به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بعد از یک هفته زندگی با Optimus G LG از خودمان می‌پرسیم آیا موبایل زیباتری وجود دارد؟ جواب فقط يك چيز است: شاید 4 Nexus  

وقتی درباره Optimus G حرف می‌زنیم باید هر آنچه که تا به حال درباره توانایی باتری در یک گوشی موبایل می‌دانیم، کنار بگذاریم. تنها در مقایسه این گوشی با رقیبی چون گالكسي S3 می‌توان به قدرت بالای LG پی برد. وقتی دو دستگاه را برای فیلمبرداری ممتد با کیفیت 720p آماده می‌کنید، گالكسي S3 پس از دو ساعت و ۵۲ دقیقه و Optimus G پس از سه ساعت و ۵۵ دقیقه، از نفس افتادند. 

در تست بعدی که برای مقایسه قدرت باتری‌ها هنگام تماس تلفنی ترتیب داده شده بود، S3 پس از ۹ ساعت و ۳۹ دقیقه خاموش شد اما Optimus G پس از ۱۵ ساعت و ۵۱ دقیقه خاموش شد! این محصول را باید یک تلفن همراه ایده‌آل در مرز بین آی‌فون 5 (یا گالكسي S4) و گالكسي S3 بدانیم که با قیمت یک میلیون و 750 هزار تومان به فروش می‌رسد.  



LG Optimus G، جواهری در دست
 

   شنبه؛ انتقال اطلاعات از iOS به آندروید

این هفته بالاخره آی‌فون 4 قدیمی و از مد افتاده‌ام را کنار گذاشتم اما به نظر می‌رسید قبل از اینکه ایده ساخت آی‌فون 5 به ذهن اپل خطور کرده باشد، یکی از آن دست همه وجود داشته است. گالكسي S4 و Xperia Z و HTC One هم به خاطر قیمت‌شان از فهرست گزینه‌ها حذف شدند. من به گوشی احتیاج داشتم که از گالكسي S3 جدیدتر باشد و کارایی بیشتری در اختیارم قرار دهد. به این ترتیب تنها یک گزینه در فهرست باقی می‌ماند: LG Optimus G !

این محصول یک هفته پیش خودش را به ویترین مغازه‌های موبایل فروشی رساند. مسئله اصلی انتقال دفترچه تلفن و اطلاعات از iOS به آندروید بود که به لطف ابزارهای Google Contacts و آیتونز انجام شد. برای راحتی بیشتر اپلیکیشن رایگان My Contacts Backup توصیه می‌شود چون چند مرحله اضافی را حذف می‌کند و تنها ابزارهای مورد نیاز برای آن خود گوشی‌ها هستند. انتقال عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی‌ها بدون کمک آیتونز کار چندان آسانی به نظر نمی‌آید. سرویس گوگل درایو و دراپ باکس نیروهای کمکی هستند.  

نفس‌گیرترین بخش انتقال SMS ها بود که در ابتدا عملیات پیچیده‌ای به نظر می‌رسید اما با کمک اپلیکیشن iSMS2droid انجام شد.





 یکشنبه؛ سخت افزار قدرتمند

Optimus G مجموعه‌ای از بهترین سخت افزارهای موجود را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. پردازنده چهار هسته‌ای Snapdragon S4 Pro که سرعتی معادل 1.5 گیگاهرتز دارد و با 2 گیگابایت حافظه جانبی پشتیبانی می‌شود. ویژگی دوست داشتنی جدید این مجموعه Cross-Tasking است؛ امکانی که به ما اجازه داد مرزهای جدیدی برای مولتی تسکینگ در نظر بگیریم و دو برنامه متفاوت را روی یکدیگر اجرا کنیم. 

برای مثال قادر بودیم موقع تماشای یک ویدئو، پنجره مرورگر را هم باز کنیم و به گشت و گذار در اینترنت بپردازیم. 




LG Optimus G، جواهری در دست

با فناوری QSlide موفق شدیم برنامه‌های باز را در پنجره‌هایی جداگانه روی صفحه نمایش در کنار هم قرار دهیم و با آنها به صورت همزمان کار کنیم. همچنین قادر بودیم میزان شفافیت پنجره‌ها یا اندازه و محل آنها را تغییر دهيم. QSlide در برنامه‌هایی مثل پخش کننده ویدئو، مرورگر وب، برنامه یادداشت برداری، تقویم و ماشین حساب سازگاری کامل دارد. 

با این حال قابليت Dual play از همه وسوسه انگیزتر به نظر می‌رسید چون به کمک آن توانستیم علاوه بر مشاهده محتوای یکسان در گوشی و تلویزیون،‌ دو محتوای متفاوت را در هر صفحه نمایش در اختیار داشته باشیم. همه این کارها بدون سیم انجام شد. 

Privacy Keeper و Icon Personalizer دو ویژگی جدید Optimus G هستند. اولی به کاربر اجازه می‌دهد اطلاعاتی مثل اسم، ‌شماره تلفن و عكس فرد تماس‌ گیرنده را مخفی کند و دومی امکانات شخصی‌سازی بیشتری برای مرتب سازی آیکون‌ها در اختیارش قرار می‌دهد.





 دوشنبه؛ ویژگی‌های جدید

Quick Memo یکی از آن ویژگی‌هایی است که ثابت می‌کند خلاقیت مقوله چندان پیچیده‌ای نیست و حتما نباید برای انجام آن از دیوار راست بالا رفت. این برنامه به طور مستقیم با سیستم عامل گوشی در ارتباط است و هر وقت به آن نیاز داشته باشید در دسترس خواهد بود. مهم نیست در حال استفاده از چه برنامه‌ای باشید چون Quick Memo با فشار یک دکمه فعال می‌شود تا يادداشت‌هاي خود را روی تصوير صفحه نمايش ثبت و نگهداری کرده یا حتی به اشتراک بگذارید.Saftety Care هم از ویژگی‌های جدید و انحصاری Optimus G است. در مواقع اضطراری می‌توانید موقعیت جغرافیایی خود را در قالب SMS به یک شماره تلفن از قبل مشخص شده ارسال کنید. 




 


 سه شنبه؛ ظاهر

امروز بالاخره فرصت کردم با دقت بیشتری گوشی جدیدم را برانداز کنم. LG در ساخت بدنه تمرکز زیادی روی استفاده از شیشه داشته است. بدنه Optimus G در پشت و رو از شیشه مقاوم و صیقلی به رنگ مشکی تشکیل شده است. به همین خاطر وقتی تلفن خاموش باشد شما تنها یک تکه جواهر سیاه پر ابهت می‌بینید که گفته می‌شود طی یک فرآیند نفس‌گیر و ظریف با استفاده از لیزرهای شش محوره تولید شده است. لبه‌های دستگاه از جنس پلاستیک ساخته شده‌اند اما تقریبا هیچ وقت به چشم نمی‌آیند. به نظر می‌آید برای اولین بار دلم می‌خواهد هیچ کس به تلفن جدیدم زنگ نزند تا در تمام مدت فقط به Optimus G خیره شوم.





 چهارشنبه؛ شبکه‌های ارتباطی

Optimus G جزو اولین تلفن‌های همراه جهان است که از شبکه‌های LTE پشتیبانی می‌کند. با اینکه ما در ایران هنوز امکان استفاده از نسل چهارم شبکه‌های تلفن همراه را نداریم اما خوشحالم که تلفن جدیدم می‌تواند در آینده نیاز به 4G را برآورده کند. به همین خاطر فعلا از سیمکارت رایتل به عنوان تنها اپراتور 3G استفاده می‌کنم. مکالمه تصویری رایتل برخلاف آی‌فون 4 در Optimus G بدون مشکل انجام می‌شود.

 GPRS، GPS، wifi، EDGE، NFC و بلوتوث از دیگر امکانات ارتباطی گوشی هستند و باعث می‌شوند Optimus G ابزاری به روز برای یک معتاد به دنیای ارتباطات تبدیل شود. 





 پنجشنبه؛ صفحه نمایش

صفحه نمایش True HD-IPS تنها برنده واقعی جدال رتینا و سوپرAMO LED است. این نمایشگر تصاویر را با کیفیت ۷۶۸ در ۱۲۸۰ نقطه نمایش می‌دهد. تکنولوژی Zerogap که در Nexus 4 هم به کار رفته بود، با حذف هوای اضافی بین نمایشگر و شیشه محافظ Gorilla Glass 2، تصاویر را با شفافیت و وضوح بیشتری در برابر چشم به نمایش می‌گذارد. زاویه دید صفحه نمایش IPS بسیار خوب است، از کناره که به آن نگاه می‌کنیم، بسیار عالی به نظر می‌رسد اما از زاویه  ۴۵ درجه دچار جابه‌جایی رنگ می‌شود و کنتراست آن کاهش پیدا می‌کند.





LG Optimus G، جواهری در دست

  جمعه؛ دوربین

دوربين ۱۳ مگاپيكسلی Optimus G وضوح بسیار بالایی دارد. قابليت Smart Shutter نسبت به لرزش دوربين یا حركت اجسام حساس است و می‌تواند سرعت شاتر را برای گرفتن بهترين تصوير تنظيم کند. بعد از چند بار عکاسی با آن در حالت‌های مختلف می‌توانم بگویم تقریبا هیچ لرزشی در عکس‌ها دیده نمی‌شود. اگر بخواهم روی یک گزینه به عنوان ویژگی محبوبم انگشت بگذارم انتخابم حتما Time Catch Shot خواهد بود. 

این گزینه به کاربر امکان می‌دهد بهترین زمان عکس ممکن را از میان شات‌های مختلف انتخاب کند. ويژگي Cheese Shutter با استفاده از فرمان صوتی به راحتی با گفتن كلماتی مانند Smile،Kimchi، Cheese يا  LGتصاوير شما را ثبت می‌كند. قابليت كاهش نویز عكس در محيط‌های تاريک هم با استفاده از سيستم بررسی ميزان روشنايی ‌در موقعيت‌هایی با نور كم، باعث می‌شود ‌بهترين تصوير را داشته باشید.

ادامه مطلب
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  - 8:26 PM

 

 

خدمات ذخیره سازی و رایانش ابری، بیش از قبل در بین مردم پذیرفته شده اند ولی شاید پرسش مهم این باشد که در هنگام نیاز، از بین سرویس های معروف کدام یک بهتر، با سرعت بیشتر و نقص کمتر، می توانند به شما خدمت کنند و به بیان دیگر، پاشنه آشیل شما نشوند؟ 

از بسیاری جهات، سخت ترین کار برای پلتفرم های ابری این است که یک فایل را از یک کامپیوتر دریافت کرده و بدون نقص، بر روی چندین کامپیوتر در دسترس قرار دهند و از آنجایی که امروزه سیستم عامل های مختلفی توسط کاربران -یا حتی یک کاربر- مورد استفاده قرار می گیرند، لازم است که هر خدمت ابری به خوبی روی ویندوز، مک، لینوکس و البته پلتفرم های موبایل عمل کند. 

دیوید سوبوتا از readwrite در یک بررسی شخصی که با استفاده از فایل های مختلف و بر روی پلتفرم های ویندوز 8، ویندوز 7 و مک او اس 10 انجام گرفته، به نتایج جالبی درباره عملکرد دراپ باکس، گوگل درایو، آمازون کلود، و اسکای درایو مایکروسافت رسیده. 

cloudspeedtable.png

طبق این بررسی دراپ باکس -اگر نگوییم فاصله ای زیاد، لا اقل- فاصله ای محسوس با سایر سرویس ها داشته. دراپ باکس در این تست، در 56% از مواقع سریع ترین سرویس بوده. پس از آن آمازون کلود با 28% و اسکای درایو با 12% قرار گرفته اند و گوگل درایو تنها در 4% از مواقع نسبت به این رقبا، سریع تر ظاهر شده. 

اما دراپ باکس در آن سوی ماجرا هم عملکرد خوبی داشته و در کنار آمازون کلود فقط در 4% از مواقع کندترین سرویس بوده. اسکای درایو در این زمینه بدترین عملکرد را داشته و در 80% از مواقع، کندترین سرعت همگام ساختن فایل ها با فضای ابری را نشان داده. 

آقای سوبوتا توصیه هایی در زمینه استفاده از سرویس های ابری دارد: 

• اول اینکه از درایو ابری خود به عنوان حیاط خلوت استفاده نکنید که چیزهایی را بدون پشتیبانی بر روی درایو فیزیکی کامپیوتر یا حافظه جانبی، در آن قرار دهید. همچنین سعی کنید نظم و سازماندهی مناسبی در استفاده از آن داشته باشید. 
• اگر فایلی را در فضای ابری ذخیره می کنید تا در آینده با کامپیوتر دیگری بر روی آن کار کنید، حتما ابتدا فایل را بر روی کامپیوتر اول ذخیره کرده و ببندید، سپس از برنامه کلاینت ابری خارج شوید. 
• گاهی اوقات در کار با یک فایل از روی کامپیوتری دیگر اتفاقاتی غافلگیر کننده می افتد که موجب خواهد شد در گشودن آن فایل بر روی کامپیوتر اصلی، جا بخورید. پس همیشه بر روی هر کامپیوتر یک کپی جداگانه (جدای از درایو ابری بر روی کامپیوترتان) نگه دارید. 

دراپ باکس و آمازون به نظر جلوتر از دو سرویس دیگر هستند و البته گوگل درایو هم چندان عقب نمانده. اسکای درایو با اینکه کندترین نمایش را در این بررسی داشته و 3 بار هم در همگامسازی فایل ها به در بسته خورده، ولی نمی شود در ذهن گنجانید که بهبود چشمگیری نیابد زیرا مایکروسافت بر روی فروش حق اشتراک سرویس های ابری خود حساب باز کرده و قطعا آن را بهبود خواهد داد. 

شما هم قطعا تجربیاتی در استفاده از سرویس های ابری دارید که می تواند شامل تندی و کندی در همگام سازی، راحتی استفاده از برنامه، تعداد دفعات ناموفق بودن همگامسازی و موارد دیگر باشد. اگر دوست داشتید در بخش نظرات آنها را با دیگران در بین بگذارید. 

ادامه مطلب
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  - 8:25 PM

 

Ask

Ask.com یک وب سایت فوق العاده است که کارش پاسخ به سوال است . هر کس از هر جا می تواند سوالش را بپرسد و پاسخ را دریافت کند این سایت از سال ۱۹۹۶ تا کنون خود به عنوان یک موتور جستجو محسوب می شود. سازندگان ومتولیان این وب سایت Garret Gruener و David Warthenاز کالیفرنیا می باشند.

Answers

این سایت نیز یکی دیگر از سایت های پرسش و پاسخ است که با استفاده از گروه های متنوع و متعدد و با استفاده از شبکه های معتبری نظیر WikiAnswers همچنین پایگاه داده های ReferenceAnswers پاسخ سوالات شمارا به خوبی می دهند. هر سوالی که داشته باشید در دسته بندی های متنوع و مرتب در اختیار شما قرار دارد نا بتوانید پاسخ خود را دریابید.

بخش پاسخ های ویدوییی که بالغ بر ۲۰۰۰۰۰ ویدیو است نیز یک بخش جالب برای فهم و درک بهتر، راه اندازی شده که کاربران از آن استقبال زیادی کرده اند،این تعداد ویدیو در ۲۰۰ دسته جمع آوری شده است.این سایت  هم اکنون از ۵ زبان زبان اسپانیایی، ایتالیایی، فرانسوی، آلمانی، و تاگالوگ پشتیبانی می کند

Allexperts

این وب سایت نیز برای پرسش و پاسخ و حل سوالات مردم در سال ۱۹۹۸ افتتاح شد و بزرگترین سایت در نمونه های مشابه به شمار می رفت. در این سایت عده ای از متخصصان از رشته های مختلف گرد هم آمده اند و به سوالات شما پاسخ می دهند. پاسخ سوالات تخصصی به راحتی توسط این افراد به کاربران ارسال می شود. امکانات سایت بسیار بهینه است. کاربر می تواند با سرعت بالا صفحات را لود کند و فرد مورد نظر خود را انتخاب و سوال خود را از وی بپرسد.

Answers.yahoo

این سایت نیز یکی دیگر از سرویس های مناسب پرسش و پاسخ است . علاوه بر اینکه از متخصصان با تجربه در  پاسخگویی استفاده می شود، کاربران می توانند سوالات خود را به مدت ۴ روز باز گذاشته تا دیگران به آن پاسخ دهند و نهایتا تجربیات خود را با دیگران به اشتراک گذارند. این کاربران می توانند سوالات خود را در طبقه بندی های موجود مورد بررسی و جستحو قرار دهند.اگر به موضوعی خاص علاقه داشته باشید می توانید آن بخش را مورد جستجو قرار دهید و از زیر دسته ها و شاخه ها و سوال و جواب ها اطلاعات خود را بیشتر کنید

Answerbag

این سایت نیز مجموعه ای از متخصصان و پژوهشگران هستند که آماده پاسخ گویی به سوالات هستند. شما میتوانید از این سرویس استفاده و نظرات دریافتی را با دیگران به اشتراک گذارید.

Linkedin

این سایت برای اهالی اینترنت بیش از هرچیز آشناست.این شبکه در سال ۲۰۰۲ بوجود آمد،اما به طور رسمی در سال ۲۰۰۳ راه اندازی شد. در ماه اول حدود۴۵۰۰ کاربر را جذب خود کرد و هم اکنون دارای ۱۵۰ میلیون کاربر است . کاربران و مدیران کسب و کار در این وب سایت به ارائه سوالات، رفع مشکلات می پردازند و تحربیات خود را به دیگران منتقل می کنند. این شبکه هم اکنون با ۱۶ زبان زنده دنیا شامل : انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، هلندی، ایتالیایی، چک، ژاپنی، کره ای، اندونزیایی، مالزیایی، رومانیایی، پرتغالی، روسی، سوئدی و ترکی در حال فعالیت است

Answers.wikia

این سایت بستری برای اطلاع رسانی، کسب حقایق و اشتراک گذاری کاربران است. در اینجا بالغ بر ۲۰۰۰۰۰ سایتدست به دست هم داده و اطلاعات لازم را در اختیار کاربران قرار داده اند . در میان وب سایت ها ، پایکاه هایی وجود دارد که حقیقتا معتبر و علمی می باشند و این بر اعتبار این سایت افزوده است. شما در هر زمینه ای که به خواهید می توانید در این سایت جستجو کرده و به ان دست یابید.

Mahalo

این سایت نیز همچون وب سایت های مذکور در زمینه ی پرسش و پاسخ طراحی شده است. از جمله موضوعاتی که در این سایت مورد بررسی قرار می گیرد آموزش، شغل، ورزش، امور مالی، غذا و نوشیدنی، طنز، موسیقی، مسافرت، مالیات، زبان و غیره هستند

Blurtit

این سایت یکی از هیجان انگیز ترین سایت های پرسش و پاسخ است. تمام سوالات بر اساس موضوع مورد بررسی قرار کرفته و با پرسیدن یک سوال به تعداد ۲۴*۷ راه برای کاربر باز می شود که به پاسخ خود دست یابد. یافتن پاسخ دقیق سوالاتی که کاربران، جوابی برای آن نیافته اند تخصص این سایت است.

Quora

اگر به دنبال جایی می گردید که از هرچیزی سر دربیاورید یقین داشته باشید این سایت برای شماست. در این سایتشما می توانید خیلی راحت به اطلاعات خود بیفزاییدو اطلاعاتتان را به اشتراک گذارید. اینجا جایی است که می توانید به راحتی محتوای خود را ایجاد نموده و تمام سوالات و پاسخ ها و هر آنچه را که بدان فکر می کنید طبقه بندی کنید.

ادامه مطلب
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  - 8:23 PM

 

هنگامی شما در حال جستجو و تحقیق بر روی یک پروژه خاص هستید ؛ بهترین راهی که برای ذخیره سازی رفرنس ها و منابع اینترنتی ( مانند url ها ) و صفحات وب سایتها پیش روی شما می باشد ؛ کانورت و تبدیل آن ها به یک فایل PDF است(PDF documents).اگر از مزایای این کار بخواهید بدانید باید بگویم که با انجام این کار شما تصویری کامل و جامع از تمام صفحات مورد نظرتان را در یک فایل در اختیار دارید.به راحتی در هر بازه زمانی که بخواهید ( حتی اگر offline باشید ) ، به مرور اسناد مورد نیازتان بپردازید.ابزارها و وب سایت های خدماتی بسیاری در رابطه با ذخیره سازی صفحات وب در فرمت PDF در اینترنت قابل دسترس هستند.اما استفاده از این وب سایت های خدماتی منوط و مختص به استفاده از کامپیوتر است.اگر برای تلفن های هوشمند و تبلت همچنین امکانی را لازم داشته باشیم باید چه کنیم ؟ می خواهیم صفحات وب را به صورت مستقیم از روی تلفن هوشمندمان و یا تبلتمان به فایل PDF تبدیل سازیم.در این مقاله قصد دارم تا برای کاربران خوب گویا آی تی که از سیستم عامل اندروید بهره می برند ؛ دو روش کانورت به PDF را بازگو نمایم.بد نیست تا کمی در رابطه با این دو روش مختصری توضیح دهم.در روش اول ؛ قصد دارم تا از یک برنامه مستقل استفاده کنم و در روش دوم قصد معرفی یک پلاگین برای مرورگر قدرتمند دلفین (Dolphin browser add-on) را دارم.

URL-to-PDF

  • روش اول » استفاده از اپلیکیشن “UrlToPDF”

اپلیکیشن “UrlToPDF” یکی از کارا ترین و آسان ترین اپلیکیشن هایی است که می توانیم برای این کار استفاده کنیم.ساختار اپلیکیشن “UrlToPDF”؛ بدین گونه است که دو راه برای تبدیل صفحه وب به یک فایل PDF وجود دارد.در ابتدا راه اول را برایتان بازگو می کنم.شما آدرس صفحه اینترنتی مورد نظرتان را از حفظ در حافظه داشته باشید یا در کلیپبورد گوشی یا تبلتتان کپی کنید.اپلیکیشن “UrlToPDF” را اجرا نمایید و آدرس اینترنتی مورد نظرتان را وارد نمایید و دکمه “CONVERT” را فشار دهید.(حتما توجه داشته باشید که آدرس اینترنتی خود را با “http://” وارد کرده باشید.)سپس پروسه تبدیل سازی آغاز می شود.در اتمام پروسه دکمه ای برای پیش نمایش فایل PDF ساخته شده شما ظاهر می گردد.حالا شما به راحتی می توانید فایل PDF ساخته شده خود را بر روی کارت حافظه دستگاه خود (SD card) ذخیره نمایید.

PDF convert 1

PDF convert 2

اما در راه دوم ؛ شما در هنگامی که صفحه مورد نظر خود را که قصد گرفتن یک PDF از آن را دارید ؛ پیش رو دارید و در پنجره مرورگرتان در حال نمایش می باشد هم می توانید یک خروجی  PDFاز آن بگیرید.با این کار دیگری نیازی نیست تا آدرس صفحه اینترنتی خود را به خاطر بسپارید یا آن را حفظ کنید.برای انجام این کار کافیست تا در مرورگر اندرویدی خود به دنبال “share option” ( گزینه های اشتراک گذاری ) بگردید.از میان این گزینه های اشتراک گذاری صفحه ؛ گزینه مربوط به اپلیکیشن “UrlToPDF” را برگزینید.اپلیکیشن “UrlToPDF” بر طبق پیکربندی هایی که در پیش فرض خود دارد اقدام به بررسی صفحه و خروجی گرفتن از آن به صورت یک فایل PDF می کند.شما با ورود به بخش “تنظیمات” می توانید پیکربندی های دلخواه خود را بر اساس نیاز و سلیقه تنظیم کنید.

web-page-to-pdf-Android-3

03

  • روش دوم » استفاده از پلاگین مرورگر دلفین ” Dolphin Browser Add-on”

web-page-to-pdf-Android-2

فرض می کنیم که این مرورگر بر روی دستگاه اندرویدی شما نصب است.( توصیه میکنم اگر این مرورگر را نصب ندارید حتما به نصب آن بر روی دستگاه اندرویدی خود اقدام کنید ).وارد ” Menu” شوید.حالا ” Add-ons” را انتخاب نمایید.حالا بر روی علامت مثبتی که در گوشه بالا ، سمت راست صفحه وجود دارد ضربه زنید.( منظورم همان علامت ” + ” که به رنگ خاکستری است ، می باشد ). پلاگین ” Web to PDF” را از داخل فروشگاه گوگل نصب نمایید.

78

پس از اتمام نصب پلاگین ” Web to PDF ” به سراغ مرورگرتان روید.حالا از داخل مرورگر دلفین ، وارد صفحه اینترنتی مورد نظرتان گردید. روی پلاگین ” Web to PDF” ضربه زنید و یک نام برای فایل PDFخود در نظر گیرید. پروسه تبدیل به PDFدر پس زمینه دستگاه در حال اجراست و پس از اتمام آن ؛ پیامی برای شما در ” Drawer” ( همان کِشو  یا دِراوِر ) نمایان می شود. پیامتان را باز کنید تا فایل PDF ساخته شده خود را مشاهده کنید.

web-page-to-pdf-Android-1

02

  • ایستاه آخر  » جمع بندی !

هر دو روش را امتحان کردید ؟ آسان بود ، درست است ؟ اما واقعا چرا دو روش را معرفی کردم ؟

در روش اول ، من یک برنامه با گزینه ها و تنظیمات کاملی برای شخصی سازی فایل PDF معرفی کردم.در روش دوم هم به شما یک افزونه برای مرورگر دلفین نشان دادم.تفاوتشان در کامل بودن برنامه اول و سرعت بالای افزونه ( در روش دوم ) است !

ادامه مطلب
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  - 8:20 PM

 

یورش تازه‌ای از مورچه‌هایی که مدارات الکتریکی را می‌خورند در جنوب شرقی ایالات متحده، موجی از وحشت را در بین ساکنان به وجود آورده است. اگر شما هم مثل ما از این موضوع تعجب کرده‌اید با این خبر عجیب همراه باشید!


تام رسبری، متخصص کنترل و دفع آفات در این منطقه از امریکا معتقد است، «این مورچه‌ها که مردم آن‌ها را به مورچه‌های رسبری (Rasberry) می‌شناسند، یکی از بدترین حشراتی است که در این بخش از امریکا وجود دارد و مردم مرتباً بآ آن‌ها دست به گریبان هستند».

nylanderia fulva queenhead-webجالب است بدانید، «دیوانه» لقب دیگر این مورچه‌ها است، چرا که آن‌ها در هنگام جستجو به دنبال غذا، حرکاتی غیر خطی و تصادفی دارند که بر خلاف رویکرد سایر مورچه‌ها است. گفتنی است اغلب مورچه‌ها از حرکات خطی برای انتقال مواد غذایی به لانه بهره می‌برند.

از این گذشته، تحقیقات تازه‌ای که در آوریل سال جاری صورت گرفته است، و در ژورنال علمی تهاجم‌های بیولوژیک منتشر شده، نشان می‌دهد که این مورچه‌های دیوانه با نام علمی Nylanderia fulva ، از سایر نمونه‌های مورچه‌های مهاجم خطرناک‌تر هستند.

ادوارد لبرن، یکی از محققان دانشگاه تگزاس اذعان می‌کند، «زمانی که با مردم منطقه‌ی مورچه زده صحبت می‌کنیم، آن‌ها دیگر گونه‌های مورچه‌های مهاجم، یعنی مورچه‌های آتشین را ترجیح می‌دهند». این محقق همچنین می‌افزاید:

مورچه‌های آتشین از همه جهات رفتار بهتری دارند، آن‌ها حشراتی مودب‌‌ هستند که در حیات خانه‌مان وجود دارند و کاری به کارمان ندارند؛ و تنها زمانی که سر به سرشان بگذارید شما را آنچنان گاز می‌گیرند که دادتان به آسمان‌ها برود.

مشکل اینجاست که مورچه‌های دیوانه، تنها به محوطه‌ی حیات یا جنگل محدود نمی‌شوند، بلکه از دیوارها گذشته و وارد خانه‌ی مردم شده و به تجهیات الکتریکی دیوانه‌وار هجوم می‌برند. چرا که تجهیزات الکترونیکی و وسایل منزل، آن‌ها را به خود جلب می‌کنند. گرچه هنوز نمی‌دانیم علت چیست، اما احتمالاً این مورچه‌ها به میدان‌های الکترومغناطیسی یا گرمای ناشی از جریان برق‌، جذب می‌شوند.

مورچهزمانی هم که به یک وسیله‌ی الکتریکی متمایل می‌شوند، همه چیز را گاز گرفته و به آن می‌رسند؛ و حتی از سیم‌ها و تجهیزات الکتریکی داخلی وسیله نیز چشم پوشی نمی‌کنند. تازه زمانی هم که الکتریسیته آن‌ها را آزار می‌دهد، ترکیبی از خود آزاد می‌کند و کمک دیگر همنوعانشان را طلب می‌کنند. در نتیجه با جمعیت زیادی از مورچه‌ها مواجه می‌شویم که حتی می‌توانند موجب بروز اتصالی در وسیله برقی شوند! از این گذشته، جسد بی‌جانشان هم به تجهیزات حساس الکتریکی آسیب می‌رساند.

جالب اینکه این مورچه‌ها حتی به پایگاه فضایی جانسون نیز حمله‌ور شدند، به همین خاطر متخصصان ناسا نا گریز از اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با صدمات وارده شدند. در منبع این مقاله فایل ویدئویی قرار دارد که نحوه‌ی هجوم این مورچه‌ها را به یک موشواره بی‌جان رایانه نشان می‌دهد.

ادامه مطلب
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  - 8:17 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 27

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5897036
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی