به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

۶ سال بعد از عرضه آیفون٬ اپل بالاخره تغییراتی اساسی در ظاهر و حس کلی iOS به وجود آورد. بیشتر این تغییرات -از جمله مرکز جدید برای آگاهسازی ها٬ چندوظیفگی سریع٬ و انتقال فایل با وای فای دایرکت- سال ها است که در دسترس کاربران اندروید هستند.

 

شاید در سال ۲۰۱۴ اپل قابلیت هایی را که از سال ۲۰۱۲ بر روی اندروید ارائه می شوند٬ نظیر ان اف سی٬ پنجره های نرم افزاری شناور٬ و صفحه کلید های اختصاصی را برای iOS عرضه کند. اما فعلا که خبری از آنها نیست.

 

از شانس بد تیم کوک و رقبا٬ کسی هم قرار نیست صبر کند٬ بنابراین اگر می خواهید ۱۰ میدانی را که اندروید در آنها برتری دارد بهتر بشناسید٬ در ادامه مطلب همراه صبا آسا شوید.

 

۱. چند پنجره همزمان

به طور پیش فرض هم اندروید ۴.۲ و هم آی او اس ۷ فقط یک پنجره را در آن واحد نمایش می دهند٬ در مورد پلتفرم اپلتغییری هم میسر نیست. با این حال اندروید به توسعه دهندگان امکان می دهد تا اپلیکیشن های شناوری درست کنند که قابل نمایش در محیط یک اپلیکیشن دیگر هستند.

 

سامسونگ٬ ال جی و ایسر هر سه از این ویژگی استفاده های جالبی کرده اند و آنها را در نسخه های اختصاصی اندروید برای دستگاه های خود ارائه نموده اند. در گوگل پلی هم حدود ۲۰ اپلیکیشن شناور هست.

 

۲. اشتراک گذاری جهانی

فرقی نمی کند از کدام اپلیکیشن استفاده می کنید٬ اندروید یک منوی اشتراک گذاری را با گزینه های فراوان٬ در همه جا ارائه می کند. می خواهید از داخل مرورگر دلفین عکسی به پینترست ارسال کنید٬ هیچ مشکلی نیست. زیرا این فهرست اشتراک گذاری به اپلیکیشن ها وابستگی ندارد. توسعه دهندگان دلفین موقع ساخت آن اصلا نیازی به فکر کردن درباره پینترست ندارند.

 

اما در iOS هر اپلیکیشن منوی اشتراک گذاری خاص خودش را دارد. بنابراین اگر سازندگان اپلیکیشن گالری عکس دلخوا کاربر٬ یادشان رفته باشد گوگل پلاس را در فهرست آورده باشند٬ از داخل آن اپلیکیشن نمی شود عکسی به پلاس ارسال کرد.

 

۳. صفحه کلید های مستقل

در iOS 7 شما قادر به انتخاب هر نوع کیبوردی هستید. فهرست انتخاب ها نیز عبارت است از: صفحه کلید پیش فرضاپل. از حق انتخاب تان لذت ببرید!

 

در اندروید اوضاع فرق دارد٬ می توانید کیبورد اصلی را با هر برنامه ای که ترجیح می دهید جایگزین کنید. SwiftKey یکی از آنها است که چشم ها و انگشت های زیادی را به خود خیره و جلب کرده٬ و حتی الگوهای تایپ شما را شناسایی و از آنها برای پیش بینی کلمه بعدی که قصد نوشتنش را دارید٬ استفاده می کند. دنبال SwiftKey برای iOS نگردید٬ یافت می نشود گشته ایم ما.

 

۴. پشتیبانی از NFC

بله با iOS 7 شما یکی از تمیز ترین راه های به اشتراک گذاشتن فایل ها در یک محیط درون پلتفرمی را دارید٬ با این حال باید یک جستجوی اضافه هم باید کرد و خبری از کوبیدن پشت تلفن ها به هم و ارسال خودکار فایل ها نیست. چون ان اف سی در کار نیست.

 

ان اف سی یک کاربرد دیگر هم دارد و آن فعال کردن برنامه ها با روشی مشابه tap-to-pay است که با آن می شود پخش موسیقی بر روی بلندگوهای مجزا را انجام داد٬ و از این دست کارها که زیادند.

 

۵. ویجت ها و صفحه خانگی

بسیار خوب٬ صفحه قفل iOS 7 را باز می کنیم و هر بار تنها چیزی که داریم تعدادی آیکون گوشه گرد است که اپلیکیشن های گلچین شما را نمایش می دهند. اما با اندروید و پوسته های اختصاصی شرکت ها شما می توانید چندین محیط مختلف (شبیه دسکتاپ پی سی) داشته باشید با ویجت های رنگارنگی که پویایی خاصی هم به نمایشگرتان می بخشند.

 

هزاران ویجت در گوگل پلی هست که انعطاف زیادی به اندروید می دهند٬ چیزی که در آی او اس یافت نمی شود.

 

۶. کار با فایل های سیستمی و پیوست آنها

فرقی نمی کند بابت کدام یک از شاهکارهای طراحی اپل پول بدهید٬ به هر حال وسیله ای است متعلق به شما. ولی انگار اپل اینطور فکر نمی کند٬ چون فایل های سیستمی را از شما مخفی کرده و کار الصاق متن یا حتی مرور پوشه ها را غیرممکن نموده.

 

در اندروید اما کلی سوراخ سمبه برای سرک کشیدن هست. می شود هر نوع فایلی را به ایمیل ها ضمیمه کرد٬ چهاپلیکیشن جیمیل باشد چه K-9 Mail.

 

در iOS گرچه می توانید از داخل محیط اپلیکیشن Mail عکس و ویدیو به ایمیل ضمیمه کنید ولی برای فرستادن فایل های آفیس٬ پاورپوینت یا موارد دیگر٬ نیاز به استفاده از گزینه اشتراک فایل اپلیکیشن دیگری دارید٬ مثلا iWork.

 

وقتی دستگاه اندرویدی تان را به یک پی سی وصل کنید می شود فایل های سیستمی آن را نیز مرور کرد٬ ولی با وصل کردن آیفون به کامپیوتر٬ فقط پوشه عکس ها را می شود دید نه چیز دیگر.

 

۷. نصب اپلیکیشن های غیرفروشگاهی

اپ استور یک انحصار تمام عیار است. تنها راه برای نصب نرم افزارهای جدید بر روی آیپد یا آیفون. البته جیل بریک می تواند این مانع را بردارد٬ ولی این فرآیند ریسکی را عده کمی انتخاب می کنند و تعداد برنامه های جیل بریکی هم آنقدرها زیاد نیست.

 

اما در مقابل اندروید را داریم که تعداد زیادی بازارچه مجاز و بی نهایت راه غیرمجاز برای نصب برنامه ها دارد.

 

اگر می خواهید آزادی نصب هر نرم افزاری را داشته باشید٬ اندروید گزینه مناسب برای شما است. حتی اگر قصد نوشتناپلیکیشنی برای خودتان و سپس به اشتراک گذاشتن آن را رفقا را دارید٬ دومی با ایمیل راحت امکان پذیر است. در حالی که برای آی او اس باید حتما لیسانس توسعه دهندگان داشته باشید.

 

۸. اور کلاک و کاهش ولتاژ

اگر آیپد یا آیفون شما کند شود و یا شارژ باتری کم آورده باشید٬ کاری از دستتان ساخته نیست. اما با اندروید چنان چه دستگاه را روت کرده باشید (راهنمای روت در صبا آسا) قادر به اورکلاک پردازنده برای افزایش قدرت٬ یا کاهش ولتاژ برای ذخیره عمر باقی مانده تلفن هستید. با این کار می شود عمر باتری نکسوس ۴ و گلکسی اس ۳ و نوت ۲ را تا ۲ ساعت افزایش داد.

 

۹. انواع و اقسام نسبت های صفحه نمایش

iOS 7 برای ۴ اندازه نمایشگر ۳.۵ و ۴ اینچی آیفون٬ و ۷.۹ و ۹.۷ اینچی آیپد ها ساخته شده٬ بنابراین فقط همین انتخاب ها را دارید٬ انتخاب هایی که اپل برای تان انجام داده.

 

اما اندروید این روزها حد و مرزی نمی شناسد٬ از تلفن های ۳ اینچی تا ۶ اینچی٬ از تبلت های ۷ اینچی تا ۱۳ اینچی٬ و حتی دسکتاپ های بزرگ. داک دارها هم که به نوعی تبلت های اندرویدی را تبدیل به لپ تاپ می کنند.

 

۱۰. لانچرهای شخصی

اگر اضافه کردن ویجت های رنگارنگ به صفحه خانگی کافی نبود٬ گزینه دیگری دارید: تغییر کامل لانچر٬ که از کشویاپلیکیشن ها تا شکل آیکون ها و انیمیشن های سیستم عامل را تغییر می دهد. دنیای اندروید آنقدر جای بزرگی است که فیسبوک هم برای خودش لانچر ساخته.

 

اما در iOS خبری از این کارها نیست٬ یک شکل ظاهری٬ یک نمای همیشگی برای آیکون ها٬‌ و فقط امکان تغییر تصویر پس زمینه. که البته با iOS 7 همین یک تغییر کوچک می تواند نمای کلی سیستم عامل را هم تغییر دهد٬ منتهی نه مثل تغییر لانچر.

 

 

ادامه مطلب
دوشنبه 31 تیر 1392  - 8:23 PM

همیشه که نمی توانیم تبلت یا گوشی خودمان را در دست داشته باشیم. گاهی اوقات هم پیام های اطلاع رسانی نمایش داده می شوند که ما از آنها با خبر نمی شویم. البته همه این پیام ها یا همان Notificationها مهم نیستند. ولی برخی از آنها ممکن است از اهمیت بالایی برخوردار باشند. اما چاره کار چیست؟ آیا می توان اطلاعیه هایگوشی یا تبلت خود را روی دسکتاپ کامپیوترمان مشاهده کنیم؟

 

اگر گوشی یا تبلت اندرویدی دارید، امروز راه حل آن را به شما نشان خواهیم داد. برنامه‌ی Desktop Notification که مخصوص سیستم عامل اندروید است می تواند این کار را برای شما انجام دهد. در واقع برای استفاده از این اپلیکیشن باید از یکی از مرورگرهای گوگل کروم یا فایرفاکس نیز استفاده کنید. تعامل اصلی بین دستگاه و مرورگر شما صورت می گیرد. پس از آن تمامی نوتیفیکیشن های اندروید از طریق قابلیت نمایش پیام کروم یا فایرفاکس برای شما صادر خواهد شد.


مسلما شما نمی توانید به هیچکدام از پیام هایی که مرورگرتان نمایش می دهد واکنشی نشان دهید. اما حداقل مطمئن خواهید شد که هیچ پیغامی را از دست نخواهید داد و کنترل کاملی بر فعالیت های دستگاه تان خواهید داشت.

 

راه اندازی

 تنظیمات افزونه, برنامه سیستم عامل اندروید

برای شروع لازم است که اپلیکیشن Desktop Notifications را  نصب کنید.  پس از نصب اپلیکیشن اولین کاری که باید انجام دهید این است قابلیت نمایش پیام ها در دسکتاپ را فعال کنید. پس روی دکمه‌ی Open Accessibility Settings تپ کنید.

 تنظیمات افزونه, برنامه سیستم عامل اندروید


وارد بخش تنظیمات Accessibility اندروید خواهید شد و در این قسمت باید به ترتیب گزینه های Accessibility و Desktop Notifications را فعال کنید.

 تنظیمات افزونه, برنامه سیستم عامل اندروید

اکنون اگر به صفحه اصلی اپلیکیشن برگردید مشاهده خواهید کرد که متن The accessibility service is currently enabled نوشته شده است.

 

مرحله‌ی دوم کار نصب افزونه‌ی مربوطه روی مرورگرهای فایرفاکس یا کروم است. پس از نصب افزونه، آیکون آن در بالای مرورگرتان ظاهر خواهد شد. این افزونه را روی مرورگر کروم نصب کرده ایم تا باقی مراحل کار را دنبال کنیم.


روی آیکون افزونه در مرورگرتان کلیک کنید. در پیغام ظاهر شده باید کدی که در اپلیکیشن اندرویدی نمایش داده شده است را وارد کنید. در همین پنجره می توانید مدت زمان نمایش یک پیغام روی دسکتاپ و فعال بودن صدای پیام ها را تنظیم کنید. در صورتی که گزینه‌ی Prevent notifications flooding را فعال نگه دارید، اسیر بمباران نوتیفیکشن ها نخواهید شد.

 تنظیمات افزونه, برنامه سیستم عامل اندروید

پس از کلیک روی دکمه Apply در پنجره‌ی بالا، ارتباط بین دستگاه و مرورگر شما برقرار خواهد شد و پیغام Setup Complete از طریق مرورگرتان نمایش داده می شود.

 تنظیمات افزونه, برنامه سیستم عامل اندروید

نکته: کاربران فایرفاکس باید کد مذکور را در بخش تنظیمات افزونه وارد کنند تا برقراری اتصال انجام شود.

درون اپلیکیشن یک دکمه‌ به منظور تست پیغام ها وجود دارد که با تپ کردن روی آن می توان یک پیغام تستی روی دسکتاپ ایجاد کرد. اگر همه چیز درست تنظیم شده باشد، پیغام را مشاهده خواهید کرد.

 

اپلیکیشن Desktop Notifications بخش تنظیمات هم دارد که برخی قابلیت های اضافی را در اختیار شما قرار می دهد. مثلا اگر می خواهید پیغام ها فقط در حالت استفاده از وای فای روی دسکتاپ نمایش داده شوند، باید گزینه Wi-Fi Only را فعال کنید. با فعال کردن گزینه Title + Content، هم عنوان و هم محتوای پیام روی دسکتاپ نمایش داده خواهد شد. در غیر اینصورت تنها عنوان نمایش داده می شود.

 

در پایان باید بگوییم که Desktop Notifications می تواند به راحتی نیاز شما از به همراه داشتن همیشگی دستگاه تان برای مشاهده نوتیفیکیشن ها را برطرف کند.

ادامه مطلب
دوشنبه 31 تیر 1392  - 8:17 PM

پوشک بچه,پوشک دیجیتالی,تشخیص عفونت مجاری ادراری از روی پوشک بچه

پوشک هم دیجیتالی شد
در عصر فناوری، پوشک‌های بچه هم دیجیتالی شده‌اند و می‌توانند عفونت احتمالی مجاری ادراری، سوءکارکرد کلیه و آبزدایی در نوزاد را گزارش کنند.
پوشک‌های هوشمندی که رد سلامتی نوزاد را دنبال می‌کنند توسط یک شرکت تازه کار در نیویورک آمریکا طراحی شده و به همراه یک اپلیکیشن روی تلفن‌های هوشمند عرضه می‌شود که می‌تواند از طریق آن اطلاعات را درباره سلامت کودک به پزشک منتقل کرد.

این پوشک از جلو دارای چندین مربع رنگی است که هرکدام از این مربع‌ها نشان دهنده یک عفونت خاص با یک پروتئین، محتویان آب یا باکتری، و تغییر رنگ در صورت مشاهده چیزی خارج از پارامترهای عادی است. همچنین یک مربع سفید هم وجود دارد که به سادگی تغییرات رنگی را در دیگر مربع‌ها بررسی می‌کند.

یک اپلیکیشن روی تلفن هوشمند اطلاعات دقیقی را از داده‌های شیمیایی براساس تغییرات رنگی گزارش شده توسط پوشک خواهد داشت.

این اطلاعات در یک نقطه مرکزی آپلود می‌شود و پزشک می‌توانند اطلاعاتی را درباره سلامتی نوزاد به دست آورد و تصمیم بگیرد که آیا این نوزاد نیاز به آزمایشهای بیشتر دارد یا خیر.

ادامه مطلب
دوشنبه 31 تیر 1392  - 8:15 PM

 

شرکت سونی به تازگی دستگاه کتابخوانی را معرفی کرده است که می ‌تواند جایگزین مناسبی برای کتب فنی و تخصصی دانشگاهی شود. این ترکیبی از یک دفترچه الکترونیک و کتابخوان است که تمام نیازهای یک دانشجو را در دانشگاه برآورده می کند.
 
فناوری صفحه نمایش موبیوس که حاصل همکاری مشترک سونی و ای ‌اینک (E Ink) می ‌باشد، برای اولین بار در این کتابخوان به کار گرفته شده است. اگر چه تعدادی از منتقدین این حرکت سونی را بازگشت به گذشته ذکر کرده‌اند، اما به نظر می ‌رسد این کتابخوان‌ نسبت به تبلت‌ها در مطالعه متون تخصصی مزایایی دارد که براحتی قابل صرف نظر نمي باشد. 
 
ادامه مطلب را از دست ندهید.
 

1- عدم نیاز به حرکت صفحه جهت مطالعه: کتاب‌های دانشگاهی بدلیل وجود تصاویر، جداول و نمودارهای متعدد در قطع‌های بزرگ منتشر می ‌شوند. این کتابخوان می تواند کل صفحه را بطور کامل نشان دهد. این امر باعث می ‌شود نیاز به حرکت دادن صفحه و بزرگنمایی ‌های متعدد از بین برود. نیاز به جابه‌جایی مدام صفحه مسئله‌ای است که در هنگام مطالعه جداول و نمودارها بسیار آزاردهنده است و باعث می ‌شود کلیت مطلب از ذهن خواننده خارج شود.

 

2- قابلیت مطالعه بهتر: در کتابخوان‌ها به تعداد پیکسل‌ ها سلول‌های ریزی وجود دارد که جوهر الکترونیکی در هر بازآوری (ریفرش) صفحه به سلول‌های غیرسفید وارد مي‌شوند و نور لازم جهت مطالعه مانند کاغذ تنها از بازتابش نور پیرامونی حاصل مي‌شود. این مسئله سبب می ‌شود خواندن طولانی مدت کتابخوان‌ها چشم را نسبت به تبلت‌ها که از تابش مستقیم نور استفاده مي‌کنند، کمتر دچار خستگی نماید. رویهم‌ رفته مي‌توان گفت ‍«حس کاغذ» در کتابخوان‌ها بیشتر به خواننده منتقل می شود.

 

3- مصرف انرژی کمتر: مصرف انرژی کتابخوان‌ها به مراتب از تبلت‌ها بهتر است. در حالی که بهترین تبلت‌ها بدون نیاز به شارژ بعد از 10 تا 12 ساعت مصرف از نفس خواهند افتاد، این کتابخوان در یک ماراتن سه هفته‌ای شما را از دسترسی به شارژر بی ‌نیاز مي‌کند. دلیل مصرف پایین‌تر این دستگاه‌ها این است که هیچ نوع انرژی برای تاباندن نور به صفحه لازم نیست. بعلاوه فقط در هنگام بارگذاری صفحه انرژی مصرف مي‌شود و پس از آن‌که جوهر الکترونیکی وارد سلول‌ها شد، دیگر تا زمانی که صفحه ثابت بماند، برای صفحه نمایش انرژی مصرف نخواهد شد.

 

4- کتابخوان‌ها عموماً سبک ‌تر از تبلت‌ها هستند. وزن این تبلت 13.3 اینچی 358 گرم است. این وزن تنها 54 درصد وزن آیپد چهار 662 گرمی است، حتی با وجود آن‌ که مساحت صفحه نمایش این کتابخوان 88 درصد بزرگتر از آیپد 4 است. سنگین‌تر بودن آیپد به دلیل استفاده از شیشه و آلومینیم در بدنه و نیاز به باتری سنگین‌تر است. ضخامت این کتابخوان نیز تنها 6.8 میلیمتر است.

 

5- قابلیت تحریر بهتر: این کتابخوان استایلوس ویژه‌ای دارد دارد که قابلیت یادداشت‌برداری را برای کاربران به ارمغان مي‌آورد. در هنگام نوشتن با استایلوس امکان قرار دادن کف دست بر روی کتابخوان وجود دارد. همچنین صفحه نمایش پلاستیکی و منعطف آن هم بادوام‌تر است و هم از سطح شیشه‌ای که لغزندگی بالایی دارد، برای نوشتن راحت‌تر است. در نتیجه مي‌توان گفت که علاوه بر این که این کتابخوان‌ها نسبت به تبلت‌ها کتاب‌های بهتری هستند، دفترهای بهتری هم به شمار مي‌روند.

 

البته این محصول فعلا تنها به صورت آزمایشی ارائه شده و قرار است در سال تحصیلی آینده در سه دانشگاه ژاپن به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار گیرد.

 

همچنین برنامه‌ریزي‌های اولیه برای ساخت محصول تجاری در سال جاری انجام شده است. مشخصات عمومی این محصول نیز عبارت است از:

 

• صفحه نمایش: 13.3 اینچ با قابلیت تفکیک 1600*1200 و (150 پیکسل در هر اینچ)
• وزن دستگاه: 358 گرم
• وزن صفحه نمایش: 60 گرم (حدود 50 درصد سبك‌تر از صفحه نمایش ال‌سي‌دی)
• قابلیت اتصال: وای ‌فای
• حافظه: 4 گیگابایت با قابلیت ارتقا بوسیله میکرو اس‌دی
• ضخامت: 6.8 میلیمتر
• قابلیت صوتی: ندارد

ادامه مطلب
دوشنبه 31 تیر 1392  - 8:13 PM

streaming1

سالها‌است که تلویزیون‌های بسیار بزرگ LCD و LED به اکثر خانه‌ها راه یافته اند. این تلویزیون‌ها روز به روز پیشرفته تر و هوشمندتر می‌شوند. نمونه‌ای از این پیشرفت تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ است که هم نرم‌افزارهای مختلف بر روی آن‌ها نصب می‌شود و هم مرورگر دارند و می‌توان بوسیله‌ی آن‌ها در اینترنت به گشت و گذار پرداخت. با این وجود، این دستگاه‌ها از نظر قابلیت‌های نرم‌افزاری و راحتی کار به پای تبلت‌ها و تلفن‌های همراه هوشمند نمی‌رسند. در آیپد و آیفون قابلیت‌هایی وجود دارد که بوسیله‌ی آن‌ها می‌توان عکس‌ها و ویدیوها، تصویر برنامه‌ها و بازی‌ها، و یا در حالت کلی تصویر نمایشگر دستگاه را مستقیماً بر روی تلویزیون پخش کرد. برخی از این قابلیت‌ها درگوشی‌ها و تبلت‌های اندروید هم وجود دارد ولی در دستگاه‌های اپل این قابلیت‌ها بیشتر است. برای همین در این مقاله می‌خواهیم با روش‌های وصل کردن آیپد و آیفون به تلویزیون آشنا بشویم.

اولین و بهترین روش متصل کردن آیپد یا آیفون به تلویزیون، استفاده از دستگاه Apple TV و قابلیت AirPlay است. AppleTV که ۹۹ دلار قیمت دارد، دستگاهی است به صورت بی‌سیم، و با استفاده از شبکه‌ی وای فای خانگی، به آیپد و آیفون متصل می‌شود. ساده ترین کارکرد این دستگاه پخش عکس‌ها و ویدیو‌ها بر روی تلویزیون است. برخی برنامه‌ها و بازی‌ها نیز قابلیتی دارند که تصویرشان را از طریق Apple TV بر روی تلویزیون پخش کنند. برخی از این برنامه‌ها مانند Hulu و PBS از اینترنت کلیپ ویدیویی دریافت می‌کنند و آن را بر روی تلویزیون نشان می‌دهند.

dual_screen3

برخی بازی‌ها نیز چنین قابلیتی دارند که می‌توانید بوسیله‌ی آن‌ها از آیپد یا آیفون به عنوان پنل کنترل بازی استفاده کنید و تصویر بازی را بر روی تلویزیون نمایش دهید. اگر از نسخه‌های جدید آیفون و آیپد استفاده می‌کنید، حتی می‌توانید کل تصویر نمایشگر را نیز بر روی تلویزیون نمایش دهید. این تصویر از کیفیت خیلی بالایی همانند آنچه بر روی خود دستگاه نمایش داده می‌شود، برخوردار نخواهد بود و برخی اوقات هم توقف‌های لحظه‌ای خواهد داشت ولی این مشکلات خیلی به چشم نخواهند آمد و می‌توانید از صفحه‌ی بسیار بزرگ تلویزون در بازی‌های با کیفیت لذت ببرید.

dual_screen1

در این زمینه همیشه نام Apple TV و AirPlay با هم شنیده می‌شوند و بسیاری از کاربران برایشان سوال پیش می‌آید که AirPlay چیست و چه فرقی با Apple TV دارد؟ AppleTV دستگاهی است که بوسیله‌ی آن تصویر آیپد یا آیفون به صورت بی‌سیم به تلویزیون منتقل می‌شود. AirPlay قابلیت نرم‌افزاری موجود در آیپد و آیفون و دستگاه AppleTV است که بوسیله‌ی آن می‌توان این کارها را انجام داد. یعنی در حقیقت AppleTV دستگاه فیزیکی و AirPlay قابلیت نرم‌افزاری آن است.

توجه داشته باشید که قابلیت نمایش صفحه‌ی دستگاه بر روی تلویزیون (Mirroring) تنها بر روی این دستگاه‌ها موجود است: iPhone 4s (به بعد), iPad 2 (به بعد), iPad mini, و در آخر نسل پنجم iPod touch

اگر این دستگاه‌ها را داشته باشید،‌ فرقی برایتان نخواهد داشت که چه چیزی را بخواهید بر روی تلویزیون پخش کنید حتی محیط نرم‌افزارها را هم می‌توانید بوسیله‌ی Mirroring بر روی تلویزیون پخش کنید ولی اگر دستگاه‌های قدیمی‌تر داشته باشید، تنها می‌توانید عکس‌ها، ویدیوها، و تصویر برنامه‌های خاص که قابلیت پخش از طریق AirPlay داشته باشند را بر روی تلویزیون پخش کنید.

راه ارزان‌تر اتصال دستگاه‌های اپل به تلویزیون از طریق آداپتور اتصال به پورت HDMI است. این آداپتور سه پورت دارد. یک پورت برای اتصال به آیفون یا آیپد، یک پورت برای اتصال دستگاه به شارژر یا به رایانه و یک پورت HDMI برای اتصال بهتلویزیون. بوسیله‌ی این آداپتور می‌توانید در عین حال که دستگاه را شارژ می‌کنید، تصویر آن را بر روی تلویزیون مشاهده کنید. عیب این روش اتصال این است که همواره باید یک سیم به دستگاه وصل باشد و نمی‌توانید دستگاه را مثلاً به آن طرف سالن پذیرایی ببرید و روبروی تلویزیون بنشینید. مزیت آن هم ارزان بودنش نسبت به AppleTV است. البته افرادی که در خانه شبکه‌ی بیسیم وای فای ندارند چاره‌ای جز استفاده از این آداپتور ندارند. از این جهت که دستگاه‌های قدیمی و جدید اپل دارای پورت‌هایی با شکل متفاوت هستند، این آداپتور هم در دو نوع مختلف فروخته می‌شود.

1

برای اتصال iPhone 5 ,iPad mini و نسل چهارم iPad که از پورت Lightning استفاده می‌کنند، باید یک Lightning Digital AV Adapter تهیه کنید. این آداپتور دقیقاً همان چیزی که بر روی نمایشگر دستگاه نشان داده می‌شود را بر روی تلویزیونمنعکس می‌کند. البته برخی اوقات متوجه خواهید شد که بعضی برنامه‌ها چیزی متفاوت از تصویر روی دستگاه بر رویتلویزیون نشان می‌دهند. مثلاً نرم‌افزار Netflix هنگامی که کاربر در حال مشاهده‌ی کاتالوگ برنامه‌های تلویزیونی است، لوگوی نرم‌افزار را بر روی تلویزیون نشان می‌دهد و وقتی یک برنامه‌ی ویدیویی شروع به پخش می‌کند، آن ویدیو بر رویتلویزیون نیز پخش می‌شود.

Apple-Now-Selling-Lightning-to-VGA-Digital-AV-Adapters-2

این آداپتور بر اساس تبلیغی که در وبسایت اپل برای آن گذارده شده است، تصویری با کیفیت ۱۰۸۰p به تلویزیون منتقل می‌کند ولی بر اساس مطلبی که در وبسایت Panic منتشر شده است، به خاطر فشرده سازی که در هنگام فرستادن تصویر به تلویزیون انجام می‌شود، کیفیت تصویر هیچ وقت ۱۰۸۰p واقعی نخواهد بود.

دستگاه‌های iPhone 4s و iPad از پورت قدیمی اپل که معروف به پورت ۳۰ پین است،استفاده می‌کنند. برای این دستگاه‌ها باید آداپتور ۳۰pin digital A/V adapter تهیه کنید. این آداپتور حدوداً همان کاری را انجام می‌دهد که آداپتور Lightning انجام می‌دهد، با این تفاوت که کیفیت آن کمی پایین تر است. کاربرانی که از دیگر دستگاه‌های اپل مثل نسل‌های قدیمی تر آیفون استفاده می‌کنند، می‌توانند از این آداپتور استفاده کنند ولی نمی‌توانند از قابلیت Mirroring استفاده کنند. یعنی تمام صفحه‌ی نمایش دستگاهشان بر روی تلویزیون نمایش داده نخواهد شد. این افراد تنها خواهند توانست تصویر برخی برنامه‌های خاص که برای این کار طراحی شده اند را بر روی تلویزیون مشاهده کنند.

apple-digital-av-adapter-apple-30-pin-to-hdmi-white-alt

کابل دیگری که برای مشاهده‌ی تصویر دستگاه‌های اپل استفاده می‌شود کابل کامپوزیت است. این کابل به تمام دستگاه‌های اپل که پورت قدیمی ۳۰ پین دارند متصل می‌شود و در انتهای ان چهار پورت وجود دارد. سه پورت کامپوزیت که صدا و تصویر را انتقال می‌دهند و یک کابل یو اس بی که می‌توان از آن برای شارژ دستگاه استفاده کرد. البته از این کابل انتظار Mirroring نداشته باشید ولی این قابلیت را خواهید داشت که عکس‌ها، فیلم‌ها، و موسیقی‌های موجود بر روی دستگاه را روی تلویزیون پخش کنید. کیفیت این کابل هم در بهترین حالت ۴۸۰i می‌باشد.

Apple-Composite-AV-Cable-02

ادامه مطلب
دوشنبه 31 تیر 1392  - 8:11 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 20

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5821784
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی