به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

هتل هایی که در ادامه این مطلب معرفی می کنیم جدید و البته گران قیمت هستند. اما زیبایی و امکانات آنها به قدری است که ارزش دارد برای اقامت در آنها هزینه کنید. 




 

1. پارک حیات سیدنی (Park Hyatt Sydney)

سیدنی – استرالیا

بیشترین دلیل شهرت و ارزشمندی هتل حیات سیدنی مکان آن است که در کنار دریا است و چشم انداز زیبایی به کوه ها، نماد معماری سیدنی و انواع گالری ها، رستوران ها و بوتیک ها دارد. موقعیت قرار گیری این هتل بر ارزش آن افزوده است. این هتل زیبا با داشتن 155 اتاق، از نظر تعداد اتاق در صدر برترین هتل ها قرار دارد و طبقه چهارم  آن که با تازگی ساخته و تکمیل شده است، بزرگ ترین پنت هاوس های سیدنی را در خود جای داده است. سوئیت های دو اتاقه با چشم انداز پانورامیک پارک حیات، سونا و پیشخدمت ها 24 ساعته دارند. دیوارهای کشویی و دیگر عناصر طراحی اتاق های این هتل بیشتر شبیه اتاق مهمان آپارتمان هاست و صمیمیت فریبنده ای دارد. خدمات این هتل به معنای واقعی کلمه عالی و استثنایی است. 

قیمت اتاق های دونفره برای هر شب از 790 دلار به بالا است.



بقیه در ادامه
ادامه مطلب
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  - 7:54 AM

ایکس‌باکس 720 نام اینتترنتی نسل بعدی ایکس‌باکس مایکروسافت است. این محصول قرار است به زودی به طور رسمی معرفی شود و دوستداران این کنسول را از انتظار طولانی خارج خواهد کرد. مدت‌های طولانی بود که حدس‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد امکانات نسل بعدی ایکس‌باکس مایکروسافت سر زبان‌ها بود و هر کدام به ویژگی خاصی از آن اشاره می‌کردند. اما اینکه این وسیله بازی و سرگرمی چگونه خواهد بود و چه تفاوتی با ایکس‌باکس 360 کنونی خواهد داشت را در ادامه نوشته‌ایم. البته اینها همه شایعات و اخبار منتشره در مورد ایکس‌باکس 720 هستند.




 

انتظار می‌رود این محصول در کریسمس سال 2013 عرضه شود و تا آنجایی که خبر داریم سونی هم می‌خواهد در تعطیلات 2013 پلی‌استیشن 4 خود را عرضه کند و مایکروسافت بسیار امیدوار است که پیش از سونی این کار را انجام دهد.

البته شایعات بسیار قوی هم در مورد اینکه این محصول قرار است در ماه می معرفی رسمی شود، وجود دارد.

تاریخ عرضه رسمی ایکس‌باکس 720

آنچه مشخص است این محصول قرار است در 31 اردیبهشت ماه سال جاری معرفی و به طور کامل در نمایشگاه بازی و سرگرمی E3 در ماه ژوئن رونمایی شود. 

همان طور که اشاره کردیم شایعات حکایت از این دارند که این کنسول در تعطیلات آخر سال جاری میلادی به طور رسمی عرضه می‌شود. اما شایعاتی وجود دارند که می‌گویند ایکس‌باکس 720 خیلی زود روانه بازارهای جهانی خواهد شد. 

مایکروسافت چرا در نمایشگاه E3 کنسول جدید خود را عرضه نمی‌کند؟ به این دلیل که مایکروسافت می‌خواهد از سروصداهای حاصل از معرفی این محصول مدت زمانی بگذرد و سپس آن را عرضه کند. گویا سونی نیز در مورد پلی‌استیشن 4 همین عقیده را دارد. بنابراین، نباید در این نمایشگاه منتظر عرضه این کنسول آینده شرکت‌های سونی و مایکروسافت باشیم. 




 

مشخصات ایکس‌باکس 720

اگر ایکس‌باکس 720 نیز می‌خواهد همچون ایکس‌باکس 360 برای مدت طولانی در صدر جدول پرفروش‌ها باشد – البته مشکلاتی که سخت‌افزار 360 در روزهای اول داشت را نداشته باشد – باید مشخصات قابل اعتماد  و بسیار قدرتمند داشته باشد. 

تا آنجا که از شایعات و اخبار مشخص است، ایکس‌باکس 720 ویژگی‌های تقریبا مشابه پلی‌استیشن 4 سونی را دارد. البته گویا ایکس‌باکس 720 با گرافیک پایین‌تری عرضه خواهد شد. 

پردازنده ایکس‌باکس 720، AMD مبتنی بر  Jaguar با فرکانس 6/1 گیگاهرتز  - بسیار شبیه پردازنده پلی‌استیشن 4 – است. این پردازنده قدرت بسیار بالایی دارد و برای توسعه دهنده‌های بازی پیشرفت بسیار خوبی به شمار می‌رود و  می‌توانند بسیار آسان‌تر از پیش کراس پلتفورم را توسعه دهند.

باز با اتکا بر اخبار باید گفت این محصول گرافیک سری 7000 AMD را دارد که مبتنی بر فناوری گرافیک هسته‌ای 28 نانومتری GCN است. 

گرافیک PS4 با تراشه AMD نیز از همین خانواده و خط تولید کارتRadeon 7850  با خوشه پردازش 18 GCN، هر کدام با 64 هسته تهیه شده است. 

ایکس‌باکس 720 گویا قرار است خوشه پردازش 12 داشته باشد و این معناست که مایکروسافت از تراشه AMD Radeon 7790 برای پردازشگر گرافیکی کنسول بعدی خود استفاده کرده است. این به معنای قدرت کمتر و بایت‌های ضعیف‌تر است. البته خیلی هم بد و ناامیدکننده نیست. 

پلی‌استیشن 4، هشت گیگابایت حافظه  اختصاصی GDDR5 دارد که حافظه سیستم و گرافیک را برای افزایش سرعت بازی با هم ادغام می‌کند. بر اساس شایعات، ایکس‌باکس 720 نیز حافظه 8 گیگابایت برای سیستم و حافظه گرافیکی اختصاصی و جداگانه دارد.

همه اینها به این معنی است که ایکس‌باکس 720 در زمینه سرعت و قدرت بازی بهتر از PS4 نیست. اما خارج از مقایسه بسیار عالی است و عملکرد پرسرعتی دارد. همه آنهایی که در مورد نسل بعدی ایکس‌باکس مطلب می‌نویسد، معتقدند ایکس‌باکس بعدی ضعیف‌تر از PS4 سونی است. 

دسته‌های کنترلی ایکس‌باکس 720

بسیاری از شایعات حاکی از آن هستند که نسل بعدی کینکت در قلب ایکس‌باکس 720 خواهد نشست. گویا مایکروسافت نیز در حال توسعه بخشیدن به سخت‌افزار و نرم‌افزار کینکت است. 

با همه این اوصاف باید امیدوار باشید که دسته کنترلی این کنسول به قوت خود باقی خواهد ماند. پد کنترلی کنسول 360 میان گیمرهای پی‌سی و ایکس‌باس بسیار رایج است و به همین دلیل تصور نمی‌کنیم مایکروسافت با یک حرکت رادیکالی طراحی آن را به کلی عوض کند. 

مایکروسافت به تازگی پتنتی را ثبت کرده است که به واسطه آن می‌توانید به کمک پروژکتور، تصاویر واقعیت افزوده سه‌بعدی بازی‌ها را روی دیوار اتاق پخش کنید. این کار باعث می‌شود تا با لذت بیشتری بازی کنید زیرا خود را در میان بازی حس می‌کنید. 

نام رمز این پروژه Fortaleza است و کینکت نیز قلب آن را تشکیل داده است. به احتمال بسیار قوی این قابلیت با وای‌فای کار می‌کند و عینک Fortaleza نیز بسیار شبیه «پروژه عینک» گوگل است. 




 

آیا ایکس‌باکس 720 بلو-ری دارد یا خیر؟

شایعات متعددی وجود دارند که وجود و عدم وجود سیستم بلو-ری را در ایکس‌باکس 720 تایید می‌کنند. به همین دلیل، نمی‌توان به درستی مشخص کرد که آیا بلو-ری دارد یا خیر.

یکی از شایعات این است که ایکس‌باکس 720 بلو-ری ندارد. یکی دیگر از شایعات نیز این است که قرار است با درایو بلو-ری عرضه شود. گفته می‌شود قرار است درایو اکسترنال اچ‌دی دی‌وی‌دی برای 360 عرضه شود به همین دلیل بعید نیست مایکروسافت برای کنسول جدید خود به دنبال ارائه بلو-ری باشد. 

در حال حاضر، سرعت خواندن اطلاعات دی‌وی‌دی‌ها بسیار سریع‌تر از دیسک‌های بلو-ری است اما بلو-ری ظرفیت ذخیره بسیار بیشتری دارد. یک دیسک بلو-ری استاندارد دولایه حدود 50 گیگابایت اطلاعات می‌تواند روی خود ذخیره کند در حالیکه یک دیسک دی‌وی‌دی‌ دولایه فقط 8 تا 9 گیگابایت اطلاعات می‌تواند ذخیره کند. 

در حال حاضر بیشتر بازی‌های ایکس‌باکس 360 در دو یا سه دیسک ارائه می‌شوند و بسیار منطقی است که مایکروسافت بخواهد از ظرفیت بیشتر دیسک‌های بلو-ری در کنسول جدید خود بهره بگیرد. 

مدارکی که در ژوئن سال 2012 میلادی منتشر شده بود، نشان می‌داد ایکس‌باکس 720 با پشتیبانی از تصاویر سه‌بعدی 1080p، پلیر بلو-ری و DVR عرضه خواهد شد. به این ترتیب، مایکروسافت در نظر دارد تا کنسول ایکس‌باکس را به دستگاهی چندمنظوره در اتاق نشیمن تبدیل کند. 

بازی‌های ایکس‌باکس 720

گویا در حال حاضر، برنامه‌نویس‌ها در حال بازی با سخت‌افزار ایکس‌باکس 720 هستند. یک آگهی استخدام از طرف استودیو Peter Molyneux's Lionhead از برنامه‌نویس‌هایی که سابقه کار در زمینه DirectX 11 دارند، دعوت به همکاری کرده است – پلتفورمی که در حال حاضر توسط کنسول‌های موجود استفاده می‌شود و شایع شده است قرار است در ایکس‌باکس 720 با پردازنده AMD به کار گرفته شود.  

آیا ایکس‌باکس 720، ایکس‌باکس نام دارد؟

بسیاری از مدارک لو رفته از مایکروسافت نشان می‌دهند ایکس‌باکس بعدی با نام ایکس‌باکس – بدون پسوند و پیشوند – عرضه خواهد شد. 

آیا مایکروسافت بازار بازی‌های دست دوم را از بین خواهد برد؟

شایعاتی مبنی بر این وجود دارد که ایکس‌باکس جدید، سیستمی خواهد داشت تا کاربران این کنسول نتوانند از بازی‌های استفاده شده دیگران استفاده کنند. به این ترتیب نمی‌توان با فروش بازی‌های قدیمی، بازی‌های جدید خرید. این کار مسلما برای گیمرها و فروشنده‌های متفرقه به هیچ وجه جالب و خوشایند نیست.  

شایعات دیگری نیز در مورد ایکس‌باکس 720 وجود دارد و آن این است که این دستگاه قرار است با نیاز به اتصال دایمی به اینترنت عرضه شود. این ایده به هیچ عنوان جالب نیست. 

قیمت

باز هم بر اساس شایعات باید گفت، کنسول بعدی مایکروسافت با قیمت حدود 299 دلار آمریکا عرضه خواهد شد. این قیمت بسیار مناسب به نظر می‌رسد. شاید انتظار داشتیم با قیمت بالاتری مواجه شویم اما از آنجا که پلی‌استیشن 4 با قیمت حدودا مشابه معرفی شده است، احتمالا مایکروسافت نیز برای حفظ بازار رقابت، قیمت ایکس‌باکس خود را در همین حد نگه دارد. 

شایعات قوی‌ای وجود دارد که مایکروسافت می‌خواهد با دو تیر به بازار کنسول‌ها حمله کند. به این معنا که ایکس‌باکس جدید را به همراه ایکس‌باکس مینی معرفی و عرضه کند. ایکس‌باکس مینی، کوچک و دستگاهی شبیه تلویزیون اپل و مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوز 8 است که می‌توان بازی‌های ایکس‌باکس 360 را از طریق کلاد اجرا کرد.

ادامه مطلب
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  - 7:51 AM

 

 از هيملر بعنوان دست راست و مشاور اصلي هيتلر در طول دوران حكومت نازي ها ياد مي شود.

هيملر نوجوان كه دست راست هيتلر در زمان روي كار آمدن آلمان نازي محسوب مي شود از بدو به قدرت رسيدن آلمان نازي در اواخر دهه ۲۰ ميلادي كه درآن زمان تنها ۱۴ سال داشت تا زماني كه آلمان در جنگ جهاني شكست خورد فرمان كشتار بيش از ۱۲ ميليون نفر را صادر كرده است و از اين رو يكي از جنايتكار ترين فرماندهان جنگي در جهان محسوب مي شود.

از هيملر بعنوان دست راست و مشاور اصلي هيتلر در طول دوران حكومت نازي ها ياد مي شود.

 
 
 
 
ادامه مطلب
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  - 7:47 AM

ما جوري مي خنديم که نسل هاي قبلي درکش نمي کنند يا آنها به چيزهاي ديگري مي خندند که ما نمي فهميمش؟ شکاف بين نسل ها را تا به حال از اين زاويه ديده بوديد؟

«وقتي از شکاف نسل ها حرف مي زنيم از چه حرف مي زنيم؟» قضيه فقط يک وجه ندارد. صرفا شامل اين نمي شود که پدران ما جلوي پدربزرگ هايمان جرات دراز کردن پايشان را نداشتند ولي نسل هاي بعدي، با خيالي آسوده حتي هنگام ورود آنها به منزل هم موبايل به دست از روي کاناپه تکان نمي خورند.

قضيه جدي تر از اين حرف هاست؛ نسل اولي ها و حوالي شان، اغلب از درک شوخي هاي عجيب و چند وجهي نسل هاي سوم و چهارم عاجزند و ما در برابر شوخي هاي تخت و يک بُعدي آنها احساسي جز نفوذ سرما در بندبند وجودمان نداريم. اگر خيلي همت کنيم، شوخي هاي آنها را با لبخندي زورکي از سر دلسوزي پاسخ مي دهيم و در دلمان مي گوييم: هار هار هار!

اگر روزگاري به شوخي هاي بي نمک و اينک از مُد افتاده اي مثل «... مي دوني ژاپني ها به صندلي سينما چي مي گن؟ - پا مي شي تا مي شه!» قاه قاه مي خنديدم و به شدت در ترويج آنها مي کوشيديم. اين روزها تاريخ مصرف ورژن يک شوخي به بازه هاي زماني کوتاهي در حد «ماه» و «هفته» رسيده. يک ماه شوخي هاي «پَ نَ پَ»اي دراوج است و خلق الله با خلاقيتي عجيب، نمکش را از حد خارج مي کنند؛ ماه ديگر نُقل شبکه هاي اجتماعي و موبايل هاست و هفته ديگر «ترول»هاي وارداتي عرصه را تسخير کرده اند.

نسل سوم – چهارمي ها به مدد گسترش شديد وسايل ارتباط جمعي ديجيتال، خودشان در توليد شوخي به درجه استادي رسيده اند و توليد اين محصولات خوشمزه ديگر در انحصار خواص نيست. حالا ديگر کتاب هايي مثل «بمب خنده» و «هزار و يک لطيفه» - که روي جلدشان کاريکاتوري از آدم هايي پهن شده از فرط خنده خودنمايي مي کرد – محلي از اعراب ندارند؛ عصر عصرِ آيکون ها و اسمايلي هاست. شوخي ها به سرعت توليد واز رده خارج مي شوند. اين پرونده به جاي بحث هاي خفن علمي «اختلاف [شکاف] نسل ها» سراغ همين موضوع به ظاهر ساده رفته. موضوعي که ديالوگ نسل ها را به مونولوگ بدل مي کند.

شکاف بين نسل ها حتي در جوک و شوخ

چه چيزهايي فرآيند ايجاد شوخي را متفاوت کرده است؟

در آن ساعت که ما را وقت خوش بود

صحنه اين طوري بود: همه را جمع مي کردي، با هيس هيس کردن و چشم غره رفتن و «گوش بده گوش بده» گفتن صداها را مي خواباندي، با هيجاني وصف ناشدني همراه با تقليد صدا و لهجه و ميميک و ادا اطوار صورت، لطيفه اي شامل مقدمه و شروع و بدنه و اوج و ضربه و فرود تعريف مي کردي و بعدش اگر ميزان بازخورد خنده هاي جمع کمتر از حد انتظار بود، با تکرار کردن چندباره تکه هايي از ديالوگ ها يا توضيح دادن دليل حماقت قهرمان لطيفه همراه با حرکات چشم و ابرو و دست و پا و اگر لازم بود چک و لگد، آدم ها را به غلط کردن مي انداختي که بخندند و قال قضيه را بکنند و از شر تو راحت شوند!

اين تصوير آشناي خنده بازار ۲۰-۱۵ سال پيش بود که حال نه به اين شوري شوري، ولي تقريبا در هر جمعي توي همين مايه ها اتفاق مي افتاد. طبيعتا جوک هاي تازه تر و با نمک تر و مجريان باتجربه تر، خنده هاي بيشتري را درست مي کردند و بي مزه ها هم که تکليفشان معلوم بود. سطح لطيفه ها و ميزان بي ادبانه يا کشدار يا خاص بودنشان را عرف جمع مشخص مي کرد. يک لطيفه ممکن بود بارها و بارها در جمع هاي گوناگون (يا حتي تکراري) تعريف شود و خنده بسازد. فرياد زدن عبارت «فلاني، يه بار ديگه اون جوکه رو تعريف کن که ...»

ماجراي آشنايي بود که تقريبا در مهماني ها و سفرها اتفاق مي افتاد. البته بعضي ها هم چشم خلاقيت را درمي آورند و در ميان محصولات رقباي اين فستيوال سنتي، جوک آوانگارد شرکت مي دادند: «يه روز يه مرده، مي خوره به نرده!»

اين تازه حکايت جوک ها و لطيفه هاي آن روزهاست. بماند شوخي هاي دم دستي و روزمره که هر چه خودشان بي مزه بودند، از فرط تکرار بي مزه تر هم مي شدند. از فن ورزشي «يه بچه آنقدي نديدي؟» گرفته که سال هاي سال از سوي افراد مختلف روي هم اجرا مي شد و طرف را از خنده فيتيله پيچ مي کرد، تا بازي کلامي محبوب «سلاملکم، خوبستين» و دنباله هايش که بسته به سليقه گوينده و جنبه شنونده مرزهاي طنز را درمي نورديد.

بله، آن روزها گذشت و اين روزها رسيد. البته هنوز هم مي شود دنباله هاي جديدي از آن سريال قديمي را در گوشه و کنار، مخصوصا جمع هاي خانوادگي و گعده هاي پير و پاتالي مشاهده کرد و لذت برد، اما شکر خدا ظاهر طرفداران اين سنت باستاني رو به کاهش اند و روز به روز تعداد بيشتري از سربازان آن جنگ نابرابر اسلحه بر زمين مي اندازند و به ماموريت خود مبني بر خنداندن اجباري خلايق خاتمه مي دهند.

اما امروز چه جوري و به چه چيزهايي مي خنديم؟

اول؛ به نظر مي رسد که خوشبختانه بابت ناياب شدن و بازار سياه پيدا کردن لطيفه ها نگراني نداريم. (نگراني؟ نگراني نداريم که ما اينجا. شما اينجا نگراني مي بيني؟) بنابراين يک لطيفه را سال هاي سال همچون گنجينه اي گرانبها نگه نمي داريم و با خودمان به اين جمع و آن مهماني نمي بريم. يکي دوبار مي گوييم و مي شنويم و خلاص.

دوم؛ براي خنديدن و خنداندن، به اندازه شش جلد کليدر رديف نمي کنيم. (کليدر خنده دار است؟!) مقدمه و موخره و فراز و فرود ماجرا را بي خيال مي شويم و همان يک جمله خنده دار را مي گوييم و خلاص.

سوم؛ نه که کاملا کنار گذاشته باشيم، ولي کمتر سراغ لهجه ها و قوميت ها مي رويم. بدون آنکه دهانمان را کج و کوله کنيم و اداي لهجه اي که بلد نيستيم دربياوريم و قبلش هم براي اينکه کار دست خودمان دهيم، صدبار از جمع بپرسيم «اينجا کسي فلانجايي نيست که ...» جوکمان را مي گوييم و خلاص.

چهارم؛ پيامک آقاجان، پيامک. چه کاريست معرکه بگيريم و همه را ساکت و متوجه کنيم؟ اصلا وقتي توي يک جمع نصف بيشتر آدم ها سرشان توي گوشي ها و لپ تاپ هاشان است، مگر مي شود حواس همه را جمع کرد؟ ديده شده حتي به جاي گفتن لطيفه، آن را براي فرد بغل دستي پيامک مي کنيم و خلاص.

شکاف بين نسل ها حتي در جوک و شوخي

پنجم؛ ژانرها و قالب هاي مشخصي وجود دارد که حتي بي مزه ترين هامان هم مي توانند با استفاده از آنها لحظاتي بامزگي کنند و بدرخشند. «مملکته داريم» و «آقاداماد چه کاره ان؟» و «دکتر شريعتي» و «پ ن پ» و الي آخر. از يکي از اين فرمت هاي تجربه شده و جواب پس داده استفاده مي کنيم و خلاص.

ششم؛ خيلي وقت ها اصلا جوک مي خواهيم چه کار؟! وقتي خود خبرهاي روز اينقدر طنزآلود و خنده دارند، با جمله «ديدي امروز چي نوشته بود ...» شروع کرده و تيتر يکي دوتا از خبرها را به آن اضافه مي کنيم و ملت را مي خندانيم و خلاص.

هفتم؛ يعني هر چقدر طنازهاي بيست سال پيش خودشان را خفه مي کردندو استرس مي کشيدندکه بامزه باشند؛ حتي شب قبل از مهماني ها و دور همي ها جوک ها را مرور و نوع گفتنشان را تمرين مي کردند (ديده بودم که مي گم!) امروزي ها عين خيالشان نيست. جوک/ شوخي/ تکه شان را پرتاب مي کنند؛ اگر گرفت که چه بهتر، نگرفت هم کسي تو رودربايستي شان نمي ماندکه به زور نيشش را باز کند (طبعا چون قبلش اعلام عمومي نکرده اند و همه را جمع نکرده اند دور خودشان) جوابش يک «هار، هار، هار» ساده است و خلاص.

و اما نکته آخر، درست است که عامل اصلي اين تغيير ذائقه طنز و شوخي، فراگير شدن موبايل و اينترنت و بالا رفتن سرعت انتقال پيام ها و زودتر بيان شدنشان است اما به نظر من يک اتفاق بي نظير تلويزيوني را مي شود نقطه عطف اين تغيير دانست: ساعت خوشِ مهران مديري و رفقا. برنامه اي که شوخي هايش، يادمان داد به چيزهاي بهتري مي شود خنديد. دستشان درد نکند.

روش هاي ارتباطي جديد و اثرشان در توليد طنز

خودآگاهي در بي نمکي

شوخي هاي متداول در فضاي مجازي و ارتباطات مخابراتي، مانند همه شوخي هاي ديگري که در نسل هاي مختلف و بيشتر در محاوره هاي دوستانه و خانوادگي متداول بوده، خوب و بد و خيلي بد دارد. بدترين نمونه هايش مثل هر قالب ديگر گفتاري و رفتاري انساني، به مواقع و مواردي مربوط است که فرستنده اس ام اس يا پست کننده يک پاراگراف در شبکه هاي مجازي، از ميزان بي مزگي و خنکي ودم دست بودن و سطحي نگري و نبود ظرافت در آنچه ارسال مي کند، به کلي بي خبر باشد.

مثلا وقتي کسي برايتان اس ام اسي مي فرستد که خيلي جدي از اينکه «آب جوش ريخت رو سينه ام الان اومدم بيمارستان فلان توي بخش سينه سوخته هاي رفاقت بستري ام»، شما به جاي خنديدن و لذت بردن از اين شوخي يا حتي غافلگيري شدن و لحظه اي نگرانِ او شدن، به اين ميزان بي مزگي و بازي هاي خودنمکدان پندارانه اش بد و بيراه مي گوييد اما ممکن است آدمي با آگاهي نسبت به اينکه دارد دري وري هايي بي ربط و هپروتي مي گويدو اصلا با تاکيد بر همين «لفظي» بودن شوخي هايش و اصرار به «غلط» ديدن و غلط خواندن، عنوانش را «غلط نامه کدخدا» بگذارد.

اين آگاهي باعث مي شود از شوخي اش در مورد اينکه «چاقو ضامن دار» در واقع «مرد فربهي از اهالي شيراز است که ضامن معتبري سراغ دارد»، همراه با يک «چش» (با چ و ش ساکن) گفتنِ زير لبي که ناشي از پرت و پلا بودن اين توصيف است، به شدت غافلگير و روده بُر شويم. چون طرف مي داند که دارد با دم دست ترين ترکيب هاي واژگان و تعابير، شوخي مي کند و خودآگاهي اش در عنوان انتخابي اش هم جاري است.

نمونه هاي بد و خوب بسيارند اما نکته کليدي و مهم اين است که اغلب شوخي هاي موفق نسل چهارمي، به ميزان قابل اعتنايي با تسلط بر عبارات و جمله ها و شعارها و شخصيت هاي مطرح و رايج پيش از خود ساخته مي شوند. چه کسي که با اسم «چه گوارا» (و مخفف آن يعني «چه»)، در توصيف عمدا غلط ترکيب «کوچه پس کوچه» شوخي مي کند و چه کساني که با وجود شکست و درب و داغاني يک نفر در کنکور يا رقابت عشقي، به مسخره او را با جمله «اين اتفاق چيزي از ارزش هاي تو کم نمي کنه» دلداري مي دهند، به جاي آنکه در لحظه يک شوخي خلق الساعه طرح کنند، دارند به شناختشان از تاريخ و جامعه تکيه و خلق طنز و طعنه مي کنند و اين، بيش از هر چيز، شوخي شان را اجتماعي و زنده و معاصر مي کند.

ادامه مطلب
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  - 7:42 AM

 

 

سایت کاریابی گلس دور، لیستی از کرامندانی که در کمپانی های مشغول به کار نسبت به آینده خود، خوش بین هستند؛ منتشر کرده است. در این گزارش جالب ، درصد کارمندانی که به آینده کمپانی های خود خوش بین هستند، اظهار شده است. در این نظرسنجی از بین ۲۵۰ هزار کمپانی، فقط ۳۸ درصد از کارمندان از چشم انداز ۶ ماهه آتی محلی که در آن کار می کنند، اظهار رضایت کرده اند. بر اساس این آمار، ۸۶ درصد از کارمندان گوگل نسبت به آینده کاری خودو کمپانی خود خوش بین بوده و معتقدند وضعیت کمپانی بهتر خواهد شد. در طول چند نظرسنجی اخیر گلس دور، کارمندان گوگل همیشه رتبه اول را کسب کرده اند و این در حالی است که ارزش این کمپانی از مرز ۳۰۰ میلیارد دلار فراتر رفته است.

1198185278 aa5e0a3b6d b 645x250 Glassdoor: خوش بین ترین کارمندان آی تی در گوگل، کوآلکوم، یاهو، SAP‌ و آمازون

هفته گذشته کنفرانس توسعه دهندگان گوگل I/O درحالی برگزارشد که جدیدترین محصولات و سرویس های این کمپانی رونمایی شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. کارمندان کوآلکوم ۷۶ درصد، کارمندان یاهو ۷۵ درصد ، کارمندان SAP‌نیز ۷۳ درصد نسبت به چشم انداز کمپانی شان در ۶ ماه آینده خوش بین هستند. همان طور که در این لیست می بینید ۵ کمپانی برتر از بخش آی تی هستند.

Top 10 Companies Best Business Outlook 730x884 Glassdoor: خوش بین ترین کارمندان آی تی در گوگل، کوآلکوم، یاهو، SAP‌ و آمازون

سایر کمپانی های آی تی مانند این ۵ کمپانی نیستند و خیلی اوضاع مناسبی از دید کارمندانشان ندارند.

  • اپل: ۵۹ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • هوآوی چینی: ۵۵ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • سیسکو: فقط ۴۹ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • اوراکل: فقط ۴۹ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • آی بی ام: ۴۱ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • مایکروسافت: ۳۵ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • اچ پی: ۳۲ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • اینتل: ۳۱ درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • Best buy: 25 درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.
  • Dell: 22 درصد از کارمندان معتقدند چشم انداز کسب و کارشان بهتر خواهد شد.

یافته های این تحقیق مبتنی بر انتظارات کارمندان تعریف شده است و کارمندان کمپانی هایی منهای مایکروسافت و اینتل نسبت به بقیه احساس خوش بینی دارند.

 

 

ادامه مطلب
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  - 7:37 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 27

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5897071
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی