به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

چه اتفاقی می‌افتاد اگر قرار بود وسعت کشورهای مختلف جهان روی نقشه مبتنی بر تعداد کاربران آنلاین آنها نمایش داده شود و چنین نقشه‌ای چه ظاهری داشت؟

 

با توجه به اینکه تنها یک سوم جمعیت جهان به اینترنت دسترسی دارند، در صورت ترسیم نقشه جمعیت آنلاین جهان، بسیاری از کشورها از چنین نقشه‌ای حذف خواهند شد. به استثنای کشورهای نیجریه و مصر، وسعت قاره آفریقا در این نقشه بسیار کم خواهد بود، در حالی که آلمان، فرانسه و بریتانیا تا حد زیادی بزرگ می‌شوند و به این ترتیب اروپا به یک قاره عظیم الجثه تبدیل خواهد شد.

 

نقشه‌ای که مشاهده می‌کنید، توسط موسسه Internet دانشگاه آکسفورد و با استفاده از داده‌های سال 2013 World Bank ترسیم شده است.

 

این نقشه نشان می‌دهد که آسیا دارای 1.24 میلیارد کاربر اینترنت است، یعنی معادل یک دوم کل کاربران اینترنت در جهان. کشور چین با 600 میلیون شهروند آنلاین، بیشترین کاربران اینترنت را در جهان دارد و در رده‌های بعدی نیز ایالات متحده با 270 میلیون کاربر آنلاین، هند با 190 میلیون کاربر آنلاین و ژاپن با 110 میلیون کاربر آنلاین قرار دارند. جمعیت بسیار زیاد، درصد پایین کاربران آنلاین در چین و هند را جبران می‌کند. همان طور که در این نقشه می‌بینید، کشور ایران دارای 20 تا 40 درصد کاربر آنلاین است.

 

خارج از اروپا، آمریکای شمالی و اقیانوسیه، تنها 5 کشور بیش از 80 درصد کل جمعیت آنلاین جهان را در اختیار دارند. این کشورها عبارت اند از ژاپن، کره جنوبی، بحرین، قطر و امارات متحده عربی.

این نقشه با اندازه گیری کشورها مبتنی بر تعداد کاربران آنلاین و در نظر گرفتن ابعاد واقعی کشورها و قاره‌ها ترسیم شده است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 23 دی 1394  - 4:29 PM

فلش درایو 480 گیگابایتی در کلاس SSD

تولید حافظه های فلش همراه مبتنی بر پورت های USB و در کلاس سالید های دسکتاپ،موضوعی بود که علاوه بر اینتل کمپانی های بسیاری به دنبال آن بودند.نتیجه آن نیز تولید حافظه های میان رده بین دو تکنیک SSD و فلش درایوهای معمول بود.اما از جمله مواردی که در پایان نمایشگاه CES 2016 معرفی شد،یک فلش درایو کامل از معماری NAND های SSD در کلاس دسکتاپ بود.

 

OWC از برندگان جوایز متعدد (BIZ) در زمینه ذخیرسازهای سال 2015،اینک محصول جدید خود را به منظور جایگزینی با حافظه قدیمی تر خود در همین خانواده معرفی کرد.این محصول یک ذخیره ساز فلش است که با استفاده از پورت های USB-C/3.0 به تجهیزات دیگر متصل شده و از NAND های سالید کاملا دسکتاپی برخوردار است.این فلش درایو سالید در حجم 480 گیگابایت عرضه خواهد شد و جایگزین نمونه 240 گیگابایتی است.این محصول قادر به ارائه سرعت 427 MB/S است که OWC استفاده از فناوری های امنیتی و محافظت در برابر آسیب های فیزیکی را نیز تائید کرده است.در نهایت به زودی شاهد فلش درایوهایی با قابلیت های استثنایی خواهیم بود.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 23 دی 1394  - 4:26 PM

مشکل جدید پردازنده های اینتل (Skylake)

ظاهرا اخبار حاشیه ایی اینتل در مورد پردازنده نسل ششم آن یعنی "Skylake" تمامی ندارد.اینتل مدت نسبتا کوتاهی پس از عرضه این پردازنده ها،اتفاقات ناخوشایند فیزیکی که در اثر کاهش ضخامت PCB به وقوع پیوست را،تائید کرد.پس از آن اخبار دیگری مبنی بر باز کردن ضریب فرکانس این پردازنده ها (CPU) به وسیله در اختیار گرفتن BCLK کاربران را غافلگیر کرد.ظاهرا حاشیه های اسکای لیک به سال 2016 نیز کشیده شده است و پایانی برای آن وجود ندارد.

 

پیدایش مشکل جدید توسط منابع خبری به دو شیوه تعریف شده است.برخی آن را حاصل تحقیقاتی تیم ریاضی دانان مرسن می دانند و برخی نیز بدون در نظر گرفتن این ریاضی دانان،تنها به شرح به ماوقع پرداخته اند.مشکل از آنجایی آغاز می گردد که هنگام استفاده از نرم افزار معروف Prime95 در پردازنده هایی اسکای لیک،گاها و در شرایطی خاص،سیستم دچار "فریز" می گردد.این مشکل درست در زمانی رخ می دهد که این نرم افزار در حال بررسی رشته های اولیه به منظور آزمون استرس است.لازم به ذکر است که این رفتار کاملا غیر قابل پیشبینی بوده و از یک الگوریتم ثابت و تعریف شده پیروی نمی کند.پس از بروز این مشکل،اولین احتمال عدم هماهنگی نرم افزار Prime95 بود که این مورد به سرعت رد شده و در نهایت نقص فنی در معماری پردازنده های اسکای لیک محرض گشت.اینبار اما "اینتل" در سکوت نمانده و اعلام کرد:ما این مشکل و دلایل پیدایش آن را پیدا کرده و در حال رایزنی با کمپانی های تولید کننده مادربرد،به منظور رفع آن توسط به روز رسانی "بایوس" هستیم.علاوه بر آن،اینتل عملیات فریز را تنها در بخش های محاسباتی پیچیده و نه معمول توصیف کرد.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 23 دی 1394  - 4:19 PM

موبنا – بالاخره سال 2015 میلادی به پایان رسید و رقابت بزرگان عرصه گوشی‌های هوشمند در این سال تمام شد.

به گزارش موبنا، در این سال انواع گوشی‌های هوشمند پیشرفته با کیفیت‌های مختلف برای تصویربرداری روانه بازار شد. ولی آنچه که مورد توجه بخش اعظم کاربران جهانی قرار گرفت سرعت دوربین دیجیتالی در عکاسی و فیلمبرداری بود.

باید توجه داشته باشید حتی گوشی‌هایی که بهترین کیفیت عکاسی را در اختیار شما قرار می‌دهند ممکن است دوربین پرسرعتی در اختیار نداشته باشند. این مسئله می‌تواند روی تصویربرداری شما تاثیر زیادی برجا بگذارد.

در اینجا نام گوشی‌های مجهز به بهترین دوربین‌های دیجیتالی عرضه شده طی یک سال گذشته و زمان سپری شده در آنها برای عکاسی به ترتیب زیر ارایه شده است:

گوشی هوشمند آیفون ۶s Plus اپل - زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۱٫۶ ثانیه

گوشی هوشمند آیفون ۶s اپل - زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۱٫۷ ثانیه

گوشی هوشمند Lumia 950 XL مایکروسافت - زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲ ثانیه

گوشی هوشمند Moto X Pure Edition (2015) موتورولا - زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲ ثانیه

گوشی هوشمند Galaxy Note 5 سامسونگ – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲٫۱ ثانیه

گوشی هوشمند Galaxy S6 سامسونگ – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲٫۲ ثانیه

گوشی هوشمند LG G4 – زمان لازم سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲٫۷ ثانیه

گوشی هوشمند LG V10 – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲٫۷ ثانیه

گوشی هوشمند Nexus 5X گوگل – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۲٫۸ ثانیه

گوشی هوشمند Xperia Z5 سونی – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۳ ثانیه

گوشی هوشمند HTC One A9 – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۳٫۱ ثانیه

گوشی هوشمند Moto G (2015) موتورولا – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۳٫۴ ثانیه

گوشی هوشمند Lumia 950 مایکروسافت – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۳٫۵ ثانیه

گوشی هوشمند HTC One M9 – زمان سپری شده برای گرفتن یک عکس: ۳٫۷۵ ثانیه

 

 

ادامه مطلب
جمعه 11 دی 1394  - 11:44 AM

فقط 5 سال از ورود اولین گوشی هوشمند نسل چهارم یا 4G می‌گذرد و حالا شرکت‌های سازنده تراشه و تلفن همراه در حال توسعه جهان جدید صنعت بی‌سیم یا به عبارتی نسل پنجم ارتباطات برای مشتریان خود هستند.

5G فقط یک نماد نیست که به صورت میله‌های سینگالی بر روی صفحه نمایش شما ظاهر شود، بلکه یک نسل پر از موانع و مشکلات برای شرکت‌های سازنده است. به عنوان مثال هنوز تعریف مشخصی از نسل پنجم گفته نشده تا اینکه بخواهیم آن را برای شما نقد و بررسی کنیم. اما از آنجا که مصرف کنندگان نیازهای جدیدی دارند پس قائدتا هدف  نسل بعدی ارتباطات رفع نیازها است. مثلا تماشا فیلم با کیفیت بالا یک نیاز در نسل چهارم بود که کم و بیش به آن رسیدگی شد ولی پاسخ مطلوبی در ایران نداشت و مخاطبان درباره آن نظرات متفاوتی داشتند اما مهندسان مخابرات سخت به دنبال توسعه فناوری نسل پنجم هستند و ما هم قرار است تصویری شفاف‌تر از نسل بعدی به شما بدهیم. نسل پنجم چیست، کجاست و چرا می‌آید؟! با ما همراه باشید تا پاسخ سوال‌هایتان را دریافت کنید.

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
جمعه 11 دی 1394  - 11:42 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 9

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823214
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی