به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

دو محصول جدید سری Connect سندیسک با نام Wireless Flash Drive و Wireless Media Drive عرضه شدند.
هر دوی این فلش مموری‌ها به شبکه‌های بیسیم متصل می‌شوند و به ابزارهای مختلف امکان می‌دهند که به آنها متصل شده و به فایل‌های ذخیره‌ شده‌شان دسترسی پیدا کنند. اما ویژگی خاص این دو فلش آن است که می‌توان با اعمال پاره‌ای تنظیمات از طریق آنها به ارتباط وای‌فای نیز متصل شد.
فلش مموری Wireless Flash Drive در ظرفیت‌های 16، 32 و 64 گیگابایت موجود است و باتری آن می‌تواند به صورت مستمر و تا 4 ساعت فیلم‌های با کیفیت اچ‌دی را پخش کند. این فلش همچنین قادر است که به صورت همزمان سه رسانه مختلف را پخش کرده و به 8 ابزار دیگر متصل شود.

فلش مدل Media Drive نیز در دو ظرفیت 32 و 64 گیگابایت موجود است و یک اسلات SD هم روی بدنه آن در نظر گرفته شده است که ظرفیت ذخیره‌سازی فلش را نیز افزایش می‌دهد. با این فلش همزمان می‌توان 5 فلیم HD را پخش کرد و همچون مدل قبلی امکان اتصال آن به 8 ابزار مختلف دیگر فراهم است.
کمپانی سندیسک دارای یک برنامه file explorer اختصاصی است که برای ابزارهای مبتنی بر iOS، اندروید و App Store آمازون طراحی شده است و آنگونه که مدیران این کمپانی گفته‌اند، در حال حاضر هیچگونه برنامه‌ای برای نسخه ویندوز فونی آن وجود ندارد.
به گفته مدیران این کمپانی، به لطف این دو محصول مشتریان می‌توانند حافظه ابزارهای موبایل خود را ارتقاء داده و به سادگی فیلم، عکس و اسناد مورد نظرشان را با دوستان، همکاران و اعضای خانواده خود به اشتراک بگذارند.
دو فلش مموری جدید سندیسک در ماه آوریل وارد بازار خواهند شد و قیمت تعیین شده برای ظرفیت‌های مختلف Flash Drive معادل 90 دلار برای مدل 16 گیگابایت، 110 دلار برای نوع 32 گیگابایت و 180 دلار برای مدل 64 گیگابایتی است و فلش Media Drive نیز با قیمت‌های 140 دلار برای مدل 32 گیگابایت و 180 دلار برای نوع 64 گیگابایت به فروش خواهد رفت.

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اسفند 1392  - 6:19 PM

صبحانه، پس از ورود گوشی های هوشمند، مخصوصا سیستم عامل اندروید به بازار، برنامه های زیادی در حوضه های مختلف به کاربران معرفی شد. برنامه های در حوضه های سلامت،حمل و نقل،زندگی و..... .

 

 

این برنامه "Instant Heart Rate" نام دارد و در سال 2011 موفق به کسب جایزه فناوری در حوضه سلامت شده است.

 


برای اندازه گیری نبض خود، کافیست پس از نصب برنامه انگشت خود را بر روی دوربین گوشی خود گذاشته و مدتی صبر نمایید تا برنامه بتواند نبض شما را اندازه گیری نماید.

 

توجه داشته باشید که این نرم افزار برای شوخی و سرگرمی نیست و شیوه کار آن به سبک دریافت پالس های موجود در اثر انگشت است. برنامه بر روی ۵ میلیون کاربر امتحان شده است و کاربرد آن مورد تایید است.

 

این برنامه ویژه گوشی های اندروید است و می توانید از اینجا دانلود کنید.

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اسفند 1392  - 6:10 PM

باشگاه خبرنگاران؛ تا کنون با نرم‌افزارهاي متعد‌د‌ي براي تغيير شکل ظاهري آيکن‌هاي ويند‌وز آشنا شد‌ه‌ايد‌ و  نرم‌افزاري هم براي انجام اين کار وجود دارد اما استفاد‌ه از يک بانک آيکن آنلاين نيز مي‌‌تواند‌ براي شما عزيزان جالب باشد‌.

 

به سايت زير سري بزنيد‌ تـا امکان د‌سترسي به آيکن‌هاي جد‌يد‌ براي شما فراهم شود‌.

 

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اسفند 1392  - 6:08 PM

بر اساس پژوهشی که در انگلستان انجام شده است، بخش زیادی از جامعه ۲۶ میلیونی کاربران شبکه‌های وای‌فای عمومی (Public) یک هدف آسان و در دسترس برای هکرها محسوب می‌شوند. جزئیات بیشتر را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید.
 

منبع: زومیت

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اسفند 1392  - 6:06 PM
 
 
اهمیت يک رمز عبور 
انسان عصر اطلاعات در طی مدت زمان حيات خود و متناسب با فعاليت های روزانه خود نيازمند استفاده از رمزهای عبور متفاوتی می باشد. بخاطر سپردن شماره کد دستگاه موبايل خود، شماره کد دستگاههای متفاوتی نظير دستگاهای ATM برای دريافت پول، شماره کد لازم به منظور ورود به يک سيستم کامپيوتری، شماره کد مربوط به برنامه های کامپيوتری نظير برنامه های پست الکترونيکی، امضای ديجيتالی درون يک بانک Online و يا فروشگاههای مجازی و موارد بسيار ديگر، نمونه هائی در اين زمينه می باشند. نگهداری اين همه عدد، حرف و شايد هم ترکيب آنان،  کاربران را مستاصل و گاها نگران می نمايد. مهاجمان با آگاهی از رمز عبور شما قادر به برنامه ريزی يک تهاجم بزرگ و دستيابی به اطلاعات شما می باشند. 
يکی از بهترين روش های حفاظت از اطلاعات، حصول اطمينان از اين موضوع است که صرفا افراد مجاز قادر به دستيابی به اطلاعات می باشد. فرآيند تائيد هويت و اعتبار کاربران در دنيای سايبر شرايط و ويژگی های خاص خود را داشته و شايد بتوان اين ادعا را داشت که اين موضوع بمراتب پيچيده تر از دنيای غيرسايبر است. رمزهای عبور يکی از متداولترين روش های موجود در خصوص تائيد افراد می باشد. در صورتی که شما رمزهای عبور را بدرستی انتخاب نکرده و يا از آنان بدرستی مراقبت ننمائيد، قطعا پتانسيل فوق جايگاه و کارآئی واقعی خود را از دست خواهد داد. تعداد زيادی از سيستم ها و سرويس ها صرفا بدليل عدم ايمن بودن رمزهای عبور با مشکل مواجه شده و برخی از ويروس ها و کرم ها با حدس و تشخيص رمزهای عبور ضعيف، توانسته اند به اهداف مخرب خود دست يابند.
 
 
انتخاب يک رمزعبور خوب 
اکثر افراد از رمزهای عبوری استفاده می نمايند که مبتنی بر اطلاعات شخصی آنان می باشد، چراکه بخاطر سپردن اين نوع رمزهای عبور برای آنان ساده تر می باشد. بديهی است به همان نسبت، مهاجمان نيز با سادگی بيشتری قادر به تشخيص و کراک نمودن رمزهای عبور خواهند بود. به عنوان نمونه، يک رمز عبور چهار حرفی را در نظر بگيريد. ممکن است اين عدد ارتباطی با تاريخ تولد شما داشته و يا چهار شماره آخر شماره دانشجوئی و يا کارمندی و شماره تلفن باشد. اين نوع رمزهای عبور دارای استعداد لازم برای حملات از نوع "ديکشنری "، می باشند. مهاجمان در اين نوع از حملات با توجه به کلمات موجود در ديکشنری، سعی در حدس و تشخيص رمزهای عبور می نمايند. 
با اين که تايپ نادرست برخی کلمات نظير daytt در مقابل استفاده از date ممکن است مقاومت بيشتری در مقابل حملات از نوع ديکشنری را داشته باشد، يک روش مناسب ديگر می تواند شامل استفاده از مجموعه ای کلمات و بکارگيری روش هائی خاص به منظور افزايش قدرت بخاطر سپردن اطلاعات در حافظه باشد. مثلا در مقابل رمز عبور "hoops"، از "IITpbb"، استفاده نمائيد. ( بر گرفته شده از کلمات عبارت:  I Like To Play Basketball ) استفاده از حروف بزرگ و کوچک و ترکيب آنان با يکديگر نيز می تواند ضريب مقاومت رمزهای عبور را در مقابل حملات از نوع "ديکشنری" تا اندازه ای افزايش دهد. به منظور افزايش ضريب مقاومت رمزهای عبور، می بايست از رمزهای عبور پيچيده ای استفاده نمود که از ترکيب اعداد، حروف الفبائی و حروف ويژه، ايجاد شده باشند. 
پس از تعريف يک رمز عبور مناسب، برخی از کاربران از آن به منظور دستيابی به هر سيستم و يا برنامه های نرم افزاری استفاده می نمايند. ( کليد جادوئی !)  اين نوع از کاربران می بايست به اين نکته توجه نمايند که در صورتی که يک مهاجم رمز عبور شما را حدس و تشخيص دهد، وی به تمامی سيستم هائی که با اين رمز عبور کار می کنند، دستيابی پيدا  می نمايد. به منظور تعريف رمزعبور، موارد زير پيشنهاد می گردد:
- عدم استفاده از رمزهای عبوری که مبتنی بر اطلاعات شخصی می باشند. اين نوع رمزهای عبور به سادگی حدس و تشخيص داده می شوند.
  •  عدم استفاده از کلماتی که می توان آنان را در هر ديکشنری  و يا زبانی پيدا نمود.
  •  پياده سازی يک سيستم و روش خاص به منظور بخاطرسپردن رمزهای عبور پيچيده
  •  استفاده از حروف بزرگ و کوچک در زمان تعريف رمزعبور
  •  استفاده از ترکيب حروف، اعداد و حروف ويژه
  •  استفاده از رمزهای عبور متفاوت برای سيستم های متفاوت
 
حفاظت از رمزهای عبور 
پس از انتخاب يک رمزعبور که امکان حدس و تشخيص آن مشکل است، می بايست تمهيدات لازم در خصوص نگهداری آنان پيش بينی گردد. در اين رابطه موارد زير پيشنهاد می گردد:
- از دادن رمز عبور خود به ساير افراد جدا اجتناب گردد.
- از نوشتن رمز عبور بر روی کاغذ و گذاشتن آن بر روی ميز محل کار، نزديک کامپيوتر و يا چسباندن آن بر روی کامپيوتر، جدا اجتناب گردد. افراديکه امکان دستيابی فيزيکی به محل کار شما را داشته باشند، براحتی قادر به تشخيص رمز عبور شما خواهند بود.
- هرگز به خواسته  افراديکه ( مهاجمان ) از طريق تلفن و يا نامه از شما درخواست رمز عبور را می نمايند، توجه ننمائيد.
 در صورتی که مرکز ارائه دهنده خدمات اينترنت شما، انتخاب سيستم تائيد را برعهده شما گذاشته است، سعی نمائيد يکی از گزينه های Kerberos, challenge/response, و يا public key encryption  را در مقابل رمزهای عبور ساده، انتخاب نمائيد .  
تعداد زيادی از برنامه ها امکان بخاطر سپردن رمزهای عبور را ارائه می نمايند، برخی از اين برنامه ها دارای سطوحمناسب امنيتی به منظور حفاظت از اطلاعات نمی باشند. برخی برنامه ها نظير برنامه های سرويس گيرنده پست الکترونيکی، اطلاعات را به صورت متن ( غيررمزشده) در يک فايل بر روی کامپيوتر ذخيره می نمايند. اين بدان معنی است که افراديکه به کامپيوتر شما دستيابی دارند، قادر به کشف تمامی رمزهای عبور و دستيابی به اطلاعات شما خواهند بود. بدين دليل، همواره بخاطر داشته باشيد زمانی که از يک کامپيوتر عمومی ( در کتابخانه، کافی نت و يا يک کامپيوتر مشترک در اداره ) استفاده می نمائيد، عمليات logout را انجام دهيد. برخی از برنامه ها از يک مدل رمزنگاری مناسب به منظور حفاظت اطلاعات استفاده می نمايند. اين نوع برنامه ها ممکن است دارای امکانات ارزشمندی به منظور مديريت رمزهای عبور باشند.

 

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اسفند 1392  - 12:36 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 19

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899228
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی