به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

379102-7-signs-you-ve-got-malware

کامپیوتر ها به اندازه ای پیچیده هستند تا هر وقت که انتظار چیز غیر منتظره ای را از آنها نداریم، دقیقا همان را برایمان ظاهر می کنند. گاهی فقط یک رفتار غیر منتظره می تواند یک اتفاق باشد، اما برای بار دوم شاید یک نرم افزار مخرب و آلوده باشد. معمولا آلوده شدن کامپیوتر ها به ویروس های مخرب اتفاقی هستند و شاید همین کامپیوتری که اکنون در حال خواندن این مطلب با آن هستید آلوده به یک ویروس خطرناک است (!) پس همراه ما به خواندن این مطلب ادامه دهید تا با علائم هشدار دهنده ای که معرفی می کنیم، سیستم تان را از هر نوع آلودگی پاک کنیم. پس همراه ما باشید.

  1. حتی وقتی که مرورگر بسته است، تبلیغات پاپ آپ ظاهر می شود. هر چند که عنوان های مشابهی ندارند، اما برنامه های تبلیغاتی مزاحم قربانیان خود را با این تبلیغات بمباران می کنند. گاهی اوقات فقط محصولات مشروع را تبلیغ می کنند اما بار دیگر به یک وب سایت مخرب لینک می دهند، سایت هایی که تلاش می کنند نرم افزار های مخرب بیشتری را روی کامپیوتر شما پیاده کنند.
  2. نویگیشن مرورگر هدایت می شود. هر تغییر مسیر برای ورود به سایتی می تواند مخرب باشد، مثلا اگر شما دریابید که در تلاش برای رسیدن به گوگل شما را به یک موتور جستجوگر ناآشنا هدایت می کند بدانید که به طور قطع مشکلی وجود دارد.  گاهی اوقات این تغییر مسیر ها زیرکانه است. به عنوان مثال، یک تروجان بانکی ممکن است شما را به یک سایت جعلی هدایت کند که درست شبیه به یک سایت بانکی طراحی شده است. در این مورد تنها کافیست به لینک مورد نظر در ادرس بار مرورگر تان نگاهی بیندازید و متوجه آدرس جعلی بشوید.
  3. برنامه امنیتی سیستم شما هیچگاه پاپ آپ ها را نصب نخواهد کرد. ساخت و انتشار برنامه های آنتی ویروس جعلی این روزها یکی از کارهای پر سود بازار است. خلافکاران با استفاده از  روش هایی مانند بارگیری درایو و یا سایر روش ها آنتی ویروس جعلی را روی سیستم شما نصب می کنند و پس از آن هشدار های ترسناکی را نمایش می دهند و تهدید می کنند. به طور طبیعی شما باید هزینه ای را پرداخت کنید تا این ابزار جعلی مشکل شما را حل کند. البته این نرم افزار به خیال خودش برای شما ویروس پیدا می کند آن هم به چه سرعتی ولی در واقع هیچ کاری انجام نمیدهند.
  4. نوشته هایی که شما ننوشته اید در شبکه های اجتماعی ظاهر می شوند. این تروجان که متمرکز بر فیسبوک و دیگر شبکه های اجتماعی است کاری ندارد جزء تولید پست های جعلی. این پست ها بیشتر از یک نوع هستند و مثلا می گویند ” اوه به این عکس نگاه کن” و توسط لینکی که در پست قرار دارد قربانی را آلوده می کنند.
  5. برنامه ای روی پیسی از شما باج گیری می کند. بعضی از برنامه های مخرب به معنی واقعی کلمه بسیار بی شعور هستند. خب این برنامه ها اطلاعات شما را نگه می دارند و باج می خواهند و تا باج شان را ندهید برنامه هایتان را نمیدهند. بعضی از این ویروس ها اطلاعات شما را رمز گذاری می کنند و بعد در خواست باج می کنند تا اطلاعات شما را باز گردانند. بعضی دیگر سعی در پنهان کردن آن چیزی که در حال انجام آن را دارند می کنند. به عنوان مثال هشدار FBI را نشان می دهند که کامپیوتر شما برای ارسال هرزنامه ( اسپم) مورد استفاده قرار گرفته است و برای اینکه دوبار از این کامپیوتر استفاده کنید باید جریمه آن را بپردازید. البته احتمال دارد با اینکه با اینکه هزینه را می پردازید اما سیستم شما باز نگردد!
  6. ناگهان شما نمیتوانید از ابزار های رایج سیستم استفاده کنید. یک کاربر هوشمند و باهوش که همیشه به تروجان ها مشکوک است ممکن است تسک منیجر ( مدیریت وظیفه ویندوز Task Manager) را با استفاده از ویرایشگر ریجیستری بررسی کند. اگر شما خواستید از این ابزار استفاده کنید  و بعد با پیامی روبرو شدید که مدیر سیستم ( که خود شما هستید) استفاده از آنها را غیر فعال کرده است، بدانید که پای نرم افزار مخربی در کار است که می خواهد از خود دفاع کند.
  7. همه چیز کاملا طبیعی به نظر می رسد. درست است. برخی از نرم افزار های مخرب تمام فعالیت خود را به بهترین شکل ممکن مخفی می کنند و هیچ اثری از خود باقی نمیگذارند. حتی زمانی که هیچ چیز غیر عادی به نظر نمیرسد، این امکان وجود دارد که یک ربات بی سر و صدا منتظر پیام از سازنده خود است که مانند یک تروجان کنترل از راه دور به سرقت اطلاعات شما بپردازد.

خب تا اینجای کار به معرفی تروجان های مختلف پرداختیم و حالا وقت اقدام موثر است. هرچه سریعتر اگر کامپیوتر شما فاقد آنتی ویروس است، یک آنتی ویروس قدرتمند روی آن نصب کنید و یک اسکن کامل از سیستم خود بگیرید. البته آنتی ویروس های آنلاینی هم هستند که می توانند کامپیوتر شما را از لحاظ آلوده بودن به هر نوع ویروس جستجو کند. امیدواریم هیچ وقت به این ویروس ها گرفتار نشوید.

ادامه مطلب
شنبه 24 فروردین 1392  - 4:48 PM

 

 

یک فیزیکدان در دانشگاه واشنگتن اقدام به ضبط و باز-تولید صدایی نموده که گفته می شود خاستگاه آن جهان هستی در 13.8 میلیارد سال پیش بوده. یعنی صدای همان انفجار بزرگی که گفته می شود سبب به وجود آمدن جهان شده است. 

جان کرامر، استاد بازنشسته فیزیک دانشگاه واشنگتن در سیاتل صدایی را تولید کرده که گفته می شود تفسیر بسیار دقیق و وفادارانه ای از صدای مه بانگ یا بیگ بنگ است. وی معتقد است که این صداها همراه با توسعه اولیه دنیا ایجاد شده اند. 

این دومین تلاش کرامر برای تولید صدای جهان ابتدایی است. وی در سال ۲۰۰۳ صدایی ۱۰۰ ثانیه ای را ضبط کرده بود که متعلق به ۳۸۰۰۰۰ تا ۷۶۰۰۰۰ سال پس از مه بانگ بود. کرامر این تراک صوتی خود را با نمونه جدیدی حاوی جزئیات بیشتر که در آژانس فضایی اروپا و طی ماموریت ماهواره پلانک ضبط کرده، تکمیل نمود. 

در ویدیوی کوتاه ادامه مطلب می توانید صدای مه بانگ را به سبک پروفسور کرامر بشنوید. آیا وی برای ساخت آهنگ خود سبک مناسبی را انتخاب کرده است؟


صدای بینگ بنگ ۱۰ مگابایت
 
ادامه مطلب
شنبه 24 فروردین 1392  - 4:43 PM

 

سیاری از ما به اتفاقات پس از مرگ فکر می‌کنیم و به عاقبت اطلاعات و دارایی خود در دنیای مجازی می‌اندیشیم، پس از مرگ چه اتفاقی برای اطلاعات ارزشمند موجود در کامپیوتر یا اکانت ایمیل و دیگر حساب‌های ما رخ خواهد داد؟ اگر قصد دارید برای آینده پس از مرگ خود برنامه ریزی کنید، گوگل ابزاری را در این راستا در اختیار شما قرار می‌دهد که از طریق آن می‌توانید تعیین کنید که چه اتفاقی برای حساب‌های شما رخ دهد.


گوگل روز گذشته ابزار تازه‌ای را با نام Inactive Account Manager معرفی کرد که از طریق صفحه تنظیمات حساب گوگل کاربر در دسترس است و از طریق آن می‌توان تعیین کرد که اگر پس از مدت مشخصی به اکانت گوگل خود متصل نشدید کلیه اطلاعات شما بصورت خودکار حذف شوند یا در اختیار شخص مشخصی قرار گیرند. شما می‌توانید تعریف کنید که کلیه ایمیل‌های شما در جیمیل و یا دیگر سرویس‌های گوگل از بین بروند و اثری از شما باقی نماند.

به عنوان مثال شما می‌توانید تعریف کنید که اگر به مدت 6 یا 9 یا 12 ماه وارد اکانت جیمیل خود نشدید به صورت خودکار کلیه اطلاعات موجود در این جیمیل شما حذف شوند. یا شما می‌توانید تعریف کنید که کلیه اطلاعات شما به شخصی که معتمد شما است ارسال شوند.

سرویس‌هایی که از این قابلیت تازه پشتیبانی می‌کنند عبارتند از: بلاگر، کانتک، حلقه‌ها، جیمیل، گوگل پلاس، صفحه ها و استریم‌های گوگل پلاس، پیکاسا، گوگل ویس و یوتیوب. البته گوگل پیش از اجرای دستور تعیین شده در سرویس Inactive Account Manager، از طریق ارسال پیامک به شماره موبایل شما، اطلاع رسانیه‌های اولیه را انجام می‌دهد.

این قابلیت بسیار ارزشمندی است که در واقع خیال انسان را از بابت تقسیم ارث دنیای مجازی‌اش راحت می‌کند.

ادامه مطلب
شنبه 24 فروردین 1392  - 4:41 PM

 

خالق ترسناک‌ترین موتور جستجوی جهان می‌گوید زمانی که کسی نمی‌تواند چیزی را بر روی گوگل بیابد، تصور می‌کند هیچ‌کس دیگری نیز نمی‌تواند آن موضوع را بیابد،‌اما این تصور کاملا اشتباه است.

خالق ترسناک‌ترین موتور جستجوی جهان می‌گوید زمانی که کسی نمی‌تواند چیزی را بر روی گوگل بیابد، تصور می‌کند هیچ‌کس دیگری نیز نمی‌تواند آن موضوع را بیابد،‌اما این تصور کاملا اشتباه است.

همشهری آنلاین،  برخلاف موتور جستجوی گوگل که در جستجوی وب‌سایت‌های مختل کل فضای اینترنت را زیر‌و‌رو می‌کند، موتور جستجوی Shodan کانال‌های پشتی اینترنت را جستجو می‌کند. این موتور چیزی شبیه به یک گوگل تاریک است که در میان سرور‌ها،‌وب‌کم‌ها،‌پرینتر‌ها،‌روترها و تمامی تجهیزاتی که به اینترنت وصل هستند و بخشی از آن را تشکیل می‌دهند، جستجو می‌کند.

 112712_2149_IsYourShare16

این موتور جستجو اطلاعات مربوط به ۵۰۰ میلیون تجهیزات متصل به اینترنت و خدمات اینترنتی را به صورت ماهانه جستجو می‌کند. اینکه چه موضوعاتی را می‌توان با یک جستجوی ساده در Shodan یافت بسیار خیره‌کننده است، تعداد زیادی از چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، دوربین‌های امنیتی، ابزارهای خودکارسازی منازل مسکونی و سیستم‌های حرارتی که به اینترنت وصل هستند توسط این موتور جستجو قابل دسترسی است.

این موتور جستجو می‌تواند سیستم کنترل یک پارک آبی، پمپ بنزین، سیستم خنک کننده یک هتل و یک کوره زباله‌سوزی ر ا بیابد. محققان امنیت سایبری حتی با استفاده از این موتور توانسته‌اند سیستم‌های فرمان و کنترل نیروگاه‌های اتمی و شتابگرهای ذره‌ای را نیز بیابند.

آنچه درباره توانایی‌های جستجوی Shodan قابل توجه است،‌ و آنچه موجب ترسناک‌شدن این موتور می‌شود، این است که تعداد کمی از این سیستم‌های یافته شده از امنیت کافی برخوردارند. جستجوی ساده یک رمز عبور از پیش تعیین شده کارخانه‌ای می‌تواند تعداد بیشماری از چاپگرها، سرورها، و تجهیزات سیستم‌های کنترلی که از نام ادمین به عنوان نام کاربری و رمز ۱۲۳۴ به عنوان رمز عبور استفاده می‌کنند را در اختیار کاربران قرار دهد.

تاکنون متخصصان امنیت سایبری زیادی از این موتور جستجو برای نمایش دادن نقاط ضعف در اینترنت استفاده کرده‌اند.برای مثال سال گذشته دن تنتلر در کنفرانس Defcon با استفاده از این موتور جستجو توانست یک کارواش را خاموش و روشن کند و یخ یک زمین هاکی در دانمارک را با تنها یک کلیک، ذوب کند. وی همچنین نشان داد سیستم کنترل ترافیک یک شهر کاملا بر روی اینترنت قرار داشته و به راحتی می شد آن را مختل کرد. همچنین وی توانست به نیروگاه هیدروالکتریکی در فرانسه دسترسی پیدا کند که از دو توربین با قدرت تولیدی کلی ۶ مگاوات برخوردار بودند.

هریک از این موارد درصورتی که توسط فردی تبه‌کار مختل شوند، فاجعه به بار خواهد آمد! این درحالی است که بسیاری از این تجهیزات اصلا نیازی به اتصال به اینترنت ندارند و تنها به صرف اینکه بتوان آنها را از راه دور کنترل کرد،‌شرکت‌ها دسترسی به آنها را برای کل جهان امکان پذیر می‌سازند.

با این‌همه نکته مثبت موتور جستجوی Shodan این است که این موتور جستجو کاربرد منفی ندارد. بدون داشتن حساب کاربری تنها می‌توان ۱۰ نتیجه جستجو را بر روی آن مشاهده کرد و با داشتن حساب کاربری تعداد نتایج جستجو به ۵۰ افزایش پیدا خواهد کرد. اگر کاربری بخواهد به اطلاعات بیشتری دسترسی پیدا کند باید دلیل این نیاز خود را برای موتور توضیح داده و مبلغی نیز پرداخت کند.

ادامه مطلب
شنبه 24 فروردین 1392  - 4:36 PM

 

اکثر ما بالغ بر ۸ ساعت از روز خود را در محیط کار می گذرانیم. محیط و آدم هایی که هر روز، شاید به اجبار، با آن ها مواجه می شویم. طبیعی است اگر بعضی مواقع حوصله‌مان سر برود و انگیزه خود برای ادامه کار را از دست بدهیم. 

بقیه در ادامه

ادامه مطلب
شنبه 24 فروردین 1392  - 4:28 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6027290
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی