به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خودروهای بدون راننده باعث ایجاد حساسیت های حرکتی می شوند

برخی افراد به نوع حرکت کشتی و هواپیما یا حتی اتوبوس حساسیت نشان می دهند؛ چنین حساسیتی معمولا زمانی اتفاق می افتد که شخص برای بار اول از این وسائل استفاده می کند. دریازدگی، یکی از همین حساسیت هاست که باعث می گردد نوع حرکت و بالا پایین رفتن کشتی، موجب بروز سرگیجه و حالت تهوع گردد. همین نکته برای برخی افرادی که برای اولین بار از هواپیما استفاده می کنند نیز وجود دارد؛ به چنین حساسیت هایی، motion sickness گفته می شود.

حال محققان دانشگاه میشیگان تحقیق جالبی انجام داده اند و بر این باورند افرادی که برای اولین بار از خودروهای بدون راننده استفاده نمایند، به احتمال زیاد دچار حالت تهوع و سرگیجه خواهند شد.

 

محققان دانشگاه میشیگان می گویند به چند دلیل سرگیجه برای انسان در اولین سفر خود با خودروهای بدون راننده به وجود خواهد آمد. اولین اینکه شما به شکل مستقیم آن را هدایت نمی کنید، در نتیجه نمی توانید همه ی چرخش ها، ترمز ها و یا سرعت گرفتن های خودرو را پیشبینی نمایید. علت دوم نیز اینکه افراد پس از قرار گیری در چنین خودروهایی، معمولا به انجام فعالیت هایی مشغول می گردند که علائم بروز «حساسیت های حرکتی» را افزایش می دهد.

دو پژوهشگر دانشگاه مذکور به نام Michael Sivak و Brandon Schoettle از ۳۲۰۰ نفر در کشورهای آمریکا، چین، هند، ژاپن، انگلستان و استرالیا پرسیده اند که اگر در این خودرو قرار بگیرند و نیازی به رانندگی کردن برای رسیدن به مقصد نداشته باشند، چگونه از وقت آزادشان در این میان بهره می جویند؛ بیشتر این افراد پاسخ داده اند که مشغول مطالعه، پیام زدن به دیگران، تماشای فیلم و سریال، بازی و یا انجام کارهای عقب افتاده شان خواهند شد.

انجام همه این فعالیت ها موجب سرگیجه و حالت تهوع در وسائل نقلیه می گردد. این محققان معتقد هستند بهتر است زمانی که این خودروها به بازار عرضه می شوند، به جای فعالیت های مذکور، استراحت کرده و یا با دیگر سرنشینان مشغول صحبت شوید. محققان همچنین می گویند که بهتر است خودروهای بدون راننده، پنجره های بزرگ تری داشته باشند تا مسافران آنها، توجه بیشتری را به محیط اطراف خود معطوف سازند.

منبع : دیجیاتو

ادامه مطلب
سه شنبه 25 فروردین 1394  - 12:26 PM

یکی از دلایل کپک زدن مربا آن است که کاملا پخته نشده است. همچنین اگر قند مربا زیر 27 درصد باشد به‌‌طور‌ معمول کپک می‌زند. استفاده از ظروف مناسب دردار که هوا به آنها وارد نمی‌شود در نگهداری مربا بسیار موثر است و می‌تواند مانع تشکیل کپک روی آن شود. اگر مربا کپک زده باشد می‌توان یک لایه از روی آن برداشت و بقیه مربا را دوباره پخت. بهتر است هنگام تهیه مربا از قاشق چوبی استفاده شود.
روش دیگری که مانع از کپک زدن است استفاده از کاغذ پرگامان یا همان کاغذ روغنی است که می‌توان در سطح مربا قرار داد، با این کار مانع از رسیدن هوا به مربا می‌شویم و از کپک زدن آن جلوگیری می‌شود. برای پیشگیری از کپک رب‌ها نیز می‌توان یک لایه روغن در سطح آنها مالید که عمل اکسیژن‌رسانی متوقف شده و از تشکیل کپک جلوگیری می‌شود. در این صورت حتی لازم نیست رب در یخچال گذاشته شود و می‌توان در محیط خارج هم از آن نگهداری کرد. برای پیشگیری از کپک آب‌غوره و سرکه هم باید توجه کنید که تا سر شیشه از این مواد پر شود و هوا نداشته باشد. این شیشه‌ها را درون ظرف بزرگی پر از آب قرار دهید و روی شعله بگذارید تا آب جوش بیاید. به مدت 6 دقیقه این شیشه‌ها را بجوشانید تا تمام سلول‌های رویشی کپک درون آب‌غوره و سرکه از بین برود.

ادامه مطلب
یک شنبه 23 فروردین 1394  - 6:24 PM

دانشمندان در حال ساخت هواپیماهایی هستند که به مسافران خود اجازه می‌دهند که در بین زمین و هوا به تعویض هواپیما دست زده و راهی مقصدی متفاوت شوند.

 

جام جم کلیکتجربه سفرهای هوایی برای انسان‌ها به صورت روزافزونی در حال بهبود است ولی هنوز برای رفتن به مقاصد دوردست با مشکلات فراوانی روبرو هسیتم که می‌توان از میان آن‌ها به مواردی مانند فرود در فرودگاه‌های بین راه برای سوخت‌گیری، تعویض مسیر با تغییر هواپیماها و سرگردانی برای ساعت‌ها در فرودگاه‌های بین‌المللی و ... اشاره کرد.

دانشمندان در راستای رفع این مشکلات به دنبال ساخت هواپیماهای ویژه‌ای هستند که به سادگی می‌تواند تمامی موارد یاد شده را رفع کند. این هواپیماها قرار است تا بتوانند در بین راه به یکدیگر متصل شوند و در صورت نیاز، مسافران بین دو هواپیما جابجا شوند تا نیازی به فرود برای این موضوع نباشد. این موضوع موجب می‌شود تا پروازها با سرعتی بالاتر انجام شده و مواردی مانند استارت و فرود با ظرفیت بالای مسافرین که موجب مصرف بسیار زیاد سوخت می‌شود نیز به حداقل میزان ممکن برسد.

البته برای این کار و برای اینکه بتوان مقاصد طولانی را به‌صورت یکسره و یا با تعویض هواپیما در آسمان طی کرد، باید مشکلی به نام منبع محدود سوخت هواپیما را نیز حل کرد. این امر نیز مدنظر مخترعین قرار داشته است و آن‌ها هواپیماهای خاصی را نیز طراحی کرده‌اند که درست مانند هواپیماهای نظامی می‌توانند سوختگیری را بین زمین و آسمان انجام بدهند.

به این ترتیب تجربه پرواز به مرحله جدیدی وارد می‌شود ولی تمامی این موارد به ابرکامپیوترهای محاسباتی نیاز خواهد داشت تا بتواند برای رفع موانع و حرکت‌های هواپیماها در هنگام اتصال چاره‌ای بیاندیشد و به همین دلیل نیز متخصصان کامپیوتر در این پروژه نقشی ویژه را ایفا می‌کنند. شایان ذکر است که زمان عملیاتی شدن این طرح، هنوز اعلام نشده است.

ادامه مطلب
یک شنبه 23 فروردین 1394  - 6:12 PM

ساخت عینک واقعیت افزوده توسط کمپانی Mini

در روزهای پایانی همین ماه قرار است که شانگهای چین میزابان خودروسازان مطرح جهان باشد و Mini هم که یکی از شرکت های تابع BMW به شمار می رود، در نظر دارد از عینک واقعیت افزوده خود به نام Mini Augmented Vision پرده بردارد.

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
یک شنبه 23 فروردین 1394  - 4:52 PM

بر اساس گزارشی که روز جمعه وال استریت ژورنال منتشر کرد، چهار نفر در یک گروه کوچکی درون گوگل X در حال تحقیق و پژوهش بر روی باتری‌های نسل جدید هستند که گویا در حال حاضر نیز به نتایج قابل قبولی دست یافته‌اند. قرار بر این است در صورت موفقیت، کمپانی گوگل در محصولات خود از این باتری‌های جدید استفاده کند. محصولاتی نظیر اسمارت فون،‌ تبلت و ابزار‌های پوشیدنی.

XPERIA-T3-BATTRY-TEST-4

نمونه اولیه‌ای که تاکنون ارایه شده است نشان از باتری منعطف و بدون مواد شیمایی دارد که باعث می‌شود سالم‌تر از باتری‌های عادی باشد و این مزیت آن را تبدیل به یک محصول خوب برای ابزار‌های پوشیدنی و اسمارت فون‌ها می‌کند. یکی از ویژگی‌هایی که این نمونه اولیه دارد، قابل انعطاف بودن آن است که نسبت به باتری‌های عادی باعث می‌شود عملکرد بهتری را در برابر ضربات داشته و توانایی زیادی نیز در ذخیره سازی انرژی که می‌تواند برای محصولاتی نظیر گوگل گلس و… مناسب و کاربردی باشد، داشته باشید.

نمونه اولیه دیگر نیز مربوط به یک باتری کوچک، قدرتمند و قابل انعطاف است که می‌تواند طول عمر باتری بسیار زیادی نسبت به باتری‌های کنونی کسب کند و البته بر اساس گفته محققان در زمینه تحقق این نوع باتری مشکلات بسیار زیادی وجود دارد و گویا به این زودی‌ها شاهد چنین محصول و باتری‌ای نخواهیم بود. هرچه که باشد باتری‌های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری امروزی اصلا قابل قبول نیستند و نمی‌توانند نیاز‌های کاربران را از لحاظ طول عمر باتری تامین کنند و این حوزه نیازمند یک انقلاب بزرگ است.

ادامه مطلب
یک شنبه 23 فروردین 1394  - 4:51 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 24

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826989
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی