به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 

اندروید سیستم عاملی است که گوشه و کنار آن را به طور کامل می توان شخصی سازی کرد. همین شخصی سازی ها، می توانند کاری کنند که یادتان برود در حال کار با سیستم عاملی با نام اندروید هستید. 

از طرفی، شاید ظاهر ساده، سریع و تمیز سیستم عامل موبایل اپل (iOS) شما را به خود جذب کرده امّا بودجه محدود و خالی بودن جیب اجازه داشتن یک آی دیوایس را به شما نمی دهد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا روش تبدیل تلفن یا تبلت اندرویدی تان (حداقل از نظر ظاهر سیستم عامل) به یک آیفون یا آیپد را توضیح دهیم. البته داشتن دستگاهی با ظاهری مستطیلی و گوشه های گرد توصیه می گردد!


نصب لانچر و پلاگین Notifications

برای شروع، باید صفحه خانگی تلفن تان را شبیه به سیستم عامل آی او اس کنید که Espier Launcher این وظیفه را بر عهده می گیرد. ( دانلود از کافه بازار با حجم 5.5 مگابایت ) .Espier Launcher که تبلت شما را به آیپد و تلفن شما را به آیفون تبدیل می کند، لانچری ساده و سریع است که روی اندروید 2.2 به بالا نصب می شود. 

این لانچر، بر خلاف iOS که چیزی به اسم ویجت ندارد، صفحه ای جداگانه برای تمام ویجت های تان دارد که به صورت عمودی قابل اسکرول هستند. پیشنهاد می کنیم پلاگین Notifications این لانچر را هم نصب کنید. نوتیفیکشن سنتری شبیه به (حتّی بهتر از) آنچه در iOS دیده می شود را روی دستگاه تان تجربه می کنید. 

توجه: عکس هایی که می بینید، از سایت گوگل پلی گرفته شده اند و زبان لانچر را چینی نشان می دهند، امّا وقتی لانچر را نصب کنید به صورت پیش فرض زبان آن انگلیسی است.


Espier-Launcher-Screenshot-1-001-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Launcher-Screenshot-2-002-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Launcher-Screenshot-3-003-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Launcher-Screenshot-4-004-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Launcher-Screenshot-5-005-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Notifications-Screenshot-1-009-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Notifications-Screenshot-2-010-500px-narenji-ir.jpg

نصب صفحه ی قفل

بعد از نصب لانچری با حال و هوای iOS، نوبت به صفحه Lock می رسد. لاکرهای زیادی برای اندروید پیدا می شوند که یکی از آن ها GO Locker است. البته خود این لاکر به صورت پیش فرض شباهتی به iOS ندارد. امّا در بین تم های زیادی که برای آن ساخته شده اند، می توان تمی با ظاهر صفحه قفل iOS پیدا کرد. ولی ما در این جا لاکری کاملاً شبیه به لاکر iOS را به شما معرفی می کنیم. 

نام این لاکر، Espier Screen Locker Beta ( رایگان از گوگل پلی ) است که هفته پیش وارد گوگل پلی شد و فقط 740 کیلوبایت حجم دارد. برای استفاده از این لاکر، باید Espier Launcher را نصب کرده باشید. بیایید با دیدن تصاویری از محیط لاکر، با قابلیت های آن بیشتر آشنا شویم.


Espier-Locker-Screenshot-1-006-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Locker-Screenshot-2-007-500px-narenji-ir.jpg

Espier-Locker-Screenshot-3-008-500px-narenji-ir.jpg

به همین سادگی و طی دو مرحله می توانید از شکل ظاهر آی او اس رو اندروید لذت ببرید.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 9:13 AM

 

 

در جدیدترین نسخه آزمایشی از سیستم عامل مک (10.8.4) شواهدی پیدا شده که نشان می دهد اپل به دنبال راه اندازی یک وای-فای فوق سریع برای کاربران نسل بعدی لپ تاپ هایش است. 

در نسخه جدید، پشتیبانی از فناوری 802.11ac به این سیستم عامل اضافه شده که در نسخه های قبلی این سیستم عامل وجود نداشته است. و این تایید شایعات قبلیاست که می گوید اپل می خواهد یک وای فای ۱.۳ گیگابیتی روی مک بوک هایش ارایه کند. 

در وای-فای نسل پنجم که به نام 5G هم شناخته می شود، شما اطلاعات را روی باند 5GHz منتقل می کنید درست مانند وای-فای فراگیر 802.11n فعلی، اما این استاندارد جدید از قابلیتی به نام channel bonding استفاده می کند که سبب می شود پهنای باند آن ۴ برابر استاندارد قبلی باشد. 

از نظر تئوری اگر لپ تاپ شما از این نسل پشتیبانی کند، سرعت شبکه خانگی شما تا 1300 مگابیت در ثانیه خواهد بود. بنابراین می توانید انتقال اطلاعات یا استریم ویدیویی اچ دی را به راحتی از طریق شبکه بی سیم خانگی انجام دهید.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 9:11 AM

 

unnamed

صبا آسا: نمی دانم استارتاپ ها را می شناسید یا نه، به خاطر همین توضیح کوتاهی در مورد آنها می دهم: استارتاپ ها عموماً به شرکت های نوپایی گفته می شوند که در فاز تحقیق و توسعه بازار هستند و عموماً این شرکت ها با فناوری رشد و توسعه پیدا می کنند (رسانه های اجتماعی).

استارتاپ هایی وجود دارند که طرح آنها در ابتدا بسیار مضحک و خنده دار به نظر می رسیدند اما با شروع و ادامه روند کار به موفقیت های بزرگی دست یافتند. مجله فوربس این استارتاپ ها را نام برده و در وبسایت خود منتشر کرده است. در زیر من هم این شرکت ها را برای شما بر می شمرم اما قبل از اینکه نام آنها را برای شما بگویم، یک سوال از شما دارم، اگر شما سرمایه گذار بودید، آیا با ارائه این ایده ها حاضر بودید روی آنها سرمایه گذاری کنید؟

۱ – فیسبوک Facebook

2 – دراپ باکس Dropbox  (به اشتراک گذاری فایل)

۳ – آمازون Amazon

4 – ویرجین آتلانتیک Virgin Atlantic (شرکت هواپیمایی)

۵ – مینت Mint (برنامه ریزی تجاری)

۶ – پالانتیر Palantir (برنامه تحلیلی)

۷ – کریگز لیست Craigslist (تبلیغات طبقه بندی شده)

۸ – آی او اس iOS

9 – گوگل Google

10 – گیت هاب Github (سرویس ارائه هاستینگ برای نرم افزارهای در حال گسترش)

۱۱ – پی پل PayPal

12 – پیپرلس پست Paperless Post (فروشگاه آنلاین لوازم التحریر)

۱۳ – اینستاگرام Instagram
14 – تسلا Tesla (خودروسازی)

۱۵ – اسپیس ایکس SpaceX (شرکت فضایی)

۱۶ – فایرفاکس Firefox

17 – تویتر Twitter

18 – لینکدین LinkedIn

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 9:10 AM

 

تحقیقات جدید بر روی ۲۷ هزار نفر از ۲۶ کشور جهان نشان می دهد کاربران به این توصیف که اینترنت یکی از حقوق اولیه انسانی است و همه انسانها باید به شبکه مجازی اینترنت دسترسی داشته باشند اعتقاد جدی دارند.

internet

 مهر، در حال حاضر کشورهایی از قبیل فنلاند و استونی دسترسی به اینترنت را به عنوان یکی از قوانین حقوق بشر برای شهروندان خود اعلام کرده اند و سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل نیز تلاش خود را برای دسترسی جهانی به اینترنت و پهنای باند آغاز کرده اند.

رئیس اتحادیه ارتباطات بین الملل معتقد است حق برقراری ارتباط امری نیست که بتوان آن را انکار کرد و اینترنت منبعی بالقوه و قدرتمند از روشنگری است که تا به حال خلق شده است. به گفته وی دولتها باید به اینترنت به عنوان زیرساختی بنیادین احترام گذاشته و به آن توجه کنند. به گفته “هامادون توره” بشر اکنون وارد جامعه ای آگاه شده است و برای حضور در این جامعه همه باید به آن دسترسی داشته باشند.

این تحقیق که توسط موسسه GlobeScan شبکه بی بی سی انجام گرفته است دیدگاه کاربران را درباره دسترسی دولتها به برخی از بخشها و تظیمات اینترنت اعلام کرده است. به اعتقاد کاربران در کره جنوبی و نیجریه دولتها هرگز نباید به تنظیمات اینترنت دسترسی داشته باشند و یا در آن مداخله کنند با این حال اکثریت کاربران در چین و تعداد زیادی از کشورهای اروپایی با این نظر مخالفت کردند.

برای مثال ۵۵ درصد از کاربران در انگلستان بر این باور بودند که در برخی موارد مداخله دولت در تنظیمهای اینترنت نیاز خواهد بود. لایحه اقتصاد دیجیتال انگلستان که در کنار وعده ارائه اینترنت پرسرعت و پهنای باند جهانی تا سال ۲۰۱۲، امکان کاهش سرعت و یا قطع اتصال به اینترنت کاربران متخلف را به شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی خواهد داد یکی از نمونه های بارز مشارکت دولت در محدود سازی دسترسی به اینترنت در کشورهای اروپایی است و فرانسه نیز دیگر کشوری است که قوانینی مشابه را وضع کرده است.

در این میان اتحادیه اروپا به تازگی مقرراتی مبنی بر آزادی اینترنت ارائه کرده که در آن تاکید شده است اقدام هر یک از اعضای این اتحادیه که بر روی استفاده از اینترنت یا دسترسی شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا به اینترنت تاثیر بگذارد باید تحت حقوق اولیه و حقوق آزادیهای شهروندان صورت گیرد. به بیانی دیگر در این مقررات جدید آمده است شهروندان اتحادیه اروپا قبل از صورت گرفتن هر اقدامی که به محدودیت دسترسی آنها به شبکه اینترنت منجر شود، سزاوار برخوردی عادلانه و بیطرفانه هستند.

دیگر بخشهای این تحقیق نشان می دهد ۸۷ درصد از کاربران اینترنت معتقدند دسترسی به شبکه باید به یکی از حقوق اصلی و بنیادین تمامی انسانها در جهان تبدیل شود و ۷۰ درصد از افرادی که امکان دسترسی به اینترنت را ندارند معتقدند دسترسی به شبکه حق طبیعی آنها است.

به طور کلی ۷۹ درصد از شرکت کنندگان در این تحقیق چه به اینترنت دسترسی داشته اند یا نه با توصیف اینترنت به عنوان یکی از حقوق بنیادین بشر موافقت کردند.

 کشورهایی مانند مکزیک، برزیل و ترکیه نیز در میان طرفداران قدرتمند این نظر به شمار می روند. نکته جالب در اینجاست که درصد بیشتری از شهروندان کشورهایی مانند ترکیه و کره جنوبی، دارنده پرسرعت ترین دسترسی به اینترنت در جهان نسبت به کشورهای اروپایی با این نظریه موافقت کرده اند.

از دیگر جنبه های این تحقیق آشکار شدن این واقعیت بود که اینترنت به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از حیاتی ترین بخشهای زندگی بسیاری از انسانها در جهان است به طوری که سه چهارم کاربران در کشورهای ژاپن، مکزیک و روسیه اعلام کردند توانایی مقابله با این تغییر حیاتی را ندارند.

در عین حال اکثرسئوال شوندگان بر این باور بودند که دسترسی به اینترنت آزادی بیشتری به زندگی آنها بخشیده است. آزادی که بخشی دیگر از کاربران نسبت به آن احساس خطر می کنند. به بیانی دیگر خطرهایی مانند کلاهبرداری، آسانی دسترسی به مفاهیم خشونت بار و غیر اخلاقی و به خطر افتادن حریم شخصی از جمله مواردی است که نگرانی شدید برخی از کاربران حاضر در این تحقیق را برانگیخته بود.

بر اساس گزارش بی بی سی، اکثر کاربران ژاپنی، کره جنوبی و آلمان بر این باور بودند که آزادی بیان در اینترنت برای آنها ایمنی چندانی را به همراه ندارد اما کاربران کشورهایی مانند نیجریه، غنا و هند نظری متفاوت در این باره داشته و از ابراز عقیده آزادانه در شبکه مجازی منطقه خود احساس امنیت و ایمنی داشتند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 9:07 AM

 

به نظر شما ترکیب ویندوز ۸ به همراه گرافیگ Nvidia و دسته کنترل های بازی به چه چیزی تبدیل میشود؟ پس به تبلت Razer Edge فکر کنید که علاوه بر داشتن موارد ذکر شده به آسانی میتواند با نمایشگر های خانگی ارتباط برقرار کند. این محصول دارای صفحه نمایش ۱۰ اینچی است که از سیستم عامل ویندوز ۸ بهره میگرد. هم چنین در دو مدل مختلف همراه با پردازشگر های Core i5 یا i7 عرضه میشود. اما چیزی که این تبلت را برای بازی آماده میکند گرافیک Nvidia GeForce به کار رفته در آن است. برخی از لوازم جانبی نیز مثل گیم پد ، خروجی HDMI و USB نیز برای راحتی کار کاربران در نظر گرفته شده است.

اما همه چیز به همین آسانی ها هم نیست. زیرا وقتی به قیمت این دستگاه و لوازم جانبی آن پی میبریم ممکن است نظر خود را به محصولات دیگر شرکتها جلب کنیم. فقط کافی است بدانید که گیم پد Razer Edge دارای قیمت ۲۴۹ دلاری است و با این پول میتوان یک Xbox از شرکت مایکروسافت و یا Vita از شرکت سونی خریداری کرد. البته قیمت خود تبلت نیز سر به فلک کشیده است و با توجه به نسخه های مختلف از ۹۹۹ دلار تا ۱٫۴۴۹ قیمت گذاری شده است.

1

یکی از ویژگی های مهم تبلت Edge کاربردی بودن آن است و میتوان از آن در زمینه های گوناگون بهره گرفت. به طور مثل کافی است یک موس و صفحه کلید به این تبلت متصل شود تا نقش یک رایانه کوچک را ایفا نماید یا این که با اتصال به تلویزیون به یک کنسول بازی تبدیل خواهد شد. پس در اینجاست که میفهمید پرداخت چنین هزینه بالایی ممکن است ارزش واقعی ای را به دنبال داشته باشد. ولی با تمام این احوالات باز هم باید اشاره کرد که این محصول بیشتر برای بازی کردن طراحی شده است تا استفاده هایی برای کاربران خانگی و غیره.

2

در قسمت طراحی Edge تفاوت خاصی با دیگر تبلت های ویندوز ۸ ندارد اما باید اشاره کرد که کمی ضخیم تر و سنگین تر از نمونه های مشابه میباشد. البته اگر نخواهیم آن را با محصولات دیگر مقایسه کنیم ، به نوبه خود دارای ظاهری خوب و آراسته است. در سوی دیگر قسمت های سخت افزاری کاملا یکپارچه به نظر میرسند و در دست گرفتن این تبلت حس خوبی را در بر دارد. هم چنین یکی از مواردی که خودنمایی میکند لوگوی Razer است که بر روی دستگاه حک شده است.

3

اندازه صفحه نمایش این محصول ۱۰٫۱ اینچ است و دارای رزولوشن تصویر ۱٫۳۶۶×۷۶۸ میباشد. باید گفت که از این نظر تبلت شرکت مایکروسافت یعنی Surface Pro کمی بهتر به نظر میرسد زیرا رزولوشن تصویر ۱٫۹۲۰×۱٫۰۸۰ پیکسل را دارا میباشد. البته ناگفته نماند که خروجی تصویر تبلت Edge میتواند کیفیت ۱۰۸۰p را برای بازی بر روی تلویزیون به همراه آورد. کیفیت نمایش دستگاه نیز روشن و شفاف است. به طور مثال بازی BioShock کمی واضح تر از نسخه Xbox خود به نظر میرسد.

4

بلندگوهای استریو در زیر تبلت صدایی شفاف و تمیز را ارائه میدهند. البته اگر قصد داشته باشید که بازی کردن را به معنای واقعی تجربه کنید باید از هدست استفاده نمایید.

5

با اضافه کردن گیم پد ، دستگاه به سخت افزاری فوق العاده برای بازی کردن تبدیل میشود. در دست گرفتن چنین تبلتی و استفاده از کنترل های آن حس عجیبی را موقع بازی کردن به کاربر منتقل میکند. برای اتصال گیم پد به تبلت باید از دو ضامن موجود بهره بگیرید. پس از اتصال لامپ LED کلیدها با رنگ سبز روشن میشود. هم چنین یک باطری اضافی نیز برای دستگاه با قیمت ۶۹ دلار در نظر گرفته شده است.

6

در دو طرف دستگاه دسته های ضخیم و محکم برای بازی وجود دارند و زاویه آنها طوری است که کمی زمان میبرد تا به آنها عادت کنید.اگر بخواهید کمی دسته ها را کج کنید صفحه نمایش نیز با آنها تکان میخورد و این یکی از مشکلات گیم پد به شمار میرود. هم چنین کلید های دسته سمت چپ کمی مسطح به نظر میرسند و فشردن آنها دشوار است. به طور کلی گیم پد طراحی شده برای تبلت هیچ شباهتی به دسته دیگر کنسول ها ندارد.

7

وزن تبلت با نصب وسایل جانبی به ۴٫۲ پوند میرسد که برای حمل نقل متعادل است. البته زیاد به فکر حمل و نقل دستگاه نباشید زیرا استفاده از گیم پد برای مدت زمان طولانی خسته کننده است. هم چنین بسیاری از برنامه ها مثل Steam برای کار به اتصال شبکه نیازمند هستند که در مکانهایی مثل اتوبوس و یا مترو در دسترس نمیباشد.

8

البته یک داک دیگر نیز با قیمت ۹۹ دلار برای دستگاه موجود است. بر روی این داک سه پورت USB و پورت HDMI به همراه ورودی صدا قرار دارد. هم چنین سطح زیر آن چسبنده است و میتواند تبلت را در حالت ایستاده نگه دارد. از طریق ورودی های تبلت میتوانید آن را به تلویزیون متصل کنید و به عنوان یک کنسول واقعی استفاده نمایید. از این طریق ممکن است فکر کنید که مشغول بازی کردن با Xbox خود هستید.

9

یک داک لپتاپی نیز برای این محصول در نظر گرفته شده و میتواند تبلت را به یک لپتاپ برای انجام کارهای روزمره تبدیل کند. اگر بخواهیم Razer Edge را به دیگر تبلت های معمول ویندوز ۸ مثل Surface Pro مقایسه کنیم نکات قابل توجه حافظه رم بیشتر ، پردازشگر سریع تر و حافظه داخلی بیشتر میباشد که البته باید گرافیک Nvidia را نیز به این لیست اضافه کرد. اما در سوی دیگر دارای وزن و ضخامت بیشتری نسبت به رقبا است و رزولوشن پایین تر و تعداد ورودی های کمتری را شامل میشود. هم چنین در این محدوده قیمت میتوان یک لپتاپ مخصوص بازی با امکانات بالا خریداری کرد فقط با این تفاوت که دارای صفحه نمایش لمسی نمیباشد.

از ورودی های موجود بر روی دستگاه میتوان USB 3.0 را نام برد که مهم ترین آنها میباشد. هم چنین ورودی استاندارد برای استفاده از هدست نیز در نظر گرفته شده است. فقدان ورودی کارت حافظه نیز یکی از نکات قابل توجه میباشد. هم چنین برای ارتباطات تصویری میتوان از دوربین ۲ مگاپیکسلی در دسترس استفاده کرد. البته این محصول دارای دوربین اصلی نمیباشد.

10

در آخر میتوانید برخی از مشخصات اصلی این محصول را مشاهده کنید :

  •  پردازشگر : Core i7 / Core i5
  • حافظه رم : ۸GB
  • حافظه داخلی : ۲۵۶GB
  • سیستم عامل : ویندوز ۸
  • رزولوشن : ۱۳۶۶×۷۶۸
  • گرافیک : NVIDIA GeForce GT 640M LE
  • حافظه ویدیویی : ۲ GB DDR3 SDRAM
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 9:05 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6027286
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی