصبانیت تصمیم نگیرید. بسیاری از اشتباهات بشر نتیجه عصبانیت ها است. با غلبه بر عصبانیت خود لذت شیرین آن را پس از رفع عصبانیت تان خواهید چشید!
  9. همیشه خوشرو و خنده رو باشید. البته اخم و ترشرویی در مواقعی مورد نیاز است. اما این دلیلی نمی‌شود که شما همیشه سردمنش باشید!
  10. ارزش دوستان خود را بدانید. سعی کنید ارزش دوستانتان را قبل از آنکه آنها را از دست بدهید بدانید. به یاد داشته باشید که یک دوست حقیقی از مال و شهرت و افتخاراتی که بدست می‌آورید بهتر است.
  11. حوصله و صبر داشته باشید و تحمل تان را بالا ببرید. این گفته میکل آنژ که می‌گوید همه استعداد نقاشی دارند ولی خیلی ها حوصله آن را ندارند، شاید توضیح کافی برای این عادت بزرگ باشد.
  12. وسط حرف دیگران نپرید. یکی از نشانه های احترام به دیگران گوش کردن به حرف های آنهاست. هیچگاه میان حرف افراد حرف نزنید.
  13. به گلدان ها آب بدهید. داشتن گل طبیعی در خانه و آب دادن به آن شاید هفته ای نیم ساعت از وقت شما را بگیرد. اما تاثیری که بر شما می‌گذارد بسیار بیشتر از آن ارزش دارد.
  14. به همسایه سلام کنید. سعی کنید با همسایه های خود روابط خوبی داشته باشید. یک ضرب المثل آفریقایی بیان می‌کند که رفتار خوب تو با همسایه از او یک همسایه خوب می‌سازد.
  15. مهربان باشید. با همه همانند یک کودک رفتار کنید و مهر خود را از کسی دریغ نکنید. حتی یک قاضی هم گرجه در داوری باید دنبال واقعیت باشد ولی این دلیلی بر آن نمی‌شود که با طرفین مهربان نباشد.
  16. فعال باشید. از سستی بپرهیزید و سعی کنید بیشتر فعالیت کنید.
  17. پدر و مادر خود را در آغوش بگیرید. به آنها احترام بگذارید و سعی کنید هر روز بهتر از دیروز با آنها رفتار کنید. پیامبر اسلام گفته اند: نیکی به پدر و مادر عمر را زیاد کرده و جایگاه برتری در بهشت برای مومن ایجاد می‌کند.
  18. بیشتر حمام و نظافت کنید. هیچگاه در پاکیزگی و نظافت شخصی سستی نکنید و سعی کنید همیشه تمیز و مرتب باشید.
  19. برنامه ریزی داشته باشید و از آن پیروی کنید. داشتن برنامه به نظم دادن کارهایتان و در نتیجه موفقیت شما کمک می کند. + ۲ لیست طلایی برای مدیریت زمان
  20. مسئولیت پذیر باشید. از مسئولیت ها فرار نکنید و البته هر مسئولیتی را قبول نکنید.
  21. کم حرف باشید. کم حرفی همیشه خوب نیست ولی پرحرفی بسیاری اوقات بد است! حتی اگر کسی را نصیحت می‌کنید از پرحرفی اجتناب کنید تا نصیحت شما کارایی خود را از دست ندهد.
  22. نیمه پر لیوان را ببینید. بدبین ها به بهشت نمی‌روند! سعی کنید بیشتر واقع بین باشید و حتی کمی خوش‌بین. سعی کنید منطقی باشید.
  23. موج سوار نباشید. ورزش موج‌سواری خوب است اما سوارشدن بر دیگر موج های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و … چندان خوشایند نیست.
  24. مسواک بزنید. ارزش دندان های سالم را وقتی می‌فهمید که یکی از دندان هایتان خراب شود. سلامتی هریک از اعضای بدن در سلامت عمومی کل بدن موثر هستند. پس مسواک زدن را یک عادت برای خود کنید.
  25. به مواد غذایی که می‌خورید، توجه کنید. غذای سالم بخورید و توصیه های تغذیه ای را جدی بگیرید.
  26. هوای همسر خود را داشته باشید. به صحبت های همسر خود با دقت گوش دهید و به او احترام بگذارید و سعی کنید همیشه همسر شادی داشته باشید.
  27. جنبه داشته باشید! گاهی رفتارهای ناپسندی را می‌بینید، اما سعی کنید آن رفتار را از جنبه ای دیگر ببینید.
  28. جدی باشید. گاهی جدی بودن می‌تواند کمک حال شما در فعالیت هایتان باشد، اما لبخند را از یاد نبرید.
  29. به دیگران کمک کنید. 
  30. نظرات مخالف را تحمل کنید و به یاد داشته باشید که همیشه هحق با شما نیست و احتمال دارد اشتباه کنید.
  31. در کارهایتان دقت کنید. سعی کنید کارهایی را که انجام می‌دهید با دقت انجام دهید و بر روی فعالیتی که انجام می‌دهید تمرکز کنید.
  32. قبل از ورود به جایی در بزنید.
  33. با دهن پر، حرف نزنید.
  34. اگر کسی به تلفنی که به او می‌کنید جواب نداد، پشت سرهم به او زنگ نزنید. یا دوست ندارد گوشی را بردارد و یا کار دیگری دارد!
  35. خوب بخوابید. با داشتن خواب خوب و در زمان و مدت مناسب برای روز خوبی با عادت های خوب آماده شوید. توصیه های خواب خوب را جدی بگیرید!
  36. خوش قول باشید. کسی دوست ندارد از آدم بدقول قولی بگیرد و در نتیجه منزوی می‌شوید.
  37. حسادت نکنید. که خوب گفته اند: حسود هرگز نیاسود! البته حسادت در خوبی ها و عادات خوب پسندیده است.
  38. دنیا را سخت نگیرید و حریص نباشید. 
  39. ببخشید. آنتونی رابینز جمله ای دارد با این محتوا که هرچه بیشتر ببخشید، بیشتر دریافت می‌کنید. بخشش عادتی است که همه ادیان الهی و غیرالهی به آن توصیه کرده اند.
  40. کسی را مسخره نکنید. در حقیقت کسی که مسخره خواهد شد خود شما هستید!
  41. باسلیقه باشید. شاید بگویید این چیزی ذاتی است، اما به یاد بیاورید که جهان ما قانون مند است و ما جزئی از این جهان هستیم. نکات و ترفندهایی وجود دارند که خلق و خوی شما را دگرگون خواهند کرد. اجازه دهید ذوق‌تان خودش را نشان دهد.
  42. مسائل رو پیچیده نکنید. همیشه راهکار مناسب در ساده ترین هاست. راستی می‌دانید تیغ اوکام چیست و به چه کار می آید؟
  43. سرمایه گذاری کنید. عادت هایی چون ولخرجی را از خود دور کنید و شروع به سرمایه گذاری کنید. هدیه ای برای دوست خود بخرید و یا برای نامزدتان گلی بخرید. به سرمایه گذاری در بانک نیز فکر کنید.
  44. در رانندگی حق تقدم را رعایت کنید و برای عابرهای پیاده ترمز کرده و اجازه دهید تا رد شوند.
  45. خاکی باشید ولی کسی را خاکی نکنید. در روابط خود با دیگران تواضع داشته باشید ولی سعی نکنید از بزرگی کسی بکاهید.
  46. تقلب نکنید. هرگز تقلب نکنید و مطمئن باشید که تقلب یک راهکار نیست.
  47. اصراف نکنید. مصرف بیجا و هدر دادن منابعی که دیگر انسان ها هم دوست دارند از آن استفاده کنند و شاید حقی در آن دارند کاری است که نباید کسی به انجام آن راضی باشد.
  48. پشت سر کسی حرف نزنید. عیب و ایراد افراد را سعی کنید به خود آنها بگویید تا اینکه به کس دیگری بگویید. احتمالا گفته شما دیر یا زود به گوش او خواهد رسید.
  49. فضولی نکنید. عادت کنید که در کارهایی که به شما مربوط نیست و از شما کمکی خواسته نمی‌شود فضولی نکنید.
  50. تقدیر الهی را قبول کنید. اما به یاد داشته باشید که شاید تقدیر الهی خواسته های شما و تلاش‌ هایتان باشد.
  51. کار امروز را به فردا نسپارید.
  52. به خدا توکل کنید. توکل و امید به نیروی ماورای همه انسان ها و مشکلات شما را در انجام کارهایتان کمک می‌کند.
  53. هیچ وقت ناامید نشوید. عادت کنید در برابر مشکلات ناامید نشوید. وقتی ناامید می‌شوید به این فکر کنید که تا پیروزی قدمی بیش نمانده است.
  54. مزاحمت ایجاد نکنید. هیچ کس دوست ندارد دیگران مزاحمتی برای او ایجاد کنند. پس شما هم سعی کنید مزاحم کسی نشوید.
  55. سیگار نکشید، فحش ندهید، با غریبه ها لاس نزنید. و توصیه هایی از این دست را جدی بگیرید.
  56. جواب بدی را با خوبی بدهید. تو نیکی می‌کن و در دحجله انداز، که ایزد در بیابانت دهد باز.
  57. آدم خودتعریفی نباشید. خوبی ها و بدی های شما را همه می بینند و نیازی نیست از خودتان تعریف کنید. اما این دلیلی بر این نمی‌شود که از توصیه خوبی ها به دیگران بپرهیزید.
  58. پرتوقع نباشید. از دیگران توقع زیادی نداشته باشید.
  59. در مورد دیگران زود قضاوت نکنید. وبا قضاوت هایی که درباره دیگران می‌کنید با آنها رفتار نکنید.
  60. ورزش کنید. عادت کنید هر روز حداقل نیم ساعت ورزش کنید. این ۵ حرکت ورزشی رو یاد بگیرید. و از نرم افزارهای ورزشی استفاده کنید.
  61. از افراد بددهن دوری کنید. با افرادی معاشره کنید که صفات خوب خوشون رو به شما منتقل کنند.
  62. وبلاگ بنویسید. روزنوشت داشته باشید. این کار به شما کمک می‌کنه که هر روز بهتر از دیروز باشید.
  63. فیلم های خوب ببینید. فیلم های خوب همیشه چیزی برای یاد دادن به شما دارند. فیلم های ایرانی خیلی هایشان خوب هستند.
  64. روزی چند تا لغت بیگانه یاد بگیرید. سعی کنید زبان جدیدی یاد بگیرید.
  65. کالای ایرانی بخرید. با خرید کالای ملی به اقتصاد کشورتون کمک کنید.
  66. دین‌دار باشید. هدف داشته باشید. اگر خودتان را مسلمان می‌دانید، مانند یک مسلمان رفتار کنید و اگر مسحی هستید، مانند یک مسیحی رفتار کنید. اما اگر انسان هستید به سوی حق حرکت کنید.
  67. شعار ندهید عمل کنید. سعی کنید به جای شعار دادن عمل کنید.
  68. باور دیگران را گرامی بدارید. به باورها و اعتقادات دیگران احترام بگذارید. در این صورت است که به باورهای شما احترام خواهند گذاشت.
  69. سفر کنید. در سفر شما تجربیات زیادی بدست خواهید آورد. سفر کنید و از سفرکردن لذت ببرید.
  70. خوش اخلاق باشید.
  71. به حقوق حیوانات نیز احترام بگذارید.
  72. روحیهٔ تحقیق و کاوش داشته باشید. هر چیزی را به راحتی باور نکنید و باز هم آدم منطقی باشید.
  73. به دنیای اطراف تون بی‌توجه نباشید. به دنیای اطرافتان توجه کنید تا دنیا هم به شما توجه کند.
  74. در خاموشی کمک کنید. اهل ریا و تزویر نباشید.
  75. بی‌کار نباشید. کار کنید و اهل کار باشید. چالش ها رو به فرصت تبدیل کنید و به دیگران هم کمک کنید تا کار کنند. افکار کارآفرینانه داشته باشید.
  76. اختلاف سلیقه ها را عادی بپندارید. در دوستی ها روی نکات مثبت تمرکز کنید و اختلاف سلیقه ها را جدی نگیرید. البته این اختلاف سلیقه ها خود می‌توانند موجب پیشرفت گروه ها شوند.
  77. زودتر از خواب بیدار شوید. سحر خیزی فواید زیادی بر روح و ذهن شما خواهد گذاشت. انرژی شما افزایش میابد و وقت بیشتری برای کارهای مفید خواهید داشت.
  78. صبحانه بخورید. خوردن صبحانه را فراموش نکنید. اینجا درباره دلایل پزشکی برای خوردن صبحانه بیشتر بخوانید.
  79. به طبیعت بروید. از اوقات فراغت خود برای بودن در کنار طبیعت استفاده کنید.
  80. برای خانواده تان وقت بگذارید. آنقدر در کارهایتان غرق نشوید که خانواده تان را از یاد ببرید. همیشه زمانی برای با خانواده بودن داشته باشید.
  81. روز خود را مرور کنید. آخر روز اینکه امروز چه کاری انجام داده اید را مرور کنید. آیا از رفتارهای خودتان راضی بودید؟ آیا فردا دوباره این کارها را انجام خواهید داد؟
  82. به کسانی که دوستشان دارید ابراز علاقه کنید. بدون ابراز علاقه و بدون گفتن دوستت دارم شما فرصت به یاد آوردن دوست داشتن ها و احساساتتان را از دست می‌دهید.
  83. تعارفات زیاد را کنار بگذارید.
  84. درصورت انجام اشتباهی زود عذرخواهی کنید.
  85. لیست تهیه کنید. برای شرایطی که در آنها قرار می‌گیرید لیست تهیه کنید و نقاط مثبت و منفی خودتان را در آن بنویسید.
  86. لباس هایتان را مرتب کنید. از بیرون که به خانه می‌آیید به جای اینکه لباسلباس هایتان را پخش‌وپلا کنید بهتر است مرتبشان کنید، تا بعدا که خواستید به جای دیگری بروید وقت تان تلف نشود.
  87. رازدار باشید.
  88. ساده باشید.
  89. کارها را نیمه تمام نگذارید.
  90. تعادل رو در همه امور رعایت کنید. نه افراط کنید و نه تفریط. همیشه حفظ تعادل بهترین است.
  91. یاد بدهید. دانسته هایتان را به دیگران نیز انتقال دهید. برای شروع بهتر است همین حالا به جمع نویسندگان وبگاه ایران آتا بپیوندید.
  92. عادت های خوب دیگران را یاد بگیرید.
ادامه مطلب
دوشنبه 26 فروردین 1392  - 10:04 AM

میگنا - زندگی مشترک یکی از مسائلی است که اغلب افراد را به وحشـت می اندازد. با این وجود اگر بدانید ازدواج مستـلـزم چه مواردی بـوده و هـمـچنین انتظارات شخصی خودتان را نیز معین نمایید، می توانـیـد بـه راحـتــی به ترس از ازدواج غلبه کرده و با درک کامل تصمیم بگیرید کـه آیـا قصد ازدواج دارید یا خیر.

مراحل

1- ابتدا باید برای خودتان معین كنید كه دقیقاً از چه چیز می‌ترسید: بیشتر افراد از خود ازدواج نمی‌ترسند، بلكه از حواشی و احتمال وجود شكست در آن وحشت دارند. احساس می‌كنید كه چه تغییری ممكن است ایجاد شود؟ بدترین تصویر ذهنی كه شما را در مقابل ازدواج كردن خلع سلاح می‌كند، در ذهن خود مجسم كنید.

2- ترس‌هایتان را مخاطب قرار دهید: اگر والدینتان ازدواج ناموفقی را تجربه كرده اند و تنها به این دلیل كه آنها زندگی خوبی با هم نداشتند، شما نمی‌توانید نتیجه بگیرید كه در زندگی مشتركتان موفق نمی‌شوید. اگر احساس می‌كنید كه ممكن است در نهایت كارتان به جدایی ختم شود، لیستی از مواردی را كه می‌توانید انجام دهید تا نتیجه موفقیت آمیز گردد بر روی یك برگ كاغذ یادداشت نمایید. تمام صحنه‌هایی كه باعث ایجاد ترس در شما می‌شود را مجسم كنید و سپس به این مطلب فكر كنید كه برای بهبود اوضاع چه قدمی می‌توانید بردارید.

3- مشورت بخواهید: از هر كسی كه در زندگی مشترك خود موفق است بخواهید تا اسرار موفقیتش را با شما نیز در میان بگذارد. معمولاً آنها در حرف‌هایشان به این نكته هم اشاره می‌كنند: "همیشه سعی می‌كنیم از رفتار بد كوچك یكدیگر چشم پوشی كنیم" ، اما توجه داشته باشید كه نیازهایتان را پیش از هر چیز باید با شریك زندگیتان در میان بگذارید. از این طریق هم شریكتان متوجه نیازهای شما می‌شود و هم میتوانید در رابطه خود به موفقیت دست پیدا كنید.

4- تصمیم بگیرید كه آیا خودتان شخص مقابل را برای زندگی تا آخر عمر انتخاب می كنید
به آثار فعالیت‌های جنسی و تاثیر آنها برروی رفتار شما در مقابل ازدواج فكر كنید. اگر بدون ازدواج رابطه جنسی داشته باشید، با این كار تعهد موجود برای ازدواج در نظرتان كاسته می‌شود. این اصل كه رابطه جنسی در خارج از رابطه زناشویی وجود ندارد، به زوج‌ها كمك می‌كند كه نسبت به هم متعهد باقی مانده و احساس كنند كه برای یكدیگر بی همتا و منحصر بفرد هستند بخصوص می‌ترسید. یك نكته بدیع این است كه هیچ گاه به فكر كسی نباشید كه بتوانید با او زندگی كنید، بلكه دنبال كسی بگردید كه بدون او قادر به زنگی نباشید.

5- ببینید كه كدامیك از جنبه‌های ازدواج در نظر شما و در نظر طرف مقابل از اهمیت خاصی برخوردار است: ممكن است كه شما با قبول تعهد نسبت به یكدیگر وارد رابطه شوید و رابطه‌تان بدون اینكه هیچ گونه ازدواج رسمی در آن به وقوع پیوسته باشد، همچنان ادامه پیدا كند. دقت كنید كه در صورت رسمی شدن رابطه، شما و همچنین شریك زندگی و افراد دیگر خانواده چه تغییراتی را از خود نشان خواهند داد. اگر در مورد این مطلب كه وجود ازدواج و یا عدم آن چه مسائلی را برای شما ایجاد میكند، صادق باشید بهتر می‌توانید معنا و مفهوم ازدواج را درك كرده و ببیند كه با شرایط فعلی شما و فرد مورد نظرتان همخوانی دارد و یا خیر.

6- هیچ لزومی ندارد كه هر ثانیه و هر روز از زندگی مشترك خود را در صلح و آرامش كامل سپری كنید: شما یك انسان كامل نیستید و شریكتان نیز چنین خصوصیتی ندارد. اگر منتظر ازدواج با كسی هستید كه هر روز در زندگی خود فقط رنگین كمان و طلوع خورشید را مشاهده كنید، آنگاه هیچ گاه نمی‌توانید ازدواج كنید چرا كه هیچ كس قادر به زندگی كردن با یك چنین خیالات خامی نیست. ازدواج موفق نیازمند تلاش سخت دو جانبه است و برای كامل كردن آن باید از زندگی خود برای آن مایه بگذارید. تعداد بسیار زیادی از افراد با امیدها و آرزوهای واهی ازدواج می‌كنند و زمانیكه مشاهده می‌كنند كه اوضاع كمی دشوار شده و بر وفق مرادشان نیست درخواست طلاق را پر كرده و مجدد در پی یافتن فرد جدیدی می‌افتند. خودتان را برای عبور از دست اندازهای خیابان آماده كنید تا زمان مواجهه با آنها شگفت زده و متعجب نشوید.

7- برای زندگی خود برنامه ریزی كنید: پیش از ازدواج بنشینید و تكلیف خودتان را با خودتان معلوم كنید. آیا بچه می‌خواهید؟ چند تا؟ چه كسی مسئول تامین مالی خانواده است؟ آیا هر دوی شما كار می‌كنید؟ چه مقدار پول برای دوران بازنشستگی پس انداز می‌كنید؟ كجا زندگی خواهید كرد؟ چه كسی مسئول چه كاری است؟ اگر آقا هنوز با دوستانش بیرون می‌رود، آیا خانم هم می‌تواند چنین كاری را انجام دهد؟ شاید مطرح كردن این سۆالات قدری مشكل باشد، اما این امر چیزی از اهمیت قضیه را كم نمی‌كند، و شما موظفید كه آنها را با كسی كه قصد دارید تا آخر عمر با او زندگی كنید در میان بگذارید. اگر در حال حاظر حلقه ازدواج را به دست كرده اید، دیگر نیازی نیست كه شرایط را برای خودتان سخت تر كنید. در این شرایط باید مواقع بروز درگیری را پیش بینی كرده و از بروز آن جلوگیری کنید. اگر شما رابطه سالمی داشته باشید مرحله پرسش و پاسخ شما را بیش از پیش به یكدیگر نزدیك می‌سازد. نكات سه دلیل عمده طلاق را پول، روابط جنسی و فرزندان تشكیل می‌دهند. پیش از مواجهه با این مشكلات ببینید كه آیا به اندازه كافی پیرامون این مطالب با فرد مقابل مشتركاتی دارید یا خیر. اگر

اگر به هیچ وجه قادر به غلبه بر ترس خود نسبت به ازدواج نیستید، باید این موضوع را با فرد مقابل در میان بگذارید. با این كار ممكن است خودتان را در معرض بر هم خوردن رابطه قرار دهید، اما اگر همین حالا رابطه شما بهم بخورد، خیلی بهتر از این است كه رابطه‌تان بعدها كه ازدواج كردید به هم بخورد

بتوانید بر سر این مسائل با شریك زندگی خود به توافق برسید آن وقت حل مشكلات بعدی چندان دشوار نخواهد بود.

8- در گفتگوهای صمیمی از او بخواهید كه پیرامون انتظارات، عقاید، باورها، زمانبدی و... برای شما بیشتر توضیح بدهد. هر چه بیشتر یكدیگر رابشناسید و مسائل مبهم كمتری در میان باشد، درصد موفقیت رابطه افزایش پیدا می‌كند. مخالفت در هر رابطه ای كاملاً طبیعی است. این امر یكی از ملزومات هر رابطه سالمی است و هر دو طرف می‌توانند چیزهای بسیار زیادی را از آن یاد بگیرند. تا آنجایی كه می‌توانید به حرف‌های طرف مقابل به دقت گوش دهید و دیدگاههای شخصی آنها را نیز منظور كنید، همچنین در نهایت ادب و احترام نقطه نظر‌های شخصی خودتان را نیز به او انتقال دهید. دقت داشته باشید كه تمام ازدواج‌ها موفق نیستند. نمی توان اظهار كرد كه انتخاب تمام افراد صحیح است، اما به هر حال باز هم باید انتخاب كرد.

9- در نظر داشته باشید كه اگر ترس از ازدواج به شما اجازه نمی‌دهد كه فرد دیگری وارد زندگیتان شود، این احتمال وجود دارد كه تا آخر عمر خود مجرد باقی بمانید. البته این امر بد نیست؛ چیزی كه اهمیت دارد این است كه خودتان ترجیح می‌دهید چگونه زندگی كنید. سعی كنید حتماً پیش از تشكیل زندگی مشترك برای مشاوره‌های پیش از ازدواج به یك مشاور مراجعه كنید. اطلاعات و گفتگوی رك و پوست كنده زیر نظر یك شخص سوم حرفه ای، می‌تواند به شما كمك كند كه تصمیم نهایی خود را در مورد ازدواج با اطمینان بیشتری اتخاذ نمایید.

10- در مورد قراردادهای پیش از ازدواج فكر كنید و پیرامون آنها با شریك خود گفتگو كنید. به تمام نقاط منحصر بفرد و فوق العاده ازدواج فكر كنید. به این مطلب فكر كنید كه می‌توانید با كسی كه دوستش دارید زندگی كنید. به آثار فعالیت‌های جنسی و تاثیر آنها برروی رفتار شما در مقابل ازدواج فكر كنید. اگر بدون ازدواج رابطه جنسی داشته باشید، با این كار تعهد موجود برای ازدواج در نظرتان كاسته می‌شود. این اصل كه رابطه جنسی در خارج از رابطه زناشویی وجود ندارد، به زوج‌ها كمك می‌كند كه نسبت به هم متعهد باقی مانده و احساس كنند كه برای یكدیگر بی همتا و منحصر بفرد هستند. این امر به شما كمك می‌كند كه ارزش‌های موجود در رابطه را بهتر دریافت كنید و ترس‌های خارجی را به كمترین میزان خود كاهش دهید.

توجه : اگر به هیچ وجه قادر به غلبه بر ترس خود نسبت به ازدواج نیستید، باید این موضوع را با فرد مقابل در میان بگذارید. با این كار ممكن است خودتان را در معرض بر هم خوردن رابطه قرار دهید، اما اگر همین حالا رابطه شما بهم بخورد، خیلی بهتر از این است كه رابطه‌تان بعدها كه ازدواج كردید به هم بخورد...

هر كاری كه می‌كنید، هیچ گاه زمانیكه احساس می‌كنید از روی اجبار به سمت ازدواج سوق داده شده اید و یا خودتان نمیخواهید این كار را انجام دهید، وارد زندگی مشترك نشوید. این امر صرفاً باعث ایجاد بدبختی برای هر دوی شما می‌شود.

ادامه مطلب
دوشنبه 26 فروردین 1392  - 9:37 AM

 

مخترع واکسن خوراکی فلج اطفال در سن 96 سالگی درگذشت.
 ایسنا، دکتر هیلاری کوپراوسکی، ویروس‌شناس پیشگام لهستانی‌الاصل که اولین واکسن خوراکی برای فلج اطفال را تولید کرد، روز پنج‌شنبه(22 فروردین) در خانه خود در حومه فیلادلفیا درگذشت.

کوپراوسکی اگرچه به اندازه محققان همراه همکار خود جوناس سالک و آلبرت سابین مشهور نبود اما کارآزمایی بالینی وی در سال 1950 برای اولین بار امکان استفاده از واکسن در برابر فلج اطفال را نشان داد.

به گفته کریستوفر، فرزند کوپراوسکی و رئیس بخش رادیوتراپی مرکز مراقبت درمانی کریستیانا در دلاویر، این دانشمند دوست داشت شناخت علمی کار وی بدون شهرت سالک و سابین باشد.

به گفته فرزند کوپراوسکی، وی در ماههای آخر پیش از مرگ بیمار بود.

هیلاری کوپراوسکی تا پیش از کارآزمایی 1950 خود به تجویز واکسن خوراکی حاوی ویروس زنده می‌پرداخت تا دو سال بعد که آزمایشات نسخه تزریقی سالک با استفاده از ویروس مرده با پشتیبانی بنیاد ملی برای فلج اطفال آغاز شد.

سابین که به گفته کریستوفر گاهی با پدر وی همکاری می‌کرد، اولین شخصی بود که نسخه موثرتر واکسن خوراکی را دریافت کرد.

کوپراوسکی، ریاست موسسه ویستار در فیلادلفیا را از سال 1957 تا 1991 به عهده داشت. این موسسه پژوهشی مستقل تحت رهبری وی، موفق به ساخت یک واکسن سرخجه شد که به رفع آن در بیشتر مناطق جهان کمک کرد و همچنین به گفته مقامات این موسسه در همان زمان بود که یک واکسن هاری موثرتر ساخته شد. 
ادامه مطلب
دوشنبه 26 فروردین 1392  - 9:34 AM

 باشگاه خبرنگاران، "باراک اوباما" با عدم صرف ناهار در مهمانی­ حزب جمهوری­‌خواه باعث به وجود آمدن شایعات بسیاری شد. تعجب حاضران در این مهمانی زمانی بیشتر شد که "اوباما" علی‌رغم حضور بر روی میز ناهار، از صرف غذا امتناع ورزید. دلیل این کار "باراک اوباما" چندان مشخص نیست، ولی عده­‌ای بر این باورند که رئیس جمهور فردی را در اختیار دارد تا غذاهای سرو شده برای وی را تست کند.

s

"سوزان کالینز"، سناتور جمهوری­‌خواه، در پایان این مهمانی اظهار داشت که رئیس‌جمهور به دلایل امنیتی از خوردن غذا امتناع کرده، ولی در عین حال از این کار رئیس­‌جمهور تعجب کرد.


سوزان کالینز و باراک اوباما در کاخ سفید

کالینز اعتقاد دارد که دلیل این امر تنها یک چیز می­‌تواند باشد و آن عدم حضور فرد تست‌کننده غذای رئیس‌جمهور است. این سناتور اعتقاد دارد که "باراک اوباما" ناچار شده تا غذا نخورده و با نگاهی پر از حسرت به میز غذا و مهمانان نگاه کند. 

فیلم زیر حاوی سخنان سناتور "سوزان کالینز" در مورد پرهیز "باراک اوباما" از صرف غذاست.

 

مسئله جالب توجه این است که هیچ­‌کدام از مقامات امنیتی به این پرسش پاسخ نمی‌­دهند که آیا "باراک اوباما" واقعا فردی را برای تست کردن غذا در اختیار دارد یا خیر.



 

بررسی­‌های رسانه­‌ای در این مورد مشخص کرده که بعضی از رئیس‌جمهوران ایالات متحده، فردی را در اختیار داشتند تا غذایشان را پیش از مصرف تست کنند. به این افراد در اصطلاح "تست‌کننده مخصوص رئیس‌جمهور" گفته می­‌شود.

"تست کننده مخصوص رئیس جمهور" کیست؟

در اختیار داشتن تست‌کننده غذا در تمامی دوره­‌های تاریخی در بین مسئولان ارشد جوامع، امری معمول بوده و اکثرشان برای حفظ جان خود از تست‌کننده غذا استفاده می‌کنند. این امر در بین بعضی از رئیس‌جمهوران ایالت متحده نیز معمول بوده و باراک اوباما هم از این قاعده مستثنی نیست. گاهی اوقات این افراد به عنوان متخصصانی در نظر گرفته می­‌شوند که دور دنیا را با رئیس جمهور دور می­‌زنند.

"والتر شیب" که در بین سال‌­های 1994 تا 2005 سرآشپز مخصوص "جورج بوش پدر" و "بیل کلینتون" بوده، با شنیدن این خبر اصلا تعجب نکرده و آن را موضوعی کاملا معمولی می­‌داند. "شیب" اعتقاد دارد که نباید این مسئله را با دوران قرون وسطی مقایسه کرد. این افراد تنها این وظیفه را نداشته و تست کردن غذای رئیس‌جمهور تنها یکی از مسئولیت­‌های آنهاست. 


بیل کلینتون و والتر شیب

"آشپزاندرو" تست‌کننده غذای باراک اوباما

در مورد فردی که مسئولیت تست غذای باراک اوباما را بر عهده دارد اطلاعات دقیقی وجود ندارد، ولی بر اساس گفته­‌های بعضی از شاهدان عینی، فردی به نام "آشپز اندرو" وجود دارد که در سفرهای مختلف در هنگام صرف غذا در کنار اوباما مشاهده شده است.

در یک مورد "تولان فلورنس" همسر آشپز معروف آمریکایی "تایلرفلورنس" در صفحه اجتماعی­‌اش به حضور "آشپز اندرو" اشاره داشته، ولی خیلی زود اطلاعات مربوط به این شخص را پاک کرده است. دلیل این عمل "خانم فلورنس" نامشخص مانده است.


تایلر و تولان فلورنس

در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، باراک اوباما در حین سفر به مناطق مختلف ایالات متحده همواره آشپز اندرو را با خود همراه داشته است. این مسئله توسط دو آشپز معروف "کریستوفر میر" و "ریک بیلیس" تایید شده است. این دو اظهار داشته­‌اند که در زمان تهیه غذا برای باراک اوباما در کوران انتخابات همیشه فردی خوش برخورد و آرام در کنار آنها حضور داشته که پیش از سرو غذا برای رئیس جمهور آن را کنترل می­‌کرده است.

"آشپز اندرو" مسافری به دور دنیا

شواهد نشان می‌­دهد که باراک اوباما در تمامی سفرها فرد مورد اعتمادش را به همراه دارد. در یک مورد که اوباما به فرانسه سفر کرده بود، صاحبان یک رستوران به نام "چشمه مارس" اذعان داشتند که پیش از سرو غذا برای اوباما و خانواده­‌اش، فردی تمامی غذاهای تهیه شده را تست کرده است. 


رستوران "چشمه مارس"

در سفر اوباما به هند در نوامبر سال 2010، تیمی از دکترهای "بیمارستان JJ" موظف شدند از تمامی وعده­‌های غذایی، قبل از صرف غذا توسط مقامات، نمونه­‌گیری کرده و از سلامتی غذاها مطمئن شوند. 

به گزارش Mumbai Mirror، این تیم از وضعیت پیش­‌آمده بسیار ناراحت بوده و آن را نوعی توهین به خود تلقی می­‌کردند. "لاهان" رئیس "بیمارستان JJ" اظهار داشته که با وجود مراقبت­‌های بسیار در مورد سلامتی غذای باراک اوباما، باز هم فردی وجود داشته که جداگانه تمامی غذاها را مورد آزمایش قرار می­‌داده است. 

همه مردان تست‌کننده غذا

به غیر از باراک اوباما بعضی از دیگر رئیس­­ جمهورهای ایالات متحده فردی را برای تست کردن غذا در استخدام خود داشتند. "رونالد ریگان"، بیل کلینتون، و جورج بوش پدر همواره فردی را به عنوان پیش‌مرگ خور در اختیار داشتند.

بیل کلینتون در سال 1993 از رستورانی در "لوس گاتوس" دیدن کرد که در آن پیش از صرف غذا از فردی درخواست کرد تا غذا را تست کند. هویت این فرد هنوز هم نامعلوم باقی مانده است. 

مورد جالب‌تر جورج بوش پدر بوده که در تمامی سفرهایش علاوه بر حضور فرد تست‌کننده‌اش، آب معدنی و ادویه­‌جات مخصوص به خود را همیشه به همراه داشته است. علاوه بر این گزارش شده که در یک مورد پیش از سرو غذا، تمامی ظروف با وجود شستن و تمیز بودن، باز هم به دستور بوش شسته شدند.

"جوزف پترو" مردی که از حضور فرد تست‌کننده خبر داده است


جوزف پترو

"جوزف پترو" که به مدت چندین سال عضو تیم محافظت از رئیس­ جمهور بوده، در کتابش با عنوان "ایستادن در کنار تاریخ" بیان داشته که در تمامی مراحل تهیه غذا، تیم امنیتی حضور داشته و اجازه نمی­‌دهد تا چیزی بدون اجازه آنها در اختیار رئیس جمهور قرار گیرد. در سفرهای رئیس­ جمهور، تیم امنیتی از قبل منوی غذایی را بررسی کرده و تمامی اقدامات لازم از جمله خرید مواد غذایی را انجام می­‌دهد. 

این مقام امنیتی سابق اظهار داشته که در سفرهای خارجی رئیس­ جمهور، تمامی مواد غذایی از داخل ایالات متحده به مقصد فرستاده می­‌شود. در پایان پخت غذا و پیش از سِرو آن برای رئیس­‌جمهور، فردی که به آن "تست‌کننده غذا" می­‌گویند، غذا را آزمایش و پس از اطمینان از سالم بودن آن، غذا در اختیار رئیس­ جمهورقرار می­‌گیرد.

علی‌رغم تمامی اقدامات انجام گرفته برای پی بردن به هویت افراد تست‌کننده غذای رئیس جمهوران ایالات متحده باز هم اطلاعات دقیقی به‌دست نیامده و تنها اسامی مستعار این افراد ناشناس مشخص شده است.

گزارش شبکه "فاکس نیوز" در ارتباط با پرهیز "اوباما" از خوردن غذا در مهمانی حزب جمهوری‌خواه

 
ادامه مطلب
دوشنبه 26 فروردین 1392  - 9:26 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822636
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی