به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

eset

چگونه می‌توان از وقوع جرایم اینترنتی جلوگیری کرد؟ ESET با تدوین 6 گام کلی به این سئوال پاسخ داده است تا با رعایت این قوانین بتوانیم از وقوع انواع جرائم و تهدید های اینترنتی در جوامع جلوگیری کنیم.

ESET به تازگی مجموعه‌ای از قوانین که نتیجه 25 سال تحقیق و فعالیت این شرکت است را در 6 بند خلاصه کرده. این قوانین در زمینه مبارزه با انواع جرائم کامپیوتری و اینترنتی است که فعالیت کاربران را در فضای مجازی به مخاطره می‌اندازند.

فشارهای بین المللی: کشوری که قوانین امنیتی فضاهای اینترنتی را دور می‌زند و مستقیما یا به واسطه افرادی به فضای مجازی ملل دیگر تجاوز می‌کند، باید توسط جامعه بین المللی تحریم شود.

اولویت‌های ملی هر کشور: با استفاده از منابعی برای شناسایی و دستگیری مجرمان اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دستگیری سریعتر مجرمان: شامل طیف وسیعی از اقداماتی است که برای جلوگیری از جرم و یا دستگیری جنایتکاران و مجرمان اینترنتی اعمال می‌شود. از جمله محکوم کردن مجرمان و یا افزایش سرعت در اعمال مجازات در ازای اعمال مجرمانه که توسط مجرم صورت گرفته است.

آموزش‌های اخلاقی: افزودن موضوعاتی در خصوص امنیت فضای سایبری و کامپیوتری به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی که در آینده با آن روبرو خواهیم شد، به کتب آموزشی مدارس توسط آموزش و پرورش هر کشور. مزایای این روش در دراز مدت مشخص می‌شود.

ایجاد فرصت‌هایی برای بهبود کشورهای در حال توسعه: ایجاد مشاغل دور کاری و یا آموزش و یا ایجاد مشاغل در حوزه‌هایی که از جرائم اینترنتی جلوگیری می‌کنند.

پیش بینی مشکلات (اندازه گیری مشکل): اندازه‌گیری احتمال به وقوع پیوستن یک مشکل و یا جرم اینترنتی برای پیشگیری از آن.

لازم به ذکر است از این شش بند می‌توان به عنوان گام‌های اساسی برای جلوگیری از جرایم فضای سایبری یاد کرد. در این بیانیه امده است: روند به نتیجه رسیدن این فرایندها مطمئنا طولانی خواهد بود اما نتایج مثبت آن در آینده می‌تواند تاثیرات فراوانی بر نحوه جلوگیری از جرایم سایبری بگذارد.

ادامه مطلب
شنبه 25 بهمن 1393  - 7:56 AM

موتور جستجوی گوگل، اطلاعات پزشکی حرفه‌ای و بسیار دقیقی را به سرویس خدمات خود افزوده است که می‌تواند در نقش یک پزشک- مشاور برای کاربر عمل کند!

اغلب افراد در هنگام مواجهه با علائمی مانند سردرد یا گلودرد، بروز بثورات جلدی یا حس توده‌ای در قسمتی از بدن، بسرعت اقدام به جستجو در اینترنت می‌کنند؛ اما اطلاعات پزشکی و روش‌های درمانی ارائه شده در این سایت‌ها تا چه میزان قابل اعتماد هستند؟

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد، از هر 20 جستجو در موتور گوگل یک مورد اطلاعات پزشکی و سلامت است.

گوگل با هدف ارائه اطلاعات پزشکی حرفه‌ای و قابل اعتماد به کاربران، خدمت جدیدی را معرفی کرده است؛ از هفته جاری کاربران ساکن در آمریکا می‌توانند از خدمات دکتر گوگل استفاده کنند و سوالات متداول پزشکی را در این بخش ویژه جستجو کنند.

برای تهیه این اطلاعات پزشکی، گوگل از تیمی از پزشکان متخصص و منابع پزشکی بسیار معتبر استفاده کرد و درنهایت اطلاعات جمع‌آوری شده توسط تیمی از پزشکان مورد بازنگری قرار گرفت.

گوگل تأکید می‌کند که این خدمت به هیچ عنوان یک روش خودتشخیصی- خوددرمانی محسوب نشده و نمی‌تواند جایگزین تشخیص توسط پزشک متخصص شود؛ هدف از این اقدام تنها آگاهی‌بخش به مردم و دسترسی به اطلاعات قابل اعتماد است که می‌تواند به تشخیص بموقع بیماری‌ها منجر شود.

در مرحله نخست، دسترسی به اطلاعات پزشکی گوگل به زبان انگلیسی و برای کاربران ساکن در آمریکا فعال شده است؛ به مرور مطالب پزشکی تخصصی‌تری به این بانک افزوده شده و امکان دسترسی مردم سایر نقاط جهان به این بخش فراهم می‌شود.

ادامه مطلب
شنبه 25 بهمن 1393  - 7:54 AM
مایکروسافت هم‌اکنون مراحل آزمایش ابزار کاربردی Work Assistant را پشت‌سر می‌گذارد که گفته می‌شود این محصول برای Cortana ساخته شده است تا اسناد و فایل‌های ایجاد شده در مجموعه نرم‌افزاری Office با فرمان‌های صوتی باز شوند، مورد ویرایش قرار بگیرند و به اشتراک گذاشته شوند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، سیستم Cortana می‌تواند فرمان‌های صوتی پیچیده را نیز تحلیل کند و به درستی به آنها پاسخ دهد که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: «برنامه ارائه شده روز گذشته را باز کن» یا «این فایل را به این شخص ایمیل کن». این سیستم همچنین می‌تواند چند فرمان صوتی را به صورت همزمان دریافت کند.

"بیل گیتس"(Bill Gates) بنیانگذار شرکت مایکروسافت از نزدیک فرآیند توسعه این پروژه را زیر نظر گرفته است که البته مدیریت این پروژه در اختیار "جولی لارسون"(Julie Larson) است.

لارسون سال گذشته تایید کرده بود که Cortana به زودی وارد دیگر سیستم‌های عامل هم خواهد شد و ارتقاء مجموعه نرم‌افزاری Office به کمک این دستیار دیجیتالی یکی از برنامه‌های مایکروسافت خواهد بود.

مایکروسافت طی چند ماه گذشته تمرکز زیادی برای توسعه Cortana داشته است و در آخرین همایش برگزار شده توسط این شرکت گفته شد که Cortana همراه با سیستم عامل ویندوز ۱۰ و مرورگر اینترنتی Spartan وارد رایانه‌های شخصی و تبلت‌ها خواهد شد.

ادامه مطلب
شنبه 25 بهمن 1393  - 7:53 AM
"کریس بنتزل"(Chris Bentzel) مدیر سیستم‌های چندگانه گوگل و "بنس بیکای"(Bence Béky) مدیر توسعه HTTP/2 در وبلاگ رسمی این شرکت نوشتند که غول اینترنتی جهان در مرورگر اینترنتی Chrome 40 از پروتکل HTTP/2 پشتیبانی خواهد کرد.

شرکت گوگل از سال ۲۰۰۹ به بعد روی سیستم SPDY تمرکز داشت تا به کمک آن بتواند یک پروتکل ویژه مبتنی بر وب را با سرعت بیشتر از HTTP ارائه دهد.

گوگل از زمان عرضه Chrome ۶ به بعد در سال ۲۰۱۰ میلادی پشتیبانی از SPDY را آغاز کرد و به صورت همزمان شرکت موزیلا در مرورگر Firefox 13 این فناوری را برای بالا بردن سرعت جست‌وجوهای اینترنتی مورد استفاده قرار داد.
لازم به ذکر است که پروتکل SPDY در سال ۲۰۱۲ میلادی روی سرورهای توئیتر قرار گرفت و فیس‌بوک نیز در سال ۲۰۱۳ میلادی اقدام مشابه را انجام داد.

با این وجود، بنتزل و بیکای در این مطلب وبلاگی توضیح دادند که پروتکل بعدی گوگل HTTP/2 است که با آخرین استانداردهای اینترنتی سازگار شده و بیشترین مزیت را در جریان افزایش سرعت اینترنت به ارمغان می‌آورد.

لازم به ذکر است سیستم HTTP/2 که توسط گروه توسعه دهنده HTTP ارائه شده است، در بخش‌های مختلف خود از پروتکل SPDY پشتیبانی می‌کند.
ادامه مطلب
شنبه 25 بهمن 1393  - 7:51 AM

به ستاره‌شناسي اعتقادي نداريد و حرف‌هاي فالگيرهايي كه مي‌گويند مي‌توانند ذهن شما را بخوانند و آينده‌تان را پيش‌بيني كنند را هم قبول نمي‌كنيد؟ حق دارید. اما پژوهش‌های این محققان نشان می‌دهد كه ماه تولدتان مي‌تواند تعيين‌كننده سلامت جسم و روان‌تان باشد.

 

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
پنج شنبه 23 بهمن 1393  - 10:56 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 22

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826729
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی