با پایان یافتن نمایشگاه محصولات الکترونیکی CES 2014وقت بررسی محصولات رونمایی شده در این نمایشگاه فرا رسیده است.دریچه فناوری اطلاعات برترین محصول در دسته را انتخاب کرده و به شما کاربران گرامی معرفی می کند.
با پایان یافتن نمایشگاه محصولات الکترونیکی CES 2014وقت بررسی محصولات رونمایی شده در این نمایشگاه فرا رسیده است.دریچه فناوری اطلاعات برترین محصول در دسته را انتخاب کرده و به شما کاربران گرامی معرفی می کند.
باشگاه خبرنگاران؛ براساس گزارشی که به تازگی منتشر شده است؛ اداره ثبت اختراع اروپا پتنتی را به نام سامسونگ ثبت کرده که می تواند یکی از قابلیت های موجود برروی پرچمدار بعدی این شرکت یعنی Samsung Galaxy S5 باشد.
این پتنت راهی برای کنترل دستگاه با استفاده از حرکات سر کاربر می باشد. در این روش دوربین جلوی دستگاه با مانیتور کردن حرکات سر کاربر، منتظر حرکتی می ماند که برای این سیستم تعریف شده است. در واقع کاربر با یک چشمک زدن و یا اشاره کردن سر خود می تواند به دستگاه فرمانی خاص را منتقل کند.
البته در Samsung Galaxy S4 از ویژگی مشابه این روش استفاده شده که با استفاده از حرکات سر می توان فرامینی را به دستگاه داد، Smart Stay از جمله این ویژگی هاست. اما با این پتنت جدید سامسونگ، بطور مثال می توان با یک حرکت خاص سر یک صفحه را برروی دستگاه باز کرد و حرکات جدیدی به دستگاه اضافه نمود. همچنین برای اجرای حرکات نیاز به تایید و اجازه کاربر می باشد پس حرکات تصادفی سر کاربر تاثیری روی دستگاه ندارد. باید دید سامسونگ چه زمانی از این ویژگی استفاده می کند. [phonearena]
سامسونگ سری جدید تبلتهای خود را با معرفی استاندارد جدید در ابزارهای همراه و مجهز به فناوریهای نو، با نامهای Galaxy NotePRO و TabPRO Galaxy در CES امسال معرفی کرد. سامسونگ با ارایه چهار محصول قدرتمند جدید خود یعنی NotePRO (2/12 اینچی) و TabPRO(2/12، 1/10 و 4/8 اینچی) تعریف جدیدی از قابلیتها و تواناییهای یک تبلت ارایه داده است.
بقيه در ادامه مطلب...