به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

این حسین کیست که عالم همه دیوانه‌ى اوست‌ این چه شمعی است که جانها همه پروانه‌ى اوست‌. اى شعله‌ى فروزان، اى فروغ تابان، اى گرمابخش دلهاى خلایق! تو کیستى با این شکوه و جلال، با این شیرینى و دلنشینى، با این هیبت و اقتدار، با این‌همه لشکر دل‌به‌همراه، با غلغله‌ى فرشتگان که در کنار موکب تو با آدمیان رقابت می‌کنند؟ تو کیستى اى نور خدا، اى نداى حقیقت، اى فرقان، و اى سفینةالنجاة؟ چه کرده‌اى در راه خدایت که پاداش آن خدائى‌شدنِ هر آن چیزى است که به تو نسبت می رساند؟ بنفسى انت، بروحى انت، بِمُهجَةِ قلبى انت، و سلام الله علیکَ یومَ وُلِدتَ و یوم اُستُشهِدتَ مظلوماً و یوم تُبعَثُ فاخِراً و مَفخَراً. (مقام معظم رهبري)
 

اربعین

تقدیم به جا مانده های سفر عشق... اگر نتوانستید خود را به اربعین برسانید با پای دل به زیارت اباعبدالله بروید در این برنامه طی گذشت 13 مسیر (تمامی مسیرها بر اساس مقیاس واقعی می باشد) به بین الحرمین خواهید رسید در بعضی از مسیر ها 10 حدیث بر روی میله های راهنما وجود دارد که باید با مطالعه آنها به مسیر بعدی بروید، همچنین در برخی مسیرها ایست و بازرسی وجود دارد و ... این برنامه دارای زیارت اربعین صوتی، زیارتنامه اباعبدالله (ع) صوتی، زیارت عاشورا صوتی، زیارتنامه حضرت ابوالفضل (ع) صوتی، دعای علقمه صوتی می باشد که می توانید بعد از پیاده روی از آنها استفاده کنید این برنامه دارای 524 سخن از امام حسن (ع) می باشد که به مناسبت ایام شهادت آن حضرت بزرگوار تهیه گردید و به صورت کاملا رایگان در اختیار محبین خاندان عصمت و طهارت قرار می گیرد.

پیاده روی

 • دانلود و مشخصات فایل

پیاده روی
 • حجم:  12.10 مگابایت
 • نسخه: 1
 • اجرا در: اندروید 2.1
 • رمز فایل فشرده: www.yjc.ir
 

 

ادامه مطلب
جمعه 21 آذر 1393  - 6:19 PM

روت کیت‌ها بدافزارهایی هستند که خود و فعالیت‌هایشان را در کامپیوتر هدف مخفی نگه می‌دارند و کنترل مدیریت سیستم عامل را به دست می‌گیرند. همین الان ممکن است سیستم شما به یک روت کیت آلوده باشد و خودتان از آن مطلع نباشید. روت کیت ها روز به روز قدرتمندتر و ناشناس‌تر می‌شوند و به حدی پیشرفت کرده‌اند که در حال حاضر در سایت‌های زیرزمینی به فروش رسانده می‌شوند و مشتری‌های فراوانی از جمله دولت‌ها و سازمان‌های بزرگ دارند.
 

 


بقیه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب
جمعه 21 آذر 1393  - 6:16 PM

مایکروسافت در دو نسخه آخر سیستم عامل ویندوز شکل و شمایل جدیدی نسبت به گذشته ایجاد کرد و کاشی‌های زنده را جایگزینی برای منوی استارت ساخت.

اگر از کاربران لپ‌تاپ یا تبلت‌های ویندوزی باشید، به‌طور حتم موضوع باتری و اطلاع از درصد آن یک دغدغه برای شماست. اما در ویندوز 8 این امکان وجود دارد تا شما در یک کاشی به صورت مجزا درصد باتری دستگاه را مشاهده کنید. کمی عجیب است که مایکروسافت بر روی ویندوز 8.1 این امکان را قرار نداده است.

windows-8

حال اگر از ویندوز 8 استفاده می‌کنید و حوصله کافی دارید، می‌توانید درصد باتری را در میان کاشی‌های ویندوز مشاهده کنید. حوصله کافی؟ بله، زیراکه شیوه فعال سازی این ویژگی کمی گیج کننده است.

برای شروع کار نرم افزار Battery Level را از فروشگاه نرم افزاری ویندوز به‌صورت رایگان دانلود کنید.

بعد از نصب برنامه آن را اجرا کنید و این اجازه را به آن بدهید تا بتواند در پشت صفحه اجرا شود (در حال اجرا بماند).

در بالا گوشه سمت چپ گزینه option و download را کلیک کنید تا به‌صورت خودکار فایل‌های مورد نیاز دریافت شوند (نیاز به اتصال اینترنت). البته به این نکته نیز توجه کنید که فایل‌ها را در کجا ذخیره می‌نمایید. اگر با تنظیمات کاری نداشته باشید، فایل‌ها به‌صورت خودکار در Documents ذخیره خواهند شد.

windows-8-battry-leavel

حال آن را اجرا کنید و مسیری که در آن فایل‌های دانلود شده توسط نرم افزار وجود دارند، وارد کنید. اکنون بر روی آن راست کلیک کرده و بر روی گزینه Run as Administrator کلیک کنید.

به صفحه استارت بازگردید و آیکون نرم افزار Battery Level را پیدا کنید و بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Pin to Start را انتخاب نمایید.

حال در صفحه استارت شما می‌توانید کاشی مربوط به درصد باتری دستگاه خود را مشاهده کنید که همانند سایر کاشی‌ها امکان تغییر اندازه و یا مکان آن نیز وجود دارد.

ادامه مطلب
جمعه 21 آذر 1393  - 6:14 PM

در ابداع جدید کمپانی Synaptics ، حسگر اثر انگشت مانند حسگر آیفون 5S شده و فناوری آن روی موسوم به «سکیورپد»/SecurePad بالای پد در قسمت چپ تعریف‌شده است.

درواقع تاچ‌پد لپ‌تاپ‌ها زین پس، همراه با اثر انگشت خواهند بود و برخلاف فناوری موجود که کاربر باید انگشت‌های خود را کاملاً روی سطح خوانشی موردنظر قرار دهد، به صورت لمسی خازنی تعریف‌شده است و مانند آنچه در آی پد مینی 3 اپل وجود دارد به درخواست کاربر پاسخ می‌دهد.

کمپانی Synaptics که عضو شناسایی هویت آنلاین سریع‌السیر/ FIDO است و با کمپانی های بزرگ آی تی و نیز مؤسسات مالی-اعتباری روابط خوبی دارد، استاندارد جدید 1.0 هویت‌یابی بر اساس اثرانگشت را عرضه کرد تا برای پرداخت‌های آنلاین و ... مورداستفاده قرار گیرد. این فناوری در نمایشگاه CES لاس‌وگاس 2015 موردبحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع: انگجت

ادامه مطلب
جمعه 21 آذر 1393  - 6:12 PM

با هر 10 متری که انسان به زیر آب فرو می‌رود، فشار آب حدود یک اتمسفر افزایش پیدا می‌کند. تنها در عمق 3 متری زیر آب، دیافراگم انسان توان کافی برای پر کردن شش‌ها از هوا را ندارد. برای از بین بردن این مشکل، لباس‌های ویژه‌ای برای غواصی طراحی شده‌اند که هوایی با این فشار آب را در اطراف بدن برای فرد تأمین می‌کند. این لباس تا عمق 60 متری هوای مورد نیاز انسان را تأمین می‌نماید، اما فراتر از این عمق، اکسیژن فشار قوی، برای فرد سمی و خطرناک می‌شود. برای فرو رفتن در اعماق بالاتر لازم است که اندکی از غلظت گاز اکسیژن کم کنید و در عوض قسمتی از آن را با هلیوم که گازی بی‌اثر است، جایگزین نمایید. این گاز با هیچ یک از قسمت‌های داخلی بدن واکنش نشان نمی‌دهد و همین موضوع باعث ایجاد مسمومیت می‌شود.
در واقع مشکل اصلی آن است که انسان نمی‌تواند در این عمق، گازهای مورد نیاز برای تنفس خود را به شکلی ایمن تنظیم نماید و همین مسئله باعث ایجاد محدودیت‌هایی برای فرو رفتن انسان در آب می‌شود. در نهایت فشار آب باعث می‌شود که آنزیم‌های داخل بدن شکل مولکولی خود را از دست بدهند و همین موضوع فرایند متابولیکی بدن را مختل می‌کند. بالاترین رکورد ثبت شده پرش در آب با استفاده از لباس معمولی شنا حدود 330 متر است، این در حالی‌ست که گونه خاصی از نهنگ‌ها می‌توانند تا عمق 3 کیلومتری در آب فرو روند. در کارخانجات کنسرو‌سازی، قوطی‌های کنسرو حاوی گوشت در معرض فشاری معادل عمق 60 کیلومتری قرار گرفته و استریلیزه می‌شوند. بنابراین فشار کشنده می‌تواند بین 3 و 60 کیلومتر باشد. عمیق‌ترین بخش اقیانوس حدودا 11 کیلومتر است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 20 آذر 1393  - 11:38 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 17

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5824414
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی