به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

از لحاظ فيزيكي هميشه مردها به عنوان جنس قوي‌تر شناخته‌ مي‌شوند، اما در مقابل بيماري‌ها شايد اينگونه نباشد. حداقل نمي‌توان گفت مردها در مقابل بيماري قوي‌تر از زنان هستند. جدا از برخي بيماري‌ها كه خاص مردان يا زنان است در بيماري‌هاي مشترك هم گاه زنان قوي‌تر از مردان هستند. اما اينجا بحث بر سر سرطان‌هايي است كه بيشتر مردان را درگير مي‌كند. همه مردان بايد نشانه‌ها و شيوه‌هاي تشخيص سرطان‌ها را بشناسند تا در صورت ابتلا به اين سرطان‌ها بسيار زود آنها را شناسايي كنند و اينگونه راه را براي تشخيص زودرس و در نتيجه درمان زودتر هموار كنند. يادتان باشد هيچ مردي در جهان نيست كه از ابتلا به بيماري‌هاي مختلف (مانند سرطان‌ها) در امان باشد.
 


 

آزمايش خون فراموش نشود

1- سرطان پروستات

نشانه‌هاي زودرس: 

واقعيت اين است كه در بيشتر موارد، اين سرطان، نشانه‌ زودرس ندارد. معاينه فيزيكي توسط پزشك متخصص يا انجام معاينه ركتال توسط دستگاه ديجيتال مي‌تواند تشخيص زودرس بيماري را ممكن سازد. افزايش ميزان PSA (آنتي ژن مخصوص پروستات) در آزمايش خون هم مي‌تواند يكي از نشانه‌ها باشد.

زنگ خطر غيرواقعي: 

مشكلات ادراري؛ تمام مشكلات ادراري مثل تكرر ادرار، احساس فوريت در دفع ادرار، كم شدن جريان ادرار و احساس عدم تخليه كامل ادرار و قطره‌قطره شدن آن، مي‌تواند ناشي از بزرگ شدن پروستات يا تنگ شدن مجراي ادراري باشد اما اينها نشانه‌هاي زودرس سرطان پروستات به حساب نمي‌آيند.

آزمايش‌هاي لازم: 

اگر ميزان PSA بالا باشد بايد يك بيوپسي تشخيصي انجام شود، اگر هم ميزان تغييرات PSA زياد باشد نياز به انجام بيوپسي است. كريستوفر سايگال، متخصص سرطان‌شناسي ارولوژي در دانشگاه پزشكي UCLA مي‌گويد: «اگر ميزان PSA در 2آزمايش متوالي بالا بود بايد بيوپسي پروستات انجام شود يا اگر ميزان اين آنتي‌ژن در حال افزايش به مقدار زیاد بود، اما اگر افزايش اندك بود و ميزان PSA در حد بالا محسوب نمي‌شد، مي‌توان اندكي صبر كرد در اينجا استثنائا صبر كردن زياد خطرناك نيست.»
 



اين درد سرطاني است

2- سرطان ريه

نشانه‌هاي زودرس: 

بيشتر سرطان‌هاي ريه در مراحل اوليه هيچ علامتي ندارند اما سرفه‌هايي كه خود به خود خوب نمي‌شوند و به درمان هم پاسخ خوبي نمي‌دهند يا سرفه‌هايي كه همراه با خون يا خلط خوني هستند، مي‌توانند نشانه وجود سرطان ريه باشد. درد سينه‌اي كه هميشه وجود دارد و پايدار است و مقطعي نيست و به حركت و فعاليت ربطي ندارد هم مي‌تواند نشانه سرطان ريه باشد. دكتر ازرا كوهن، فوق‌تخصص سرطان‌شناسي در دانشگاه پزشكي شيكاگو مي‌گويد: «درد دائمي در قسمت سينه كه به طور معمول از صبح تا شب وجود داشته باشد و مثلا با فعاليت كم و زياد نشود و سرفه‌هاي خشك يا خلط‌دار پياپي كه مدت‌دار باشند مي‌توانند زنگ خطر ابتلا به اين سرطان خطرناك باشد.»

زنگ خطر غيرواقعي:

 سينه پهلو؛  اگر فردي به این بيماري مبتلا شود در عكس راديوگرافي ساده از ريه او، حالتي مشابه ابتلا به سرطان ايجاد مي‌شود. تفاوت مسئله در اينجاست كه چند هفته پس از ابتلا به سينه پهلو، عكس ريه شما نشان‌دهنده يك ريه سالم است اما در مورد ابتلا به سرطان اينگونه نيست.
 



خون را جدي بگيريد

3- سرطان كولون (روده بزرگ)

نشانه‌‌هاي زودرس: 

وجود خون در مدفوع؛ هرگز اين علامت را كم‌اهميت تلقي نكنيد و هميشه آن را جدي بگيريد. حتي اگر فقط يك‌بار خونريزي در مدفوع داشتيد هم بايد آن را جدي بگيريد. ممكن است خونريزي در مدفوع ناشي از پوليپ‌هاي پيش سرطاني باشد و در صورتي كه شما اين علامت را ناديده بگيريد يك بيماري خطرناك را در زماني كه كاملا قابل درمان است ناديده گرفته‌ايد. دكتر گرگ اندرس، فوق‌تخصص سرطان‌شناسي دستگاه گوارش در مركز تشخيص سرطان فاكس چيز مي‌گويد: «حدود نيمي از افراد مبتلا به سرطان كولون، تا مراحل پيشرفته بيماري هيچ علامت خاصي ندارند اما در مواردي كه فرد ممكن است علامتي داشته باشد وجود خون در مدفوع شايع‌ترين و مهم‌ترين نشانه است.»

زنگ خطر غيرواقعي: 

در بسياري از مردان زير 50 سال، خونريزي در مدفوع مي‌تواند ناشي از هموروئيد (بواسير) فيشرآنال (زخم در انتهاي روده)، ديورتيكويت، كوليت روده يا وجود رگ‌هاي غيرطبيعي در دستگاه گوارش باشد اما در تمام اين حالات هم بايد به پزشك متخصص مراجعه كنيد تا تشخيص صحيح صورت گيرد.

آزمايش‌هاي لازم: 

يك كولونوسكوپي به پزشك اجازه مي‌دهد تا مشكلات ريز و درشت روده بزرگ را متوجه شود و طي همين آزمايش پوليپ‌هاي روده را بردارد يا نمونه‌برداري (بيوپسي) تشخيصي لازم را انجام دهد.
 


 


 

خونریزی را جدی بگیرید

4- سرطان مثانه

نشانه‌هاي زودرس:

وجود خون در ادرار؛ چنين نشانه‌‌اي را هميشه جدي بگيريد. البته به طور معمول در مردان زير 60 سال وجود خون در ادرار ناشي از وجود سنگ كليه است. بيشتر سرطان‌هاي مثانه متاسفانه دير تشخيص داده مي‌شوند. دكتر برايان ريني، متخصص سرطان‌شناسي در مركز سرطان ناوسينگ سنتز در كليولند مي‌گويد: «سرطان مثانه اگر زود تشخيص داده شود كاملا قابل درمان است براي همين تشخيص زودرس و در مراحل اوليه اين سرطان بسيار مهم است.»

زنگ خطر غيرواقعي: 

مثانه پركار كه با علامت‌هايي مثل احساس دفع ادرار به صورت مكرر و احساس فوريت براي دفع ادرار همراه است. ادرار همراه با سوزش و درد هم معمولا نشانگر وجود يك عفونت است، نه وجود يك نوع سرطان. 

آزمايش‌هاي لازم: انجام يك معاينه ديد مستقيم و نيز انجام تست سلول‌شناسي روي نمونه‌ ادرار كه مي‌تواند سلول‌هاي سرطاني پخش شده در جريان ادرار را تشخيص ‌دهد.
 



وقتي غده‌ها بزرگ مي‌شوند

5- لیمفوما

نشانه‌هاي زودرس: 

غدد لنفاوي متورم و بزرگ شده كه دردناك نيست. اينگونه غدد لنفاوي در گردن، زير بغل يا ناحيه كشاله ران بيشتر مشاهده مي‌شوند. يك عفونت ساده مثلا آنفلوآنزا هم مي‌تواند باعث بزرگ شدن غدد لنفاوي شود، اما اين بزرگ شدن‌ها اغلب طي يك هفته برطرف مي‌شوند.

براي همين اگر غدد لنفاوي شما براي بيشتر از يك هفته متورم بود، حتما به پزشك مراجعه كنيد. در ضمن كاهش وزن بي‌دليل طي يك مدت يك يا 2 ماهه، احساس خارش در سراسر بدن همراه با تورم موضعي (اما بدون وجود جوش) هم بايد مورد توجه قرار بگيرند.

دكتــــر جــان اســتيون‌هــام،‌ فوق‌تخصص سرطان‌هاي خون در بيمارستان سن جوزف بوستون مي‌گويد: «بايد در مورد علامت‌ها دقت زيادي داشت، همه علامت‌ها را با جزئيات در ذهن داشت و به تغييرات آنها هم كاملا توجه كرد.»

زنگ خطر غيرواقعي: 

بزرگ شدن ناگهاني چند غده لنفاوي كه ناشي از يك بيماري عفوني آشكار يا پنهان باشد.

آزمايش‌هاي لازم: 

در يك آزمايش خون ساده هم مي‌‌توان بيشتر نشانه‌هاي بيماري را پيدا كرد، اما تشخيص قطعي در مورد اين سرطان‌ بايد با انجام نمونه‌برداري (بيوپسي) از يكي از غدد لنفاوي صورت بگيرد.

ادامه مطلب
یک شنبه 19 خرداد 1392  - 9:04 PM

شاید خیلی از مردم این سوال را از خود پرسیده باشند که آیا لپ‌تاپ بهتر است یا دسک‌تاپ؟ به همین دلیل ما مزیت‌های هر دو آنها، خطرهای احتمالی استفاده از آنها و نتیجه گیری خود را برایتان نوشته ایم.
 


 

سقوط دسک‌تاپ؟

استیو جابز در سال 2010 میلادی با معرفی آی‌پد کنجکاوی همه کاربران را بر انگیخت و در آن زمان ادعا کرد که دوره کامپیوترهای رومیزی رو به پایان است. اکنون نیز با معرفی و عرضه تبلت های ویندوز 8 و قابلیت استفاده از نسخه لمسی آفیس، شاید به نظر برسد که بدون کامپیوترهای رومیزی نیز می توان زندگی و کار کرد.

این نظریه بد نیست اما واقعیت این است که دستگاه های قابلی حمل همچون تبلت را نمی توان دلیلی برای  انقراض نسل دسک‌تاپ ها به شمار آورد. درست است که این وسایل  قابل حمل و تقریبا همه جا همراه کاربر هستند اما برای انجام امور دفتری همچون استفاده از آفیس مایکروسافت نمی توان با آنها به راحتی یک دسک‌تاپ کار کرد. اینجاست که برتری کامپیوترهای رومیزی هویدا می شود. 

تلفن همراه، تبلت و حتی لپ‌تاپ ها کوچک هستند و به راحتی در کیف یا جیب جا می شوند اما موارد قابل تاملی نیز همچون قدرت پردازش، اندازه صفحه نمایش یا حتی قیمتشان را نیز باید در نظر گرفت. 

با این حساب باید گفت، هنوز زمان انقراض کامپیوترهای رومیزی فرانرسیده است و لپ‌تاپ ها نیز همه نیازهای کاربر را تامین نمی کنند. 

مزیت های دسک‌تاپ

در همه اداره ها و شرکت ها از دسک‌تاپ استفاده می شود. این دستگاه ها ارزان، قابل آپ‌گرید شدن، قابل تعمیر و بسیار قدرتمند هستند. دسک‌تاپ قیمت ارزان تر و کارایی و قابلیت های بیشتر دارد. با این نوع کامپیوتر می توان انواع برنامه های سنگین همچون CAD، فتوشاپ و ... را روی آن اجرا کرد. تنها ایرادی که می توان به دسک‌تاپ گرفت این است که نمی توان آن را همه جا با خود برد. اما این مشکل قابل حل است. اگر برنامه، نرم افزار یا فایلی را نیاز دارید، می توانید به راحتی روی USB بریزید، یا داکیومنت موردنظر را پرینت بگیرید و به هر جلسه ای که می خواهید با خود ببرید.  

می توانید از Google Apps یا دیگر سرویس های آنلاین استفاده کنید. 

استفاده از دسک‌تاپ

قیمت: دسک‌تاپ از لپ‌تاپ ارزان تر است. این ارزانی فقط در مورد خرید یک کامپیوتر جدید نیست بلکه هزینه تعمیرات و به‌روزرسانی دسک‌تاپ  ها نیز ارزان تر از لپ‌تاپ هاست. این تفاوت قیمت دلایل مختلفی دارد اما اصلی ترین دلیل آن این است که در دستگاه های قابل حمل از قطعات کوچک تر استفاده می شوند تا درون موبایل، تبلت یا لپ‌تاپ جا شوند و از آنجا که عناصر کوچک، مهندسی ساخت دشوارتری دارند در نتیجه قیمت آنها نیز گران تر است.  

قدرت: پردازنده کامپیوترهای رومیزی بسیار قوی تر از پردازنده لپ‌تاپ های مشابه است. پردازنده های دسک‌تاپ این شانس را دارند که از پریز برق تغذیه بشوند. برای خنک نگه داشتن آنها نیز می توان از فن های خنک کننده یا سیستم خنک کننده مایع کمک گرفت. بنابراین، آنها نه تنها قدرتمند هستند بلکه می توانند به راحتی برای کار با سرعت بیشتر اورکلاک بشوند.

لوازم جانبی: به دسک‌تاپ لوازم جانبی بیشتری می توان وصل کرد. از ماوس و صفحه کلید گرفته تا اتصالاتی همچون هدست های یو‌اس‌بی. اما لپ‌تاپ ها گزینه های متنوعی برای اتصال ندارند. 

صفحه نمایش: تحقیقات نشان داده است، صفحه نمایش بزرگ تر خلاقیت کاربر را نیز افزایش می هد. صفحه نمایش بزرگ تر داشتن به دو روش میسر است: اینکه اندازه نمایشگر بزرگ تر باشد یا اینکه از چند مانتیور به طور همزمان استفاده شود. بزرگ ترین اندازه ای که برای نمایشگر یک لپ‌تاپ وجود دارد، 17.3 اینچ است که برای لپ‌تاپ بسیار بزرگ است. اما نمایشگر 17.3 اینچ در برابر مانیتورهای 20 یا 24 اینچ کامپیوترهای هیچ هستند. در ضمن، لپ‌تاپ 17.3 اینچ را به راحتی نمی توان با خود به این طرف و آن طرف حمل کرد. به همین منظور شاید مجبور باشید همچون یک دسک‌تاپ با آن کار کنید. 

بیشتر لپ‌تاپ ها از چندین نمایشگر به طور هم‌زمان پشتیبانی نمی کنند. البته شاید بتوانید از نمایشگرهای یو‌اس‌بی یا تبلت برای این منظور کمک بگیرید. اما دسک‌تاپ اینگونه نیست. با توجه به کارت گرافیک خود می توانید از دو، سه یا چهار مانیتور به طور هم‌زمان استفاده کنید. 

بازی:در کامپیوترهای رومیزی می توان از سه کارت گرافیک در کنار سیستم خنک کننده مایع، کارت صدا و دیگر لوازم جانبی بازی استفاده کرد در حالیکه در لپ‎‌تاپ فقط از یک کارت گرافیک می توان بهره مند شد. 

تعمیر آسان دسک‌تاپ: تعمیرات لپ‌تاپ بسیار گران تر از کامپیوترهای رومیزی است. به طور مثال اگر کارت گرافیک لپ‌تاپ بسوزد باید کلی هزینه کنید تا تعمیر شود اما اگر همان اتفاق برای کامپیوتر بیفتد می توانید یک کارت گرافیک نو بخرید و به سرعت و راحت آن را با نمونه خراب شده جایگزین کنید. این در مورد دیگر قطعات دسک‌تاپ همچون مانتیور و پردازنده و ... نیز مصداق دارد اما لپ‌تاپ اینگونه نیست. 

نرم‌افزار: درست است که همه لپ‌تاپ های این زمانه قابلیت پشتیبانی از نرم‌افزارهای سنگینی همچون ادوبی فتوشاپ یا پریمایر را دارند اما استفاده از آنها در نمایشگر کوچک لپ‌تاپ و با تراک‌پد کمی دشوار به نظر می رسد. برای بهترین استفاده از این نرم‌افزارها باید پردازنده قوی، کارت گرافیک قدرتمند، صفحه نمایش بزرگ و لوازم جانبی همچون صفحه‌کلید، ماوس و حتی تبلت داشت. داشتن لپ‌تاپی با چنین مشخصاتی شاید بسیار گران یا حتی غیرممکن - به ویژه در مورد صفحه نمایش بزرگ - باشد. اما یک کامپیوتر رومیزی با مشخصات خوب می تواند این نرم‌افزارها را با کیفیت خوب اجرا کند. 

امنیت: کامپیوترهای رومیزی همان طور که از نامشان پیداست قابلیت حمل ندارند. این مساله شاید در دنیای امروز چندان جالب نباشد اما از نظر امنیت و دوام بسیار اهمیت دارد. از آنجا که پی‌سی را نمی توان خیلی جابه‌جا کرد، بنابراین از دسترس دزدها در امان است. هیچ وقت شما کامپیوتر رومیزی خود را در قطار یا اتوبوس جا نمی گذارید یا هیچ گاه کسی آن را از شما نمی دزدد. به همین دلیل که نمی توان آن را جابه‌جا کرد، در نتیجه احتمال از دست افتادن، شکستن یا خراشیدگی نیز ندارد. یک پی‌سی سال ها می تواند همراه کاربر باشد. برای به روزرسانی آن نیز کافیست قطعاتش را تعویض کنید. اما لپ‌تاپ ها یا تبلت ها این گونه نیستند. 

اسمبل: همه افراد می توانند کامپیوتر رومیزی خود را جمع آوری کنند و بسازند. نه تنها وب سایت های متعدد و مقاله های فراوانی برای کمک به افراد برای ساخت سیستم کامپیوتری خودشان وجود دارند، بلکه قطعات کامپیوتر نیز به وفور در فروشگاه های کامپیوتری موجود هستند. کاربران با کمی دانش می توانند پی‌سی مورد علاقه خود را جمع آوری کنند و راه بیندازند. اما در مورد لپ تاپ برخی از قطعات را آنهم به کمک کارشناسان می توانید هنگام خرید از کارخانه سفارش دهید اما خودتان نمی توانید مانند دسک‌تاپ آنرا تعویض کنید.
 


 

مزیت های لپ‌تاپ

بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای کارهای شخصی و اداری خود از لپ‌تاپ استفاده کنند. لپ‌تاپ این مزیت را دارد که می تواند همه جا همراه کاربر باشد. البته این کامپیوترها نیز انواع مختلفی دارند. شما مثلا در طول جلسه های کاری وقتی حوصله تان سر می رود، می توانید از اپلیکیشن های لپ‌تاپ خود استفاده کنید. یا در طول سفر آن را با خود همراه داشته باشید. با لپ‌تاپ می توانید دورکاری کنید، کاری که با دسک‌تاپ قابل انجام نیست. مزیت و برتری لپ‌تاپ به دسک‌تاپ قابل حمل بودن آن است. 

استفاده از لپ‌تاپ

امنیت: اگر قرار است از لپ‌تاپ استفاده کنید بهتر است رمز غیر قابل حدسی برای آن تعریف کنید. برای داکیومنت یا فایل های حساس و محرمانه خود نیز رمز عبور تعیین کنید. بسیاری از کمپانی ها از نرم افزاری جانبی برای ردیابی و امنیت بیشتر سیستم های خود استفاده می کنند. 

میزان شارژدهی باتری: اگر به منبع انرژی (برق) دسترسی داشته باشید این پموضوع اهمیتی ندارد. اما هنگام استفاده از کامپیوتر در بیرون از خانه، باید مطمئن شوید که لپ‌تاپ برای چندین ساعت استفاده شارژ کافی دارد. یا بهتر است یک باتری اضافه هم خریداری کنید و همراه داشته باشید. 

تعمیرات: در دسک‌تاپ به راحتی می توان قطعات خراب را تعمیر یا تعویض کرد اما در لپ‌تاپ اینگونه نیست. خود کاربر نمی تواند مشکلات سخت افزاری لپ‌تاپ را برطرف کند و باید به متخصص مراجعه کرد. البته باید هزینه دستمزد آن را نیز در نظر بگیرید. 
 


نتیجه گیری

انتخاب میان لپ‌تاپ یا دسک‌تاپ به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. شاید به مواردی که در بالا ذکر کردیم تا حدی بتوانید میان آن دو گزینه مناسب تر را انتخاب کنید. اگر قابل حمل بودن دستگاه، دورکاری، ارتباط دایم با همکاران و دوستان برایتان مهم است باید لپ‌تاپ را انتخاب کنید. البته از طرفی پرداخت هزینه برای باتری لپ‌تاپ که پس از دو یا سه سال فاسد می شوند نوعی پول هدر دادن به حساب می آید. 

البته، درست است که این روزها لپ‌تاپ، تبلت، اسمارت‌فون کاربرد و طرفداران بسیاری دارند اما کامپیوترهای رومیزی نیز به دلیل قیمت ارزان، کارایی عالی، قدرت بالا و دوام بسیار خوب همچنان طرفداران خودشان را دارند. این کامپیوترها به این زودی ها از رده خارج نخواهند شد و یار شفیق کاربران باقی خواهند ماند. 

ادامه مطلب
یک شنبه 19 خرداد 1392  - 8:59 PM

iMSG یک نرم افزار هست که به شما این قابلیت رو میده تا بین آیفون ها ، آی پد ها و یا آیپاد تاچ ها و همینطور بین مک ها ( دارای سیستم عامل شیر کوهی ) اقدام به ارسال پیغام هایی کنند که نیاز به اینترنت خواهد داشت و همچنین رایگان هم هستند . به این معنی که در صورتی که شخصی که پیغام را ارسال میکند و شخصی که دریافت می کند ، در صورتی که توسط اپل آیدی خود این نرم افزار رو فعال کرده باشند ، می توانند با دسترسی به اینترنت ، به طور نامحدود اقدام به ارسال و دریافت پیغام ( SMS ) ، عکس و … کنند .

ممکنه شما ضمن کار با سایر نرم افزارها در سیستم عامل مک ، بخواید بدون بلند شدن از پشت سیستم تون ، به دوتاتون ، همکاراتون و یا … پیغامی رو از طریق iMSG ارسال کنید . اما شاید تا خالا با این قابلیت سیستم عامل Mountain Lion یا همون شیر کوهی آشنا نبوده باشید . در حالت شما مجبور میشدید در صورت عدم دسترسی به آیفون ، آی پد یا آیپاد تاچ تون ، از پشت سیستم تون بلند بشید و به دنبال اونا بگردید . اما با استفاده از این قابلیت که در سیستم عامل Mountain Lion اضافه شده ، شما به راحتی میتونید این کار رو بدون هیچ مشکل انجام بدید . یکی دیگر از مزیت های این روش اینه که بدون خروج از سایر نرم افزارها میتونید این کارو انجام بدید . به این معنی که اگر در حین کار با نرم افزار دیگه ای هستید ، لازم نیست که نرم افزار رو ببندید ، یا حتی اونو Minimize کنید . خیلی راحت از طریق آموزش زیر میتونید پیغام تون رو در کوتاه ترین زمان ممکن ارسال کنید و به ادامه کارتون بپردازید .

بیشتر از این شما رو منتظر نمیذارم . با هم به سراغ آموزش میریم …

۱ – ابتدا وارد نرم افزار Contacts شوید

imessage_contacts_1

۲ – شخصی که میخواید بهش پیغام ارسال کنید رو انتخاب کنید

imessage_contacts_2

۳ – روی لیبل شماره و یا ایمیل شخص مورد نظر کلیک کنید و ” Send Message ” رو انتخاب کنید

imessage_contacts_3

۴ – حالا پنجره ای برای شما باز میشه و میتونید توی کادر مربوطه ، متن پیغام تون رو تایپ کنید . در این قسمت هیچگونه محدودیتی وجود نداره و هرچقدر که بخواید ، میتونید متن تون رو طولانی بنویسید . همچنین همونطور که در شکل میبینید ، میتونید از شکلک های پیشفرض نرم افزار هم در متن تون استفاده کنید . در نهایت بعد از نوشتن متن مورد نظر ، کافی است روی دکمه Send کلیک کنید تا عملیات ارسال شروع بشه .

imessage_contacts_4

نکته ۱ : در صورتی که ایمیل و یا شماره شخص مورد نظر در سرویس iMSG ثبت نشده باشه ، شما قادر به ارسال پیغام از این طریق به شخص مورد نظر نیستید .

نکته ۲ : همونطور که ذکر شد ، شما و شخص مورد نظر باید توسط اپل آیدی خود ، سرویس iMSG رو فعال کرده باشید تا بتونید از قابلیت های اون استفاده کنید . در غیر این صورت قادر به استفاده از اون نخواهید بود .

ادامه مطلب
یک شنبه 19 خرداد 1392  - 8:56 PM

1

اپل تصمیم دارد در روز یک شنبه کنفرانس خود را برای معرفی محصولات و خدمات جدید خود برگزار کند. این بیست و چهارمین مراسم این شرکت است که انتظار پرده برداری از نسخه جدید iOS و OS X به همراه آپدیت رایانه های مک در آن می رود. به بهانه همین کنفرانس تصمیم گرفتیم نگاهی به تاریخچه ۱۰ ساله مراسم این شرکت داشته باشیم.

Apple CEO Jobs Delivers Keynote At Worldwide Developers Conference

۲۰۰۳ سال بزرگی برای اپل بود زیرا در این سال از PowerMac G5 پرده برداری کرد. در آن زمان این رایانه به عنوان سریع ترین محصول در زمینه خود شناخته می شد و اولین دستگاه مک اپل بود که به یک پردازشگر ۶۴ بیتی اپل مجهز شده بود. این دستگاه دو ماه بعد به بازار عرضه شد و ۱٫۹۹۹ دلار قیمت داشت. اپل هنوز هم از طراحی مشابهی برای سری Mac Pro استفاده میکند و PowerMac G5 به یکی از به یاد ماندنی ترین دستگاه های اپل تبدیل شد.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : پیش نمایش نسخه ۱۰٫۳ سیستم عامل OS X با نام Panther – مرورگر Safari نسخه ۱٫۰ – Xcode – iSight و برنامه iChat

Steve Jobs Kicks Off Apple's Worldwide Developer Conference

در کنار پیش نمایش نسخه جدید سیستم عامل OS X که Tiger نام داشت ، اپل تصمیم گرفت نسل جدیدی از صفحه نمایش های تخت را معرفی کند. این صفحه نمایش در سه مدل عرضه شد که بزرگترین آنها ۳۰ اینچ اندازه داشت و رزولوشن ۲۵۶۰×۱۶۰۰ را در اختیار کاربر قرار میداد. البته قیمت ۳٫۲۹۹ دلاری آن نیز چشمگیر بود که حتی امروزه نیز رقم بالایی محسوب میشود. برای استفاده از چنین نمایشگری به یک کارت گرافیک Nvidia GeForce 6800 Ultra DDL نیاز داشتید که خود ۵۹۹ قیمت داشت و رایانه برای آن مناسب بود.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : Xcode 2  و نسخه ۱۰٫۴ سیستم عامل OS X با نام Tiger برای سرورها

Steve Jobs Opens Apple Worldwide Developers Conference

در سال ۲۰۰۵ شرکت اپل یکی از بزرگترین کار های خود را انجام داد. این شرکت اعلام کرد که قصد استفاده از پلتفرم x86 شرکت اینتل را به جای پردازشگر های PowerPC شرکت IBM دارد. اپل از سال ۱۹۹۴ از چیپ های IBM استفاده میکرد و این تصمیم باعث شد که بسیاری از برنامه نویسان مجبور به ایجاد تغییراتی در برنامه های خود شوند.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : پیش نمایش QuickTime 7 برای ویندوز

Steve Jobs Opens Apple's Worldwide Developers Conference

دست آورد سال ۲۰۰۶ برای کاربران رایانه های Mac Pro بود که جایگزینی برای سری PowerMac شد با این تفاوت که از چیپ های شرکت اینتل استفاده می کرد. البته این سری جدید اولین سری نبود که با پردازشگر های اینتل کار میکرد اما قطعا قوی ترین آنها در زمان خود به شما می رفت. قیمت آنها نیز ۲٫۴۹۹ دلار بود و امروزه نیز همین رقم برای آنها در نظر گرفته شده است.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : پیش نمایش نسخه ۱۰٫۵ سیستم عامل OS X با نام Leopard و سرور های چهار هسته ای Xserve

Apple Inc. CEO Steve Jobs gives the keyn

در حالی که اپل نسخه ۱۰٫۵ سیستم عامل OS X را عرضه کرده بود در پشت صحنه مشغول به آماده سازی برنامه های لازم برای آیفون بود. اما در همین مدت دست آورد مهمی برای کاربران در سال ۲۰۰۷ عرضه شد و آن ، نسخه ویندوز مرورگر Safari بود. اولین نسخه آزمایشی این برنامه که به صورت رسمی عرضه شد توانست در طی دو روز به رکورد یک میلیون دانلود برسد.

Apple Introduces New iPhone At Worldwide Developers Conference

یکی از مهم ترین مشکلات آیفون در ابتدا ، پشتیبانی نکردن از فناوری ۳G بود. درحالی که بسیاری از محصولات دیگر شرکت ها این فناوری را مورد استفاده قرار می دادند. اپلدر کنفرانس WWDC سال ۲۰۰۸ نسخه ۳G آیفون را معرفی کرد و نمایش برخی دموها و مقایسه آن با محصولات مشابه دیگر شرکت ها قصد به رخ کشیدن قدرت و سرعت آن را داشت.

هم چنین اپل سرویس MobileMe را نیز معرفی کرد که برای همگام سازی دستگاه با اینترنت طراحی شده بود. اما مشکلات زیادی در این سرویس وجود داشت و در آخر نیز تعطیل شد و یک شرمندگی در کارنامه کاری اپل به جای گذاشت. البته این روند ادامه پیدا نکرد و اپل در سال ۲۰۱۱ با معرفی iCloud دوباره به صحنه بازگشت.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : نسخه دوم سیستم عامل iOS – پیش نمایش نسخه ۱۰٫۶ سیستم عامل OS X با نام Snow Leopard

8

WWDC سال ۲۰۰۹ با سخت افزارها و نرم افزارهای گوناگونی همراه بود که مهم ترین آنها iPhone 3GS به شما می رفت. این محصول اولین دستگاه اپل با پسوند S بود. در نسخه جدید آیفون از پردازشگر سریع تر استفاده شده بود که تماشای ویدیو ها را آسان تر میکرد. هم چنین نسخه سوم iOS قابلیت های تازه ای داشت که در آخر موجب ایجاد دستیار صوتی با نام Siri در سال های آینده شد.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : نسخه جدید مک بوک پرو – نسخه ۴ مرورگر Safari

9

جمله معروف Stop me if you’ve seen this before که استیو جابز برای معرفی آیفون ۴ به کار برد ممکن است هنوز در ذهن بسیاری از توسعه دهندگانی که در سالن حضور داشتند باقی مانده باشد. البته این مسئله خود موجب مشکلات فراوانی شد زیرا یکی از مهندسان شرکت اپل یک دستگاه از نمونه آزمایشی آیفون را در یک کافه جا گذاشته بود. پس از آن وبلاگ Gizmodo تصاویر بسیاری را از دستگاه منتشر کرد که باعث رسوایی اساسی در اپل شد. بقیه داستان را نیز که خود میدانید. آیفون ۴ فروش بسیاری کرد و طراحی های آیفون های بعدی نیز از آن الهام گرفت.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : پتلفرم iAds – نسخه ۵ مرورگر Safari – سرویس Facetime برای چت تصویری -iMovie برای iOS

Steve Jobs Introduces iCloud Storage System At Apple's Worldwide Developers Conference

اپل در سال ۲۰۱۱ سرویس iCloud را برای کاربران به ارمغان آورد که برای پر کردن فضای خالی MobileMe به وجود آمد. این سرویس امکانات بسیاری را همانند MobileMe داشت اما مهم ترین نکته این بود که به صورت رایگان عرضه شد. استیو جابز گفت این سرویس همانند یک چسب است که دستگاه های مختلف را به یک دیگر متصل میکند و مردم میتوانند بسیاری از کارهایی که مربوط به رایانه میشود را با موبایل انجام دهند.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : قیمت و تاریخ عرضه برای نسخه ۱۰٫۷ سیستم عامل OS X – پیش نمایش iOS 5

Apple's World Wide Developers Conference Begins In San Francisco

در همایش WWDC سال گذشته شاهد معرفی سخت افزار هایی برای رایانه های Mac بودیم اما هیچ یک از آنها به مهمی سری جدید MacBook Pro نبود. کیفیت تصویر این دستگاه نقطه قوت آن محسوب می شد که از نمایشگر Retina بهره میگرفت. هم چنین برخی از قابلیت های جدید برای هارد درایو و دیسک درایو موجب شده بود که شباهت هایی به MacBook Air داشته باشد.

موارد معرفی شده در این کنفرانس : مدل های جدید MacBook Pro و MacBook Air با پردازشگر سریعتر و قابلیت های جدید مثل USB 3.0 – پیش نمایش iOS 6 – قیمت و تاریخ عرضه نسخه ۱۰٫۸ سیستم عامل OS X با نام Mountain Lion

منبع

ادامه مطلب
یک شنبه 19 خرداد 1392  - 8:54 PM

1

اگر گشتی در بین اپلیکیشن های اندرویدی در گوگل پلی یا سایر مارکت های اندرویدی بزنید، تعدادی زیادی برنامه ی موزیک و ویدئو پلیر پیدا خواهید کرد که هر کدام قابلیت های مختلفی را به شما ارائه خواهند داد. اما اپلیکیشنی که امروز می خواهیم نگاه مختصری به آن داشته باشیم هنوز در هیچ مارکت اندرویدی عرضه نشده است.

نمی دانم تا به حال با برنامه ی AIMP در پی.سی خود کار کرده اید یا خیر. AIMP برنامه ای ساده و سبک است که می توانید بیشتر فایل های صوتی و ویدئویی را برای تان پخش کند. همچنین قابلیت پخش استریم را نیز دارد. اما اکنون توسعه دهندگان این برنامه در حال کار بر روی نسخه اندرویدی این برنامه نیز هستند و اولین نسخه بتای آن در فروم وبسایت رسمی این برنامه منتشر شده است. این برنامه در حالت بتا منتشر شده است و همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، هنوز در گوگل پلی یا سایر مارکت های اندرویدی منتشر نشده است.

البته به منظور راحتی کار شما کاربران گرامی گویا آی تی، ما فایل apk این اپلیکیشن را در پایان مطلب قرار داده ایم تا برای پیدا کردن آن سردرگم نشوید.

نصب کردن این اپلیکیشن نیز بسیار راحت است. البته باز هم به آن اشاره ای خواهیم داشت.

۱- ابتدا فایلی که از گویا آی تی دانلود کرده اید و با فرمت zip می باشد را اکسترکت کرده و فایل apk موجود در آن را به دستگاه خود منتقل کنید.

۲- اکنون باید تنظیمات نصب اپلیکیشن ها را تغییر دهید تا اندروید بتواند برنامه هایی که از گوگل پلی دانلود نشده اند را نیز نصب کند. پس به قسمت تنظیمات رفته و در بخش Applications ( در نسخه ۲٫۳ اندروید )، گزینه Unknown sources را فعال کنید. البته ممکن است این کار را قبلا انجام داده باشید.

۳- اکنون به محلی که فایل apk را منتقل کرده اید بروید و روی آن تپ کنید.

۴- مراحل نصب هم که ساده است و می توانید به راحتی انجام دهید.

پس از نصب AIMP می توانید آن را در لیست برنامه های خود مشاهده کنید. پس از باز کردن این برنامه ظاهر زیاد چشمگیری و قابلیت های زیادی را در صفحه اصلی آن مشاهده نکنید. اما با توجه به بتا بودن این نسخه، این امر طبیعی است. در حال حاضر می توانید یک یا چند موزیک یا همه ی موزیک های موجود در یک فولدر را به پلی لیست خود اضافه کنید.

همچنین با کشیدن صفحه به سمت چپ منوها و با کشیدن آن به سمت راست، پلی لیست فعلی که در حال پخش است را مشاهده خواهید کرد. برای جابجا شدن بین موزیک ها نیز می توانید به راحتی روی آیتم دلخواه خود تپ کنید.

2

موزیک ها در پس زمینه بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه خواهند داد و شما می توانید به قسمت های دیگر اندروید بروید و با دیگر اپلیکیشن ها کار کنید. برای بازگشت به AIMP نیز می توانید به راحتی روی آیکون آن در بخش نوتیفیکیشن های اندروید تپ کنید.

یکی از قابلیت های جالبی که در این برنامه وجود دارد، بارگذاری تمام موزیک های موجود در کارت حافظه در قالب یک پلی لیست می باشد.

در طول مدت زمانی که با این اپلیکیشن کار کردیم نیز هیچ مشکل یا خطایی اتفاق نیفتاد که با توجه به بتا بودن این نسخه، واقعا فوق العاده است.

در حال حاضر شاید قابلیت های زیادی در AIMP وجود نداشته باشد، اما مسلما در نسخه نهایی قابلیت های بسیار بیشتری را شاهد خواهیم بود. به شخصه امیدوارم که قابلیت هایی نظیر اکولایزر، پشتیبانی از رادیوهای اینترنتی و یا گزینه ای برای ذخیره کردن پلی لیست ها اضافه شود تا در دفعات بعدی بتوانیم راحت تر پلی لیست ها را اجرا کنیم.

نظر شما در مورد این برنامه چیست؟

دریافت اپلیکیشن AIMP از گویا آی تی

ادامه مطلب
یک شنبه 19 خرداد 1392  - 8:52 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 26

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6026849
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی