به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

باشگاه خبرنگاران: مسجد سلطان احمد در شهر استانبول قرار دارد اين شهر در زمان امپراطوري عثماني درسال 1453 تا 1923 پايتخت اين كشور بوده است. مسجد سلطان احمد يكي از زيباترين شاهكارهاي معماري اسلامي است كه به علت وجود كاشي هاي آبي رنگ در طراحي داخلي به مسجد آبي شهرت دارد بنابراين گزارش نماي داخلي مسجد آبي طي سال هاي  1609 تا 1619 به دستور سلطان احمد اول بنا شد و به همين دليل پس از مرگ وي نام مسجد را سلطان احمد گذاشتند خود وي نيز در همين مسجد دفن شده است. 
 
 
 
اين مسجد در نزديكي هيپود روم قسطنطنيه واقع شده است و تا كليساي بزرگ مسيحيان با نام ايا صوفيه فاصله اندكي دارد. 
 
مسجد سلطان احمد به عمد در مقابل عمارت اياصوفيه ساخته شده تا نشان دهد كه معماران عثماني و مسلمانان مي توانند رقباي سرسختي براي اجداد مسيحي خود باشند با اين وجود معمار نتوانسته قبه هايي بزرگتر از قبه عمارت اياصوفيه بسازد و به همين دليل تلاش كرده با تنظيم دقيق موقعيت قبه ها شبه قبه ها و مناره ها جلوه اي زيبا را پديد آورد. 
 
 
سده فار محمد آقا معمار سلطان احمد دستور داشت تا در ساخت زيباترين و مجلل ترين مكان عبادت مسلمانان در جهان ازهيچ تلاشي فروگذار نكند. 
 
 
ساختار اصلي مسجد تقريبا شبيه مكعب بوده كه طول و عرض آن 53 در 51 متر مربع است. 
 
 
جهت گيري مسجد به گونه اي بوده كه وقتي مسلمانان نماز مي خوانند رو به سمت مكه داشته باشند و محراب در روبرويشان قرار داشته باشد. 
 
مسجد سلطان احمد تنها مسجد تركيه بوده كه شش مناره دارد وقتي تعداد مناره ها اعلام شد عده اي از وي انتقاد كردند و سلطان احمد را به غلت تقليد از شش مناره مسجدالحرام در مكه سرزنش كردند وي با پرداخت مبلغي مناره هفتم مسجد كعبه را ساخت تا اين انتقادها را آرام كند.
ادامه مطلب
یک شنبه 23 تیر 1392  - 4:48 PM
در دنیای اینترنت گوگل به دلیل استفاده گسترده و خدمات بیشمار خود در زمینه جستجو،به عنوان مادر موتور های جستجو شناخته میشود.اما همانطور که قبلا نیز به آن اشاره کردیم همیشه محبوب ترین،بهترین نیست!اگر شما نیاز دارید در یک زمینه خاص جستجویی را انجام دهید ممکن است گوگل همیشه به شما بهترین پاسخ و نتیجه را نمایش ندهد.
 
 
 
پرواز/سفر
 
SkyScanner.net : سردسته موتورهای جستجو هوایی است.این موتور جستجو با جمع وآوری و نمایش اطلاعات تمامی پروازهای موجود در کشور و شهر مورد نظرتان،به شما کمک میکند تا بهترین پرواز را انتخاب کنید.
 
Momondo.com: بسیار با SkyScanner شباهت دارد به علاوه اینکه شما میتوانید از طریق قسمت current searches مشاهده کنید که اشخاص اخیرا چه پروازهایی را در این وبسایت جستجو نمودند.
 
Hipmunk: این سرویس میتواند در برنامه ریزی سفر با هواپیما،قطار و همچنین رزو هتل ها مفید واقع شود.
 
بلاگ
 
IceRocket.com: محتوا را در بین بلاگ ها،تویتر و.. جستجو میکند.
 
eBuzzing Labs: بخش وبلاگ های برتر این وبسایت یک مکان عالی برای جستجو و آشنایی با محتوا و وبلاگ های تخصصی است.
 
تصاویر
 
TinEye.com: یک موتور جستجو تصاویر معکوس،این سرویس به جای جستجو عکس تشخیص میدهد که عکس مورد نظر در چه مکانی گرفته شده است،چه تعداد از آن و با چه کیفیت تصویری بر روی وب موجود میباشد و یا اینکه چه مدتی از آن استفاده شده است.
 
PicSearch.com: جستجو تصاویر را در میان ۳ بیلیون عکس انجام میدهد.
 
اشخاص
 
Pipl.com: به وسیله یک رابط کاربری ساده اشخاص را در تمام دنیا جستجو میکند.
 
۱۲۳people.com: میتوانید توسط این سرویس شخص را در میان اطلاعات عمومی جمع آوری شده از منابع اجتماعی مختلف،جستجو کنید.
 
غذا
 
ifood.tv: یکی از بهترین مراجع آموزش ویدویی آشپزی بین المللی که شما میتوانید از طریق آن ویدیو طبخ غذا مورد نظر به همراه دستور پخت آنرا جستجو و مشاهده کنید.
 
موزیک
 
MixTurtle.com: یک موتور جستجو موزیک سریع با قابلیت جستجو نام خواننده و آهنگ
 
SongBoxx.com: جستجو را در میان ۷,۰۰۰,۰۰۰ ترک توسط یک رابط کاربری فوق العاده ساده انجام میدهد.
 
Music-Map.com: نام خواننده مورد علاقه خود را تایپ کنید تا هنرمندان مشابه به خواننده مورد نظرتان را در یک نمودار بسیار جالب مشاهده کنید.
 
AudioGalaxy.com: جستجو در در بین لیست های پخش ذخیره شده در سرورهای ابری خود انجام میدهد.
 
اسلاید
 
SlideFinder.net: به جای ساختن یک اسلاید جدید،موضوع مورد نظر خود را جستجو و بر روی یکی از اسلایدهای موجود در این سرویس کار کنید.
 
دامنه
 
Panabee.com: یک راه عالی برای انتخاب،ایجاد و جستجو نام دامنه بر روی وب میباشد.
 
NameNinja.com: یک ابزار دیگر برای جستجو و ساخت نام دامنه به طور خلاقانه
 
آیکن
 
Iconspedia.com:یکی از برترین مراجع رایگان و پولی برای جستجو آیکن ها در سایز و فرمت های متفاوت
 
Iconfinder.com: سرویس بسیار خوب برای جستجو و پیدا کردن آیکن با فرمت فایل های png و ico
 
Iconseeker.com: یک موتور جستجو استاندارد آیکن
 
IconArchive.com: یکی از جامع ترین موتورهای جستجو آیکن در وب که شامل زیر شاخه ها جستجو بسیار مفیدی است.
 
جستجو خصوصی
 
DuckDuckGo.com: این موتور جستجو به شما اجازه میدهد تا جستجو خود را در بین سایت ها بدون نگرانی از ردیابی و مسائل امنیتی انجام دهید.
 
سایت های مشابه
 
SimilarSites.com: این موتور جستجو سایت های مشابه ای که با سایت مورد علاقه شما شباهت دارند را جستجو و نمایش میدهد.
 
Similarsitesearch.com: یک موتور جستجو دیگر برای پیدا کردن سایت های مشابه
 
اینفوگرافیک
 
Visual.ly: مرجعی قدرتمند برای جستجو و مشاهده اینفوگرافیک در زمینه های گوناگون
 
گوناگون
 
Blekko.com: از این موتور جستجو استفاده کنید تا نتایج جستجو بدون اسپم و بهینه تری را مشاهده کنید.
 
KeoTag.com: موتور جستجویی که با استفاده از بر چسب ها جدیدترین مطالب را در بین چندین موتور جستجو نمایش میدهد.
 
Scour.com: یک موتور جستجو بر پایه فعالیت های اجتماعی و ارتباطی اشخاص دروب
Greplin.com: موتور جستجو اجتماعی و ارتباطی دیگر به همراه نرم افزار های تحت کلاینت برای جستجو راحت تر
 
Findfiles.net: از طریق این سرویس میتوانید فایل ها با پسوند های متفاوت را جستجو،اسکن و دانلود کنید.
 
با توجه به اینکه هر کدام یک از این موتورهای جستجو برای کاری خاص طراحی و پیاده سازی شده اند ممکن است که نتایج جستجویی که در نهایت به شما نمایش میدهد بهتر،مفیدتر و سریعتر از موتورهای جستجو معروف و قدرتمندی همچون گوگل،بینگ و.. باشد.
 
منبع:موبایلستان
ادامه مطلب
یک شنبه 23 تیر 1392  - 4:26 PM
برای تمام کاربران کالاهایی نظیر گوشی تلفن همراه و تبلت، حفظ سلامت و زیبایی کالا مهم است و به همین منظور اکثر کاربران از ابزارهای محافظ برای امنیت ظاهری گوشی موبایل و تبلت استفاده می‌کنند، حتی برخی از این محافظ‌ها برای لپ‌تاپ‌های خود نیز استفاده می‌کنند. یکی از ابزارهای محافظتی که سابقه کاربری طولانی در ایران دارد برچسب‌های ضدخش است که از قدیم‌الایام روی گوشی‌ها نصب‌ می‌شده و اکنون نیز همچنان با ورود نسل جدید شیشه‌های گوریلا‌گلس‌ مشتری دارند.
 
گویا کاربران گوشی و تبلت به قابلیت ضد خش این شیشه‌ها اعتماد چندانی ندارند و به همین دلیل همچنان برای جلوگیری از خش‌دیدگی صفحه نمایش گوشی موبایل و تبلت از این برچسب‌ها استفاده‌ می‌کنند.اما آیا واقعا کاربرد این برچسب‌ها، به‌ویژه با ورود نسل جدید شیشه‌های ضدخش، روی تبلت و موبایل‌ها مثمرالثمر یا اصلا لازم است؟ چه تفاوتی بین برچسب‌های موجود در بازار که با قیمتی حدود ده تا 50 هزار تومان به فروش می‌رسند وجود دارد؟ اصلا چه برچسب ضد خشی مناسب خرید است و چه برچسبی خیر! اینها سوالاتی است که در این بخش ما به آنها پاسخ می‌دهیم. اگر این سوالات برای شما هم وجود دارد، این مطلب را بخوانید:
 
محافظت از صفحه نمایش‌های گوشی موبایل و تبلت
 
اگرچه تلفن‌های مدرن امروزی و تبلت‌ها که همگی مجهز به محافظ‌های صفحه‌نمایش هستند، اکثر دارای شیشه گوریلا گلس بوده‌اند که محافظ بسیار خوبی هستند، اما با این وجود اکثر خریداران گوشی بلافاصله پس از خرید برای دریافت و نصب این برچسب‌های محافظ اقدام می‌کنند که در انواع و قیمت‌های گوناگونی به بازار عرضه شده‌اند. اما آیا واقعا وجود این محافظ‌های ضد خش برای تلفن‌های همراه و تبلت‌ها لازم است؟
 
در پاسخ باید بگوییم درست است که صفحات جدید موبایل و تبلت در مقابل ضربه و خش تا حد زیادی مقاوم شده‌اند، اما این همه کاری نیست که یک محافظ صفحه نمایش انجام می‌دهد. گوریلا گلاس شیشه‌ای ضد خش است، اما جادویی نیست و اگر آن را کنار کلیدها و پول خرد درون جیب بگذارید، باید منتظر باشید که صفحه موبایل شما کمی زبر شود و حتی خط بردارد.
پس اگر نمی‌خواهید همیشه نگران شیوه استفاده، نگهداری و حمل موبایل یا تبلت خود باشید، بهتر است وظیفه مراقبت از آن را به یک محافظ صفحه سپرده و خیال خود را راحت کنید. برای اینکه خیال خود را راحت کنید می‌توانید از میان نمونه‌های گوناگون که با میانگین قیمت ده تا 50 هزار تومان در بازار موجودند استفاده کنید.
 
حتی می‌توانید قدم فراتر نهاده و چاره‌ای برای درمان شکستن صفحه نمایش بر اثر ضربه نیز بکنید. برای این منظور می‌توانید از محافظ‌های ضد ضربه‌ای که به‌تازگی وارد شده‌اند و قیمتی حدود 100 هزار تومان دارند استفاده کنید.
 
 
انواع محافظ‌های صفحه نمایش موبایل و تبلت
 
محافظ‌های معمولی: این محافظ‌ها که معمولا از نوع براق یا مات هستند، در ضخامت‌های مختلفی به بازار عرضه شده‌اند و معمولا تنها در مقابل خش از گوشی محافظت می‌کنند، اما اکثر برچسب‌های ارزان‌قیمت به دلیل ضخامتی که دارند و همچنین جنس سیلیکون ساخته شده از آنها روی حالت لمسی صفحه نمایش تاثیر می‌گذارند و در آن اختلال ایجاد می‌کنند. پس هنگام خرید توجه داشته باشید که حتی‌الامکان از برچسب‌های اینچنینی و همچنین برچسب‌های براق که به شدت اثر انگشت را جذب می‌کنند خودداری کنید.
 
محافظ‌های ضد تشعشع و بازتاب نور: محافظ‌های ضد تششع و بازتاب نور که ظاهری مات به گوشی می‌دهند، جلوی درخشش آن را در نور آفتاب می‌گیرند و کاربری راحت‌تری را برای کاربر ایجاد می‌کنند. این محافظ‌ها در برندهای گوناگونی چون ریمکس، بوف، هوکو موشی و... و با قیمت‌های گوناگونی از ده تا 50 هزار تومان بسته به برند و نوع گوشی در بازار موجودند.
محافظ‌های ضداثر انگشت: اگر می‌خواهید دائما پارچه‌ای در جیبتان نباشد که مشغول تمیز کردن صفحه موبایل شوید، بهتر است سراغ یک برچسب صفحه نمایش بروید که در برابر اثر انگشت مقاوم است. برای این منظور استفاده از برچسب‌های ضدخش مات بسیار مناسب است، زیرا علاوه بر اینکه در مقابل تشعشع نور مانع ایجاد می‌کنند و ظاهر زیبایی به گوشی می‌دهند، اثر انگشت را بسیار کمتر از برچسب‌های براق جذب می‌کنند و از جذابیت گوشی نمی‌کاهند.
 
محافظ‌های ضد آب: اگرچه در بازار محافظ‌های صفحه نمایشی با خاصیت ضد آب موجودند، اما به واقع این محافظ‌ها خاصیتی ضد آب ندارند و تنها موجب دردسر کاربرانی می‌شوند که از این محافظ‌ها استفاده می‌کنند، زیرا با تصور ضد آب بودن این برچسب‌ها دقت چندانی در خصوص ریختن آب روی صفحه نمایش و... نمی‌کنند. پس به خاطر داشته باشید که هیچ برچسب ضد خشی به واقع ضد خش نیست!
 
برچسب‌های محافظ جدید با خاصیت ضد ضربه: برچسب‌های ضد ضربه نیز که بنا بر ادعای گروهی از عرضه‌کنندگان، کاملا مقابل شکستگی صفحه نمایش مانع ایجاد می‌کنند نیز به تازگی با قیمتی حدود 100 هزار تومان وارد بازار شده‌اند، اما به احتمال زیاد این برچسب‌ها نمی‌توانند به طور صد در صد مقابل ضربات و شکستگی‌ها مانع ایجاد کنند. این برچسب که یک نمونه چهار لایه از برچسب‌های محافظ است ضخامت کمی دارد که پس از نصب، هیچ‌گونه تغییری در ظاهر lcd و فرم اصلی تلفن همراه ایجاد نمی‌کند. این برچسب که با برند buff در بازار عرضه شده، برای انواع برندهای گوشی در بازار عرضه شده است.
 
محافظ سطوح صیقلی برای تبلت‌های براق و زیبا: اگرچه برای تبلت‌ها محافظ یا قاب‌هایی به منظور جلوگیری از خش افتادن بخش‌های فلزی در بازار موجود است، اما برخی به استفاده از این محافظ‌ها علاقه‌ای ندارند. برای این افراد محافظ صفحه‌هایی مانند ZAGG InvisibleShield که به طور کامل پشت و روی دستگاه را می‌پوشانند توصیه می‌شود.
 
منبع:آی تی ایران
ادامه مطلب
یک شنبه 23 تیر 1392  - 4:24 PM

باشگاه خبرنگاران: در ماه رمضان افراد تلاش مي کنند با دادن افطاري، خير و برکت سفره خود را افزايش دهند اما تهيه سفره افطاري با زبان روزه براي خانم هاي خانه دار کمي مشکل است. در اين مطلب به چند نکته ساده اشاره مي کنيم تا خانم هاي خانه دار بتوانند در طول روز انرژي بيشتري داشته باشند.

چگونه کار منزل را انجام دهيد، بدون اين که خود را خسته کنيد؟

۱ - براي تهيه غذا، از قبل برنامه ريزي و مواد مورد نياز را خريداري کنيد.

۲ - تمام روز خود را در آشپزخانه سپري نکنيد.

۳ - برنامه ريزي درستي داشته باشيد و قبل از افطار کمي استراحت کنيد.

۴ - مغز ميوه از جمله گردو، بادام، کشمش خشک، خرما و... را در برنامه غذايي خود بگنجانيد.

۵ - با بيرون رفتن روزانه خود را خسته نکنيد و سعي کنيد افطار را دور هم و در منزل باشيد.

۶ - پس از افطار براي پياده روي بيرون برويد تا کالري اضافه بسوزد و بدن نيرو بگيرد.

۷ - خوردن سحري را فراموش نکنيد زيرا به شما در طول روز انرژي خواهد داد.

۸ - مواد غذايي و سبزيجات را از قبل بشوييد و آماده بگذاريد اما براي حفظ ويتامين ها کمي نزديک به افطار يا سحر، غذا را آماده کنيد.

وظيفه مادر خانه است که غذاي لذيذ و مغذي براي خانواده تهيه کند. بنابراين به نکات ياد شده توجه کنيد تا با انرژي بيشتر کارها را انجام دهيد.

ادامه مطلب
شنبه 22 تیر 1392  - 11:02 PM

مقام معظم رهبری فرمودند: ملتی که ماه رمضان را دارد، خدا را دارد، ملتی که مردم را دارد مجاهدت و شهادت را دارد و ملتی که مجهز به ابزار مجاهدت و متکی به خداست، هرگز مغلوب نخواهد شد.

خبرگزاری فارس: اینفوگرافی/ اوقات شرعی و دعاهای ماه رمضان
 

 

 مقام معظم رهبری فرمودند: ملتی که ماه رمضان را دارد، خدا را دارد، ملتی که مردم را دارد مجاهدت و شهادت را دارد و ملتی که مجهز به ابزار مجاهدت و متکی به خداست، هرگز مغلوب نخواهد شد.

 

 

 

ادامه مطلب
شنبه 22 تیر 1392  - 8:26 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 20

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822722
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی