به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 

بهترین راه برای شروع برنامه ریزی برای خانه این است که همه تغییرات مربوط به معماری، تجهیزات و لوازم خانگی، مصالح و طراحی را فراموش کنید. بازسازی و مرمت های مربوط به ساختار، طراحی یا لوازم هرچه باشند، کاناپه همان کاناپه است و پارچه چیت همان پارچه چیت است.

قوانین بنیادی هرگز تغییر نمی کنند، آنها اساس کار را تشکیل می دهند. پس باید با این قوانین شروع کرد، چه بخواهید دکوراسیون تازه ای داشته باشید، چه بخواهید فقط چند چیز کوچک را در منزل تغییر دهید.

کار خود را آغاز کنید. برای هر اتاقی یادداشتی بگذارید. هال و سرویس بهداشتی را یادتان نرود. همه نکاتی که می خواهید برای هر اتاق انجام دهید روی کاغذ آن یادداشت کنید.

· پلان های کف را با جوهر روی کاغذ گراف بکشید، درها، پنجره ها و بخش های دائمی دیگر را به دقت بکشید و مشخص کنید. ایده های مبلمان را با مداد بنویسید، اگر نظرتان عوض شد می توانید آنها را پاک کنید و از نو بنویسید.

· اشکالات هر اتاق را پیدا کنید: رنگ های نامناسب، طرح رنگی آشفته، چیدمان بی روح، اکسسوری های بیهوده، نور کم، مکان نادرست و غیرعملی برای مطالعه.


 
· موارد نادرست و بد را دور بیندازید و فقط عناصر خوب مبلمان خود را نگه دارید. لیستی از آنچه نیاز دارید تهیه کنید (رومبلی ها، پرده ای ها) تا اسباب منزل را نو کنید.

· تغییرات ساده در معماری منزل آنچه می خواهید را به خوبی فراهم می کنند. قفسه کتاب های توکار، تاقچه پنجره، روکش رادیاتور، پیش بخاری نو – همه اینها جزو تجدید مبلمان محسوب می شوند.

· در انتخاب رنگ از ملال آوری اجتناب کنید. رنگ های بی روح و خنثی انتخاب نکنید، زیرا رنگ های خنثی چرک تاب نیستند و با اسباب دیگر منزل فوراً هماهنگ می شوند. با رنگ های روشن و شاد به اتاق ها روحیه بدهید.

· کاغذ دیواری محجوبانه با طرح های بی مزه و رنگ های غیرقابل شناسایی از کاغذ دیواری نداشتن بدتر است. طرحی را انتخاب کنید که هویت داشته باشد و برای خودش کلاسی داشته باشد.

· رنگ های پررنگ شخصیت مبلمان و اکسسوری های اتاق را مشخص می کنند و به ظاهر پنجره ها جذابیت می دهند. از رنگ های غنی و عمیق برای دیوارها استفاده کنید.

· از رنگ به عنوان پیوندی بین اتاق های پذیرایی و ناهارخوری استفاده کنید یا آن دو اتاقی که بهم ربط دارند را با هم هماهنگ کنید. لازم نیست رنگ ها یکی باشند یا طرح کاغذ دیواری یکجور باشد. ولی یک رنگ اصلی در طرح شما باید در این دو اتاق متصل بهم وجود داشته باشد.

· حالا بروید خریدهایتان را انجام دهید. اگر فروشگاه محلی محبوب شما مشاور دکوراسیون دارد، یادداشت های خود را همراهتان ببرید و نسبت به یادداشت های هر اتاق از او پیشنهاد و توصیه بخواهید.

· خریدهایی مطابق با سلیقه خانواده انجام دهید. زمینه و طرحی را انتخاب نکنید که آسایش خانوادگی شما فدای آن سبک یا آن دکور شود. تنوع هایی که درست انتخاب شده اند، مقررات دکوراسیون را نمی شکنند و برای کل خانواده آرامش می آورند.

· خریدهایی مناسب خانواده انجام دهید. اگر همه اعضای خانواده بزرگسال هستند، مبلمان بچگانه و کوچک نخرید.

· اسبابی مطابق با اندازه خانه بخرید. خانه ها و اتاق های کوچک با مبلمان بزرگ، مثل کمپ به نظر می رسند؛ و اتاق های بزرگ باید مبلمانی متناسب با اندازه شان داشته باشند. قبل از خریدن وسیله ای نو، اندازه محل آن را در نظر بگیرید.

· وسایل مرغوب بخرید. نگذارید ویترین و ظاهر زیبای چیزی شما را گول بزند که آن را بخرید. در مورد جنس پارچه و سازنده آن سوال کنید و بپرسید که آیا دوام خوبی دارد یا خیر. از پول بیشتر دادن برای جنس با کیفیت و مرغوب نهراسید.

· با اشیای خوب شروع کنید، چه از لحاظ طراحی و چه از لحاظ ساخت. چند وسیله کوچک که درست و با دقت انتخاب شده باشد و بعداً در درازمدت بتوان چیزهای بهتری به آن اضافه کرد، بهتر از اشیای ارزانی است که با عجله خریده شده و طراحی و جنس مرغوبی ندارد.

· می توانید به راحتی رنگ های درست و غلط را تشخیص دهید. رنگ های بد، مبهم و ناشفاف هستند و دلتان را می زنند، در حالیکه رنگ های خوب، تمیز و شفافند و با هم هماهنگی کامل دارند.

· رنگ هایتان را متعادل کنید. با استفاده از سه رنگ به عنوان اساس طرح خود این کار را بکنید. برای مثال، یک طرح از 50 درصد رنگ طوسی، 30 درصد رنگ زرد و 20 درصد رنگ قرمز استفاده می کند. بگذارید کوچکترین نسبت به عالی ترین و زیباترین رنگ داده شود. با آنکه رنگ های دیگری هم وجود دارد، ولی باید به عنوان رنگ های فرعی به نظر بیایند.
 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 7:35 AM

خشم واکنش طبیعی ما به ناکامی و بدرفتاری است، احساسی که میزان آن از تحریک خفیف و احساس رنجش تا خشمی شدید و جنون آمیز در نوسان است. همه ما در طول زندگی، ناگزیر خشم را تجربه می کنیم؛ همانگونه که هیجانات دیگر مثل غم و شادی را تجربه می کنیم. تجربه ای که هزینه هایی را نیز به ما تحمیل می کند؛ از به هم ریختگی ناچیز حال و هوایمان برای چند دقیقه یا چند ساعت تا از دست دادن موقعیتی شغلی، رابطه ای ارزشمند یا آسیب های جسمی که به خودمانیا دیگران وارد می شود.

شایدبتوان خشم را با سیل مقایسه کرد؛ همانطور که سیل یک پدیده طبیعی است، خشم نیز یک احساس طبیعی است. سیل را اگر کنترل نکنیم آسیب زا است اما یاد گرفته ایم در مسیر سیل، سد بزنیم و از انرژی آن در جهت تولید برق، آب آشامیدنی و آبیاری زمین های کشاورزی استفاده کنیم. این موارد در مورد خشم نیز صادق است.

در طول تاریخ موارد فراوانی بوده اند که نشان داده اند جامعه بشری از انرژی ناشی از سیل کنترل نشده خشم، آسیب های فراوانی دیده است. درست است نمی توانیم منبع بروز خشم را از ریشه بخشکانیم، می توان تلاش کرد با هدایت این انرژی به مسیرهای سالم تر، آسیب ها و هزینه های ناشی از آن را تا حد امکان کاهش داد. به عبارت دیگر اگرچه نمی توان خشم و عصبانیت را از زندگی حذف کرد، می توان آن را مدیریت کرد. اگرچه حق داریم در برابر شرایط نامناسب و آزاردهنده یا ناکامی ها عصبانی شویم، می توانیم تمرین کنیم با وجود عتصبانیت، رفتارهای پرخاشگرانه و مخرب نداشته باشیم.



خشم مان را کجا خالی کنیم؟

برای اینکه بتوانیم خشممان را مدیریت کنیم، اول باید بدانیم اصلا احساس خشم چه شکلی است. اولش حجم احساس خشم ما به اندازه یک گلوله برفی کوچک است که در بالای شیب یک قله قرار گرفته. اگر این گلوله از بالا به پاین قله بغلتد، کم کم حجیم تر می شود و در نهایت تبدیل به بهمنی ویرانگر می شود. ما توان آن را داریم یک گلوله برفی را از غلتیدن به دامنه کوه باز داریم اما اگر این گلوله حجیم تر شد، متوقف کردن آن دیگر در توان ما نخواهد بود بنابراین بهتر است در مراحل اولیه شکل گیری این احساس برای مدیریت آن اقدام به عمل آوریم. یک دوره خشم می تواند دربرگیرنده سه مرحله باشد. این سه مرحله، چرخه پرخاشگری را شکل می دهند.



 

1- مرحله افزایش تدریجی

این مرحله با سرنخ هایی مشخص می شودکه نشان می دهند خشم در حال شکل گیری است. این سرنخ ها ممکن است در جسم (مثل داغ شدن، یخ کردن و ...)، رفتار (مثل مشت کردن دست ها، فشار دادن دندان ها روی هم و ...)، یا افکار (عجب آدم بی مسئولیتی، واقعا در مورد من چی فکر کرده با خودش؟ و ...) پدیدار شوند. سرنخ ها، علائم خطر یا پاسخ به رخدادهای برانگیزاننده خشم هستند. در این مرحله گلوله برفی هیجان ما در حال تبدیل شدن به بهمن است.

2- مرحله انفجار

اگر مرحله افزایش تدریجی ادامه یابد، مرحله انفجار به دنبال آن رخ خواهد داد. این مرحله به وسیله تخلیه غیرقابل کنترل خشم مشخص می شودکه می تواند به صورت پرخاشگری کلامی یا فیزیکی باشد. در واقع، این تخلیه منجر به پیامدهای منفی می شود که به عنوان حد نهایی شدت خشم است.

3- مرحله پس انفجار

این مرحله به وسیله پیامدهای منفی ناشی از پرخاشگری کلامی و فیزیکی مرحله انفجار، توصیف می شود. این پیامدها می تواند شامل رفتن به زندان، پایان یافتن شغل یا اخراج شدن از برنامه های حمایت اجتماعی، از دست دادن خانواده یا افراد مورد علاقه و احساس گناه، شرمساری و پشیمانی باشد.





چگونه خشم خودمان را مهار کنیم؟

برای آنکه خشم مان را مدیریت کنیم باید چند نکته را رعایت کنیم:

1- خشممان را تشخیص دهیم

اغلب زمانی که در موقعیت های تجربه هیجاناتی مثل خشم قرار می گیریم در این حالت ها غرق می شویم و متوجه احساس و هیجان درونی مان نیستیم. آگاهی نداشتناز این احساسات باعث زمینه سازی ایجاد رفتارهایی می شود که چون ناشی از هیجان زدگی هستند رفتارهای صحیحی نیستند. آگاهی ما از اینکه در یک موقعیت عصبانی هستیم خودآگاهی هیجانی نامیده می شود. به عبارت دقیق تر خودآگاهی هیجانی یعنی فرد به احساسات و هیجانات خود در موقعیت های مختلف آگاهی داشته باشد. این وضعیت به کنترل هیجانات و احساسات ما کمک می کند.





در خودآگاهی هیجانی چکار کنیم؟

در مرحله خودآگاهی هیجانی دو عمل مهم برای مدیریت خشم صورت می گیرد:

الف) با گفتگوی درونی، حالت هیجانی خود را تشخیص می دهیم. مثلا من در حال حاضر عصبانی هستم، احساس خشم می کنم با گفتن این جملات به خود مانع از آن می شویم که خشم کنترل ما را به دست گیرد.

ب) سعی کنیم به علت عصبانیت خودپی ببریم. علت عمده ای جیاد عصبانیت در ما دیگران، برخوردهای آنان و به عبارت دیگر محرک های بیرونی نیست، بلکه افکار ناکارآمد و منفی ماست که باعث می شود خشم به عصبانیت تبدیل شود. افکار ناکارآمد به شکل های مختلفی به ذهن ما خطور می کنند، اما اغلب این افکار نتیجه باور ناکارآمد پایدار است مبنی بر اینکه همیشه همه افراد باید صحیح رفتار کنند اما در واقعیت چقدر این امکان وجود دارد؟ واقعیت این است که کمرنگ کردناین باور ناکارآمد بنیادین نقش مهمی در مدیریت خشم ایفا می کند.



خشم مان را کجا خالی کنیم؟
 

2- فکرمان را مدیریت کنیم

در اغلب موارد، محرک های بیرونی منجر به فعال شدن افکار ناکارآمد می شوند. عملکرد این افکار ناکارآمد به حدی سریع است که به آنها افکار اوتوماتیک (خودآیند) منفی هم گفته می شود، اینکه فرد بتواند این افکار را شناسایی و خنثی کند به آن معناست که تا حد زیادی مهارت مدیریت خشم را کسب کرده است. بنابراین در زمان های عصبانیت اول باید بدانیم چه احساس و هیجانی داریم و دوم آگاه باشیم افکار موجب تشدید احساسات و رفتار می شوند. در واقع محرک های بیرونی به شکل کاملا طبیعی زمینه عصبانیت و ناراحتی ما را فراهم می کنند اما این خود ما هستیم که به واسطه افکار ناکارآمد خود موجب عصبانیت غیرضروری و شدید می شویم.

3- خشم مان را پیش بینی کنیم

راهکار دیگر برای مدیریت خشم پیش بینی موقعیت های خشم آور و برنامه ریزی برای نحوه رویارویی با آنهاست. مرور تجربه های عصبانیت، که در گذشته داشته ایم، می تواند به ما کمک کند پیش بینی کنیم بودن با برخی افراد یا حضور در برخی موقعیت ها در بیشتر موارد منجر به عصبانیت ما می شود. در برخی موارد، حضور در این موقعیت ها هیچ ضرورتی ندارد. بنابراین می توان از آنها اجتناب کرد اما در برخی موارد دیگر مجبوریم در این موقعیت ها حضور یابیم. در این مواقع آماده سازی ذهنی و برنامه ریزی برای یکسری راهکارها در آن شرایط خاص می تواند به ما کمک کند از عصبانیت در امان بمانیم.

4- گاهی محیط را ترک کنیم

ممکن است در مواردی راهکارهای قبلی به کارمان نیایند و ما ناگزیر در موقعیت و در معرض شروع تجربه خشم قرار بگیریم. در این موارد گاهی بهترین راه این است که برای کاهش میزان هیجانمان موقعیت را ترک و گفتگو راجع به مسئله را به زمانی مناسب تر موکول کنیم که در آن آرام تر باشیم.

5- نفس عمیق بکشیم

هیجان ها و خصوصا خشم صرفا یک پدیده روانی نیستند بلکه اجزای جسمانی و فیزیولوژیک نقش مهمی در بروز آن دارند. تنفس عمیق می تواند بر ضربان قلب و در نتیجه فشار خون اثر بگذارد و بدین ترتیب می توان با تنفس عمیق مانع از بالا رفتن فعالیت اجزای جسمانی خشم شد و به خنثی کردن آن کمک کرد.

6- حواسمان را پرت کنیم

گاهی بهتر است برای مدیریت خشممان از شیوه های حواس پرتی استفاده کنیم. آنچه در حواس پرتی اتفاق می افتد این است که دقت و توجه ما از موضوع اصلی منحرف می شود و موضوعات فرعی مورد توجه قرار می گیرنند. تمرکز در حین یادگیری و در ارتباط اجتماعی امری لازم و مفید است اما با اینحال موقعیت هایی هم وجود دارد که تمرکز، کارکرد طبیعی و سازگارانه خود را از دست می دهد. غرق شدن در احساس ها و هیجانات ناخوشایند از قبیل خشم، غم و ... وقتی به وجود می آید که فرد تمرکز خود را بر این حالت ها قطع نکند. در اینگونه مواقع است که استفاده آگاهانه و ارادی از حواس پرتی باعث می شود فرد از باتلاق حالت های ناخواشیند هیجانی راحت تر خلاص شود. 

منطق استفاده از روش های حواس پرتی در این است که ذهن ما دارای این ویژگی است که نمی توانددر آن واحد به دو مسئله فکر کند. وقتی در مواقع خشم، حواس خود را معطوف به موضوعات حاشیه ای کنیم، ذهن از حواس تاثیر می پذیردو بدین ترتیب از فکر کردن و بال و پر دادن بیشتر به خشم دور می شویم. 

هر روشی که به لحاظ روانی شما را از موقعیت دور و حواستان را مشغول به موضوعی دیگر کند، یک روش حواس پرتی محسوب می شود. برای مثال شمردن معکوس اعداد (هفت تا هفت تا بیاییم عقب)؛ به یاد آوردن شعر؛ به یاد آوردن یک تصویر یا خاطره خوشایند؛ فیلم دیدن و ...

یک شیوه مناسب دیگر برای مدیریت هیجانات منفی مثل خشم تخلیه هیجانات از طریق نوشتن، خط خطی کردن، حرف زدن در مورداحساساتمان با دیگران است.

7- با گذشته تصفیه حساب کنیم

بسیاری اوقات، آن چیزی که منجر به عصبانیت شدید ما می شود فقط موقعیت حاضر نیست، بلکه رنجش هایی است که از گذشته در رابطه باقی مانده است. برای اینکه این رسوبات آزردگی های گذشته روابط ما را با مشکل و خشم های سرخورده روبرو نسازد، باید به راههایی اندیشید تا احساسات منفی گذشته را حل و فصل کرد.

یکی از راههای حل و فصل احساسات، داشتن یک دفتر احساسات و نوشتن رنجش های گذشته است. بخشیدن طرف مقابل و ثبت آن می تواند به ما کمک کند آزردگی های گذشته را وارد موقعیت ها و روابط جدید نکنیم و به جای اینکه در کنار موقعیت جدید ایجاد شده برای حل و فصل این آزردگی های قدیمی انرژی بگذاریم، انرژی خود را صرف مدیریت و کنترل خشم فعلی بکنیم.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 7:33 AM

 

 

اگر یک فرد سالم و بالغ روزانه به 400 تا 600 واحد ویتامین D نیاز دارد، در صورتی‌که بخواهد از شیر غنی‌شده با ویتامین D بنوشد، اگر یک یا 2 لیوان از این شیر غنی‌شده را میل کند، بین 50 تا 100 درصد ویتامین D مورد نیاز بدنش را دریافت کرده است.

لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ 
چرا غنی‌سازی؟!

برای پيشگيری از خطراتی که ميکرو‌ارگانيسم‌های بيماری‌زای موجود در شير خام برای سلامت انسان ایجاد می‌کند، شير مورد استفاده افراد گرم می‌شود. به این ترتیب شير که منبع عالی کلسيم، ويتامين B2، منبع خوبی از ويتامينAو منبع ضعيفی از ويتامين D است، تحت تاثیر گرما برخی از ویتامین‌ها و املاح خود را از دست می‌دهد. برای جبران این کمبودها، می‌توان این ویتامین‌ها را ضمن فرايند تقويت‌سازی و غنی‌سازی به شير اضافه کرد که فرایند غنی‌سازی شير از اوايل نيم قرن گذشته شروع شده و امروز هم این فرایند با اضافه کردن ویتامین‌های مختلفی به شیر و سایر لبنیات گسترش یافته است.

از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به بهترین شکل ممکن انجام شود و از بهترین نوع ترکیبات مناسب، یعنی همان ماده غذایی که در نوع اصلی خوراکی‌ها موجود است، در این لبنیات هم استفاده شود. به عنوان مثال، بهترین ویتامین D، بهترین نوع اسیدهای چرب، بهترین کلسیم و... استفاده شود و کنترل کیفی نیز نشان دهد این محصولات بهترین نوع هستند، بنابراین با فرض رعایت اصول صحیح غنی‌سازی لبنیات می‌توان گفت، مصرف لبنیات غنی‌شده قطعا بهتر از مصرف لبنیات معمولی است و می‌تواند کمبودهای بدن را جبران کند. 

۷۰ تا ۸۰ درصد از همه گروه‌های سنی ایرانیان دچار کمبود ویتامین D هستند که این ویتامین خود برای جذب کلسیم لازم است؛ بنابراین فردی که دچار کمبود ویتامین D است، نه‌تنها با عوارض کمبود ویتامین D دست به گریبان می‌شود بلكه مشکل کمبود کلسیم و عوارض آن را هم باید تحمل کند.

  چقدر بخوریم؟

زیاده‌روی در مصرف هر چیزی می‌تواند خطرآفرین باشد و لبنیات غنی‌شده هم از این قاعده مستثنا نیستند و بیش از حد مصرف کردن‌شان می‌توان خطرات خودش را داشته باشد؛ در کل نباید یادمان برود که تغذیه علم تنوع و تعادل است و بهتر است از تمام گروه‌های غذایی، با رعایت مقادیر مورد نیاز بدن و توصیه شده در علم تغذیه، مصرف کنیم. 

مصرف مقدار متعادلی از این محصولات بین 50 تا 100 درصد مقدار مورد نیاز روزانه فرد به آن ماده مغذی را تامین می‌کند و مزیتش این است که ویتامین‌ها و املاح مذکور از طریق یک تغذیه طبیعی تامین می‌شود.

برای مثال اگر یک فرد سالم و بالغ روزانه به 400 تا 600 واحد ویتامین D نیاز دارد، در صورتی‌که بخواهد از شیر غنی‌شده با ویتامین D بنوشد، اگر یک یا 2 لیوان از این شیر غنی‌شده را میل کند، بین 50 تا 100 درصد ویتامین D مورد نیاز بدنش را دریافت کرده است. 

 ما کمبود داریم؟!

بر اساس آمار تغذیه‌ای که هر 10 سال یک‌بار انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور انجام می‌دهد، کمبود کلسیم و کمبود ویتامین D، کمبود آهن، کمبود روی، کمبود ریبوفلاوین مهم‌ترین کمبودهایی است که متاسفانه در کشور ما وجود دارد. حتی باوجود میوه و سبزیجاتی که در کشور به وفور کشت می‌شود، متاسفانه کمبود ویتامین C و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی هم بسیار جدی است. طبق آخرین بررسی که توسط انستیتو تحقیقات کشور انجام شده، 90 درصد خانوارهای ایرانی دچار کمبود کلسیم هستند که این میزان کمبود به این معنی است که مردم منابع غذایی کلسیم را- که مهم‌ترین آنها شیر و مواد لبنی است- به اندازه کافی مصرف نمی‌کنند.
همچنین مطالعات بیو شیمیایی انجام شده در کشور نشان داده ۷۰ تا ۸۰ درصد از همه گروه‌های سنی ایرانیان دچار کمبود ویتامین D هستند که این ویتامین خود برای جذب کلسیم لازم است؛ بنابراین فردی که دچار کمبود ویتامین D است، نه‌تنها با عوارض کمبود ویتامین D دست به گریبان می‌شود بلكه مشکل کمبود کلسیم و عوارض آن را هم باید تحمل کند.

از آنجا که هیچ راه موثر خوراکی برای تامین ویتامین D مورد نیاز بدن وجود ندارد، نور آفتاب تنها منبع تولید ویتامین D در بدن به شمار می‌رود که با وجود آلودگی شدید هوا یا کمبود وقت افراد برای آفتاب گرفتن، بسیار ضروری است که خوراکی‌هایی مانند لبنیات با ویتامین D غنی شود.

البته از آنجا که ویتامین D مهم‌ترین عامل در جذب کلسیم است، اگر بخواهیم کلسیمی که می‌خوریم جذب بدن‌مان شود، باید حتما ویتامین D را از طریق آفتاب یا لبنیات غنی‌شده با این ویتامین، به بدن برسانیم. 

  غنی‌شده‌ها بهترند

با اینکه شیر و لبنیات به خصوص انواع غنی‌شده‌شان منابع خوبی برای تامین ویتامین‌ها و مواد معدنی ذکر شده هستند، اما سرانه مصرف لبنیات در کشور 85-80 لیتر در سال است که این مقدار در کشورهای توسعه‌یافته بین 350 تا 500 لیتر است! 

پس باید سعی کنیم لبنیات و شیر را در برنامه روزانه خود، به اندازه کافی، بگنجانیم که اگر این لبنیات از انواع غنی‌شده باشند، با خوردن یک محصول، چند نوع ویتامین و املاح مختلف و مورد نیاز بدن تامین می‌شود؛ مثلا اگر فردی باید روزی 3 لیوان شیر بنوشد، همراه با آن مقدار بیشتری کلسیم و مقادیری از ویتامین D- که هر 2 برایش لازم است- نیز دریافت خواهد کرد.
در حال حاضر لبنیات غنی‌شده با ویتامین A، ویتامین D، امگا3، کلسیم، آهن، روغن ماهی، میکروب‌های پروبیوتیک و لبنیات حاوی ترکیبات CLA- یکی از اسیدهای چرب غیراشباع و ضروری برای بدن که مصرف متعادلش می‌تواند خاصیت ضدبیماری‌های فرساینده (Degenerative) داشته باشد- در کشور تولید می‌شود که هر فردی بنابر نیازها و کمبودهای بدنش می‌تواند از هر کدام از این لبنیات استفاده کند.

لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟

 چی برای کی؟!

شاید فکر کنید با این همه تنوع محصول، کدام یکی از آنها به درد شما می‌خورد؟ برای همین بهتر است برای انتخاب هر کدام از این محصولات به گروه سنی و نیازهای بدن در همان دوران توجه ویژه داشته باشید. 

مثلا کمبود ویتامین D و کلسیم در گروه میانسالان، سالمندان، به خصوص خانم‌هایی که در سنین یائسگی هستند، بیشتر است، بنابراین این افراد بهتر است انواع لبنیات غنی‌شده با ویتامین D را در برنامه خود بگنجانند.

کمبود روی (زینک) نیز بیشتر در پسربچه‌ها، به خصوص پسران در سن بلوغ و التبه مردان بالغ به چشم می‌خورد که لبنیات غنی‌شده با روی می‌تواند از بروز عوارضی مثل کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن، کاهش قدرت باروری، مزمن شدن جوش‌های غرور جوانی و زخم‌های پوستی، کاهش رشد سیستم عصبی، اختلالات خلقی رفتاری مثل افسردگی (دپرسیون)، اسکیزوفرنی و پرخاشگری و ... جلوگیری کند.

همچنین کمبود آهن در دختران و خانم‌های جوان بیشتر شایع است و درمان نشدنش باعث بروز علائمی چون کم‌خونی، خستگی، ضعف، عدم تمرکز، کم‌اشتهایی، رنگ‌پریدگی و تیرگی دور چشم را به دنبال دارد.

 ماهی‌های ضد آلودگی هوا!

کمبود آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند امگا3 نیز معمولا در بیشتر افراد به خصوص ساکنان شهرهای بزرگ و صنعتی رخ می‌دهد؛ زيرا خوراکی‌های طبیعی حاوی امگا3 محدود به خوراک‌های دریایی است و البته همه خوراک‌های دریایی حاوی امگا3 نیست: تنها ماهی‌هایی که با آب‌های آزاد در ارتباط‌اند، دارای امگا3 هستند. به عنوان مثال ماهی‌های دریای شمال و ماهی قزل‌آلا که مصرف‌شان بیشتر از سایر انواع ماهی‌هاست، حاوی امگا3 نیستند! بلکه ماهی‌های دریای جنوب، به خصوص ماهی‌های چرب، دارای مقادیری از امگا3 هستند. اما از آنجا که دسترسی به این نوع خوراک‌ها برای همه مردم یکسان نیست و نیاز بدن به آن قابل توجه است و می‌تواند از بروز مسمومیت‌های اکسیداسیونی که با بروز آلودگی هوا شدت می‌گیرد، جلوگیری کند، بنابراین می‌توان گفت مصرف لبنیات غنی‌شده با امگا3 ایده بسیار خوبی است. 

در نهایت اینکه خوردن لبنیات پروبیوتیک نیز به همه گروه‌های سنی و جنسی توصیه می‌شود؛ این میکروب‌ها که به صورت صنعتی به این لبنیات اضافه شده، جزء میکروب‌های مفید هستند که در بدن، قلمرویی را برای خود انتخاب کرده و اجازه ورود عوامل بیماری‌زا را به محدوده خود نمی‌دهند! به این ترتیب پروبیوتیک‌ها منجر به افزایش سطح ایمنی بدن می شوند. از دیگر خواص این باکتری‌ها جلوگیری از رشد باکتری‌های عفونی در بدن، کاهش کلسترول خون و افزایش ارزش غذایی است. 

همه خوراک‌های دریایی حاوی امگا3 نیست: تنها ماهی‌هایی که با آب‌های آزاد در ارتباط‌اند، دارای امگا3 هستند. مثلا ماهی‌های دریای جنوب، به خصوص ماهی‌های چرب، دارای مقادیری از امگا3 هستند.

 شیر به‌جای کپسول کلسیم ؟

اگر دچار پوکی استخوان هستید یا چیزی نمانده که به این بیماری مبتلا شوید و پزشک معالج‌تان مقادیری از کپسول‌های خوراکی کلسیم را برایتان تجویز کرده، ممکن است با خواندن خواص شیر غنی‌شده با کلسیم به این فکر کنید که این شیر را جایگزین کپسول‌های شیمیایی کلسیم کنید. اما یادتان باشد قبل از این کار حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید، زيرا نمی‌توان در مورد همه افراد نظر یکسان داشته باشیم؛چراکه اگر پوکی استخوان در فردی به حدی شدید باشد که تیم درمان وی تشخیص دهد فرد باید تا مدت‌ها بیش از دوزهای معمولی، کلسیم خوراکی مصرف کند، فرد باید دوزهای خوراکی را دریافت کند و تشخیص اینکه فرد تا چه زمانی باید مکمل‌های خوراکی کلسیم را دریافت کند، به عهده پزشک معالج است. 

بنابراین کسانی که دچار بیماری خاص هستند یادشان باشد بسته به شدت و ضعف بیماری، تنها تیم معالج‌شان می‌تواند تصمیم بگیرد که فرد از دوزهای درمانی استفاده کند یا نه.

البته برای پیشگیری از بروز یک بیماری مثل پوکی استخوان، کم‌خونی و ... بی‌شک استفاده از مواد مغذی و دریافت این مواد از طریق مواد و خوراک طبیعی سالم و تازه یکی از بهترین راه‌هاست که لبنیات غنی‌شده هم در همین دسته از خوراکی‌ها جای می‌گیرند.
 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 7:29 AM

نوعی پیش‌غذا كه برای یك شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراك با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریكای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشكیل‌دهنده آن متفاوت است. در فرانسه نام آن میموسا و مایونز جزء لاینفك آن است. میموسا یا تخم‌مرغ پر شده، معمولا سرد سرو می‌شود، اما اگر آن را داخل نان گذاشته و در فویل پیچیده و در فر تنوری كنید، تجربه‌ای بی‌نظیر خواهید داشت.



میموساى تخم‌ مرغ
 

مواد لازم برای 4نفر:


  •  تخم‌مرغ درشت: 8 عدد
  •  سس مایونز: یك قاشق غذاخوری
  •  سس خردل: یك قاشق چای‌خوری
  •  آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  •  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- تخم‌مرغ‌ها را 30 دقیقه زودتر از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد. آنها را در یك قابلمه گذاشته و تا 2 سانتی‌متر رویشان آب بریزید. آب را روی شعله متوسط به جوش آورید. پس از 4 دقیقه در آن را بسته و از روی شعله بردارید، پس از 10 دقیقه تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج كرده و پوست آنها را بكنید.

2- تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف كرده و زرده آنها را در یك كاسه بریزید. با چنگال زرده‌ها را له كنید، سس‌ها و آبلیمو را اضافه كرده و مخلوط كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

3- مایه زرده را در قیف ریخته و داخل سفیده‌ها را با آن پر كنید. این غذا را با نان سیاه، سالاد كاهو و سبزیجات آبپز سرو كنید.

نکات: 

1- می‌توانید سفیده را خرد كرده و با مایه زرده روی نان قالب زده با بیسكویت شور و گوجه‌فرنگی سرو كنید.

2- این خوراك با خاویار فوق‌العاده است. اگر دست‌تان به خاویار رسید آن را به این روش سرو كنید.

3- از كره نرم شده هم در مایه زرده می‌توانید استفاده كنید.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 7:25 AM

هنوز مدت زیادی از عرضه ویندوز RT روی تبلت‌های جدید نمی‌گذرد اما از همین حالا می‌توان نشانه‌های یک بازنده را در چهره مایکروسافت دید. این مطلب حاوی فهرستی از مهم‌ترین نقطه ضعف‌های سیستم عامل مایکروسافت است که در نهایت باعث شکست‌شان خواهد شد.

 تبلت‌ های ویندوز RT کند هستند

مسئله اول این است که RT را نمی‌توان سیستم عامل موبایل به حساب آورد. میراث به جای مانده از سورس کدهای افسانه‌ای و البته جاگیر، روی حافظه دستگاه‌ها تاثیر می‌گذارد و از این‌رو نیاز به فضای ذخیره‌سازی بیشتر نسبت به آندروید و iOS!  وجود دارد. کدها باعث می‌شوند دقیقا همان سخت‌افزار، کندتر از رقبا باشد. مثلا جیلی بیلی روی نکسوس 7 بسیار سریع‌تر از ویندوز آر تی روی سرفیس است، حال آنکه تگرا 3 به کار رفته در نکسوس 7 فرکانس پایین‌تری هم دارد.



چرا ویندوز RT شکست می‌خورد؟
 


 برای سرعت بهتر، گران‌ترش را بخر

مایکروسافت در مشخصات سخت‌افزاری مشابه با رقبا به سرعت پایین‌تری دست پیدا کرده است. بنابراین راهی نیست جز اینکه پول بیشتری برای سخت‌افزارهاي قوی‌تر بپردازد. قضیه زمانی بدتر می‌شود که مایکروسافت از تولیدکنندگان 90 دلار بابت لیسانس ویندوز آر تی و تا 200 دلار بابت ویندوز 8 پرو طلب می‌کند. این باعث می‌شود کار شرکت‌ها در رقابت با دستگاه‌های آندرویدی و البته آی‌پد، سخت‌تر شود. 

اگر یک تولیدکننده بخواهد محصولی مشابه آی‌پد بسازد؛ یعنی نمایشگر رتینا، کیفیت پردازشی و فضای ذخیره‌سازی مناسب از قیمت پایه 500 دلاری دور می‌شود چون باید یک پردازنده 200 دلاری اینتل Core برای پردازش خوب و یک باتری بزرگ تهیه کند تا به دستگاهی با عملکرد مشابه آی‌پد برسد. این روزها تبلت‌هایی با پردازنده Core i3، نمایشگر بسیار ضعیف‌تر از رتینا و جنس بدنه معمولی حداقل 700 دلار قیمت دارند. در نتیجه نه فقط از نظر قیمت، بلکه از نظر تک‌تک مشخصات هم قادر به رقابت نیستند. 

وضع وقتی بدتر می‌شود که تولیدکنندگان آندرویدی را در افق رقابت داشته باشیم که از اپل حاشیه سود کمتری دارند و قیمت‌های پایین‌تری ارائه می‌کنند. در حقیقت، تولید‌کننده‌های آندرویدی نه فقط پولی به گوگل نمی‌پردازند بلکه از آندروید درآمد هم کسب می‌کنند.




چرا ویندوز RT شکست می‌خورد؟
 


 بدقولی‌های مایکروسافت

کسی به یاد دارد که مایکروسافت قول 100 هزار برنامه ویندوز 8 تا 90 روز بعد از انتشار سیستم عامل را داده بود؟ این هرگز رخ نداد. در عوض دو برابر آن زمان برد تا به نصف هدف برسد. اگر این را جزو موارد سنجش موفقیت ویندوز 8 در نظر بگیریم، مایکروسافت فقط به یک چهارم انتظارات رسیده است. اگر وضع به همین صورت باقی بماند، ویندوز RT همچنان پشت سر آندروید و iOS خواهد ماند. تبلت بدون اپلیکیشن و برنامه به درد هیچ کس نمی‌خورد.






 جمع‌بندی
سه دلیل برای شکست ویندوز RT وجود دارد. مهم‌ترین آنها رقابتی نبودن آنهاست چیزی که HP، ایسر، Dell و سامسونگ را دلسرد کرده است.   HP  بیش از پیش به ‌آندروید و کروم OS توجه نشان می‌دهد. ایسر، دل و سامسونگ نیز نارضایتی خود از ویندوز RT و ویندوز فون 8 ابراز کرده‌اند و در حال حرکت به سوی کروم OS و اوبونتو هستند. 

در آن سو سامسونگ در فضای رقابت با آندروید یکه تازی می‌کند. شاید با آماده شدن تایزن، سامسونگ دیگر به کلی از بازار ویندوز فون 8 کنار بکشد. آنها از خودشان می‌پرسند چرا باید به دنبال جایگزینی برای آندروید باشند؛ آن هم جایگزینی که در فروش ضعیف عمل می‌کند و آینده روشنی برایش وجود ندارد. 

چشم‌انداز فعلی کاملا برای مایکروسافت ناخوشایند است و باید به ویندوز بلو یا همان آپدیت ویندوز 8.1 هم به دیده تردید نگریست. در این شرایط چرا من و شما پول زبان بسته خودمان را براي خریدن چنین دستگاه جوان‌مرگ شده‌ای هدر بدهیم؟

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 7:22 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6027282
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی